Alții

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

17 minutes ago

Siegfried Muresan

ℹ️Am fost ales raportor al Parlamentului European privind finanțarea Pactului Ecologic European în valoare de 1.000 de miliarde de euro.

✅ Ca raportor, mă voi asigura că planul de investiții al Pactului Ecologic European va duce și la creștere economică, în paralel cu obiectivul de a ajunge la o economie neutră din punct de vedere al emisiilor.

✅ Un alt obiectiv este să sprijinim cu prioritate țările și regiunile mai puțin dezvoltate, care au cea mai mare nevoie de finanțare europeană pentru a ajunge la o economie verde.

✅ Acest lucru este foarte important pentru noi, fiindcă în România sunt regiuni carbonifere, precum Oltenia și Valea Jiului, care nu vor putea face trecerea la o economie verde decât cu sprijin consistent de la bugetul Uniunii Europene.
Mai mule detalii, în comunicatul de presă =>>
bit.ly/36vMScc
... See MoreSee Less

ℹ️Am fost ales raportor al Parlamentului European privind finanțarea Pactului Ecologic European în valoare de 1.000 de miliarde de euro. ✅ Ca raportor, mă voi asigura că planul de investiții al Pactului Ecologic European va duce și la creștere economică, în paralel cu obiectivul de a ajunge la o economie neutră din punct de vedere al emisiilor.✅ Un alt obiectiv este să sprijinim cu prioritate țările și regiunile mai puțin dezvoltate, care au cea mai mare nevoie de finanțare europeană pentru a ajunge la o economie verde. ✅ Acest lucru este foarte important pentru noi, fiindcă în România sunt regiuni carbonifere, precum Oltenia și Valea Jiului, care nu vor putea face trecerea la o economie verde decât cu sprijin consistent de la bugetul Uniunii Europene. Mai mule detalii, în comunicatul de presă/>>https://bit.ly/36vMScc

Nu facem luptă de clasă, dar aceste comparatii sunt elocvente și trebuie să privim cinstit situația.

Munca grefierilor e importantă în sistemul de Justiție, dar nu este ceva greu, nu se face pe santier în ploaie sau arșiță, nu are complexitatea interacțiunii cu zeci de personalități, una mai dificilă ca alta, ca în cazul profesorilor.

Se lucrează în birou și în sala dr judecată.

E vorba în esență de birocrația dosarelor și scris la dictare în sala de judecată. Nu necesită efort fizic, nu prezintă niciun risc, nu necesită consum psihic.

Singura problemă reală ține de sediile unor instanțe și spațiile înghesuite de lucru.

Insist să nu luați ceea ce spun ca fiind o minimalizare a acestei categorii profesionale.

Este doar o apreciere obiectivă pe care o fac cunoscând bine sistemul de Justiție pentru ca foarte mulți ani am mers zi de zi in instanță ca jurnalist responsabil de domeniul "Justiție".

Mai e o comparație necesară, nu pentru a ostiliza categoriile sociale intre ele, ci pentru a judeca situația corect.

Economia privată e cea care produce taxele și impozitele care fac statul să funcționeze.

Orice venit plătit din taxe și impozite trebuie să fie conectat la performanța economiei pribate și este în relație cu indicatorii aceștia...

Altfel înseamnă că plătim salarii si pensii speciale făcând împrumuturi și asta duce la falimentul țării.

Salariul minim pe economie este, în 2020 de 2.230 de lei.

Foarte mulți români sunt în zona asta în mediul privat.

Comparațiile veniturilor se fac cu cele din economia românească, nu cu cele din alte țări pentru ca această economie, cu aceste venituri este cea care poate sau nu poate să achite veniturile din sistemul bugetar.

Problema e că la noi aproape tot ce produce economia privată e tocat pe salarii si pensii bugetare și asta ne va distruge țara în cele din urmă.

Nu vedeți că nu se mai face nicio investiție, deși plătim taxe tot mai mari?

Nu vedeți că pică țara pe noi pentru că nu se întreține macar ceea ce aveam, pentru ca toti banii sunt tocați in exagerări salariale bugetare și se pierd în gaura uriașă din sistemul de pensii unde avem mii de securiști și alți "speciali" cu pensii aberante?

Unde își imaginează cineva că poate merge țara noastră, dacă nu revenim la normal?

Despre normalitate este vorba.
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Orice muncă are importanță, dar nu toti cei care muncesc se cred " importanti"! Munca ti- o alegi tu, nu munca te " alege" pe tine! Tupeul unora întrece orice masura a bunului simț! Cu ce argumente absurde se prezintă acesti funcționări ai Statului te pun pe gânduri. Oare sunt sănătoși la cap?

De departe cea mai savuroasă discuție cu electoratul PSD încarcerat mental în Zonbieland.

Mi-a scris, din colonia Zombieland, acest cetățean, acest comentariu, la o postare din Patreon.

Facea click și vedea cine ma plătește, un detaliu irelevant pentru cei care se informează de la Romania TV, Antena 3 si alte #MafiaMedia.

Ei "știu" cine mă plătește! Ei cred cu religiozitate în realitatea fictivă construită de #MafiaTV.

Vă dați seama ca sunt vreo 3.5 milioane de astfel de hăbăuci fara niciun discernământ, deplin zombificați, care votează și decid pentru toți cei care nu merg la vot?

Dincolo de asta, opinia mea e ca membrii CNA din ultimii 10 ani ar trebui sa fie judecati toți și sa meargă 20 de ani la puscarie pentru crima de a permite zombificarea părinților și bunicilor noștri. Membrii CNA sunt călăii care au protejat aceste uriașe ventilatoare de mesaje toxice in societate.
... See MoreSee Less

De departe cea mai savuroasă discuție cu electoratul PSD încarcerat mental în Zonbieland. Mi-a scris, din colonia Zombieland, acest cetățean, acest comentariu, la o postare din Patreon. Facea click și vedea cine ma plătește, un detaliu irelevant pentru cei care se informează de la Romania TV, Antena 3 si alte #MafiaMedia.Ei știu cine mă plătește! Ei cred cu religiozitate în realitatea fictivă construită de #MafiaTV. Vă dați seama ca sunt vreo 3.5 milioane de astfel de hăbăuci fara niciun discernământ, deplin zombificați, care votează și decid pentru toți cei care nu merg la vot? Dincolo de asta, opinia mea e ca membrii CNA din ultimii 10 ani ar trebui sa fie judecati toți și sa meargă 20 de ani la puscarie pentru crima de a permite zombificarea părinților și bunicilor noștri. Membrii CNA sunt călăii care au protejat aceste uriașe ventilatoare de mesaje toxice in societate.

Comment on Facebook

Maline nu te mai obosi să convingi pe unii care expre te tachinează nu merită, astia sunt surzi, oribi, și oricât le ai explica ei o țin tot așa, în loc să îi intereseze despre cei care sunt plătiți de la bugetul tuturor fără să aducă plus valoare doar au funcții fără sa miște prea multe degete pe ei îi interesează tocmai de tine care spre deosebire de cei mai mulți așa ziși jurnaliști te zbați din răsputeri să arăți cu probe ,dovezi și dai mura în gură ce mizerii se petrec în aproape toată clasa politică . Te ai gândit că sunt puși expre să te supere, ignorai, suntem mulți care credem în tine și apreciem munca ta.

Nu are rost să te obosești cu astfel de persoane.

Nu-ți mai bate capul cu oamenii peșterilor

Partea cea mai grava este ca se întâmplă să dai de oameni cărora le spui cu dovezi un lucru, iar ei sa vadă conspiratii în orice! Propaganda cred ca este mandra! Sa reusesti sa faci un om căruia în plina zi sa ii spui ca este zi iar el sa spună ca nu este adevărat și ca îl păcălesti, este ceva incredibil!! Astia sunt oamenii îndoctrinați sa vadă pe oricine rău numai pe PSD, sa îl vadă victima! Mulți poate de buna credinta dar în timp privind la canale nocive pentru democrație, ii spala pur și simplu la creier și nu mai judeca corect! Orice le spui, devin imuni la adevăr! Asta este grav

Sunt postaci,discuti cu niste rahati.

View more comments

11 hours ago

Malin Bot, pagina publică

Săptămânal apare câte unul din Zombieland cu poza asta. Așa îmi "demonstrează" ei că sunt plătit de "Soroși", că Soriși e "în spatele lui Iohannis care a vandut bebelușii, pădurile și țara la străini"

Noi râdem de ei, dar ei merg la vot și decid în locul fiecărui om normal care stă acasă.

Anul acesta e care pe care. Îi terminăm noi sau ne parazitează ei pe noi încă o tură.

Cine râde la urnă, râde cel mai bine...

#CiumaRosie
... See MoreSee Less

Săptămânal apare câte unul din Zombieland cu poza asta. Așa îmi demonstrează ei că sunt plătit de Soroși, că Soriși e în spatele lui Iohannis care a vandut bebelușii, pădurile și țara la străiniNoi râdem de ei, dar ei merg la vot și decid în locul fiecărui om normal care stă acasă. Anul acesta e care pe care. Îi terminăm noi sau ne parazitează ei pe noi încă o tură.Cine râde la urnă, râde cel mai bine...#CiumaRosie

Comment on Facebook

Sunt non-recuperabil! 😂

Si te întreb esti in poza sau nu? Mie asa imi pare.

12 hours ago

Kelemen Hunor

🇭🇺 🔴 MOST ÉLŐBEN 🎥 a Realitatea PLUS televízióban! 👇

🇷🇴 🔴 Acum LIVE 🎥 la Realitatea PLUS!👇
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Kelemen Hunor vorbeste frumos si romaneste - ar fi fost frumos ca si Realitatea PLUS sa dubleze in maghiara.

Nu sunt naționalist dar nu cred că are ce căuta în politica românească

17 hours ago

Siegfried Muresan

❗️Adio, pensii speciale!
✅ Așa cum a promis, Partidul Naţional Liberal a eliminat pensiile speciale.
ℹ Camera Deputaților a aprobat astăzi proiectul de lege inițiat de #pnl privind eliminarea pensiilor speciale. Proiectul va fi trimis președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a fi promulgat.
Vor fi eliminate:
➡️ pensiile de serviciu pentru deputaţi şi senatori
➡️pensiile judecătorilor şi procurorilor, ale personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al Parchetelor
➡️ pensiile funcţionarilor publici cu statut special, ale funcţionarilor publici parlamentari
➡️ pensiile membrilor corpului diplomatic şi consular al României
➡️ pensiile membrilor Curţii Constituţionale şi ale personalului aeronautic civil
➡️ pensiile aleşilor locali, primari şi viceprimari, precum şi preşedinţi şi vicepreşedinţi de Consilii Judeţene

Așa este cel mai corect: pensiile cele mai mari să le primească românii care au contribuit cel mai mult de-a lungul anilor de muncă.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nu in totalitate, un mic procent.Informati corect.Nu asta așteptau românii.Este o mare inechitate.

Mai intai sa vedem”minunea” trecuta de ccr!Pana nu trece...pare doar o marsavie si”tain”pt cei saraci cu duhul...!Vedem daca e marsavie si depasiti limita penibilului,sau treaba bine facuta,caz in care,toata stima si respectul!Trece de ccr bravo,nu trece...ajungem la pareatea mea!Marsavie pt cei intarziati...

Ați procedat bine, dacă aveți intenții bune și nu urmăriți ca legea să pice la Curtea Constituțională. Ce facem însă cu restul de 80-90% care vor inacasa pensii speciale nemeritat? Cu militarii care nu au servit țara pe front. De ce ar merita pensie specială un militar care a făcut muncă de birou toată viața lui? La fel si in cazul unui polițist. Ce valoare anuală au in momentul de față pensiile speciale (absolută si ca % din PIB) și la ce nivel se va ajunge dacă se implentează ce a fost votat azi? Care este economia făcută?

Unii din colegii dvs si-au dat seama ca sunt penibili cu incercarea asta de prostire pe fata si si-au sters postarile. Dvs vad ca nu aveti pic de rusine.

Sper că veți reduce și pensiile acelor mulți generali ce ii are România .

Zarurile încă nu sunt aruncate. Cu siguranță, "deștepții" de la CCR o să spună că este NECONSTITUȚIONAL acest lucru. Nu sunt fraieri să-și piardă aceste privilegii. Momentan, avem parte doar de un circ ieftin! Rămâne să vedem!!! PS: Pe urmă, dublați alocațiile copiilor. Găsiți soluții... Nu vă mai plângeți! Ai fost tot timpul VOCEA copiilor, pt alocații mărite. Acum???

Pentru moment,felicitari ! Asteptam si eliminarea pensiilor speciale ale celor din Politie si Jandarmerie !

Ei știau de la început că aceste pensii speciale nu pot fi tăiate! Unde ati vazut sa piardă judecătorii si procurorii ? Nu va trece de CC R îl apăra cu dintii.Ati facut asta doar ptr imagine si voturi atât.

Dl.Vosganian Mir spune în plen că aşa cum europarlementarii primesc privilegii la pensie si aici în Românica trebuie pastrate aceste privilegii. Ce merită acest vierme şpăgar? Huzureste de vreo 30 ani pe spinarea noastră .Acum când i se apropie pensia nu vrea să scape din mână specialele. Poate să-mi spună cineva ce anume îl recomandă pe acest NIMENI să aibă parte de atâta belsug intr-o țară sărăcită până la maxim? RUSINE!

lasati vrajeala. toata lumea a vazut ca nu doriti eliminarea pensiilor speciale. legea va pica la CCR. pana acum nu ati facut nimic din ce ati promis. Rosia Montana, nu se aude nimic de ea. Personalul bugetar tot creste, ati inlocuit PSD cu PNL in inspectoratele scolare. Borza a devenit din consilierul lui Dancila, consilierul lui Orban. Vin alegerile !

Va contraziceti, pai daca regula este de contributivitate atunci de ce polițiștii, jandarmii, militarii Vor beneficia in continuare???? De ce??? De ce sa tinem in spate beneficiarii de pensii minime??? Cine i a împiedicat să muncească, sa învețe, sa evolueze???

Mai exact, adio dar rămân cu tine, precum titlul unui film celebru, potrivit comediei de azi a PNL.

4% din pensiile speciale e cam putin.Romanii vor tot ce e special,toti suntem egali in fata legii sa fie dupa contributie!

Cu tot respectul, momentan nu ați eliminat nimic. Legea poate fi atacată la CCR, și cu ce antecetende au, toate șansele să fie respinsă. Ce faceti e doar sa aruncați praf in ochi românilor. Voi ați vrut, dar atât s-a putut

Se taie tot. La fel s a procedat și în Italia. Pana la urma au dispărut

Cei cu mizeria aceasta de ciunteli de pensii speciale domnilor parlamentari va jucati de a taierile de pensii speciale taiati dracului o data pensiile acestea speciale ca sunt ilegale si nu au contribuit pt ele sa fie constituit sistemul de pensii pe criteriul contributivitatii si punct

Nu spuneti hop,să vedem ce zice Curtea Constituțională, doar nu își vor tăia pensia specială adică craca de sub picioare!

Adică exact 5% din totalul pensiilor speciale, bani furați de la buget de "privilegiații națiunii"! TOATE, dar ABSOLUT TOATE pensiile speciale, de serviciu, sau cum naiba s-or mai numi, trebuiesc desființate!

Tu crezi ce spui ? A fost un foc de paie . Solutia este alta : impozitarea cu pana la 90% a pensiilor speciale, dar si pierderea acestora de catre persoanele care de-a lungul carierei au comis fapte de natura sa prejudicieze alte persoane .

Eliminati pensiile speciale ale militarilor, politistilor si asimilate. Cresteti pilonul 2. Orice condamnare penala sa duca la pierderea pensiei. Dupa mai vorbim si votam ca atare

Dați-mi voie sa fiu circumspecta. Mai e mult pana departe... vorba din popor, acel popor nespecial. Pe de alta parte... de ce excepții, din nou?

Armata și politia ce au făcut pentru aceasta tara, de sunt asa de speciali?????

Sunt 9.000 pensii speciale si 170.000 pensii de serviciu.Ambele categorii nu au ca mod de calcul exclusiv principiul contributivitatii.Cu ce ne ajuta ca s-au eliminat 9.000 (5% din totalul celor care ar trebui sa fie vizate)?Solutia corecta este Referendum urgent pentru:- introducerea in Constitutie exclusiv a contributivitatii pt calculul tuturor pensiilor;- Alegeri locale in doua tururi in 2020;- Alegeri anticipate in mai/iunie 2020.

Nu ne putem bucura decât atunci când vă intră în vigoare...Părerea mea..

Sa fie eliminate toate fara exceptie mu e nimeni special in tara asta ori toti sintem speciali ori niciunul ,altfel nu sintem o tara normala !

View more comments

20 hours ago

Kelemen Hunor

🇭🇺 🎥 🔜 Ma este 22 órától a Realitatea PLUS televízióban Denise Rifai Legile Puterii műsorának meghívottja leszek. Kövesd a műsort ITT, az oldalamon!

🇷🇴 🎥 🔜 În această seară de la ora 22.00 voi fi invitatul emisiunii Legile Puterii cu Denise Rifai la REALITATEA PLUS. Urmărește emisiunea pe pagina mea, AICI.
... See MoreSee Less

🇭🇺 🎥 🔜 Ma este 22 órától a Realitatea PLUS televízióban Denise Rifai Legile Puterii műsorának meghívottja leszek. Kövesd a műsort ITT, az oldalamon!🇷🇴 🎥 🔜 În această seară de la ora 22.00 voi fi invitatul emisiunii Legile Puterii cu Denise Rifai la REALITATEA PLUS. Urmărește emisiunea pe pagina mea, AICI.

Comment on Facebook

Koszonjuk szepen.Mulțumim frumos.Thank you

Scrie în românește măi pui de drac !

A járvány és annak elkerülése,néped biztonsága lenne a legfőbb témátok ami érdekel,na meg a drágitások!A többi mulandó akár az élet!

Frățioare parleste in românește trăiești în România.

Să îți fie rușine!Trăiești în România pleacă în Ungaria scrie cât vrei ungurește!

Și romanii din ungaria ar trbuii sa plece dar unde????

Ce să cauți?.

Nəm tudok magyiarul csok ki csit

Gratula!

View more comments

22 hours ago

Theodor Paleologu

Vă amintesc că astăzi începînd cu orele 14:00, voi fi live la Radio Guerrilla cu emisiunea Metope.
Pe curînd!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Excelentă emisiune!Ne limpezește gândurile!

Succes, vă ascultăm spre seară...

Succes... Ținem aproape..!

Revolutia franceza ? Din nou cu muzica ? Astept cu mult interes emisiunea .

Succes.

Succes 🙂

O emisiune superba cu trei filozofi "paleologisti " Am urmarit-o cu mare atentie si cu tot atit de mare concentrare .Discutia a fost ca vinul vechi,te surprinde,te cucereste, te ameteste Parca incepi si tu sa devii filozof,sa aprofundezi ,sa dai un sens evenimentelor . Trebuie sa recunosc am citit "Razboi si pace " la o virsta frageda,a primei iubiri,a romantismului legat de priml sarut .Eram tare suparata cind erau descrise tacticile de razboi,foametea,tot ce mi se parea urit .Saream paginile sus amintite ,care pe deasupra mai erau si in franceza,cu gratie,cautind cu febrilitate personajele preferate .Marturisesc ca acum nu as mai face asa ceva ,O opera se citeste in intregime nu pe sarite si numai ce iti place Scuzata fie si virsta .Din aceasta cauza as citi cele 100 de pagini de politica sau cite or fi .Filozofia ar trebui sa fie materie de studiat la scoala asa ca in Franta .Pe noi ne-au indopat cu socialismul stiintific unde nu invatam nimic eram "tufa de venetia" si tot primeam nota de trecere ( ca asa e romanul :" zi ca el si fa ca tine ") Ma trezeam cu un 8 cu 9 de imi faceam cruce si nu eram singura,toti primeau note bune.Era materia la care nu ramineai corijent . .Acum inteleg "filozofia" lor .Doreau sa se creada ca ne placea ceeace in fond noi detestam .Total de acord cu interzicerea muzicii proaste " Traiasca Platon"!,M-am cam lungit dar am fost incitata de emisiune .Multumesc domnule profesor ,pentru cite invat acum la batrinete !

View more comments

22 hours ago

Robert Turcescu

Ce s-o mai lungim? Daca vrem sa scapam de PSD in Bucuresti, varianta e una singura: bloc comun de candidați la locale PNL-USR-PMP!
Si o impartire in felul urmator a candidaturilor:
-Primarul General si trei primari de sector, PNL
-doi primari de sector, USR
-un primar de sector, PMP
Alfel raminem cu Firea si cu restul gastii pesediste pentru inca patru ani!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Cand nu poti sa scoti mai mult de 5% si vrei un post de primar negociat

Simplu ca buna ziua și este chiar singura soluție!

Ai naibii furaciosi ce sunteti toti! A mai ramas ceva din ciolanu’ ala de-l roadeti toti de 30 de ani!???!? Abia astept sa va vad dandu-va-n cap ptr ramasite! Auzi la el...front comun sa scapam de PSD?!?? Si de voi cand draq scapam???? Ca sunteti la fel, va cheama altfel, atat!!!

Cred ca este OK rationamentul tau, Robert. Desi, pentru a scapa de PSD in Buku nu trebuie depus nici un efort. Cel putin la PG, Firea este perdanta dinainte de alegeri. Ca sa nu mai adaug ca a trimis Catu corpul de control la PG... Cica ar fi imprumutat vreo 25 miliarde pe 20 de ani, desi banii astia erau prinsi in buget. Parca o vad dand extemporale pe la dna..

D le Turcescu numai dați atâta garanție celorlalte partide ca toți santeti la fel !!lupta este pt putere și bani nimic in folosul cetățeanului !

Corect dar dupa cat orgoliu au politicienii, greu de făcut!

Firea a declarat ca nu pleaca pana nu termina ce a inceput. In al doilea mandat ''termina'' Bucurestiul la propriu. Oricum arata ca un oras din Afganistan

Cred ca Boss are dreptate:vedeți cum îl luați în calcul și pe Nicușor Dan. El s-a implicat de mult timp în problemele administrative ale capitalei....

Nu știu de ce nu a fost avansat pmp ...îl Turcescu totdeauna am admirat logica sinceritatea și profesionalismul lui

Mai bine ați face un singur partid. Fără foşti alergători de la un partid la altul. Fără buldogi sau guzgani rozalii.

Exact!!se risipesc voturile..Tot nu mi vine a crede cum femeia asta a câștigat!!otrava în aer,pe străzi.. În sufletul ei!!

Fiecare cu ce-l doare ! Voi vreți să scăpați de PSD pentru a pune mâna pe ciolan, noi vrem să scăpăm de politicieni corupți și lacomi. Corupția nu e monopolul PSD ului, sunteți și voi în aceiași oală cu ei.

Serios? Nu ținem cont de principiul competenței? Nu zic sa nu existe un "bloc" pnl,usr,pmp,(plus?) (mira-m-as!!! nu s-a putut realiza un acord real in 30 de ani) dar ... cum vor justifica pretentia de a fi primari acești candidați? Prin promisiuni???? Prefer ca persoanele cu veleități de primar sa fi REALIZAT CONCRET cate ceva pentru oras. Nu numai cursuri, masterate si doctorate prin universitățile europene.

Daca nu se ajunge la intelegere de tipul asta, voi vota cu Firea. Dupa rateul de la alegerile trecute, astea de dreapta sunt tampiti daca nu se inteleg, si voi consfinti asta prin votul meu. Ori sunt pe blat cu PSD... si atunci tot aia e.

De parca se va schimba ceva. Bucurestiul trebuie dărâmat si construit din nou, dar cu cap.

Imparteala ca la aprozar.....un cartof mie trei pentru ei.......capacitatea candidatului.........sustinerea.....nu conteaza.....INTERESUL....

A mai fost Primar General PNL si am vazut rezultatul, NU mai votam PNL.

Voi, PMP cu 5% vreți un primar de sector și USR PLUS cu peste 20% sa aibă 2.Esti tare, sa moara Petrov de nu!

Bravo, Robert dar mai răspunde și tu oamenilor

Puteti sa mutati si UDMR-ul la Bucuresti ca tot Dna Firea va castiga ! Daca ar candida TURCESCU sigur ar lua voturi precum PMP la alegerile generale !

Orgoliile sunt prea mari!

Nu se poate, ciolanul este gros și de ros.

Hai oganizati-va. Noi votam. Cat de greu poate sa fie. Hai la treaba!

Dacă nu se face acest front comun și iese din nou Firea atunci cei vinovați sa iasă dracului din politica.

Alegeri in doua tururi, singura soluție!

View more comments

2 days ago

Robert Turcescu

De la 23.00, la Realitatea TV ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

V/am scris pe privat..sunt din orasul dlui Grindeanu

abramburica penibila ca de obicei

Fiecare cu mentalitatea lui

Tot pe la televiziunile globalistilor?...

Tuciuriule , câți bogați ai jumulit , cum ai facut cu Gigi ?... parcă erai împotriva acoperitilor în jurnalism , în magistratură , în poliție , jandarmerie , etc ... tu ce cauți băi acoperit de 2 parale în parlament ???

Bine ca mi ai zis sa stiu sa nu ma uit 😀

A avut grijă tovarășul Petrov să te ridice din deconspirarea de securist și acum îți permiți să strici o emisiune! Țara pe care o batjocoriți fără milă este țara în care ai crescut și în care îți crești copii !

Faci emisiune?

TV de k#k#o ,cu tot cu moderatoarea D Rifai !

Și Biriș e mincinos că ține ,numai urli ia tv ,,,

Daca nu dorm, ma uit ca sa adorm!

View more comments

2 days ago

Mircea Geoana

Today we marked, at NATO Headquarters, the International Holocaust Remembrance Day. Here are some of the thoughts I shared with our guests and partners:

On 27 January 1945, seventy-five years ago today, the Soviet army liberated the 7,000 souls left alive in Auschwitz. In the five years before that, at least 1.1 million people had been murdered behind its barbed wire fences.

The Holocaust was an assault on all of humanity. It was about the destruction of the different. And what makes us different, what makes us unique, is what makes us human.

After the War, the free nations of the world sought a new path. A path built on the upholding of universal values enshrined in the Charter of the United Nations. Values such as the right to life, to freedom of religion, to freedom itself.

NATO was created to uphold those values and to protect the peoples of Europe and North America from the tyranny that led to the Holocaust. 50 years after Auschwitz, NATO intervened in Kosovo to prevent a new genocide on European soil.

So on this day of remembrance, let us also look ahead. Let us take the actions necessary to ensure we never fall into the easy trap of hatred of the ‘other’. But always make the effort to reach out in friendship, to understand and embrace all those who make up our diverse communities.
... See MoreSee Less

Today we marked, at NATO Headquarters, the International Holocaust Remembrance Day. Here are some of the thoughts I shared with our guests and partners: On 27 January 1945, seventy-five years ago today, the Soviet army liberated the 7,000 souls left alive in Auschwitz. In the five years before that, at least 1.1 million people had been murdered behind its barbed wire fences. The Holocaust was an assault on all of humanity. It was about the destruction of the different. And what makes us different, what makes us unique, is what makes us human. After the War, the free nations of the world sought a new path. A path built on the upholding of universal values enshrined in the Charter of the United Nations. Values such as the right to life, to freedom of religion, to freedom itself.NATO was created to uphold those values and to protect the peoples of Europe and North America from the tyranny that led to the Holocaust. 50 years after Auschwitz, NATO intervened in Kosovo to prevent a new genocide on European soil. So on this day of remembrance, let us also look ahead. Let us take the actions necessary to ensure we never fall into the easy trap of hatred of the ‘other’. But always make the effort to reach out in friendship, to understand and embrace all those who make up our diverse communities.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Ma bucur din suflet pentru dv, va doresc multa snatate si mult succes. Sunteti o mare valoare care cu cinste , demnitate si respect ne reprezentati Romania.

O zi de tristă amintire pe care nu trebuie să o uităm niciodată! Vă multe împliniri profesionale și personale!

Și totuși, trebuie reamintită Majestatea Sa Regele Mihai I al României , "Toți" au recunoscut că Actul de la 23 August 1944 a scurtat Războiul cu 6-8 luni, timp in care mureau oameni ( militari și civili), inclusiv în Lagărele de Exterminare !

2 days ago

Kelemen Hunor

Idén a 30. születésnapját ünnepeli a Hunyad megyei szervezetünk is.🤝🎂 Köszönjük a kitartó munkát és közösségünk sokéves bizalmát. 🎬 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Köszönöm szépen

Akkor Iuliut is regedes regen a helyere kellett volna tenni,....max nyugdijba,de vannak meg otleteim !😡😡😡😡😡😡😡😡

Gratulálok! Jó munkát továbbra is!

A frász még oda is el jutottál nem hazudoztak már elegen a !!! Hunyad megyei embereknek?

Sok sikert tovabbra rmdsz

Sok sikert tovab is.

View more comments

2 days ago

Siegfried Muresan

Săptămâna acesta dezbatem și votăm în plenul Parlamentului European acordul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Marea Britanie va părăsi oficial Uniunea Europeană vineri, 31 ianuarie.
Tot săptămâna aceasta voi primi la Parlamentul European vizita unui grup de colegi liberali din Brașov și Hunedoara.
Agenda mea completă: siegfriedmuresan.eu/agenda
... See MoreSee Less

Săptămâna acesta dezbatem și votăm în plenul Parlamentului European acordul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.Marea Britanie va părăsi oficial Uniunea Europeană vineri, 31 ianuarie. Tot săptămâna aceasta voi primi la Parlamentul European vizita unui grup de colegi liberali din Brașov și Hunedoara. Agenda mea completă: https://siegfriedmuresan.eu/agenda

Comment on Facebook

Săptămână cu succese !

Felicitări să aveți o săptămînă plină de realizări

O săptămana binecuvantata cu mult succes!

Mult succes va doresc!

Mult succes si o saptamana ușoară d-le europarlamentar Siegfried Muresan.

O zi frumoasa ,suflete drag!

Mult succes!!!

O săptămână cu multe realizari!

Respect Domnule Muresean!!

Succes și multă sănătate!

Subscriu.Eu consider ca era de mare ajutor pentru cuplurile tinere.Platea rata care era aproape cat ar fi plătit chiria.Lovitura de gratie a " guvernului meu" "Ghinion" nu toți au cate șase case acumulate prin câștiguri ilicite si falsuri!

Stiu ei de ce ies ! Asa va face Ungaria , Polonia, Italia .

Impardonabil ce faceticdv magistrații ! România trebuie să ramana o țară monitorizata ,MCV.. RUȘINE PNL! Nu aveti treaba cu doctrina ,ci cu furtul!!!

Nu e o sărbătoare! Aceleași greutăți apasă pe mai puține,, picioare,, puternice!

Succes!

Și la vară cald...sau altfel spus....Foaie verde loboda vaca mea e sloboda.

Este doar inceputul cu siguranta vor urma alte tari din vest sa se desparta de UE.

Si Romania poate fi scoasă în ageră. Nu respectă legile UE.

Ce tampit, asta ar trebui si tara noastra so faca, am scapa de jugul asupritorilor

fara un fondator al UE , ce mare rahat facetiii !!!!!

Si de tara ce mai stiti noutăți doar in w. Leafa sa meargă ca mai merge 1 an cu pacaleli pnl aveti sacii in căruță vin alegerii

DEZBATETI CAZUL CARACAL CU MOSTRU DIMCA CARE AMENITÀ ROMANIA DIN PUSCARIE . CINE SI DE UNDE ASI PERMITE UN MOSTRU SA AMENINTA POPORUL ????? CINE IE AN SPATELR LUI ?????? NUSEMAI FACE DREPTATE IN TARA ??????

UK se va intoarce, dar acum UK a facut foarte bine ca a plecat pentru ca a tras un semnal puternic impotriva falimentului economic si moral provocat de politicienii socialisti care au umplut UE de coruptie, ajutoare sociale platite din imprumuturi la banci ale statului socialist dar platite din munca de zi de zi a clasei de mijloc, birocratie si risipa de catre functionarii UE a banilor munciti de vestici aruncati in proiecte cu terenuri de fotbal construite in panta in Romania, taxarea excesiva a companiilor pana au fugit in China si India si au lasat someri, apropierea de Rusia in defavoarea SUA, islamizarea Europei cu toate legile imorale ale lumii a treia, toate promovate de conducerea UE mai ales de conducerea anterioara! Pe termen lung Angliei nu ii va merge bine fara UE, dar pe termen mediu va fi bine, se va schimba si va deveni un model pentru UE si va trezi asa si alte tari europene si alte miscari politice noi care vor ajuta UE sa se schimbe si abia atunci UK se va reintoarce in UE!

View more comments

Pe pereții Muzeului Holocaustului din Washington DC există cel mai simplu, dar zguduitor, exemplu despre cum se instalează o dictatură.

Martin Niemöller spune așa: „Prima dată au venit după socialiști și nu m-am opus - pentru că nu eram socialist. Apoi au venit după membrii de sindicat și nu m-am opus - pentru că nu eram sindicalist. Apoi au venit după evrei și nu m-am opus - pentru că nu eram evreu. Apoi au venit după mine - și nu mai rămăsese nimeni să vorbească pentru mine”.

Ziua în care comemorăm Holocaustul este o zi a memoriei. Dar nu este destul să plângem victimele, să rememorăm numele şi chipul fiecăreia în parte şi să ascultăm din nou mărturiile celor care au supravieţuit. Se cuvine să nu uităm vreodată de cei care au ştiut şi au tăcut sau au ştiut şi au încuviinţat, atunci când nu au participat direct la persecutarea şi exterminarea evreilor. Nepăsarea sau complicitatea societăţilor europene din prima jumătate a secolului trecut au făcut posibil Holocaustul. Nu putem păstra vie în memoria noastră colectivă amintirea victimelor Holocaustului decât în măsura în care ne mobilizăm toţi împotriva învierii unei culturi publice a blamului și violenţei.

Omul se naște liber și este de datoria noastră să ne asigurăm că el rămâne așa pe tot timpul vieții lui!
... See MoreSee Less

Pe pereții Muzeului Holocaustului din Washington DC există cel mai simplu, dar zguduitor, exemplu despre cum se instalează o dictatură. Martin Niemöller spune așa: „Prima dată au venit după socialiști și nu m-am opus - pentru că nu eram socialist. Apoi au venit după membrii de sindicat și nu m-am opus - pentru că nu eram sindicalist. Apoi au venit după evrei și nu m-am opus - pentru că nu eram evreu. Apoi au venit după mine - și nu mai rămăsese nimeni să vorbească pentru mine”.Ziua în care comemorăm Holocaustul este o zi a memoriei. Dar nu este destul să plângem victimele, să rememorăm numele şi chipul fiecăreia în parte şi să ascultăm din nou mărturiile celor care au supravieţuit. Se cuvine să nu uităm vreodată de cei care au ştiut şi au tăcut sau au ştiut şi au încuviinţat, atunci când nu au participat direct la persecutarea şi exterminarea evreilor. Nepăsarea sau complicitatea societăţilor europene din prima jumătate a secolului trecut au făcut posibil Holocaustul. Nu putem păstra vie în memoria noastră colectivă amintirea victimelor Holocaustului decât în măsura în care ne mobilizăm toţi împotriva învierii unei culturi publice a blamului și violenţei.Omul se naște liber și este de datoria noastră să ne asigurăm că el rămâne așa pe tot timpul vieții lui!

Comment on Facebook

Ești expirat , ți-a trecut termenul de folosință...! Chiar nu realizezi ce ai facut...?! Pacat si câtă incredere am avut în tine...!

Tocmai ce ați aflat de un dosar și, voalat, cereți, din nou, înțelegerea colegilor parlamentari în eventualitatea în care va fi solicitată ridicarea imunității!? Unde erați când vi se cerea susținerea pt suspendarea unui președinte care nu respecta Constituția? Nu reprezentau aceste fapte dovezi clare de lipsa de democrație, nesocotirea statului de drept?

Taricene, ți-a trecut prin cap, că tu ai pus umărul la tot ce se întâmplă? Am avut încredere în tine! Cu ajutorul unui trădător ca tine s-a ajuns la dictatură... la lada de gunoi cu voi! Ești expirat!

Totuși, domnule, nu mai sunteți un exemplu. Propagandă se poate face pe orice subiect. E ceva ambigu acum la dvs. Ori nu vă dați seama de unde ați căzut, ori știți și vreți să ne mințiți mai departe. Cat despre politică acum vă ține obisnuința, viciul, orgoliul. Ar fi mai demn să vă retrageți. Măcar să lăsați amintirea unui om care era respectat.

Mostenirea GOJDU??? Explica-ti romanilor cum ati cedat-o...

aveti cele mai bune speech-uri , la obiect si cu bun simt ... nu ca cele din tabara presedintelui care nu rateaza niciun moment sa critice , probabil si la o inmormantare tot despre psd s-ar vorbi... o zi buna

Mai presus de orice,poporul evreu seamănă cu poporul român supus de-a lungul istoriei la încercări grele,fiind popor ales!Noi suntem popor al neamurilor!

Lăsați vrăjala! - tocmai susțineți un dictator care are partidul lui, guvernul lui, justiția lui, acum vrea și parlamentul lui.

Ce-i prostia asta cu dictatura si holocaustul? Ce-i nutretul asta pentru cretini? Citezi niste vorbe frumoase care n-au legatura cu nimic din ce invoci. Mars! Diferenta dintre dictatura si democratie este uneori foarte fina. La noi este democratie!? Avem nevoie de democratie?! Ce zici de problema asta tovarase?

Intru-totul de acord! Va pot trimite mai multe informatii cat se poate de exacte, cu nume, date de identificare si detalii ale unor abuzuri si ilegalitati abjecte, care incalca drepturile omului, dreptul international si dreptul intern al Romaniei - sunteti gata sa vorbiti despre ele si sa le prezentati public, inclusiv in Parlament?! Sunteti gata sa sustineti petitiile celor care sunt victime ale unor persecutii incredibile in fata unor foruri internationale?! Rog un raspuns cat se poate de exact si public, nu la post restant...

Cand ai citit ? Inainte sau după ce l-ai votat pe Orban ?

Cand au venit dupa socialisti tot dupa "ei" au venit, cand au venit dupa sindicalisti sansele erau ca tot dupa "ei" au venit.. imi pare rau de natura umana, imi este rusine, om fiind, ca a existat, dar daca ne mintim cand nu vrem sa vedem cauzele holocaustului nu vom face decat sa repetam istoria. Evreiii au fost bolsevici. Au facut revolutii sangeroase prin est.. Va recomand cartea unei evreice rusoaice.. Das Ende der Lugen de Sonia Magnolia..

Cu ajutorul unor dobitoace trădătoare,ca tine!

Vesnica odihna tuturor celor care au suferit atunci .

Pai ba molicene cine-i vota proiectele lu dragnea pe banda rulanta?

Daar despre tradare ce se spune? Ati tradat asteptarile la peste doua milione de oameni

DA, DOMN TRADICEANU. O DICTATURĂ SE INSTALEAZĂ CU TRĂDĂTORI CUM SUNTEȚI VOI ALDISTII ȘI PONTISTI. RUȘINE.

La noi abia se duc dupa socialisti.

Credibilitate zero

Tocmai tu sustii dictatorul. Rusine Trãdicene, asta ai fãcut, cånd Ai semnat motiunea de cenzurå.

Trădătorule acum vrei libertate ?

Doamne chiar nu realizați ce ati făcut?

Domnule tradator,dumneavoastra ati crezut ca va merge,au fost mai destepti decit matale

Laborare omnia vicit

Despre crimele comunismului cand vorbim? Cand comemoram?

View more comments

3 days ago

Eugen Tomac

Câteva gânduri după întâlnirea cu românii de la Roma

Majoritatea românilor cu vârsta de peste 40 de ani aflați la munca peste hotare își doresc să revină acasă. Cetățenii cu vârste cuprinse intre 30 și 40 de ani încă nu au o opțiune definită, aceasta și pentru că au copii in sistemul de învățământ italian. Tinerii de până in 30 de ani se integrează, își întemeiază o familie in Italia și cel mai probabil vor rămâne defintiv in această țară.

Peste 50% din românii aflați in Europa își doresc sa revină acasa, nu sunt însă deciși când sa o facă și aseapta schimbări reale, nu guvernări fragile cu agende înguste, fără viziune, așa cum a guvernat PSD timp de 8 ani.

Criza forței de munca din România se poate rezolva prin programe guvernamentale îndrăznețe, prin proiecte de investiții mici și mari prin care statul să stimuleze reîntoarcerea acasă. Nu în ultimul rând, trebuie să ne reformăm profund instituțiile prin inovare, dezolvatare și adaptare la nevoie reale ale pieței.

Eu le-am promis că noi, cei din PMP, ne vom bate pentru a face cât mai transparentă și eficientă administrația din România, pentru că doar așa putem reclădi încrederea intre stat și cetățenii români, indiferent de unde se află acum.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Așteptăm pe Coliu să se apuce de muncă cât și pe Coman , cameleonul , la zidărit !

Doamne Ajuta Tuturor Romanilor de Pretutindeni 🙏😇🇹🇩🍏#CREDEMINPMP +10%🍏

Faceți ordine în țară , în voi e toată nădejdea !

Doamne ajuta !

Sa dea locuri de casa pentru Diaspora si ei vor veni treptat inapoi !!!!

Felicitări 👍

👏🍏🇷🇴🇪🇺🙏

Marea abureala !

Isi doresc sa devina someri in ro locuri de munca ioc si care sunt cu salar minim cine mai doreste ?

,

Felicitari Domnule Eugen Tomac si FORTA PMP

M-au torturat în închisoare nevinovat în anul 1998 , m-au bătut polițiști și mi-au spart dinții din gură și legat în lanțuri la picioare și cătușe de mâini și o bară de fier legată de cătușe și de lanțuri la picioare timp de 81 de zile și dus în fața judecătoarei timp de șapte ori în cătușe și lanțuri pe picioare .În anul 2009 am demonstrat prin decizie dată de CEDO că , am fost torturat în închisoare , mi-au violat domiciliul polițiști , mi-au răpit dreptul la viața privată de familie , nu am avut un proces corect și nu mi s-a dat dreptul la un recurs de judecători . Prin articole 3, 5, 6, 8, 13 și 41 a pedepsit CEDO în anul 2009 România . Nu a fost în anul 1948 ,nu în anul 1989 a fost în anul 2009 .După 21 ani , am demonstrat nevinovăția prin decizia de achitare . E un caz grav dovedit prin acte juridice . Azi ca victimă a torționarilor nu primesc o rentă lunară de la stat pentru a avea un trai decent în societate .Nu uitați că torționarii primesc azi salariul și pensie de la stat pentru că m-au torturat ,umilit ,discriminat , hărțuit și persecutat . La victimele torționarilor nu le dă nimic statul .Răzbunarea nu e bună că vă face torționari ca ei , da o compensație financiară sub formă de rentă lunară vrem să primim ca victime a torționarilor pentru a avea un trai decent și demnitate în societate .E greu să crezi în adevărul și dreptatea victimelor torturii când , credința ție zdruncinată de minciună și șarlatanie .Adevărul și dreptatea trebuie să învingă V .*. A .*. M .*.

Astăzi deținut politic este numai acela care a furat cât a fost politician...vezi Năstase,Dragnea și alții. Dacă era cetățean obișnuit era cercetat pentru toate furturile,ca politician se ia un furt de trei parale,se da cca 3 ani și ceva,se face 1,5 ani după care ia titlul de deținut politic la toate televiziunile.Un stat polițienesc cu cetățeanul și o justiție de rahat cu politicianul.

Ținând cont con că mi-am construit o casă în țară, la care plătesc numai taxe și impozite eu și mâine m-aș întoarce cu familia acasa !Problema e că odată ai ajuns acasă trebuie să tot scoți banii din propriul buzunar pentru a înscrie mașinile... să faci un program de integrare pentru copii și tot așa! În momentul de față statului român nu ne ajută cu apsolut nimic.De diaspora își aduc aminte numai atunci când vin alegerile.

Doamne ajuta la tuturor Românilor de pretutindeni ...

View more comments

3 days ago

Kelemen Hunor

1989 decemberében a romániai magyar közösség rossz csillaga leáldozott, és föltűnt az égbolton a mi jó csillagunk. Fölnéztünk az égre, és olyan eszmékre emeltük a tekintetünket akkor, mint a szabadság, a társadalmi egyenlőség, az igazságosság. Ezek vezettek bennünket arra, hogy olyan szervezetet alapítsunk, amely 30 éve azért dolgozik, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. A kisebbségi jogok kisebbségi jogok legyenek, a magyar iskola magyar iskola legyen, a közösségi vagyon visszakerüljön a közösség tulajdonába, ahova való.
Én azt kívánom az RMDSZ Hunyad megyei szervezetének 30. születésnapján, hogy továbbra is a jó csillagot kövessük. Egy pillanatig se engedjük elénk tolni azt a rossz csillagot, ami szétzúzza reményeinket, szétrombolja hitünket és álmainkat!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Asa foarte bine

Continuati sa visati😂😂😂😂😂😂.

3 days ago

Traian Băsescu

Acţiune acum !
Să citim împreună această pagină, pentru că cititul n-a făcut rău nimănui.
Nu-ţi trebuie mult timp să constaţi că partidele parlamentare şi Guvernul României sunt decuplaţi total de la realităţile ţării. Priorităţile lor sunt legate de încercarea creării unei crize politice artificiale pentru a putea declanşa alegeri anticipate.
Cu inconştienţă şi lipsă de profesionalism, politicienii puterii vor patru luni de instabilitate politică în condiţiile în care toţi pilonii stabilităţii macroeconomice sunt frânţi deja.
Să vedem cifrele oficiale la 11 luni:
1. Deficit comercial la 11 luni – 15,5 miliarde Euro, creştere cu 16 la sută faţă de 2018;
2. Deficit de cont curent la 11 luni – 10,0 miliarde Euro, creşte cu 21 la sută faţă de 2018;
3. Datoria externă a crescut, în primele 11 luni, cu 7,262 miliarde Euro;
4. Deficitul bugetului consolidat – 4 la sută, adică 8,8 miliarde Euro;
5. Dobânzi foarte mari la împrumuturi pe termen lung – 4,6 la sută. Comparaţia cu dobânzile aplicate ţărilor din regiune, după cum urmează: Bulgaria – 0,32 la sută/ Croaţia- 1,36 la sută/ Grecia-2,67 la sută/ Ungaria-2,74 la sută.
6.Creşterea economică în scădere accentuată, ajungând la 0,5 la sută în trimestrul 3 faţă de trimestrul 2;
7. Cheltuielile curente la 11 luni au crescut cu 13,2 la sută faţă de 2018;
8. Cheltuielile cu personalul bugetar la 11 luni au crescut cu 19,1 la sută faţă de 11 luni din 2018;
9. Cheltuielile cu asistenţa socială la 11 luni au majorat cu 11,5 la sută faţă în 11 luni din 2018 faţă de aceeaşi perioadă din 2018.
În aceste condiţii, intrarea într-o criză severă este uşor de anticipat.
Ar trebui implementat un program de redresare simplu, uşor de pus în practică şi uşor de controlat care ar putea avea următoarele elemente:
a. Stimularea exporturilor prin acordarea de facilităţi fiscale exportatorilor, inclusiv prin deprecierea monedei naţionale;
b. Stimularea, prin facilităţi fiscale şi ajutoare de stat, a investiţiilor româneşti şi străine directe, pentru reducerea deficitului de cont curent şi crearea de locuri de muncă;
c. Repornirea petrochimiei prin acordarea de ajutoare de stat (dacă este nevoie) şi asigurarea cantităţii de gaze naturale necesare (5 din 7 combinate petrochimice au aviz de mediu, dar sunt oprite);
d. Amânarea şi/sau reeşalonarea oricărei creşteri de cheltuieli bugetare până la restabilirea echilibrelor bugetului de stat;
e. Trecerea la împrumuturi de la populaţie pentru internalizarea împrumuturilor şi pentru reducerea datoriei externe;
f. Reducerea cheltuielilor prin reduceri consistente de personal bugetar în condiţiile în care riscul creşterii şomajului este mic din cauza crizei de forţă de muncă din sectoarele economice, reducerea cheltuielilor materiale ale instituţiilor bugetare şi reducerea cheltuielilor cu asistenţa socială care stimulează nemunca;
f. Program prioritar pentru informatizarea activităţii ANAF ca singură soluţie pentru încasarea integrală a TVA şi a altor taxe ale bugetului de stat;
g. Pregătirea caietelor de sarcini şi a proiectelor şi lansarea licitaţiilor publice pentru lucrări de investiţii finanţate cu bani europeni, astfel ca, în anul 2021, să fie absorbite pentru investiţii 4 – 6 miliarde Euro din fondurile europene.
Sigur, se poate şi să nu facem nimic sau să creştem cheltuielile masiv înainte de alegeri pentru a cumpăra voturi. S-a mai făcut în 2008. Dacă ne facem că n-am învăţat nimic din acea criză, chiar suntem ticăloşi.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nu sunt de acord cu pct. E. Împrumuturi de la populatie la dobânzi de 2 lei pentru a ține în viață un sistem bugetar clientelar corupt şi vândut pe nimic marilor şarlatani. La câte resurse mai are încă țara daca statul azi mafiot le -ar exploata cinstit am putea fi ca şi țările din Golf. Cu taxe ZERO şi o infrastructură de invidiat.

Imi pare rau, deprecierea intentionata a monedei nationale nu e o solutie, piata libera e piata libera si cere competitivitate si inovatie. Probabil ca nu le avem, insa a trisa nu e o solutie, parerea mea.

Asta înseamnă sinucidere politică. Nimeni nu poate explica populației ignorante aceste condiții și care să fie acceptate, iar în plus propaganda mass-media împotriva acestor masuri va fi ridicată la cote maxime. Singura întrebare corectă : de ce PNL a vrut guvernarea pentru un an, atâta timp cât au știut(intuit) dezastrul din România?

De ce în 30 de ani statul român nu a trimis dintre tinerii inteligenți din românia pe cheltuiala sa la studii POLITICE în tarile dezvoltate U. E. pentru a învață cum se conduce o tara sa implementeze la noi? Funcțiile și puterea persoanelor corupte se lasa moștenire la copii lor de asta tara nu merge bine și nu o sa meargă niciodată. Corupția ne a terminat!!!!!!! NU EXISTA CONTROL, JUDECATA ȘI PEDEAPSA CA EXEMPLU PENTRU ORICE,, om,,!!!!!!

Mister cu tot respectul,dar pleaca ai nostri,vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii! Sunt multe lucruri benefice care ar putea schimba traiul din Romania si ne'ar putea fi tuturor mai usor,insa nu se vrea! Romania are nevoie de dvs intr'o functie de conducere!!! 🙂

Capitane. În situația actuala retoric întreb? Ce e de făcut. Încotro se îndreaptă România La răsărit nu ne putem întoarce Mergind cot la cot cu vestul uite unde am ajuns. Ca unic politician transparent în gindire (față de alții ) care sincer bat apa în piuă .....................................................Ăsta e capitalismul văzut de clasa politica? Atunci ne ducem crucea, !

Exceptând deprecierea monedei naționale, care deși ar beneficia exportatorilor, marii mase a populației cu credite nu ar face decât să-i împovăreze și mai mult , plus că la fiecare depreciere cât de mică a leului, am văzut cum prețurile au crescut exponențial, în rest toate măsurile sugerate sunt fezabile dar mare parte din ele ar însemna o pierdere de capital politic și implicit voturi, așadar slabe șanse să se pună în aplicare vreuna dintre sugestii.

Foarte bine. Deși cred ca trebuie făcut orice (legal bineînțeles) ca să se acceseze fonduri europene pentru : spitale regionale, autostrăzi, drumuri expres, porturi, soluții pentru Agricultura.Alegeri locale în 2 tururi, nu mă prea interesează. Prioritar mai degrabă ar fi permiterea voturilor din diaspora sau mutarea alegerilor în lunile Iulie /August și bineînțeles aplicarea referendumului ce prevede reducerea nr de parlamentari la maxim 300.!!!

Politicienii, aleșii noștri, și din opoziție, și de la putere, sa fie premiați cu pensii speciale, cu salarii speciale, doar dacă au un raport de activitate pozitiv în dezvoltarea tarii, în respectarea platformelor, programelor electorale, ceva palpabil, nu doar pe hârtie.... Oricine care nu da randament la orice loc de munca, este pedepsit într-un fel sau altul prin demisie sau schimbare a locului de Munca. Doar politicienii sunt premiați.

Dl președinte, 60% din populația acestei tari, este ignoranta din pacate.

Se mai poate adauga cresterea redeventelor pt resursele naturale. Avem redevente mai mici decat tarile bananiere, da’ nah, interesele sunt mari si oamenii marunti, si’n stiinta si’n caracter.

O lecție de realism economic pentru cei care grecizează iresponsabil România.

Vorbim discuții!Chiar si cei de la putere stiu CE AR TREBUI făcut, dar nu.i nici o noutate pt nimeni. Câinii latră, caravana numită țară, încă rezista!În rest, vorbe, vorbe, vorbe!

Eu, prima data as echilibra personalul din institutiile statului, as taia toate cheltuielile cu bunuri si servicii in sistemul de stat si as introduce remuneratia in raport cu performanta si norma de lucru, acolo unde se poate.Apoi, as taia toate subventiile si as elimina acele facilitati care induc concurenta neloiala.As lua bani imprumut de la populatie si i-as directiina in investitii.As sptijini producatorii locali...

Ce tari sunt pct a și c împreună: se împrumută statul de la populație când e leul tare, îl devalorizează și plătește înapoi datoria. Nu ar fi mai simplu sa ia din toate conturile din bancă un 10% cum a făcut Cipru?

Despre coruptie , nici un cuvant .... O tema prea sensibila ptr. dumneavoastra ?! Pentru o mica fabricuta de mobilier din lemn , am asteptat 8 ani un teren promis . Am refuzat sa dau mita si , in cele din urma am rezolvat problema !! .... In Ungaria .... teren in concesiune pe 49 de ani , fara mita.... Probleme " mici " despre care va e greu sa vorbiti , tuturor politicienilor ! Oare de ce ? ......😉

As mai adauga:-cofiscarea averilor dobandite nejustificat-recuperarea prejudiciilor de la cei condamnati,vezi Voiculescu-anularea pensiilor speciale si a tuturor sporurilor aberante…....

Autostrăzi nu se pot construi în România pentru că ucidem gândacii și speriem liliecii. Funcțiile celor din ministere și inspectorate se schimbă odată cu alegerile naționale... Se dau jos pesediștii și se înlocuiesc cu penelisti și useriști. Data viitoare facem invers și uite așa mutăm "proștii" angajați la buget (care fac munca) de colo până colo.

Poate ar trebui marita si influenta statului in companiile din metalurgie si industria grea. Ministerul de Externe sa isi intensifice actiunile de promovare a intereselor Romaniei chiar si cu unii vecini de la est, fara a fi de acord cu politicile lire statale😉. Statul sa inceapa sa cumpere terenuri agricole, ca are drept de preemptiune, sa dezvolte industria in mediul rural, ferme, fabrici de conserve, etc.

Toată stima d-le președinte, dar alegerile anticipate sunt necesare și obligatorii ! Toată activitatea politică a dvs a fost împotriva PSD-ului !Acum e momentul loviturii de grație, chiar dacă implică unele costuri. Mai rău decât au făcut ei nu se poate.

Va sugerez sa mai faceti din cand in cand testul ala al dvs cu stalpul si daca nu va da nimeni cu capul de stalp mai postati pe fb. In momentul asta toata clasa politica, inclusiv domnia voastra, e cu zero reprezentativitate, cei care va mai aleg sunt Coldea, Soros, STS, etc.

Dacă rămâneau ceilalți, cam cum credeți că erau aceste cifre ?Susțineți eliminarea ,, specialelor'' și o să vedeți că o să se schimbe multe lucruri in bine ...

Foarte multi nu aud ce spune T.B si duc discutia în derizoriuLucrurile sunt serioase si e păcat ca nu se profită de mintea brici a fostului președinte ,mare pacat

Pensiile speciale trebuie sistate.Este un furt grosolan.Este o instigare la anarhie sociala cu implicatii direct in siguranta nationala.Domnule Basescu nu ii intrebati pe cei de la SRI ce parere au ?!!

Eu am sa incerc sa-mi conving bunica care are pensia minima, ca tara nu poate suporta cresterea pensiilor prevazuta a fi in septembrie. Dumneavostra ce faceti?

View more comments

3 days ago

Kelemen Hunor

Az erdélyi magyar politikának az a feladata, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Oda, ahová valók. Ma is ez történt Zilahon. Ady szobra a helyére került, arra a helyre, ami megilleti őt. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

A Magyar nemzet nem szabad elfelejtse a múltját! És a jelent apolnia kell , bármi áron is!

🇮🇷

Nagyon szep

Ez a kritizálas ne lene bele halnának

Köszönjük

Ha az erdélyi magyar politikának az a feladata, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Oda, ahová valók arra a helyre, ami megilleti őt, akkor mutasd meg, hogy Székelyudvarhelyen is visszaállítod a címereket a patkóba.

Sajnos ez nem úgy van

Jönnék a választások! Valamit fel kell mutatni!

A banyakal jilvogyen mi lesz csak PSD istak fogjak kormanyozni es a magyarokat le nezik

Úgy legyen.

"Micsoda ésszel kormányozzák ezt a szerencsétlen országot? Miért bolondítanak itt bennünket s miért nem mondják meg nyíltan, hogy szántszándékkal nyomorítják el itt mindenkinek az életét, aki nem mágnás, püspök, ispán, inas, kerítő vagy kokott? Mit csináljon a tanítónő, akinek csak diplomája van, de reménye sincs már? Mit csináljon az állástalan tanár, jogász, műhelyetlen iparos s annyi más szomorú elbolondítottja ennek az országnak? Nagy fölfordulás lesz ebből, ha ebben az országban minden meg nem változik."....Budapesti Naplo 1907

Az életszinvonal mikor kerül a helyére?A román politikusokkal együtt tönkretettétek az országot.Konkrét példa vagyok,hogy nem akartátok engedni, hogy tisztrsségesen dolgozzak. Kányádi Béla

Márton Árpád úr most hol -ül?Ha már nem vagyunk a PSD. mellett?Hová akar ülni, már csak azért is mert nem tudóm már kivel szavazzak?

View more comments

3 days ago

Remus Cernea

Va ofer o piesa pe care de ieri o ascult in loop. Crysalys pare o trupa promitatoare de symphonic metal...

www.youtube.com/watch?v=4uc36rGTU90
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

3 days ago

Eugen Tomac

Am avut ieri, la Drobeta Turnu Severin, o ședință de lucru foarte utilă cu echipa PMP din Oltenia.

La invitația colegilor din PMP Mehedinți, împreună cu noul nostru coleg deputatul Ion Cupă, am reușit să strângem rândurile și să ne pregătim foarte serios de alegerile locale.

Prioritatea noastră rămâne organizarea alegerilor în două tururi de scrutin și implementarea programului național de extindere a rețelei de gaze către toate comunitățile locale din întreaga țară.

Am inaugurat, cu acest prilej, și noul sediu al Organizației Municipale Drobeta Turnu Severin, unde împreună cu colegii Ioana Constantin, Catalin Bulf, Nicu Davitoiu, Razvan Rosca, Vanina Badea și președinta organizației Ramona Cupă am organizat o conferința de presă in care ne-am prezentat obiectivele pentru următoarea perioada.

Sunt absolut sigur că atât PMP Dolj, Gorj, Mehedinți, cât și greu încercatul județ Olt vor intra in campanie cu candidați bine pregătiți in toate localitățile, pentru ca obiectivul “PMP +10” să fie atins și in Oltenia!

Le urez mult succes tuturor colegilor care în această perioadă fac ceea ce trebuie pentru a reuși!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Când mai vorbiți de corupție și de abuzuri , să aveți curajul să vorbiți și de victime . Victimele magistraților au dreptul la reabilitare prin compensație financiară sub formă de rentă lunară pentru a avea un trai decent și demnitate în societate . Educația se face prin dreptate și adevăr fără minciună în societate .

Mult SUCCES ! Și cât mai multă prezenta aici pe FB !

Succes tuturor!

Felicitari ❤️🍏❤️ Forza PMP !

Mult succes PMP!

#CREDEMINPMP+10%🙏😇🇹🇩Succes Tuturor 🍏

Succes!

Felicitari Domnule Eugen Tomac si FORTA PMP!

Mult succes in tot cea ce faceți !

Bravo!

Mult succes în viitor am o întrebare Cupa nu este cel care a fost la A L D E cred ca puteați sa găsiți și alt om pe cineva care nu sa mutat de la un partid la altul

View more comments

4 days ago

Eugen Tomac

Va mulțumesc din inimă tuturor!

România are viitor!

Convenția Românilor de Pretutindeni a fost un eveniment de succes și pot spune cu mare bucurie că a fost una dintre cele mai reușite și autentice reuniuni ale românilor din întreaga lume. A fost cea mai mare reuniune unde s-a dezbătut la un nivel înalt problematica celor peste zece milioane de români de peste hotare.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut un efort uriaș pentru a fi împreună pe 24 ianuarie, în zi de mare sărbătoare, la București.

Le sunt recunoscător invitaților noștri care au intrat în dialog cu românii de pe continentul nord American, din Europa occidentală sau vecinătatea imediată a României.

Toate discuțiile au fost despre România, despre soarta conaționalilor noștri și despre ce am putea corecta din așteptările care există.

Ar fi, totuși, câteva lucruri de precizat. În primul rând, că am organizat acest eveniment în calitate de deputat în Parlamentul European, împreuna cu colegul Constantin Codreanu, deputat, Președinte al Comisiei pentru românii din afara granițelor din Camera Deputaților.

Întregul eveniment de la Parlamentul României a fost organizat în doar două săptămâni.

S-au înscris la acest eveniment peste 500 de persoane. Am fost puși în situația de a opri înscrierile pentru că noi am așteptat cel mult 200 de participanți.

Ne-au onorat cu prezența profesori, preoți, jurnaliști, lideri ai comunităților românești, primari și aleși locali de origine română din alte state și mulți alți români dornici să revină acasa.

Precizez, de asemenea, ca toți participanții și-au asigurat singuri transportul, cazarea și celelalte cheltuieli. Noi am fost doar gazdele care au organizat Conventia.

De aceea, doresc cât se poate de sincer să vă mulțumesc din inimă tuturor!

România are viitor!

P.S. Echipa mea a fost extraodinară și sunt absolut sigur că pot reuși cu ea să facem lucruri minunate pentru România!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Invitați- o odată și pe Mona Muscă!

Noi va multumim pentru dorinta de implicare si oportunitatea de a participa la astfel de evenimente cu impact profund in viitorul Romaniei mari si al romanilor de pretutindeni! 🙏

România se trezește ! Mulțumesc !

Succes în continuare! 🙂

Si uite asa se intaresc randurile pmp, racoland noi membrii. Din tara tot mai putini dupa cum se vede.

Romania are viitor! Succes Eugen!

Mult succes PMP!

Felicitări echipei PMP !

OAMENI CINSTITI .RESPCT.

Felicitări domnule Președinte!

Oameni destepti, oameni capabili care lupta pentru tara, pentru popor?

Cuvintele sunt prea sarace ca sa poata exprima bucuria din sufletul meu pt aceasta realizare a dvs si a echipei PMP. De aceea, ca orice romin de buna credinta, va felicit si va doresc sanatate si multa putere, pt ca va fi f greu sa scapam de comunisti. Speranta mea este ca veti reusi pt ca, deja acum cu aceasta ocazie a aflat o lume intreaga unde este ROMINIA.

Vă susținem !

Felicitări și mult respect Dl Tomac .. mult succes va doresc !!

Diaspora spune altceva

Felicitari si FORTA PMP

Doamne ajuta

Postati din când in când , cati membrii se înscriu in PMP ! 😉 ‘Pas cu pas’ , partidul sa ... prospere . Mult SUCCES !

Felicitări, DOMNULE PRESEDINTE!

Mult succes in continuare suntem alături de voi.

View more comments

4 days ago

Remus Cernea

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

La mulți ani!

La multi ani !!!

La mulți ani de ziua noastră!! 🎉🍷

La multi ani !

LA MULTI ANI!

La Multi Ani Magda!

La mulți ani frumoși și sănătoși!!!😊

De ce sora dvs rânjește la noi ? Un zâmbesc firesc ar fi fost mai bun !

View more comments

5 days ago

Theodor Paleologu

La taclale la Cincșor... ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

"La taclale" despre lucruri importante .Multumim domnule profesor !

Mă văd nevoită să-l contrazic pe Herodot. Cea mai urâtă durere dintre durerile oamenilor este să ai putere fără să ai minte. Într-o asemenea situație, puterea este fatală pentru destinul unui popor, fie el cu minte sau fără. 🤔 Gânduri bune, domnule Paleologu!

Felicitări! Foarte informativ ! Subiectul Persia foarte frumos tratat. Dacă mai faceți astfel de înregistrări le voi urmări, live-uri în nici un caz. Se pierde din calitatea înregistrării și reprezintă în același timp și o formă de lipsă de respect față de privitor 😑

D-le Paleologu, mai am un sfat batranesc: nu trebuie sa uitam complet trecutul, dar nici viitorul. De aceea, cred ca e bine sa punem si "drapelul" grecesc la Cotroceni, pe un loc cu istorie bizantina, dupa cel nemtesc, sa vedem ce iese😅

Vă mulțumesc, a fost o incintare sa vă ascult.

Foarte potrivită afirmația lui Herodot pentru unii dintre intelectualii noștri...

Bine ati revenit de la Cinsor! Sper ca ati avut vreme buna si dezbateri agreabile. Speram sa mai organizati astfel de excursii de suflet si la vara (dupa bacalaureat)

Cata energie pozitiva transmite acest mesaj. Multesc!

Sunteți o Enciclopedie, domnule Paleologu, Chapou bas monsieur professor!👏

O plăcere aparte sa va ascult ! Mulțumesc domnule profesor !

Am în suflet un imens regret, suntem un popor de inculți, dominația regimului comunist, în mod intenționat a ținut nația noastră în beznă, înoctrindu-ne cu ideologia Neo Marxistă. Astfel valori ca dumneavoastră și precedesorii de valoare au fost anihilați în mod voit.

M-am gandit la cultura si stiinta, la diferenta dinte aceste domenii, si am ajuns la concluzia ca cultura salveaza spiritul, mai putin viata, iar stiinta le salveaza pe amandoua, salvand viata, implicit salveaza si spiritul, cateodata, bineinteles, in ambele cazuri.

Mulțumim pentru o lecție de istorie verifică!

Felicitări și Doamne ajuta

Bună seara!

Respect!

Ĺucruri interesante, necesare spiritului si nevoii de cunoastere. Dar si cate o coborare pe pamant e utila, ceea ce practicau chiar si zeii Greciei, plictisiti de atmosfera prea idilica cateodata, de multe ori conflictuala, dar si previzibila din Olimp😉

BRAVO ȘI FELICITĂRI PROFESORE!.

Mesajele sunt întotdeauna venite din partea dumneavoastră

De ce nu găsesc pe YouTube aceste conferite și mesaje...tare pacat

Urmașul lui Conu Alecu sau cine știe,știe !

V am votat dar nu e normal sa dispăreți complet din viața publică și sa apăreți doar când e vorba de primit votul. Oamenii cu carte și educație așteaptă o implicare mai vizibilă a dvs!Altfel o sa pierdeți importantul capital de vot pe care l ați acumulat acum ceva luni...

Langa frumoasa Manastire Sambata👏🌺👍Aproape este Oltul

Papahagi se apuca sa il apere pe Boia si Ungaria inaintea zilei unirii...

Ce surpriză!?🙂

View more comments

5 days ago

Mircea Geoana

Delighted to speak at the ‘An Integrated Approach to #NATO Communications’ conference.
As #freedom and #democracy are engraved in our DNA, we should continue to communicate cearly and effectively our values & core mission, including as a means to increase our resilience.
———
Încântat să particip la conferința „An Integrated Approach to #NATO Communications”.
Pentru că #libertatea și #democrația sunt parte din ADN-ul nostru, trebuie să continuăm să comunicăm în mod clar și eficient valorile și misiunea noastră principală, inclusiv ca metodă de a ne spori reziliența.
... See MoreSee Less

Delighted to speak at the ‘An Integrated Approach to #NATO Communications’ conference. As #freedom and #democracy are engraved in our DNA, we should continue to communicate cearly and effectively our values & core mission, including as a means to increase our resilience.———Încântat să particip la conferința „An Integrated Approach to #NATO Communications”. Pentru că #libertatea și #democrația sunt parte din ADN-ul nostru, trebuie să continuăm să comunicăm în mod clar și eficient valorile și misiunea noastră principală, inclusiv ca metodă de a ne spori reziliența.

Comment on Facebook

FELICITĂRI!Mult succes în continuare!Admirație și respect!

Felicitări și mult succes !

Felicitări și mult succes !

Great speech!!!

Felicitari!

Succes...respect!

Stimă și respect Excelența !

Felixitari !! Mult succes va doresc!!

Succes!!

View more comments

5 days ago

Mircea Geoana

Unirea Principatelor Române este unul din cele mai importante momente ale istoriei noastre naționale. A fost pilonul care a condus la întregirea #României din 1918.
De multe ori, însă, uităm că ea reprezintă și dovada sacrificiului unei regiuni pentru mai marele bine comun al întregii nații. Atunci, moldovenii au acceptat mutarea capitalei la București și pierderea din influența regională pentru a realiza reunificarea, chiar și parțială, a poporului vorbitor de limba română.
Ca oameni de stat, dar și ca cetățeni cu drepturi depline ai României, cu toții avem datoria să ne aducem aminte că ceea ce astăzi este o normalitate s-a realizat prin muncă, sacrificiu și suferință. Și avem datoria să ducem istoria mai departe, ca membri ai #UE și #NATO, respectând libertățile fundamentale, democrația și statul de drept.
La mulți ani, România! 🇷🇴
... See MoreSee Less

Unirea Principatelor Române este unul din cele mai importante momente ale istoriei noastre naționale. A fost pilonul care a condus la întregirea #României din 1918. De multe ori, însă, uităm că ea reprezintă și dovada sacrificiului unei regiuni pentru mai marele bine comun al întregii nații. Atunci, moldovenii au acceptat mutarea capitalei la București și pierderea din influența regională pentru a realiza reunificarea, chiar și parțială, a poporului vorbitor de limba română.Ca oameni de stat, dar și ca cetățeni cu drepturi depline ai României, cu toții avem datoria să ne aducem aminte că ceea ce astăzi este o normalitate s-a realizat prin muncă, sacrificiu și suferință. Și avem datoria să ducem istoria mai departe, ca membri ai #UE și #NATO, respectând libertățile fundamentale, democrația și statul de drept.La mulți ani, România! 🇷🇴

Comment on Facebook

La multi ani, România!🇷🇴

La multi ani, România!🇷🇴

La multi ani !

La mulți ani ! Respect !

La multi ani! Romania

La mulți ani

La multi ani!

La mulți ani ROMANIA!

La mulți ani!💙💛♥️

La multi ani!

La multi ani rominiaaaaaaaa

La multi ani!

LA MULTI ANI.. !!

LA MULTI ANI!

🇷🇴🇷🇴✋🌺🌹🍀💞

La mulți ani!🇷🇴

La multi ani romaaaaani

🇷🇴

Nu si drepturile fundamentale? Cand se vorbeste de "drepturi si libertati", se face distinctie. Sunt acelasi lucru sau drepturile nu mai trebuie respectate?

La multi ani!

La mulți ani!🇷🇴🇷🇴🇷🇴

La multi ani.

La multi ani România , la multi ani romani 🙏🙏🙏♥️

View more comments

De mai bine de 160 de ani românii de pe o parte și alta a Milcovului se strâng și încing hora unirii, se bucură și sărbătoresc. Apoi se așterne tăcerea.

Uităm că Unirea nu se face doar o dată pe an și nu o celebrăm doar prin discursuri. Unirea trebuie să o facem fiecare dintre noi și în fiecare zi.

Așa cum, acum mai bine de 160 de ani, Brătienii mergeau în marile capitale europene - Berlin, Paris - să se lupte pentru interesele României, tot așa trebuie să facem și noi astăzi. Locul în Europa pe care Brătienii ni l-au lăsat trebuie consolidat în fiecare zi.

Unirea Principatelor nu trebuie să rămână doar pe hârtiile din Cancelarii. Ea trebuie să ajungă în lumea reală, prin autostrăzi care să facă adevărata unire, prin căi ferate rapide care să permită fluența persoanelor și mărfurilor, printr-o infrastructură care să aducă investițiile de care Moldova are atâta nevoie, la oameni care să aibă o viață mai bună.

În fiecare an vorbim despre țara pe care am moștenit-o de la înaintașii noștri, despre curajul de care au dat dovadă, despre viziunea acestora. Anul acesta vă propun să ne gândim și la țara pe care ne dorim să o avem, să o construim acum și cum vrem să arate țara pe care vrem să o lăsăm celor ce vin după noi.

Eu cred că România poate să fie mai mult decât este astăzi. România poate fi o forţă a Europei. Ne trebuie doar mai mult curaj şi determinare.
... See MoreSee Less

De mai bine de 160 de ani românii de pe o parte și alta a Milcovului se strâng și încing hora unirii, se bucură și sărbătoresc. Apoi se așterne tăcerea.Uităm că Unirea nu se face doar o dată pe an și nu o celebrăm doar prin discursuri. Unirea trebuie să o facem fiecare dintre noi și în fiecare zi.Așa cum, acum mai bine de 160 de ani, Brătienii mergeau în marile capitale europene - Berlin, Paris - să se lupte pentru interesele României, tot așa trebuie să facem și noi astăzi. Locul în Europa pe care Brătienii ni l-au lăsat trebuie consolidat în fiecare zi.Unirea Principatelor nu trebuie să rămână doar pe hârtiile din Cancelarii. Ea trebuie să ajungă în lumea reală, prin autostrăzi care să facă adevărata unire, prin căi ferate rapide care să permită fluența persoanelor și mărfurilor, printr-o infrastructură care să aducă investițiile de care Moldova are atâta nevoie, la oameni care să aibă o viață mai bună. În fiecare an vorbim despre țara pe care am moștenit-o de la înaintașii noștri, despre curajul de care au dat dovadă, despre viziunea acestora. Anul acesta vă propun să ne gândim și la țara pe care ne dorim să o avem, să o construim acum și cum vrem să arate țara pe care vrem să o lăsăm celor ce vin după noi.Eu cred că România poate să fie mai mult decât este astăzi. România poate fi o forţă a Europei. Ne trebuie doar mai mult curaj şi determinare.

Comment on Facebook

Domnule Tariceanu ai avut întotdeauna votul meu....inclusiv la europarlamentare.....dar in urma trădării pe care ai făcut-o am ajuns sa te disprețuiesc....și ca și mine cred ca sant mulți...

Am fost fan de al dvs. Dar mi-am schimbat părerea anul acesta. Cine vorbește și ne da lecții ca trebuie sa fim uniți tot timpul nu doar în 24.ian. Clasa politică, din care faceți parte sunteți uniți doar cu cei care au "ciolanul" în mână. Păcat....

"Brătienii mergeau în marile capitale europene - Berlin, Paris - să se lupte pentru interesele României, tot așa trebuie să facem și noi astăzi"...De ce nu faceti asa? De ce, din momentul in care va vedeti numele pe un buletin de vot, va ganditi doar la combinatii in interes propriu sau de partid? Toti politicienii sunteti vinovati ptr ce-i acum. Ca suntem in UE si NATO nu este meritul vostru, suntem acolo pentru ca au vrut ei,au nevoie de bucata asta de pamant. Azi,ca si la 1Decembrie, ar trebui sa stati ascunsi de rusine!

Ce situatie ciudata!!!Sa sarbatoresti UNIREA pe Voievodul UNIRII, Primul domn al ROMANILOR ALES, pe Al. I. Cuza alaturi de LIBERALI, adica alaturi de cei care au urzit lovitura de stat ulterioara ca sa se inchine SRAINILR!!!!!Si asa au ramas!!!!!!Se tot inchina starinilor!!!!!!!!!

Și de ce nu continuați , dacă așa trebuie , lupta Bratienilor pentru apărarea intereselor țării ? Ce sau cine vă oprește ? Ați avut un start promițător în politică , dar v-ati pierdut pe traseu ! Păcat !

Cel mai mare trădător post-decembrist își permite să vorbească despre naționalism și unire, când el a furat non-stop de 30 de ani și și-a trădat fiecare aliat politic pentru o bucată mai mare de "ciolan"... RUȘINE!

Mai rau ca Lapusneanu, daca voi nu.ma vreti eu va vreau ! Un tradator cum poate vorbi despre stindardul "Unirii" cand a pus dint tot sufletul umarul.la distrugerea acestei natiuni prin gestul de tradare si predarea puterii in mainile unor neispraviti ?? Credem ca obrazul e mai gros decat opinca lui Mos Ion Roata , nesimtire !

Liberalii au fost cei care au pus umarul la detronarea lui Cuza !😥

Da Taricene așa este,dar nu ai amintit nimic,despre liberali care au participat la abdicarea firtata a lui Cuza,sla ecscortarea lui.Ce zici.Ai pomenit Bratieni.

VOI SUNTEȚI TRĂDĂTORII ACESTUI POPOR ,AȘA CĂ NU VORBIȚI DESPRE UNIRE, AȚI VĂZUT DOAR INTERESELE VOASTRE NU A ȚĂRII

Pai din cauza voastra ,Romania nu poate fi mai mult decat astazi In 30 de ani ati dus Romania In hau Ce faceti voi este o crima !O sa va pedepseasca Dumnezeu ca ati alungat poporul roman sa munceasca robi pe la straini !

Da fratele meu dar "batranul" cu care te-ai aliat tu merge prin (unele) capitale sa mai vanda din putinul ce ne mai apartine. In limba romana se numeste DEMAGOGIE. ceea ce faci tu.

Sper să dispăreți pentru totdeauna din politica României, a-ți distrus și a-ți furat tot ce se putea fura. Dacă PNL -ul vă accepta înapoi în partid o să piardă foarte multe voturi, sper să conștientizeze asta.

La mulți ani România! 🌈

Romanii incearca sa fie uniti,iar tu ca o cartita ai sapat santuri si gropi in sufletele a milioane de romanii .Romania merita sa.i uram La multi ani si poporul sa fie unit cum l.au lasat inaintasii nostri.

Panglicari in ale tarii , Care joaca ca pe funii , Masti cu toate de renume , Din comedia minciunii , Au de patrie, virtute, nu vorbeste LIBERALUL , De ai crede ca viata i , E curata ca cristalul. =Scrisoarea a treia=

Bratienii adică guvernul PNL-ist a dus tezaurul României la ruși

Arc peste timp, tot cu ajutorul liberalilor a-ți pus un neamț la Cotroceni

am citit o parte din comentarii si sunt total de acord,dar trebuie facut ceva de noi de popor altfel acesti tradatori de neam ne vor distruge.

La mulți ani, România!

Vorbe ,vorbe ,realitatea demonstreaza ca politicienii vor sa ne faca din vorbe !!! Rusine !

Pâinea și cuțitul sunt la politicienii de astăzi, restul ...

Taricene,liberalii nu ar trebui sa vorbeasca despre Unire si mai ales tu,dezbinator de profesie.PNL s-a rupt si reunit de zeci de ori dupa cum au aparut "presedinti" cu sete de putere.Tu nu numai ca ai rupt PNL dar ai rupt si aliantele la guvernare la care ai aderat liber-consimtit.Deci las-o jos ca macane.

Românii sau unit si tu i-ai despărțit.

Atunci se lupta pentru unire. Acum se luptă pentru dezbinare!

View more comments

6 days ago

Robert Turcescu

De la 21.00.
Față în față cu Denise Rifai.
Legile puterii, Realitatea Tv
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Robertino tu ai fost bălegos ,și ca ziarist ,și ca politic ,înca mai cufurit esti acum ,nici nu stii ce vb ,esti si vei fi o caricatură în frunte cu al tău partid de k#K#!

Legile ...uterii. 😃 Ca să nu spun... . F... . Ale cui, ale lui GUȘĂ SEGURISTUL? Hai lăsați-o baltă. ... Din Suedia cu plăcuța minunată. Iubesc România. NU PE VOI JEGOȘȘILOR. @ gUȘĂ 👍

Am o deosebita placere sa te vad la orice participare directa este greu sa te inlocuiasca cineva.In cazul de fata invat- o pe moderatoarea cum trebuie sa se poarte si sa termine cu teatrul si si maniera potrivita altui cadru - isi permite prea mult si ieftin cu invitatii care ii fac cinste ca participa la emisiunea ei.

Robert, mesajul meu de ieri era pentru gușă. Sper că ai înțeles. Nu merită să-i scriu numele cu literă mare.

Abia astept sa vad primul batut de palestinianca! Apriga, singura sansa a certatilor e ca nu se scoala de pe scaun, nu stiu de ce! Dar macar un pahar de apa in cap ia vreun nefericit de invitat.

minte brici, corect ...... imi lipsesc emisiunile

Nu au răspundere penală teroriștii români legitimați de stat . Singura soluție este ca statul să ne recunoască demnitatea și dreptul la un trai decent printr-o compensație financiară sub formă de rentă lunară așa cum le dă azi la torționari pensi și salariul .

Urit vocabular Nu trebuie fosute astfel decuvinte Caut respect și cuvinte cu bun simt

Dați-i o bilă neagră din partea mea!

Politicienii necredincioși de mincinoși și șarlatani ne mint că respectă drepturile cetățenilor jurând pe biblie când ajung în funcție publică la stat , dacă pentru politicieni a devenit minciuna o virtute ,atunci pentru civili sclavia și umilința a devenit ordinea zilei . E o mafie bine organizată în sistemul de stat ,politicianul strigă tare că vrea dreptate ,da el dă din cap și face semne cu degetele că nu este de acord , așa procedează cei care mâncă sfinți și scuipă draci din ei .

Nu mai ești ce ai fost.....😀😀😀😀😀😀😀😀

singura ocazie sa urmaresc acest canal

Nu ma intereseaza🤣

Realitatea plus :))

Robert un jeg

Mult succes ,domnule Robert Turcescu ! Va asteptam cu mult interes!

La postul PSD al lui Kuzmin va curg mucii si la Goarna PNL B1 Securitatea TV . Acolo i-au curs si candidatului vostru Macanel Macac Pareologu si ati facut rahatul praf .Sunteti la Guvernare dar in loc sa Guvernati voi sunteti in campanie pe banii pe care-i primesc partidele voastre de hoti de la Bugetul Statului.

Bleahhhh

Atributiile unui SIIJ care nu s-a sesizat pentru abuzuri cu toate ca aveam valabile toate vizele medicale pentru brevet pentru Autoritatea Navala Romana:"http://www.mpublic.ro/ro/content/sec%C8%9Bia-pentru-investigarea-infrac%C8%9Biunilor-din-justi%C8%9Bie" />

View more comments

6 days ago

Mircea Geoana

Excellent meeting of the #NATO-#Georgia Commission. Informative and constructive exchange with 🇬🇪 State Minister for Reconciliation Ketevan Tsikhelashvili & First Deputy Minister of Foreign Affairs Vakhtang Makharoblishvili on NATO-Georgia cooperation and country’s reforms efforts.
------
O reuniune excelentă a Comisiei #NATO- #Georgia. Un schimb de idei informativ și constructiv cu Ministrul de stat pentru Reconciliere, Ketevan Tsikhelashvili, și Ministru adjunct al Afacerilor Externe, Vakhtang Makharoblishvili, privind cooperarea NATO-Georgia și eforturile de reformă a țării 🇬🇪.
... See MoreSee Less

Excellent meeting of the #NATO-#Georgia Commission. Informative and constructive exchange with 🇬🇪 State Minister for Reconciliation Ketevan Tsikhelashvili & First Deputy Minister of Foreign Affairs Vakhtang Makharoblishvili on NATO-Georgia cooperation and country’s reforms efforts.------O reuniune excelentă a Comisiei #NATO- #Georgia. Un schimb de idei informativ și constructiv cu Ministrul de stat pentru Reconciliere, Ketevan Tsikhelashvili, și Ministru adjunct al Afacerilor Externe, Vakhtang Makharoblishvili, privind cooperarea NATO-Georgia și eforturile de reformă a țării 🇬🇪.Image attachment

Comment on Facebook

what a great news Mr Geoana ⭐️🌍. When it comes to such professionals - no doubts that the meeting will lead to exceptional results and security in a long-term perspective in the Black Sea region. Mulțumesc & დიდი მადლობა 🇬🇪🇷🇴 <3 Best regards, I.T.

Congrats!!!

Congratulations

Congrats

Congrats

Felicitări!!!

🇷🇴🇷🇴✋💞

Suctses.

View more comments

6 days ago

Theodor Paleologu

Seriozitatea, erudiția și pertinența acestor studii sînt camuflate cu eleganță de avizul către cititor de inspirație montaigniană: “Paginile acestea cuprind confidențele unui maniac care simte nevoia să se întrețină cu alții despre slăbiciunea lui. Autorul lor nu are firea unui cărturar și spiritul său e departe de a fi unul științific. E imprudent și nestatornic în îndeletniciri și apucături; n-a știut să se ferească de influențe dubioase, nici de atitudini hazardate. Din inadvertență, distracție sau curiozitate, s-a pomenit în variate avataruri, care i-au sporit mult de tot cunoștințele despre lume și viață. Dar lumea și viața nu sînt nimic fără cărți. De fapt, am scris despre mine și, cu respectul cuvenit, despre domniile voastre.”Publicat în 1970, cînd autorul avea 51 de ani, „Spiritul și litera” este volumul de debut al lui Alexandru Paleologu, care se năștea astfel, ca scriitor, precum Athena din țeasta lui Zeus: gata echipat, gata înarmat, matur și sigur din punct de vedere stilistic și intelectual. Peste jumătate din eseurile cuprinse în volum sînt consacrate teatrului și artei plastice, reflectînd astfel preocupările unui cercetător al Institutului de Istoria Artei și ale unui secretar literar la Teatrul Nottara.

Cartea se află acum și pe site.
... See MoreSee Less

Seriozitatea, erudiția și pertinența acestor studii sînt camuflate cu eleganță de avizul către cititor de inspirație montaigniană: “Paginile acestea cuprind confidențele unui maniac care simte nevoia să se întrețină cu alții despre slăbiciunea lui. Autorul lor nu are firea unui cărturar și spiritul său e departe de a fi unul științific. E imprudent și nestatornic în îndeletniciri și apucături; n-a știut să se ferească de influențe dubioase, nici de atitudini hazardate. Din inadvertență, distracție sau curiozitate, s-a pomenit în variate avataruri, care i-au sporit mult de tot cunoștințele despre lume și viață. Dar lumea și viața nu sînt nimic fără cărți. De fapt, am scris despre mine și, cu respectul cuvenit, despre domniile voastre.”

Comment on Facebook

Parafrazand: Acum lumea si viata nu mai sunt nimic fara Facebook si Google😅

7 days ago

Eugen Tomac

Convenția Românilor de Pretutindeni

Sunt peste zece milioane de români în întreaga lume.

Unii au plecat demult, în vremea când România era izolată, au vrut să scape de comunism și au fugit în lumea liberă.

Alți români au ales să plece în primii ani de democrație, iar numărul celor care pleacă în continuare, în mod special în Uniunea Europeană, este în creștere. Unii au ales acest drum în primul rând pentru un loc de muncă mai bine plătit. Alții au plecat la studii și nu au mai revenit. Sigur, există și români care se află temporar peste hotare, conducând companii sau instituții în diverse state ale lumii.

Avem însă și români care nu au plecat niciodată niciunde și, totuși, ei locuiesc în afara României. Nu sunt puțini, aproape 4 milioane. Sunt românii din statele aflate în imediata vecinătate a României, ei formează acest lanț viu de identitate românească ce înconjoară țara noastră.

Românii din întreaga lume își doresc să mențină un contact cât mai strâns cu țara lor, promovând România printre semenii lângă care au ales să conviețuiască.

Pentru că avem foarte multe întrebări și prea puține răspunsuri la provocările cu care se confruntă România peste hotare, am ales să ne reunim pe 24 ianuarie, în zi de sărbătoare, la București, în cadrul unei reuniuni denumită generic CONVENȚIA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI!

Un eveniment inedit la care vor participa peste 300 de reprezentanți ai diasporei românești, precum și români proveniți din comunitățile istorice și R. Moldova.

CONVENȚIA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI este cea mai mare reuniune a românilor din întreaga lume, la care vor participa reprezentanți ai Parlamentului României, ai Parlamentului European, ai Guvernului României, ai Academiei Române, ai societății civile și ai mass-media.

Temele abordate în cadrul Convenției sunt de maxim interes pentru cetățenii români de peste hotare. Începând cu nevoia de a asigura o reprezentare cât mai largă a românilor de pretutindeni în Legislativul de la București, prin mărirea numărului de parlamentari, până la situația lucrătorului român pe piața de muncă din Uniunea Europeană. De asemenea, vor fi dezbătute problemele din educație și din cultură, dar și, bineînțeles, situația din cel de-al doilea stat românesc - R. Moldova.
... See MoreSee Less

Convenția Românilor de Pretutindeni Sunt peste zece milioane de români în întreaga lume.Unii au plecat demult, în vremea când România era izolată, au vrut să scape de comunism și au fugit în lumea liberă.Alți români au ales să plece în primii ani de democrație, iar numărul celor care pleacă în continuare, în mod special în Uniunea Europeană, este în creștere. Unii au ales acest drum în primul rând pentru un loc de muncă mai bine plătit. Alții au plecat la studii și nu au mai revenit. Sigur, există și români care se află temporar peste hotare, conducând companii sau instituții în diverse state ale lumii.Avem însă și români care nu au plecat niciodată niciunde și, totuși, ei locuiesc în afara României. Nu sunt puțini, aproape 4 milioane. Sunt românii din statele aflate în imediata vecinătate a României, ei formează acest lanț viu de identitate românească ce înconjoară țara noastră.Românii din întreaga lume își doresc să mențină un contact cât mai strâns cu țara lor, promovând România printre semenii lângă care au ales să conviețuiască. Pentru că avem foarte multe întrebări și prea puține răspunsuri la provocările cu care se confruntă România peste hotare, am ales să ne reunim pe 24 ianuarie, în zi de sărbătoare, la București, în cadrul unei reuniuni denumită generic CONVENȚIA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI!Un eveniment inedit la care vor participa peste 300 de reprezentanți ai diasporei românești, precum și români proveniți din comunitățile istorice și R. Moldova. CONVENȚIA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI este cea mai mare reuniune a românilor din întreaga lume, la care vor participa reprezentanți ai Parlamentului României, ai Parlamentului European, ai Guvernului României, ai Academiei Române, ai societății civile și ai mass-media.Temele abordate în cadrul Convenției sunt de maxim interes pentru cetățenii români de peste hotare. Începând cu nevoia de a asigura o reprezentare cât mai largă a românilor de pretutindeni în Legislativul de la București, prin mărirea numărului de parlamentari, până la situația lucrătorului român pe piața de muncă din Uniunea Europeană. De asemenea, vor fi dezbătute problemele din educație și din cultură, dar și, bineînțeles, situația din cel de-al doilea stat românesc - R. Moldova.

Comment on Facebook

Au distrus industria si agricultura de la inceputu domniei domnului Iliescu iar locuri de munca nu au mai fost,deaceia au plecat unde au vazut cu ochi.

Nu este adevărat că numărul romănilorcare pleacă este în creştere ! Din contră sunt din ce în ce mai puțini ! Asta pentru că nu mai rentează pur şi simplu ! Să se ştie, nu umblă căinii cu colacii în coadă în străinătate ! Deci este o minciună grosolană !

Afirmați că sunt 10 milioane de români plecați din țară! Probabil că așa este! Acesta este efectul, dar care este cauza? Cum s-a ajuns la această situație? Cine sunt adevărații vinovați de falimentarea industriei, a agriculturii, de scăderea nivelului de trai, etc,? Au fost ei trași la răspundere sau fac parte dintre "băieții deștepți"" care au devenit peste noapte milionari in dolari sau euro? Am văzut prin piețe, tineri cu studii superioare, vânzând oua sau legume, alții cu milioanele, plecați la muncă în străinătate! O parte dintre ei s-au realizat profesional, dar mulți muncesc în domenii refuzate de cei din tara respectiva! Toată industria noastră a devenit un morman de fiare vechi, vândut și acesta și îmbogățind pe unii și alții! În locul fostelor fabrici și uzine, au fost ridicate moluri sau cartiere de blocuri. Am ajuns să fim nevoiți să cumpărăm și ceapă, usturoi și toate legumele, din import! S-a vrut și s-au reușit să fim piața de desfacere a altor țări! La fel și cu mașinile second-hand, am ajuns cimitirul de rable din Europa, datorită desființării taxei de poluare, din acel faimos program de guvernare al lui Dragnea! Dar nimeni, pentru toate aceste neajunsuri aduse Statului și poporului român, nu a fost găsit vinovat și pedepsit! Și nici nu se dorește a se găsi, întrucât sunt deja formate multe "cumetrii"! Și apoi vorba proverbului:"corb la corb nu-și scoate ochii"!

Daca se discuta situatia lucratorului roman pe piata de munca din UE, se va ridica problema si pt cei ramasi in tara, care au salariile cele mai mici din UE? Si piata de munca din Romania tot din UE face parte. La fel cum si preturile sunt la nivelul tarilor din UE.

Felicitari pentru organizarea Conventiei si succes! Daca atmosfera va fi relaxata, cu timpul aceasta conventie se va bucura si de aprecieri pozitive!

De ce au plecat romanii din țara le-a fost prea bine cu Basescu ca pe timpul lui a început migrația ,mai are tupeul sa dea explicații nesimțitul si voi pe lingă el i-l susțineți ,se vede de la o posta ca aveți ceva intenții ascunse dar sa știți voi ce pătrați zilnic ca oamenii nu mai pun botul la mârșăviile voastre . La auzit ieri la tv pe base ne aburea ca ce sa facem pt R M ca sunt frății noștri da într-adevăr sunt tot romani dar ei sau pronunțat de mai multe ori ce vor nici de cum sa se unească cu patria mama . Dacă nu ar fi jmecherii de de ia retras cetățenia lui Basescu așa ca lăsați-ne cu asemena gargare !

Voi i-ați alungat din tara ,partidele care au fost la guvernare că a-ti dărâmat tot ce era și ce avea să facă bietul om a luat drumul străinătăți ,a rămas mincinoși ,și hoți ,care au dat legi ptr ei sa poată fura și să nu fie trași la răspundere .

Felicitări , pentru organizarea conventiei!!

D-le.Tomac....românasu a plecat în lumea largā CA sā poatā trāi din munca Lui cu familia Lui ,pentrucā în Tara asta MUNCA nu este plātitā la valoarea ei. NU intereseazā aceastā conventie ,apā de ploaie ,vor O TARĀ CA AFARĀ si dacā nu puteti ,lāsati loc pentru altii.

Dacă sunt peste zece milioane de români plecați din țară, înseamnă că în țară au mai rămas circa șase milioane. Încă din start miroase a manipulare.

La cei 10 milioane de romani in alte tari ,inseamna cam 6-7 milioane cu drept de vot . La 6 milioane de votanti trebuie alesi cam 200 de parlamentari . Sa nu zic " astia " ci " dansii " sau "ei " trebuie votati . Intrebarea mea : cine si cum ii vor vota ? Alta intrebare : vor fi independenti sau vor face parte dintr-un partid ?

Unii sunt plecati de dinainte de ' 45 , nu numai comunismul i-a facut să plece..! Au ,, microbul " miscării in sânge !!! Restul de ce nu au plecat..? Dacă plecam toti , a cui rămânea țara asta. Prostii au rămas aici să facă ceva în țara asta , si ,, șmecherii " au plecat să facă la alții ,, dar se dau patrioti..!

Si totusi există multă tristețe pentru că nația română nu merită așa ceva la ce are de la Divinitate dat,apoi sacrificiul generațiilor trecute cu războaie,exploatare,etc.

Au plece romini🇦🇩ca o ducea prea bine cu un salariu de 800 și de salariile si pensiile nesimtite pentru ei lucreaza lucrăm si noi aici in tara si milițieni procurori si alti ca ei es la pensie la 40 anii si guvrnu vrea să lucrat pînă la 70 anii pai cine te mai primește abia găsești la 50 anii sa va fie rusine porcilor🐷🐖

Intreaba pe patronu Basescu de ce a alungat romanii din tara ?La toti politicienii , sa va fie rusine pentru dezastrul facut. Patronul B. a fost primar de capitala (jar), ministru transportului (jar) presedinte (dezastru ).Ar trebui sa plecati voi politicieni si sa revina acasa romanii harnici . Mergeti voi slugi la straini.

Stimulați investițiile ca baza a veniturilor statului! Stop ajutoarelor sociale pentru lene! Stop veniturilor exagerate speciale nesimțite! Educați populația!

In zadar locuiesc si muncesc in tarile dezvoltate , civilizate ...sa vezi cum acesi oameni se lupta pentru bunastarea lor si tu sa dormi ?? Cat de uniti sunt francezii iar noi dormim, indiferent cate dari ni s-ar pune in spate , atatea imprumuturi si nimeni nu spune nimic...???

A mai ramas unul de plecat...Eugen Tomac!Poate ne lasi flacau,strangi ceva bani pe unde esti acum si poate da D-zeu sa nu-ti mai auzim ineptiile invatate de la Petrov.Fomistilor!

Haideti acasa sa salvam Romania ca cei ramasi acasa nu reusesc singuri

Era interesant de organizat o asemenea manifestare și la Chișinău, nu ?!...

Domnule Tomac, poate va uitati si la romanii din Bucovina de Nord. Sa stiti ca din satele romanesti, generatia tanara a plecat in cele patru zari ale lumii. E un semnal, nu?

Sunteti impostori ! Vreti profit si dupa acesti oameni care au plecat amarati si sarciti de furaciunile conducătorilor mincinoși si furaciosi ! (Sanda Opritescu )

Au plecat din cauza voastră, in loc sa furați voi măreati salariile lor și rămâneau în tara

Mai Tomacule,daca sunt peste 10 milioane in afara tarii,cati mai sunt in tara.?Nu de alta dar parca numarul copiilor a scazut insa parlamentarii se inmultesc precum sobolanii.Deci,pe care-i stairpim?

Dle Tomac când mai propuneți oameni din PMP pt anumite funcții va rog sa ii verificați mai atent!

View more comments

1 week ago

Calin Popescu Tariceanu

În direct la Realitatea Plus la emisiunea „Legile Puterii” moderată de Denise Rifai ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Asta înseamnă să faci politică! Un partid trebuie să poarte discutii cu toate forțele democratice din parlament!

Nu ar trebui judecat Dnul Tariceanu,nu formeaza partidul singur,ca om politic avem multi de invatat de la Dnia sa.Haideti sa invatam sa fim toleranti .

Om politic mai bun ca dnul Tariceanu nu vom gasi,dar sunteti suparati si netoleranti de conjunctura politica de la acel moment.Fiti toleranti si nu uitati lucrurile bune pe care le a realizat ca Prim Ministru

Alegeți calea cea bună fața de români, nu calea cea ușoară. E vorba de istoria României. Miza mare e ciolanul. Miza mica e onoarea Onoarea e mai mare decât ciolanul.

Dacă mergeți singuri vă sprijin !

Domnu' Tariceanu, il aduceti pe Alexandru Cumpanadu in partid?

Luptati pentru unitate si faceti ceva concret pentru romani , lasati lupta pentru voi si intre voi . Romania trebuie sa produca , nu sa tot cumpere din afara , nu trebuie sa fim la picioarele celor din UE. Nu sunt bani pentru salari, pensi , alocati si pe voi va intereseaza alegerile in doua tururi, pe cheltueala cui ? De unde luati bani ...??

Ce facem concret Domnule Tăriceanu ???Mult respect.

LA PUȘCĂRIE!....Cea mai scarboasa față a politicii din România și cea mai josnica....perversă...mult...prea mult tupeu.....

Nu am nimic cu emisiunea dar spicherita lasă foarte mult de dorit comentariile ei parcă ar fi pearginea șanțurilor cu alte cuvinte mahala da de proasta calitate

Tariceanu este cel mai bun om politic!

Atâta răutate ca în această prezentatoare nu am mai văzut! Dacă își mușcă limba se otrăvește de cât venin varsă!!

Foarte bine ca nu "va retrageti pozitia" Dragnea va asteapta!

Ești un terminat. Trebuie sa plătești pentru trecutul tau de hot

De ce pentru acest articol se ceartă și nu face nimic pentru poporul român .

Votați sau nu domnule tăriceanu?

Dl Tăriceanu ,dl Ciolacul are dreptate !,v-ați lins pe __'_'cum zice Romanu !!___PSD_ul este serioși și puternici ,și tine cu poporul

Va urmaresc cu mult drag

Cel mai tare !

Va apreciez pentru gândirea politica

Voua nu va e de romania va e frica ca nu mai furati

Imi pare rau ca parlamentul l-a scapat pe excrocul asta.

De ce nu da O.G.,prin asumarea raspunderii, sa isi pearda portofoliul de deputat, senator, primar etc, daca pleaca din partidul care l-a pys pe liste.

Fiecare faceti la fel totul pentru voi

E cel mai destept

View more comments

1 week ago

Remus Cernea

A very important contract was signed today between our company funded by Start-Up Nation and a big business partner. It's a good step forward for our Green Vegan project which is the first of its kind in Romania and maybe in Europe, and among the first businesses like this in the world. Many entrepreneurial projects ar either Green or Vegan. But there are just few which are Green and Vegan in the same time...

Astazi a fost semnat un important contract intre firma noastra finantata prin Start-Up Nation si un partener de afaceri major in Romania. Este un foarte bun pas inainte pentru proiectul nostru Green Vegan care este primul de acest fel din Romania si probabil si din Europa, si unul dintre primele din lume. Multe proiecte antreprenoriale sunt fie Green, fie Vegan. Dar putine sunt in acelasi timp si verzi si vegane...

#green #vegan #solar #RemusCernea #renewableenergy #renewable #plantbased #startup #business #environment #entrepreneurship #climatechange #animalrights #ClimateEmergency #govegan #CO2
... See MoreSee Less

A very important contract was signed today between our company funded by Start-Up Nation and a big business partner. Its a good step forward for our Green Vegan project which is the first of its kind in Romania and maybe in Europe, and among the first businesses like this in the world. Many entrepreneurial projects ar either Green or Vegan. But there are just few which are Green and Vegan in the same time...Astazi a fost semnat un important contract intre firma noastra finantata prin Start-Up Nation si un partener de afaceri major in Romania. Este un foarte bun pas inainte pentru proiectul nostru Green Vegan care este primul de acest fel din Romania si probabil si din Europa, si unul dintre primele din lume. Multe proiecte antreprenoriale sunt fie Green, fie Vegan. Dar putine sunt in acelasi timp si verzi si vegane... #green #vegan #solar #remuscernea #renewableenergy #renewable #plantbased #startup #business #environment #entrepreneurship #climatechange #animalrights #climateemergency #govegan #co2

1 week ago

Robert Turcescu

De la 21.00, la "Dosar de politician", pe B1 Tv ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Il urmaresc chiar acum.

Ne uitam la voi

😍😍😍

Da,tu mai lipsești...

vazut

am urmarit

prezent

View more comments

1 week ago

Calin Popescu Tariceanu

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nu vă recunosc , Românii sunt mândri nu și-au plecat capul în fața marii curți a sultanului și noi acum ce facem? Jocuri meschine pentru ce și pentru cine ?Nu faceți jocurile unora care nu au iubire pt țara românească și nu le pasă ce se întâmplă după ei .

Cand ai tradat mizerabil (regret enorm ca te-am votat...!) nu te-ai gandit la stabilitatea politica??? Nu stiai cand l-ai votat pe "organ" cu mancatorul de patrunjel et compani, ce vor face??? Ba stiai, dar ai vrut sa-ti tragi jarul pe turta proprie(dupa ce te-au salvat psdistii!) si impreuna cu Ponta, alt tradator mizerabil, si sa faceti jocurile in politica...! Sper sa primiti in compensatie ceea ce meritati! Poporul este oricum secatuit de minciuna si tradare si manipulare... si oricum vei iesi din ploitica aidoma unui maidanez care musca pe la spate, rusinos!

Un tradator aliat cu PSD SI UDMR se agita doar pentru a nu isi pierde imunitatea si sasi protejeze interrsele si veniturile personale!!!

Dragi politicieni, nu mai folosiți de aviatorii în scop politic!

Schimbati regulile in timpul jocului ? S-a dus liberalismul de rapa !

Oare nu ar fi mai bine să dăm toți parlamentari afară ,de ce săi plătim dacă totu este prin asumare , mai rămîn bani și pentru alocați și pentru mărirea pensiilor, măcar un an .ori cum toate legile le-ați trecut prin asumare.

Abia astept anticipatele.. sa vad cum zburati toti.

Căline dacă mai ajunge încă o cerere in parlament pentru tine sunt curios cine te mai scapă acum?E foarte interesant de văzut cine se mai pune pentru tine!

De când cu TRĂDAREA nu ma mai interesează opinia dlui Tariceanu. Mai bine fără...

TARICENE NU TE SCHIMBA PRECUM SCHIMBI FEMEILE RUSINE ODATA TEAM APRECIAT

Tăriceanu a trădat

Prima data restructurații serviciile,sub stricta lor observare Romînia a fost furata si umilita.Apoi reinstaurați Monarhia.Numai cu emisiuni si cu dezvaluiri tipul trece si iei fura de ne lasă goi.

Avem parlament doar pentru jocuril lor politice de asta sinteti platiti

Me to 😂😂

Grupare de nulități, e timpul să dispăreți din viața publică.

Miliardarii Romaniei...carpacii...O performanta incredibila sa distrugeti o ditamai tara ....va felicit din inima !!!

Orice ai spus numai cum o sa votati voi nu!

Sa va arda satana pe toti Tradatori Tari din 89 pina acum in 2020 Politicienii si Judecatorii si televiziunile minciuni si Tradatorii .Fraerilor ati distrus tara cretinilor de Tirfe ce sinteti

Pai cand ati dat guvernul Dancila jos nu v-a pasat de criza politica s-au de instabilitatea economica?S-au acum investitiile,si restul lucrurilor care le-ati pretins cand ati dat jos guvernul nu mai aunt and importante?

Cea mai bună soluție este 300de parlamentari și fără pensii speciale, jos cu ele la toți ca și clonării de colonei nu au fost pe front fără amante și nepotisme și faceti ceva ptr tara6de aceea ati fost votați!Nu sunt ei buni de nimic!

Tu vorbești că nu știi dacă mai intri în parlament

Sa ti fie rusine om fara coloana huuuuuu

View more comments