Alții

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Editorialul video care a declansat atacul abuziv al postacilor PSD asupra paginilor mele de Facebook.

Dacă i-a dernajat atât de mult, este important să fie cât mai distribuite aceste informații.

Nu avem noi milioanele de euro pe care grupul infracțional organizat le bagă în firmele specializate care manipuleaza pe Facebook, dar suntem mulți oameni cinstiți și nu pot să vă cenzureze pe toți.

Vă rog frumos să distribuiți pe paginile voastre direct linkul din YouTube.

Să le arătăm acestor ticăloși că nu pot cenzura adevărul cum vor ei.

#nucedam.
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Toate partidele de stînga ferb într-o oală mare sînt conștienți că vor câștiga partidele de dreapta

View more comments

2 hours ago

Eugen Tomac

România este țara cu cele mai puține locuințe dotate cu utilități sanitare din Europa. Statisticile arată că 36,3% dintre copiii din România trăiesc în locuințe fără baie sau duș în interior, iar 39,4% - fără toaletă în interior. Prin comparație, media UE este de 2,6%.

Comisia Europeană evaluează că în România accesul la apă și la salubritate este insuficient, cu o distribuție teritorială a acestor servicii neuniformă, caracterizată de disparități semnificative între zonele urbane și cele rurale, precum și între regiuni. Mai ales în mediul rural, mult prea multe gospodarii nu au dotări sanitare.

Igiena este o problemă serioasă ce poate afecta sănătatea copiilor. 20% dintre copiii care provin din aceste gospodarii nu se spală pe mâini după ce folosesc toaleta. Doar puțin peste un sfert dintre copiii între 7 și 12 ani fac baie sau duș zilnic.

Mai mult decât atât, lipsa toaletelor și a apei curente afectează în continuare şi o serie de instituții de învățământ. Prea multe.
... See MoreSee Less

România este țara cu cele mai puține locuințe dotate cu utilități sanitare din Europa. Statisticile arată că 36,3% dintre copiii din România trăiesc în locuințe fără baie sau duș în interior, iar 39,4% - fără toaletă în interior. Prin comparație, media UE este de 2,6%. Comisia Europeană evaluează că în România accesul la apă și la salubritate este insuficient, cu o distribuție teritorială a acestor servicii neuniformă, caracterizată de disparități semnificative între zonele urbane și cele rurale, precum și între regiuni. Mai ales în mediul rural, mult prea multe gospodarii nu au dotări sanitare. Igiena este o problemă serioasă ce poate afecta sănătatea copiilor. 20% dintre copiii care provin din aceste gospodarii nu se spală pe mâini după ce folosesc toaleta. Doar puțin peste un sfert dintre copiii între 7 și 12 ani fac baie sau duș zilnic. Mai mult decât atât, lipsa toaletelor și a apei curente afectează în continuare şi o serie de instituții de învățământ. Prea multe.

Comment on Facebook

si totusi, pandalia a lovit in vestu' civilizat cu toate dotarile sanitare....ghinion ?!

4 hours ago

Siegfried Muresan

Vă invit să urmăriți interviul meu pentru Newsweek Romania despre cele 33 de miliarde de euro alocate României în Pachetul de redresare post-COVID-19 propus de Comisia Europeană

Sursa video: Newsweek Romania
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Fără privilegii!Nimeni nu i mai special decat ceilalti!Cat despre fonduri europene doamne ajuta!

Ca să dispară pensiile speciale trebuie să votăm masiv PNL în aceasta toamna...

Ce înseamnă România pentru voi?Parlament +Justiție +GUVERN?Dacă asta este România, atunci știm exact ce se va întâmpla cu banii. Foarte Clar!

Sper Pensiile Speciale DISPAR

Un nou și ultim aeroport la Galați

Mai bine UDMR ,,voi ati demonstrat ,,

View more comments

A trecut și Ziua Copilului. Mesaje frumoase de la Președintele Iohannis și de la “Guvernul Meu”. Cred că comuniștii ar fi negri de invidie de cât de bine le funcționează liberalilor mașinăria de propagandă. Ați văzut cât de frumos au fentat problema dublării alocațiilor prin asigurări că veghează ca ei, copiii, să aibă o viață bună și un viitor luminos?!

În decursul timpului diferitele guverne au instituit un sistem de burse acordate elevilor merituoși sau celor cu o situație socială dificilă. Așa s-au născut bursele de merit și de performanță (olimpice pentru cei cu merite școlare deosebite sau sportive pentru cei cu rezultate în campionatele naționale), burse de studii pentru cei cu medii între 8,5 și 9,49, și bursele sociale pentru elevii ai căror părinți au venituri sub salariul minim. În România sunt acum în jur de 800.000 de elevi care au diferite burse.

Nici unul dintre noi nu am auzit ca pe timpul măsurilor excepționale pe care guvernanții le-au luat să se fi revocat calitatea de elev. Mai mult, s-au mândrit cu celebra școală online (o rușine, dacă e să mă întrebați pe mine) care asigura, teoretic, continuitatea învățământului.

Însă, surpriză! Tot guvernanții cu voce mieroasă au profitat de această criză pentru a băga mâinile și în buzunarele copiilor noștri. Bursele au fost micșorate de 4 ori, ei luând doar un sfert din ce li se cuvenea. Oare ei nu mai erau elevi? Oare lor le-au dispărut meritele școlare sau sportive? Dacă părinților le-am dat 75% ajutor de șomaj, elevilor trebuie să li se acorde doar 25% din bursele lor?

Cum zicea un clasic în viață: asta înseamnă să fii mafiot! Să plătești ajutorul de șomaj al părinților prin scăderea burselor copiilor! Inventivitatea de răufăcători a guvernanților pare că nu mai are limite!

În loc de vorbe dulci mai bine dați banii copiilor, bandiți de drumul mare!

P.S. Dați-le repede pentru că începem să întrebăm dacă ați dat bursele studenților sau le-ați palmat și pe alea???
... See MoreSee Less

A trecut și Ziua Copilului. Mesaje frumoase de la Președintele Iohannis și de la “Guvernul Meu”. Cred că comuniștii ar fi negri de invidie de cât de bine le funcționează liberalilor mașinăria de propagandă. Ați văzut cât de frumos au fentat problema dublării alocațiilor prin asigurări că veghează ca ei, copiii, să aibă o viață bună și un viitor luminos?!În decursul timpului diferitele guverne au instituit un sistem de burse acordate elevilor merituoși sau celor cu o situație socială dificilă. Așa s-au născut bursele de merit și de performanță (olimpice pentru cei cu merite școlare deosebite sau sportive pentru cei cu rezultate în campionatele naționale), burse de studii pentru cei cu medii între 8,5 și 9,49, și bursele sociale pentru elevii ai căror părinți au venituri sub salariul minim. În România sunt acum în jur de 800.000 de elevi care au diferite burse.Nici unul dintre noi nu am auzit ca pe timpul măsurilor excepționale pe care guvernanții le-au luat să se fi revocat calitatea de elev. Mai mult, s-au mândrit cu celebra școală online (o rușine, dacă e să mă întrebați pe mine) care asigura, teoretic, continuitatea învățământului.Însă, surpriză! Tot guvernanții cu voce mieroasă au profitat de această criză pentru a băga mâinile și în buzunarele copiilor noștri. Bursele au fost micșorate de 4 ori, ei luând doar un sfert din ce li se cuvenea. Oare ei nu mai erau elevi? Oare lor le-au dispărut meritele școlare sau sportive? Dacă părinților le-am dat 75% ajutor de șomaj, elevilor trebuie să li se acorde doar 25% din bursele lor?Cum zicea un clasic în viață: asta înseamnă să fii mafiot! Să plătești ajutorul de șomaj al părinților prin scăderea burselor copiilor! Inventivitatea de răufăcători a guvernanților pare că nu mai are limite!În loc de vorbe dulci mai bine dați banii copiilor, bandiți de drumul mare!P.S. Dați-le repede pentru că începem să întrebăm dacă ați dat bursele studenților sau le-ați palmat și pe alea???

Comment on Facebook

Nu se apreciazā viitoarea generație. Înseamnā cā viitorul se comprimite chiar acum. Elevii stau la şcoalā şi învațā tot ce se poate, util şi neutil, doar ca să crească o generație de depresivi. Trezirea!!!

Aveti dreptate in ceea ce spuneti dl. Tariceanu, dar ei PNL SI PDL au ajuns acolo unde sunt si fac ce vor ei si cu ajutorul dv. si al altora. Nici cu PSD ul nu sunt de acord si ei sunt de 30 de ani ca si dv. de la ALDE .va invartiti acolo sus si nu va intereseaza sa faceti ceva pentru poporul roman, vindeti tot strainilor, unde sunt banii, de ce tot imprumutati si ne indatorati pe multi ani de acum incolo .......

Ce sa mai zic de pnl-isti , cand si dv vreti sa ne saraciti prin impozitari masive , la umbra impozitarii pensiilor speciale . Toti vreti doar sa ne saraciti , sa ne omorati . Sa tineti minte . Pensii speciale au avut doar specialii , iar impozite speciale trebuie sa plateasca doar specialii , daca chiar vreti sa-i impozitati . Pe mine una nu ma intereseaza nici pensiile lor , nici veniturile lor . Ma intereseaza un singur lucru . Banii mei sa fie impozitati cu aceeasi cota . Multi sau putini , este o discriminare sa-i impozitezi diferit , caci aceleasi drepturi si obligatii avem toti cetatenii Romaniei .

Dumneavoastră puteți schimba acest lucru pentru ca toți Copii sa fie Fericiți

Bre,matale ai adus caricaturile astea la conducerea țării să o distrugă,esti complice,lasa gargara si abureala,dupa ce desființează SIIJ si dumneata ești terminat si ca om de onoare si ca politician,fa ce trebuie sa faci,macar în ceasul al doisprezecelea!

Râde ciob de oală spartă , praf ați făcut

Respect domnule Tăriceanu.

Drepturi și obligații avem toți...... Pensiile și salariile nu sunt la fel pentru toți..... Diferențele sunt enorme ca de la cer la pământ......

incetati sa fiti ipocrit..ajunge..ai avut o misiune dar ai ratat-o pt interesele personale.. nu te mai erija in preocupat.. de orice ..

Vedeti ca a inceput domnul Tudorel Toader sa dea una alta din casa..Nicio surpriza in ceea ce va priveste - interesul poarta fesul. Sa va fie rusine!

Rușinea nu este o trăsătură care să fie asociată cu rapacele guvern Orban.

Țineți minte...https://youtu.be/3kKUgRjSWL8

Fapte dorim , ca de vorbe santem satui.

Vorbe duci aşa ne ați şi dvs cu vorba d-!ți dvs din salariul şi pensia aia grasă .ce frmos e sa aruncam cu noroi dvs ați dat?

Ce bine ca Pruna cu legile ei tace!

S a promis majorarea alocatiilor la preluarea Guvernului ! Acum sa vedem faptele.

Afara di din toate

Fratilor,s-a desfiintat ALDE,a spus-o chiar liderul grupului VOSGANIAN,el spune asa,ca toti cei din Alde vor trece la PSD ,ce zici de asta Taricene? Cum sa va afiliati unui partid de infractori ma? Păi da,infractorii la infractori trag,nu? Ce mizerii ordinare de oameni....

Dupa o viata de liberal adevarat acum ai ajuns carpa PSD-ului pentru a ramane in parlament.....rusine....aveai sanse mari sa fii onest si cu coloana ....apropo...in pandemie a scazut inflatia si implicit roborul...ce poti sa mai spui?....RUSINEEEE !!@

"domnu" tăriceanu (nu e greșeală) vă mulțumim din suflet pentru proaspeții membrii pe care ni ia-ți furnizat... Noi știam întotdeauna că voi din ALDE sunteți serioși, verticali, cu coloană vertebrală care susțineți și nu abandonați niciodată crezul vostru, de asta vă respectam întotdeauna (nu că erați idioți utili) noi știm sigur și acuma că o să obțineți un scor zdrobitor la alegerile din toamnă, și o să îi așteptăm și pe ei să treacă la noi după alegeri, în speranțe unei fructuoase colaborări în viitor, vă mulțumim anticipat...si promitem că în 2024 o să fiți desemnat candidatul nostru pentru prezidențiale (niciodată) ... Un politician adevărat, sincer, care nu trădează niciodată...

De atata grija ce o poarta copiilor sunt atatea abandonuri scolare, atatia copii care rabda de foame, care nu au cu ce se imbraca, nu au un acoperis deasupra capului ?

A trecut si tentativa asta de partid, numita ALDE... Liberalii pulii, au mers frumusel la PSD, acolo unde viseaza sa ajunga de-o viata!

Locuri vacante pe listele electorale municipale ale Partidului Dreptatii.Oligarhii PCRisti fura de 30 de ani si petrec in conace, cu limuzine, conturi grase, iahturi, avioane personale, latifundii, fabrici, conbinate, rafinarii, banci, televiziuni, porturi, mine de cupru, mine de bauxita Fura calm, caci nimeni nu i.a deranjat. Au vazut ca poporul e fricos. De indrazneste careva sa.i duca la cercetare, primesc cu suspendare. Daca intra.npuscarie, ies pentru buna purtare. Sate intregi cu case goale. Campuri cu balarii nearate .Ne programeaza saraci prin salarii de mizerie, pensii de batjocura, taxe, impozite, TVA.Partidul Dreptatii va scoate la vanzare pe valuta averile oligarhilor conform Constitutiei art 44 al. 9 luand urma banilor. PCR partid facut de sovietici Cu cozile de topor ce au facut sovromurile, CAPurile, privatizarea la amici, jurnalisti ,,analisti" care au incalcat art. 31 din Constitutie va renova minele vechi, pesterile, tuneluri noi, pentru depozite ale armatei, munitie, alimente, medicamente, armament, rachete.Platforma Partidului Dreptatii. Extras1) 600 km autostrada cu cele 300.000 tone bitum anual.2) Raport salarial 1 la 6 Minim 3000 lei.3) Raport pensii: 1 la 4 Pensia minima 1300 lei.4) Impozit pe PROFIT de 49% in loc de16% actual 5) Invatamant gratis. 4% din PIB nu 1% actual.6) Sistemul sanitar, gratis. 6% din PIB nu 1,5% actual.7) Consilii de conducere firme: 49% patroni, 49% angajati, 2% Statul.8) Valuta: schimbare in banci de stat-folosire in investitii de stat: sistem irigatii, linii de fabricatie, autostrazi, aeroporturi, spitale, scoli, inarmare, porturi, banci de stat.

Guvern incompetent ! da-ti alocatiile copiilor !

Tăriceanu ești o jigodie penală.

View more comments

Aberație marca Facebook și una mai gravă comisă de ministrul Marcel Vela: A pus PeSediștii din Jandarmerie să-și scrie singuri legea Manifestațiilor Publice. Legea introduce cenzura pe rețele sociale, amenzi de până la 10.000 de lei și alte aberații. Este ceva profund nedemocratic și neconstituțional.

Încep să îi dau de capăt după mai multe mesaje către Facebook și să aflu răspunsuri.

Atacul abuziv împotriva paginilor mele a venit ca urmare a materialelor în care explicam cum manipulează PSD, în cârdășie cu propaganda Rusiei, pe tema Pandemiei.

Eu nu am milioanele PSD și nici susținerea propagandei Rusiei.

Dar vă am pe dumneavoastră și vă rog să le aplicăm acestor ticaloși propria metodă.

Mai jos sunt linkurile catre paginile lor, două dintre ele, pentru că Marian Moțocu și-a șers pagina, după ce i-am făcut plângere penală pentru amenințare și instigare la savârșirea de infracțiuni într-un live.

Am totul salvat și este probă în dosar, nu scapă dacă și-a șters contul, stați liniștiți.

Rugămintea mea este să le raportați conturile și să distribuiți mai departe postarea, să le raporteze cât mai multe persoane conturile.

Ia să vedem cum se simt când li se aplică propria metodă.

Oana Lovin, șparanghelista:
www.facebook.com/oana.lovin.1806

Marc Florin:

www.facebook.com/roman.maandra.3

#vavedem
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Domnule Malin, am urmărit pe youtube toată frustrarea pe care o aveti față de PNL. Ce va mira faptul cu ce se întâmplă, și ceea ce trebuia să se întâmple sub o guvernare de dreapta atâta timp când acest partid a făcut front comun cu bolșevicii din PSD în fosta alianța USL. Un partid care își respectă doctrina și pe înaintași care au creato nu se poate concepe așa ceva. Problema căci actualul PNL este o amestecatura de neocomunisti cu idei mai liberale decât cei din PSD care sunt mai radicali.

PNL +PSD =aceiasi mizerie !!!!

Tara e in mare primejdie si se afla in bataia vantului la cheremul dusmanilor ei, toti fura si distrug tot ce pot si biata de ea plange in lipsa de o conducere capabila ... oare s-or mai ridica vreodata conducatori cu adevarat patrioti si iubitori de tara si popor ? ca prea s-au inmultit hotii si cotropitorii in ultima vreme

Epoca de piatră !!

Salut Malin.Am urmărit ieri cu foarte mare interes precizariile tale legate de noua lege propus de Jandarmerie și asta mă face să cred că, PSD -ul își pregătește revenirea, a învățat din "greșelile trecutului recent" , și vor să se asigure că o să poată fura in voie ,iar jandarmeria va fi câinele de pază.

Intre Oana Lovin si Floricica Dansatoarea, se pare ca nu este mare diferenta. Acelasi limbaj suburban, sarac in exprimare, insulte, totul tipic oamenilor fara prea multa carte-votantii PSD. Este clar de fapt cã lor li se adreseaza. In rest intr-un singur cuvânt-dezustatoare,,doamna " Oana!

Să-i in gură! De ciumatii dracu! Sa se duca n Rusia...! Comunistii dracu!😡😡😡

View more comments

Încep să îi dau de capăt după mai multe mesaje către Facebook și să aflu răspunsuri.

Atacul abuziv împotriva paginilor mele a venit ca urmare a materialelor în care explicam cum manipulează PSD, în cârdășie cu propaganda Rusiei, pe tema Pandemiei.

Faptul că se întâmplă acest atac abuziv legat de materialele despre ei este dovada că sunt o mare gașcă, că sunt legați ombilical.

Faptul că s-a putut induce Facebook în eroare e dovada că au în spate o infrastructură pe care nu și-o permite oricine, ceea ce confirmă că sunt oamenii PSD & propaganda Rusiei.

Eu nu am milioanele PSD și nici susținerea propagandei Rusiei. Dar vă am pe dumneavoastră și vă rog să le aplicăm acestor ticăloși propria metodă.

Mai jos sunt linkurile catre paginile lor, două dintre ele, pentru că Marian Moțocu și-a șers pagina, după ce i-am făcut plângere penală pentru amenințare și instigare la savârșirea de infracțiuni într-un live.

Am totul salvat și este probă în dosar, nu scapă dacă și-a șters contul, stați liniștiți. Interesant este că Serviciul Judiciar al IPJ Dolj mi-a cominicat deja că în Evidența Populației nu există cu numele real acest individ: Marian Alexandru Moțocu. Interesant, nu-i așa?

Rămâne să o lămurească ancheta penală.

Rugămintea mea este să le raportați conturile și să distribuiți mai departe postarea, să le raporteze cât mai multe persoane conturile.

Ia să vedem cum se simt când li se aplică propria metodă.

Oana Lovin, șparanghelista:
www.facebook.com/oana.lovin.1806

Marc Florin:

www.facebook.com/roman.maandra.3

#VaVedem
... See MoreSee Less

Încep să îi dau de capăt după mai multe mesaje către Facebook și să aflu răspunsuri.Atacul abuziv împotriva paginilor mele a venit ca urmare a materialelor în care explicam cum manipulează PSD, în cârdășie cu propaganda Rusiei, pe tema Pandemiei. Faptul că se întâmplă acest atac abuziv legat de materialele despre ei este dovada că sunt o mare gașcă, că sunt legați ombilical. Faptul că s-a putut induce Facebook în eroare e dovada că au în spate o infrastructură pe care nu și-o permite oricine, ceea ce confirmă că sunt oamenii PSD & propaganda Rusiei.Eu nu am milioanele PSD și nici susținerea propagandei Rusiei. Dar vă am pe dumneavoastră și vă rog să le aplicăm acestor ticăloși propria metodă. Mai jos sunt linkurile catre paginile lor, două dintre ele, pentru că Marian Moțocu și-a șers pagina, după ce i-am făcut plângere penală pentru amenințare și instigare la savârșirea de infracțiuni într-un live. Am totul salvat și este probă în dosar, nu scapă dacă și-a șters contul, stați liniștiți. Interesant este că Serviciul Judiciar al IPJ Dolj mi-a cominicat deja că în Evidența Populației nu există cu numele real acest individ: Marian Alexandru Moțocu. Interesant, nu-i așa? Rămâne să o lămurească ancheta penală. Rugămintea mea este să le raportați conturile și să distribuiți mai departe postarea, să le raporteze cât mai multe persoane conturile. Ia să vedem cum se simt când li se aplică propria metodă.Oana Lovin, șparanghelista: https://www.facebook.com/oana.lovin.1806Marc Florin:https://www.facebook.com/roman.maandra.3#VaVedem

Comment on Facebook

Am fost blocat si de videochatista 😂😂😂

Poate sa-mi spuna cineva cine sunt astia cu "Standardele comunitatii"?Ptr ca astia m-au blocat doua saptamani ptr rasist si ura😂dupa capul lor prost ptr ca mi-am exprimat punctul meu de vedere la o pagina.

Rezolvat !

Mi-au zăpăcit Telefonul...Am raportat la sediu , mi-au zis : Telefonul NOKIA trebuie resetat ...

Done

Done.

Done.

Gata

👍👍👍

Pai e postacul ala pe care ai spus ca nu il blochezi Maline. Ala raporteaza la greu.

View more comments

19 hours ago

Malin Bot, pagina publică

Aberație marca Facebook și una mai gravă comisă de ministrul Marcel Vela: A pus PeSedistii din Jandarmerie sa-si scrie singuri legea Manifestatiilor Publice. Legea introduce cenzura pe rețele sociale, amenzi de până la 10.000 de lei si alte aberații. Este ceva profund nedemocratic și neconstituțional. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Sper ca e ok

Încep să îi dau de capăt după mai multe mesaje către Facebook și să aflu răspunsuri.Atacul abuziv împotriva paginilor mele a venit ca urmare a materialelor în care explicam cum manipulează PSD, în cârdășie cu propaganda Rusiei, pe tema Pandemiei. Faptul că se întâmplă acest atac abuziv legat de materialele despre ei este dovada că sunt o mare gașcă, că sunt legați ombilical. Faptul că s-a putut induce Facebook în eroare e dovada că au în spate o infrastructură pe care nu și-o permite oricine, ceea ce confirmă că sunt oamenii PSD & propaganda Rusiei.Eu nu am milioanele PSD și nici susținerea propagandei Rusiei. Dar vă am pe dumneavoastră și vă rog să le aplicăm acestor ticăloși propria metodă. Mai jos sunt linkurile catre paginile lor, două dintre ele, pentru că Marian Moțocu și-a șers pagina, după ce i-am făcut plângere penală pentru amenințare și instigare la savârșirea de infracțiuni într-un live. Am totul salvat și este probă în dosar, nu scapă dacă și-a șters contul, stați liniștiți. Interesant este că Serviciul Judiciar al IPJ Dolj mi-a cominicat deja că în Evidența Populației nu există cu numele real acest individ: Marian Alexandru Moțocu. Interesant, nu-i așa? Rămâne să o lămurească ancheta penală. Rugămintea mea este să le raportați conturile și să distribuiți mai departe postarea, să le raporteze cât mai multe persoane conturile.Ia să vedem cum se simt când li se aplică propria metodă.Oana Lovin, șparanghelista: www.facebook.com/oana.lovin.1806Marc Florin:www.facebook.com/roman.maandra.3#VaVedem

Editorialul video care a declansat atacul abuziv al postacilor PSD asupra paginilor mele de Facebook.Dacă i-a dernajat atât de mult, este important să fie cât mai distribuite aceste informații.Nu avem noi milioanele de euro pe care grupul infracțional organizat le bagă în firmele specializate care manipuleaza pe Facebook, dar suntem mulți oameni cinstiți și nu pot să vă cenzureze pe toți. Vă rog frumos să distribuiți pe paginile voastre direct linkul din YouTube. Să le arătăm acestor ticăloși că nu pot cenzura adevărul cum vor ei. m.youtube.com/watch?feature=share&v=ZrZ8m0YgyUg

Vai şi amar unde s-a ajuns!Ce urmează? Fiecare instituție îşi face legea după plac???Extraordinar!

Asta vor masoni sa nu mai avem libertate sa nu mai avem cultura sa nu mai avem sănătate sa ne trateze ca pe animale și pe urma la vaccinare sa ne controleze și apoi sa ne trimeata viruși sa murim înainte de vreme

🤔 cumva este inversă imagineatelefonul invers?Asta am avut şi eu! Ai schimbat ceva? Sau dacă se termină bateria (telefon) înainte de a ieşi de pe facebook, o ia razna. Eu am făcut reinstall şi a funcționat din nou.

Sa gasim o forma pt a stopa imbecilitatea mentalității din romania 2020! Tara extrem de frumoasa condusă de incompetenți ...de 30de ani .mare Pacat

Respect pentru Malin Bot! ❤ 💛 💙 SUCCES ÎN CONTINUARE!

350-380 care urmăresc acest live. Dacă face unul live ca se scarpina in nas și își dă părul intr o parte de 200 ori se adună 3 4000 de oameni sa urmărească. E e plâns că nu suntem mai multi uniți aici...

Și iată cum pierde PNL voturile parlamentare, locale !

P.S.D. are hackeri,crackeri si il blocheaza pe acest om sa ne relateze niste ..fapte.Este tot o forma de cenzura,sper sa se autosesiseze cei in masura ...

asta se întâmplă de când am ieșit pe străzi cu sloganul "Fara Violenta", si veți vedea mult mai multe tâmpenii....

Au luat măsuri cu legi și amenzi disproporționate în funcție de societatea pe care reușesc să o controleze

Eu v-am mai spus, ACEAȘI MĂRIE CU ALTĂ PĂLĂRIE!!!Respect Dle Mălin !!!!

Trăim într-un comunism mascat pentru că nu suntem în stare să dăm cu ei de pământ. Aștept ziua în care va trebui să dați socoteală toți nenorociții ăștia de comuniști.

Domnul Vela nu a vazut legea ! Aceasta lege a fost pritocita de Cumpanasu & Co.

Totii Romani uniti nu suntem in stare sa dam jos toata mafia din guvern ?! Noi suntem mai multi decat ei . Trebuie sa incepem , NU sa pierdem timpul

Unde e Rares Bogdan..care tipa impotriva lui Cucos si restu?..Ce a facut in acest sens..find unu dintre liderii PNL

Asta înseamnă că și noi ne facem o lege fare să ne permită să manifestăm cu arme de foc , scuturi și alte arme de asalt pentru auto-apărare !

Vela trebuie sa fie dat afara cat mai este timp . Nu cred ca un partid care guverneaza si are un astfel de ministru de interne , va putea obtine voturi de la oamenii de buna credinta .

Asta sunt vremurile pe care le trăim !!! Nu putem face nimic suntem prea mici ! Să nu m-ai vb că, țara noastră este condusă de UE !!!

Cat timp un cetatean maghiar, care are si cetatenie romana, este in Comisia SRI, atunci arata doar un lucru.....o Romanie a nimanui

Pnl da aceasta lege pt ca știe ce va urma vor fii proteste masive cel mai mare Protest va fi pe 10 august 2020!

De cate "coincidente" mai e nevoie sa se stabileasca,ca PNL e un var al PSD-ului?...mai isteti,mai cu studii,dar mizerabili cu masura.USR+ ramane singura optiune,normal,cu iesire masiva la vot.

Vă dați seama oameni buni în ce țară trăiCând ne trezim cu toții, când vom fi români adevărați și dornici de schimbare în bine?

View more comments

În loc să restructureze Jandarmeria, să fie dați afară și deferiți Justiției servitorii cuplului infracțional Dragnea - Carmen Dan, să fie dați afară toți piloșii PSD, acest guvern permite ciomăgarilor analfabeți să scrie ei Legea Manifestațiilor Publice.

Se fac 2 ani de la represiunea brutală din 10 august și nimeni nu a plătit cu funcția, cu libertatea, cu ceva concret pentru acel abuz oribil. Guvernul PNL nu a făcut nimic în acest sens.

Sebastian Cucoș, sluga numărul 1 a cuplului infracțional Dragnea - Carmen Dan a fost lăsat pe funcții, ca să se pensioneze cu pensie nesimțită de lux.

Acum, brutele analfabete sunt puse să scrie ele Legea Manifestațiilor Publice.

Și ciomăgarii PSD au scris o lege după creierul lor ciumato-securist: Amenzi de peste 2.000 de euro, legalizarea cenzurii pe rețele sociale, legalizarea intervenției brutale asupra manifestanților.

Am citit proiectul de lege scris în cel mai pur stil comunisto-securist. Dincolo de prevederi, este însă aberația de principiu: Cum să pui forțele de ordine să își scrie propria lege?

Cum să consideri tu, guvern liberal, că e normal Jandarmeria să fie izvor legislativ?

Marcel Vela se dovedește tot mai des un marțafoi tras de sfori de grupările PSD din MAI. Pe subiectul acesta PNL este fix #aceeasimizerie ca PSD.
... See MoreSee Less

În loc să restructureze Jandarmeria, să fie dați afară și deferiți Justiției servitorii cuplului infracțional Dragnea - Carmen Dan, să fie dați afară toți piloșii PSD, acest guvern permite ciomăgarilor analfabeți să scrie ei Legea Manifestațiilor Publice. Se fac 2 ani de la represiunea brutală din 10 august și nimeni nu a plătit cu funcția, cu libertatea, cu ceva concret pentru acel abuz oribil. Guvernul PNL nu a făcut nimic în acest sens.Sebastian Cucoș, sluga numărul 1 a cuplului infracțional Dragnea - Carmen Dan a fost lăsat pe funcții, ca să se pensioneze cu pensie nesimțită de lux. Acum, brutele analfabete sunt puse să scrie ele Legea Manifestațiilor Publice. Și ciomăgarii PSD au scris o lege după creierul lor ciumato-securist: Amenzi de peste 2.000 de euro, legalizarea cenzurii pe rețele sociale, legalizarea intervenției brutale asupra manifestanților. Am citit proiectul de lege scris în cel mai pur stil comunisto-securist. Dincolo de prevederi, este însă aberația de principiu: Cum să pui forțele de ordine să își scrie propria lege?Cum să consideri tu, guvern liberal, că e normal Jandarmeria să fie izvor legislativ? Marcel Vela se dovedește tot mai des un marțafoi tras de sfori de grupările PSD din MAI. Pe subiectul acesta PNL este fix #AceeasiMizerie ca PSD.

Comment on Facebook

...Maline , simplu ! ..cine sunt cei echipati in jandarmi , fiind cei mai agresivi fara numere de identificare pe casca ?

Aveti mare dreptate acum 2 ani am fost in primul rand si gazat si stropit cu apa ptr convingerile mele ! Acest VELA nu are coloana vertebrala este o papusa manevrata din sfori ASTAZI UN POLITIST DIN SUA spunea pe CNN ca dreptul la protest este articolul 1 in constitutia SUA

Eu cand o spuneam...psd pnl #aceeasimizerie....semnalele legii erau demult,inainte de pandemie,acum insa lucrurile aluneca rau de tot spre haos... Daca urmarim logica guvernului PNL,dupa finantarea mafiei media, acum si proiectul asta de lege,...ar trebui sa schimbe in cazul asta si legea "Legitimii Apararii ",care sa permita cetatenilor si in cazuri de abuzuri ale politiei si jandarmeriei,sa se apere singuri. Vazând si intelegand ca nu avem legi aplicabile pentru tortionari comunisti.... Este o nebunie proiectul asta de lege,numai tentativa si ar trebui pedepsita de opinia publica.... Coincidenta face ca astazi ma uitam la reprimarea sangeroasa de la Genova a manifestantilor,si a ororilor prin care au trecut femei,tineri si tinere,barbati toti ce erau impotriva a tot ce se intampla azi...Platim si azi acea intalnire a G8... Observ o violenta iesita din comun a fortelor de ordine oriunde a intervenit direct sau indirect moscova. Opinia publica are dreptul de a cere socoteala pentru toate evenimentele negative incepand cu Revulotia si terminand in prezent . Opinia publica are OBLIGATIA DE A NU UITA!! Sa le-o platim la alegeri!!

De 2 luni spun acest lucru PNL merge pe drumul p n tcd care e un drum fără întoarcere. Dacă nu se reorganizează acest cancer numit m a i care e un sac fără fund noi romanii toată viața in sărăcie vom trai. Singura salvare e o noua revoluție după modelul Ukrainei ca cea de la Kiev

Nu mai avem pe cine vota la urmatoarele alegeri.Trebuie infiintat un nou partid cu oameni

inca nu s-a aflat nimic despre cei cu numerele de identificare șterse de pe cască... adică teroriști

Pe langa subiect,sper sa nu supar pe nimeni..doamna din imagine seamana cu Ilie Nastase..

Pt bunii mei prieteni adevărați va mulțumesc pt apreciere.

Speram ca v-a veni si rindul lor sa raspunda in fata legii..

Este o FRASUNEALĂ în clasa politică de te doare capul...Care cu care , cine cu cine !

Bravo! Aici ai pus punctul pe i, pentru cine înțelege ce se întâmplă in țărișoara noastră

În România nu mai există Dumnezeu , ne conduce altcineva , țara este plină de hoți și trădători

Bine spus! Marțafoi!

Absurd!

Bravo

😢😢😢😢😢😢Ce timpuri mai traim ...

Justiția nu funcționează la noi in tara .0000000000

pnl=psd 🙁

Peneleule eşti mai mizerabil decât psedişti !

Borfasii de PNL!!!!

Sunt tampiți...

Ne-am întors în R.S.R?

View more comments

Ei știau! Mi s-a confirmat ceea ce spuneam încă din perioada stării de urgență, și anume că dl Iohannis și Guvernul Său au știut ce se întâmplă în China și în alte țări, dar au preferat să țină totul sub tăcere până când CCR le-a retezat avântul cu alegerile anticipate! Iar atunci când planul anticipatelor le-a fost anulat, au schimbat macazul și au trecut în starea de urgență cu măsurile pe care le știm.

Am primit confirmarea acestor lucruri chiar zilele trecute în răspunsul primit de la Ministerul de Externe la întrebarea pe care le-am adresat-o și în care ceream detalii cu privire la informațiile pe care Ministerul le-a furnizat autorităților statului român cu privire la coronavirus.

Astfel, în răspunsul primit, ministerul spune că primul semnal către autorități a fost transmis chiar de către Ambasada României la Beijing încă de pe data de 6 ianuarie 2020! Exact, 6 ianuarie! După aceea, această informare a fost urmată de o notă de informare către autoritățile române la data de 23 ianuarie. Iar acum vine partea interesantă: din data de 25 ianuarie, Ambasada României la Beijing a trimis actualizări zilnice privind evoluțiile de COVID-19. ZILNIC!

Așadar, ai noștri conducători știau de situația coronavirusului, dar ei erau mai preocupați de alegerile anticipate!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Cum sa nu stie? Pe 04 feb au dat OUG 11/2020 in preambulul careia invoca pandemia. legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/222821 Ceea ce nu am inteles eu este: daca au dat OUG sa faca stocuri, de ce nu au facut si daca au facut, de ce pe 16 martie nu existau echipamente pentru spitale?

Romanilor trebuia sa lise aduca la cunostinta situatia care era in China. Asteptarea nu a facut decat sa inrautateasca starea de danatate a populatiei Este nrvoie de transparenta si sinceritate in asemenea cazuri. Nu te joci cu viata oamenilor numai din ratiuni politicianiste.

S a știut de mai mult timp, ne au trimis sportivii în China, pt ai infecta cu virusul, de ce se tace? Norocul nostru, ca Dumnezeu nu ne părăsește și s a dovedit, ca virusul nu a fost atât de periculos, pe cât au crezut ei, trecând la scenariile lor, de actori mediocrii! Oamenii s au trezit la realitate și nu mai cred în minciuni!

Tot ceea ce a făcut guvernul se numește genocid!!!...BUNUL Dumnezeu îi vede și vor plati ....

Stia toata lumea ce se intampla in China! Vedeam la televizor. Dar problema e alta. Acolo de 30 de ani sunteti toti niste oameni care nu sunteti in stare de nimic pt popor. Sunteti in stare pt voi, sa faceti averi pt voi si cam atat.

Se pare ca mai presus de toti virusii existenti pe aceasta planeta exista unul care afecteaza creierul tuturor parlamentarilor. Pentru remedierea situatiei nu vad alta solurie decat limitarea numarului de mandate la unu. Dupa indeplinirea mandatului cei alesi vor petrece o perioada de carantina ,egala cu marimea mandatului, la Jilava. Prezumtia de vinovatie se va aplica ,pentru dumnealor, pe principiul "Esti vinovat pana la proba contrarie". Dupa ce trec si de carantina urmeaza o perioada de acomodare cu viata reala in care vor fi obligati sa traiasca 2-4 ani cu salariul minim pe economie. Daca supravietuiesc (putin probail) li se va acorda, in mod gratuit, o pensie speciala egala cu pensia minima pe economie fara a avea dreptul de mai lucra niciodata la stat, direct sau indirect. Vor fi chipati si nu vor avea voie sa paraseasca tara niciodata.

Idiot bătrân, toată lumea știa, și în Italia se știa, erau informări curente pe care le fac toate ambasadele.Doar chinezii puteau ști ce va urma, dar au ținut totul secret, în bună tradiție comunistă.Impreună cu OMS.Nu știi ce să mai faci ca să nu uite lumea de tine, jigodie bătrână!Stai liniștit, lumea nu te va uita, politic ești mort, dar cariera ta penală va începe peste puțin.

Dle Tariceanu, și noi am stiut dar nimeni nu se aștepta la asa ceva, așa că lăsați o mai moale

Deci ,sa știut din ianuarie și nouă guvernul nu ne-a spus .De ce Sa va ia dracul.

Pai am știut și noi, deci ei, sigur stiau‼️👿

Sunteți doar niste "tarfe" masculine!

Dacă așa stau lucrurile bre Nea' Taricene despre Codiv-ul ăsta , eu zic ca o plangere penală la Tribunalul Militar, s-ar cam impune să o faceti. URGENT! Dar asta înseamnă să aveți sânge in venă.

Asta se știa,lor le ardea de anticipate și carcalacul bătea la ușă!

toate astea pt ca nu a fost demis la vreme, niciodata nu era oportun..toti sunteti vinovati..

Incercam sa va înțelegem domnule Tariceanu. In general varsta ar trebui să-i faca pe oameni mai înțelepți.Ar trebui. La dvs nu functioneaza

VAă mulțumim🖐Și,aceasta fiind situația,ce decizie luați,ca om politic,și ce decizie ia Parlamentul? Restul partidelor politice?Conducătorii țării au acuzat-o pe Dăncilă că a refuzat să facă stocuri; bine,dar din ianuarie,pînă în martie,ce au făcut acești domni aleși să ne conducă/ mai puțin prim ministrul,ales ilegal de președinte...apropo,nu s-a discutat NICIODATĂ această NEREGULĂ,modul în care Președintele l-a IMPUS pe Orban?Cum a acceptat Clasa Politică acest fapt reprobabil,care a permis precedentul comportamentului dictatorial⁉️

Pas cu pas trebuie restabilita ordinea in tara prin eliminarea grupului infractional Covid-19.

Bun daca ati depistat asa ceva va rog sa luati masuri dv si sa fie pedepsiti conform legi !

Faceti ceva concret! Uniti vă. Lăsați de o parte hoții le si face ti ceva pentru țară.

Guvernul acesta exista cu girul dat de dvoastra!

Să-ți fie rușine obrazului boss!In locul tău aș căuta o gaură din care să nu mai ies niciodată, dar văd că ai tupeu nemărginit!

Dacă voi ați știut dc ați lăsat fondul de urgentă gol? Mănânci numai kk

De ce nu luați măsuri de suspendare și demitere a celor vinovați ???

Au stiut din noiembrie 1919.

Acum ar trebui DEMIS și toți cei care au pus în pericol Sanatatea Poporului Roman sa fie Acuzați de Atentat la Siguranța Națională, de Genocid și multe altele.Aveți un Motiv de a demite acest guvern și acest Președinte

View more comments

1 day ago

Kelemen Hunor

Erdélyi magyarnak lenni feladat, kihívás, és persze öröm is. Öröm, mert minden nehézsége ellenére lezárult az a század, amelyben nemzetként sokat vesztettünk, és alig-alig nyertünk. A 21. század viszont összehozott bennünket. Van magyar nemzeti összetartozás – határokon túli magyarnak lenni mást jelent most, és minden körülmény, rossz szándékú politikai nyilatkozat ellenére közösségünk gyarapodni tudott.
Száz évvel Trianon után június 4. nekem a magyar nemzeti összetartozás napja. Szolidáris vagyok a Kárpát-medence minden magyar közösségével, a többi nemzetben pedig nem az ellenséget keresem, hanem a lehetséges partnert, akivel – remélem – sikerül Európának ezt a részét építeni a kölcsönös tisztelet jegyében.

🇷🇴 Aici puteți viziona videoclipul în limba română: bit.ly/2U5O9U6
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Köszönjūk szèpen , hogy hallhatuk ezt az igaz, a mi lelkivilagunkat is tūkröző beszèdet,melyben ràismertūnk a mi erzelmeinkre is ...

Koszonjuk egyutt érzunk

Összetartozunk együtt èrzünk összefogás kell a világon èlö minden magyar embernek köszönjük szépen

Menyetek rablok

Ez nem magyar!!!! Ez udmrés

Verestoy megtanított a gazemberségre úgy e? A történelmünk legnagyobb rablója és hazaárulója.

Menjetek akkor Magyarországra lakni te g*** magyarok

🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴

magyarnak lenni feladat kihivás őröm na fene csak èppen nehogy sirva fakadjon őrőmèbe

magyarnak lenni kihivás és feladat az igen me politika

MOGYE !!!!!!!

Dacă e greu să fii maghiar aici, încercați în Ungaria!!

Traba sa fie unu care anvarte cacatu. Dar nici odata omu de rand!!!!!!!!!!

Magyar??? Romániai magyar! Ha Magyar Demokrata Szövetség lenne, eredményesebb lehetne. Így meg csak szívják a román rendszert.

Ez ingyen nem beszél

Meny a faszamba.

Új de utállak.

Foarte frumos!!! Bravo

Szepen szolo muzsika!

De kar,hogy nem erdalyi kinai vgyok sokkal egyszerubb lenne besorolni magam,occco oo

View more comments

1 day ago

Kelemen Hunor

La 100 de ani de la Trianon, consider ziua de 4 iunie ca pe o zi a solidarității naționale maghiare. Gândesc acest lucru ca membru al națiunii maghiare, ca maghiar din Transilvania care este solidar cu toți maghiarii și cu toate comunitățile maghiare din Bazinul Carpatic. Ca cineva care nu dorește să considere celelalte națiuni drept inamici, ci potențiali parteneri de colaborare, alături de care poate vom reuși să construim această lume în așa fel încât să proiectăm un viitor comun, în spiritul respectului reciproc.

🇭🇺 A videó magyar nyelven itt nézhető meg: bit.ly/3cs4Yim
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ești în Țară românească de ce vorbești ungurește sau poate crezi că România este Ungaria ai doar flotant

Szomorú de így van pontosan!

Szép beszéd, gratulálok Önnek! A szomorú az, hogy nagyon kevés román érti meg, hogy mi senkinek nem akarunk rosszat valamint, hogy szívünk joga olyan nyelven beszélni, amilyen nyelven csak szeretnénk/tudunk. 🙂

Nagyszerű beszéd! Minden szó mögött ott van a múltunk, jelenünk s a jövőnk! Köszönjük elnök úr! ❤️👏

Nagyon széPvolt tökéletesen minden igaz

Értelmes beszéd. Román politikus nem képes erre, még az " ünnep fényében " sem. Ők ünnepeljenek, de igazán örülni sem tudnak, mivel számukra csak a mocskolódás, erő fittogtatás és hencegést jelenti.

Tiszteletem!Szivből jövő szép beszéd! Gratulálok!

Koszonjuk szepen hogy elmondta!

Felicitări pt acest discurs !

Ez így igaz kedves Képviselő úr enis Kezdivadarhelyt szuletem meg Gelencen éltem

Még annyit akár hogy Romanoznak Ideje is úgyis én Magyarnak érzem magam úgyis szuletem úgyis halok meg Magyar Személynek

O lume mai buna o putem construi doar in baza adevarului istoric ,or adevarul istoric ne vorbeste clar ca Imperiul austro - ungar a tinut sub ocupatie o mare parte a pamantului romanesc,iar consecintele acestei ocupatii au fost dezastruoase. Pe data de 4 iunie ar trebui sa va cereti iertare de la romani - voi,urmasii ocupantilor.

Nem kérték, de megkapták egész Romániát 😀

Isten Áldd Meg a Magyart 🇭🇺🙏♥️

Să nu uităm că la 1918 nu exista un stat cu numele Ungaria.Exista și s-a destrămat un imperiu prin voința națiunilor ce erau în componența sa.Singura natiune ce nu s-a impăcat cu găndul pierderii unor privilegii a fost natiunea maghiară.Cănd pierzi e normal să nu îti convină.Ungaria ca stat nu a existat dupa bătălia de la Mohachi din 1526 luna august.În septembrie același an turcii au intrat in Buda.Apoi in urma intelegerii cu austriecii a fost a fost impărțtită Ungaria intre cele două puteri.Transilvania nu a făcut parte din Ungaria niciodată.Ea a fost voievodat autonom,la inceput inaintea venirii ungurilor in Panonia erau mai multe voievodate chiar pănă la Tisa.Arpad s-a asezat la 896 dincolo de TISA.S-a incuscrit și cu Menumorut.Ștefan cel Sfînt era de fapt Voicu romîno-cuman,iar Gyla in Transilvania rudă.El și-a revendicat de la vărul său Gyla cel tînar drepturi de moștenire.L-a bătut si-a luat drepturile,dar Transilvania a rămas voievodat autonom, chiar și după ce Ungaria a fost impățită și o pate devenise pașalîc turcesc.Iar sub austrieci și-a primit denumirea de principat.Deci în 1918 Ungaria nu a pierdut teritorii,iar ungurii și-au creat propriul stat abia după 1918 cu numele de Ungaria.Da! ungurii sunt o natiune si respectabilă,dar trăiesc in mai multe state nationale inclusiv în SUA.Visul unei Ungarii Mari e o HIMERĂ,iar natiunea maghiară e o realitate.Vă doresc sănătate si să auzim numai de bine.Aveți tot respectul meu.

Ce ar fii să nu mai scormonim trecutul ?Dacă acum 100 de ani nu a reacționat statul maghear ,ce putem face noi în 2020 . În orice luptă trebuie să se asume şi înfrângerea .E imposibil a trage Transilvania ca persanul de sub locuitorii ei.Economic este imposibil a prelua regiunea .Limbajul va fii o problemă pt cei din Transilvania .Este trist .Unica rezolvare ar fii federalizarea Transilvaniei sub conducere comună .

Youtube !, Trianon !!?,

JO megfogalmazas volt mindent ateltunk ERDELYBEN ES FELNEVELTUK A GYERMEKEKET valalva a kisebseget nagyszuleinktol kezdve mostanig DE JOBB MEGOLDAST SZERETNUNK

Szépen megfogalmazott valóság, minden elismerésem az öné, a románok kell, tudják ,hogy mi itthon vagyunk ...

Kelemen vb in Romaneste dc ai cv de spus😂

Un discurs bun pt secui..poate,insa pt ardeleni este un pic nationalist si nepotrivit,ce inseamna pt mine ardelean? locuitor al Ardealului,care este român,maghiar,sas,svab,rom etc.cand vei putea sa concretizezi politica pt aceste etnii vei fi ardelean ,,de-al-nostru",pana atunci ....esti un mic pion al micii dictaturi de peste Tisa

Őszinte elismerésem, elnök úr,sok sikert!

View more comments

1 day ago

Eugen Tomac

România este țara unde există copii care merg înfometați la culcare.

Statisticile arată că unul din zece copii care trăiesc în satele României se culcă seara înfometat. Ceva mai trist și mai revoltător nu există. Într-o societate sănătoasă, dreptul fiecărui copil de a-și atinge potențialul în viață este asigurat. La nivel european, s-a avansat ideea înființării unei „Garanții pentru copii”, sprijinită de o serie de reforme naționale și de resurse adecvate, care să contribuie la accesul egal al tuturor copiilor la asistență medicală gratuită, educație gratuită, servicii gratuite de îngrijire a copiilor, locuințe decente și o alimentație adecvată, cu scopul de a eradica sărăcia și excluziunea socială la nivelul copiilor.

Este nevoie de o mai bună cunoaștere a nevoilor copiilor din diferite contexte socio-economice, dar mai ales, este nevoie de implicare. Cooperarea dintre toți actorii locali pertinenți, inclusiv părinții, este esențială. Este datoria noastă să le oferim o copilărie fericită, lipsită de griji.
... See MoreSee Less

România este țara unde există copii care merg înfometați la culcare.Statisticile arată că unul din zece copii care trăiesc în satele României se culcă seara înfometat. Ceva mai trist și mai revoltător nu există. Într-o societate sănătoasă, dreptul fiecărui copil de a-și atinge potențialul în viață este asigurat. La nivel european, s-a avansat ideea înființării unei „Garanții pentru copii”, sprijinită de o serie de reforme naționale și de resurse adecvate, care să contribuie la accesul egal al tuturor copiilor la asistență medicală gratuită, educație gratuită, servicii gratuite de îngrijire a copiilor, locuințe decente și o alimentație adecvată, cu scopul de a eradica sărăcia și excluziunea socială la nivelul copiilor.Este nevoie de o mai bună cunoaștere a nevoilor copiilor din diferite contexte socio-economice, dar mai ales, este nevoie de implicare. Cooperarea dintre toți actorii locali pertinenți, inclusiv părinții, este esențială. Este datoria noastă să le oferim o copilărie fericită, lipsită de griji.

Comment on Facebook

Imi pare rau sa va anunt ca NU exista cooperare interinstitutionala. Dar cred ca stiti deja. Cand vine vorba de DGASPC - ONG, institutia guvernamentala e Dumnezeu si are voie sa incalce procedurile legale. Reformati sistemul pentru a da o sansa acestor copii..

Bravo,domnule presedinte,ai punctat unde trebuie.Ei sunt viitorul,trebuie protejati.Pentru aceasta autoritatile locale sunt cele ce ar trebui sa manifeste interes,ei cunosc ,sau ar trebui sa cunoasca indeaproape cazurile "problema",.dar au alte interese,va asigur.!

Daca demnitarilor de la guvernare le este indeferent cum traesc aicea in tara... Sa facem noi in fiecare localitate echpe de voluntari sa facem fiecare voluntariat si prin exemplul si initiativa personala sa dam dovada ca noi cei de jos suntem cei ce platim impozite pentru a intre tine o armata de demnitari care ne guverneza si suntem in stare sa facem bine pentru cei nevoiasi dintre noi

Vina este a celor care îi aduc pe lume sunt inconștienți .Bunica mea a avut șapte și nu a cerut la nimeni .

Și in America merg copii înfometați, nea Tudose 😕😕!! Faceți ceva cu ei , nu doar scrieți aici pe Facebook 😏😏😏

CÂTE SATE A ELECTRIFICAT REGIMUL PENIBILULUI BĂSESCU !!!ÎN TIMPUL REGIMULUI ACESTUI INDIVID..SA FURAT CA ÎN CODRU..***GARGARAGIULE...DACĂ EȘTI AȘA PREOCUPAT DE BUGET..DE CE NU VĂ REDUCEȚI SALARIILE ..ȘI SUBVENȚIILE ??

MULȚI DINTRE VOI POLITICIENII DE KA.KAO..AR FI TREBUIT SĂ FIȚI LÂNGĂ DRAGNEA ...NU ÎN PARLAMENT !

Întrebați-i pe părinți cu cine votează, să vedeți răspuns.

E momentul să acționați ! Vedem toate nenorocirile care macină societatea ! Pe întreg mapamondul sunt probleme mari și foarte grave ! Nu se rezolvă . Fiecare țară are problemele ei .Societatea nu reacționează .Puterea nu știm ce face ! Toți expun problema dar nimeni nu o rezolvă !!!!

Aceasta este societatea care trebuie sa o ajutați. Tot politicienii au contribuit la acest factor de sărăcie în România.

Astea le-ați învățat în opoziție, sau când erați la guvernare,?.

Un motiv ar fi ca exista pensii speciale,altul ar fi ca politicienii sunt incompetenti,iar alt motiv este ca politicienii sunt corupti si fura prea mult!!

Pentru asta avem politicieni,sunt obligați să găsească soluții.

Dar pe aia cu: România are cei mai mulți tineri cu BMW nu o spuneți? ...și câți morți lasă în urmă?

La muncă cu părinții altfel o să fie numai cu ajutor social.

SĂ TRĂIASCĂ PNL-UL

Da, copii morti de faome si parintii lor morti de betiFaceti oferte electorale ca parintii sa fie si mai beti si copii si mai flamanzi

That happens in America also

Bine că știți...!

Dar tot in Romania, cel care nu produce castiga cel mai bine.

Schimbați lucrurile!

SI CEFACETI IN SENSUL ACESTA ?

Daca tăceai filosof ramai !?

Nu pot sa creeeed..

View more comments

Am avut plăcerea ca, la emisiunea Metope de la Radio Guerrilla, să îl avem ca partener de discuție pe Teodor Baconschi, cu care am vorbit pe îndelete despre “Averea bunei educații”. ... See MoreSee Less

Astăzi, la emisiunea Metope de la RADIO GUERRILLA, l-am invitat pe Teodor Baconschi. Începem curînd, în aprox. 25 de minute, imediat după știrile de la ora 13. ... See MoreSee Less

Astăzi, la emisiunea Metope de la RADIO GUERRILLA, l-am invitat pe Teodor Baconschi. Începem curînd, în aprox. 25 de minute, imediat după știrile de la ora 13.

Comment on Facebook

Excelent! Va multumim!

Nu vi se pare că ziua de ieri, cea cu “relaxarea accentuată” (deschiderea teraselor) seamănă ca două boabe de orez cu povestea cu rabinul? Cea cu evreul care merge la rabin să se plângă de faptul că trăia într-o singură cameră cu soția și cei 5 copii și că viața e un iad. Și îl roagă pe rabin să-i dea un sfat cum să facă să-i fie mai bine. Rabinul îi spune să bage capra în casă. Apoi vaca, urmată de găină și așa mai departe. Bietul om vine după un timp înapoi și spune că nu se mai poate trăi în casa lui. Și atunci rabinul îi zice: ia scoate toate animalele din casă și vino să-mi spui cum e. Se întoarce omul cu o față zâmbitoare și îi confirmă că viața este mult mai bună acum.

Dacă înlocuim rabinul cu “Guvernul Meu” și poporul român ia locul celui care caută un sfat obținem povestea relaxării de ieri.

Mă bucur că terasele au fost pline, pentru că cei din HoReCa aveau nevoie de o gură de oxigen, dar să nu uităm că ne întoarcem tot în casa mică (adică un guvern care nu știe ce să facă și un președinte căruia îi place să se joace de-a dictatura).

Relaxarea de ieri nu a fost o pomană din partea acestui guvern incompetent, ci ruperea lanțurilor de către cei care vor să meargă înainte, cei care nu se lasă doborâți de un virus, cei care nu mai vor să se întoarcă la măști și izolări în case. Cei care vor să-și trăiască viața liberi fără îngrădiri și fără să fie numărați câți sunt când merg pe stradă. Eu nu am fost ieri la terasă, dar sunt alături de ei.

Sursa foto: www.banatulazi.ro
... See MoreSee Less

Nu vi se pare că ziua de ieri, cea cu “relaxarea accentuată” (deschiderea teraselor) seamănă ca două boabe de orez cu povestea cu rabinul? Cea cu evreul care merge la rabin să se plângă de faptul că trăia într-o singură cameră cu soția și cei 5 copii și că viața e un iad. Și îl roagă pe rabin să-i dea un sfat cum să facă să-i fie mai bine. Rabinul îi spune să bage capra în casă. Apoi vaca, urmată de găină și așa mai departe. Bietul om vine după un timp înapoi și spune că nu se mai poate trăi în casa lui. Și atunci rabinul îi zice: ia scoate toate animalele din casă și vino să-mi spui cum e. Se întoarce omul cu o față zâmbitoare și îi confirmă că viața este mult mai bună acum.Dacă înlocuim rabinul cu “Guvernul Meu” și poporul român ia locul celui care caută un sfat obținem povestea relaxării de ieri.Mă bucur că terasele au fost pline, pentru că cei din HoReCa aveau nevoie de o gură de oxigen, dar să nu uităm că ne întoarcem tot în casa mică (adică un guvern care nu știe ce să facă și un președinte căruia îi place să se joace de-a dictatura).Relaxarea de ieri nu a fost o pomană din partea acestui guvern incompetent, ci ruperea lanțurilor de către cei care vor să meargă înainte, cei care nu se lasă doborâți de un virus, cei care nu mai vor să se întoarcă la măști și izolări în case. Cei care vor să-și trăiască viața liberi fără îngrădiri și fără să fie numărați câți sunt când merg pe stradă. Eu nu am fost ieri la terasă, dar sunt alături de ei.Sursa foto: www.banatulazi.ro

Comment on Facebook

De acord cu ce spuneti, dar ati contribuit la asemenea guvern, dând jos acel guvern în care erați parte.

Domnului Tăriceanu nu îi este frică de un virus. El ştie că dacă se îmbolnăveşte, se transferă rapid la Viena. Nu se tratează împreună cu restul "fraierilor " în România. Nu ar fi prima dată când se tratează în străinătate.

Am o mare curiozitate,să vedem cine îi va mai alege în toamnă,sau cand vor fi alegerile,prea și-au bătut joc de noi oamenii acestei țări!

Totul tine de perspectiva... macar am avut bani sa mergem la terase, nu stim pana cand... concedierea mea probabil sta la colt, asteapta. De ce ? Nu am lucrat. De ce? Nu s-a organizat un plan bine structurat cu reglui stricte, sa imi permita sa merg la munca, intr-un ritm incetinit sunt se acord, dar LUCRAM!

Mie mi se pare că ziua în care te-ai născut ar trebui declarată zi de doliu național.

Guvernul nu se va implica pentru ca nu-i intereseaza sectorul pe care Sica l-a tratat cu dispret in comunicari considerandu-l nesemnificativ in PIB. Lui i se aduce bautura de colaboratori, dece sa-si bata capul. Sectorul se va adapta, cu sacrificii. Nu vor exista ajutoare. Cele cateva ajutoare se vor duce catre prietenii lor politici.

Bună de tot Tăriceanule..El nu a fost acolo dar e alături. Unde este exemplul personal ? Ia baga-te în mulțime că poate poate. Văd că politic nu scăpăm de tine ( evident este un pamflet. practic iti dorim sanatate pentru a putea răspunde. Cum se face? Se ia o foaie de hartie si se scrie " Subsemnatul....)

Nici în comunism nu s-a practicat așa ceva !😡Cum să îți dai datele personale unora de la terasă ?😡 Tătaru e chiar dobitoc, sau se preface ?😡😡 În halul ăsta am ajuns, cu botniță, scanați, interogați despre identitate și cu cine mergem la o cafea ?😡😡 Dar ce, suntem sclavii lor care trebuie urmăriți non stop, nu mai avem libertate ?😡😡

Acum să fim serioși! Cred că este foarte clară situația și anume că domnul Orban nu este în stare să ia decizii conform funcției pe care o deține. Ceea ce nu înțelege el este că se simte nevoia impunerii unor reguli clare, precise și anunțate din timp pentru că oamenii să își poată continua afacerile fără probleme!

Masurile respctive au fost necesare, daca Dumneavoastră știți ceva ce noi nu știm vă rog să ne comunicați dar, privind la țările din jur constatăm că aceste măsuri au fost luate peste tot în vederea opririi răspândirii virusului

just daca puneați si dumneavoastră puțin umărul acum nu aveam guvernul meu (nu am ghilimele).

Vorbi cel mai reprezentativ politician român, adică o întreținută politica că să mă exprim politicos cînd vrei sa zici o tirfa politica.Ce sa -i faci toată lumea are drept la opinie dar cînd mai sus menționatul va dispărea de pe scena politică va fi mult mai curat aerul.

Ce slabi suntem ca români!!! Asta ne lipsea terasa tată, ați to strigat pentru restaurante și terase, noi suntem de terase, aa mergem și noi cu 5 lei sa bem un jumă de suc la terasă? Și uite toate-s bine apoi:-)) slabă minte

Ne am gandit si noi la aceasi poveste..sau bucatica de zahar data cailor inainte de cursa, dresorii aveau in buzunar dulci recompense ptr animale etc

Atunci puteam acuza ,aproape,toate guvernele din lume că se joacă de-a dictatura. Dacă nu ar fi făcut NIMIC tot ar fi fost acuzați...Să stăm drept și să judecăm drept...dacă se poate.

Nu exagerati, eu am în apropiere o terasă...nici ieri si nici azi nu a avut clienti...probabil din diverse motive ...am vazut insa multa lume la MacDonald ...gusturi sau putere de cumparare , sau Ziua Copilului?

Da ,desigur asa este ,dar chiar nu se gaseste cineva sa facă dreptate pentru țărișoara asta....???

Da pe mine , nu ma intereseza ;;terasele ca nu le fregventezi , sunt alte lucruri mai inportante de facut !

O bătaie de joc cu asa zis relaxare,sper sa nu ii mai vedem la guvernare niciodata pe galbejitii ăștia.

De comentari sunteți buni romani spurcati sunteți buni pe feceb voi sunteți romani iuda pe pământ ca voi ați votat pe iohanis și Orbán PNL aveți grija pe cine votați Iara nu va convine acuma cu PNL nu țin cu nici un partid nu sunt de la PSD de la nici unul etc

Domnule Tariceanu, regret dar TOATA clasa politica parca a inebunit!! Avem impresia ca politicienii vor sa desfinteze Romania. O masura dupa alta tot mai aberanta si nimeni nu zice nimic.Nu mai sunt politicieni adevarati asa cum nu sunt nici PROCURORI CORECTI.Masurile economice sunt JENANTE !!

Eu sigur nu o să merg la terasă ca să mă expun. Nu trebuie să îmi pună nimeni interdicții. Mi le pun eu. "Paza bună trece primejdia rea."Prefer să spun că nu am avut dreptate decât să mă contaminez sau și mai rău să transmit altora dacă sunt contaminată.Avem conducătorii pe care îi merităm. Nu suntem mai buni decât ei. O dovedim în fiecare zi prin acțiunile noastre,comportamentul nostru.

Sunteti ipocriti cu totii, asa se intampla in toata Europ.Ba, in restul tarilor europene, cand vine vorba de respectarea masurilor pentru covid, opozitia nu baga bete in roate😡

Domnule Calin Popescu Tariceanu, treceti direct la fapte concrete nu va mai lamentati cea a fost a fost acum sunteti majoritari in Parlament timpul trece de 3 luni oamenii din toate categoriile sociale sunt disperati au ajuns la fundul sacului atat emotional dar mai ales financiar faceti rapid ''de indata ''-motiunea de cenzura impotriva gasti de maidanezi de la pedele si referendum de demitere a lui iohannis In cazul in care numai vorbiti ,vorbiti si iar vorbiti va veti confrunta cu ''explozia mamaligii'' un urma careia nici un partid nu va castiga si vom pierde toti intand intr- o grava criza economica si o profunda criza sociala

Nu mai iese nimeni pe strada,toți ne plângem aici, iar e fac ce vor cu noi .Deja am primit câte o botniță, deci MUCLES. Am ajuns ca pe vremea lui Kunta-Kinte.

View more comments

1 day ago

Eugen Tomac

PSD și-a stabilit agenda

Am râs minute bune cu poftă, cam așa cum râd copiii când se bucură de o glumă bună. În aceste zile se anunță lansarea unui “mare” proiect politic numit USL-2, format din PSD, ProPonta și Tăriceanu.

În acest măreț proiect ediția a II-a, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală.

Vicleanul Ponta, ca să-și subordoneze prin corespondență PSD, a și anunțat că el va fi candidatul acestei “mari” alianțe la următoarele prezidențiale.

Ce mi se pare comic, este faptul că PSD pare atât de prăbușit în interiorul lui încât nu mai au curaj nici să gândească după era Dăncilă. Au uitat rapid cum a prăbușit Victor Viorel alianța USL1. Au uitat rapid că Ponta vrea să distrugă PSD. Au uitat rapid că Ponta are o singura agendă, să rămână doar el. Pe Tudose l-a convins să plece, pe fondatorii partidului lui deputații D. Constantin și S. Campeanu i-a determinat să plece la PNL și lista cu performanțe e lungă, lungă.

Abia aștept să văd scandalurile din USL2, condus de Ponta. Sper că Ciolacu nu fumează, sigur se vor strecura in presă poze cu el din ședințele usl2. 😀😀😀
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Eugen Tomac felicitari pentru text.

Buna treaba, cine mai are incredere in Victor Ponta, cine mai are incredere in Tariceanu, dupa mine cred ca sunt niste persoane expirate.Totul ca dreapta sa-si joace bine rolul, dar cred ca le mai trebuie timp sa se gandeasca.Timpul se scurge in defavoarea dreptei.

Nu știu ce să mai facă ca să ajungă la guvernare ! Oare nu sau săturat de furat ,ne cred așa de proști ? RUȘINEEEEEE

Frumos text, dar este adevărat, Ponta atâta știe el nu poate mai mult....cât a fost prim ministru... scuzați el a fost din umbră ,adevăratul prim ministru din perioada cu care se laudă atât a fost domnul Florin Georgescu !!

ATI PICTAT BINE..CU ASTA SE OCUPA.. politichia..CU MIZERII.. SANTAJE.. FURACIUNI..ASA AM AJUNS..NOI.. CETATENII..SA PLATIM MIZERIA ASTA..

Dupa o perioada de munca inversunata alergand pe la toate TV-unile care l-au primit unde si-a aratat meritele deosebite din perioada guvernarii lui ,acum se pare ca a reusit sa-i convinga pe cei de la PSD si ALDE sa-l urmeze intr-un alt USL unde sa poata conduce in voie .Omul asta arde de nerabdare sa ajunga din nou la putere cu orice risc si nu se va da batut pana nu-si gaseste fraierii !

Si uite așa, iar ajung hoții in parlament si scapa de justiție, Tariceanu, Vozganian, si altii care nu mai intrau cu partidulețele lor:))

Vă este teamă de Ponta ?

Cand pui scroafa la clocit pe oua o sa iasa un pui numit omleta amestecata cu balega.Sigur se vor gasii si dobitoci sa o dea la tigaie si s-o serveasca zevzecilor amatori,ca se mai gasesc...

NU UITATI CINE A FOST BASESCU SI PE URMA SA VORBITI?

CE ESTE DE RAS???CAND SPITALELE SANT INCHISE SI MOR ROMANII DE BOLI CRONICE SI NU AU UNDE SE TRATA.STII CA AU MURIT PESTE 7000 DE ROMANI FARA CORONA MASI.

Deocamdată se antrenează bine în parlament , și le merge !

Daca ai imaginație nu înseamnă că este și........deștept sau inteligent......seamănă cu totul a......altceva

Și eu aștept cu nerăbdare scandalul dintre ei! psd-alde-pro romania)

Imi vine să rîd! Ce consultanți aveți? Cred că au băut prea multă votcă!

Râde furnica de elefant ! Parcă va văd că nu intrați în viitorul parlament,și va împărțiți pe la alții de care râdeți acum ! Este chestie patentată !

Nea Ponta da.... DUUTEEE, lasa ne nene, în apele noastre.... Chia nu ntelegi ????.... NU... TE... MAI. VREM....!!!! LA SA NEEEE!!!

Luați măsuri concrete că altfel iese PSD și Ponta.Pana acum tot ce s-a făcut în anul acesta a fost aiurea.

De acord cu fiecare cuvânt!! Văd un Ponta , in toată MESCHINĂRIA lui !!!

Alianța neputincioșilor și neisprăviților!😀

Bine ca nu s au gîndit la voi si la Base.Dar probabil,nu știau sa bea wisiki🤣🤣🤣

Felicitari aveti mare dreptate .

Numai dacă-i lasă tâmplaru' (pe pinnochio)....

V-am spus că Ponta numai Ciolan visează !

Bună glumă ar vrea dar poporul ce zice o apă și un pămînt!

View more comments

2 days ago

Remus Cernea

Scene teribile în New York! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Trevor Noah explica aici foarte bine de ce atunci cand cei care sunt la putere nu-si onoreaza partea lor de contract ( societatea este vazuta ca un contract intre indivizi), oamenii care i-au ales si care pana atunci si-au onorat-o pe a lor nu se mai simt obligati sa o faca. E foarte logic. Nu este ceva de laudat, dar este de inteles... www.facebook.com/65639912452/posts/10158351635592453/

Deci cum? Pentru ca sa-mi respecte statul drepturile ma apuc sa distrug magazinele unor afaceri private, sa fur si sa distrug masini de politie? Sorry, dar stia-s derbedei care merita calcati pe gat.

Doamne apără și ferește. Vedeți ce poate stîrnii răutatea poliției sau al politicului. Oamenii sunt revoltați și nu de geaba. Dar nu sunt de acord cu violență și distrugere.

Multi americani nu au fost si nici nu vor fi normali niciodata! Am vazut multe reportaje si mi-am format o opinie despre ei.

Nu inteleg. Un polițist a sufocat un om. De ce acum sunt incendiate mașini, sparte vitrine, distruse bunuri? Ce se rezolva așa?

Cui ajuta jaful asta si anarhia? Telul lor este sa fure !

Refulare după primul val al pandemiei (mulți sunt in somaj, colaps financiar, furioși pe restricții etc)

Ar trebui sa luam exemplu si sa nu ne mai lasam calcati in picioare de regimurile CRIMINALE si TORTIONARE care guverneaza MIZERABILA Romanie !

La inteleg furia! Imaginati-va cum ar fi sa traiesti tu om cinstit cu frica ca oricand un rasist te poate pune la pamant si ucide. Sau pt copilul tau... imi pare rau sa vad asa violente, dar totodata trebuie sa fim realisti ca toate drepturile obtinute s-au obtinut prin revolutii, prin violenta. Doar atunci vocile celor asupriti au fost auzite. Altfel oamenii sunt ignorati. Revolutia e singura metoda de a te face auzit cand ai o conducere surda

Ai Dreptate.... politia este extrem de violenta cu populatia civila.... altfel restul este meritat pe deplin!!!!! PS. uneori trebuie sa sti unde este limita de suportabilitate... inclusiv voi politicienii!!!!!!

Se întâmpla in toate orașele mari din SUA

sa duca jandarmeria romana sa facva ordine. sa gazeze

Dar anul trecut, cand un politist negru a impuscat fara motiv o femeie alba, de ce nu au iest acesti "vajnici" luptatori pentru dreptate, sa protesteze ?

Mie mi-a plăcut ala cu Mary Chrismas 😀.

Ce se intampla ca oameni peste tot sunt supatrati pe politisti???😄

Este o pagina de propagandă

S-au saturat bietii oameni de gunoaiele astea care ne conduc! Numai noi suntem niste oi docile!

Daca s-ar duce si ei la munca....🙄Au mintea odihnita rau americanii astia.

Unde-i Rareș Bogdan?

Dar cu magazinele ce au?

Asta inseamna sa iti aperi drepturile, prostilor

Nu poarta masca?

Anarhie?

Comunistii antifa jefuiesc, incediaze!

View more comments

2 days ago

Remus Cernea

This must stop. Help now! bit.ly/3bmtpOn

(image by Creature Crusade)
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Creatura odioasa, niste lovituri cu pusca peste fata aia impertinenta si nesuferita merita din plin !

Ar trebui condamnat la moarte pe scaunul electric, nemernicul.

Un criminal !!!

2 days ago

Eugen Tomac

Sărbătorim astăzi Ziua Copiilor, le adresăm urări, le împlinim dorințe, le dedicăm tot timpul și atenția. Asta în cazul celor mai norocoși dintre copiii României. Restul, foarte mulți, trăiesc într-o altă realitate, una de care puțini suntem conștienți. Despre ei voi vorbi săptămâna aceasta, în încercarea de a atrage atenția asupra ugenței unor măsuri care să îi protejeze, oferindu-le șanse egale în viață.

Este incorect, este nedrept și revoltător, însă adevărul care trebuie spus, mai ales de Ziua Copiilor, este că 38,1% din copiii României cresc în sărăcie. Aceștia riscă să nu se descurce la școală, să aibă probleme de sănătate și să nu își atingă întregul potențial în viață. Peste ani, ei vor fi primii expuși la riscul de a deveni adulți excluși social, săraci, dependenți de ajutor social sau fără un loc de muncă.

Concret, asta înseamnă că unul din trei copii în România nu are un start bun și nici o șansă deplină de a se descurca în viață. Sunt privați de oportunități educaționale, de servicii de îngrijire, de acces la asistență medicală, de o alimentație corespunzătoare și de locuințe adecvate.

Și Comisia Europeană evaluează că serviciile sociale și serviciile esențiale de la noi rămân în mare măsură insuficiente pentru asigurarea bunăstării fiecărui copil. Vrem sau nu să recunoaștem, România este țara cu proporția cea mai ridicată de copii aflați în situația de risc de sărăcie și excluziune socială din întreaga Uniune Europeană. Aceasta este realitatea zilei de astăzi!
... See MoreSee Less

Sărbătorim astăzi Ziua Copiilor, le adresăm urări, le împlinim dorințe, le dedicăm tot timpul și atenția. Asta în cazul celor mai norocoși dintre copiii României. Restul, foarte mulți, trăiesc într-o altă realitate, una de care puțini suntem conștienți. Despre ei voi vorbi săptămâna aceasta, în încercarea de a atrage atenția asupra ugenței unor măsuri care să îi protejeze, oferindu-le șanse egale în viață. Este incorect, este nedrept și revoltător, însă adevărul care trebuie spus, mai ales de Ziua Copiilor, este că 38,1% din copiii României cresc în sărăcie. Aceștia riscă să nu se descurce la școală, să aibă probleme de sănătate și să nu își atingă întregul potențial în viață. Peste ani, ei vor fi primii expuși la riscul de a deveni adulți excluși social, săraci, dependenți de ajutor social sau fără un loc de muncă. Concret, asta înseamnă că unul din trei copii în România nu are un start bun și nici o șansă deplină de a se descurca în viață. Sunt privați de oportunități educaționale, de servicii de îngrijire, de acces la asistență medicală, de o alimentație corespunzătoare și de locuințe adecvate. Și Comisia Europeană evaluează că serviciile sociale și serviciile esențiale de la noi rămân în mare măsură insuficiente pentru asigurarea bunăstării fiecărui copil. Vrem sau nu să recunoaștem, România este țara cu proporția cea mai ridicată de copii aflați în situația de risc de sărăcie și excluziune socială din întreaga Uniune Europeană. Aceasta este realitatea zilei de astăzi!

Comment on Facebook

Am inteles ca, pe un an de zile, veti dona salariul de parlamentar copiilor neajutorati de la diferite fundatii...Daca nu este asa, atunci nu mai faceti propaganda ieftina!

Si, sa nu uitam copiii victime ale traficului intr-o tara in care judecatorii decid ca o fetita de 11, 13, 14 ani a consimtit la sex. O legislatie pentru combaterea traficului lipsita de coerenta si proceduri judiciare ambigue..

Debine ce guvernati/coduceti cresc in saracie; voi huzuriti , INOTATI IN BANI; ei nu au ce manca.

Copiilor care le-ați furat copilăria?

Mai bine le majorati alocațiile, NEMERNICILOR! Guvern de cacat!

De vorbe ne-am saturat , vorbiti cu cei din PNL sa mareasca alocatiile copiilor , sa nu mai adoarma flamanzi .Dumneavoastra , impreuna cu primarii pe care ii aveti , ati vizitat familii care se afla in situatii dificile , copii care nu au ce manca , imbraca, incalta si nu merg la scoala ? Daca mergeti in tara doar in campanie electorala , e valabil pentru toti politicienii , atunci, nu mai aratati ca sunteti revoltat , ca nu tine .Am crezut ca tinerii vor schimba clasa politica , ma refer la tinerii politicieni , dar nu vad nimic notabil .

Vai si amar de tarisoara noastra cei de sus s o duca bine de restul praf si vanilie

View more comments

2 days ago

Elena Udrea

La Multi Ani dragi copii, azi, de ziua voastra! Sa cresteti sanatosi si fericiti, iar iubirea parintilor sa va ocroteasca fiecare pas in viata. Nu veti sti cat de mare este aceasta iubire, pana nu veti ajunge si voi parinti.
La Multi Ani Eva Maria, minunea din viata mea, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna, mai sensibila si mai vesela fetita din lume, pentru mine!
... See MoreSee Less

La Multi Ani dragi copii, azi, de ziua voastra! Sa cresteti sanatosi si fericiti, iar iubirea parintilor sa va ocroteasca fiecare pas in viata. Nu veti sti cat de mare este aceasta iubire, pana nu veti ajunge si voi parinti.La Multi Ani Eva Maria, minunea din viata mea, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna, mai sensibila si mai vesela fetita din lume, pentru mine!

Comment on Facebook

Sa va traiasca sa va bucurati de ea !De departe cea mai mare realizare pentru parinti !!!! Superba ! 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

La multi ani binecuvantati si sa va aduca numai zambet pe fata si bucurie in suflet!🙏🌷

La mulți ani pentru Eva Maria si o copilarie veselă lipsită de griji .Să vă trăiască mimunea asta de fetiță drăgălașă!

Super fetiță. Să vă trăiască.

Ce frumoasă și fericita este Elena! La multi ani minunați, micutei , este o adevărată prințesa!

La mulți ani frumoși și sănătoși, fetița frumoasă și perfectă! 😘 Sănătate, fericire, bucurii și tot binele din lume! 😘 ❤️ 🥰😇🙏

La mulți ani! Să crești mare și să fii fericită alături de părinții tăi !

La mulți ani! E minunata fetița! Sa aibe parte numai de bucurii ❤️

La mulți ani și fetiței dvs, să fiți sănătoși și fericiți alături de ea și să vă aducă numai bucurii!

La multi ani.!Sa fiti sanatosi alaturi de ea.😘❤

La multi ani pentru Eva Maria sa aiba o copilarie lipsita de griji si sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei minuninati!

Ff frumoasa, Eva Maria !! Sa aveți parte numai de bucuri , ca aceasta ♥️!!

La mulți ani Eva Maria și să te bucuri de mămica ta !

1 Iunie este ziua voastră si a tuturor copiilor. Să fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!🥳🍭🎂🏖️

LA MULTI ANI celor 2 copii,unul mic si unul mare!petrecere frumoasa de ziua copiilor!!!🎂♥️💐

La multi ani pentru cele doua fete frumoase din fotografie. Cea mica chiar este o frumusete de copil. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa aveti o viata frumoasa si linistita.

Bucuria de a fi copil o trăim cu toții astăzi! La multi aniEva Maria!❤️❤️

La mulți ani frumosi cu sanatate si multa veselie! Pupicei multi 💋💋💋

La mulți ani să crească mare și sănătoasă să vă aducă numai bucurii!

La multi ani,sa va traiasca in pace si armonie alaturi de toti cei dragi ei!Sunteti o familie frumoasa!😘🤗

Frumos copil.La multi ani.

La mulți ani! Ce copil frumos! Sa va trăiască în fericire!

La mulți ani! Copilărie minunata pentru o prințesa minunata💕

La multi ani printesa! Dragostea mamei este incomensurabila!

Să vă trăiască să vă bucurați de ia!

View more comments

2 days ago

Theodor Paleologu

Discursurile lui Malcolm X, în special faimosul "The Bullet or the Ballot" din 1964, sînt foarte utile pentru a înțelege ce se întîmplă chiar acum în Statele Unite. Mă refer, evident, la violențele și revoltele rasiale. Cursul meu de astă seară despre "Malcolm X ca orator" vizează tehnicile sale retorice, dar iată că se potrivește cu evenimentele în curs. ... See MoreSee Less

Discursurile lui Malcolm X, în special faimosul The Bullet or the Ballot din 1964, sînt foarte utile pentru a înțelege ce se întîmplă chiar acum în Statele Unite. Mă refer, evident, la violențele și revoltele rasiale. Cursul meu de astă seară despre Malcolm X ca orator vizează tehnicile sale retorice, dar iată că se potrivește cu evenimentele în curs.

Comment on Facebook

Aveti dreptate.In urma cu cativa ani vazusem un documentar despreMalcolmX si acum,urmarind evenimentele zilelor trecute,mi-am dat seama ca scenariul de atunci se reia acum.Excelenta ideea acestui curs!

Pentru mine nu a fost nicio surpriza alegerea lui Trump ca presedinte, pentru ca stiam ca majoritatea americanilor albi nu agreeaza o femeie presedinte si mai ales una iubitoare de negrii... Tensiunile permanente dintre albii si negrii din State se pot rezolva simplu si corect: Albii sa ramana in State, iar Negrii sa se duca in Liberia.

Cei ce ne ne tin lectii de morala si drepturile omuli sunt proprietarii de scalvi pana de nu de mult si campioni ai rasismului dintotdeauna... www.google.com/search?q=victime+kkk&sxsrf=ALeKk03QlZgP9FaT7Kqyoi20iAcvK7uWEA:1591006138781&source...

Miryam Diko

View more comments

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Superbă familie la multi ani tuturor copiilor de 1 iunie

La mulți ani iubiți și binecuvântați pentru copilașii dumneavoastră...!!!

La multi ani fericiti! Sa aveti parte de bucurii din partea băiețeilor!

La mulți ani fericiți aveți copii frumoși Dzeu să îi păzească de toate relele !

Să le trăiască mulți ,multi ani , copiii tuturor părților !!!

Ce frumos!!! Nimic nu este mai frumos decât meseria de părinte, este singurul lucru care rămâne după trecerea prin viață!!! Sănătate să vă bucurați de ei!!!

Sa va trăiască copiii. Nimic nu e mai de pret. Nu echivalează cu nicio bogăție din lume. La multi ani!

Si eu va doresc multa sanatate si le doresc multa sanatate copiilor dumneavoastra sai păzească buni dumnezeu La multi ani copii dragi

La mulți ani cu sănătate si fericire tuturor copiilor de pe planetă.

Sa va traiasca copilasii sa fiți sănătoși și fericiti!!

Mulțumesc asemenea, multă sănătate și fericire alături de cei dragi.

La multi ani copiilor dvs.sa fie sănătoși!

LA MULȚI ANI - CU DRAG SIMI SIMION IANCU !

La multi ani cu bucurii!!!!Sa va traiasca copii si nepotii!!!

La mulți ani, felicitări pentru băieții frumoși pe care ii aveți, felicitări de asemeni mamelor care i au crescut.

La multi ani,tuturor copiilor si fiilor, cat si ficelor! Minunata fotografia Taricenilor!

Mulțumim. La mulți ani!!!

Ma bucur sa va vad pe toți! Sa fie sănătoși, sa aibă noroc și succes în viata! O voi arata și părinților.

SĂ NE PREZENTAȚI ȘI TARICENELE !!!SIGUR SÎNT FEMEI FR ,ALTFEL NU ADUCEAU PE LUME AȘA COPII FRUMOȘI!!

4 flacai frumosi, romani veritabili, felicitari!

La multi ani, sa va traiasca copiii si sa va bucurati de ei, pentru ca in final intelegem cu totii, ca ei sunt totusi cea mai importanta realizare a noastra in viata!

Tariceanu ,nu uita tu ai luat cu inprumut ,de la parintii tai o tara bogata ,frumoasa .Tu ca politician , ce tara lasi copiilor tai !? La multi ani!

La multi ani !!

La multi ani să trăiască

La mulți ani .

View more comments

2 days ago

Eugen Tomac

1 Iunie este despre copii și visele lor. Să-i lăsăm să viseze și să le dăruim tot ce e mai bun, dar în primul rând educație.

La mulți ani tuturor copiilor mici și mari!
... See MoreSee Less

1 Iunie este despre copii și visele lor. Să-i lăsăm să viseze și să le dăruim tot ce e mai bun, dar în primul rând educație. La mulți ani tuturor copiilor mici și mari!

Comment on Facebook

Și noi să visăm alături de ei !!! Să visăm oRomânie independentă și democratică !!! Să visăm o normalitate atît la sănătate și mai ales învățămînt !!!

La multi ani copiilor ,la multi ani viitorilor urmași ,copiii sunt viitorul pentru ei trăim azi,mâine .....

Bună dimineața, în primul rând EDUCAȚIE

La mulți ani fericiți tuturor copiilor din întreaga lume!

La multi ani!!!🎊🎉🎈

Așa să fie!

LA MULȚI ANI!!!

La mulți ani !

La mulți ani!

La mulți ani copii!

La mulți ani cu bucurii !

La multi ani!

Dacă vrei să vezi raiul pe pământ, priveşte în ochii unui copil!(Dostoievski)La mulți ani binecuvântați copiilor din lumea întreagă! Ei sunt îngerii lui D-zeu pe pământ!❤

La mulți ani!

Corect

Pace pe pamintul nostru si in SUFLET...

Educația este hrană de bază pt. COPII.*

La mulți ani pentru copiii noștri! Baftă la examene, vise împlinite și o viață norocoasă !

NU NUMAI SĂ VISĂM, SĂ DAM AFARĂ DIN ȚARĂ STRĂINII SI SA RAMANEM IARĂȘI STĂPÂNI IN ȚARA NOASTRĂ DRAGĂ NOUĂ ROMÂNILOR

Să fie sănătoși și zburdalnici!

Aceiași părere ,in primul rând educația.

Educația și setul de valori transmise copiilor noștri vor contribuie la definirea lor !La mulți ani,copii minunați!

SANT COPII CARE NU AU CE MANCA.

La mulți ani fericiți ! să fiți sănătoși .

View more comments

4 days ago

Theodor Paleologu

Serialul comic al "revelațiilor" din știripesurse.ro continuă. După ce am mințit eliminînd din CV-ul meu și Bard College Berlin și Harvard și University of Notre Dame și Boston College și Deep Springs College și New York University și Wissenschaftskolleg zu Berlin, iată-mă recidivist: am negat că aș fi fost lector titular la Universitatea Petre Andrei.
Ce groaznică minciună să spui că ai fost lector asociat în loc de lector titular! Nu știu cum se face, dar ambele mele minciuni și imposturi sînt diminuante. Reprezint probabil un caz unic de impostor care pretinde că a făcut mai puțin decît a făcut în realitate.
E drept, am dat un concurs de titularizare la UPA, dar la spartul tîrgului, în 2012, atunci cînd universitatea ieșeană s-a confruntat cu o gravă criză financiară și nu a mai putut plăti mai multe cadre didactice. Înainte, în 2011 și 2012, ținusem cursuri în programul de masterat în științe politice. Titularizare înseamnă că un angajament provizoriu devine permanent. În cazul meu titularizarea a coincis cu suprimarea postului. Cum să fii, așadar, titular, dacă postul tău a fost suprimat?
Dacă inventivul domn Florin Pușcaș nu găsește o nouă minciună și impostură, mă gîndesc să-mi scot Sorbona și Normale Sup din CV, să-mi inventez un doctorat la Universitatea Bioterra și un masterat la Universitatea Valahia. Și poate, poate, o să-mi dau, în sfîrșit, bacalaureatul la seral.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Domnule Paleologu, ii scoateti din anonimat vorbind despre astfel de personaje care nu au alt scop decat de a escalada in notorietate prin astfel de minciuni bine aranjate. Eu unul nici nu auzisem de acest personaj...Va urmaresc pe dvs. pentru ca am ceva de invatat, dar nu imi pierd timpul sa citesc prostii debitate de non-valori. Multa sanatate!

Nu stiu de ce duci acest război cu prostii. Timp pierdut.

In 2024 Romania va avea un presedinte "impostor"😉 Pe Iohannis l-am anuntat cu doi ani inainte de 2014. Pe Paleologu il vestesc cu patru ani mai devreme😅

Este normal si firesc ca adevarul sa iasa la iveala si spus cu tarie dar sincer eu nu stiam de toate aceste studii si v-am apreciat de cand v-am auzit vorbind si intuitia mi-a zis :ma asta-i "doba" de carte.Si nu am gresit ,dar confirmarea m-a bucurat Succes si numai bine 🙏👌

Încă o știre din Capitolul : “ Pandemia Prostiei “ . Cei drept, suntem destule persoane ce nici măcar nu băgăm in seama astfel de SURSE, iar Dv faceți bine clarificând punctual subiecte de manipulare a populației . Sincer nu a-și dedica prea mult timp acestor neghine.

,,Răspunde nebunului după nebunia lui,că să nu se creadă înțelept."

Cred ca au mai multa relevanta faptele, modul in care va adresati, comunicati, ganditi decat toate hartiile eliberate de diverse scoli si listate in nu stiu ce CV.

Unii sunt prea mici pentru a percepe realitatea , iar altii sunt prea mari pentru a le-o putea explica pe intelesul lor.Asta-i necazul poporului roman : are extreme minunate , dar ii lipseste " miezul ". 🙂

Domnule T. Paleologu, dv, sunteți un om educat, un om cople, un om educat la cele mai înalte școli, nu trebuie sa dați explicații la toți retardații, noi știm cine ești dumneata, și ne mindrim, noi cunoaștem exact cum sunteți și și ce educație aveți, nu aveți de ce sa dați explicații, și aceia care vau atacat, sunt oameni fără minte, fără cultura, nu fiți supărat, noi suntem alături de domnia voastră și ne mindrim cu domnia voastră, multa sănătate vă dorim și o zi minunata.

Bine spune d-l Stelian Tănase! Nu mai băgați în seamă proștii!

La seral? Da ala la zi dat de doua ori ce are? 😈😅

Domnule Paleologu, Balzac zice pe undeva, că nu încrucișează spada, cu cine nu s-a dovedit, ai fi egal.Despre ce vorbiți dumneavoastra????

Omul este măsura lucrurilor. Nu este uşor sà tràiesti fărà educație în secolul vitezei si tehnologiei. Dar simțul umorului este absolut seducător.

Baftă la BAC !

Tocmai pentru că nu ați fost student la BIOTERRA sunteți atacat ! Nu faceți parte din haita lor.

Daca le veti argumenta concret adevarul - oricum vor gasi ca nu aveti "ecusoane" ( un exemplu ) care sa demonstreze ca ati studiat ..... sau ca ati ocupat o functie .... sau argumentul cu "basca" - a avea sau a nu avea basca .... Nu cred ca trebuie bagati in seama toti naucii sau executantii de ordine din partea unor sefi interesati sa va discrediteze .

Mergem cu minciuna înainte, adevărul nu convine multora.

Dar va multumesc pt a nu baga in seama pe viitor a acestor stiripe surse

Laisse tomber ,ne perds pas ton temps avec des ... connards , pour m’exprimer dans un style académique

... mai asteptati un pic... Veorikka va intra la toamna in clasa a doua...:-)

Nu as consuma energie cu impostorii!

Dl.Paleologu!!Nu vă irositi energia cu asemenea,canalii...

Se stie cine patroneaza stiripesurse.

Numai acum ati vazut cum e presa? Nu e presa cinstita

View more comments

5 days ago

Theodor Paleologu

O situație tehnică ne împiedică să transmitem live, așa că, în această seară, răspund întrebărilor dumneavoastră printr-o înregistrare: vorbim despre filozofie și studierea ei, despre Churchill, despre cursuri online, dar și despre clișeele din discursurile președintelui României. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Va multumesc pentru raspuns, partial de acord cu dumneavoastra in privinta filosofiei practice, insa am vazut ca a scapat a doua intrebare in care va informam, mai glumet, ca facultatea de filosofie buc. face angajari si poate va veti intoarce la catedra. Insa intrebarea are o tinta, anume aceea ca acum cativa ani, in orice caz, recent, a fost un scandal cu privire la modul de recrutare, in care domnul Liiceanu dorea sa scoata la suprafata ca ub filosofie este un cerc vicios in aceasta privinta. De altfel, tin minte ca atunci domnul Razvan Ioan (pe care il admir) a fost respins. Nu stiu daca asa e, dar in orice caz, o educatie curata va inflorii Romania.

Foarte interesante aceste sesiuni! Multumim si seara frumoasa!

Felicitãri pentru cosilierea filosoficã prieteneascã, aproape paternã, pe care o faceti indeosebi tinerilor.

Domnule Paleologu, așteptăm cu nerăbdare să vă puneți în aplicare ideea legată de latină și greacă.

Ne-ati luat o piatra de pe inima ! Ne bucura faptul vom avea in continuare cursuri online .La Nisa e o diferenta de fus orar de o ora,asadar noi ne putem acomoda usor unui program agreat si de ceilalti cursanti .A bientôt !

Da! "Aprob pozitiv"- si eu as vrea curs de latina online. Coincidenta a facut in ultima perioada sa aud nenumarate citate in latina si nu mi-am mai amintit semnificatia lor. Am nevoie de reamintirea acestor cunostinte.

Mulțumim! Respect,Casa Paleologu!

În 2024 Președintele ROMANIEI

View more comments

5 days ago

Siegfried Muresan

Am vorbit ieri la National TV despre cum vor fi folosite cele 33 de miliarde de euro pe care le primește România din Planul de redresare al UE după criza generată de pandemia de COVID-19.

Sursa video: National TV
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

FELICITĂRI PENTRU MODUL ÎN CARE TE IMPLICI ȘI LUPȚI PENTRU TARA TA ȘI PENTRU DECIZIILE CELE MAI ÎNȚELEPȚE PENTRU ÎNTĂRIREA ÎNCREDERII ÎN UNIUNEA EUROPEANA PENTRU EFORTUL FINANCIAR URIAȘ PE CARE ÎL FACE U E PENTRU DEPĂȘIREA ACESTE CRIZE CARE AMENINȚĂ DEZVOLTAREA ȘI ÎNCREDEREA ÎN MECANISMELE EUROPENE!!!

Plecată din țară în 1981 cand speranta îmi era spulberată, acum vazndu-va cu cat profesionism luptati mi-am recăpătat speranta .❤Va felicit !!( toata echipa P.N.L ) si ma rog la Dumnezeu să fie bine în țară mea ,MAMA !!❤🇷🇴🇳🇱( VA URMARESC CU MULT INTERES )

Sunt o persoana critică, dar acest lucru nu mă oprește să constat că,sunteți cel mai activ europarlamentar român,că tratați cu seriozitate mandatul câștigat !Felicitări!.În același timp ,nu pot sa nu constat,ca dl Rareș Bogdan este ,și să folosesc o expresie des vehiculată de" Domnia -Sa, " un habarnist....să -i zicem.....penibil!

D le Mureșan, s a făcut bisnita cu ele, cu toate echipamentele,,, este normal? Știe UE, de aceasta manevra?? Va luptați cu morile de vânt, aruncându va în ape tulburi, fără ca să știți dacă ajungeți la mal,,,, sunteți un om demn de lauda, dar, nu știu dacă meritați aceasta " familie" in care v a aflați,,,!! Eu, personal, va doresc succes ( sunt sigura ca aveți), și poate va mai gândiți,,,!!

Felicitări pentru implicare , așteptăm oameni capabili să -i folosească pentru ce au fost alocați ,nu pentru interes propriu și clientelă!

Banii puteți să-i luați de la chinezii care au dus toată Europa la dezastru!

Felicitări.. Dar va rog scoateți masca și termometrele.. Toate sint dăunătoare... Mulțumesc..

Sunteți singurul care face ceva din PNL.Mai scuturatii și pe ceilalți și scapati de Orban și de vulpea aia PDL-ista de lângă el!

Jos pelticul de la justiție Predoiu,urmaşul fidel a lui Tudorel Toader!

Asta este Banca, Pnl, prin firmele sale.

Felicitări pentru felul în care te ai descurcat

Felicitari !!!

VINE CIOLACU,CA E DE CIUGULIT BANISORI MULTI.

Si ? Nimic pentru ciuma rosie ?

FELICITARI

Cât vine pe cap de politician?

Acum com de la pesedisti crăpa fieria in ei de ciuda ca ei nu au reușit nici o data si nici nu vor reusi

hai ba ca banii nu i-a facut PNL-ul ...ii bine ca ne dau ...dar noi nu producem nimic asteptam numai mila si pomana?

Ciolănacu nu primește nimic?

Asta zici ca este Nostradamus

?

LE ÎMPĂRȚIȚI FRĂȚEȘTE ÎNTRE VOI !!!POPORUL ROMAN MAI AȘTEAPTĂ!!!!???

View more comments

5 days ago

Siegfried Muresan

❗️Insula Belina este oglinda corupției, a opulenței și a lipsei de respect față de cetățeni cu care PSD a condus țara în ultimii ani

➖ Modul în care insula a ajuns din administrarea statului la dispoziția lui Liviu Dragnea - prin firma Teldrum - arată spiritul de clan cu care PSD a folosit instituțiile statului pentru bunăstarea liderilor de partid.
➖ Guvernul Ponta a decis, printr-o hotărâre de guvern ilegală, să treacă în 2013 insula în subordinea Consiliului Județean Teleorman, care a „închiriat-o” mai departe companiei TelDrum.
➖ Mutarea s-a făcut cu sprijinul ministrului Mediului pe atunci, Rovana Plumb, și a secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării, Sevil Shaiddeh. Ambele au fost anchetate ulterior în Dosarul „Belina”.
➖ Sevil Shaiddeh a fost trimisă în judecată de procurori în acest dosar.
➖ Rovana Plumb a fost scăpată de răspunderea din fața legii de către deputații PSD care au respins ridicarea imunității. (Tot în aceeași perioadă, Rovana Plumb a mai generat o pagubă românilor. În perioada 2012 - 2014, cât a fost ministrul Mediului, trebuia să absoarbă fondurile europene alocate României pentru mediu în perioada 2007 - 2013. Nu a făcut acest lucru, așa că românii au pierdut de tot 440 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile pentru investiții de mediu).
➖ Nu trebuie să surprindă pe nimeni, deci, că Liviu Dragnea a vrut să o numească pe Sevil Shaiddeh prim-ministrul României, iar Viorica Dăncilă a propus-o pe Rovana Plumb chiar comisar european. Așa se răsplătește în PSD spiritul de clan și loialitatea față de lider.
➖ Ceea ce a făcut Liviu Dragnea cu insula Belina este desprins dintr-un film cu dictatori din lumea a treia: complex de protocol, cu hotel, pontoane de pescuit și chiar heliport, toate la dispoziția lui Liviu Dragnea ca să meargă să dea la pește cu alți prieteni pesediști. Aceste construcții au fost ridicate fără aviz de mediu, după cum a anunțat Ministerul Mediului.

❗️Insula Belina arată că toții liderii PSD, de la Ponta, la Dragnea și Dăncilă, au avut în acești ani un scop comun: să se sprijine reciproc pentru a profita de avuțiile românilor. De aceea au și atacat constant justiția. Ca să nu îi mai deranjeze nimeni când încalcă legea și fac abuzuri.
❗️Acesta este obiectivul lor și acum: să ajungă din nou la putere, nu pentru binele oamenilor, ci din dorința de a guverna din nou pe cumetrii.
❗️Insula Belina este un motiv în plus ca românii să nu mai dea niciodată vreun vot clicii pesediste.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bravooo..Mureșane, așa trebuie atacați mafioții,spune-le și colegilor tăi din PNL(eu le-am scris)să facă același lucru,luptați voi cu armele voastre politice,iar noi vă vom sprijini cu ștampila(la vot),succes vouă!

Din 1945 , socialiștii conduc , sub toate denumirile, parcă suntem un popor blestemat, nu mai scăpăm de ei. Cred că singura soluție este scoaterea lor în afara legii.

Foarte bine ia făcut lui Dragnea dacă a furat dar flota de ce nu o ia de la Băsescu padurile de la Flutur și mă rog sint mulți ce au jefuit țara și sînt liberi ,ne vrem inapoi tot ce sa furat !

Rovana Plumb și Victor Ponta trebuia de mult să stea la pușcărie.

Asa sa- u petrecut toate magariile cu acordul politicienilor corupti . Poporul stie asta ,dar asteapta indreptarea lucrurilor cu ajutorul politicienilor corecti .

Bravo.Sa nu va opriti aici!

Eu vreau sa stiu despre UdreaBasescuBlagaVideanuparca au dis parut inspatiunu se mai stienimic despre miliardele lor....

Dacă PNL,vrea dreptate ,sa impoziteze pensile speciale cu 95 /suta , fiindca poate ‘ Dar nu vrea fiindca , iubeste PDDeul !

Da, si cât timp ia luat justiției sa ajungă pana aici? Cate jafuri au fost și sunt făcute la noi, nu merita sa pronunța cuvântul justiție, autorii acestora sunt în,, concediu,, de odihna după atâtea eforturi de îmbogățire! Luați numai exemplele de la vârful puterii!

2)Spiritul de clan, ca să traduc ce ați scris sub formă de dribling combinat cu joc de gleznă, spiritul de cohortă chiar, (cohorta fiind unitate a armatei romane, ajunsă în Dacia, sintagma având un sens peiorativ și acum 2000 de ani și azi) , de care Budapesta a profitat căpușând, ajutând coordonând asocierea mafiotă în a șakaliza funciar, administrativ, financiar, etc. biata Românie.

Durează cam mult condamnarea tuturor vinovățiilor și redarea insulei ca domeniu public.știm cine și cum încurcă, amână buna desfășurare a treburilor.

Corect ! Pe viitor vrem alt tip de politică și politicieni ! Sa simtă si românii ca se face politica pentru ei !

Si se gaseste cuiva vreo vina efectiv , sau e doar statistica pura ?Asa e si tara facuta praf ,tot cu povesti despre faptasi si locurile lor cu imunitate ..

Ale voastre cand vor fi publicate ???Mai ales astea din pandemie.Asteptam cu interes.Sper sa avem "vesti", inclusiv de la DNA.

Ia întrebat cineva de ce au făcut acest abuz?Acum vine Ponta și ne dă lecții.

Ar trebui condamnați toți cei care au furat de la stat la munca silnică sa construiască autostrăzi nu sa stea la închisoare pe banii noștri.

Acuma ar trebui facut acolo tabere pt copii sau cămine pt virstnici nici devin demolate clădirile cum am auzit la tv

Adevarat,trist este ca multi nu vad parca au orbu gainii.

Ok, sunt foarte curioasa cine va folosi insula de acum inainte.Va trece cumva in patrimoniul protocolului de stat?Tot ce a fost bun si performant in turismul romanesc, Neptun, Delta, Valea Prahovei, etc, a trecut la protocol...Si tot baietii norocosi au profitat de ele....

Dacă ar plăti toți cei ce au furat să li se ia tot și să muncească din greu ,părerea mea este că nu ar mai fura nici vlădică nici opincă !

Asa au luat si strandurile si parcurile din Bucuresti pentru acolitii puterii

De ce draci nu e tras nimeni la raspundere si ii lăsăm in continuare sa ne otraveasca?🤮🤮

Acesti hoti care sa ocupat de insula belina toti trebue bagati la puscarie trebue sa dea socoteala

Nici unul dintre politicieni,nu vor anularea pensiilor speciale.

Eu ma asteptam sa spuneti ceva de pensiile speciale. Sunt dezamagit!

View more comments

6 days ago

Kelemen Hunor

Paradigmaváltásnak vagyunk a tanúi Romániában: éles váltás következhet a román állam magyar kisebbséggel szembeni hozzáállásában. Az államfő magyarellenes kijelentésével véget érhet az elmúlt három évtized remény politikája, amelynek középpontjába azt helyeztük, hogy lehet Romániában magyarként teljes jogú állampolgárként élni, hogy a románokkal együttműködve jogokat szerzünk, és biztonságos jövőt tudunk építeni magunknak.

Ennek a váltásnak az a célja, hogy megbélyegezzék és megfélemlítsék a romániai magyarokat, elidegenítsék őket a román államtól, az RMDSZ-t pedig elszigeteljék a parlamentben. Ugyanakkor az államelnök beszéde figyelmezteti is a román politikusokat: a magyarokkal megegyezni, nekik jogokat adni, a román nemzet elárulását jelenti.

Csütörtök este amerikai véleményformálókat tájékoztattam Klaus Iohannis kijelentéséről. Barátainktól azt kértem, hogy vigyék tovább üzenetünket a kongresszushoz és mindazokhoz, akik eddig is odafigyeltek ránk. Jó lenne figyelmeztetni Romániát arra, hogy az interetnikus kérdés biztonságpolitikai kérdés mindenhol – Romániában is. Egy közösség megbélyegzése sosem vezet előre, csak azoknak kedvez, akik feszültséget akarnak, a biztonságot akarják megbontani a régióban.

Mi továbbra is a román-magyar párbeszéd hívei, a parlamenti demokratikus eljárások elkötelezettjei vagyunk, és elutasítjuk a nemzeti közösségünk megbélyegzését és a gyűlöletkeltést!

Köszönöm a Magyar Emberi Jogok Alapítványnak (Hungarian Human Rights Foundation), hogy megszervezte ezt a beszélgetést!
... See MoreSee Less

Paradigmaváltásnak vagyunk a tanúi Romániában: éles váltás következhet a román állam magyar kisebbséggel szembeni hozzáállásában. Az államfő magyarellenes kijelentésével véget érhet az elmúlt három évtized remény politikája, amelynek középpontjába azt helyeztük, hogy lehet Romániában magyarként teljes jogú állampolgárként élni, hogy a románokkal együttműködve jogokat szerzünk, és biztonságos jövőt tudunk építeni magunknak. Ennek a váltásnak az a célja, hogy megbélyegezzék és megfélemlítsék a romániai magyarokat, elidegenítsék őket a román államtól, az RMDSZ-t pedig elszigeteljék a parlamentben. Ugyanakkor az államelnök beszéde figyelmezteti is a román politikusokat: a magyarokkal megegyezni, nekik jogokat adni, a román nemzet elárulását jelenti. Csütörtök este amerikai véleményformálókat tájékoztattam Klaus Iohannis kijelentéséről. Barátainktól azt kértem, hogy vigyék tovább üzenetünket a kongresszushoz és mindazokhoz, akik eddig is odafigyeltek ránk. Jó lenne figyelmeztetni Romániát arra, hogy az interetnikus kérdés biztonságpolitikai kérdés mindenhol – Romániában is. Egy közösség megbélyegzése sosem vezet előre, csak azoknak kedvez, akik feszültséget akarnak, a biztonságot akarják megbontani a régióban. Mi továbbra is a román-magyar párbeszéd hívei, a parlamenti demokratikus eljárások elkötelezettjei vagyunk, és elutasítjuk a nemzeti közösségünk megbélyegzését és a gyűlöletkeltést! Köszönöm a Magyar Emberi Jogok Alapítványnak (Hungarian Human Rights Foundation), hogy megszervezte ezt a beszélgetést!Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Jo onnek ha hitt benne. En egy percig sem hittem!

Ez van!!! de csak a politika csinálja ezt!!!!mert az emberek igen is megélnek egymás mellett...

Te vagy a legnagyobb hibas,apro juttatasokert lefekudtel a kormanynak! Minden rossztorveny ti is megszavaztatok ! Ideje lenne negyedikere egy kis oromet az urombe e lemonjatok !

Ennek a díszes együtt működésnek legalább húsz éve kellett volna véget vetni,akkor talán az RMDSZ méltósága sem csorbult volna akkorát.

Drága Hunor te csak most ébredtek rá , hogy nem lesz jó vége ? Egy politikustól többet vártam.

Előre magyarok ! Nekünk kell kézbe venni !Erdély magyar föld magyar volt marad és lesz !

Romániában magyarként élni, teljes jogú magyar állampolgár ként élni. Milyen elképzelés van, mikor egymást marcingolják a románság, egymasközt nem egyeznek meg. Még nem választódik le Erdély addig remény nincsen, és nincs hogy meg történjen a leválasztás mert nincs több mint 2% támogatás!

Előre ....román-magyar párbeszéd!

Hát mar évszázadok óta ez megy Erdélyben amióta én csak emlékszem és nem hiszen hogy kéne változás Romániába

Se vede ca vin alegerile ,daca va certati jucati cartile politicenilor care bat joc de noi de 30 de ani

Kelemen úr egy kicsit sokáig reménykedet

Mai multe drepturi,decat cele pe care le au toti etnicii din Romania,nu puteti avea. Cu toate mofturile voastre am ajuns noi,romanii, sa ne simtim nedreptatiti si discriminati. Terminati-o cu uneltirile si comploturile impotriva statului si poporului roman.

De azert most is csag johannist védi a MAGYAR Székely ember es ra szavaz ? Hat nem jó váltás

Hajrá! Összefogás!

Sok beszéd!Ez a dolgod!De a mindennapi életben mi kis emberek érezzük a megkülönböztetés minden hátrányát!Söt,a magyar és magyar közt a legrosszabb itt a megyében!Árulás,áskálodás,visszahúzás,elfordulás,lenézés!Tudnunk kell románul beszélni, nincs mese! Vannak a kiválasztottak és a többiek!

Nem kell figyelembe venni uram ezt a beképzelt szászt,remélem a Jóisten megszabadít minket tőle,reménykedjün,hogy valami csóda fog történni,nem kell kétségbe esni kell higyūnk a Jóistenben és amit kérünk tőle megadja,a Jóisten útjai kifürkéhetetlenek.

persze,nem esünk kétségbe,de ölbe tett kézzel sem várhatjuk a sült galambot..az RMDSZ jól mondja..de össze kell minden erdélyivel fogni a jóérzésû többségiekkel is....!!!!

Épp itt volt az ideje, 100 éve képtelenek megoldani ezt a kérdést, még azokat a jogokat sem tartják be, amit ők maguk vállaltak 1918-ban. A szászokat kiírtották büntetlenül, nyilván a magyarokkal is ez a céljük az EU mintaállamú demokráciájában. Erdélyben 30% volt a magyar lakosság aránya, mikor megkapták, miért nem vonja senki felelősségre őket a népírtásért? Asszimiláció megy 100 éve, soha nem is volt céljuk a békés egymás mellett élés. Pedig megnézhetnék a történelemkönyvekben milyen jogaik voltak a románoknak a Monarchiában. 100 év alatt nem jutottak tovább a nemzetiségek pusztításánál!! És még ki is tüntetik őket ezért, szánalmas!!

Felül kell vizsgálni hogy mit is ígértek 1918 és mit tartottak be, mert akkor a trianoni békeszerződés érvénytelen!

Nem lehet tovább egy lépést sem hátrálni!!!

Ezentúl Magyarország támogassa a egész Romániában élő magyar kisebbséget és a kisebbségi magyar politikusok Magyarország politikusaihoz tartozanak nem a román politikusokhoz. Remélem érthető vagyok ! Ez komoly döntés és nem holmi pajkos gyerek játék !

Vegyétek már észre, hogy ezekben nem lehet megbízni.Egyik kutya ,másik eb.

Erdej nem a magyaroke nem a romanoke es nem mas nemzeteke azoke akik itt elnek kuzdenek es el szenvednek minden rosszat a mienk nem azon kelene vitazni hogy ki bant jobban hanem hogy mivel lesz vege

mi választotuk a bakszászt

View more comments

6 days ago

Mircea Geoana

O discuție utilă organizată de Hartwig Schafer, Vicepreședintele World Bank pentru Regiunea Asiei de Sud, cu privire la viitorul Afganistanului. Statele aliate #NATO și partenerii săi susțin cu convingere viitorul pașnic al 🇦🇫 #afganistanului și securitatea sa pe termen mediu și lung.
Mai multe informații: www.nato.int/cps/en/natohq/news_176069.htm
... See MoreSee Less

O discuție utilă organizată de Hartwig Schafer, Vicepreședintele World Bank pentru Regiunea Asiei de Sud, cu privire la viitorul Afganistanului. Statele aliate #NATO și partenerii săi susțin cu convingere viitorul pașnic al 🇦🇫 #Afganistanului și securitatea sa pe termen mediu și lung. Mai multe informații: https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_176069.htm

Comment on Facebook

Afganistanul a fost de foarte mult timp un tărâm al disputelor și al războiului. Multi romani și-au pierdut viața pentru o mână de bani .

Suces in toate.Ajutați la relocari din Asia spre Basarabia si Georgia.

Succes. Va admir si vă salut

SUCCES IN CONTINUARE !

nu stiu de ce acest OM nu e la butoane in tara

View more comments

6 days ago

Siegfried Muresan

Am vorbit la Digi24 despre cele 33 de miliarde de euro pe care le primește România din Planul de redresare al UE după criza generată de pandemia de COVID-19

Sursa video: Digi24
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Să-i folosească cu folos unde sunt cu adevărat de folos acești BANI!!Doamne ajută să facă ce trebuie!lȘcoli, spitale autostrăzi.... etc...! 🤔🤔🤔👍👍👍👍👍

BUNA SEARA HÎRTIILE FĂRĂ VALOARE DOM MURESAN PRODUCTIE SI MUNCĂ NU CADE DIN CER .OK.ECO POLITIA.

Sper să nu-i dea psdiștilor ! Atenție la cum votați și câți votați !

Hristos S-a ÎnălțatElena Lacramioara Avram

Suficienti pt pensiile speciale inca un an.....👍👍👍

Felicitări stimate domn Antoaneta Cosoveanu,

Sa nu se foloseasca parlamentari de bani si sa nu faca nimic pentru tara! Sa nu mai furnizeze lui dragnea prin tel drum bani

oamenii nu primesc nici un cent, de-ala murdar, pe care proprietarii arabi din belgia ti-l resping.

Felicitari dl Muresan acum doar minte buna si locuri de munca

Sunt nerambursabili....

Doamne ajuta! Sa fie de folos în ce ati propus. 👏

Războul ne mai scapă de Masoni aştia care îşi bate joc de popoare ! Atunci putem săi omorîm şi noi ca nu mai avem legi de căcat ca acuma..

BUNA SEARA MULT SUCCES!!!DLE SIEGFRIED MURESAN...

Sper sá nu se cheltuie pe pensiile speciale , sper sá nu ajungá ín buzunarele politicienilor şi al clientelei politice , sper să nu ajungă ín buzunarele mafioților ,a speculatorilor şi a celor care vor să se ínbogățească pe spinarea românilor . România are mare nevoie de aceşti bani ca de aer pentru a respira .Acesta este marele examen al guvernului PNL .Sper să lucreze cu capul şi să treacă cu brio.

Te-au auzit escrocii din PSD. Vin bani din UE si ei stiu cum sa-i fure. Urmeaza sa dea guvernul jos si sa demita presedintele . O pun pe Olguta premier si cu Ciolacu interimar or sa fure toti cei 33mld EUR primiti de guvernul Orban.

Las o moarta, oricum banii ajung in buzunarele voastre

View more comments

1 week ago

Traian Băsescu

În această seară, începând cu ora 22:00, voi participa la emisiunea ”Punctul Culminant” la România TV, moderată de Victor Ciutacu.
Principalele teme de discuție:
-criza economică;
-ieșirea din izolare și repornirea economiei;
-muncitorii români din străinătate;
-prestația Guvernului.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Vă iubim pentru ceea ce spuneți, pentru ceea ce faceți pentru.a fi mai bine țării şi oamenilor !

Pe cand un raport privind premisele implementarii planului de globalizare modiala, precum si stadiul in care ne aflam in acest moment? In care faza am ajuns acum si daca etapa parcursa si-a atins scopul.

Este surprinzătoare simpatia față de tonomatul Ciutacu. Eu nu am avut divergențe cu dansul dar tot antipatic a rămas pt că si-a ales stăpâni controversati și nici vocea lui nu-mi place. Va asortati mai bine cu B1, Digi. Ce căutați la tv-ul unui infractor?

Nu înțeleg de ce trebuie sa vorbești de Romani care muncesc in străinătate , cine ești tu sa abordezi acest subiect când de 30 de ani in coace ati făcut tot posibilul sa dezbinați familiile Romanilor părinți intr-o parte și copii in alta parte, dar nu uitați voi politicienilor ca intr-o zi D-zeu o sa va plătească cu vârf și îndesat. Eu nu vreau sa vorbești despre mine p.u.n.gasi.lor!!!

O rugaminte: va rog urmariti si ceea ce posteaza Paleologu ca a luat-o razna rau de tot...jigneste si mai rau nici nu ii pasa iar asta ar trebui sa va afecteze macar la popularitate ca totusi sunteti asociat cu el intr un fel sau altul(macar pentru asta sa va pese)....

Politica și boala se răsfrânge asupra Poporului român.

Discutați si despre deschiderea spitalelor unde ar trebui să fie tratați si cei cu boli cronice.Se discuta doar despre terase,baruri,restaurante,dar de cei bolnavi nimic.

Indiferent cat v-as aprecia, nu ma pot uita la emisiunile lui Ciutacu.Nu puteti aranja, cumva, sa apareti doar Dvs?😊

Vă așteptăm cu interes,domnul Basescu.

Povesti, sfaturi multe aveti toti zilnic, dar o propunere concreta nu face niciun partid. PNL face legile, restul le voteaza din inertie, neavand curajul sa-si asume consecintele. Se merge pe conceptia: urmeaza alegerile, situatia e grava, sa-si rupa ei gatul, de ce sa riscam?😢

Voi fi prezenta ca deobicei .Sa mai sper ca se va schimba ceva in aceasta tara ? Ma tem ca nu mai avem nicio sansa !Cu asa conducatori ar fi o utopie sa mai sper !

nimic nu iese daca umblam doar la efecte fara a vedea cauza tuturor nenorocirilor : cadrul legislativ .

Pina mai ieri era tonomat, iar acum este partener de dialog? Ce sa înțelegem : s-a îndreptat Ciutacu sau v-ați strâmbat dv!

Sa faca si Ciutacu audienta ,ajutati-l Domnule președinte ca merita la cat vă bestelit !!!!!

Domnu Președinte vă rog vorbiți de reluarea zborurilor .Sunt oameni cu firme in Italia și nu pot pleca .

Vă rog să vorbiți și de judecătorii cumpărați să dea soluții favorabile infractorilor precum RUJATUL

Măi,frate,nu te mai invită nicio altă televiziune înafară de ciurucurile astea?!? Îmi pare rău,nu pot să te urmăresc,în ultimul timp,tocmai din această cauză...Nu pot face rating unor scârbe !

La Taraf TV când aveți emisiune ?

Când o sa va opriți? De 30 de ani absolut toți mințiți și aburiti

Dl Traian a anuntat oficial pe Romania Tv ca doneaza Poporului Roman toate cele 300 hectare acumulate fraudulos de la Nana. Apreciez ca acest om de mare caracter si om de mare bravura callit de whisky american care nu a ajuns NICIODATA la Casa Alba din America, nu cea din Constanta sa faca asemenea donatie. Nea, Traiane sper ca nu minti si in aceste momente grele pentru apatrizii romanii care mai traiesc in aceasta tara. Whisky bless you mister Traian

Poate azi ne predati si un curs de "Turnatorie".Nu d aia de metale...

România o țară pierdută din 1989. Nimeni nu plânge comunismul ca să ne înțelegem bine,dar cu democrația asta ce facem, social democrați, naționali liberali,democrați democrați care cred că prostesc lumea.Da,a-ți prostit-o timp de 30 de ani,a-ți prostit lumea săracă și fără carte dar nu o să vă mai meargă mult.A cui e țara asta...a românilor sau a baronilor?! Românul a avut răbdare dar s-a cam terminat și răbdarea, băgați bine la cap...se spune că nu e vina individului ci a împrejurărilor în care a trăit. Mulți de mulți ani au văzut și altceva decât România și vor schimbare domnule Băsescu și când românul vrea, POATE.S-a cam dus generația prostită cu litrul de ulei și punga de zahăr.

Nicu, what is the deal with ciutacu ? I watched when he interviewed becali !

Si, pt Liviu, nimic? Face un anișor! Se cade o urare, o măslină...

DESPRE SALAHORI AGRICULTURA....E SIMPLU AI SEMNAT LUCREYI.....RESTU MAI BIRFIM CITE CEVA DAR NU SE SCHIMBA ARTICOLELE DIN CONTRACTELE SEMNATE...

View more comments

1 week ago

Kelemen Hunor

Klaus Iohannisnak bocsánatot kell kérnie, csak így lehet túllépni a mostani helyzeten. A román politika pedig tehetne egy gesztust azzal, hogy megszavazza a kezdeményezésünket, és ezzel március 15-ét a romániai magyar közösség napjává nyilváníthatja holnap a parlamentben. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

...hát sajnos ezt elutasították!😔

Telyes igazza van Miniszter Úr!

Nem lehet túllépni és ne alazkodjunk meg mindig

Így igaz!Ne dumálják már azt nekem , hogy, a minden igaz érzelmű magyar ember számára , ezt a gyász napot még meg is ünnepeljük.Soha,ameddig nem lehet saját regionális önrendelkezésünk, ameddig a szívűnk sajog s még elviseljük egy államelnök, bunkó sértegetéseit is , a magyar anyanyelvünkre vonatkozóan.Igaza van Kelemen Húnor úrnak, hogy egy bocsánat kérés nagyon is aktuális volna számunkra,engesztelésűl, és a március 15 legyen ünnep minden magyar számára.Amúgy is meg ünnepeljük ,szépen csendben is, mivel szívűnkben él a nemzet.

Iohanisba nincsen annyi joerzes es becsulet hogy ezt meg tegye bar tudtuk hogy kicsoda es sajnos megvalasztottuk

Jó isten ő meg a bocsánat kérés mikor ezt tanítottak nem állt sorba inkább kényelmesebb idegen tollakkal ékeskedni

Sa ceară ma'ta scuze ca te-a fatat!

🇭🇺👍🇭🇺👍🇭🇺👍🇭🇺👍🇭🇺

Stimate domn,

Maszk nektek nemkell?

Am avut pentru o perioada de timp senzatia ca elita maghiara poate propune un mod evoluat, responsabil si elevat de a face politica. M-am inselat si am venit cu aceasta reactie in speranta ca veti invata CEVA. In aceasta tara in care sunteti nascut, crescut, educat nu aveti nici un drept constitutional in plus fata de mine. Ca atare nu puteti sa spuneti ce vreti decat sub incidenta rigorilor legii; nu asa cum v-au inspirat nenorocitii care se numesc politicieni si care, vremelnic, mai sunt in Parlament. Va sfatuiesc, ca roman intelept, sa va cereti scuze Poporului Roman pentru tupeul de a cere ca Presedintele acestei tari sa se plece la nivelul tau.

Csak várjad!!!😁😁😁

👍🇹🇯👍🇹🇯👍🇹🇯👍

Nagyon de nagyon igaza van a Miniszter Urnak erot egeszseget kivanok maganak Tiszteletem

Kelemen Hunor Oare cand ii va cere scuze statul maghiar mamei mele pentru maghiarizarea fortata din anii 40 ai secolului trecut?

04.06.1920 🇷🇴La palatul Trianon de la Versailles, se oficializa de către marile puteri unirea Transilvanie și a unei părți din Banat cu România.🇷🇴 Tratatul venea să oficializeze de fapt un lucru deja împlinit de români, dar care încă nu era recunoscut de Ungaria. Cu un an înainte statul vecin atacase de două ori armatele române staționate în Munții Apuseni în încercarea de a recuceri Ardealul. Al doilea atac s-a terminat dramatic pentru unguri, armatele române ajung până la Budapesta și înlăturând regimul comunist al lui Bella Kun. După aceste evenimente în ianuarie 1920 marile puteri, SUA, Anglia, Franța și Italia, înființează o comisie care să stabilească pentru totdeauna granițele noului stat Ungar.

A jó Isten éltesse!

Deci tu chiar nu termini cu 💩de genul asta? Zici ca iohannis are ceva cu voi, voi aveți ceva cu voi ca sunteți prosti( ma refer la politicieni) faceți declarații deplasate care o sa ajungă sa va coste! Cine ești tu ma 💩in romania sa-și ceara președintele ales de 7 milioane de oamenii scuze! Nici amărâtul ăla de la Budapesta căruia ii pupi mâna nu a fost ales vreodată de atâția oameni, voi in Ungaria nu mai sunteți 7 milioane! Tu ești ăla care la sfârșitul acestui “ război “ o sa ajungi in strada sa mănânci 💩 de la fiecare roman in parte!

Hunor fald be , csak szépen !!

View more comments

1 week ago

Kelemen Hunor

Szijjártó Péterrel, Magyarország külgazdasági és külügyminiszterével találkoztam kedd délután Kolozsváron.

Egy nagyon nehéz időszak áll mögöttünk: meg kellett tanulnunk együtt élni a járvánnyal. Magyarország Kormányának támogatása kérésünkre jó időben érkezett, a védőfelszerelések, maszkok, fertőtlenítőszerek eljutottak közösségünk tagjaihoz. Köszönjük ezeket!

Tájékoztattam a miniszter urat az elmúlt hetek magyarellenes megnyilvánulásairól is. Az államfő kijelentése óta azt tapasztaljuk, hogy a román politikusok egy része versenyt fut a magyarellenességben. Remélem, hogy ez nem egy maraton a részükről, hanem csak egy sprint, és hamar túl leszünk ezen is.

A közvéleménykutatások bizonyítják, a visszajelzések azt mutatják, hogy a többségi társadalom és a véleményformálók jelentős része nem osztja az államfő véleményét, amikor ő közösségünket ellenségként jeleníti meg.

Az államfőnek bocsánatot kell kérnie, a román politika pedig holnap, szerdán tehet egy gesztust, és támogathatja a parlamentben, hogy március 15-ét a romániai magyar közösség napjává nyilvánítsuk. Ez megfelelő üzenet lenne most arról, hogy nem vagyunk egymás ellenségei, a jövőt közösen kell építenünk. Közép-Európában, a térségben egymásra vagyunk utalva, tisztelettel kell viseltetnünk egymás iránt.

Szijjártó miniszter úrtól azt kértem a találkozón, hogy a román állampolgárok számára a tranzitfolyosókon való átjárást tegyék lehetővé Magyarországon a nap 24 órájában. Biztos vagyok abban, hogy ez a kérésünk teljesülni fog, ahogyan teljesült a határ egyik-másik oldalán élők ingázása munka céljából Románia és Magyarország között.
... See MoreSee Less

Szijjártó Péterrel, Magyarország külgazdasági és külügyminiszterével találkoztam kedd délután Kolozsváron. Egy nagyon nehéz időszak áll mögöttünk: meg kellett tanulnunk együtt élni a járvánnyal. Magyarország Kormányának támogatása kérésünkre jó időben érkezett, a védőfelszerelések, maszkok, fertőtlenítőszerek eljutottak közösségünk tagjaihoz. Köszönjük ezeket! Tájékoztattam a miniszter urat az elmúlt hetek magyarellenes megnyilvánulásairól is. Az államfő kijelentése óta azt tapasztaljuk, hogy a román politikusok egy része versenyt fut a magyarellenességben. Remélem, hogy ez nem egy maraton a részükről, hanem csak egy sprint, és hamar túl leszünk ezen is. A közvéleménykutatások bizonyítják, a visszajelzések azt mutatják, hogy a többségi társadalom és a véleményformálók jelentős része nem osztja az államfő véleményét, amikor ő közösségünket ellenségként jeleníti meg. Az államfőnek bocsánatot kell kérnie, a román politika pedig holnap, szerdán tehet egy gesztust, és támogathatja a parlamentben, hogy március 15-ét a romániai magyar közösség napjává nyilvánítsuk. Ez megfelelő üzenet lenne most arról, hogy nem vagyunk egymás ellenségei, a jövőt közösen kell építenünk. Közép-Európában, a térségben egymásra vagyunk utalva, tisztelettel kell viseltetnünk egymás iránt. Szijjártó miniszter úrtól azt kértem a találkozón, hogy a román állampolgárok számára a tranzitfolyosókon való átjárást tegyék lehetővé Magyarországon a nap 24 órájában. Biztos vagyok abban, hogy ez a kérésünk teljesülni fog, ahogyan teljesült a határ egyik-másik oldalán élők ingázása munka céljából Románia és Magyarország között.Image attachment

Comment on Facebook

So much love 😍 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Szeretsz, nem szeretsz...de itt vagyok!

Daca nu iti convine,poti pleca in Ungaria!!!No Hai!!

Isten hozta okos Kulugyminiszter ur!

Nezze Kelemen Hunor ur, en erot vettem magamon ,s igyekszem megerteni magat... Most mondjam , hogy oszel valasztasok lesznek .... vagy nem ... DE leven a felfoga som gyenge ( Rejto ota tudom ), leirna , nem nekem is MIERT KELLmarcius 15. romaniai magyarok unn

Köszönet a magyar kormány részére mert a román szarik a maszk osztásra és ha ad akkor annak ad akik minden hónapokban kapja a jó nyugdit de a minimum fizetést kapó ember nincs ezen a listán 😈

Isten hozta Erdélyben🌹🌹🌹♥️🙏

Köszönjük szépen a maszkokat, iskolánkba eljutott, minden nap ezeket használjuk! Örömmel látjuk, és érezzük a magyar kormány támogatását!!! Összetartozunk! ❤️

Mikor lesz szabad átmenni karantén nélkül ???

Üdvözlöm itt erdelyben és köszönet önöknek hogy támogatja a magyarságot Gratulálok

Üdvözlöm önt Szatmár megyéből

Isten hozta Erdelybe Miniszter urat! Gratulalok!

Minél többet mocskolódnak, remélem annál nagyobb lessz az összefogás a választásokon!

Sajnos hogy ilyen vezetoseggel kell targyaljon a miniszter ur...!!!!!!

Isten hozta.Erdelybe.Miniszter.urat!Gratulálunk.

Szijjárto Péter Miniszter Ur példaértéku politikus!

Udv Varasfenes-rol Erdely-bol

Üdvözlöm Kolozsvarrol, köszönet mindenért,egy nyugdias anyuka akinek a lánya B-pesten el.Es szeretném minél előbb hogy meg látogassam őket.

Isten hozta Erdélybe

Az biztos hogy jobb lett volna ha Izsàk Balàzs úrral tàrgyal a miniszter úr ......ö legalàbb öszinte ember és minden erejével a mi érdekeinket szolgâlja .......nem kétkulacsoskodik ...mint Kelemen úr aki úgy jàtszik hogy a kecske is jól lakjon és a kàposzta is megmaradjon ......na ez a szomorú ebben a történetben .....még jô hogy a megcsonkitott Magyarorszàg nem veszi a hàtàra Romàniât a sok adôssàgàval együtt ......de ahogy làtom ezt szeretnék ......

Isten hozta Erdèlybe köszönjük szépen a segítséget gyakrabban kellene jôniue szívesen látjuk Erdèlyben Gratulálok Isten áldását kívánok

Köszönjük szépen Mindent a.AMitErtunkEs.Germekejikert.Tesznek..Koszonyuk.Hogy.Magyarok.Vagyunk.Maskep.Kivejeszve.Szekejek..

Szijjárto Péter egy nagyon szinpatikus gerinces politikus de Kelemen Hunor egy köpenyek forgató!!!!

View more comments

1 week ago

Traian Băsescu

În această seară, începând cu ora 21:00, voi participa la emisiunea ”România 9”, la TVR 1, moderată de Ionuț Cristache.
Principalele teme de discuție:
-starea de alertă;
-măsurile economice ale guvernului;
-împrumuturi;
-acțiunile opoziției;
-Parlamentul European.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Din pacate domnule presedinte v as urmarii cu drag , dar la asemenea televizouni (TVR , ROMANIA TV ) nu ma pot uita ! Imi aduc aminte de felul cum erati tratat de aceste televiziuni !

Eu nu m-aș duce, la câte critici ați avut din partea lui și a altora ca el.

De ce oare nu dezbateti voi un subiect,despre cum sau vândut și sau ales praful de toată România din 89 încoace.Si toți cei care au condus țara nu au făcut absolut nimic pentru a o salva.Sa nu mai fim sclavi in toată lumea.

Cel mai bun presedinte care a fost in Romania .pana in momentul de fata

Sa-ti dea Domnul sanatate Mare Boss , e cam grosolana maxim treaba....ne-a tutuf OMS-ul si guvernu' maxim...Bossule , dece suntem asa saraci atata timp cat avem aur , petrol si sare ?...asta-i intrebarea !!!Opriti imprumuturile ca romanasii nu se mai apuca de munca in felul asta !!!

Pregatirea si spusul pe fata m a facut sa va apreciez personal .Din vreme cand ne vedeam duminica pe chiul Dambovitei la targul din Vitan .Atunci ca si acum a ti avut dreptate in ceia ce preconizati .Un salut si respectul meu 🖐

Cine nu poate înghiți un om valoros ca Băsescu să nu-și piardă timpul cu postari răutăcioase și să se uite în altă parte știți voi unde.

Am auzit că pentru urmașii de grefieri vor să dea o pensie de urmaș de 75% . Ok . Dar ar trebui pentru toți beneficiarii de pensie de urmaș să crească la 75%. A rămas tot 50% de dinainte de 1989. De aceea sunt așa mulți pensionari cu pensia aproape cât indemnizația socială de 704 lei. Poate fac parlamentarii PMP o propunere. Succes în activitate!

Doamne ajută ,poate o să fie și poporul bine să nu-și mai bată joc că rămînem fără muncă ,avem și bănci de plătit ,vai de capul nostru!!

Cu respect dl Presedinte ma intereseaza mai mult de la P E unde a,ti ajuns si prin votul meu ! Gargara pe sticla eu sunt satul ! (Ca la sah : de pe margine toti suntem buni ,in fata tablei nu stim sa facem o ,,deschidere,, !)

Va astept cu speranta ca ,cei ce ar trebui sa invete ce e bine ptr. tara ,vor lua aminte !

O să vă întrebe despre nota apărută recent de la cnsas. Sunt curios ce raspuns veți da.

SIDEX SA REVINA LA ROMANI, AFARA INDIENII. TOATA INDUSTRIA SA REDEVINA A ROMANIEI.

Am spus acum ceva timp ,eram supărat că ar trbuii o dictatură militară ,şi schimbat sistemul de jos în sus , dar am omis că trebue făcut şi un penetenciar în mijlocul Mării Negre ,un fel de Alcatraz !

E Las Fierbinți. Toți sunteți o apă și un pământ. Un singur lucru ai avut bun. Ai fost popular. În rest....Pauză de masă.

Abia aștept îmi place emisiune dar azi va fi super

Nu mai comenta de pensiile amaritilor ci zi ceva de "speciale"! Cel mai bun politician este cel care te face să crezi că ce spune el este voința ta. Ești într-adevăr cel mai bun. Ceilalți nu au reușit să ne prosteasca în așa hal însă neputința noastră ne-a adus aici, Apropo, nu există boală virală asimptomatică., bacteriologica da! Ia aminte!

Ce mai fac miile de procurori pusi in functie in mandatul dv care trebuiau sa lupte impotriva coruptilor? ..simplu:stau si asteapta ziua de salariu...padurile dispar..licitatiile saunt bune...si tot asa

Neobosit, motivant, credibil ! Sunteți mereu binevenit !

Cu respect,va rog sa discutați si problema spitalelor județene,mor oamenii si de alte boli nu numai de covi19.

Nu există teme de discuție la care să nu știți răspunsul chiar dacă întrebările nu sunt anunțate dinainte....sunteți pe ”fază” imediat!😉👏Va fi interesant de văzut reacția lui Ioha atunci când va deveni ”fostul”, dacă va fi tot așa de promptă cum este și a dvs......nici acum nu este prea vioi, cine știe cum va fi atunci!😉😁😂

Dar nu mai aveti loc la nici o televiziune serioasă decât la acest OTV2? Recunosc, eu nu ma uit la această televiziune.

Vom afla multe de dupa ,, cortina ,, ceea ce ne dorim ! Succes !

Cu mare drag! ❤️ E onorant sa va urmarim!

La teorie sunteți toți buni acolo în parlament dar “praftica “Vă omoară!! și voi poporul!!!

View more comments