PNL

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

17 hours ago

Emil Boc

Cluj-Napoca : 77 de casatorii in acest sfarsit de saptamana! Mult noroc si “Casa de piatra “ tinerilor castoriti! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

PUTERE SA AJUNGEȚI SA BINECUVANTAȚI 1.OOO.OOO SI MIRILOR FERICIRE VESNICA !!!

Casă de piatră tuturor și multa fericire

Felicitari!Casa de piatra!

Fericire!

Casa de piatra și multa fericire și tot binele din lume. 🙋 🥂🌹🌹🌷❤️

Casa de piatra și fericire!

Casa de piatra mirilor!😘😘😘😘💖💝💐

Felicitari tuturor! Sa nu cheltuiti toti banii de la nunta, sa va pregatiti pentru crese particulare #900copiifaracresa2019

Casă de piatră !

Casa de piatra mirilor!☘🌹☘

Tuturor le doresc casa de piatra ...fericire ..respect ..înțelegere si multa iubire ... ca sa reziste casnicia .

Bravo! La cat mai multe 😊

Fericire Infinită Mirilor,Iar D-voastra D-le Primar Emil Boc Multă Putere Și Sănătate Maxima!

Casa de piatra mirilor.

Felicitari!! 🥂

Casă de Piatră!!!

Casa de piatra miritor si la cit mai multe casatorii!

Felicitări și casa de piatra tinerilor căsătoriți 🤗🤗

🌏🌍🌎

👏👏👏

👏👏👏

Casa de piatra mirilor

Acolo chiar ii cununa primarul? Felicitari dle.primar!

Bravo Emil Boc !

View more comments

1 day ago

Emil Boc

Clujul premiază performanța în cercetare și inovare

<< Premiile “Rada Mihalcea" pentru tineri cercetători în știință și inginerie >> oferă recunoaștere cercetătorilor tineri din România, care prin performanță și dăruire, aduc contribuții remarcabile în aria lor de specialitate. Concursul organizat de Primăria Cluj-Napoca alături de prof. dr. Rada Mihalcea, Cetățean de Onoare al municipiului, a ajuns anul acesta la cea de a V-a ediție.
Rada Mihalcea este unul dintre cei mai cunoscuți cercetători din Statele Unite ale Americii, fiind recunoscută în topul celor mai buni 100 cercetători americani și premiată de fostul președintele al S.U.A., Barack Obama.

Competiția pune în valoare unul dintre cele mai importante avantaje pe care țara noastră le deține: resursa umană capabilă, talentată și dornică de afirmare.

Concursul este recunoscut la nivelul Uniunii Europene ca un model de bune practici pentru promovarea talentelor în domeniile cercetării, inovării și pentru menținerea tinerilor în țara de origine pentru a activa în diferite domenii.

Am avut plăcerea să particip astăzi, alături de prof. Rada Mihalcea și de dl prof. univ. dr. Radu Munteanu la gala de premiere a concursului, care s-a desfășurat la Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca - clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

În acest context am subliniat încă odată faptul că cercetarea și inovarea sunt elemente cheie în strategia de dezvoltare a Clujului, instrumente importante în procesul de adaptare la evoluția tehnologică, digitalizare și de anticipare a slujbelor viitorului. Tinerii reprezintă motorul inovației, iar dedicarea lor în domenii de interes precum știința și ingineria asigură pârghiile necesare orașului pentru o dezvoltare durabilă și sustenabilă, care să facă față cu brio la ceea ce ne rezervă viitorul.

Câștigătorii ediției 2019 a concursului sunt:

Premiul I - 3000 $
Apostol Nicoleta-Georgiana, cercetător științific de gradul II la Institutul Național de Cercetare pentru Fizica Materialelor

Premiul II - 2000 $
Cazacu Cristian-Mihai, lector universitar la Facultatea de Matematică și Informatică la Universitatea din București

Premiul III - 1000 $
Beșleagă-Stan Cristina, cercetător științific de gradul III la Institul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Materialelor

Mențiuni speciale:
Burghele Bety-Denissa, cercetător specializat în știința mediului la Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca

Gulei Diana, cercetător biochimist în cadrul Centrului de Cercetări pentru Medicină Avansată la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”

Hossu Constantina-Alina, cercetătorul științific de gradul III la Centrul de Cercetare a Mediului și de Efectuare a Studiilor de Impact

Velicu Ioana-Laura, lector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

La ediția din acest an au aplicat 60 de participanți, dublu față de anul trecut, valoarea totală a premiilor fiind de 6000 de dolari.

Premiile pentru căştigătorii acestui concurs au fost oferite de următorii sponsori: iQuest, #EmersonCluj și Coral Impex.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări tuturor cercetătorilor români din diaspora și din românia și nu în ultimul rînd celor clujeni

Felicitări Pt tot ce se intampla acolo la Cluj , Dl Emil Boc !!!

Excelent. Performanta trebuie incurajata!Va rog sa nu mai dati burse de merit persoanelor mediocre din scoli (ca citisem pe site-ul primariei ca daca au media peste 8.50 primesc bursa). Un elev care invata in mod constant in invatamantul preuniversitar din Romania are lejer media 9. Unul care depune efort, chiar peste 9.50.

Felicitări

Felicitări si multă sănătate !

Felicitări ! 👍

Felicitări

Felicitari tuturor!

Felicitări acestor oameni minunați pentru realizările lor și felicitări administrației locale pentru că îi răsplătește pentru munca lor! #ILOVECLUJ ❤️❤️❤️

Ca de fiecare dată, investițiile in educație sunt baza! Felicitări pentru tot ce se întâmplă la Cluj!

În Africa săracă e proiectul, e avantajos pentru Clujeni 3,6, cazane, care arde reciclabile preturi cartoane, gunoaie orce, și parte cealaltă, dă curent, și gaz, ce înseamnă, facturi mai mici la facture, gaz și lumină, mai sînt 4 țări funcționează proiectului aduce factura mai mici, care fonduri Europa, a făcut bine cu prioritare, da, țevile de apă în Cluj 60,80 ani nu înlocuite, țevi ruginite, la tarnita e apă bună dar filtrele ca periuța trebuie înlocuite, locuințe de 9 ani nu se fac, mii de dosare famili așteptă locuințe, adevărul, doar le promit din taxe inpozite

Boc zi ce trece îi tot mai mare o început să crească !!!

View more comments

1 day ago

Partidul Naţional Liberal

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, dl. Ludovic Orban este prezent la DIGI 24, in emisiunea moderată de Alina Manolache. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ne pare rau pentru militaru leșinat, dar, după părerea mea nu este treaba președintelui mai ales că erau medici în apropiere .

Presedintii respecta niste reguli convenite cu SPP, daca oprea discursul se crea panica si nu se stie care ar fi fost consecintele!

Succes!

Mult succes, domnule președinte Lidovic Orban!Ne așteaptă din nou o campanie grea, dar din care vom ieși clar câștigători! ↗️↗️↗️

❗❗❗ 72% pentru Klaus Iohannis în turul doi!

Mult succes

Mult succes în campanie!

Victorie PNL! Victorie Iohannis! ✌

Felicitări

Bravo Orbán vom fi alături de iohannis

Bună seara !

Diaspora votează #KkausIohannis!!

Bună seara

Mult.succes

Mult succes, așteptăm să vedem după.

PNL câștigă alegerile pentru al doilea mandat pentru Klaus Iohannis Președinte!

👍👍👍

👏👏👏↗️↗️↗️👏👏👏

Chiar bun Ludovic Orban!

Trebuia să oprească discursul imediat și să vadă ce se întâmplă, că nu era animal să-l lasa așa,doamne ferește!

Cum explicati ca fostul prefect PSD de Neamț, Vasile Panaite (trecut și pe la Pro România), și fosta șefă a femeilor ALDE din București, Lilian Fedorca, au trecut în ultimele zile la PNL ? Și asta în ciuda declarațiilor președintelui PNL, Ludovic Orban, care a dat asigurări că partidul a închis ușile pentru PSD și ALDE.

...texte.. în România se fură pe rupte,trafic de carne vie,etc...dar toate acestea sunt un fleac!!!.. Problema voastră este un " a merican" leșinat fiindcă băuse prea mult cu o seară înainte alături de minore " aduse la Deveselu, din Caracal!!... Sifoane...

Noi suntem prosti, oamenii, ca votăm...noi îi punem la conducere(Sa poata fura), când pe un partid, când pe altul...asa prin rotație, ca sa nu se supere! PANA LA URMA, TOTI FURA!!!

Trec prin fața pupitrului ,prin stanga si prin dreapta in fuga , cum sa nu te intorci ca sa vezi unde alearga ???!!!

View more comments

Robert Sighiartau, secretarul general al #PNL: "Prețurile cresc de la o lună la alta.

Politicile fiscale ale Guvernului alimentează creșterea de prețuri, în special a produselor agroalimentare, adică a produselor pe care le consumăm zilnic. Cartofii, fructele sunt în topul creșterilor, iar semnele nu sunt bune deloc pentru perioada care vine. Importurile la carnea de porc vor exploda în lunile următoare.

Guvernul a epuizat toate resursele pentru a îndrepta cât de cât situația. Ținând cont că întreaga activitate e concentrată pe problematica politică pentru menținerea la guvernare, e aproape sigur că lucrurile vor degenera.

Soluția e relansarea țării printr-un nou proiect care să genereze o altă dinamică în societate. PNL e primul în opțiunea electoratului. O arată sondajele, dar și rezultatul de la ultimele alegeri. Un nou guvern, cu oameni care au demonstrat și au performat pot duce România înainte."
... See MoreSee Less

Robert Sighiartau, secretarul general al #PNL: Prețurile cresc de la o lună la alta.Politicile fiscale ale Guvernului alimentează creșterea de prețuri, în special a produselor agroalimentare, adică a produselor pe care le consumăm zilnic. Cartofii, fructele sunt în topul creșterilor, iar semnele nu sunt bune deloc pentru perioada care vine. Importurile la carnea de porc vor exploda în lunile următoare.Guvernul a epuizat toate resursele pentru a îndrepta cât de cât situația. Ținând cont că întreaga activitate e concentrată pe problematica politică pentru menținerea la guvernare, e aproape sigur că lucrurile vor degenera.Soluția e relansarea țării printr-un nou proiect care să genereze o altă dinamică în societate. PNL e primul în opțiunea electoratului. O arată sondajele, dar și rezultatul de la ultimele alegeri. Un nou guvern, cu oameni care au demonstrat și au performat pot duce România înainte.

Comment on Facebook

Tot respectul il meritati sunteti un politician pe cinste ma rog la bunul dumnezeu sa va ocrotească de tot raul si sa va dea sanatate putere si răbdare sa puteti ajunge acolo unde trebue si sa faceti ce trebue

La teorie toti,indiferent de culoarea politica avuta va declarati specialisti ,in realitate asteptati la cotitura doar,doar.Asteptati sinecura! FAPTE NU GARGARA! Incercati sa faceti politica benevol nu contra cost! Fara pensii speciale,fara ajutoare sociale pentru lenesi,un parlament muuult mai suplu,micsorare nr de angajati in servicii speciale,ca i-am depasit la nr de angajati in domeniu pe germani care nu au populatia noastra,politici serioase in invatamant,sanatate,transporturi,etc.

Greu de gândi că POLITICĂ FISCALĂ, influențează prețul fructelor SI legumelor! Prețurile din PIAȚA sunt influențate de producție,de cerere SI de ofertă .

Bravo domnule,esti un politician pe cinste!

Pensiile speciale trebuie taiate un tanar traieste cu 1900 lei un pensionar de lux cu 50 000 lei vede cineva normal asta

APRECIEZ PARERILE VOASTRE.

Lasă că voi veți iefteni salariile și pensiile..că la asta vă pricepeti cel mai bine...

Dar masurile voastre unde sunt? Ca nu am vazut s-au auzit de vreun program de guvernare din partea voastra? Aaaaa decat ca daca veniti la guvernare taiati iar salarii, pensii etc si mai mult ca sigur bagati iar criza financiara ca Basescu 😂😂😂 .

Tare mai aștept să vină liberalii la putere să mă duc cu sacoșa la piață să mi-o umple vânzătorul și să-mi dea și vreo câteva sute de lei, că va fi dezinflație. Va curge numai lapte și miere când vor fi ei la putere. Aștept...

Credeti că puteți rezolva problema acum în opoziție rezolvați toate iar când sunteți la putere uitați de popor sănteti numai cu gândul cum să vă inbogatiti mai repede.

Cresc prețurile cu adevărat și ce este ciudat că sunt magazine unde una este prețul la raft și alta e la casă. Și mai e ciudat crește prețul la un produs cu câțiva bani buni Astăzi iar mâine scade din nou cu câțiva bani și peste trei zile urcă și mai multe exemplu ciocolata Heidi cu 85% cacao. Realitatea e că trăim între o minciună și o hoție cine mai fost în România niciodată și aceasta numai datorită acestui guvern nenorocit numit PSD

Se stie ca urmeaza o criza si pregatesc tara pentru asta.O stiti si voi,dar rolul vostru e sa blamati,nu sa colaborati de parca ati fi apatrizi...

Toți sînteți luptători după putere,după ciolan nu după ce trebuie facut an țară. Sacrificati-va ca Romania sa nu mai fie bătaia de joc a nimănui si nici a voastră! Domnilor,domnilor care va asezati an fruntea țării,Romania! Multumesc!

ROMÂNI !!!! TREZIȚI-VĂ! NU P.S.D-ul vă plăteștd pensiliile! Au îndatkrat România cu 100 miliarde euro! Copiii,coliiilor noștri vor munc să plătească BUNĂSTAREA MEMBRILOR P.S.D.NU-I MAI VOTAȚI PE ACEȘTI OAMENI FĂRĂ DUMNEZEU!

Firea - ți ai dracului de mincinoși, până acum nu a-ți văzut că au crescut prețurile. Numai în campania electorală vă aduceți aminte de oameni, ticăloșilor.

Ca sa vezi ce noutati ne spune " romanul " , care a votat impotriva Romăniei , la Bruxelles !! Preturile nu au crescut cumva si atunci cand s-au taiat salarii si pensii ? Ca atunci nu prea am vazut sa fiti asa vehementi !

La promisiuni toți sunt specialiști! Dar ce ați făcut voi când ați fost la guvernare, ați uitat sau credeți că noi am uitat???

Domnilor politicieni,mergeti prin tara,dar la sate nu in orase, sa vedeti situatia la fata locului ,mergeti pe campuri si vedeti ce face seceta cu toate ca a plouat.Primii politicieni care au inceput cu ajutor social afost guvernul lui Boc,ceilalti care avenit dupa el in loc sa stopeze,au cntinuat.Tineretul nu munceste,stau pe la terase ,ca vine ajutor de la primarie,iar la orase merg prin dicoteci.Mergi pe strada si ii vezisi auzi cele mai urate injurii ,iar noi tacem ca ne e teama .Domnilor politicieni va rog ft.mult nu mai faceti politica la tev.,mergeti in teritorii, iar d nul Presedinte sa i roage pe toti elevii meditati de el sa faca o intalnire sa vedem si noi ce au ajuns meditatii lui .

Preturile nu le face guvernul,asta știe lumea.Voi va bazați numai pe critici că de obicei,fara să dați soluții

dupa alegeri care o sa fie cantecul ,,va spun eu --;am preluat guvernarea de la ceilalti ,nu e vina noastra ca nu sunt bani suficienti ---dar sa nu uitati ca este cantec vechi !

Toți politicienii (așa vor să li se spună)promit marea cu sarea,Dar cînd se văd aleși fac legi favorabile lor că să se îmbogățească fără "numar" că proști iau votat! Așa că lăsați vorbele mari (și pentru voi!)și faceți treabă pentru tara în care trăiți si furați fără frică pentru că proști înghit orice!

Și dacă veniți voi , faceți reduceri 100%...?

Ai mare dreptate . Luptați voi , cei tineri din PNL să preluați puterea și să schimbați tara noastră .

Cine a mai auzit pensi la 50 de ani să ieși an pensie nai făcut nimic pentru tara decât trăiai an lux mâncare haine pe gratis și alcool .

Ce-ați făcut voi concret și benefic țării în 30 de ani?

View more comments

2 days ago

Andreea Paul

Mama ei de țară și de litoral ... așa arată ... hai români să punem mâna pe furci și să facem curat până înțeleg și autoritățile că soluțiile sunt la îndemâna lor dacă le-ar păsa de noi, turiștii, și de calitatea vieții localnicilor! E vreo companie privată dornică să intervină până se trezesc autoritățile și să se implice într-o campanie de responsabilitate socială atât de necesară?!
Cu nea Tony, localnic, de vorbă despre supărarea noastră în Eforie Sud...ne strigăm durerea...
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări!

👏 felicitări Andreea ! Același om pe care îl știu de câțiva ani buni! Suflet bun,curat și cinstit! 🤗. Succes

Good job

Din acesta cauza nu voi merge la mare la noi, plus multe alte probleme și toată lumea ridica din umeri. Oricum felicitări Doamna Andreea! 👏

Mi-ar placea mai mult sa va vad la TV , discutand despre economie,decat in ipostaze de acest gen.

Mi-am cumparat doua furci...ca e mult de lucru !

din păcate statul o sa ne lase pe noi in continuare sa-i facem treaba si el va incasa salariile daca așa il obișnuim.ar trebui sa il lăsăm sa falimenteze sa vedem de unde va mai incasa pentru a-si umfla salariile.

Am si eu un vecin care a ocupat abuziv locuinta matusii sale decedate si...poate va ganditi sa treceti si pe la el..chiar e nevoie de putina curatenie...in special sa-i luati ratele, gainile, iepurii...nu conteaza ca locuinta e situata in zona A, centrala a oradului....🤓

Mama ei de tara, niste amenzi usturătoare si se rezolva. Pe oriunde ne ducem (Bulgaria) ne-am facut de minune. 🤣

Lipsa educației și aici se vede. Creștem generații fără spirit civic, fără puterea exemplului. "peștele de la cap se impute"

Wow..eu vin duminica la Eforie Sud..Asta ma asteapta??

Felicitări Andreea, va arata Bobotanii cum se lucrează, nu degeaba sunt urmașii lui Coposu, același sat

Sa nu ne mai plîngem de sărăcie !!!! ... întîi ş-întîi de toate ne sufocă nesimțirea ! Bravo , doamna Paul ! ... poate se vor molipsi ....

Nu se poate doamnă, ne-am întâlnit în Bulgaria, e aceeași mare,dar nu "mâncăm" numai salată.

TERIBILA PERSOANA SUNTETI !DIN PACATE , SURPLUSUL DE ENERGIE NU AR TREBUI ASTFEL CHELTUIT, MAMA EI DE TARA !

👍 mai rar așa oameni ...

Offf ce tara frumoasa avem și cei care o conduc își bat joc de ea.

Litoralul nostru e de jale!S-au dat voucere,au scumpit totul,dar nimic in plus.S-a construit haotic,arata deplorabil!Plin de alge,ca sa intram in apa s-au facut carari cu mainile.Iubesc marea si-mi pare rau ca trebuie sa spun cat sunt de dezamagita de atata delasare!

Am 11 ani de Bulgaria consecutiv....nu vezi asa ceva ...autoritatile statului nu se implica...salarii mari si atat

Mâna pe furci și după ei să-și facă treaba. Că la mine la muncă nu vine nimeni și nu sunt plătit din bani publici.

Cand erai la PD-L cum crezi ca era țara asta??? Te-ai găsit mot sa dai o lopata de alge pentru 30 de poze și sa faci comentarii irelevante!

Daca nu ne schimbam noi ,lasand nesimtirea deoparte,va fi mizerie mereu peste tot.Respect si admirație pentru dv.

View more comments

2 days ago

Raluca Turcan

Klaus Iohannis: Acum statul şi politicienii trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor societăţii. Guvernările PSD au dus statul în punctul de a eşua şi de a deveni incapabil să mai garanteze drepturile fundamentale ale cetăţenilor săi. Noi avem obligaţia să repunem statul în matca sa şi să redăm cetăţenilor încrederea că instituţiile sunt eficiente. Este ceea ce aşteaptă românii de la preşedintele lor şi de la Partidul Naţional Liberal, partidul care a câştigat ultima rundă de alegeri şi care, sunt convins, va câştiga toate alegerile. ... See MoreSee Less

Klaus Iohannis: Acum statul şi politicienii trebuie să se ridice la nivelul aşteptărilor societăţii. Guvernările PSD au dus statul în punctul de a eşua şi de a deveni incapabil să mai garanteze drepturile fundamentale ale cetăţenilor săi. Noi avem obligaţia să repunem statul în matca sa şi să redăm cetăţenilor încrederea că instituţiile sunt eficiente. Este ceea ce aşteaptă românii de la preşedintele lor şi de la Partidul Naţional Liberal, partidul care a câştigat ultima rundă de alegeri şi care, sunt convins, va câştiga toate alegerile.

Comment on Facebook

Cea început Base ai terminat tu o justiție corupta, slab pregătiți profesionali, și nu mai da vina PSD ca tu ești capul răutăți,. Ai pus la CCR doua nulități, ai ținut în funcție ca PG un torționar. și ce pui mei mai dai tu cu increderea

Obligația cea mai mare pe care o ai este DEMISIA.

Sa vindem tot,să prădam pădurile și tot ce se poate,să te plimbi aiurea și să rinjesti ca prostul atît știi....

Dacă nu ai facut-o în 4 ani și ceva de mandat nu mai faci nici de acum încolo noi vrem să scăpăm de tine și să ne conducă un român adevărat ca de nemți neam saturat

PNL a eșuat când a guvernat mereu PSD a făcut o viata mai ușoară pensionarilor mereu când au guvernat

Aveți obligația sa lăsați PSD sa guverneze încă 2 mandate ca au făcut numai bine pentru popor un partid cu dragoste de tara

Ce tupeu pe voi, ce a făcut Iohannis pentru tara, nimic, doar vacante ca doar nu a cheltuit din banii lui!

5 ani a stat in concediu.

Și Ceaușescu a început așa și a ajuns dictator. Adică o domnie susținută de Securitate și Justiție unde Statul pus în matca lui, este eminamente împotriva cetățenilor. De altfel Iohannis lansează numai mesaje anti-PSD, fără argumentare. Mi se pare un discurs foarte riscant pentru că nu precizează că acest Stat trebuie să lucreze pentru cetățeni. S-a văzut acum, cu tragedia de la Caracal, că Statul reprezintă pentru angajații instituțiilor de forță doar sursa materială și a bunăstării și că nu au nicio răspundere și nici competențe deși PSD a încercat să finalizeze legea răspunderii magistraților și legea polițiștilor. Legi, care se știe, au fost dărmate sau blocate de Iohannis și grupurile de presiune stradală create ad-hoc. Este o mare tragedie produsă la nivel național din cauza propagandei specializată care arată lucrurile pe dos. Lumea a fost inoculată cu sindromul Dragnea. Cine a avut interesul?

Voi vorbiți de drepturile cetățenilor voi cei care ați băgat vrajbă intre români?,cu ce drept mai ești în fața cu așa ceva rușine

Foarte frumos ,am vazut ca de 5 ani doar latri!

Ce ai lucrat pana acuma?De ce nu ai adus tu buna starea romanilor ,precum te lauzi?Ai o obsesie pt PSD si in rest nimic.Realizari 0

Bei Statul e pus bine tu stai cam prost în fruntea Tarii

cum? dupa 5 ani de mandat zero barat?

In cinci ani de zile tót in matca ai pus statul ,sí in ce institutii sa avem incredere care acopera casele tale cumparate cu acte false!

Votez IOHANIS! Postarile rautacioase sunt de la sustinatori PSD! Vi sa terminat malaiul?!

Eficienta pleaca de la tine .. ai o eficienta maxima de 0 zero absolut ...esti una cu universul si te îndrepți spre o gaură neagră...asa sunt si institutiile statului..nimic ..de niciunde care nu duc nicăieri .acum tu lovesti cu chestiile astea ...sa impresionezi...lumea ca te doare ..sufletul...dar sti ceva ...Nimic nu te doare....retrage te la pensie...si roaga prieteni sa ti cumpere un ceas ...de buzunar ...

Până acum pe unde ai umblat,de nu ai vazut ca STATUL nu este în matcă?????????????????

Rusine PNL! Domnul Cumpanasu afirma ca a fost amenintat de PNL pentru ca spune adevarul rusinos despre coruptia si incapabilitatea unor institutii .Ca toate partidele,bagati mizeria sub preș si totul e ok.Rusineeee

E bine și frumos să fii președinte , timpul trece repede dacă o ți numai în vacanțe și plimbări la Sibiu !

Te-ai întors din concediu, inafara de a te certa cu PSD-ul mai ști ceva?

Care instituti mai sant eficiente Johannis?In primul rand tu trebuie sa fi eficient!Rezultatul 0

Ipocrizie maximă din partea monumentului de ticăloșie!

Putoare! Sa mai aduci niște străini în tara, în loc sa faci ceva pentru romanii de afara!

Este prea tarziu ca sa se mai poata ceva. Si in nici in caz PNL. Nu ati fost toti la guvernare? De ce ati facut nimic? Deoarece pentru a face ceva bun in aceasta tara trebuie sa fii in primul rand OM si sa ai suflet. Ori ieri am vazut ce a facut d-l presedinte atunci cand un militar a lesinat langa el. Asa ca nu mai are rost sa ne mai lamentam ca facem si dregem. Povesti!

View more comments

În această seară, de la ora 21:00, Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal va fi prezent la DIGI 24, la emisiunea moderată de Alina Manolache. ... See MoreSee Less

În această seară, de la ora 21:00, Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal va fi prezent la DIGI 24, la emisiunea moderată de Alina Manolache.

Comment on Facebook

Ora 21.00 a sosit !!!Omul negru ,, a sosit " Canal 24 l-a primit Si el ,, adevăruri " a grăit !!!!

De ce nu te duci la ant.3? Nu ai curaj?

Succes !

Succes😊

Am sa Urmaresc Emisiunea Dle, Orban!Sunt Sigura ca va veti Descurca Foarte Bine.Sunteti un Politician cu multa Experienta.

Mult success pnl

Politician foarte deștept. Respect.

View more comments

3 days ago

Raluca Turcan

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Toata stima si admiratia. Va avea votul meu.

La mulți ani România te iubesc respect Andrei !

A fost o defilare foarte frumoasa .La multi ani domnule Președinte, pentru participare

Foarte frumos mai frumos era sa vedem ca aveți putina compasiune pentru acel militar ca sunteti președintele României nu Dumnezeu Puteați sa aveți o atitudine mai frumoasa fata de acel militar ca vati prezentat la acea întâlnire cu apelativul șeful armatei mele 😒😒Rușine dl președinte !

❤💛💙

Da! Am Urmarit Evenimentul. A Fost OK.

Un președinte ce a fost călcat în picioare de ploșnițele din guvern ,adormirea marinei ce a mai rămas ,la multi ani!

Poate da Domnul sa scapam de Dulapul de Sibii...sa vina oricine , numai sa nu mai vad "educatoarea " asta pe post de presedinte...

Prima Doamna a Romaniei, nu lovește nimic poseta roz... Vă rog În ritmurile în care suntem acuma sa nu știe cum să mă îmbrace 🙈🙈🙈 cum poate merge așa 🙈

Mai avem marina?

 venit si mutu??

Nu e deajuns că vă suport la televizor,acum și aici,partid de căcat cu președintele tău,borfasilor!

Tanti Rada, ce-ar fi sa te Bagi la Niste Alergari? Sa-ti Scoti Dracii din Teasta. Pai cat de Tampita trebuie sa fii, sa te uiti la Ceva ce Nu -ti Place? Asa ceva Nu e Posibil, decat daca ai Tartacuta Plina cu Tarate.

View more comments

3 days ago

Andreea Paul

Două generații de Marii vă îmbrățișează marinărește și vă urează sărbători sfinte minunate! Pe a treia Marie a casei, cea mai tânără generație, o protejăm 😍. Ea va decide, la majorat, dacă vrea sau nu să fie o prezență publică. ... See MoreSee Less

Două generații de Marii vă îmbrățișează marinărește și vă urează sărbători sfinte minunate! Pe a treia Marie a casei, cea mai tânără generație, o protejăm 😍. Ea va decide, la majorat, dacă vrea sau nu să fie o prezență publică.

Comment on Facebook

Felicitari! Multi ani sanatosi si bucurosi de viata unica sa va purtati frumoasele nume!

La multi ani fericiti!

La multi ani !

La mulți ani frumoși și împliniți.😘🤗

La multi ani !

La multi ani fericiți!

La multi ani!

La multi ani fericiti !

La multi ani fericiti🌷

La Multi Ani Fericiți!

La mulți ani fericiți!

La multi ani fericiti,Mariile mele dragi ! 🙂

La mulți ani fericiți!

La mulți ani fericiți!

La mulți ani sănătoși!!!

La mulți ani!

La multi ani !

La multi ani sanatosi!

La multi ani !

La multi ani!

La multi ani!

La mulți ani!!

La multi ani

La multi ani 🙂

La multi ani !

View more comments

3 days ago

Cristian Bușoi

La mulți ani, iubitele mele Marii: Marie-Christine și Anne-Marie Georgiana! 💐💐💐 Gânduri bune, sănătate și fericire tuturor celor care își serbează, astăzi, ziua onomastică! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

La Multi Ani superbi!

Ce mare va crescut fetița sa fiți sănătoși și fericiți cu totii !!!

De două ori , la mulți ani!

La multi ani !

La multi ani!

La mulți ani

Bravo meritati sa fiti buni si SĂNĂTOȘI

La mulți ani !

La multi ani cu tot ce este bun si frumos pentru Maria!🎂🌹🤗🍾❤

La Multi Ani!

La multi ani minunați!💐

Să vă trăiască Măriile !

La mulți ani!!!

La multi ani 😘😘😘

La mulți ani!

Sunteti o familie minunata🐞

La mulți ani!!!

La mulți ani,cu tot binele din lume !

La mulți ani și tot binele din lume,Mariana!!!!😍😍😍

Muuuuuultă sănătate și fericire alături de frumoasele tale Mării!

Sanatate,bucurii si împliniri!

La mulți ani minunati !

View more comments

3 days ago

Raluca Turcan

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

يوم جميل

❤️⭐💙

4 days ago

Emil Boc

Primăria Cluj-Napoca: 63 treceri de pietoni în lucru pentru creșterea siguranței participanților la trafic prin “suprailuminare”

După implementarea proiectului pilot de iluminare a celor două treceri de pietoni de pe str. Donath și str. Plevnei și ca urmare a rezultatului procesului de bugetare participativă din 2018, Primăria Cluj-Napoca a demarat un amplu proiect de iluminare pentru 113 treceri de pietoni nesemaforizate.

În prezent, se lucrează la 63 treceri de pietoni, urmând ca în perioada următoare să fie obținute autorizațiile necesare pentru a demara lucrările la toate cele 113 treceri de pietoni nesemaforizate care fac obiectul proiectului.

Trecerile de pietoni vizate au fost dotate cu sisteme de iluminat inteligente, echipate cu surse LED și controlabile de la distanță, pentru creşterea gradului de siguranţă a tuturor participanților la trafic - în special a pietonilor.

Pe fiecare parte a trecerilor de pietoni şi pentru fiecare sens de circulaţie, a fost montat câte un stâlp echipat cu aparate de iluminat cu distribuţia asimetrică a fluxului luminos. Aceştia sunt amplasați înaintea trecerii de pietoni din direcţia de deplasare a traficului iar fluxul luminos este direcționat spre pietonii aflaţi pe trecere, creându-se astfel un contrast pozitiv între pietoni și fundal.

Fiecare stâlp de iluminat este echipat cu senzori de prezență astfel încât în momentul în care pietonii intră în zona de detecție fluxul luminos va crește la nivelul maxim. La o anumită perioadă (setată din sistemul de gestiune) de la momentul în care senzorul nu mai detectează mișcare în aria configurată, fluxul luminos se reduce pentru a se economisi energia electrică. Senzorii permit detecția tuturor participanților la trafic și se pot configura de la distanță prin intermediul sistemului de gestiune.

O parte din trecerile de pietoni se află în perioada de testare a sistemului și reglare a senzorilor.

Valoarea totală a investiției este de 2.792.685 lei. Aceste lucrări sunt cuprinse în proiectul „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public și modernizarea sistemului de iluminat în două clădiri ale Primăriei municipiului Cluj-Napoca, folosind tehnologia LED”, finanțat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român.

Lista celor 113 treceri de pietoni nesemaforizate care vor fi iluminate la sfârșitul proiectului:
1. B-dul 1 Dec. 1918. intersectie Mirăslău
2. B-dul 1 Dec. 1918. intersectie Petuniei
3. B-dul 1 Dec. 1918. Acces Ștrand SUN/Poligon Auto
4. Gruia – zona str. 11 Octombrie (Şc. nr. 27)
5. str. Campului - intersectie Calea Manastur
6. str. Fabricii - zona str. Rovine (Şcoala gen. nr. 5)
7. Constantin Brancusi – hotel Opal
8. Anton Pann - intersectie Bucureşti
9. Bucuresti – intersectie Anton Pann
10. Bucureşti - intersectie Iazului
11. Bucium – Colina
12. Mirăslău în față la Profi
13. Dâmboviţei - Molnar Piuariu
14. Dâmboviţei - Clădire Expo Transilvania
15. Donat – zona str. Buzău
16. Donat – zona str. Haţeg (nr.6)
17. Donat – zona str. Ţibleşului (nr.17)
18. Donat – zona str. Iacob Bologa (nr. 120)
19. Donat – zona str. Miraslău
20. Maramureşului – zona Călugăreni (Lic. Tehnofrig)
21. Maramureşului - zona Nr. 151 A (Şcoala N. Iorga)
22. Maramureşului - zona Nr. 126
23. Maramureşului - zona Spătarul Milescu
24. Maramureşului - zona Breaza
25. Maramureşului - zona Papiu Ilarian
26. Maramureşului - zona Senină
27. Maramureşului - zona Nicolae Teclu
28. Maramureşului - zona Jean Jaures
29. Maramureşului - zona Ecaterina Teodoroiu
30. Maramureşului- zona G. Bruno
31. Maramureşului – zona str.Oaşului
32. Constantin Brancusi – Alee auto între bl. 190 - bl. 202
33. Constantin Brancusi – Barbu Şt. Delavrancea
34. Constantin Brancusi – Măcinului
35. Constantin Brancusi – C-tin Brâncoveanu
36. Eremia Grigorescu - zona Tăietura Turcului
37. Eremia Grigorescu - zona Nr.126
38. Eremia Grigorescu - zona Nr.104 (Traian Grozăvescu)
39. Eremia Grigorescu - zona C.A.Rosetti
40. Eremia Grigorescu - zona P-ţa Horea, Cloşca şi Crişan
41. Lunii în dreptul Hotelului Golden Tulip
42. Lunii intersecție cu E. Ionescu
43. Peana intersecție cu Primăverii
44. Câmpului în față la Kaufland
45. Decembrie 1918 în dreptul podului metalic
46. Pasteur intersecție cu Viilor
47. Pod Locomotivei la Autogara Beta
48. Dâmboviței intersecție Tribun Vlăduțiu
49. Calea Turzii mai jos de Bună Ziua
50. Brâncuși intersecție A. Sever
51. Bucium stație CTP
52. Primăverii stație CTP Sirena
53. Liviu Rebreanu intersecție cu Albac
54. Albac la Piața Hermes
55. Mamaia pod Elisabeta
56. Fântânele intersecție Petuniei
57. Bucegi în dreptul nr.4
58. Bucegi în dreptul nr.9
59. Bucegi în dreptul nr.12
60. Alexandru Vlahuta – intersectie cu Iancu de Hunedoara
61. Alexandru Bohăției, P-ța Ion Agârbiceanu;
62. Amos Frâncu, P-ța Ion Agârbiceanu;
63. Anina, Școala Ion Agârbiceanu;
64. Câmpul Pâinii, în fata la Coratim;
65. Dâmboviței, Ialomiței;
66. Dâmboviței, Aleea auto spre Cojocnei;
67. Dâmboviței, Piața Agroalimentară IRA;
68. Decebal, Lic. Terapia;
69. Fabricii, Sobarilor (Terapia);
70. Fabricii, B-dul Muncii;
71. Fabricii de Zahăr, Ialomiței (Școala Specială);
72. Gării, Oașului;
73. G-ral Traian Moșoiu, Spital Militar;
74. Grădinarilor, Banilor (Inului);
75. Horticultorilor, Școală;
76. Horticultorilor, Constantin Brâncuși;
77. Ialomiței, Dâmboviței;
78. Între Lacuri, Dunării;
79. Kovari Laszlo, Fericirii;
80. Lalelelor, P-ța Abator;
81. Louise Pasteur, Iuliu Moldovan;
82. Louise Pasteur, Aleea Castanilor;
83. Lunii, Bloc Rapsodiei 14, bloc P1;
84. Mecanicilor, Intersecția ”7 străzi”;
85. Mehedinți, Izlazului;
86. Mehedinți, Aleea Moldoveanu;
87. Mehedinți, Aleea spre Școala gen. nr. 3;
88. Mehedinți, Aleea Retezat;
89. Mehedinți, Nr. 76, alee auto spre blocuri ANL;
90. Mehedinți, Aleea Borșa/Negoiu;
91. Mehedinți, Aleea Cioplea;
92. Meteor, Liceul de Informatică;
93. Mogoșoaia, Școala Eugen Pora;
94. N. Titulescu, Arieșului;
95. Piața Mihai Viteazul, în față la Napolact;
96. Unirii, complex Mercur;
97. Unirii, Al. Vaida Voevod;
98. Taberei, Tășnad;
99. Taberei, Arinilor;
100. Sanatorului, Maramureșului.
101-103. Primăverii, nr. 2, prima după pod – 3 treceri de pietoni
104-105.Constanța, Argeș (Lic. Bălcescu) – 2 treceri de pietoni
106-108.Constanța, zona Ploiești – 3 treceri de pietoni
109. Sanatorului, acces școala Emil Isac
110. Constantin Brancusi – Barbu Şt. Delavrancea
111. Eremia Grigorescu - zona C.A.Rosetti
112. Lunii intersecție cu E. Ionescu
113. Pasteur intersecție cu Viilor
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bravo! Felicitări! Cred că ar trebui să faceți un manual de bune practici, poate așa vor învăța și alte administrații publice cum să performeze!

Felicitari! Daca ramane vopsea sa o donati doamnei de la Capitala, va rog. 🙏

In sfârșit și la noi ! In Austria le-am văzut pe la sate si orașele mici,și mi-au plăcut.Felicitari !

Felicitări, strada Frunzișului ?

Bravo,felicitări !Pe centura Bucurestiului avem treceri pentru pietoni .Pericol mare!

Felicitări Domnului primar Boc . Da orașul nostru este foarte frumos .Un mic Paris .

Foarte bine!...tot asa pe mai departe Primaria Cluj,ne place si mai vrem! 💒

Un oras minunat !!!!!

Felicitări pentru performanta incredibila a echipei CFR Cluj, sunt sigur ca din cauza emoțiilor nu mai aveți cuvinte pentru a împărtăși bucuria cu cetățenii Clujului, sau... poate nu aveți niciun merit în performanta acestei echipe? 🤔

Felicitari dle Boc!

Felicitări campionilor!!! Felicitări CFR 1907CLUJ!!!!

Din proprie experienta ,traita 8 ani in Irlanda, daca vrei sa faci o trecere de pietoni sigura pui SEMAFOR cu "buton de chemare a culorii verzi si sunet pt nevazatori" si inaintea lui RAMPE daca e o zona in care se circula cu viteza, iar pe strazile late cu 2 benzi pe sens se pot construi refugii pietonale intre benzile de contrasens si evident trecerea semaforizata pe fiecare sens de mers individual pt a-i da pietonului sansa sa traverseze prima jumatate a distantei, iar apoi sa astepte culoarea verde pt a traversa ce-a de-a doua jumatate. In acest fel circulatia se opreste doar pe cate un sens de mers. Succes

Felicitari...ma bucur ca ati pus in practica un proiect pt care si eu am votat

Domnul primar vă rugăm săi învățați și pe ai noștri din Gilau căci pentru un singur semafor și o singura trecere de pietoni nu se mai termina proiectul de 2 ani

Intre trecerea de pietoni de la Metro- Floresti si pana la prima statie de pe Calea Floresti pe o distanta de aproximativ 2, 2 km nu exista nicio trecere de pietoni. Este foarte greu de circulat in aceasta zona pentru toti locuitorii, mai ales pentru cei de pe Strada Colinei-Cluj Napoca! Oare se poate face ceva in aceasta privinta?

O idee f buna - bine ar fi si Nicolae Robu sa faca la fel !

Suprailuminarea nu-și are rostul dacă mașinile sunt parcate până la limita trecerii, uneori chiar și pe aceasta și limitează astfel vizibilitatea mai mult decât o facea iluminarea anterioară

Un primar care se gandeste la binele clujenilor.Felicitari si și respect D nului BOC.

Atâtea felicitări cand ar trebui semaforizate habar nu aveți !!

Stimä si respect pentru gandire si implementare.

Domnule primar, am facut numeroase solicitari atat in nume propriu, cat si in numele asociatiei de proprietari pentru amplasarea unei treceri de pietoni pe strada Tudor Vladimirescu. Si acea strada se afla in Cluj Napoca. De ce nu se intampla nimic? S-au construit 3 blocuri in zona, o trecere de pietoni este absolut necesara!

Felicitari dvs si mai ales CFR ului despre a carei performanta n ati spus nimic...

In sfarsit! 👏 Domnule primar, asteptam sa fie bagate mai toate cablurile in subteran. Puteti observa si dvs. in aceste poze cat de urat atarna pe stalpi 🙂

Felicitari! Dar sunt 4 treceri de pietoni pe strada T. Vuia care sunt periculoase! Oare acelea nu sunt in Cluj-Napoca!

Pe str București la blocul Spray ar trebui intervenit la cele două trecer , sunt parcari langa treceri și sunt foarte nesigure!

View more comments

6 days ago

Cristian Bușoi

Guvernul României să spună adevărul despre situația economică și despre buget. Faptul că la această rectificare bugetară nu se adăugă nimic în bugetul Sănătății și mai ales la cel al CNAS, pune grav în pericol sănătatea pacienților din Programele de sănătate și arată cât preț pune PSD pe viața românilor.

Guvernul României a prezentat încă de la început un buget nerealist, cu venituri supraestimate și previziuni privind cheltuielile mult reduse. Ajuns la un prim moment al adevărului, odată cu rectificarea, Guvernul sacrifică Educația, Sănătatea și proiectele de investiții în transport. Probabil, s-a ajuns la fundul sacului. Măsurile economice luate în ultimii doi ani de PSD, cheltuielile enorme pe care le-au făcut au ajuns, acum, să își spună cuvântul.

Aceasta este o rectificare mincinoasă, este o măsură destinată să ascundă realitățile economice. PSD ascunde gunoiul sub preș, încercând să tragă de timp. Cea mai gogonată minciună, care acum își arată fața, a fost aceea privind atragerea de fonduri europene, unde încasările sunt mult sub nivelul preconizat.
Proiectele cu finanțare din fonduri externe nerambursabile postaderare 2014-2020 se diminuează cu 1.8 miliarde de lei; iar creditele bugetare are Ministerului Fondurilor Europene se reduc cu aproximativ 682 milioane lei.

Consider că tăierile operate de PSD la capitolul Educație, la proiectele de infrastructură și transport, precum și prezentarea unor cifre vădit eronate sunt semnele clare ale faptului că situația economică a țării este alta decât cea pe care încearcă să ne-o prezinte Guvernul.

În ceea ce privește Sănătatea, situația este foarte gravă. De la bun început s-a mers pe un buget subestimat, atât în ceea ce privește funcționarea spitalelor, cât și a programelor de sănătate. Faptul că la această rectificare nu se adăugă nimic în bugetul Sănătății, și mai ales la bugetul Programelor naționale de sănătate, în special a celor bolnavi de cancer, arată cât preț pune PSD pe sănătatea românilor.

Îi solicit doamnei Dăncilă să prezinte românilor situația reală a bugetului României. Nu mai ascundeți adevărul!

România are nevoie de o bună guvernare. O bună guvernare se poate realiza doar dacă se proiectează un buget corect, se trasează și se bugetează prioritățile reale. Nu poți guverna bine, încercând să ascunzi gunoiul sub preș, venind cu cifre din burtă, fabricând date.
... See MoreSee Less

Guvernul României să spună adevărul despre situația economică și despre buget. Faptul că la această rectificare bugetară nu se adăugă nimic în bugetul Sănătății și mai ales la cel al CNAS, pune grav în pericol sănătatea pacienților din Programele de sănătate și arată cât preț pune PSD pe viața românilor. Guvernul României a prezentat încă de la început un buget nerealist, cu venituri supraestimate și previziuni privind cheltuielile mult reduse. Ajuns la un prim moment al adevărului, odată cu rectificarea, Guvernul sacrifică Educația, Sănătatea și proiectele de investiții în transport. Probabil, s-a ajuns la fundul sacului. Măsurile economice luate în ultimii doi ani de PSD, cheltuielile enorme pe care le-au făcut au ajuns, acum, să își spună cuvântul. Aceasta este o rectificare mincinoasă, este o măsură destinată să ascundă realitățile economice. PSD ascunde gunoiul sub preș, încercând să tragă de timp. Cea mai gogonată minciună, care acum își arată fața, a fost aceea privind atragerea de fonduri europene, unde încasările sunt mult sub nivelul preconizat. Proiectele cu finanțare din fonduri externe nerambursabile postaderare 2014-2020 se diminuează cu 1.8 miliarde de lei; iar creditele bugetare are Ministerului Fondurilor Europene se reduc cu aproximativ 682 milioane lei. Consider că tăierile operate de PSD la capitolul Educație, la proiectele de infrastructură și transport, precum și prezentarea unor cifre vădit eronate sunt semnele clare ale faptului că situația economică a țării este alta decât cea pe care încearcă să ne-o prezinte Guvernul.În ceea ce privește Sănătatea, situația este foarte gravă. De la bun început s-a mers pe un buget subestimat, atât în ceea ce privește funcționarea spitalelor, cât și a programelor de sănătate. Faptul că la această rectificare nu se adăugă nimic în bugetul Sănătății, și mai ales la bugetul Programelor naționale de sănătate, în special a celor bolnavi de cancer, arată cât preț pune PSD pe sănătatea românilor. Îi solicit doamnei Dăncilă să prezinte românilor situația reală a bugetului României. Nu mai ascundeți adevărul! România are nevoie de o bună guvernare. O bună guvernare se poate realiza doar dacă se proiectează un buget corect, se trasează și se bugetează prioritățile reale. Nu poți guverna bine, încercând să ascunzi gunoiul sub preș, venind cu cifre din burtă, fabricând date.

Comment on Facebook

Nu mai puteți voi de oameni Spuneți mai bine că vă doriți puterea .Nu sunteți mai buni că ceilalți, toți o apă și un pământ

Oamenii sunt Numai ptr. Ei! Restul Nu mai Conteaza! Foarte Buna Constatarea , daca ai in fata Oameni Nirmali

Aveti si asa prea mult mai lăsați si la alti

Asta spuneti de trei ani, altceva mai stiti?

Care culoare politica a pus pret mai mult pe romani in ultimii 30 de ani ?

TREBUIE SA EXISTE O INSTITUTIE CARE ARE DATELE CERTE !!!! SOMATI O SA PREZINTE SITUATIA !!! 🤔🤔🤔

Si daca ati fi fost voi la putere care ati mai mult asa cum ati facut pe timpul lui basescu ati inchis grădinițe școli,policlinici si spitale, asa ati avut voi grija de oamenii din România...Nu vă este rusine sa atacați pe altii când voi ati facut mai rău...huuuo

Din 80 de guverne doar 30 au avut girul PNL....mai mult nu au stat tot mandatul ca a bagat tara in recesiune....nu au gasit pina acum un ministru de finante care sa gestioneze situatia in care se afla tara acum....nu au profesonisti.

E prea mic omul.

CNAS 😠 ? Au furat pe rupte , să le mai " adauge la buget " 😲 , că ce ? Nu le-a ajuns cât au furat , și mai vor? Oare cum se face că în ultimii 3 ani l-i se tot " blochează 😉😉😉 sistemul de la computere " , sanchi , să " poată șterge neregulile , și FURĂCIUNILE " ! 😈

PSD nu pune preț decât pe averile proprii, și pe afacerile lor. Ca mor romanii din cauza lipsurilor din sistemul de sănătate, nu-i interesează decât când apare câte un scandal mediatic. Ei și toți ai lor se tratează in străinătate, pe banii noștri, ai proștilor !

Nici pnl-ul nu a fost mai grozav decât PSD-ul. 😡😡😡

Popa apăru și si tu ce vrei la guvernare a mai fost P.N.L.Si a fost dezastru ducetiva cu toții poate vin unii mai in stare sa conduca tara.

Și ALDE ---UDMR , care nu ar trebui sa mai fie cooptați în nici un guvern !

Nu sut bani la buget ha ha no sa mai fie romini plecati cu famili i le fraudele voastre de miliearde pesile specieale e greu petru politici nu mai aveti de unde e goala visteriea

Distrugătorii României .

lasa ca se adauga juma de miliard la sri, e totul perfect.

Toți sut frați nu se dau in gît nu se bag la puscarie nu si confiscă averile colosale nu i cred pe niciunul diferă culoarea politică își dau locu pe rid ai furat miliarde se plâng nu sut bani pai pesile speciale taiatile ceau facut sa merite au distrus un popor

Ce rahat de campanie electorala stie sa faca pnl jalnica te unfla rasu si mai vor guvernare nici de acum in 10 mandate nu o vor avea pentru ca nu au cu cine.

Păi ăstia nu cunosc termenul "plus valoare" ! Ciuma roșie are în adn *a lua /fura * !

View more comments

1 week ago

Cătălin Predoiu

Facerea de bine...

Legea spune că cel care plăteşte anticipat impozitul, primeşte o bonificaţie de 5% din impozitul datorat. Drept răsplată, în teren, Fiscul trimite somaţii de plată pe cei 5%...
Dacă nu eşti prompt să iei legătura cu ei, te poţi trezi şi cu popriri pe conturi. E ceea ce mi-au spus mai mulţi contribuabili din Sectorul 2, Bucureşti.
De ce?! Păi, haideţi să vedem!
Actualul sistem al ANAF datează din 1998 (!) și din 2016 IBM nu mai oferă mentenanță pentru acesta.
Deși Banca Mondială a pus la dispoziția României 70 milioane de euro încă din anul 2013 pentru a implementa un nou sistem IT, s-au cheltuit vreo 20 de milioane pentru consultanță și apoi, în 2018, Guvernul PSD notifică Banca Mondială că nu mai dorește să continue linia de creditare și că va face noul sistem în Parteneriat Public Privat.
Decizia a fost una ”dăncilească” și, evident, nu s-a mișcat nimic, poate şi pentru că, prin noul sistem nu mai poți proteja sau favoriza firmele ”de casă”.
Între timp, sistemul ANAF are momente când pică, unele date se pierd ca prin farmec iar situația pare că a scăpat complet de sub control. Decontează plătitorul de taxe roman.
Să mai adăugăm şi că sistemul informatic al asigurărilor de sănătate nu funcţionează de peste o lună şi avem tabloul complet al falimentului guvernamental.
Un Guvern care nu e în stare să-şi colecteze corect taxele, fără abuzuri, e un Guvern fie impotent, fie samavolnic. Guvernul dăncilesc e şi, şi, probabil singura sa ”performanţă”.
... See MoreSee Less

Facerea de bine...Legea spune că cel care plăteşte anticipat impozitul, primeşte o bonificaţie de 5% din impozitul datorat. Drept răsplată, în teren, Fiscul trimite somaţii de plată pe cei 5%... Dacă nu eşti prompt să iei legătura cu ei, te poţi trezi şi cu popriri pe conturi. E ceea ce mi-au spus mai mulţi contribuabili din Sectorul 2, Bucureşti. De ce?! Păi, haideţi să vedem! Actualul sistem al ANAF datează din 1998 (!) și din 2016 IBM nu mai oferă mentenanță pentru acesta. Deși Banca Mondială a pus la dispoziția României 70 milioane de euro încă din anul 2013 pentru a implementa un nou sistem IT, s-au cheltuit vreo 20 de milioane pentru consultanță și apoi, în 2018, Guvernul PSD notifică Banca Mondială că nu mai dorește să continue linia de creditare și că va face noul sistem în Parteneriat Public Privat.Decizia a fost una ”dăncilească” și, evident, nu s-a mișcat nimic, poate şi pentru că, prin noul sistem nu mai poți proteja sau favoriza firmele ”de casă”.Între timp, sistemul ANAF are momente când pică, unele date se pierd ca prin farmec iar situația pare că a scăpat complet de sub control. Decontează plătitorul de taxe roman. Să mai adăugăm şi că sistemul informatic al asigurărilor de sănătate nu funcţionează de peste o lună şi avem tabloul complet al falimentului guvernamental. Un Guvern care nu e în stare să-şi colecteze corect taxele, fără abuzuri, e un Guvern fie impotent, fie samavolnic. Guvernul dăncilesc e şi, şi, probabil singura sa ”performanţă”.

Comment on Facebook

Ce se mai aude despre CRIZA OSTATICILOR romanii din insulele grecesti. Chiar sunt parasiti de Romania? Nu se poate face nimic pentru ei?

Cel de la sanatate da rateuri de vreo trei-patru luni. Plus ca ce era simplu de platit o contributie a devenit un haos electronic in care majoritatea populatiei nu se poate descurca.

Ne -am straduit sa platim cu bonificatie , ca sa poata redirectiona banii guvernul linistit in prag de alegeri !!!! foarte frustrant pentru liber profesionisti ! si nu numai !!!

Pana acum n.am primit nicio somatie.. si sper sa nu!

View more comments

2 weeks ago

Cătălin Predoiu

Cei care vor să închidem discuția despre interlopi, odată cu finalizarea anchetei de la Caracal, își trădează cetățenii. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Trist si jalnic caci da ajuns aici Dar ...orice inceput este bun Va sustin

Avem nevoie de asta, nu descuraja!

Ați contribuit cu toți la dezvoltarea grupărilor interlope.

Corect ! Subscriu !

🤮

...eu propun sa dam lista celor care merg pe teza "lupului singuratic" ...as incepe lista cu Tuca!

Aici am ajuns si din cauza justiției. Cine a inventat condamnarea cu suspendare,scriitorii din penitenciare,pensie speciale pt magistrați si multe nu-mi vin in minte.Dar am ajuns asa de jos ca nu ne mai putem ridica.

Nu te mai cred...republica asta ca si celelalte toate, au adus coruptie si faliment! Singura revenire poate avea loc numai in monarhie, sub print strain! Printul Harry al Marii Britanii!

A inceput campania electoralaSe vb mult, se promite si nu se va schimba nimic😂

Predoiu, presedinte 🤣🤣🤣🤣#Hmm, 🤔Ar avea stofa 😉

Timp de aproape 30 de ani totul este intr-o continua perpetuare! Despre ce vorbim? Singurul lucru pe care il pot face este sa votez! Dar imi dau seama ca nici votul meu nu conteaza!

Dl Predoiu ,fapte nu vorbe!

A cuprins-o.

Ancheta de la Caracal ascunde implicatii pana la varful partidelor . Aveti dreptate ca nu toti politicienii sant rai , dar oricum cei buni care doresc sa faca ceva bun pentru bunastarea concetatenilor nostri nu sant lasati sa o faca tocmai de cei din partidul din care fac parte . Este oarecum o structura " piramidala " ( intelegeti la ce ma refer ) , iar daca un bloc de piatra din acea piramida se desprinde exista riscul sa se prabuseasca intregul sistem . E greu sa se realizeze acest lucru , dar nu imposibil si oricum intre cei buni inca se afla infiltrati multi tradatori . Daca unul doreste sa faca un bine sau spune adevaru ( asta se traduce a fi tradare in partid ) atunci toti se intorc impotriva lui . Asa e exploatata slabiciunea umana , iar in acest caz ca Romania sa isi revina are nevoie de dictatura militara ( ceva de genul cand a devenit Hitler cancelar al Germaniei in 1933 ) .......... o mana de fier dispusa sa faca igiena pamantului ......

-Ai fost la vot?Nu.-Și ieșit în stradă să spui ce te doare?Nu.Și atunci de ce spui că nu se poate schimba nimic în comunitatea în care trăiești ???Asta nu înțeleg!!!🤔#maisuportațifraților???

Din gura se tot construiește de 30 de ani,dar nimic concret

Georgia..Soluția de a desființa aceste... instituții de forță și represiune.Concurs și oameni morali.Propuneți soluții concreteNu mai este timp.STATUL ESTE ÎN DISOLUTIE

Băsescu i-a strîns la piept ,doar contau voturile ,nu,? La filiala sectorului 1 erau în PD L ,toți compatrioții lui Căplescu,....cine cunoaște

E precum Cancerul...odată ce a intrat în corpul tău...e greu/foarte greu să te lupți cu el.De câștigat lupta....o iluzie,deocamdată!!!

Dle Predoiu, lăsați discursurile politicianiste! Sunteți deputat? parcă așa suna în discurs! Ce studii aveți? Juridice cumva? Ar trebui ceva concret să faceți.

România este un stat eșuat !

Corect. Dar cine vrea "închiderea discuţiilor"? PSD? Poliţia şi Jandarmeria? Procurorii şi Judecătorii? Mie mi se pare că cam TOŢI vor "închiderea discuţiilor". Ceea ce este, da, o coparticipare la crimă.

Tecuciul se înscrie pe harta infracționalitătii unde Politia se face ca nu vede!

Cat o sa fie la putere PSD no sa se faca nimic.

View more comments

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare! ... See MoreSee Less

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare!

Comment on Facebook

Leon Danaila: "Pe mine nu ma intereseaza daca in urma vaccinarii se imbolnavesc niste copii, ma intereseaza binele colectivitatii". Rusine domnule Danaila! Sunteti o rusine!

La multi ani frumosi si sanatosi Domnule Doctor, sunteti un om deosebit. Multumesc pentru operatia efectuata mamei mele...din nefericire a fost prea târziu...

Domnule doctor,,multumesc Bunului Dumnezeu pentru bucuria zilei de astazi,zi binecuvantata in care mi-ati aparut in cale si mi-ati infrumusetat ziua <3 Jur ca in viata mea nu am mai cunoscut o astfel de fiinta ca dumneavoastra si am cunoscut mii de persoane,de-a lungul vietii mele <3 Chiar sunteti o minune de OM <3 Va doresc,din adancul inimii,sanatate maxima si cat mai multe realizari,pe toate planurile ,sa fiti iubit,respectat,pretuit si fericit ,asa cum numai dumneavoastra stiti si puteti fi fericit ! FITI BINECUVANTAT pentru ca existati <3

Sunteti cu aproape ambele picioare in groapa si numele d.voastra va ramane in istorie asociat cu crima in masa la care poporul roman va fi supus.

Of imi pare rau ca am aflat numai acum... dar niciodata nu e prea tarziu... La mulri ani sanatosi voiosi si frumosi deasemenea... sunteti un om trimis din cer ...va doresc muuuulti ani inainte si tot ce va doriti sa fie un prilej de bucurie ... sanatateulta... Doamne ajuta...

Sa fiti sanatos...chiar si zodia rac e predestinata pt cei dedicati umanitatii....felicitari!!!

La multi ani,minunati! Binecuvantari nemarginite asupra dv-stra!🙏

Multumim frumos pt gandurile bune care mi le intoarceti. Eu insa asi dori un strop din inteligenta dumneavoastra . , ..... de-ar fi posibil . 🙏🏻👼

La multi ani minunati Domnule Doctor,sinteti lumina si referinta noastra ,va multumesc pt.minunea realizata cu fratele meu si pt.tit ceea ce sinteti,Omul lui Dumnezeu Ales.

Buna ziua domnule senator, Va scriu si eu in legatura cu proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a populatiei Romaniei (L216/2017), trimis pentru avizul dvs. in Comisia pentru sanatate . Proiectul de lege este un abuz asupra drepturilor fundamentale ale omului si incalca prevederi legale, constituționale și comunitare in vigoare. Incalca Constitutia, Codul civil, Legea privind drepturile pacientului, Legea privind reforma sanitara, Legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului. De asemenea, incalcă importante dispoziții de aplicabilitate comunitară, cuprinse în convenţii internaţionale. Obligativitatea unui act medical (vaccinarea) asa cum este prevazuta in proiectul de lege este în contradicţie cu reglementările internaţionale privind atât etica şi cercetarea medicală, cât şi profesia de medic în general, reglementări legate de drepturile pacienţilor, consimţământul informat şi obligaţiile autorităţilor medicale. Este vorba despre Declaraţia de la Helsinki privind experimentele și cercetările biomedicale (1962-1989) (Art. 3-10, 16-18, 25-32 ), Codul Nuremberg (1947) (Punctele 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10), Raportul Belmont (1978) (Cap. 2, 3, 4, 6), Declaraţia de la Geneva (1948), Declarația Universală a Drepturilor Omului (1948) (în special art. 3, 18, 25, 36), Tratatul privind Uniunea Europeană (2007) (Art. 2, 3 şi 6 referitoare la respectarea libertăţilor şi drepturilor omului, protecţia specială a drepturilor copilului), Codul Internațional al Eticii Medicale (1949), Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale (1950), Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice (1966, ratificat de România în 1974), Charta Socială Europeană (1961), Declarația de la Lisabona privind Drepturile Pacientului (1981), Convenția privind Drepturile Omului și Biomedicina (2000), etc. Prin urmare, avand in vedere motivele expuse mai sus, resping in totalitate proiectul de lege al vaccinarii obligatorii si va solicit sa actionati in consecinta, sa discutati si cu colegii dvs. despre acest abuz si sa sanctionati printr-un vot de respingere aceasta incercare de instaurare a dictaturii medicale in tara noastra. Mai pot spune in plus doar atat: oricine sustine un proiect de lege abuziv si neconstitutional asa cum este acesta va pierde definitiv credibilitatea in fata mea, si prin urmare va pierde votul meu si al familiei mele. Va multumesc.

Multă sănătate şi mulți ani ìnainte! Respectul meu nu poate fi exprimat in cuvinte scrise

La multi ani, cu intarziere, Domnule Profesor ! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si putere de munca,o viata plina de fericire ! Cu stima,o fosta pacienta operata pe cord ,ce va multumeste in fiecare zi pentru faptul ca datorita dvs traieste si este pe picioarele ei !! Tot respectul meu d-le Profesor !!

Domnule profesor va rog sa-mi dati si mie numarul dumneavoastra de telefon pe care la-ti dat in emisiunea RAI DA BUNI pentru o programare. Va multumesc anticipat?

Sunteți un doctor și un om deosebit, mai rar doctori și oameni ca dumneavoastră. . . un înger pe pământ. . . La mulți ani și multă sănătate 😚

Domnule Senator,Va rog dati AVIZ NEGATIV legii OBLIGATIVITATII vaccinarii in senat, întrucât încalcă grav dispoziții legale de prim rang din sfera legislației aplicabile, a drepturilor la viață, sănătate și integritate corporală, precum și libertăți fundamentale de conștiință și opțiune religioasă, cum ar fi:*drepturile pacientului,(Legea 46/2003 art 13)*drepturile parentale, (Cod Civil art 487, Dreptul European al Familiei)*dreptul la respectarea vieţii private şi a integrităţii fizice şi psihice,(Legea nr. 279/2009, art 61, ali. 1, iar la alin.2 prevede ca "Interesul si binele fiintei umane trebuie sa primeze asupra interesului unic al societatiisau al stiintei)*DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNUI ACT MEDICAL sau interventii medicale FARA CONSIMTAMANT (Legea 25/2006)*principiul inviolabilităţii persoanei şi dreptul de a dispune de ea însăşi, (Legea nr 279/2009 art. 64, Constitutia Romaniei art.23)*dreptul la educaţie, (Constitutia Romaniei art 32)*deontologia profesională a medicilor, (Codul Deontologic al Medicilor si Legea 306/2004)*libertatea de conştiinţă şi religioasă, (Constitutia Romaniei art 29)*dreptul la confidenţialitatea informaţiilor.(Legea 46/2003 art 21)Cum poate Ministerul Sanatatii declara ca un produs medical "vaccin" este "sigure si eficace", "Art.9 : "Statul român asigură vaccinuri eficace și sigure, autorizate în mod corespunzător, conform legii."In conditiile in care nu s-a facut un studiu care sa reflecte acest lucru si cu atat mai mult cu cat insusi producatorul vaccinului recunoaste in PROSPECT cum ca acestea nu au studii la baza, privid potentialul carcinogenic, mutagenic sau de sterilitate. ( "has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility" -FDA)" www.activenews.ro/…/modificare%20l…/LEGEA%20NOUA.pdfDomnule Senator prin avizarea acestei legi pozitiv transformati populatia Romaniei intr-o piata de desfacere farmaceutica, deoarece aceasta lege nu vizeaza doar copiii ci si toate categoriile de adulti, cu incalcari grave la dreptul international- Codul Nuremberg pct.1,2,4,5,6,7,9,10; Raportul Belmont cap 2,3,4,6; Declaratia de la Geneva, Declaratia de la Helsinki art.3-10;16-18; 25-32 .Va rog aveti curaj si avizati negativ legea L216/2017, va rog aduceti-va aminte ca toate atrocitatile din Germania nazista AU FOST LEGALE la timpul lor.Va rog avizati negativ Legea L216/2017

La mulți ani, domnule doctor! Să fiți sănătos și fericit! 🎂🎁🎉

La multi ani ! Pt.dumneavoastra care faceti cinste numelui de om. Bunul DUMNEZEU sa va rasplateasca. Pt.ca noi nu suntem in stare sa o facem. Inca o data. La multi ani cu sanatate !

Domnule Profesor! Va scriu sa va spun ca todeauna ma rog bunului Dumnezeu ptr sanatatea dvs.Ati dat viata dupa Dumnezeu inca odata fiului meu acum 21 de ani.Va multumesc si cad in genunchi si plec capul in fata dvs .

A mai trecut un an şi cu ocazia zilei de naştere vă urez un sincer LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE !💐🎂🍾

La multi ani si multa sanatate trupeasca, spirituala si sufleteasca!

La multi ani domnule doctor ,jos palaria pentru tot ce ati facut in acesti ani . Dumnezeu sa aiba grija de dumneavoastra.

Inca o data "La Multi Ani",santeti unic in Romania,cinste dv.stra👑

La Multi Ani D-le Dr.Danaila, geniul țării noastre! Să fiti sănătos!

Buna ziua D-le profesor. Ma numesc Potoschi Ion , sunt din Brasov si va scriu cu speranta ca voi obtine un raspuns ce ma va ajuta sa-mi ajut copilul, baiat 19 ani. La sapte ani, a avut parte de o sperietura in urma careia s-a declansat o forma de epilepsie usoara. acum este pe medicamentatie, in toti acesti ani am facut RMN- uri, analize si tot felul de investigatii. Ca parinte nu m-am impacat cu ideea ca nu exista rezolvare si speranta a renascut cand am dat pagina d-voastra oficiala si am vazut cateva emisiuni la care ati fost invitat. Puteti sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a beneficia copiulul meu de o consultatie la d-voastra ? Pot primi raspunsul , fie aici pe facebook pe id-ul sattarishi sau la mail potoschiion@yahoo.com Va multumesc .

La Multi Multi ANI de acum inainte frumosi si Sanatosi sa ne traiti o mie de Ani de acum inainte sa puteti salva pe toti cei care au nevoie de cele doua miini sfinte care face minuni neconditionat va multumesc si eu pt Fica mea pt care ati fost ingerul ei pazitor sa fiti sanatos fericit iubit de toata lumea de cei dragi si apropiati si de Sf Dzeu va multumesc o mama din Craiova LA MULTI ANI!!!

View more comments

A fost o exprimare nefericită pentru care îmi cer scuze. Ce am vrut să spun a fost că nu sunt de acord cu creşterea copiilor în cupluri de acelaşi sex. Asta deoarece cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune; ca om şi ca medic consider că în lipsa cuplului bărbat-femeie, biologic nu am exista ca societate. Nu am nimic cu nimeni şi fiecare este liber să trăiască aşa cum consideră, după cum fiecare este liber să aibă o opinie. Cred că toleranţa este importantă şi pot să-mi asum că poţi învăţa să fii mai tolerant la orice vârstă. Este un lucru pe care-l cer şi celor mai tineri care se grăbesc să mă critice ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

În primul rând nimeni nu ar avea dreptul să va judece!!!!dacă e ceva de judecat ...este un om mare care sta-n ceruri la porți el ne judecă pe toti!!!Iar tinerii ca mine ar trebui sa va ia drept exemplu in viata de zi cu zi cat si cea profesională....sunteti o ființă extraordinară si pe cuvant cel putin in romania nu mai exista un astfel de medic adevarat!!tot timpul am spus si imi susțin parerea..medicul ori e sus ori e jos...nu exista e asa si asa NU!un medic este bun!!Sau nu este nu merge aicea cu jumătăți de masura .punctJos pălăria în fața dumneavoastră si sa va dea Dumnezeu multă sănătate si liniste!

Ati spus corect si inainte si acuma. Ca popor ortodox trebuie sa ne gândim bine ca nu vrem sa ajungem ca Sodoma si Gomora, care știm bine ce s-a întâmplat cu oamenii din cele doua cetati si de ce. Cine nu stie sa citească Vechiul Testament sa afle!! Tot respectul pt Dnul Doctor!!!

Domnule Dãnãilã! Sunteti o SOMITATE! Nu aplecati urechea criticilor care iubesc aceasta PLAGÃ a societatii numita HOMOSEXUALITATE! O dereglare mintalã,psihica....etc! A-ti spus ADEVARUL! Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A-ti facut mult bine oamenilor! A-ti salvat multi oameni de la moarte! Tot respectul pentru DUMNEAVOASTRA !

Familia este unica,alcatuita firesc din mama si tata,Barbatul si Femeia familie in cadrul careia trebuie sa se dezvolte copii sanatosi care invata despre viata normal mai intai in cadrul familiei,apoi in scoli,societate,etcA locui cu cupluri homosexuale ,perturba modul de raportare si intelegere a copilului a familiei.Homosexualii sunt liberi sa si duca viata cum considera,e un subiect prea vast pt a analiza acum ce e anomic sau nu ...Dl Acad Leon Danaila e ca intotdeauna prea fin.Exprimarea domniei sale ,(voit intr un limbaj simplu,pe intelesul omului de rand,nu a creat confuzii si f potrivita!Dl LD nu a comentat intr un limbaj medical,stiintific,tocmai pt a se intelege mai usor)Homosexualitatea e un subiect vast si nu poate fi epuizat in 2 fraze.(oricum nu e un mediu potrivit pe Crestrea Copiilor,creaza multa confuzie si pot fi multe probleme,abuzuri,etc..La asta a facut aluzie si Dl LD...)

Sanatate si ganduri bune de la un fost pacient , domnule doctor ! Nu va faceti probleme de constiinta , fiindca oamenii de buna - credinta au inteles mesajul dvoastra . Ca medic care ati salvat mii de vieti si ati iubit omul , asa cum noi ceilalti nu suntem capabili , era firesc sa doriti perpetuarea vietii si continuitatea creatiei pe Terra . Cei susceptibili , care au si pornit atacul , trebuie sa inteleaga si celelalte puncte de vedere , caci nimeni - cu exceptia Domnului , nu detine adevarul absolut . Este pacat ca in Romania de azi tocmai oamenii de valoare , profesionisti si onesti , au de suferit .

Sincere felicitari! Putem sa nu fim de acord asupra a ceea ce se intampla in jurul nostru. Putem fi de-a dreptul revoltati, uneori... dar e important ca atunci cand exprimarea noastra e deplasata sau jigneste de a dreptul sa recunoastem si sa avem decenta sa ne cerem scuze.. 🙂 ar trebui sa devina ceva firesc...

Domnul profesor, este logic și de bun simț ce spuneți, am convingerea că și aceste persoane contientizeaza și înțeleg anormalitatea pe care vor să o legifereze.punctul dumneavoastră,și a altora ca dumneavoastră contează enorm.multumim că vi-l exprimați.

Faptul ca nu pot face copii nu-i un motiv intocmai relevant, nici un om impotent nu poate face copii, dar acolo toata lumea e ok cu el fiind intr-o relatie sau adoptand un copil... Dar nu conteaza asta, multumim pentru tot ce ati facut si pentru tot ce faceti, sunteti un om extraordinar!

Nu a fost deloc nefericita, a fost o concluzie logica si rationala de la un om de 80 de ani, un om mai lucid decat o inteaga societate. Un om sanatos mental si fizic, care a exprimat scurt si precis , (despre problema oamenilor cu deviatii sexuale ) parerea tuturor oamenilor normali dar lasi, din spatiul public.

pai poponarii,homalaii, lesbienele cu treaba lor......noi oamenii cu ale noastre........insa astia din parlament for sa se casatoreasca astia si in biserica si sa se faca si popi......nu stiu preafericitul ce parere are dar cred ca se rezolva si asta cu o mita........

Nu va cereti scuze pentru ca traiti intr-o lume a "political correctness"-ului. Imi pare rau ca dupa cat bine ati facut si faceti, trebuie sa va ocupati si de prostii de oameni idioti, spalati pe creier.

Trecand peste exprimare, credeti ca copiilor adesea abuzati din orfelinate, le-ar fi mai bine sa stea acolo, decat crescuti de un cuplu de homosexuali responsabili? Cat de responsibili sunt parintii biologici care isi abandoneaza/exploateaza copiii, de parca ar fi gunoaie sau animale?

De la niste fii ai lui Belial, oameni stricati (Judecatori 19:22)nu trebuie sa va cereti scuze. Acesti nelegiuiti ar trebui sa-si ceara scuze (dar nu o vor face niciodata)ca tulbura societatea cu nelegiuirea lor si ii influenteaza in rau si pe copii.

Nu este nicio exprimare nefericita! Este purul adevăr! Dacă o sa am copii intr-o zi și mergând cu el de mâna pe strada vad cumva cum 2 băieței își exprima "iubirea" și sa ii vadă și copilul meu, ii bat de ii ascult cu urechea. Ei sunt putini, noi suntem mulți, asa ca nu va cereti scuze pentru nimic, trebuie sa știe clar care este părerea noastră in aceasta privința și sa știe ca in țara asta cât o sa mai fim noi nu vor face ce vor ei ci ce vrem noi.

Domnule doctor ati spus in urmatorul fel citez "cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune" am incheiat citatul. De ce mai exact nu sunteti de acord cu adoptia copiilor, chiar daca parintii adoptivi au acelasi sex ? Sunt foarte sigur ca unui copil i-ar fi mult mai bine intr-o familie constituita din parinti de acelasi sex, decat intr-un orfelinat unde constant este supus la abuzuri.

Pentru cei ce aprobati incercarea LGBT de a inversa ordinea naturala a lumii in care traim am o intrebare si astept raspunsuri! De ce nu incercati sa va spalati in wc si sa va faceti nevoile in cada? Doar pentru ca au fost proiectate in scopuri diferite?

Tot respectul pentru dumneavoastră , foarte bine explicat (punctat) , din păcate cei care susțin astfel de fapte ne conduc . Multă sănătate va doresc sa știți ca va susținem !!!

Daca nu doriti ca homosexualii sa adopte copii ar trebui sa le spuneti heterosexualilor sa nu ii mai abandoneze prin orfelinate, nu credeti? Personal cred ca le-ar fi mult mai bine in familii gay decat in casele de copii.

Cum s-au gasit toti homofobii sa intre intr-un partid liberal? Si, ca vorbim de PNL, v-a dat Coalitia pentru Familie alea 3 milioane de voturi promise la alegeri?

Un respect incrdibil pentru Dvs. Dar totusi eu cred fara sa judecam, ca cateodata un copil beneficiaza de mai multa dragoste, respect si demnitate in cadrul acestor familii de aceeasi sex, ca si multe cupluri femeie-barbat care isi agreseaza, si bate joc de viat unui copil,cu scuza ca el\ea e parinte si are dreptul..poate gresesc, e doar o parere, cu respect si admiratie.

Eu zic. De ce să înfieze copii altora? Dacă se consideră normali , si că Dumnezeu nu are nimic împotrivă cu alegerea lor ,să-și facă proprii copii din bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. Poate acel copil înfiat să rămână cu sechele toată viața ,crescând în asfel de cupluri,poate el vrea să fiie un om normal , cum credeți că se vor uita la el colegii de gradiniță sau de școală când vor veni ,,părinții" la serbare ? E mult de spus dar mă opresc aici.

Domnule profesor,aveti perfecta dreptate si va impartasesc gandurile! Nu trebuie sa va cereti scuze sub nici-o forma, aceasta minoritate bolnava sa fie tratata !

Dl Danaila are dreptul sa spuna ce crede ... este homofob...Insa dl Danaila , trebuie sa stie datorita pregatirii sale,ca orice fobie este doar o frica inchipuita ,peace&love.

Avem o gandire mai prejoasa decat a animalelor. Sunt student la geografie si pana acum nu am gasit undeva ca masculii unor regnuri sa faca ce "fac" doi barbati !

Prostii eu sunt o mamă singură și am crescut doi copii frumoși sănătoși și educați fără ca ei sa cunoască figura de tată în nici un fel, astăzi când ei vad anumiți tați îmi spun "mulțumim mami ca nu ne-ai făcut să trecem și noi prin așa ceva" deci oameni buni bărbați heterosexuali ce credeți ca educați bine va rog nu criticați!

View more comments