Personalitati

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

12 hours ago

Mihai ȘORA

Dragi prieteni,

am făcut astăzi un mic turneu p e r p e d e s prin București, între Podul Grant și Universitate, să vedem, metru cu metru, cum mai arată orașul nostru.
Ei bine, nu e bine.

Oameni mohorâți, așteptând în stațiile de autobuz sau de tramvai, în zona Gării de Nord, cu deznădejde în privire și oboseală în gesturi... Mi-au amintit de întunecații ani optzeci.

Aerul irespirabil care îți umple plămânii, îți cotropește toți porii; un fel de mâzgă ce se depune pe haine. Nu trebuie să fii expert în ecologie ca să-ți dai seama că ceva nu e în regulă, că toxinele nu vin doar de la țevile de eșapament.

Mașini la înghesuială, parcate după mintea și asemănarea șoferilor, covrigării insalubre, prăvălii neîngrijite, mâzgăleli peste tot, pe fiecare centimetru de zid, hârtoape adânci în asfalt, de unde, dacă ai ghinionul să nimerești, nu te mai ridici decât pe targă; șantiere improvizate, fără semnalizări minimale, clădiri de patrimoniu căzute în paragină… Mi s-a rupt inima văzând cum arată ceea ce a fost cândva Hotelul Dunărea, pe care l-am cunoscut în vremurile lui glorioase, în interbelic.

Pe scurt, un oraș sufocant, murdar, dureros de năpăstuit.

Acestea fiind scrise, abia aștept să vină alegerile și o echipă nouă, destoinică, la Primăria din București. Va avea mult de lucru.

Mihai Șora
28 ianuarie 2020

P.S. La un moment dat, a apărut ca din pământ, pe Calea Griviței, un domn însoțit de câinii dumnealui: singurul care zâmbea și părea să se bucure de lumina Soarelui… Pentru o clipă, am crezut că-l văd pe Brâncuși.

___

fotografie © Luiza Șora
... See MoreSee Less

Dragi prieteni,am făcut astăzi un mic turneu p e r p e d e s prin București, între Podul Grant și Universitate, să vedem, metru cu metru, cum mai arată orașul nostru.Ei bine, nu e bine.Oameni mohorâți, așteptând în stațiile de autobuz sau de tramvai, în zona Gării de Nord, cu deznădejde în privire și oboseală în gesturi... Mi-au amintit de întunecații ani optzeci.Aerul irespirabil care îți umple plămânii, îți cotropește toți porii; un fel de mâzgă ce se depune pe haine. Nu trebuie să fii expert în ecologie ca să-ți dai seama că ceva nu e în regulă, că toxinele nu vin doar de la țevile de eșapament. Mașini la înghesuială, parcate după mintea și asemănarea șoferilor, covrigării insalubre, prăvălii neîngrijite, mâzgăleli peste tot, pe fiecare centimetru de zid, hârtoape adânci în asfalt, de unde, dacă ai ghinionul să nimerești, nu te mai ridici decât pe targă; șantiere improvizate, fără semnalizări minimale, clădiri de patrimoniu căzute în paragină… Mi s-a rupt inima văzând cum arată ceea ce a fost cândva Hotelul Dunărea, pe care l-am cunoscut în vremurile lui glorioase, în interbelic.Pe scurt, un oraș sufocant, murdar, dureros de năpăstuit.Acestea fiind scrise, abia aștept să vină alegerile și o echipă nouă, destoinică, la Primăria din București. Va avea mult de lucru.Mihai Șora28 ianuarie 2020P.S. La un moment dat, a apărut ca din pământ, pe Calea Griviței, un domn însoțit de câinii dumnealui: singurul care zâmbea și părea să se bucure de lumina Soarelui… Pentru o clipă, am crezut că-l văd pe Brâncuși.___fotografie © Luiza Șora

Comment on Facebook

Domnul cu câinele ,,Brâncuși’’,v-a readus zâmbetul ,după dezamăgirea pe care ați simțit-o pas cu pas .Frumos finalul.Să credem și noi într-un happy end pentru Țara noastră.Cu respect vă îmbrățișez si vă admir .

Îl cunosc pe acest domn, este un om al străzii cu mult bun simt și care își iubește câinii mai presus de orice. Dacă cineva dorește să îl ajute îl poate găsi în zona podului Basarab - Grivița.

Trist orasul, trist, si mai trist cand oamenii accepta aceasta mizerie!... Macar, daca am realiza ca, nu traim pentru totdeauna... Acest “Brancusi”, stie, stie sa se bucure ca este viu... Si, dumneavoastra stiti sa scoateti la iveala si sa ne aratati frumusetea si simpltatea vietii din mizeria altora si sa ne dati speranta de maine. Va Multumesc , si Domnul sa va tina sanatos cu aceeasi energie buna, si la fel de ager la minte si de iubitor de frumos!💕

Mulțumesc domnule Șora pentru imaginea Hotelului Dunărea. Am plecat de mulți ani din țară, dar zona pe care ați bătut-o cu piciorul e cea în care am copilărit. Ultima oară când am avut mâhnirea să îl văd - acum un an sau doi - "hotelul" se mai ținea în schelele și zdrențele instalate odinioară pentru "renovarea" lui. Trist.

..sunteți Brancuși-ul care a ramas. Unul a ales calea larga, viul a ales calea strâmtă. Aceași soartă, același destin... Cel plecat ne stendhalizeaza, cel rămas ne lazarizează românirea..... Mai mult decât Brâncuși, sunteți Lot-ul României și Moldovei, Schlinderuind balzacianul ludic al neființei noastre...

Pot să confirm.Eu am mers și merg mult pe jos prin tot Bucureștiul.Faza e că orașul nu se va schimba și am înțeles că nici nu are cum, asta e esența lui, concentrarea metropolitană, a fost o vreme când nu înțelegeam și credeam că se va schimba ceva, dar nu are cum și nici de ce.M-am liniștit, după ce am reflectat și am citit sociologie pe acest subiect, Oswald Spengler și Max Weber.

Pe domnul din imagine îl știu. Își face veacul lângă magazinul Mega Image de la Titulescu colț cu C.Grivitei.Altfel...mult adevăr in ce spuneti: plecând de la clădirile lăsate in paragina (unele cu stucaturi superbe...cum sunt cele din zona Buzești - C.Grivitei) și pana la așa-zisul ‘grafitti’, in fapt niște sinistre acte de vandalism pe care prin pasivitate atât edilii cât și oamenii legii le încurajează! Dar cea mai sufocanta este tristețea oamenilor, cronica deja, un simptom cenușiu al unei pandemii de depresie ce a pus stăpânire pe romani. Este lucrul care mie unul îmi sare prima data in ochi, de cum pun piciorul in România.Va mulțumesc pentru generozitatea pe care o aveți împărtășind din gândurile dar și experiența D-voastră și care adesea mai picura putina speranța in sufletele noastre!

Bucurestiul meu drag s-a uratit, dupa trei generatii ( dupa mama) traiesc in Popesti-Leordeni, si-a pierdut "parfumul", mitocania este la tot pasul, si altii injura "rudele", toata Romania are rude, cunoscuti" in Bucuresti, a devenit esenta Romaniei, astia suntem !

Orașul arată rău, dar oamenii trăiesc mai bine în propria colivie.Toată atenția e în propriul coteț, de aceea.Majoritatea vrea un tv mai mare și bun și un aer condiționat cât mai eficient.Confortul...O seară bună!

Domnule Șora, văd și eu prin ochii dvs. Dar, omul ar sfinți locul. Puțini dintre noi au drag de ceea ce este bun comun. Binele și frumosul încep cu fiecare dintre noi. O casa, cât de săracă, arată altfel dacă este îngrijită de un suflet de om. A venit timpul sa ne implicam mai mult in acțiunile comunitare. Casa scării, pereții blocului și gunoiul stradal povestesc despre oamenii locului din București, Oradea, Paris sau Tokyo. Iar totul vine odată cu educația.

Precum orașul, așa și oamenii ! Triști, bolnavi, dejnadajduiti, cu lehamite la tot ce se întâmplă în țară! Nu am fi crezut ,după revoluție, după 30 ani ,că se ajunge așa!

Multumim!O poza superbă!As vrea să o pictez!Dincolo de tristetea peisajuluipe care oameni-l mâzgălesc!

Domnule Mihai Șora, vă admir foarte mult. Va urez mută sănătate si zile senine, pentru ca să ne puteți bucura cu frumoasele dumneavoastră postări pe această pagină.

pe catei ii cheama Gogu si Marin, domnul este fost sportiv si sta intr-o casa parasita. cainii sunt foarte ingrijiti si sunt dresati. are el motive sa zambeasca, pe langa grijile de zi cu zi

Minunat text si poza plina de frumusete si tristete,domnul chiar are elegantă lui Brâncuși, cum poate fi ajutat oare,sau mai bine zis, are nevoie de ajutor,daca sta intr-o casa părăsită?

Nu am stiut ce semn să aleg pentru această radiografie clară și diagnostic rezervat:(

Știe omul acesta la virsta lui nemasurabila, cum sa ne arate realitatea cruda în fata, și chiar cind crezi ca e totul pierdut, îți arunca in suflet o drama de speranța!Sa trăiești, la multi ani, domnule Șora!

Domnul din poza, din pacate, este un om al strazii! Il vad frecvent la Basarab, langa Mega Image! Este foarte fericit cu cei 2 caini! Isi imparte fiecare bucata de paine cu ei!

Am inteles ca de craciun orasul a avut cea mai tare instalatie de beculete,trebuia sa ramana asa cu beteala!😆

Spun ceea ce constat in fiece clipa: este un oras neiubit, nici de cei care s-au luptat din rasputeri sa-l "conduca" (toti, dar absolut toti au fost doar jefuitori amarnici), dar nici de cei care il locuiesc sau tranziteaza. Nu am vazut nicio oaza de iubire pentru Bucuresti. Nu mai sper decit intr-o minune! Pentru cele consemnate de Dv., inclinare!💞

Aveți dreptate domnule Sora, după 30 de ani orașul arată mult mai rău...

Dezolanta imagine a capitalei unei țări - care se presupune că trebuia să fie dintre tarile civilizate.Obiectivitatea " radiografiei" este relatată întocmai.

Chiar asa ! La prima privire am avut acelasi gind. El zimbeste si ne ajuta si pe noi!

Sa traiti maestre!!!....Bucurestiul amintirilor dvs e plin de lumina....realitatea e cenusie; .....sa stiti ca , inainte de a citii postarea , mi-a cazut privirea pe poza .....primul gand venit : Brancusi!!! Sunteti formidabil!

Groaznic... ceea ce lipseste tot mai mult si te doare cind vii din vacanta e lipsa zimbetului, a politetii si respectului public. Intre toate ministerele care guverneaza o tara, ar trebui infiintat un minister al fericirii, care sa vada ,daca si de ce, toate celelalte au vreun rost .

View more comments

23 hours ago

Mihai ȘORA

O carte deja clasică, pe care o recomand tuturor celor care vor să afle istoricul raportării Chinei la noțiuni precum „epidemie“, „stare de urgență“, „sănătate publică“, „spital de campanie“, „calamitate sanitară“, „suferință“ și altele din aceeași sferă semantică, adunate sub flamura numită „Campania Patriotică de Igienă“.
___

Ruth Rogaski – ’Hygienic Modernity. Meanings of Health and Disease in Treaty-Port China’, University of California Press, 2004, 401 pagini.
... See MoreSee Less

O carte deja clasică, pe care o recomand tuturor celor care vor să afle istoricul raportării Chinei la noțiuni precum „epidemie“, „stare de urgență“, „sănătate publică“, „spital de campanie“, „calamitate sanitară“, „suferință“ și altele din aceeași sferă semantică, adunate sub flamura numită „Campania Patriotică de Igienă“.___Ruth Rogaski – ’Hygienic Modernity. Meanings of Health and Disease in Treaty-Port China’, University of California Press, 2004, 401 pagini.

Comment on Facebook

Puștile de pe fundal erau folosite la eliminarea agenților patogeni inamici/capitaliști

De ce nu au abilitatea sa previna?

1 day ago

Mihai ȘORA

„China are întreaga capacitate de a câștiga lupta împotriva epidemiei“ a afirmat ieri ambasadorul chinez Zhang Jun la ONU.

Un fel de „Avem tot ce ne trebuie“ oriental…
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Si noi am avut "tot ce ne trebuie", cand a venit vorba de îngrijirea arsilor de la Colectiv!!!! Apucături comuniste!!! 😡😡😡

Întreaga capacitate în sensul de oameni suficienți pentru a nu da prea mare importanta celor ce vor lua virusul... Pentru ca deocamdată e o declarație hazardata, având în vedere ca nici măcar de perioada de incubație nu am trecut. Cam într-o săptămână vor începe sa explodeze cazurile internațional și tot atunci vom începe sa aflam și cam care e situația reala în China. Sa nu uitam ca virusul SARS din 2003 a fost raportat de chinezi la doua luni de la apariția lui, asa ca nici acum nu ne putem aștepta la o raportare onesta a situației din China 😬

sa facem un exercitiu de imaginatie...cum ar fi daca ar aparea la noi un asemenea virus...

E posibil sa ne consideram norocoși ca virusul a apărut in China și nu in Romania sau alt stat slab.Cred ca doar autocrația chineza are capacitatea de a restrânge in acest moment drepturile omului pentru a bloca răspândirea virusului. In plus, au toate resursele tehnice pentru și forța de a le mobiliza.

Dacă au tot ce le trebuie, de ce nu incep sa faca curățenie in piețele de unde pornește toată nenorocirea in toata lumea? De ce nu educa si nu hrănesc populatia sa nu mai mănânce toate animalele care pot fi purtătoare de virusi?

râdeți, dar China s-ar putea chiar să aibă. au făcut un spital în timp record.

Exact!

păi, pentru că ăștia care bat câmpii sunt în siguranță...si de pușcărie, chiar dacă este... chiar trădare

Pai au capacitatea ca sunt comunisti si pot impune mai multe restrictii decat democratiile. Plus ca sunt o putere economica f. mare. Fac un spital in 5 zile...

Cu siguranță au tot ce le trebuie dar după ce se moare en gross...

Pana una alta au luat masuri pertinente de siguranta .Credeti ,domnule Sora ca occidentalii intr-o situatie asemanatoare ar fi mai competenti ?

In sfarsit a făcut si china ceva de calitate...

nu au aceasta capacitate...ca toate regimurile comuniste...un prapad

Pai ce sa spuna bietul? Doar "adevarul", caci altfel ajunge pe esafod.

..și nici nu-i tremura vocea !(!)

In afara de harnicie cred ca ne asemanam !

Pana cer chinezii ajutor si primesc, mai face 2 spitale :))

Asa au zis si la Cernobâl :))

dupe ce am vazut filmarile din piata ground zero de unde a pornit epidemia m-am lamurit : e mana karmei -disrespectul aratat fata de absolut orice forma de viata frizeaza deja diabolicul -nu sunt rasista dar ei au ceva care -nu stiu -e ceva oribil si sadic in ei

Exact .Ca la noi cu Colectiv .

Apucaturi comuniste,facem noi tot!😥

De ce, sunt aproape la fel de multi ca virusii si se pot bate parte in parte?

Toate Sint afirmatii!???!

Chiar asa.....Vai de capul nostru suntem noi...

View more comments

2 days ago

Mihai ȘORA

WE SHALL NOT DIE NOW | 2019
Un film de Ashton Gleckman

www.weshallnotdienowmovie.com/
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Dar atacurile asupra creștinilor de pretutindeni, ce sunt ⁉️DAR incidentele armate când un nebun deschide focul în scoli,...Dar fefugiatii cărați cu o duba frigorifica ori în cala unui vapor, care mor pana la unul⁉️Dar epurare tribale din Africa ⁉️Iudeii și-au asumat :sângele lui asupra noastră _Omul este crud, cea mai cruda și sinistra ființă de pe pământ 🌏

Numai trupul.moare, SUFLETUL este ETERN !

Dumnezeu sa ii odihneasca in Pace Vesnica! 🙏

Avem prea MULTE PACATE FIECARE POPOR , TARA si chiar fiecare LOCUITOR de pe SUPRAFATA PAMANTULUI , ca sa-mi permit un comentariu...

Doamne ce durere imensa si ce tragedii pe bietii oameni😭😭😭😭,cum,cum au putut oamenii sa faca asa ceva?,clar sunt mai rai ,mai parsivi ca animalele

🥀

Titlul e luat parcă din Viktor Frankl:www.ceruldinnoi.ro/pages/Viktor%20Frankl.htm

Memorie-istorie-durere.

View more comments

2 days ago

Mihai ȘORA

Bună dimineața, copii!

Nu știu ce se aude pe la domniile voastre, dar eu, unul, m-am trezit cu această muzicuță săltăreață.
Vă las bucuria să ghiciți a cui este și vă doresc o săptămână luminoasă.

Mihai Șora
27 ianuarie 2020
... See MoreSee Less

Bună dimineața, copii!Nu știu ce se aude pe la domniile voastre, dar eu, unul, m-am trezit cu această muzicuță săltăreață.Vă las bucuria să ghiciți a cui este și vă doresc o săptămână luminoasă.Mihai Șora27 ianuarie 2020

Comment on Facebook

Dacă e scrisă fără corecturi, atunci cred că e de-a copilului Mozart. Părerea mea !

Bună dimineața! ☺️🌸

Multumesc ,domnule profesor MIHAI SORA ! SANATATE si MINTE LIMPEDE va DORESC !

Nu ma pricep la muzica, dar, probabil, Mozart. Astazi se implinesc 264 ani de la nasterea lui 🙂

Se poate și audio? Pentru "analfabeți audiometrici" ca mine, întreb... 😊

Fiind ziua lui astazi, mai mult ca sigur apartine lui Amadeus Mozart 🎼🎼🎼

Avem nevoie de un muzician iscusit să ne definească enigma.

Bach, ceva orchestral pentru vioară.

Mozart!Chiar am postat despre ziua lui!multumesc

Wolfgang Amadeus Mozart?

complicata treaba... asa, ca de inceput de saptamina...

Ziua de naştere Mozart..deci...

Mozart... Minunat

Buna dimineata. Arvo Part?

Să fie oare ?! 🙂 youtu.be/A_THdzBnHy0

E Vărsător 🤭🥰

Ce frumos !!!Numai dv.putea-ti fi!!!Sinteti un scump!!!Sa ne traiti mult ,mult....Va iubim

Eine kleine Nachtmusik?

Mozart!

Mozart....

MozartN:27 ianuarie 1756

Mozart

MOZART ! Sublima piesa !

No news Good news

View more comments

2 days ago

Dacian Cioloş

Am onoarea să fiu prezent, astăzi, alături de alți lideri europeni și supraviețuitori ai Holocaustului, la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului la 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare Auschwitz-Birkenau.

Istoria nu trebuie uitată, trebuie să ne păstrăm moștenirea și memoria colectivă și să învățăm în continuare din toate acestea pentru a lua decizii mai bune astăzi și în viitor. Retorica politică toxică folosită în ultimii ani de diferiți lideri europeni, pentru a polariza societatea împotriva minorităților, aduce aminte de părți întunecate din trecutul nostru care nu trebuie repetate.

PLUS și Renew Europe sunt parteneri de încredere în lupta pentru combaterea antisemitismului, rasismului și xenofobiei. Este responsabilitatea noastră să lucrăm împreună și să fim uniți sub un singur mesaj: nu vom lăsa istoria să se repete – crimele împotriva umanității nu-și au și nu-și vor mai avea niciodată locul în Europa.

---------------------------------------------

Today I have the honour to be present, along more than 200 Auschwitz and Holocaust survivors and dozens of Heads of State and Government, at the ceremony dedicated to the International Holocaust Remembrance Day and the 75th anniversary of the liberation of Auschwitz-Birkenau.

History must not be forgotten, we need to preserve our heritage and collective memory and continue learning from them in order to make better decisions today and in the future. The toxic political rhetoric used in recent years by some politicians in Europe and beyond, in order to polarise the society against minorities is a stark reminder of darker days that must not be repeated.

Renew Europe stands as a trusted partner in the fight to tackle antisemitism, racism and xenophobia. It’s our responsibility to work together and stand united under one message: #NeverAgain – crimes against humanity have no place in our European society.
... See MoreSee Less

Am onoarea să fiu prezent, astăzi, alături de alți lideri europeni și supraviețuitori ai Holocaustului, la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului la 75 de ani de la eliberarea lagărului de concentrare Auschwitz-Birkenau. Istoria nu trebuie uitată, trebuie să ne păstrăm moștenirea și memoria colectivă și să învățăm în continuare din toate acestea pentru a lua decizii mai bune astăzi și în viitor. Retorica politică toxică folosită în ultimii ani de diferiți lideri europeni, pentru a polariza societatea împotriva minorităților, aduce aminte de părți întunecate din trecutul nostru care nu trebuie repetate.PLUS și Renew Europe sunt parteneri de încredere în lupta pentru combaterea antisemitismului, rasismului și xenofobiei. Este responsabilitatea noastră să lucrăm împreună și să fim uniți sub un singur mesaj: nu vom lăsa istoria să se repete – crimele împotriva umanității nu-și au și nu-și vor mai avea niciodată locul în Europa.---------------------------------------------Today I have the honour to be present, along more than 200 Auschwitz and Holocaust survivors and dozens of Heads of State and Government, at the ceremony dedicated to the International Holocaust Remembrance Day and the 75th anniversary of the liberation of Auschwitz-Birkenau.History must not be forgotten, we need to preserve our heritage and collective memory and continue learning from them in order to make better decisions today and in the future. The toxic political rhetoric used in recent years by some politicians in Europe and beyond, in order to polarise the society against minorities is a stark reminder of darker days that must not be repeated.Renew Europe stands as a trusted partner in the fight to tackle antisemitism, racism and xenophobia. It’s our responsibility to work together and stand united under one message: #NeverAgain – crimes against humanity have no place in our European society.

Comment on Facebook

Felicitări!

FELICITĂRI!

Felicitări.

Intr adevar evenimente cu adevarat tragice, totusi ar trebui sa consemnam istoric si comemorarea victimelor mutilate de comunism, chinuite ani de zile prin inchisori, cu la fel de multa seriozitate si periodicitate!

Daca tot cu trecutul ne ocupam,niciodata nu se va realiza nimic,nu vom trai inveci bine....asta e valabil si in viata personala a fiecaruia...Sa auzim odata niste planuri de viitor,hotarite,cum vor creste salariile,productia,redeschidere de fabrici,....

Felicitări si Bravo Domnule Ciolos !

Felicitări, domnule Dacian Cioloș!

Felicitări d le Ciolos!

Nu ma interesează nici 50% pe cât ar trebui de holocaust.O sa ma intereseze atunci când voi vedea Comemorări pentru Suferințele romanilor in ww2

Respect !

A existat in Transnistria un "Holocaustel" pur rumanesc, nu era asa de pervers ca cel german, dar era destul de crud, numai ca la istorie s-a predat un "sirop", cu marea miscare muncitoreasca, care ei, au "suferit" pe la inchisoarea "Doftana", etc, etc, istoria romaneasca adevarata s-a maturat pe sub presuri, caci a avut destule episoade penibile. La acest punct dictatorul Antonescu nu prea era patriot, caci daca ar fi fost, armata romana nu ar fi avut ce cauta la Stalingrad si pe Crimea. De aici se trage si pierderea tezaurului romanesc, si conditziile impuse de URSS, Romaniei. Finlandejii s-au oprit in Carelia, nu au mers pana la Stalingrad si au ramas tzara neutra. Trupele romane nu aveau ce cauta dupa Nistru!

Felicitări domnule Cioloș pentru prezentare,nimeni nu trebuie să uite aceste fapte abdominabile!

25 ianuarie 1941, o zi neagra in istoria Romaniei - Pogromul de la Bucuresti !

Din nefericire istoria se repetă, am văzut zilele trecute la televizor cum la Berlin au reapărut patrulele cetățenești 😕😕

Domnile Ciolos ajutatine si pe noi romanii care traiesc in Milano , faceti ceva cu Consulatul asta ca nu se mai poate este plin de functionari coprupti !

Felicitări, dar ce facem cu antisemitismul din țară?

Ar trebui sa comemoram si distrugerea Romaniei dupa "revolutie"

DA, GROAZNICE TIMPURI !!!

Ceva despre holocaustul bolșevic asupra romanilor o sa pomeniți?

Și comunismul? 🤔

De romanii deportați în lagărele din Siberia, Kazahstan nu auzim nimic? De acel holocaust nimic?

Adică refuzul primirii migranților din țările din Orientul Mijlociu și refuzul adoptării legilor pro-LGBT înseamnă „polarizarea societății împotriva minorităților”? Și faci aluzie la astea într-o postare despre Holocaust? Ipocritule!

Va asteptam si pe la biroul europarlamentar pe care o sa il deschideti in Zalau cand va aduceti aminte de alegatorii dumneavoastra.

Toda raba! Vă mulțumesc ! 🙂

...parca Hitler avea si ceva de evreu sau ma insel?

View more comments

5 days ago

Klaus Iohannis

Unirea Principatelor Moldovei și Țării Românești de la 1859 nu trebuie privită doar ca un eveniment istoric, ci ca un ansamblu de lecții prețioase și extrem de actuale pe care elitele vremii ni l-au lăsat moștenire. La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitari,domnule presedinte!🇹🇩Sanatate si putere de munca, va doresc!🤗🙏

,,Iarba rea din holde piara!Piara dusmania-n tara!"Intre noi sa nu mai fie decat flori si omenie!" Ce indemn frumos! Ar trebui sa-l urmam cu totii. Ajunge cu carcotelile si rautatile. Ofera o imagine dezagreabila. Macar in ceas de sarbatoare sa ne bucuram impreuna. Hai Romania!

La multi ani, domnule Presedinte, alaturi de toti romanii ! Uniti in jurul dumneavoastra, speram sa traim intr-o Romanie pe care si-ar dori-o si marii oameni de stat care au creat-o incepand cu Al Ioan Cuza !

Domnule Președinte eu înțeleg că sunteți ardelean și că “pas cu pas “ în Ardeal înseamnă altceva față de restul țării, dar în ritmul ăsta o să asistăm la divizarea țării nu la unire.Haideți să grăbim pasul puțin că în ritmul ăsta o să rămânem( pentru că suntem) codașii Europei.

Complimenti dle Presedinte ales al Romaniei ! Haidem la anticipate sa taiem elanul hienelor care au jefuit ,batjocorit si dispretuit tara si poporul roman !Cinste si onoare innaintasilor nostrii care ne-au lasat de zestre o tara libera ,bogata ,prospera !🙏😇❤️🇹🇩🇹🇩🇹🇩🎩

La mulți ani la toata lumea din România și. Celor plecați dar care simnt Ramineste

Vrem și noi sa putem merge mână în mână la plimbare fără sa fim agresați în fiecare secunda, animale chinuite cu miile oriunde mergi pe stradă, mizerie, jigniri, amenințări de tot soiul...sa lăsăm altele puțin și sa ne apucam serios de treaba. Cei dinaintea noastră au făcut mult mai multe decât noi...

Părerile sunt împărțite. Corect! Și-o sa fie foarte rapid din ce in ce mai împărțite și nu neaparat in favoarea dumneavoastră și-a găștii pe care o promovați fără drept. Sunteți un “mare politician”.

Da, stimate domnule președinte, văd că pentru Autostrada Iași-Tg Mureș se vor găsi resurse și fonduri europene. Autostrada Transilvania se tot construiește din 2003 și nu avem decât cioate. Bravo, mulțumim, pe ardeleni, ca de obicei, ca în toate regimurile românești, îi treceți pe planul opșpe.

Un presedinte roman iubit de locuitorii Iasului, un presedinte care va lasa in urma sa, autostrada est vest a Romaniei, asa cum Voda Cuza a infaptuit Romania moderna!

FELICITARI ,dle PRESEDINTE !Cu un amendament ,romanii de la 1859 au stiut ce trebuie sa faca ,o parte din romanii de azi nu stiu nici ce.a fost atunci si nu stiu nici acum

Bravo! Felicitari! Frumos! Stima! Onoare! Respect! La multi ani D-le Presedinte Iohannis si D-nei Carmen Iohannis! La multi ani dragi romani ! La multi ani Romania!❤💛💙

Cu siguranță nu se defrișau munții patriei cum se permite acum! Acei conducători și-au iubit țara!

Haideti sà nu ne mai batem joc de evenimentele istorice, e trist, haideti sà fim mai uniti, suntem mai dezbinati ça oricând, e pàcat çà nu mai stim sà ne bucuràm, în fine, la multi ani, români, la multi ani, tarà frumoasà !

Este amuzant ,noi serbăm unirea și defapt ardealul este retrocedat bucată cu bucată urmașilor unor nobili unguri cu compicitatea Ungariei și a unor instanțe din România .În curând vor serba ei unirea că la noi clasa politică doarme sau este ocupată cu jocurile de putere.România i-a despăgubit odată pe unguri ,cu aur și acum domnii mai cer odată că doar au justiție coruptă, acte false ,ajutorul major al Ungariei..Trezirea !!

Am fi vrut mai mult decât vorbe frumoase ...am fi vrut autostrăzi și investiții ...încă le vrem...pana nu ne pleacă toți copiii acolo unde găsesc autostrăzi și investiții

La multi ani, Romania! Tara noastra face parte din UE, NATO si in plus avem un parteneriat strategic aproape unic in lume cu unii dintre cei mai mari aliati, Statele Unite ale Americii! Aici este locul nostru si aici vom ramane!

La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni cu ocazia sărbătoriri 161 de ani de la unirea din 1859!

Cel mai bun presedinte al tuturor timpurilor.Mult success in continuare in lupta cu ciuma Rosie.

Inechitate sociala imensa nedreptate șantaj constrângere cam asta trăiește clasa muncitoare care mtin un sistem corupt care va apune

O tara în care muncitorii sunt furați de patron și umiliți demoralizați forțați sa muncească în wikend uri și sărbători fără ca acele zile sa fie recunoscute lega la pensie eu nu mai vreau sa meargă asa lucrurile

La 161 de ani fostul hotel Concordia unde s-a înfăptuit unirea dintre țara românească și moldova stă de 30 de ani mizerabili în ruine. Monument istoric ignorat intenționat și criminal de așa zise autorități.

Cârcotași ca și pe vremea lui Cuza nu au lipsit, o ultimă zvârcolire a ramasitelor comuniste ce se opun transformărilor și mersului înainte al tarii!!! Simt ca le-a trecut vremea și mai scot și ei cate o zvârcolire. Vine mincinosul ponta, care "știe el"ca nu se va face nimic, dacă se vor opune mereu, sigur ca vrem alegeri anticipate, sa scăpăm de asemenea specimene!!! Asa ca:tot înainte Domnule Președinte!!!!!

Un sas cu INIMA ROMANA;cu adevarata dragoste de tara,exprimata in stilul acestei natii(eu cunosc f bine:sunt aparent reci,dar cand esti la nevoie,pune umarul si nu te lasa) Imi place mai mult decat laudarosii,mincinosii,care te lasa la nevoie,totul pt interesul lor.Traiesc de 42 de ani in Germania si-i cunosc.Nu m-au dezamagit niciodata! Trebuie doar sa fii corect si dupa o perioada in care te obseva si-i place de caracterul tau,te face prietenul lor si la bine si la rau

La mulți ani dragi Romani, Susțin in toatalitate Mișcările ce le propuneți, îmi par corecte și bine însușite, Mult succes pe mai departe

View more comments

5 days ago

Dacian Cioloş

Opera lui Eminescu e de actualitate și astăzi. Sunt convins că o să fie de actualitate și în viitor, pentru că Eminescu a fost un geniu. Un geniu se duce la rădăcina lucrurilor, nu privește lucrurile superficial, la suprafață. Și, atunci când mergi la rădăcină, când vezi esența, înțelegi lucrurile în profunzimea lor, indiferent în ce epocă citești realitatea. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Coerent, logică și adevăr. Frumos gândit!

🙏

NEMURITOR!

Felicitări, un lider de care Romănia are nevoie in orice timpuri. Respect 👏👏🇷🇴

Din păcate Poporul Român, decontează tot,, ciclul" de,, greșeli " ale politrucilor, care și două vieții de ar trăi, tot aceleași,, greșeli " ar repeta, iar asta depășește fără logică ,, natura umană "! Doar,, ego-ul" lor contează și vorbele mieroase/veninoase!

Foarte adevarat.

Problema noastra e ca si opera lui Caragiale e de actualitate...E trist chiar...

În sfârșit un discurs de bun simț din partea unui politician, în care sunt menționate obiectiv aspecte pozitive și negative ale României. E trist că România e subdezvoltată nu din cauza lipsei banilor, nu se mai poate folosi această scuză, ci din cauza lipsei de inițiativă. Într-adevăr este nevoie de muuuultă creativitate...

Și cea a lui Caragiale, din păcate.

Eminescu este și va fi nemuritor.

Nemuritor si rece !!!!

, Zeci de greseli care s-au făcut câteva sute cel puțin şi bine repetate pentru a stabili că minciuna poate înlocui adevărul !A fost timp berechet 30 de ani, de cinism si ipocrizie crasă, hoție curat murdară !

Omul asta vorbeste cursiv, corect fara balbaieli..fara sa citeasca de pe promter sau de pe fituici sau mai stiu eu ce. Ce e mai impresionant e ca stie despre ce vorbeste si e de o sinceritate si integritate debordanta. Din pacate in tarisoara noastra nu oamenii astia sunt doriti.

Pacat ca romanii se orienteaza spre haimanale ale politicii marginalizand astfel de politicieni cum este si domnul Ciolos,acest OM ar trebui sa fie votat in unanimitate si sa ne conduca "para siempre" ca nu cred ca ar deveni dictator ci ne ar scoate la lumina fara echivoc!

„Au de patrie, virtute, nu vorbeşte liberalul,De ai crede că viaţa-i e curată ca cristalul?Nici visezi că înainte-ţi stă un stâlp de cafenele,Ce îşi râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele.“

Cît timp patidele politice îsi pune candidati corupti si hoti pe lista de votare,cetātianu ce sā facā fincā totul pleacā de la partidele care aceptā penali pe lista de vot .Asta sa întîmpat de 30 de ani Au luat Mitā de la compani sttrāine si au vîndut aprope tot frā ca statul sā aibe control 51% actiuni

Rădăcina lucrurilor la politicienii români este putregaiul promisiunilor desarte !Fapte nu vorbe !

va fi mereu de actualitate, clasa politica românească fiind o sursa inepuizabila de smintiti și de mișei.

Alianta cu USR ,o greseala!!!

Adevarat!!!!

Too late... Ziua lui Eminescu a fost in 15 ianuarie. Azi e ziua Unirii Principatelor Române...

View more comments

6 days ago

Klaus Iohannis

Onorat să reprezint România la Forumul Internațional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim. Prin omagierea memoriei trecutului, consolidăm angajamentul ferm al țării noastre în eforturile de combatere a antisemitismului, rasismului și discriminării. Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor și de a apăra, cu fermitate, libertatea, democrația și drepturile omului. #WorldHolocaustForum #UnitedInMemory75 ... See MoreSee Less

Onorat să reprezint România la Forumul Internațional dedicat Comemorării Victimelor Holocaustului de la Ierusalim. Prin omagierea memoriei trecutului, consolidăm angajamentul ferm al țării noastre în eforturile de combatere a antisemitismului, rasismului și discriminării. Avem datoria de a păstra vie memoria victimelor și de a apăra, cu fermitate, libertatea, democrația și drepturile omului. #WorldHolocaustForum #UnitedInMemory75Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Efectiv nu pot să cred că un genocid precum Holocaustul, o oroare ce nu are voie să se repete vreodată pe această lume, poate reprezenta un reper de comparație. Da, și românii au suferit. Dar putem oare compara suferința unora cu cea a altora? Nu putem să comemorăm fiecare eveniment în parte? Să nu mai aruncăm cu pietre unii în alții? Nu înțeleg de unde atâta ură și înverșunare. Din acest motiv nu facem progrese, pentru că tot ce facem e să ne dorim “ să moară capra vecinului”. Trist...

Foarte important să fim demn reprezentați la un astfel de eveniment. Mulțumim Dle Președinte !Cu atât mai mult cu cât foarte multe comentarii critice de pe aici nu fac decât să dovedească că mai sunt încă muuuuuuulți cretinoizi cu encefalograma unei broaște moarte care nu înțeleg importanța acestui eveniment. 👍🏻

Mai bine te-ai gândi la victimele represaliilor staliniste și la faptul că avem teritorii stăpânite de alte popoare a căror președinte mai nou spune că sunt ale lui și că România a fost stat ocupant. Rușine, nu ai nimic patriot in tine 😠

Avem tara asta frumoasa și bogata și o dam pe mana ciumei europene. Tara asta are de toate și noi dam la europeni inloc sa păstrăm noi și sa ne punem pe picioare, ca potențial intelectual și mana de lucru avem. Plus ca ar trebui sa dispară pentru totdeauna caracatița asta PSD-ista ca ne fura rău de tot, pensiile comasate cu salariile celor de sus, care sincer sunt puțin cam nerușinate. Domnule președinte cu respect fata de ceea ce sunteți și faceți, va rugam, noi romanii de rand, dați cu pumnul în masa și luați taurul de coarne. Ordine și o tara curata și la locul ei pe harta vrem. Respect Romania

Chapeau! Şi noi suntem mândri de dumneavoastră.

Foarte frumos...victimele comunismului in Romania cind le onorati??...fac parte si ele din trecutul si chiar si din prezentul nostru istoric...

Un gest foarte frumos si o atitudine demna de admirat. Sint mindra de modul cum presedintele Johannis reprezinta Romania

Dar victimile noastre?? Câți au ucis comuniști doar la construirea canalului Dunărea - Marea Neagra...! Sau la construirea Casei Poporului,,,. Deși v-am votat îmi pare rău că am făcut o o faceți doar pt imagine

Un președinte la locul lui, dar totuși ar trebui puțin sa se ocupe mai mult de noi cei din țară.

BUNA SEARA MULT MULT RESPECT DOMNULE PRESEDINTE KLAUS IOHANIS ! ESTE EMOTIONANT ESTE O MARE ONOARE ! VA ADRESAM MULTE MULTUMIRI !

Ocupati-va de tara si popor, Domnu presedinte, ca de jidani are cine sa se ocupe! Nu ne dezamagiti, v am votat cu încredere, noi cei din diaspora, si cei din tara la fel! Anulati pensiile nesimtite, pensii pentru paraziti, asa cum a ti promis oamenilor care v-am votat, faceti schimbarile necesare si vitale pentru tara si oameni! Ne intereseaza de tara, de schimbari, de progrese spre mai bine, nu de altii prea mult, programe, educatie, sanatate, infrastructura, case sociale pentru oameni în situatii vulnerabile, pensii si salarii decente, si dati afara din parazitii bugetari!

Foarte frumos Domnule președinte, cu toate ca, Mi-ar fi plăcut mai mult să fiți și dumneavoastră prezent și să ne reprezentați cu demnitate la WORL Economic FORUM in Davos, in Elveția! Acolo se discuta și se programează viitorul economiei întregii lumi!

Îmi doresc din suflet ca data viitoare sa ne reprezinte un PRESEDINTE in adevăratul sens al cuvântului!

Oricum este un fals de om...nu cred nimic din ce spune, pe fața lui nu se citește nimic...un chip de fier...nimic în comun cu acest popor cald și carismatic și totuși l-am votat cu ochii închiși...vai noua!!!!

Mândria României oriunde în lume și garantul democrației românești! Mulțumiri și admirație!

Mai important este sa respectam drepturile copiilor noștri și după aceea victimele holocaustului!

Un Presedinte care reprezintă cu cinste Romănia in lume si mai romăn ,mai patriot decut toti din PSD e PCR criminal si mafiot .

Dumnezeu să le odihnească în pace pe victime și să-i ierte pe cei care au putut comite asemenea orori!

Domnule presedinte sustineti cu tarie ca aparati drepturile omului va rugam interveniti si in cazul Smicala din Finlanda totusi sunt si cetateni acestei tari.

Atat de onorat incat, timp de mai bine de 5 ani de zile, n-a vrut sa numeasca un ambasador pt. Israel!

Felicitări.Sant sigură că reprezentați foarte bine tara noastră.

Dacă ați avea mai mult respect față de români și nu ar mai fi batjocoriti de statul român ar fi corect.

Si noi santem onorati ca ne reprezentati,felicitari.

Pădurile Romaniei nu mai trebuie comemorare ca deja sunt amintiri promisiuni deșarte pe care nici un politician nici un președinte nu respecta

Dl presedinte, nu aveti nimic de spus in legatura cu declaratia recenta a presedintelui Ucrainei???? Chiar sunteti asaaa, indiferent la tot???????

View more comments

1 week ago

Dacian Cioloş

Aceștia sunt membrii Biroului Național PLUS aleși, ieri, de Consiliul Național pentru a conduce executiv partidul într-un an în care vom avea două campanii electorale și vom pregăti proiectul comun cu USR pentru a fi în măsură să guvernăm împreună, dacă ne veți oferi încrederea.

1. Dragoș Tudorache (președinte executiv)
Are o experiență profesională bogată în organizații internaționale. A avut funcții de conducere în cadrul instituțiilor europene și a gestionat mai multe unități și proiecte strategice la nivelul UE, precum Sistemul Informatic Schengen, Sistemul Informatic pentru Vize, crearea Agenției Europene eu-LISA. În perioada crizei migrației, a condus unitățile de coordonare și strategie din Direcția Generală Afaceri Interne, până în 2015, când a fost numit membru al Guvernului Cioloș. Între noiembrie 2015 și ianuarie 2017, a fost șef al Cancelariei, ministru interimar al Comunicațiilor și ministru al Afacerilor Interne. A fost validat, ieri, de către Consiliul Național PLUS, președinte executiv al partidului.

2. Monica Berescu
De profesie jurist, activează în domeniul IT de peste 10 ani. A contribuit la consolidarea PLUS Iași, iar de șase luni este președintele Filialei PLUS Iași.

3. George Cățean
Antreprenor în domeniul agricol cu o fermă de creștere ovine și bovine precum și producție de brânzeturi tradiționale în Rotbav. Activ în mai multe organizații non-guvernamentale cu implicare locală și regională. Este coordonator regional pentru Regiunea Centru în cadrul PLUS și coordonator PLUS pentru mediul rural.

4. Victor Giosan
Are o experiență de 20 de ani în consultanță națională și internațională în domeniul reformei administrației publice, centrale și locale, management public, planificare strategică și analiza și fundamentarea politicilor publice, management bugetar, fiscal și al investițiilor publice.

5. Andrei Lupu
Este avocat și predă drept constitutional în cadrul Facultății de Drept a Universității București. Este coordonator regional PLUS pentru Regiunea Muntenia și membru al Comisiei de Politici Publice a Alianței USR PLUS, responsabil pe domeniile justiție și reformă constituțională.

6. Alin Cristian Mituta
Este coordonatorul de politici europene al PLUS și coordonator regional pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia. A fost coordonatorul PLUS pentru strategie și program electoral la alegerile europene din 2019. A fost șef de cabinet al premierului Dacian Cioloș.

7. Daniela Serban RO (trezorier)
A reprezentat piața de capital din România în fața investitorilor străini și a coordonat printre cele mai ample campanii de educație financiară din țară. A înființat și coordonează o ONG în care sunt membri printre cele mai mari companii românești listate la bursă, cu scopul de a implementa cele mai bune practici în guvernanță corporativă.

8. Oana Țoiu
A fost secretar de stat în Ministerul Muncii în Guvernul tehnocrat, este antreprenor social și consultant în procese de inovație. Este coordonator regional PLUS al Regiunii București-Ilfov.

9. Oana Ursache
Profesor invitat la Universitatea din Granada, Spania, unde predă cursuri de limbă și literatură română. Este specialistă în studii de gen, culturologie, corpologie feminină. În cadrul PLUS, a fost aleasă la Convenția Națională coordonator regional pentru Diaspora.

10. Vlad Voiculescu
A studiat și a lucrat jumătate din viața adultă în Viena. Tot de acolo a finanțat proiecte mari de infrastructură în Europa Centrală și de Est. În Guvernul tehnocrat, Vlad a fost cel mai tânăr ministru și unul dintre cei care au arătat adevărul și au plantat semințele de reformă care, dacă ar fi fost lăsate să răsară, astăzi nu am mai fi avut probleme cu medicamentele lipsă, spitalele regionale ar fi avut deja câteva etaje ridicate, iar managementul lor ar fi fost unul eficient. Activitate în domeniul social non-profit în domeniul Sănătății. Vlad este candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Municipiului București.
... See MoreSee Less

Aceștia sunt membrii Biroului Național PLUS aleși, ieri, de Consiliul Național pentru a conduce executiv partidul într-un an în care vom avea două campanii electorale și vom pregăti proiectul comun cu USR pentru a fi în măsură să guvernăm împreună, dacă ne veți oferi încrederea.1. Dragoș Tudorache (președinte executiv)Are o experiență profesională bogată în organizații internaționale. A avut funcții de conducere în cadrul instituțiilor europene și a gestionat mai multe unități și proiecte strategice la nivelul UE, precum Sistemul Informatic Schengen, Sistemul Informatic pentru Vize, crearea Agenției Europene eu-LISA. În perioada crizei migrației, a condus unitățile de coordonare și strategie din Direcția Generală Afaceri Interne, până în 2015, când a fost numit membru al Guvernului Cioloș. Între noiembrie 2015 și ianuarie 2017, a fost șef al Cancelariei, ministru interimar al Comunicațiilor și ministru al Afacerilor Interne. A fost validat, ieri, de către Consiliul Național PLUS, președinte executiv al partidului.2. Monica BerescuDe profesie jurist, activează în domeniul IT de peste 10 ani. A contribuit la consolidarea PLUS Iași, iar de șase luni este președintele Filialei PLUS Iași. 3. George CățeanAntreprenor în domeniul agricol cu o fermă de creștere ovine și bovine precum și producție de brânzeturi tradiționale în Rotbav. Activ în mai multe organizații non-guvernamentale cu implicare locală și regională. Este coordonator regional pentru Regiunea Centru în cadrul PLUS și coordonator PLUS pentru mediul rural.4. Victor GiosanAre o experiență de 20 de ani în consultanță națională și internațională în domeniul reformei administrației publice, centrale și locale, management public, planificare strategică și analiza și fundamentarea politicilor publice, management bugetar, fiscal și al investițiilor publice. 5. Andrei LupuEste avocat și predă drept constitutional în cadrul Facultății de Drept a Universității București. Este coordonator regional PLUS pentru Regiunea Muntenia și membru al Comisiei de Politici Publice a Alianței USR PLUS, responsabil pe domeniile justiție și reformă constituțională.6. Alin Cristian MitutaEste coordonatorul de politici europene al PLUS și coordonator regional pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia. A fost coordonatorul PLUS pentru strategie și program electoral la alegerile europene din 2019. A fost șef de cabinet al premierului Dacian Cioloș.7. Daniela Serban RO (trezorier)A reprezentat piața de capital din România în fața investitorilor străini și a coordonat printre cele mai ample campanii de educație financiară din țară. A înființat și coordonează o ONG în care sunt membri printre cele mai mari companii românești listate la bursă, cu scopul de a implementa cele mai bune practici în guvernanță corporativă. 8. Oana ȚoiuA fost secretar de stat în Ministerul Muncii în Guvernul tehnocrat, este antreprenor social și consultant în procese de inovație. Este coordonator regional PLUS al Regiunii București-Ilfov.9. Oana UrsacheProfesor invitat la Universitatea din Granada, Spania, unde predă cursuri de limbă și literatură română. Este specialistă în studii de gen, culturologie, corpologie feminină. În cadrul PLUS, a fost aleasă la Convenția Națională coordonator regional pentru Diaspora.10. Vlad Voiculescu A studiat și a lucrat jumătate din viața adultă în Viena. Tot de acolo a finanțat proiecte mari de infrastructură în Europa Centrală și de Est. În Guvernul tehnocrat, Vlad a fost cel mai tânăr ministru și unul dintre cei care au arătat adevărul și au plantat semințele de reformă care, dacă ar fi fost lăsate să răsară, astăzi nu am mai fi avut probleme cu medicamentele lipsă, spitalele regionale ar fi avut deja câteva etaje ridicate, iar managementul lor ar fi fost unul eficient. Activitate în domeniul social non-profit în domeniul Sănătății. Vlad este candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Municipiului București.

Comment on Facebook

Felicitari și mult succes!

MULT SUCCES! FELICITĂRI ECHIPEI!

Felicitări și mult succes!

Felicitări! Și la cit mai multe PLUSURI

Felicitari si mult succes!

Vă dorim succes. De afară, lucrăm în fiecare zi pentru o țară mai bună

Felicitări! Succes în activitatea dumneavoastră!

Succes deplin, tuturor! Sunteți reprezentanții şi imaginea PLUS! Fiți cei mai buni şi vã vom alături!

Felicitari ! Suntem pe maini bune ! ❤

Felicitări echipei și mult succes in câștigarea alegerilor!Susținere maximă ! ❤💯👍

Felicitări și spor la treabă!

Mult succes si documentati-va in fiecare zi.....sunt multe de aflat stiut si facut..

Împreună vom schimba România! Felicitări!

Va doresc succes! Sunteti pregătiți, aveti experiența, sunteti profesioniști! Arătați asta întregii tari! Eu voi susține echipa PLUS!!

Ador oamenii frumoși și deștepți! ❤Vă îmbrățișez și vă doresc succes maxim în punerea României pe direcția bună! ✌🙏🤗

Dumnezeu sa va ajute.

Va uram mult succes. Va uram ca acum, la început de drum sa vi se împământenească ideea că voi trebuie să munciți pentru popor, că trebuie să fiți devotați și corecți! Speram sa va treziți și să va culcați cu aceste idei. aveți o misiune grea, de a schimba mentalitatea despre politicianul roman! Baftă!

Felicitări și mult ,mult succes !Dumnezeu sa va invredniceasca si sa va ajute in toate !Țară are mare ,mare nevoie de d-astra ,oameni educați, inteligenti ,corecți și buni patrioti !Sa auzim de bine !

Dar oameni simpli, cu conștiința curată și care pot împărtăși viața reala din popor, nevoile și dorințele oamenilor de rand, unde sunt??? Măcar 1 din 10... nu avea loc?

Felicitãri, echipei PLUS! Succes, impreuna cu echipa USR!

Va urez succes! V-am votat, m-ati dezamagit cu neintrarea la guvernare si totusi, va voi vota din nou!

Eu cu dmneavostra ma duc inainte de acum,indiferent din ce formatiune politica veti face parte.Va doresc succes maxim.si multa sanatate si putere de munca

Succes deplin tuturor. V-am votat si va voi vota.

Excelenta echipa! Inteligenta si echilibrata. Felicitari!

Succese echipei, succese Vlad Voiculescu! 👍

View more comments

2 weeks ago

Dacian Cioloş

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bravo felicitări!!!

Felicitări!!!SUCCES ABSOLUT !!!!

Succes!

Enjoyable! 🙂 altceva... 🙂

Mult success Romania are nevoie de oameni capabili onesti si corecti.RESPECT

La Zalau mai deschideti birou EP sau sa ne multumim cu promisiunile nerespectate?

Felicitări!!! Țineți departe de voi rufele vechi și comuniste și veți avea susținători !!!!

Da o sâ facâ un mare pîrț acesta cum de asfel au fâcut toți cei de la birulex pentru iași sau pentru românica ---în afarâ de ași lua ei leafâ babanâ în euroi -și a vota la conandâ înpotriva românicâi---

UNDE ESTE Doamna Gruber?

Respect

Nord-vest??? Alooo, Ciolos....Moldova e in Nord -Est.

Ucenicul lui Funar.., ci cã e mare European...

Vă rog frumos semnați și distribuiți această petiție.Mulțumesc din tot sufletul! www.petitieonline.com/scrisoare_deschis_ctre_preedintele_romaniei_domnul_klaus_iohannis_i_ctre_pr...

Sunt un om cu un picior în pragul vârstei a treia, m-am lipit cu suflet și speranță de partidul dv. Plus. Românii încă de pe vremea lui Cuza, speră la o viață mai bună și mai demnă, așa ceva nu s-a putut și iaca au trecut atâția amari de ani și românul este mințit de politicieni, politicienii se îmbuibă cu averi din munca amărâților, suntem furați pe capete de doctori, profesori, polițiști, popi, justiție, patronate, cei care furnizează gaze și electricitate, etc. Nu vreau să mai vorbesc de avuțiile țării vândute la străini. Cine va spune că nu am dreptate, minte. Ne cereți să ieșim la vot, o vom face, dar sunteți sigur că nu veți proceda ca și ceilalți? Dacă ar putea cineva privi în sufletele noastre, a celor care am dus greul comunismului și al hoților de după '89, s-ar îngrozi. Nu știu dacă cei de la putere, ( cei dinainte și actuali) conștientizează asta, dar sunt oameni care ar fi în stare să-i strângă de gât în plină stradă, cineva până la urmă tot o va face dacă se continuă așa. Vă urez succes!

De ce veniti si voi cu candidati proprii exact in orasele unde USR si-a desemnat deja niste candidati foarte buni? De ce nu veniti cu unii in alte orase unde poate USR nu are inca, astfel incat sa incercati sa ajutati, nu sa puneti bete in roate si sa pierdeti timpul cu dezbateri inauntru aliantei, timp in care celelalte partide se regrupeaza si se pregatesc sa castige tot. Pierdeti timpul. Aveti un partid (PLUS) de 5% maxim, puteti sa nu intrati singuri in Parlament, si totusi ati obtinut paritate la europarlamentare, USR a cedat foarte mult, dar prea insistati sa obtineti voi controlul aliantei peste tot, sa fiti cu oamenii vostri peste USR. Impresia pe care o dati este de oportunisti care se catara peste un partid(USR) care a aparut din strada, din societatea civila, pe care incercati sa-l confiscati si sa puneti stapanire pe el. Desi am fost mare fan al aliantei si accept si alti oameni care au facut politica inainte de 2015 care vor ca impreuna sa lucram pt modernizarea tarii, totusi nu o sa accept oameni duplicitari, oportunisti, care doar vor acces la putere pt ei si restul nu mai conteaza.

Toti se tem de USR-PLUS , de ce , simplu , au valoare politica , sunt inteligenti si nevirusati cu ciuma rosie . Toti se tem de USR-PLUS , de ce , simplu , cu ei la putere dispare FURTUL DIN BANUL PUBLIC si PENSIILE SPECIALE . USR-PLUS ,Succes . Cu Vlad Voiculescu la Primaria Bucuresti o bateti pe Fi-rea fluierand .

un gunoi cu rahat la gura si nicotina pe chiloti,o corcitura evreeasca mincator de rahat,aceleasi vrajeli de borfasi mizerabili cum au fost toate partidele de 30 de ani,ciolosi esti acelasi gunoi ca restu politicienilor.uni ma va critica dar in timp vor vedea ca am dreptate,tu esti 0.

View more comments

2 weeks ago

Klaus Iohannis

Sprijin total decizia Guvernului de a-și angaja răspunderea pe modificarea legii pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Revenirea la două tururi, o măsură cerută insistent de cetățeni, este absolut democratică, normală și reprezintă calea corectă de alegere a primarilor. Imediat ce Guvernul va trimite Parlamentului proiectul pe care își angajează răspunderea, voi solicita convocarea sesiunii extraordinare a Legislativului pentru a discuta această nouă lege. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Oameni buni este târziu sa va arătați nemulțumirea,Raul a fost făcut în momentul în care a fost votat, deși aveați de unde alege, taxații la alegerile locale.

Felicitări Domnule Președinte Johannis !!!Pas cu pas, se revine la normalitate, seriozitate, competența si respect fata de românii de pretutindeni !Sunt mari așteptări dar pentru Domnia Voastră si PNL, respectiv Domnul PM Orban nu este o problemă !Respect si succes maxim !!!

Să știți ca deja va pierdeți încrederea în oameni...pentru copii niciodata nu sunt bani...era de unde să se taie bani ca să ajungă și pentru copii...data viitoare o sa fiu mai atent unde pun ștampila...

PNL sa își ceara scuze pentru faptul că a votat cu ani în urma alegerea primarilor într-un singur tur!

După fiecare mandat ar trebui sa existe și un proces sau o investigație a lucrurilor făcute și a posibilelor furturi sau înșelăciuni.

Un nou pas înainte către o Românie normala ! 🇹🇩

Dl președinte cred ca e timpul sa va angajați în soluționarea cazului copiilor Cameliei Smicala. Nu puteți ignora de 5 ani abuzul făcut de Finlanda. Noi vedem și va cerem public implicarea. Presa a relatat abuzul, opinia publica la fel, europarlamentari su deputați la fel. Cât mai puteți sa ignorați? Sunt totuși doi copii români, abuzați continuu.

Ați strigat tare ca eliminați pensiile speciale domnule președinte, dumneata și guvernul dumitale. Pana acum nu se putea ca va împiedica ciuma de PSD. Acum ce va împiedică? Aveți grija de păduri asa cum ați promis, tăiați pensiile speciale asa cum ați promis. Oare ciuma aia roșie a devenit acum galbena? Nu aveți bani de alocații? Ii puteți obține din pensiile nesimțite, din banii furati de la bugetul statului, din banii pe care ii băgați în conturi pe mâinile noastre rupte. Oare sunteți la fel de dăunători ca precedenți voștri? Când va țineti de cuvânt? Aveți frâiele, faceți ceva!

Pe când și un Parlament cu 300 de parlamentari, așa cum tot cetățenii au votat ?!

Domnule Președinte, face parte dintr-o 'Românie normală' schimbarea regulilor în timpul jocului?

Eu înțeleg ca romanii s-au saturat de PSD dar chiar am ajuns sa credem aceste povești? Alegerea primarilor în două tururi de scrutin înseamnă cheltuieli duble? De ce ne dorim acest lucru? Vă este frică de eșec? Parcă nu sunt bani pentru alocații la copii dar sunt bani pentru două tururi de scrutin! Apropo, care sunt costurile pentru UN singur tur de scrutin la alegerile locale și parlamentare? Cate zeci de milioane de euro aruncați pentru că așa vrea PNL?

Felicitări! E un pleonasm sa zici ca-si asumă raspunderea. Oricum guvernul are o răspundere pentru tot ceea ce face

Eliminați pensiile speciale și veți avea bani ptr alocațiile copiilor.

Sunt bani irosiți,s-au promis tăierea pensiilor speciale ,bani de investit în învățământ și sănătate nu sunt !Păcat mare păcat, păcat pt vot-ul primit,pt.noi că popor ,de ce 2 tururi,eu locuiesc în județul Călărași,va așteptăm la o vizita în orașul Fundulea,orașul meu fara apă curentă,fara strazi asfaltate,fara gaze,suntem doar la taxe și impozite de oraș ,cu noi cum rămână d-le președinte,,???Cum?????

Taiati pensiile speciale, finantarea partidelor politice care este o gaura foarte mare si cumulul pensiei cu salariul de la buget. Simplu! Sunt bani pt alocatii.spitale.drumuri. etc.

O sa va mai dau votul meu după august cand o sa fie bani pt alocații. Pana atunci Psd va renaște din cenușă cam asa stă treaba domnule presedinte

Numai ca incalca prevederile Comisiei de la Venetia si nu e normal sa schimbi regulile in timpul jocului..Dar ce mai e normal in Romania normala,cand prevaleaza dorinta de anticipate si nu marirea alocatiilor si pensiilor ..acestea sunt pe planul 2..oare romanii atat de prosti or fi ?..nu cred ..

"în primele 3 săptămâni Partidul național liberal v a tăia pensiile speciale!"Nu v ar fi rușine așa un pic nesimțiților, tăiați pensiile speciale și dați(dublați) alocații copiilor ce mai așteptați!????De ce v-am votat?DE CE????

Mulțumim dm președinte așteptăm să avem un bărbat la primăria capitalei nu femeie ..nu știe de capu iei ..vom vota Nicușor Dan cu toată fam mea

Nu cred ca cetatenii au cerut asa ceva , romanii au cerut spitale - un sistem medical mai bun , alocatii, salarii, autostrazi, școli , interzicerea defrisarilor si anularea pensiilor speciale,etc.. , n am vazut nici un proiect anuntat pe una dintre aceste probleme , doar ura fata de Psd - si ca nu sunt bani , tot asta auzim , cred ca ne am saturat de prostiile astea !! Hai sa nu ne imbatam cu apa rece ca sunteti penibil ! Tot aud de o Romanie NORMALA ! Ce inseamna normala din partea voastra ? Din partea mea nu inseamna f multe ! Explicati va ce inseamna , prin proiecte nu doar prezentate pe hartie , le vrem si finalizate !!

Vrem si reducerea nr de parlamentari la 300 asa cum am cerut in Referendum. Mai vrem interzicerea totala a taierii de paduri in Romania. Si sigur , renuntarea la pensii speciale. Cu exceptia veteranilor de razboi! Atunci cand aceste trei dorinte ale natiunii vor fi implinite,se va chema ca suntem intr-o tara democratica!

Așteptăm și asumarea răspunderii pe eliminarea pensiilor speciale,toate . Cine vrea pensie mare la bătrânețe, să-și facă pensie privată, noi, cetățenii de rând ne-am cam săturat să cotizam pentru bunăstarea parlamentarilor, senatorilor și a tuturor neamurilor psd-iste si pnl-iste.Și poate puneți în aplicarea și referendumul referitor la înjumătățirea parlamentarilor și deputaților, cam multi porci pe metru pătrat.

Bravo!!! O masura luata in interesul natiunii.

Așteptam si asumarea raspunderii pe eliminarea pensiilor speciale!Au construit un stat mafiot: serviciile secrete,politia,procurorii,judecatorii ,parlamentarii ,politicienii si au pensii speciale.Da,pentru merite speciale si pentru contributia la faurirea unui stat multilateral dezvoltat,merita toti pensii speciale.E de râs si de plâns!

Numai la alegeri va gânditi... pensiile speciale tăiate, pe cand?

View more comments

2 weeks ago

Klaus Iohannis

De Ziua Culturii Naționale, îi omagiem pe toți artiștii români, care sunt autentici ambasadori ai identității și diversității societății noastre. Poeții și prozatorii noștri, pictorii și cineaștii „noului val”, compozitorii și interpreții, artiștii scenei dramatice și lirice românești își găsesc afirmarea, admirația și publicul fidel peste tot în lume și duc astfel mai departe misiunea pe care cultura a avut-o permanent de-a lungul timpului, aceea de a trasa României un parcurs european și modern. ... See MoreSee Less

De Ziua Culturii Naționale, îi omagiem pe toți artiștii români, care sunt autentici ambasadori ai identității și diversității societății noastre. Poeții și prozatorii noștri, pictorii și cineaștii „noului val”, compozitorii și interpreții, artiștii scenei dramatice și lirice românești își găsesc afirmarea, admirația și publicul fidel peste tot în lume și duc astfel mai departe misiunea pe care cultura a avut-o permanent de-a lungul timpului, aceea de a trasa României un parcurs european și modern.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

De ziua lui Eminescu,doar Eminescu trebuie şi meritã felicitat! Mãcar atât!Ceilalţi,aveţi tot anul la dispoziţie sã-i felicitaţi.

Azi este ziua lui EMINESCU al nostru, al tuturor romanilor! Macar o zi pe an merita!

Si mai ales, sarbatorim ziua de nastere a minunatului noastru poet si filozof MIHAI EMINESCU ❤️

Este mic de tot, acest presedinte al Romaniei! Il vor uita degraba toti. Iar Eminescu e nemuritor!

Eminescu este nemuritor ! Chiar și după 170 de ani , ROMÂNII adevârați îi rostesc numele cu mândrie . Nu știu câti dintre noi își vor mai aminti numele D- vs peste 10 ani !

Mult respect tuturor celor care realizeaza caracterul de anti-roman al acestui ins pus sef peste saraca noastra tara ajunsa colonie! Normal ca nu va pomeni de Eminescu! Eminescu era patriot ! El nu e! Eminescu era un nationalist profund, un poet care a exprimat cele mai ascunse dureri si cele mai mari dorinte din inima acestui popor. Ce sa inteleaga un ins ca Werner din asa ceva?Traiasca Natia!Si felicitari celor care au luat atitudine pe postarea ignoranta a acestui individ!

Astăzi îl omagiem pe EMINESCU, mediocrule, nu pe noul val de ambasadori ai identității și diversității societății românești. Autoeliminează-te (ca să folosesc verbe noi adăugate în dex chiar de tine), că ești din ce în ce mai penibil, și tu, și-ai tăi, trădătorilor! De ce te deranjează tot ce-i românesc? De ce nu te duci la ai tăi părinți în Landul Bavariei, că acolo îți e locul! RUȘINE!!!!!

Nu amintești de Eminescu pe 15 ianuarie, nu exiști ca președinte al unei "Românii normale", și mai ales ca Om, ca Român! Odios mesaj! Decât un mesaj ofensator, prin omisiunea celui a cărui zi de naștere o omagiem, mai bine lipsa oricărui mesaj! Să nu amintești de Eminescu, ci de "parcursul european și modern" al României, ce poate fi mai grăitor pentru comandamentele globaliste care stau în spatele acestui gest!

Eminescu nu s-a învrednicit nici măcar să i se rostească numele de ziua lui. În schimb ar trebui să-i ”omagiem” pe cei din ”noul val”? pe cine pe Liberalii pe care i-a ”iubit” Eminescu?Ce postare tristă...

Taman pe Eminescu s a găsit să-l "elimineze" din centrul evenimentului...dar elogiem "noul val" (de progresism probabil)...poftim promotorul României educate...Herr Johannis, "ce e val, că valul trece..." Daca înțelegeți, firește....

Niciun cuvânt despre poetul Mihai Eminescu!Întotdeauna la această dată l-am comemorat pe Mihai Eminescu, nu am sărbătorit ziua culturii naționale!

Domnu' plăvan " De ziua Marelui Poet Național MIHAI EMINESCU, LUCEAFARUL POEZIEI ROMÂNEȘTI și cu ocazia zilei naționale a culturii........... TREZIȚIVĂ....ca rămîn poeziile LUI fără obiect (codrule codruțule, lacul, marea, valul, turmele, muntele, dealul, cerul, norii.........etc.)

"Greșelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." MIHAI EMINESCU

De Eminescu ati uitat???Purtatorul de sapca s-a gandit sa-l "elimineze" pe Eminescu! Nu va place nimic din ce este romanesc!

EMINESCU! orice simbol romanesc va deranjeaza ...azi e despre Eminescu, asa cum pe 9 mai e Ziua Independentei !

Dumnezeu sa binecuvinteze Romania amin si de altfel si pe dv d-le Presedinte al Romaniei cu sanatate putere de munca cu adevar draptate pt tara noastra frumoasa si cu iubire multa pt copii care sunt in crestere pt batranii nostrii si sa va binecuvinteze Dumnezeu cu intelepciune si credinta in Domnul Isus care nea iubit si ne iubeste pe toti amin .O zi binecuvintata va doresc amin

Coa(n)e, ziua asta e zi sfanta ca si cea in care-l pomenim pe Stefan cel Mare. E sfanta pentru ca, in ciuda voastra, a tradatorilor de tara (ca de neam nu se pune problema, nu esti neam cu noi), poporul asta are sfinti ai romanismului absolut. Printre care si Eminescu. Sterge-ti ranjetul si fa plecaciunea de cuviinta!

Va ard cuvintele lui Eminescu si acum, asa-i?E ziua lui Eminescu, profesoras de 2 lei, nu ziua lui Patapievici, Boia si alte nulitati progresiste de-ale voastre!

Domnule Președinte, poate doriți să cumpărați un tablou de-al meu. Așa, din respect pentru artist. www.szekelyszilard.com

Tot de Ziua Culturii Nationale a fost evacuată Libraria Eminescu din Sibiu pentru că funcționa intr-o casă, dovedită ulterior de catre instanță că fusese dobândită cu acte false. A fost tot un act de cultură pentru a trasa un drum european și modern României educate?

Pai ZIUA CULTURII NATIONALE e pe 15 ianuarie. E cel mai frumos omagiu care i se aduce lui Eminescu 🙂Nu cred ca trebuia sa mai spuna ceva.

Azi e ziua de nastere a lui Mihai Eminescu.

Mihai Eminescu(pe care astăzi nici măcar nu-l menționați) spunea că "toate-s vechi şi nouă toate" întrebându-se de "bâlbîiți cu gura strâmbă sunt stăpânii astei nații"?O fi ziua culturii naționale(nimic de zis)dar Eminescu îi eclipsează pe toți...cu el ar fi trebuit să începeti şi tot cu el ar fi trebuit să terminați întrucât a fost,este si v-a fi de neegalat(a trăit şi a murit pt.România)!! Merita pus la loc de frunte!! Apoi puteați menționa şi faptul că în onoarea lui ziua de 15 ianuarie a fost declaratã zi națională a culturii(de ați fi făcut astfel ,altfel sunau cele scrise de dvs.)!

Da, trebuia sa aduceți un omagiu, poetului național, la aniversarea zilei de naștere!

Foarte frumos exemplu , sa spui asa ceva despre istoria noastra arata cat de putin ii pretuiesti pe romani. Si cat de curand va veni decontul. Pacat ca astia multi nu stiu ce au votat. Pacat ... Eminescu nemuritor

View more comments

3 weeks ago

Klaus Iohannis

Evoluția situației din Orientul Mijlociu nu a afectat în mod direct interesele României și nici securitatea cetăţenilor români, inclusiv a militarilor noștri aflaţi în Irak. Țara noastră se coordonează permanent în cadrul NATO și UE, precum şi cu partenerii săi strategici, în primul rând cu SUA, în ceea ce privește obiectivele fundamentale de securitate. Lupta noastră comună împotriva terorismului trebuie să continue cu fermitate. De-a lungul anilor, România a avut un rol important în eforturile de stabilizare şi reconstrucţie din Irak, în cadrul unor demersuri internaţionale colective. Nu este nevoie de noi focare de conflict în această zonă, ci de coagularea eforturilor pentru a aduce pacea în regiune şi a oferi siguranţa necesară reconstrucţiei. Calmul şi reluarea dialogului pentru detensionarea situaţiei, alături de respectarea angajamentelor internaţionale asumate, sunt condiții esențiale pentru identificarea unor soluții pe termen lung. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Țara noastră se coordonează atât de permanent încât pentru a mia oară și de această data ,nici nu sa pus in discuție cum că am face parte din “spațiul schengen” !!! Poziția României într-un spațiu geopolitic atât de avantajos pentru ea ,ar fi trebuit să o facă mult mai respectată și ar fi permis acesteia punerea unor condiții ...păcat!!!

Felicitări domnule Președinte! Așa arată un comunicat corect în zona Relațiilor Internaționale!

Sunt multe de făcut în țară stimabile președinte cum ar fi oprirea masivă a defrisarilor pădurilor. Economia tari agricultura minele de aur ale tari ar trebui refăcute și scos aur asta ar da de lucru la o mulțime de oameni și aurul ar ajuta economia tari enorm.pentru ca mai avem aur și multe altele în interiorul tari.despre problemele exterioare mai puțin să-i lăsăm pe americani sa isi faca ei treaba lor cu iranieni cum vor.

Dialog gen vorbim impreunã şi ne înţelegem separat !Fiecare cu ce-l doare !Poate sã fluture si un tren cã unii se gândesc tot la ale lor !

Cea mai grea lupta pe care o ducem ca tara e cu schimbarea mentalitatilor noastre. 30 de ani de la Revolutie e mult prea putin ca sa speram ca ne-am vindecat.

Pentru ca tot sunteți șeful diplomației , ar trebui sa va ocupați cu adevărat de aceasta sarcina domnule președinte. Pe mandatul dvs trecut aveam la Bagdad un ambasador în vârstă care nu a făcut nimic pt România acolo ,...... își urmarea doar interesele proprii..... zona aia dacă ar deveni stabila ar fi o zona din care România ar putea creste economic, dar pt acest lucru ar trebui oameni cu viziune nu unii pe care ii cauta moartea prin românia iar ei stăteau ascunși în sediul ambasadei României din Bagdad. La Prada ma refer ca sa nu ziceți ca vorbesc de dragul de a vorbi

Ar fi timpul ca România să își schimbe politica de absolută fidelitate împotriva SUA!Suntem de atâția ani parte a UE și putem să ne permitem o poziție europeană, critică la adresa unor politicieni ca Trump!Peste un deceniu de tortură la Poarta Albă, un adevărat Guantanamo european sunt destul!

Multumim pentru ca ne tineti la curent , domnule presedinte. Mizez pe faptul ca Romania a dus mereu " politica dialogului " si sper ca situatia tensionata sa nu escaladeze. Oricum , sunt impotriva terorismului.

O lume condusa de cativa nebuni! Toti sunteti marionetele lor! Vindeti tari si suflete pentru putere! Luati-va "jucariile" si va bateti pe Luna, ca noi vrem liniste! Omorati-va intre voi!

Felicitări domnule Președinte pentru modul cum a-ți prezentat presei (acea presa care va contesta meru.) răspunsuri concrete si la obiect.In sfârșit au văzut că au în fata Președintele care vrea cu adevărat să aducă normalitatea.

Ne lași cu atâta politică! Ar fi mai bine să ne spui de ce nu promulgi legea privind marirea alocatiei!Prioritar a fost finanțarea partidelor politice.De ce nu reduceti cheltuielile parlamentarilor?Vă tot gândiți la alegeri parlamentare ....alte cheltuieli. O sa mai vedeți voi votanți....

Ca parte a unor tratate internationale, România trebuie să contribuie diplomatic atât la detensionatea unor situații conflictuale, càt și la menținerea pâcii.

Până una alta tăiați pensiile speciale care ajung la peste 8000€ și măriți alocațiile copiilor care la ora actuala e undeva la 35€, faceți o comparație cu alocațiile din Germania sl dublate și vom fi departe de suma reala ce se acorda unui copil în Germania. INCA O PROBLEMĂ ARZĂTOARE; OPRIȚI TĂIEREA ILEGALĂ, VOM AJUNGE A DOUA "AUSTRALIE", mor zi de zi animalele sălbatice pe drumurile țării ptr ca defrișările au nimicit pădurile😢😢😢😢😢😢😢😢😢.

Domnule presedinte.Ramanem fara paduri la cum se fura iar padurarii sunt ucisi de hoti.Dispar copii si sunt traficate copile de pe urma carorara se imbogatesc clanurile mafiote.Mor oameni arsi in spitale din cauza incompetentei.Lista e lunga pana.....in Irak.Prima data cand v am votat am stat la rand 5 ore sperand ca veti schimba ceva.Prioritatea Dv ar trebuie sa fie Romania sau....ceea ce a mai ramas din ea din pacate.

Nimeni nu ne va ataca vreodata ! Suntem prea corupti sa ne opunem! Trebuie sa vina ,si doar ,le propunem Pensi speciale ,sau le dam ceva padure si ne lasa-n pace ! Si o racheta daca trimit pe teritoriu nostru , o sa o retrocedam imediat , avem experienta 🤔🤔

Lasă politica Iohannise, și mai bine taie pensiile speciale de la toți penalii și corupții din parlament și DNA; că nu suntem proștii voștri c-asta-i ce-a mai mare hoție și discriminare în toată România cu așa zisa pensii speciale: și treci la fapte că de aceea ai fost ales din nou de popor.( Și de Ceaușescu ar trăi voi hoților n-ați mai fii.)

Internul este alta poveste, dar extrernul este vital..nu traim in cizma, suntem pe un continet..pe PLANETA!Nu poate nimeni sa isi ia Romania in buzunar -patriotilor!Avem nevoie de pace pe glob, asta e una din cele mai importante indatoriri, ale Presedintelui..Toti care nu pricep, se duc la vot pentru maririle de pensii si salarii..doar repetentii la mate-gen!

Domnule președinte. Un război pe toți ne afectează ,sper să se termine cu goana dupa petrol.

In afara ca este președinte, are multă școala și educație fata de mulți ,,patrioți romani” care se cred educați.

Nu exista terorism. Singura lupta pe care o ducem e cu NOI. Ne sinucidem lent .. zilnic.

Sper ca razboiul sa se poarte pe cealanta jumatate de planeta, nu de alta dar am apucat sa pun roșiile in grădină si nu vreau sa vad picior de soldat pe acolo.

Se pare ca acolo nimeni nu mai stie ce inseamna terorism. O consacrata definitie ar fi (citez un ziar) : "esti considerat terorist sau in functie de cum te pozitionezi de partea SUA sau nu". Totul este propaganda deja. Un lucru este clar, trupele straine nu pot stabiliza o zona niciodata, iar lupta pentru alungarea trupelor straine va fi intotdeauna. Din pacate este un subiect periculos de discutat. Si iara intram in zona fariseimului si a minciunilor. Tacem si acceptam pentru cinicul "interes national" politica jandarmului. Cam toata planeta asa face.

Pacat ca ne sacrificam noi militari(NATO) pentru SUA. Vad ca degeaba ati promis ca o sa fie mai bine pentru romani ca tot mai rau e .

"Tara arde, babele se piaptana"Va faceți griji pentru IRAQ in timp ce sunt atata probleme de rezolvat in România :)) iar de SUA nici nu cred ca ii pasa de România :))

Dar cu "terorismul" de pe drumurile din România ce facem?7 morți pe zi. O comună pe an. Jumătate ar fi salvați cu niște măsuri de siguranță rutieră de bază: drumuri cu marcaje și fără gropi, niște parapet de protecție, semafoare la trecerile pentru pietoni de pe străzile cu minim două benzi pe sens, etc. Mai facem și niște educație rutieră pe bune și salvăm minim 1.200 de români pe an în următorii ani. Vă interesează?

View more comments