PNL

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

8 hours ago

Emil Boc

Conferința Romanian Business Leaders Cluj 2019 Coopetition – cooperare și competiție

Am transmis astăzi, în debutul Conferinței Romanian Business Leaders, un mesaj despre abordarea „Q-helix”, adoptată de administrația locală din Cluj-Napoca. Această abordare are la bază concepte precum colaborarea și cooperarea între administrație, mediul de afaceri, universități, cetățeni și organizații non-guvernamentale.

Municipalitatea are rolul de a crea un mediu propice pentru dezvoltarea principalelor avantaje competitive ale orașului: resursa umană capabilă și capacitatea de inovare. Această abordare, dublată de un ecosistem local care are capacitatea de a lucra împreună și de a seta obiective comune, este cheia unui oraș care are o strategie de succes și care va putea fi competitiv în ecuația viitorului.

Evenimentul abordează în acest an subiecte sub umbrela conceptului de Coopetition – cooperarea si competitie și aduce împreună antreprenori și reprezentanți ai mediului de afaceri din România. Participanții au ocazia să asiste la dezbateri pe teme de actualitate, precum inteligența artificială și reinventarea organizațiilor, dar și despre branduri românești care au reputație internațională.
... See MoreSee Less

9 hours ago

Cristian Bușoi

Un succes care demonstrează încă o dată că #PNL sprijină economia și pe antreprenorii români! Felicitări, Dan Motreanu, Siegfried Muresan, Daniel Buda, Mircea Hava pentru că ați reușit să convingeți Parlamentul European să aloce o sumă atât de importantă fermierilor afectați de virusul pestei porcine africane! Sunt convins că, mai departe, Comisia și Consiliul vor aproba alocarea bugetară, iar fermierii din România și din celalalte state membre #UE își vor putea acoperi pierderile și duce mai departe afacerile.

#PNL #PPE #ParlamentulEuropean #România #UEO nouă victorie importantă a #PNL pentru fermierii români, astăzi, la Strasbourg! În plenul reunit al Parlamentului European a fost aprobată suma de 50 de milioane de euro, la nivel european, pentru despăgubirea tuturor celor afectați de pesta porcină africană. 30 de milioane de euro vor merge către Fondul European de Garantare Agricolă și alte 20 de miloane de euro către Fondul pentru măsuri de urgență privind sănătatea animalelor și a plantelor. Este un succes pe care l-am avut împreună cu colegii mei liberali din Parlamentul European: Siegfried Mureșan, Mircea Hava, Daniel Buda. Amendamentele depuse de noi au dus la această realizare importantă pentru fermierii noștri, abandonați de Guvernul PSD, care nu fost în stare să prezinte Comisiei Europene un plan pentru reducerea impactului pestei porcine, ceea ce ar putea duce la interzicerea exporturilor de carne și produse din carne în UE. România ar fi putut deveni astfel o piață închisă, iar pierderile pentru producătorii autohtoni ar fi semnificative.

#PNL #EPP #România #UE
... See MoreSee Less

Un succes care demonstrează încă o dată că #PNL sprijină economia și pe antreprenorii români! Felicitări, Dan Motreanu, Siegfried Muresan, Daniel Buda, Mircea Hava pentru că ați reușit să convingeți Parlamentul European să aloce o sumă atât de importantă fermierilor afectați de virusul pestei porcine africane! Sunt convins că, mai departe, Comisia și Consiliul vor aproba alocarea bugetară, iar fermierii din România și din celalalte state membre #UE își vor putea acoperi pierderile și duce mai departe afacerile.#PNL #PPE #ParlamentulEuropean #România #UE

Comment on Facebook

Bravo sunteti cei mai buni? Succes pe mai departe. !!!!

9 hours ago

Andreea Paul

Despre educație la Radio România Actualități alături de doamna directoare a Colegiului Lazăr și doi liceeni minunați.Editia de azi noapte:) despre educatie! ... See MoreSee Less

Despre educație la Radio România Actualități alături de doamna directoare a Colegiului Lazăr și doi liceeni minunați.

ℹ️ La solicitarea europarlamentarilor #PNL, Parlamentul European a aprobat alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectați de pesta porcină africană.
Aceste fonduri au fost alocate în urma amendamentelor depuse de europarlamentarii PNL Siegfried Muresan, Mircea Hava (membri în Comisia pentru bugete a Parlamentului European), Daniel Buda și Dan Motreanu (membri în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală a Parlamentului European).

ℹ️ Siegfried Mureșan: „Numărul focarelor de pestă porcină africană din România a crescut în ultimele luni într-un ritm îngrijorător. Nu doar fermierii și crescătorii de porcine au fost afectați, ci întreaga piață a produselor din carne de porc. Am promis fermierilor români că europarlamentarii PNL se vor lupta pentru interesele lor în Parlamentul European și exact asta facem.”

Citiți aici declarația integrală bit.ly/2Pexvjd
... See MoreSee Less

ℹ️ La solicitarea europarlamentarilor #PNL, Parlamentul European a aprobat alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectați de pesta porcină africană. Aceste fonduri au fost alocate în urma amendamentelor depuse de europarlamentarii PNL Siegfried Muresan, Mircea Hava (membri în Comisia pentru bugete a Parlamentului European), Daniel Buda și Dan Motreanu (membri în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală a Parlamentului European).ℹ️ Siegfried Mureșan: „Numărul focarelor de pestă porcină africană din România a crescut în ultimele luni într-un ritm îngrijorător. Nu doar fermierii și crescătorii de porcine au fost afectați, ci întreaga piață a produselor din carne de porc. Am promis fermierilor români că europarlamentarii PNL se vor lupta pentru interesele lor în Parlamentul European și exact asta facem.” Citiți aici declarația integrală https://bit.ly/2Pexvjd

Comment on Facebook

Felicitări !

Bravo, sînt încântată de reușită! Sînteți minunați!

Felicitări!

Bravoo felicitări domnilor , respect si am încredere în d-voastra!!

Felicitări! Un adevărat succes pentru România!

Felicitări.

Felicitări europarlamentarilor PNL! Fapte nu vorbe!

Bravo vouă suntem mândri de voi ca existați și ne faceți și pe noi bucuroși de faptul că vă avem acolo și ne reprezentanții cu cinste și mândrie în parlamentul european bravo vouă

Pana la votare se rezolva toate problemele cu multa usurinta,dupa se lasa linistea si tacerea! Oricum ,apreciez pe dl S. MURESAN,un tanar corect si iubitor de tara si neam! Nu multi se nasc ca el!

Și cine plătește acesti bani împrumutați inapoi ? Voi ?

Felicitari ! #VotezPNL

Felicitări!Sper sa rezolvați și problema angajarilor celor care au ieșit la pensie sa nu le mai permită prelungirea și sa se angajeze la stat sunt destui tineri care nu pot sa se angajeze din cauza pensionarilor!!!

Cred că voi trebuie să vă vaccinați contra prostiei...

Felicitări pentru reușită, dar să vedem că și primesc cei ce merită compensațiile.

Povesti de adormit copii.Inainte de alegeri toti fac fapte bune , schimba legi,dau locuri de munca etc...! Cand ajung la putere nu stiu cum sa dea vina unul pe altu !

Îi așteptăm cu nerăbdare, cât mai repede!!!!

Bravo as vrea sa stiu cit primesc persoanele care au pierdut acele animale???????????

Felicitari si aplauze foarte prelungite in lupta cu pesta aviaro porcina cu care va luptati pe fotoliile bruxelleze!

Mint și PNL-istii. Toate până la bani după aia uită de ce- i care i-au ales. Ne-am săturat de 30 de ani aceeași poveste. Pînă și ce-i trei iezi s-au săturat de povestea mamei lor. Noi tot nu ne-am învățat minte!!!!!!????????!!!!!!????

Felicitari. Banii astia trebuie recuperati cît mai repede de la toti aceia care au aprobat sa omoare animalele din ograzile oamenilor.SI încet, încet ne revenim la normal

Ce porcină scuză inventată am postarea foto Anunt cu porcină nu este virus pt oameni păcat de porci tăiați de la oameni ce i țin în curte .Sunt în Germania foto din parc mă i nou inventate medicamente de mașoni off .pînă cînd ne cred proști..cumpărați medicamente fabrică atât e farmacii .deschise ok ...săracii oamenii .care pot fii proștiți manipulaț

Aduceti vaccinul din nou de pesta porcina nu sa va despagubiti tot pe voi si pe taranul roman care are 2 -3 porci sa ramana fara! Vaccinul de pesta porcina...inainte a existat acum unde e??

Pt calamități mai așteptați, probabil sunteți nesemnificativi nea Aurica!

Au fost si ei la conducere la fel ca și PSD-ul si in mandatele lor (adica PNL) majoritatea romanilor au fost șocați cate lucruri au construit si cat s a dezvoltat Romania, au fost de neoprit, au adus si elefanți....Alt partid, acelasi rahat

Ce mincinoși...ia împărțiți i sa vedem ajung la oameni???voi promiteti acum ca ne dați și luna de pe cer numai sa vă votăm. Bătaia e pe ciolan in fund vă doare de noi.

View more comments

ℹ️ Premierul desemnat, Ludovic Orban:
”Îmi este foarte greu să înțeleg această atitudine a Pro România. Pe de o parte, votezi o moțiune de cenzură ca să dai jos Guvernul Dăncilă și, pe de altă parte, nu participi la învestirea unui Guvern care să înlocuiască Guvernul Dăncilă.

Continuăm negocierile individuale cu parlamentari independenți și cu parlamentari din PSD. Nu purtăm nicio negociere instituțională cu PSD, nu avem ce discuta cu PSD.

Sunt peste 25 de parlamentari cu care am purtat discuții până acum și care cred că ar putea fi convinși să voteze învestirea Guvernului.

Cine nu votează noul Guvern este, de fapt, cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe de Guvern, care face numai prostii și numai lucruri care dăunează grav interesului general al României.”
... See MoreSee Less

ℹ️ Premierul desemnat, Ludovic Orban: ”Îmi este foarte greu să înțeleg această atitudine a Pro România. Pe de o parte, votezi o moțiune de cenzură ca să dai jos Guvernul Dăncilă și, pe de altă parte, nu participi la învestirea unui Guvern care să înlocuiască Guvernul Dăncilă. Continuăm negocierile individuale cu parlamentari independenți și cu parlamentari din PSD. Nu purtăm nicio negociere instituțională cu PSD, nu avem ce discuta cu PSD.Sunt peste 25 de parlamentari cu care am purtat discuții până acum și care cred că ar putea fi convinși să voteze învestirea Guvernului.Cine nu votează noul Guvern este, de fapt, cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe de Guvern, care face numai prostii și numai lucruri care dăunează grav interesului general al României.”

Comment on Facebook

Felicitări dl Orban si mult succes în continuare!

Era de așteptat atitudinea lui Ponta; să sperăm că îi vine mintea de pe urmă și va vota investirea noului guvern. Mult succes în continuare domnule Orban !

Felicitari si succes, domnule Orban!

Guvernul este cit se poate de legitim domnule Orban prin vot democratic ales de popor nu a fost deturnat de un partid rival. Ilegitimi sunteti voi ca ni ati fost alesi de popor.

La mintea ta nu mă mir că nu intelegi .Surpriza era să intelegi dar este peste puterile tale.

Fiecare om e de partea cui vrea sîntem la libera alegere asa ca mergem înainte pas cu pas!

Ponta , dacă votează investitura poate să-şi ia la revedere din politică.Dacă e de stânga să-nghită şi să se reântoarcăl ca fiul rătăcitor .

Are dreptate ! Deci ei (Pro-România)nu sunt pentru Salvarea României ,ci pentru acapararea Puterii !?

DOMNULE ORBAN conducători tuturor partidelor va cunosc ce AVEȚI de gând sa faceti dupa ce veți ajunge prim ministru POPORUL este satul nu cred ca vreti inca o revoluție Domnul Iohanis nu vede caci ROMANII nu va agreaza ca prim ministru si ca prin asta il duce Domnul

Sa va fie rusine de ce a ce vreti s-a faceti acestor cetateni care v-au votat candva! Dar eu nu price cum mai aveti tupeul sa le mai bateti la poarta! Ce le spuneti ca le imponzitati pensiile cu 50% si taiati salariile cu 50%? Vai de capul vostru de Legionari! Ca voi Brateni nu sunteti! Aia se rascolesc in morminte pentru ce faceti voi! Sa va fie ruusine!!!

Am văzut, atâtea comentarii, care mai de care mai siropoase, spuneți, la ora actuala după aproape 30 de ani , toate partidele care s au perindat au făcut ceva pentru țară, nimic ! Acum după ce nu mai este PSD ul, haideți să vedem ce o să facă și guvernul aceasta și așa PSD ul a lăsat multe goluri, nu a făcut nimic în toți acești ani ,te a amăgit, că a dat la pensii 15 la sută și a scumpit piața cu 30 la sută, unde este creșterea, creșterea a fost în buzunarele celor care au pensii speciale, nesimțite, asta este situația !

Guvernul este ales de popor.Alegeri ca sa vedeti ce vrea poporulPe vremea voastra a.ti luat si din somaj la populatie.

Ghinion....negocieri individuale cu parlamentari PSD.....ati ajuns sa va compromiteti ...veti pierde si alegerea lui Klahus ca presedinte....cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul......gandeste anainte o decizie.......Ponta a declarat ca sustine motiunea dar nu vrea pe Orban premier....cei greu de anteles....

Nu Ludovic, cine nu votează guvernul tău, este împotriva profesionalismului tău și al multora dintre membri propuși. !

Nu este foarte greu de ,, priceput,,.Cine a trădat va trăda oricînd și pe oricine!!

Dl. Orban le e frica de puscarie, multi au constiinta incarcata,stiu bine cat au furat,dar trebuia sa stie ca ulciorul nu merge vesnic la apa.

Era de așteptat din partea lui Puie Monta!

:O S-a vazut si clar motanelul Pontachi tot vopsit in rosu psd ramane - sangele apa nu se face . Dar a voit sa-i santajeze pe PNL poate se alege cu ceva - functii in Guvern,loc in UE ,dar tot puslama e !

Asa este. Niciodată nu mi-a inspirat încredere Victor Ponta. Tind să cred că avea un interes și voia să guverneze el👍 acest om vrea doar dezbinare și satisfacerea propriilor interese.

Nu sunt în stare de nimic, au pornit la drum fără un plan.

Adevarul e ca toti vor puterea,toate partidele asta urmăresc și ai doare în cot de popor doar vorbe în vânt,sa le o trag la toti.

Ponta ştiea că este guvernul PNLşi că domnul Orban va fi prim ministru a dat guvernul Dăncilă jos şi țara a rămas suspendată a spus că votează guvernul

Aceiasi de alta data sinteti numai promisiuni si atit haus in toata tara dati- le tinerilor de lucru ( termina facultati si pe ce posturi lucreaza ??? De aia pleaca totii tinerii nostrii nu le asgurati locuri de munca vindeti tot la straini si moare lumea ( pensii mici preturile cresc la toate inclusiv medicamentele compensate 100%

Am scăpat de o idioata și guvernul ei acum vine la pachet un idiot alaturi de niste flămînzi sa ne conducă.blestemata țara numele tau este Romania.

Solutia e un santaj mic cum a fost si la barna, Ce dacu mai va credeam mai profesionisti. Puneti serviciile la treaba.. 😀

View more comments

14 hours ago

Cristian Bușoi

Întâlnire de lucru cu viitorul comisar european pe Sănătate, doamna Stella Kyriakides, înaintea sesiunii de vot din plenul reunit la Strasbourg. Evaluarea tehnologiilor medicale, lupta împotriva cancerului, rezistența antimicrobiană și lipsa medicamentelor au fost principalele subiecte despre care am discutat și pe marginea cărora ne vom coordona îndeaproape activitatea în perioada următoare. Avem mult de lucru! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Respect! Succes!

🍀🍀🍀♥️🔊

Unde este clima Europei,ați furat o?

14 hours ago

Emil Boc

Platforme de colectare selectivă cu acces pe baza de cartelă

Azi a fost dată în folosință în municipiul Cluj-Napoca prima platformă subterană pentru colectarea selectivă a deșeurilor cu acces pe bază de cartelă.

Aceasta face parte din proiectul pilot demarat de primărie pentru 12 puncte gospodărești din municipiu, la care sunt arondate 33 asociații de proprietari.

Proiectul presupune instalarea unui sistem de acces pe bază de cartelă pentru persoanele arondate punctului gospodăresc, care permite de asemenea monitorizarea și avertizarea cu privire la gradul de umplere al containerelor, pentru intervenții prompte din partea operatorului de salubritate.

Până la finalul lunii vor fi funcționale toate cele 12 puncte gospodărești testate în această primă etapă. Vor beneficia de sistem 33 de asociații de proprietari arondate, cu un număr mediu de 150 de utilizatori.

Am testat modul de funcționare al acestui sistem la platforma subterană de pe strada Observatorului, nr.11.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări! La un circuit complet al deșeurilor!

Sint facute la Arad!

Va felicit!Se vede că sunteți un bun gospodar.Eu trăiesc în Austria unde nepoții mei încă din grădiniță și acum la școală sunt învățați să aibă grijă de mediu înconjurător.Nu este posibil sa se facă acest lucru și în tara ?

Felicitări pentru investițiile aduse orașului!!

cartela ne lipsește... Cartier Între Lacuri.

Felicitari! este o idee buna dar cred ca sunt prea mici cosurile pentru un cartier intreg

Felicitari dati peste nas si celorlalti incompetenti de primari......dumneavoastra faceti ptr oras si ptr cetateni ....in alte orase primarii fac NUMAI PTR DOMNIILE LOR ( sa traim bine)....

Pe Calea Dorobanților nr. 90, suntem 4 scări la un singur tomberon cu deșeuri menajere și nu este nici unul pentru sticlă. Scena din imaginea de mai jos se repetă frecvent. Vă rugam să aduceți un tomberon pentru gunoiul menajer și unul pentru sticlă.

Asa sunt si in strainatate si sunt foarte încăpătoare si cei mai frumos nu se pot răsturna de către cei care nu au nici o lege.Felicitari domnul Primar

V-ați gândit că cei care nu au cartelă vor depozita resturile lângă punctele de colectare

Bună seara ! Dvs și cu primarul de la Oradea ce mai schimbați una alta pe aici prin Romania ( strict pe acest subiect ) ! In rest , e ... ,,Noapte bună dragi alegători ! Ne vedem la anu !,,

Felicitări! Din bănuții care se încasează pe deșeuri în Spania se amenajează spațiile publice și se ajută școlile în renovări.

Un echilibru social ar fi mult mai necesar Clujului! La ce folos sa ai science fiction-uri de astea si altele, sau autobuze cum nu au multe capitale sau orase Europene, cand exista atatea familii care traiesc de pe o zi pe alta, neajutorati, la marginea orasului, sau pe groapa de gunoi, samd. Nu adancirea prapastiei dintre cei bogati /privilegiati si cei necajiti va face un Cluj mai bun ci o atentie mai mare asupra echitatii si justitiei sociale, si o dovada irefutabila ca rasismul, discriminarea si ignoranta fata de cei cei fara de sanse nu-si au locul intr-un oras civilizat, asa cum se doreste a fi Clujul. Acesta este testul umanitatii si demonstratia suprema ca liderilor orasului le pasa de toti Clujenii, nu doar de cei 'de succes' sau care-si permit luxul, o viata buna, si care cel mai probabil nu au intampinat in viata lor dificultati majore.... #PataRat #Discriminare #Ignoranta #Privilegii #EchitateSociala

Domnul Emil Boc, efectul va fi ca cei care nu vor avea cartela vor lasa deseurile afara, langa cititorul de cartela.

De ce cu cartelă? În Spania sunt la fel containerele (underground), dar nu cu cartelă. Cred că este foarte incomod așa. Nu văd rostul cartelei. Dacă vor uita cartela în casă, sau vreodată trec cu gunoi pe lângă aceste pubele ce vor face oamenii? Vor pune gunoiul lângă, nu?

Domnule primar ati spus ca stricati garajele sint foarte urite si sint alti care nu le folosesc si tin tot felu de gunoaie

Da ,sunt foarte bune aceste puncte de colectare, dar cum ramane cu colectarea gunoielor ?pt.ca firmele de salubritate i au plasticul si cartoanele in aceeasi masina de gunoi.Atunci ce sens mai are selectarea?Locatari sunt constiinciosi selecteaza cum trebuie.Deci ca urmare ne batem joc in continuare de mediul inconjurator.

Oltului 83/82 la intrarea în parculetul de copilași

asteptam demolarea tuturor garajelor de tabla! felicitari pentru tot ce faceti si curaj inainte!

La Sebes exista asemenea pube dar fără cartela ...la ce folosește aceasta cartela?Mă rog...sa nu vina din alt cartier și sa depună deșeurile. ...m-au amuzat și cei 3 muschetari ...credeam ca numai în parlament e moda sa ai burta și gusa dar uite ca și la Cluj e posibil

Felicitari d-le Boc 👏👏👏 ridicati Clujul la nivel occidental!

Da e foarte modern, dar, de ce trebuie cartela... Ca sigur va vení unul ce a uitat sau pierdut cartela si lasa gunoiul langa.. Si in spania si franta si... Sunt dar fara acele cartele..

Felicitări gospodării nota 10

Felicitari d.le Boc .Exact cá si in Elvetia ..

Lasă cartelele Boc și construiește centuri ocolitoare că ne-ai blocat tot orașul.

View more comments

14 hours ago

Raluca Turcan

Declarațiile premierului desemnat, Ludovic Orban, la finalul negocierilor cu Pro România ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Lucrați tare pe partea privatilor faceți ca la stat salari mari si veți rămâne pe viață în șefie

Of doamne câte le mai faceți voi acum dar parca vad ca dacă veți trece la guvernare totul rămâne pe hârtie ca și până acum ai mai fost tu la guvernare sunt satul de voi toți sunteți la fel doar vati bătut joc de noi oamenii și de țara asta aș vrea să vină un președinte care nu a fost om politic așa cum e Ramona Ioana Bruynseels merita o șansă

Mult SUCCES DLOR USOR NU VA FI DAR VOI PUTETI TRECE PIEDICILE FACUTE DE PSD.

Care nu vor respecta și dorințele românilor să nu se aștepte să fie votați

Mult succes PNL, DOAMNE AJUTA TUTUROR ROMANILOR DE BUNA CREDINTA !

Măriți salariu minim. Ca e de mizerie faceți sa vină lumea acasă dar măriți salariu minim ca sant bani destui la privați dar se fura mult

Succes,sunteți un om echilibrat domnule Orban!

Succes!

Vor fi concediati in prima faza 100000 de bugetari.

Să fie investitură! Să scăpăm de Guvernarea PSD!

Doamne ajuta !

Mult succes, politicii de centru-dreapta!

Succes

Succes PNL!!!

;zDomnule Orban stai linistit că drumul este foarte lungeste foarte lung până la palstul Victoria

Succes, PNL!

Buna ziua

Succes d-le Orban 🙏 Succes PNL 🙏🥰

Merci Karel Maibach, ești neamț, eu sunt român dar filogerman.

mandolina se screme! !! spera sa linga si el ciolanu! sa saturat de lins în dos Dulapu! nefertiti! sau anghela! !!

Succes PNL!!!

Forță.succes PNL.La pușcărie cu hoți țări

Succes domnule Orban!

CINE NU VOTEAZA AU DOSARE

Orban nu-i de prin ministru.oricare sa fie dar nu el.pnl pierde din cauza lui.

View more comments

14 hours ago

Partidul Naţional Liberal

Declarațiile premierului desemnat, Ludovic Orban, la finalul negocierilor cu Pro România ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Cine credea că Ponta s-a schimbat în bine... a avut ocazia să se lămurească. Din nou!

Plasarea lui Ponta intr'o grupare satelit PSD, azi i'si da arama pe fata.PSD se pare ca si'a pregatit bine mutarea din timp. Adica sa'si schimbe doar blana. Dar vor avea o mare surpriza cu numirea celui de al2-lea guvern numit daca pica guvernul Orban. Atunci sa vad javrele comuniste stil Ponta, ce motiv vor gasii cand vor vota guvernul PNL doar de frica dizolvarii parlamentului

Bravo, dle Orban!! Scapati-ne de psd!!!

Victor Ponta e un penibil. 🤡Punct.

Salutăm acest Guvern: PSD să piere. Ciuma roșie să rămâie în istorie!

O sa voteze data viitoare toți, altfel pierd pensia specială pt un mandat de parlamentar

Doamne ajuta-i pe romani

PSD va reveni ca pro România nu o sa fie De acord cu Ludovic Orban

Nu trebuie să mai rămână urmă de PSD...au intoxicat poporul...acum poporul are nevoie de o detoxifiere totală!

O misiune foarte grea pentru Orban , sper sa reuseasca

Vă doresc succes mult !

Ponta vrea sa isi recupereze partidul, avem incredere in Orban ca o sa rezolve tot

Mult succes!

Ponta trebuie sa paraseasca scena politica ......

Merg pe spusele D-nului Iulian Fota.Cu tarie si cu credinta mergeti D-le Ludovic Orban ,inainte.,doar inainte,da?!

Ponta a fost si este un gunoi , el lupta pentru interesele lui nu pentru popor .....

Doamne ajuta!

Mult succes domnule ORBAN

Succes.

Succes.

Guvernul Orban a murit la naștere 😂😂😂

Succes

Mult succes

Cand spunem ponta , ne amintim de Procurorul Panait

Buna ziua din Torino!

View more comments

17 hours ago

Andreea Paul

La Daniel Castel Hotel, locul minunat din județul Covasna unde am fost invitată trainer la “Bursele JTI pentru Jurnaliști”, în efortul conjugat al multor specialiști participanți la maratonul schimbului de experiențe folositoare jurnaliștilor beneficiari ai Bursei și breslei presei, în ansamblul ei. ... See MoreSee Less

La Daniel Castel Hotel, locul minunat din județul Covasna unde am fost invitată trainer la “Bursele JTI pentru Jurnaliști”, în efortul conjugat al multor specialiști participanți la maratonul schimbului de experiențe folositoare jurnaliștilor beneficiari ai Bursei și breslei presei, în ansamblul ei.

Comment on Facebook

Felicitari si cit mai multe invitatii ,cred ca meritati!

17 hours ago

Emil Boc

Premierea câștigătorilor Walking Month 2019

694 echipe s-au înscris în această ediție a competiției caritabile Walking Month, aflată deja la a 5-a ediție și care a devenit în acești ani un proiect de suflet al comunității noastre.

Cei 3.114 participanți au parcurs peste 976 milioane de pași și au reușit împreună o performanță remarcabilă: atingerea obiectivului de 420.000 lei pentru prima ambulanță socială din Transilvania, o unitate mobilă care va ajuta persoanele în nevoie din comunitățile izolate și greu încercate din regiune.

Premierea câștigătorilor a avut loc aseară, la sediul Betfair Romania Development. Cu această ocazie am transmis de la Bruxelles un mesaj de sincere felicitări pentru fiecare participant, pentru organizatori, parteneri și nu în ultimul rând, pentru Asociația „Hans Spalinger” și Beard Brothers, care vor dezvolta proiectul ambulanței sociale.

Primăria Cluj-Napoca va continua să sprijine inițiativele care promovează sportul și importanța mișcării pentru sănătate. Am subliniat, de asemenea, că urmărim să avem un oraș din ce în ce mai prietenos cu pietonii, avem în derulare o serie de investiții, inclusiv cu fonduri europene, pentru creșterea calității spațiilor publice, extinderea zonelor pietonale și verzi din municipiu și crearea de noi parcuri.

---
Mai multe informații: www.walkingmonth.ro
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Domnule Primar Emil Boc prin traficul infernal zi de zi când va vedem cu postari?sa rezolvati problemele?Ca de concerte și festivale ce postati zilnic sincer deja ne este greață sau chiar nu mai contăm cei din trafic.😡😡😡

1 day ago

Raluca Turcan

Raluca Turcan, Prim-vicepreședinte #PNL, vorbește despre rezultatele negocierilor privind formarea noului Guvern. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

FELICITĂRI!

Felicitări!! ❤️

Felicitări ❤❗

Bravo!

Felicitări

Poți fi un Președinte al României

Va sustinem! Va apreciem!

Felicitări

Mult succes in continuare, RALUCA!

Susținem PNL si IOHANIS,Președinte !

Succes!

Ma bucur FELICITĂRI

Mult succes dna Raluca!!!

Mult succes!

Respect doamna Turcan

Succes!

Mult succes!

Mult succes.

Succes !

Succes!

Succes!

Doamne ajuta

MULT SUCCES

Doamne ajută

Succes

View more comments

1 day ago

Raluca Turcan

www.digi24.ro/live/digi24 ... See MoreSee Less

http://www.digi24.ro/live/digi24

Comment on Facebook

Felicitări si mult succes RALUCA fi tare si vom cîștiga !

vom fi alături de PNL și vom putea spune că dacă va fi nevoie să fim în servicii militare să de săvârșim o activitate militară pentru întreținerea păcii în România vom fi prezenți vom fi activi pentru România țara noastră și Guvernul nostru Klaus Iohannis

Am stiut din capul locului ca asta urmariti sa jucati un "tenis" cu psd-alde iar noi prostii suntem mingea Vrem ALEGERI ANTICIPATE !Aroganta va caracterizează!Nu voi vota niciodata un satelit al psd-ului !Adica pe voi pnl (chipurile de dreapta)

NU va mai duveti la Lartina 3 si Ghita tv ca va critica an fiecare zi asta sunt pe Invers.

O doamna cu calitati deosebite...desteaptaonestaSucces in tot ce faceti pentru romani

Foarte faine sprâncenele...🤗

Slabă competiție în Valea Viilor. Aduceți un competitor la Primărie. Unul din 'afară

View more comments

2 weeks ago

Cătălin Predoiu

Miniştrii de finanţe din zona euro a Uniunii Europene se reunesc, astăzi, la Luxemburg. Vor discuta şi despre cum se vor strânge 17,5 miliarde de euro pentru investiţii în următorii 8 ani de exerciţiu financiar al UE.
Ce face Guvernul României pentru a atrage cât mai mult din acest fond/buget de investiţii?
L-am interpelat pe ministrul Teodorovici despre modul în care se pregătește România în acest sens.
Rămâne de văzut, mâine, dacă tot el va da răspunsul la interpelare sau îmi va răspunde un coleg liberal.
Eu sper în cea de a doua ipoteză.
www.reuters.com/article/us-eurozone-economy-eurogroup/euro-zone-needs-pre-emptive-fiscal-stimulus...
... See MoreSee Less

Miniştrii de finanţe din zona euro a Uniunii Europene se reunesc, astăzi, la Luxemburg. Vor discuta şi despre cum se vor strânge 17,5 miliarde de euro pentru investiţii în următorii 8 ani de exerciţiu financiar al UE. Ce face Guvernul României pentru a atrage cât mai mult din acest fond/buget de investiţii? L-am interpelat pe ministrul Teodorovici despre modul în care se pregătește România în acest sens. Rămâne de văzut, mâine, dacă tot el va da răspunsul la interpelare sau îmi va răspunde un coleg liberal. Eu sper în cea de a doua ipoteză.https://www.reuters.com/article/us-eurozone-economy-eurogroup/euro-zone-needs-pre-emptive-fiscal-stimulus-or-may-face-protracted-low-growth-document-idUSKBN1WM1K9

Comment on Facebook

Romania se imprumuta....pina cind? Pina s-o lamuri deputatii sa voteze caderea acestui guvern pus pe capatuelile lor si inlocuit cu adevarati barbati de stat nu profitori. ( o bunica )

Ar fi minunat

,,NIMIC,, .!!

3 weeks ago

Cătălin Predoiu

Astăzi a început anul universitar, ceea ce îmi aduce aminte de următoarea istorioară.
Prin 2003, avocat fiind, mă aflam la Londra invitat cu ocazia deschiderii noului An Legal (Opening of the Legal Year), o sărbătoare a Justiţiei şi a profesiilor juridice căreia i se dă o mare importanţă. cu această ocazie au loc multiple seminarii, conferinţe şi ceremonii care celebrează respectul legii şi dezbat problemele la zi ale practicii dreptului şi Justiţiei.
Am asistat la o astfel de dezbatere în legătură cu necesitatea înfiinţării unei noi Universităţi de Drept în Anglia şi Țara Galilor. Există o opoziţie înverşunată din partea unor jurişti de renume pe motiv că ar scădea calitatea studiilor juridice şi implicit a practicii dreptului. Am întrebat un coleg englez câte universităţi de drept au în Anglia şi Țara Galilor, de îşi pun aşa o problemă privind calitatea juriştilor în caz că se mai adaugă încă una. Mi-a spus că au trei şi sunt suficiente.
La noi operează zeci, dacă nu peste o sută de facultăţi de drept care scot pe piaţa mii de jurişti anual, mulţi dintre ei ajung să practice dreptul ca avocaţi, notari, executori, judecători, procurori. E de cercetat dacă toate aceste facultăţi de drept răspândite pe cuprinsul ţării asigură un nivel ridicat de calitate la toate materiile juridice şi pot forma absolvenţi bine pregătiţi.
De aici trebuie să plece discuţia şi acţiunea practică privind orice efort de reclădire a sistemului nostru judiciar, de la reclădirea sistemului de învăţământ juridic superior pe baze de competențe reale.
... See MoreSee Less

Astăzi a început anul universitar, ceea ce îmi aduce aminte de următoarea istorioară. Prin 2003, avocat fiind, mă aflam la Londra invitat cu ocazia deschiderii noului An Legal (Opening of the Legal Year), o sărbătoare a Justiţiei şi a profesiilor juridice căreia i se dă o mare importanţă. cu această ocazie au loc multiple seminarii, conferinţe şi ceremonii care celebrează respectul legii şi dezbat problemele la zi ale practicii dreptului şi Justiţiei. Am asistat la o astfel de dezbatere în legătură cu necesitatea înfiinţării unei noi Universităţi de Drept în Anglia şi Țara Galilor. Există o opoziţie înverşunată din partea unor jurişti de renume pe motiv că ar scădea calitatea studiilor juridice şi implicit a practicii dreptului. Am întrebat un coleg englez câte universităţi de drept au în Anglia şi Țara Galilor, de îşi pun aşa o problemă privind calitatea juriştilor în caz că se mai adaugă încă una. Mi-a spus că au trei şi sunt suficiente. La noi operează zeci, dacă nu peste o sută de facultăţi de drept care scot pe piaţa mii de jurişti anual, mulţi dintre ei ajung să practice dreptul ca avocaţi, notari, executori, judecători, procurori. E de cercetat dacă toate aceste facultăţi de drept răspândite pe cuprinsul ţării asigură un nivel ridicat de calitate la toate materiile juridice şi pot forma absolvenţi bine pregătiţi. De aici trebuie să plece discuţia şi acţiunea practică privind orice efort de reclădire a sistemului nostru judiciar, de la reclădirea sistemului de învăţământ juridic superior pe baze de competențe reale.

Comment on Facebook

Pentru acuratetea informatiei, cand va referiti la 'universitati de drept' din Anglia si Tara Galilor, probabil va referiti la institutiile care ofera cursuri profesionale de un an obligatorii inaintea stagiaturii si cursuri de un an pentru cei care nu au obtinut o licenta in drept anterior. Pentru ca licente in drept ofera sute de universitati. De asemenea, si 'universitatile de drept' care ofera cursuri profesionale sunt vreo 24 in 2019, unele cu sedii in mai multe localitati. Insa aveti dreptate ca inflatia in ambele categorii nu creste calitatea - nicaieri.

Ce parere aveti de implicarea Ungariei pe teritoriul Romaniei prin asa zisul Proiect de Dezvoltare Transilvaneana ?!

Nu am inteles de ce Politehnica fura startul la inceperea anului universitar si nu incep toate universitatile la o data fixa,asa cum era pe vremea noastra la 1 octombrie

Romanii sunt infectati de 70 de ani cu viciul diplomelor, al titlurilor. Neuitata imi va ramane in memorie o vorba a unei mame grijulii cu viitorul baiatului: "Macar un inginer sa-l fac, daca de profesor nu ajunge!"

De unde are Cartarescu bani sa umble prin toate tarile cu cartea lui: Solenoid.Eu nu am bani sa ma duc la conferinte cu teoria mea a Gravitatiei!

View more comments

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare! ... See MoreSee Less

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare!

Comment on Facebook

Domnule doctor,,multumesc Bunului Dumnezeu pentru bucuria zilei de astazi,zi binecuvantata in care mi-ati aparut in cale si mi-ati infrumusetat ziua <3 Jur ca in viata mea nu am mai cunoscut o astfel de fiinta ca dumneavoastra si am cunoscut mii de persoane,de-a lungul vietii mele <3 Chiar sunteti o minune de OM <3 Va doresc,din adancul inimii,sanatate maxima si cat mai multe realizari,pe toate planurile ,sa fiti iubit,respectat,pretuit si fericit ,asa cum numai dumneavoastra stiti si puteti fi fericit ! FITI BINECUVANTAT pentru ca existati <3

Leon Danaila: "Pe mine nu ma intereseaza daca in urma vaccinarii se imbolnavesc niste copii, ma intereseaza binele colectivitatii". Rusine domnule Danaila! Sunteti o rusine!

La multi ani frumosi si sanatosi Domnule Doctor, sunteti un om deosebit. Multumesc pentru operatia efectuata mamei mele...din nefericire a fost prea târziu...

Sa fiți vaccinat forțat pe grupe de risc și vârsta cât mai des cu putința,pentru binele colectivități. Ca deja vorbiți prostii și Ocupați spațiu inutil . Și sa știți ca nu ne interesează sa va mâncam coliva.

Sunteti cu aproape ambele picioare in groapa si numele d.voastra va ramane in istorie asociat cu crima in masa la care poporul roman va fi supus.

La multi ani, stimate om si profesionist!Nu vaccinarii obligatorii,PRO referendum

La multi ani Domnule profesor ! 🙏🏻 Sa nu ne uitați marți la votul PRO REFERNDUM. Doamne Ajuta

La multi ani minunati Domnule Doctor,sinteti lumina si referinta noastra ,va multumesc pt.minunea realizata cu fratele meu si pt.tit ceea ce sinteti,Omul lui Dumnezeu Ales.

Sa fiti sanatos...chiar si zodia rac e predestinata pt cei dedicati umanitatii....felicitari!!!

La multi ani,minunati! Binecuvantari nemarginite asupra dv-stra!🙏

Multumim frumos pt gandurile bune care mi le intoarceti. Eu insa asi dori un strop din inteligenta dumneavoastra . , ..... de-ar fi posibil . 🙏🏻👼

Buna ziua domnule senator, Va scriu si eu in legatura cu proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a populatiei Romaniei (L216/2017), trimis pentru avizul dvs. in Comisia pentru sanatate . Proiectul de lege este un abuz asupra drepturilor fundamentale ale omului si incalca prevederi legale, constituționale și comunitare in vigoare. Incalca Constitutia, Codul civil, Legea privind drepturile pacientului, Legea privind reforma sanitara, Legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului. De asemenea, incalcă importante dispoziții de aplicabilitate comunitară, cuprinse în convenţii internaţionale. Obligativitatea unui act medical (vaccinarea) asa cum este prevazuta in proiectul de lege este în contradicţie cu reglementările internaţionale privind atât etica şi cercetarea medicală, cât şi profesia de medic în general, reglementări legate de drepturile pacienţilor, consimţământul informat şi obligaţiile autorităţilor medicale. Este vorba despre Declaraţia de la Helsinki privind experimentele și cercetările biomedicale (1962-1989) (Art. 3-10, 16-18, 25-32 ), Codul Nuremberg (1947) (Punctele 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10), Raportul Belmont (1978) (Cap. 2, 3, 4, 6), Declaraţia de la Geneva (1948), Declarația Universală a Drepturilor Omului (1948) (în special art. 3, 18, 25, 36), Tratatul privind Uniunea Europeană (2007) (Art. 2, 3 şi 6 referitoare la respectarea libertăţilor şi drepturilor omului, protecţia specială a drepturilor copilului), Codul Internațional al Eticii Medicale (1949), Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale (1950), Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice (1966, ratificat de România în 1974), Charta Socială Europeană (1961), Declarația de la Lisabona privind Drepturile Pacientului (1981), Convenția privind Drepturile Omului și Biomedicina (2000), etc. Prin urmare, avand in vedere motivele expuse mai sus, resping in totalitate proiectul de lege al vaccinarii obligatorii si va solicit sa actionati in consecinta, sa discutati si cu colegii dvs. despre acest abuz si sa sanctionati printr-un vot de respingere aceasta incercare de instaurare a dictaturii medicale in tara noastra. Mai pot spune in plus doar atat: oricine sustine un proiect de lege abuziv si neconstitutional asa cum este acesta va pierde definitiv credibilitatea in fata mea, si prin urmare va pierde votul meu si al familiei mele. Va multumesc.

Of imi pare rau ca am aflat numai acum... dar niciodata nu e prea tarziu... La mulri ani sanatosi voiosi si frumosi deasemenea... sunteti un om trimis din cer ...va doresc muuuulti ani inainte si tot ce va doriti sa fie un prilej de bucurie ... sanatateulta... Doamne ajuta...

Domnule Senator,Va rog dati AVIZ NEGATIV legii OBLIGATIVITATII vaccinarii in senat, întrucât încalcă grav dispoziții legale de prim rang din sfera legislației aplicabile, a drepturilor la viață, sănătate și integritate corporală, precum și libertăți fundamentale de conștiință și opțiune religioasă, cum ar fi:*drepturile pacientului,(Legea 46/2003 art 13)*drepturile parentale, (Cod Civil art 487, Dreptul European al Familiei)*dreptul la respectarea vieţii private şi a integrităţii fizice şi psihice,(Legea nr. 279/2009, art 61, ali. 1, iar la alin.2 prevede ca "Interesul si binele fiintei umane trebuie sa primeze asupra interesului unic al societatiisau al stiintei)*DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNUI ACT MEDICAL sau interventii medicale FARA CONSIMTAMANT (Legea 25/2006)*principiul inviolabilităţii persoanei şi dreptul de a dispune de ea însăşi, (Legea nr 279/2009 art. 64, Constitutia Romaniei art.23)*dreptul la educaţie, (Constitutia Romaniei art 32)*deontologia profesională a medicilor, (Codul Deontologic al Medicilor si Legea 306/2004)*libertatea de conştiinţă şi religioasă, (Constitutia Romaniei art 29)*dreptul la confidenţialitatea informaţiilor.(Legea 46/2003 art 21)Cum poate Ministerul Sanatatii declara ca un produs medical "vaccin" este "sigure si eficace", "Art.9 : "Statul român asigură vaccinuri eficace și sigure, autorizate în mod corespunzător, conform legii."In conditiile in care nu s-a facut un studiu care sa reflecte acest lucru si cu atat mai mult cu cat insusi producatorul vaccinului recunoaste in PROSPECT cum ca acestea nu au studii la baza, privid potentialul carcinogenic, mutagenic sau de sterilitate. ( "has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility" -FDA)" www.activenews.ro/…/modificare%20l…/LEGEA%20NOUA.pdfDomnule Senator prin avizarea acestei legi pozitiv transformati populatia Romaniei intr-o piata de desfacere farmaceutica, deoarece aceasta lege nu vizeaza doar copiii ci si toate categoriile de adulti, cu incalcari grave la dreptul international- Codul Nuremberg pct.1,2,4,5,6,7,9,10; Raportul Belmont cap 2,3,4,6; Declaratia de la Geneva, Declaratia de la Helsinki art.3-10;16-18; 25-32 .Va rog aveti curaj si avizati negativ legea L216/2017, va rog aduceti-va aminte ca toate atrocitatile din Germania nazista AU FOST LEGALE la timpul lor.Va rog avizati negativ Legea L216/2017

Domnule profesor va rog sa-mi dati si mie numarul dumneavoastra de telefon pe care la-ti dat in emisiunea RAI DA BUNI pentru o programare. Va multumesc anticipat?

La multi ani, cu intarziere, Domnule Profesor ! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si putere de munca,o viata plina de fericire ! Cu stima,o fosta pacienta operata pe cord ,ce va multumeste in fiecare zi pentru faptul ca datorita dvs traieste si este pe picioarele ei !! Tot respectul meu d-le Profesor !!

Multă sănătate şi mulți ani ìnainte! Respectul meu nu poate fi exprimat in cuvinte scrise

Sunteți un doctor și un om deosebit, mai rar doctori și oameni ca dumneavoastră. . . un înger pe pământ. . . La mulți ani și multă sănătate 😚

La multi ani ! Pt.dumneavoastra care faceti cinste numelui de om. Bunul DUMNEZEU sa va rasplateasca. Pt.ca noi nu suntem in stare sa o facem. Inca o data. La multi ani cu sanatate !

La multi ani si multa sanatate trupeasca, spirituala si sufleteasca!

Domnule Profesor! Va scriu sa va spun ca todeauna ma rog bunului Dumnezeu ptr sanatatea dvs.Ati dat viata dupa Dumnezeu inca odata fiului meu acum 21 de ani.Va multumesc si cad in genunchi si plec capul in fata dvs .

La mulți ani, domnule doctor! Să fiți sănătos și fericit! 🎂🎁🎉

A mai trecut un an şi cu ocazia zilei de naştere vă urez un sincer LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE !💐🎂🍾

La Multi Ani D-le Dr.Danaila, geniul țării noastre! Să fiti sănătos!

Buna ziua D-le profesor. Ma numesc Potoschi Ion , sunt din Brasov si va scriu cu speranta ca voi obtine un raspuns ce ma va ajuta sa-mi ajut copilul, baiat 19 ani. La sapte ani, a avut parte de o sperietura in urma careia s-a declansat o forma de epilepsie usoara. acum este pe medicamentatie, in toti acesti ani am facut RMN- uri, analize si tot felul de investigatii. Ca parinte nu m-am impacat cu ideea ca nu exista rezolvare si speranta a renascut cand am dat pagina d-voastra oficiala si am vazut cateva emisiuni la care ati fost invitat. Puteti sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a beneficia copiulul meu de o consultatie la d-voastra ? Pot primi raspunsul , fie aici pe facebook pe id-ul sattarishi sau la mail potoschiion@yahoo.com Va multumesc .

View more comments

A fost o exprimare nefericită pentru care îmi cer scuze. Ce am vrut să spun a fost că nu sunt de acord cu creşterea copiilor în cupluri de acelaşi sex. Asta deoarece cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune; ca om şi ca medic consider că în lipsa cuplului bărbat-femeie, biologic nu am exista ca societate. Nu am nimic cu nimeni şi fiecare este liber să trăiască aşa cum consideră, după cum fiecare este liber să aibă o opinie. Cred că toleranţa este importantă şi pot să-mi asum că poţi învăţa să fii mai tolerant la orice vârstă. Este un lucru pe care-l cer şi celor mai tineri care se grăbesc să mă critice ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

În primul rând nimeni nu ar avea dreptul să va judece!!!!dacă e ceva de judecat ...este un om mare care sta-n ceruri la porți el ne judecă pe toti!!!Iar tinerii ca mine ar trebui sa va ia drept exemplu in viata de zi cu zi cat si cea profesională....sunteti o ființă extraordinară si pe cuvant cel putin in romania nu mai exista un astfel de medic adevarat!!tot timpul am spus si imi susțin parerea..medicul ori e sus ori e jos...nu exista e asa si asa NU!un medic este bun!!Sau nu este nu merge aicea cu jumătăți de masura .punctJos pălăria în fața dumneavoastră si sa va dea Dumnezeu multă sănătate si liniste!

Ati spus corect si inainte si acuma. Ca popor ortodox trebuie sa ne gândim bine ca nu vrem sa ajungem ca Sodoma si Gomora, care știm bine ce s-a întâmplat cu oamenii din cele doua cetati si de ce. Cine nu stie sa citească Vechiul Testament sa afle!! Tot respectul pt Dnul Doctor!!!

Domnule Dãnãilã! Sunteti o SOMITATE! Nu aplecati urechea criticilor care iubesc aceasta PLAGÃ a societatii numita HOMOSEXUALITATE! O dereglare mintalã,psihica....etc! A-ti spus ADEVARUL! Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A-ti facut mult bine oamenilor! A-ti salvat multi oameni de la moarte! Tot respectul pentru DUMNEAVOASTRA !

Familia este unica,alcatuita firesc din mama si tata,Barbatul si Femeia familie in cadrul careia trebuie sa se dezvolte copii sanatosi care invata despre viata normal mai intai in cadrul familiei,apoi in scoli,societate,etcA locui cu cupluri homosexuale ,perturba modul de raportare si intelegere a copilului a familiei.Homosexualii sunt liberi sa si duca viata cum considera,e un subiect prea vast pt a analiza acum ce e anomic sau nu ...Dl Acad Leon Danaila e ca intotdeauna prea fin.Exprimarea domniei sale ,(voit intr un limbaj simplu,pe intelesul omului de rand,nu a creat confuzii si f potrivita!Dl LD nu a comentat intr un limbaj medical,stiintific,tocmai pt a se intelege mai usor)Homosexualitatea e un subiect vast si nu poate fi epuizat in 2 fraze.(oricum nu e un mediu potrivit pe Crestrea Copiilor,creaza multa confuzie si pot fi multe probleme,abuzuri,etc..La asta a facut aluzie si Dl LD...)

Sanatate si ganduri bune de la un fost pacient , domnule doctor ! Nu va faceti probleme de constiinta , fiindca oamenii de buna - credinta au inteles mesajul dvoastra . Ca medic care ati salvat mii de vieti si ati iubit omul , asa cum noi ceilalti nu suntem capabili , era firesc sa doriti perpetuarea vietii si continuitatea creatiei pe Terra . Cei susceptibili , care au si pornit atacul , trebuie sa inteleaga si celelalte puncte de vedere , caci nimeni - cu exceptia Domnului , nu detine adevarul absolut . Este pacat ca in Romania de azi tocmai oamenii de valoare , profesionisti si onesti , au de suferit .

Sincere felicitari! Putem sa nu fim de acord asupra a ceea ce se intampla in jurul nostru. Putem fi de-a dreptul revoltati, uneori... dar e important ca atunci cand exprimarea noastra e deplasata sau jigneste de a dreptul sa recunoastem si sa avem decenta sa ne cerem scuze.. 🙂 ar trebui sa devina ceva firesc...

Domnul profesor, este logic și de bun simț ce spuneți, am convingerea că și aceste persoane contientizeaza și înțeleg anormalitatea pe care vor să o legifereze.punctul dumneavoastră,și a altora ca dumneavoastră contează enorm.multumim că vi-l exprimați.

Faptul ca nu pot face copii nu-i un motiv intocmai relevant, nici un om impotent nu poate face copii, dar acolo toata lumea e ok cu el fiind intr-o relatie sau adoptand un copil... Dar nu conteaza asta, multumim pentru tot ce ati facut si pentru tot ce faceti, sunteti un om extraordinar!

Nu a fost deloc nefericita, a fost o concluzie logica si rationala de la un om de 80 de ani, un om mai lucid decat o inteaga societate. Un om sanatos mental si fizic, care a exprimat scurt si precis , (despre problema oamenilor cu deviatii sexuale ) parerea tuturor oamenilor normali dar lasi, din spatiul public.

pai poponarii,homalaii, lesbienele cu treaba lor......noi oamenii cu ale noastre........insa astia din parlament for sa se casatoreasca astia si in biserica si sa se faca si popi......nu stiu preafericitul ce parere are dar cred ca se rezolva si asta cu o mita........

Nu va cereti scuze pentru ca traiti intr-o lume a "political correctness"-ului. Imi pare rau ca dupa cat bine ati facut si faceti, trebuie sa va ocupati si de prostii de oameni idioti, spalati pe creier.

Trecand peste exprimare, credeti ca copiilor adesea abuzati din orfelinate, le-ar fi mai bine sa stea acolo, decat crescuti de un cuplu de homosexuali responsabili? Cat de responsibili sunt parintii biologici care isi abandoneaza/exploateaza copiii, de parca ar fi gunoaie sau animale?

De la niste fii ai lui Belial, oameni stricati (Judecatori 19:22)nu trebuie sa va cereti scuze. Acesti nelegiuiti ar trebui sa-si ceara scuze (dar nu o vor face niciodata)ca tulbura societatea cu nelegiuirea lor si ii influenteaza in rau si pe copii.

Nu este nicio exprimare nefericita! Este purul adevăr! Dacă o sa am copii intr-o zi și mergând cu el de mâna pe strada vad cumva cum 2 băieței își exprima "iubirea" și sa ii vadă și copilul meu, ii bat de ii ascult cu urechea. Ei sunt putini, noi suntem mulți, asa ca nu va cereti scuze pentru nimic, trebuie sa știe clar care este părerea noastră in aceasta privința și sa știe ca in țara asta cât o sa mai fim noi nu vor face ce vor ei ci ce vrem noi.

Domnule doctor ati spus in urmatorul fel citez "cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune" am incheiat citatul. De ce mai exact nu sunteti de acord cu adoptia copiilor, chiar daca parintii adoptivi au acelasi sex ? Sunt foarte sigur ca unui copil i-ar fi mult mai bine intr-o familie constituita din parinti de acelasi sex, decat intr-un orfelinat unde constant este supus la abuzuri.

Pentru cei ce aprobati incercarea LGBT de a inversa ordinea naturala a lumii in care traim am o intrebare si astept raspunsuri! De ce nu incercati sa va spalati in wc si sa va faceti nevoile in cada? Doar pentru ca au fost proiectate in scopuri diferite?

Tot respectul pentru dumneavoastră , foarte bine explicat (punctat) , din păcate cei care susțin astfel de fapte ne conduc . Multă sănătate va doresc sa știți ca va susținem !!!

Daca nu doriti ca homosexualii sa adopte copii ar trebui sa le spuneti heterosexualilor sa nu ii mai abandoneze prin orfelinate, nu credeti? Personal cred ca le-ar fi mult mai bine in familii gay decat in casele de copii.

Cum s-au gasit toti homofobii sa intre intr-un partid liberal? Si, ca vorbim de PNL, v-a dat Coalitia pentru Familie alea 3 milioane de voturi promise la alegeri?

Un respect incrdibil pentru Dvs. Dar totusi eu cred fara sa judecam, ca cateodata un copil beneficiaza de mai multa dragoste, respect si demnitate in cadrul acestor familii de aceeasi sex, ca si multe cupluri femeie-barbat care isi agreseaza, si bate joc de viat unui copil,cu scuza ca el\ea e parinte si are dreptul..poate gresesc, e doar o parere, cu respect si admiratie.

Eu zic. De ce să înfieze copii altora? Dacă se consideră normali , si că Dumnezeu nu are nimic împotrivă cu alegerea lor ,să-și facă proprii copii din bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. Poate acel copil înfiat să rămână cu sechele toată viața ,crescând în asfel de cupluri,poate el vrea să fiie un om normal , cum credeți că se vor uita la el colegii de gradiniță sau de școală când vor veni ,,părinții" la serbare ? E mult de spus dar mă opresc aici.

Domnule profesor,aveti perfecta dreptate si va impartasesc gandurile! Nu trebuie sa va cereti scuze sub nici-o forma, aceasta minoritate bolnava sa fie tratata !

Dl Danaila are dreptul sa spuna ce crede ... este homofob...Insa dl Danaila , trebuie sa stie datorita pregatirii sale,ca orice fobie este doar o frica inchipuita ,peace&love.

Avem o gandire mai prejoasa decat a animalelor. Sunt student la geografie si pana acum nu am gasit undeva ca masculii unor regnuri sa faca ce "fac" doi barbati !

Prostii eu sunt o mamă singură și am crescut doi copii frumoși sănătoși și educați fără ca ei sa cunoască figura de tată în nici un fel, astăzi când ei vad anumiți tați îmi spun "mulțumim mami ca nu ne-ai făcut să trecem și noi prin așa ceva" deci oameni buni bărbați heterosexuali ce credeți ca educați bine va rog nu criticați!

View more comments