PNL

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

În această seară, de la ora 21:00, Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal va fi prezent la Realitatea Plus, la emisiunea moderată de Denise Rifai. ... See MoreSee Less

În această seară, de la ora 21:00, Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal va fi prezent la Realitatea Plus, la emisiunea moderată de Denise Rifai.

ℹ️ Siegfried Muresan, europarlamentar #PNL şi vicepreședinte al #PPE: "Am fost ales raportor al Parlamentului European privind finanțarea Pactului Ecologic European în valoare de 1.000 de miliarde de euro.

✅ Ca raportor, mă voi asigura că planul de investiții al Pactului Ecologic European va duce și la creștere economică, în paralel cu obiectivul de a ajunge la o economie neutră din punct de vedere al emisiilor.

✅ Un alt obiectiv este să sprijinim cu prioritate țările și regiunile mai puțin dezvoltate, care au cea mai mare nevoie de finanțare europeană pentru a ajunge la o economie verde.

✅ Acest lucru este foarte important pentru noi, fiindcă în România sunt regiuni carbonifere, precum Oltenia și Valea Jiului, care nu vor putea face trecerea la o economie verde decât cu sprijin consistent de la bugetul Uniunii Europene."

Mai multe detalii, aici: bit.ly/36vMScc
... See MoreSee Less

ℹ️ Siegfried Muresan, europarlamentar #PNL şi vicepreședinte al #PPE: Am fost ales raportor al Parlamentului European privind finanțarea Pactului Ecologic European în valoare de 1.000 de miliarde de euro.✅ Ca raportor, mă voi asigura că planul de investiții al Pactului Ecologic European va duce și la creștere economică, în paralel cu obiectivul de a ajunge la o economie neutră din punct de vedere al emisiilor.✅ Un alt obiectiv este să sprijinim cu prioritate țările și regiunile mai puțin dezvoltate, care au cea mai mare nevoie de finanțare europeană pentru a ajunge la o economie verde.✅ Acest lucru este foarte important pentru noi, fiindcă în România sunt regiuni carbonifere, precum Oltenia și Valea Jiului, care nu vor putea face trecerea la o economie verde decât cu sprijin consistent de la bugetul Uniunii Europene.Mai multe detalii, aici: https://bit.ly/36vMScc

Comment on Facebook

Nu numai Romania, ci pe Poporul Roman, ei sunt pe primul loc, cu drept la o viata decenta, prospera si Libera, nu uitati asta Noi suntem statul, noi suntem guvernul, noi trebuie sa conducem destinele Romaniei, cei alesi de Popor, trebuie sa fie I'm slujba cetatenilor, nu invers, ca pina acuma, am rabdat destul inca 30 de ani, Ajunge cu Robia si saracia, ajunge cu tradatori de neam si tara, cu vinzatorii si jefuitorii Romaniei, vrem sa incepem reconstructia tarii din ruinele lasata de Burghezia Comunista si Securista, si sa aruncam la gunoi acest sistem corupt, Bolsevic, si sa avem parte de o Tara Normala, Democratica si Europeana, asta doreste tit Poporul Roman

Nu inteleg o chestie, vorba cuiva...pana la urma de ce ar avea militarii dreptul la pensie speciala daca 99,8 % dintre ei au vazut razboaie doar in filmele de la tv ? Ce au facut atat de important ei pentru tara asta inafara de a consuma oxigenul ? Pana la urma, nu si-ar pierde nici dracu` timpul cu noi sa ne faca vreun rau...ne descurcam de minune si singuri, avem Parlament, Justitie...Ministerul Sanatatii...etc...

Cînd se va întîmpla?🤔🤔🤔😤😤😤👌👌

Carne de tun, probabil asta o sa fie România. 🤔

Prima din coada, după cum se vede! In afara de taieri vad ca nu sunteti in stare de nimic!

Cand??

View more comments

2 hours ago

Raluca Turcan

... See MoreSee Less

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului: “Am promis, ne ținem de cuvânt! Astăzi am eliminat pensiile speciale in Parlament la inițiativa PNL și am finalizat, in sedinta de Guvern, proiectul de Lege pentru alegerea primarilor in două tururi pentru care ne-am angajat răspunderea în fața Parlamentului.

Tot astăzi, am deblocat proiectele majore de infrastructură pentru Autostrada Unirii Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni si Autostrada Ploiești- Brașov îngropate de fosta guvernare PSD la Comisia de Prognoză.

De asemenea, după reducerea numărului de ministere de la 26 la 16, continuăm restructurarea aparatului public central prin eliminarea sinecurilor politice și restrângerea functiilor de demnitate publică și de conducere din ministere. Astăzi au fost adoptate hotărârile de reorganizare de la noul minister al Transporturilor si de la Ministerul Muncii”.

#GuvernareLiberala #RomaniaNormala
... See MoreSee Less

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului: “Am promis, ne ținem de cuvânt! Astăzi am eliminat pensiile speciale in Parlament la inițiativa PNL și am finalizat, in sedinta de Guvern, proiectul de Lege pentru alegerea primarilor in două tururi pentru care ne-am angajat răspunderea în fața Parlamentului. Tot astăzi, am deblocat proiectele majore de infrastructură pentru Autostrada Unirii Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni si Autostrada Ploiești- Brașov îngropate de fosta guvernare PSD la Comisia de Prognoză.De asemenea, după reducerea numărului de ministere de la 26 la 16, continuăm restructurarea aparatului public central prin eliminarea sinecurilor politice și restrângerea functiilor de demnitate publică și de conducere din ministere. Astăzi au fost adoptate hotărârile de reorganizare de la noul minister al Transporturilor si de la Ministerul Muncii”. #GuvernareLiberala #RomaniaNormala

Comment on Facebook

Va bateti cu caramida in piept, dar, inca nu este nimic sigur. Cum vor renunta cainii la ciolan? Intreb, nu dau cu parul.

Cred ca au cam bulibașit-o in parlament. Nu cred ca se rezolva ceva in felul acesta. Cred ca USR are dreptate. Trebuie trecut la impozitarea globală a veniturilor, gradat cu creșterea procentului de impozitare după venit.

Felicitari si mult succes !

Ce-ați eliminat?pensiile nesimțite aflate deja în plată ??de ce nu le tăiați ?

Dacă o lege este greșita , ma refer la pensiile nesimțite, nu se poate revoca?? A fost făcută de o mâna de hoți și dacă s-a constatat ca nu este benefică pentru popor, care-i problema?? Sa se taie pentru totdeauna; legea contributivității sa dăinuie pentru toți!!!

Minții cu nerușinare tot ce ați făcut a fost un teatru ascuns ! De mâine pesiiile speciale vor exista in continuare

N _ ați eliminat nimic _ se vede de la o posta că ați propus ceva neconstituțional care cere moțiune cenzura pt. anticipate Sunteți mai hoți decât toți cei de până acuma.

Sunteți penibiliPNL=PSDNe săturam și de voi și nu o să aveți aceeași soartă ca psd-iștii, voi o să simțiți mai rău că fără pedepse fizice cu voi nu merge altfel. T.arfe.lor

Fapte NU laudã de sine !Avem rãbdare...

Încă nu...mai trebuie sa treceti de CCR....ar fi bine daca ați reuși in final !

Eliminați toate pensiile speciale inclusiv (Mai,Mapn,Sri etc)

Dar asta e numai 4 la suta din totalul ce iau pensii speciale, cu aceasta taierea nu scoateti tara din saracie, e clar, ca sa umpleti vistiera statului, trebuie oprit Furtul in toate institutile statului, la primarii, la prefecture, redus apararul birocratic la jumatate in 4 ani, si bugetarii de lux la fel, ce iau salarii Astronomice, si nu fac nimica, taie frunza la ciini, si Justitia trebuie sa inceapa condamnarea celor gasiti vinovati de Furt, delapidari, jaf din banii publici, dupa estimarile facute de unii expert in economie, cum e Calin Georgescu, ex economist la ONU, in Romania, anual se externalizeaza peste 50 de miliarde de dolari in afara, de bancile straine din Romania, sub ochii Banci Nationale, e complicitate sau rea intentie, si cind aud ca toate guvernele se pling ca nu au bani pentru salarii si pensii, si pentru alocatiile copiilor, ma ia asa un sentiment de ura si dispret fata de toata sleahta asta de Politicienii, ce nu fac altceva de sa-si Bata Joc de Poporul Roman, si o revolta in suflet, cum e posibil asa ceva, asa oameni fara suflet, fara mila, cu o nerusinare de neimaginat ce propriu. Popor lau dus intro Robie crunta, si saracie de Ultima clasa, eu cred ca singura solutie e inca o Revolutie, dar nu pe strazi, strigind lozinci fara rost, ci cea al votului in anul aceasta, trebuie ca cetatenii de buna credinta din Tara si Diaspora sa puna capat acestui sistem perimat si corupt, si sa ne alegem partide noi, cu oameni noi, corecti si cinstiti, si cu Dragoste de Tara si popor

Impozitatile progresiv ca asta este constitutionalnu aruncati oamenilor cu praf in ochi

câte? pe care din ele? și celelalte?

FELICITARI , S O VEDEM TRECUTA DE CCR !

Asta este doar de ochii lumii. O sa spuneti ca ati vrut dar CCR nu va lasat. Ati eliminat si voi si Psd pt ca stiti ca aceasta lege este neconstitutionala si nu o sa treaca de CCR, iar aceste pensii vor ramane. Nu o sa treaca de CCR pt ca se incalca constitutia, multe din pensiile astea sunt implementate in constitutie, mai ales cele ale magistratilor. De asta pana si jegurile din Psd au fost de acord pt ca stiu ca se va declara legea neconstitutionala si nu va trece. Puteati sa eliminati pensiile speciale care nu erau incadrate in constitutie si apoi dupa alegeri si dupa ce ati fi format o majoritate cu USR sa reveniti cu reforma constitutionala si ati fi facut totul ca la carte si aveam reforma si in constitutie si in legile care sunt fff slabe si nu ajuta cetatenii, sunt mai degraba in favoarea celor care fura si scapa cu averile la locul lor

LAUDE ...doar ! ..mai sunt hopuri , până a se pune in aplicare . se spune că : “ lauda si cu mândria , sunt amice cu prostia “ !

Ăhăăă.....stai că mai este până atunci....greu se lasă "potaia" de ciolan.😉🤣🤣🤣

s-a votat ceva neconstitutional si ei (PNL+PSD) stiau, au facut-o asa ca sa pice la CCR. PNL+PSD = aceeasi mizerie !

Da mai crește bugetul respect 👍

Eliminati toate ,toate pensiile speciale si cu acesti bani dublati alocatiile copiilor!

A ti eliminat pe draci sa va scuture

Aiureală. Si uite asa pierdeți următoarele alegeri.

Asteptam sa vedem inca nu e sigur .!

Felicitari!

View more comments

17 hours ago

Andreea Paul

Am readus în dezbatere publică azi nevoia introducerii consilierilor de etică în școli și stoparea practicilor de strângere de fonduri de către părinți pentru cadourile profesorilor și învățătorilor, la conferința organizată de CCIB și Universul juridic: “Soluții eficiente de luptă împotriva corupției și a fraudei”. Campania INACO “Școala egală. Școala legală“ a fost apreciată de către participanți: inaco.ro/inaco-a-lansat-campania-publica-de-constientizare-scoala-egala-scoala-legala/ pentru balansarea etică a intereselor copiilor, părinților și cadrelor didactice. Dacă elevii văd că părinții dau și profesorii lor iau plicuri cu bani, vouchere, bilete de vacanță sau cadouri costisitoare atunci și ei, adulții de mâine, vor proceda la fel când ajung funcționari publici, profesori, asistenți medicali sau doctori, procurori sau judecători...angajați sau angajatori.
Când mecanismele guvernanței școlare eșuează sau sunt ineficiente în stoparea practicilor ilegale, consecințele sunt dezastruoase pentru cultura etică în societate. Educația mănâncă cultura și strategia la micul dejun, ca să adaptez o renumită povață a celor de la Harvard Business School.
Am agreat cu participanții să gândim mecanisme școlare de luptă cu practicile care încalcă Codul Etic de Conduită a Cadrelor Didactice și s-au născut soluții ce țin de crearea de sisteme de avertizare timpurie, de prevenție și de monitorizare în care se vor implica instituțiile statului, juriști și avocați, consilierii de integritate și oamenii din școli (profesori și părinți) care gândesc și simt ca noi, care acționează etic în școală pentru a “scrie” un soft emoțional cognitiv și valoric sănătos pentru copiii noștri.
Ne agățăm speranțele că se poate și altfel la noi pornind de la acești oameni minunați, cadre didactice și părinți (ei există!), care cultivă valori elevilor încă din primii ani de școală.
De la comisarul-șef de poliție Daniel Bratu am aflat câte diplome false universitare, de data aceasta, se anulează permanent și câte cazuri de profesori universitari care au luat șpagă au fost condamnați: rptv.ro/500-de-diplome-false-sunt-anulate-la-fiecare-trei-luni/.
... See MoreSee Less

Am readus în dezbatere publică azi nevoia introducerii consilierilor de etică în școli și stoparea practicilor de strângere de fonduri de către părinți pentru cadourile profesorilor și învățătorilor, la conferința organizată de CCIB și Universul juridic: “Soluții eficiente de luptă împotriva corupției și a fraudei”. Campania INACO “Școala egală. Școala legală“ a fost apreciată de către participanți: https://inaco.ro/inaco-a-lansat-campania-publica-de-constientizare-scoala-egala-scoala-legala/ pentru balansarea etică a intereselor copiilor, părinților și cadrelor didactice. Dacă elevii văd că părinții dau și profesorii lor iau plicuri cu bani, vouchere, bilete de vacanță sau cadouri costisitoare atunci și ei, adulții de mâine, vor proceda la fel când ajung funcționari publici, profesori, asistenți medicali sau doctori, procurori sau judecători...angajați sau angajatori. Când mecanismele guvernanței școlare eșuează sau sunt ineficiente în stoparea practicilor ilegale, consecințele sunt dezastruoase pentru cultura etică în societate. Educația mănâncă cultura și strategia la micul dejun, ca să adaptez o renumită povață a celor de la Harvard Business School. Am agreat cu participanții să gândim mecanisme școlare de luptă cu practicile care încalcă Codul Etic de Conduită a Cadrelor Didactice și s-au născut soluții ce țin de crearea de sisteme de avertizare timpurie, de prevenție și de monitorizare în care se vor implica instituțiile statului, juriști și avocați, consilierii de integritate și oamenii din școli (profesori și părinți) care gândesc și simt ca noi, care acționează etic în școală pentru a “scrie” un soft emoțional cognitiv și valoric sănătos pentru copiii noștri. Ne agățăm speranțele că se poate și altfel la noi pornind de la acești oameni minunați, cadre didactice și părinți (ei există!), care cultivă valori elevilor încă din primii ani de școală.De la comisarul-șef de poliție Daniel Bratu am aflat câte diplome false universitare, de data aceasta, se anulează permanent și câte cazuri de profesori universitari care au luat șpagă au fost condamnați: https://rptv.ro/500-de-diplome-false-sunt-anulate-la-fiecare-trei-luni/.Image attachment

Comment on Facebook

Iohannis si Basescu au dat bani la SRI sa scape de puscarie!Iohannis nu vrea sa micsoreze bugetul SRI, numarul Hotilor de la SRI cel mai mare din lume, si la celelalte 12 servicii secrete cu Salarii si Pensii Speciale in cea mai Corupta tara din UE!Va Asteapta inca 5 ani de Coruptie.Partidele guverneaza pe Datorie si nu fac Puscarie pentru deciziile luate. Magistratii, SRI, Politia din Cluj nu au prins in 30 de ani un profesor de la UMF ‘Iuliu Hatieganu’ sa primeasca Mita si vor Pensii Speciale!Nimeni din toate guvernele de Analfabeti functional nu poate desfiinta Academia romina de unde coboara toata Coruptia!!Trebuie guverne din Analfabeti functional sa se Fure inca 5 ani de zile, iar cei care Fura si Distrug sa primeasca Salarii si Pensii Speciale!

19 hours ago

Raluca Turcan

PNL s-a ținut de cuvânt: a anulat mare parte din pensiile speciale.

Am tăiat:
↗ pensiile deputaților şi senatorilor;
↗ pensiile funcţionarilor publici cu statut special;
↗ pensiile membrilor corpului diplomatic şi consular al României;
↗ pensiile membrilor Curţii Constituţionale;
↗ pensiile aleşilor locali;

Vom vedea dacă anularea pensiilor judecătorilor şi ale procurorilor va fi acceptată de către CCR.

❗ Sistemul de pensii trebuie să fie echitabil și bazat pe contributivitate.
... See MoreSee Less

PNL s-a ținut de cuvânt: a anulat mare parte din pensiile speciale. Am tăiat:↗ pensiile deputaților şi senatorilor;↗ pensiile funcţionarilor publici cu statut special;↗ pensiile membrilor corpului diplomatic şi consular al României;↗ pensiile membrilor Curţii Constituţionale; ↗ pensiile aleşilor locali;Vom vedea dacă anularea pensiilor judecătorilor şi ale procurorilor va fi acceptată de către CCR.❗ Sistemul de pensii trebuie să fie echitabil și bazat pe contributivitate.

Comment on Facebook

Felicitări! Mai aveți de lucru încă sunt mari inechități în ce privește pensionarea la 45 de ani cu pensii nesimțite după cum spune domnul Ludovic Orban,asta este o mare nedreptate și tânăr în pensie și o pensie foarte mare - dublă măsură

Doamna Turcan ce facem cu persoanele cu handicap grav si cu insotitorii acestora? Sunt doua probleme grave si va rugam in limita posibilitatilor dumneavoastra sa incercati sa le rezolvati. In primul rand este vorba hartogaria pentru intocmirea unui dosar pentru o persoana cu handicap grav, accentuat...mai ales cand ai un bolnav nedeplasabil este foarte greu ca insotitorul persoanei respective sa alerge peste tot (cu spagi) si sa aiba grija si de bolnav, cred ca de acest dosar ar trebui sa se ocupe de la A la Z cei de la protectie sociala, ei oricum sunt obligati sa faca ancheta sociala asa sa duca dosarul peste tot si rezolvam problema. In al doilea rand nu toti insotitorii persoanelor cu handicap beneficiaza de angajare din partea primariilor , primesc acel ajutor, dar nu figureaza ca angajat sa beneficieze si el de vechime...si acolo se intra tot pe spagi grase. Nu ar fi mai indicat ca odata ce se face dosarul pentru handicap, insotitorul sa fie automat angajat la primarie fara alte hartii si hartiute, interventii, cunostinte...? Multumim!

Tot respectul pentru CCR, dar cred că ar trebui să țină cont și de voința poporului și de ce nu și de votul covârșitor al aleșilor poporului.

Trebuie scris cu litere maŕi sau spus pe silabe, poate nu cunosc toți limba și literatura română.

Felicitări! Magistrații, judecătorii, grefierii fără pensii speciale! Ajutoarele sociale tăiate puturoșilor care sunt buni de muncă... 🙏

Pensiile speciale reprezintă un furt pe față din avutul national,deci sunt neconstituționale! Vinovați pentru aceasta "invenție"sunt atît cei care le-au aprobat, cît și cei care le-au încasat! Normal,trebuie restituite in întregime țării, fără condiții speciale și speculative!

Doamna Turcan, cu proiectul de lege pentru inasprirea pedepselor împotriva celor care omoară animale cum a mai rămas?

Bravo cu felicitări și succes dumnezeu să vă bine cuvinteze

Vrei sa te/va felicităm?adica voi va luptati acuma sa abrogati, ce tot voi si ciumele psd, ati înființat??? In forma actuală, stim bine ca nu trece de curtea constituțională DOBITOCILOR sunteți prea mândrii sa va consultați cu USR si alte partide??

Doamna Turcan noi dorim toate pensile speciale dar vad că promiteți una si trageti de timp cum au facut toți de 30 ani .Ce încredere să mai avem intr-un guvern care e la fel?Suntem nevoiți să iesim din nou în stradă? Nu avem nevoie 600 prsoane în guvern ,de ce să plătim atîția ??

Bravo cu Felicitari și mult succes 👏

Da sigur! Așteptăm mărirea alocației pentru copiii... Între timp, sa vedem ce zice Iohanis despre pensiile speciale!!! Mare om, mare caracter.

De ce nu au fost anulate toate pensiile speciale? Ce facem cu pensionarile la 44-50ani? Cele mai multe pensii speciale se duc în politie și armata...

Doamna Raluca Turcan taiati fara mila furtul asta ca vin localele si le pierdeti asa cum spun sunt liberal si ma fierbeti si multi liberali se uita la ezitarea asta care nu prea vreti ,fara mila fi fara frica facetio ca e furt si nu patiti nimuc ,altfel la locale va fi durere mare nu va jucati ca veti fi responsabili de topirea liberalismului

Felicitări! Sper sa fie bine pana la final... dacă CCR accepta

Felicitări! Succes pe mai departe!!!

Vrem și pensionarii trimiși acasă, din învățământ! Știu cucoane cu 30 de ore care nu au chef să le și facă!

Bravo! Sunt anumiti oameni care muncesc foarte greu sau își pun viața în pericol. Acolo sunt de acord. In rest nu! Sa treacă de CCR!

Dragă doamnă,sigur că anularea unor pensii speciale este un mare pas înainte dar se face o mare nedreptate punînd pe unii oameni mai sus decît ceilalți.Toti lucrăm într-un fel sau altul și contribuim în funcție de salariu.Cred că este destul.Cine a studiat are un salariu mai bun,contribuie cu mult mai mult la sistemul de pensii și e normal să iasă cu o pensie mai mare.Sînt oameni care primesc pensii cu mult sub nivelul de trai.Să fim serioși.Ori sîntem toți egali ori rupe țara în bogați și săraci.

Adica CC nu este in conflict de interese, ca vor sa si apere propriile privilegii.Ar fi bine sa dea dovada de decenta, pt ca nu au articol constitutional pe care sa l invoce, doar o motivare trasa de par...Oricum va trebui sa mergeti pana la capat, daca CC apara privilegiile celor de o profesie ca si ei...

Soția mea a făcut o cerere pentru prelungirea vârstei de pensionare pana la în plinirea vârstei de 65 de ani! Puteți să-mi răspundeți, doamna Raluca? Mulțumesc!

Au anulat de aici înainte .Și cele actuale ce facem cu ele că zice că rămân neatinse!!!

Felicitari Pnl si Raluca Turcan !!❤

Toate trebuiesc eliminate și Armata și Politie după mergem sa votam PNL.

Nimeni sä nu primeascä pensi speciale , nimeni nu e mai presus ca cetäteanul de rând .Cetäteanul de rând munceste pânä cade jos , si in caz de räzboi merge la luptä .

View more comments

20 hours ago

Cristian Bușoi

După ce timp de trei ani și-a bătut joc de promisiunile făcute și de sănătatea românilor, PSD a inundat spațiul public cu o șarjă de fake news-uri, mințind și manipulând opinia publică

Reforma pe care o propun Guvernul liberal și ministrul Sănătății are în vedere câteva principii majore: pacientul, în centrul politicilor de sănătate și lărgirea ariei de servicii medicale, astfel încât să existe o concurență serioasă între sistemul public și cel privat.
În acest mod va crește calitatea serviciilor, iar cetățeanul va avea mai multe opțiuni și va putea alege în cunoștință de cauză unde să se trateze. Nu este un proces de privatizare.

PSD știe foarte bine acest lucru, dar vrea să creeze un sentiment de frică și frustrare în rândul cetățenilor, sperând ca în acest fel să câștige puncte electorale.

În ultimii ani s-au promis spitale regionale și nu s-a ridicat niciunul. Politicile în domeniul sănătății au fost zero. Suntem din nou țara care are cea mai ridicată rată a mortalității din cauze tratabile dintre toate state #UE, conform raportului "Starea Sănătății în Uniunea Europeană – România, Profilul de sănătate al țării 2019.

PSD are o responsabilitate mare pentru modul în care arată astăzi Sănătatea. Anii în care au stat la guvernare au dus la o înrăutățire a sistemului. În loc să aibă bunul simț și să vină să contribuie cu idei la propunerea de reformă, ei promovează minciuni și fake news-uri.

Să fie foarte clar! Nu se schimbă nimic în ceea ce privește accesul pacienților la analize și investigații imagistice. Nu se va reduce accesul la Programele de sănătate, ci dimpotrivă, se lărgește prin accesul mai ușor al centrelor private. În plus, va exista o presiune suplimentară pe spitalele publice să crească calitatea serviciilor și să îmbunătățească atitudinea fața de pacient.

Ați ajuns prea departe cu minciunile! Opriți fake news-urile! Românii au nevoie de politici publice, de dezbateri, de un sistem medical performant, nu de minciuni și manipulări.

Cristian Bușoi,
Vicepreședinte PNL responsabil cu Politicile de Sănătate
... See MoreSee Less

După ce timp de trei ani și-a bătut joc de promisiunile făcute și de sănătatea românilor, PSD a inundat spațiul public cu o șarjă de fake news-uri, mințind și manipulând opinia publicăReforma pe care o propun Guvernul liberal și ministrul Sănătății are în vedere câteva principii majore: pacientul, în centrul politicilor de sănătate și lărgirea ariei de servicii medicale, astfel încât să existe o concurență serioasă între sistemul public și cel privat.În acest mod va crește calitatea serviciilor, iar cetățeanul va avea mai multe opțiuni și va putea alege în cunoștință de cauză unde să se trateze. Nu este un proces de privatizare. PSD știe foarte bine acest lucru, dar vrea să creeze un sentiment de frică și frustrare în rândul cetățenilor, sperând ca în acest fel să câștige puncte electorale.În ultimii ani s-au promis spitale regionale și nu s-a ridicat niciunul. Politicile în domeniul sănătății au fost zero. Suntem din nou țara care are cea mai ridicată rată a mortalității din cauze tratabile dintre toate state #UE, conform raportului Starea Sănătății în Uniunea Europeană – România, Profilul de sănătate al țării 2019.PSD are o responsabilitate mare pentru modul în care arată astăzi Sănătatea. Anii în care au stat la guvernare au dus la o înrăutățire a sistemului. În loc să aibă bunul simț și să vină să contribuie cu idei la propunerea de reformă, ei promovează minciuni și fake news-uri. Să fie foarte clar! Nu se schimbă nimic în ceea ce privește accesul pacienților la analize și investigații imagistice. Nu se va reduce accesul la Programele de sănătate, ci dimpotrivă, se lărgește prin accesul mai ușor al centrelor private. În plus, va exista o presiune suplimentară pe spitalele publice să crească calitatea serviciilor și să îmbunătățească atitudinea fața de pacient.Ați ajuns prea departe cu minciunile! Opriți fake news-urile! Românii au nevoie de politici publice, de dezbateri, de un sistem medical performant, nu de minciuni și manipulări. Cristian Bușoi,Vicepreședinte PNL responsabil cu Politicile de Sănătate

Comment on Facebook

Aveti mare grija sa nu creati un sistem in care sa fim obligati sa platim la privat servicii suplimentare sau sa creasca preturile artificial.

3 days ago

Emil Boc

24 Ianuarie 2020 la Cluj-Napoca - 161 ani de la Unirea Principatelor Române ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

FELICITĂRI organizatorilor !!! Felicitări participanților!!!!

Felicitări tuturor organizatorilor și participanților! Iubesc Clujul, cel mai frumos oraș din România! ❤️

Clujul e orașul meu de suflet.

Bravo clujeni adevărați oameni

👏

Felicitari

Sa ma pupe-n ---- !Ticalosul !Clujenilor tradatori de tara ai oferiti azil politic lui P---asta de BOC .De aceea o ajuns tara asta asa .Popor slab si vai de capul lui urmeaza cat de curind desfintarea si scoaterea de pe harta a romaniei din cauza poporului handicapat .

Felicitări

🇷🇴🇷🇴🌹🌹🇷🇴🇷🇴

Mare ghinion pe pamantul nostru.Altfel azi eram cu 30 de ani mai avansati ca restul tarii.Restul soparlelor si brontozaurii din politica si conducerea romaniei ne trag in jos dupa ei si ne franeaza evolutia.E un vis sa vezi o generatie noua de tineri libera de gunoiul capitalei si sa si poata indeplini visele cu o ochii in paradidul clujean.Pana atunci ne mintim singuri si ne lasam trasi inapoi de tampitii romaniei de la guvern senat si presidentie.Unul mai mincinos mai hot si mai tradator ca fratii lor masoni bucuresteni.Condusi de un presedinte fara coloana vertebrala ce sta si el ca mutuluca in scaun sa dea limbi in cur la isra el la merkel si la usa in timp ce romanii storsi de stapanii lor iau drumul strainatatii.E un vis sa vezi transilvania rupta de mocirla inconjuratoare si sa devenim un oras liber independent si modern.Conditii sant oameni destepti sant insa legi noi si nivel de trai noi nu sant de sus.Cine stie.poate intr o zi vom da mustele si sobolanii cu otrava si vom deveni ce santem nascuti sa fim.Felicitari pentru oras curat modern nu exista in toata Europa asa oras ca si clujul.Siguranta pe strada curatenie oameni cumsecade fara toti imigrantii ce vand droguri peste tot.In alte capitale europene nici macar wi fi gratuit nu au pe aeroporturi.Ce sa mai vorbesc de baze sportive ca cea din gheorgheni. Pentru ei e science fiction gen iron men.E drept ca mai sant lucruri de facut dar nu se compara cu nimic din romania.Un paradis pe pamant.Intotdeauna o placere sa vizitezi clujul.asa oameni ospitalieri nu gasesti.La multi ani !

View more comments

4 days ago

Cristian Bușoi

Despre obiectivele strategice ale #pnl și cele mai noi date din sondajele de opinie.

#PNL #pnlbrăila #România
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Mult succes in tot ceea ce faceți Proiecte Viziuni Realizări!

Dacă în septembrie nu respectați legea pensionarii, veți ajunge la minus 10%.

Lasati anticipatele, guvernati ! tara o ia la vale....

Succes, PNL!

Obiectivul pnl e unul singur, vinzarea catre straini pe nimic a ce a mai ramas de vindut, privatizarea sanatatii astfel incit doar cei cu bani si pile sa se mai poata trata. Asta face partidul antinational

View more comments

4 days ago

Emil Boc

24 Ianuarie 2020 - 161 de ani de la Unirea Principatelor Române

Momente surprinse la Cluj-Napoca de 24 Ianuarie 2020. Mii de clujeni și de vizitatori s-au bucurat de evenimentele care au avut loc în centrul orașului cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

24 ianuarie 1859 - Se realizeaza unirea Principatelor Romane (Moldova si Tara Romaneasca). 24 ianuarie 2020 - la Cluj se sarbatoreste cu focuri de artificii....Observati anomalia?

superb..👍

Super frumos !!!

La mulți ani

Daniel Jurj

As dori sa va vorbesc

View more comments

5 days ago

Emil Boc

LIVE din Piața Unirii: Regal Folcloric - Ansamblul Folcloric Crăișorul, Ioan Berci, Sava Negrean Brudașcu, Mariana Sfechiș, Maria Golban Șomlea, Lucia Potra, Marius Ciprian Pop, Ansamblul Folcloric Mărțișorul, Aurel Tămaș. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

să arătăm țării ce înseamnă educație și civilizație..toată lumea în centru fără huiduieli și ură...vă așteptăm în centru...

și în această zi vă trebuie centuri și spitale...ostoiți vă..

dacă în această zi cereți grădinițe și centuri înseamnă că nu aveți NIMIC

am bun simț și patriotism curat...

bravo Ioane să audă ȚARA

la ora 18.cu mare drag...

Va urmaresc din Italia provincia Bolzano sant Clujeanca mult respect d-nului Boc primarul nostru si tuturor celor care au intretinut atmosfera de sarbatoare

La multi ani,dragi romanasi de pretutindeni...♥️💛💙!!!

Felicitari d-lui primar Emil Boc un om deosebit cu o gandire extraordinara pe termen lung pentru cetatenii mun. Cluj Napoca, toata stima!

Totdeauna primăria Clujului este la înălțime și organizează regaluri la zi de sărbătoare ! Felicitări și la mulți ani !

La mulți ani România Domnul sa binecuvinteze tot poporul roman de aici și de pretutindeni.

La mulți ani România ! Vă iubim clujenii noștri dragi . Felicitări domnule primar pentru acest spectacol minunat, să vă dea Bunul Dumnezeu sănătate !

Felicitari organizatorilor! La multi ani tuturor! Sunteti minunati.oameni frumosi si de omenie! Felicitari d-lui primar Emil Boc! O seara minunata si binecuvantata! 🇹🇩❤️🙏

D l Boc nu uită tradiția din copilărie felicitări primar a l clujului

La mulți ani România ! La multi ani tuturor românilor de pretutindeni ! La mulți ani domnule primar Boc ! Felicitări pentru frumosul program organizat !♥️♥️♥️🇷🇴🇷🇴🇷🇴

La mulți ani tuturor romanilor sănătate, bucurii, pace, liniște, zile frumoase și biruință în toate.. Amin. Doamne ajuta. Mulțumesc. Cu prețuire.

Multumim va ne dati posibilitatea sa vedem si noi din strainatate Clujul nostru iubit !La multi ani ❤️

Felicitări!La multi ani ,Române!

La mulți ani, ROMÂNI !

Felicitari,va admir si va pretuiesc!

Salutări prietenilor de la CLUJ-Napoca!!!💞

Sanatate respect cintecele dvs au umput si umple inimile tuturor romanilor si mai ales a celor din diaspora care va asculta cu mult drag La multi ani Romania

La mulți ani și multa sănătate domnului primar, Felicitări!!!

Salutări și urări de bine din Satu Mare ! La mulți ani tuturor !

La mulți ani SAVA DZEU SĂ VĂ DEA SĂNĂTATE TUTUROR

View more comments

5 days ago

Cătălin Predoiu

Unirea de la 1859 este și un exemplu de proiect politic început cu bine, în ciuda unor dificultăți aparent insurmontabile.
Un proiect urmat cu determinare și inteligență de oameni care au știut să pună laolaltă interesul național și complicatul context european.
Un proiect care a schimbat radical instituții și legi și care a pus bazele modernizării României.
Un proiect care a schimbat în bine viața românilor și la care fiecare generație contribuie după detenta pe care o are.
La mulți ani, România!
... See MoreSee Less

Unirea de la 1859 este și un exemplu de proiect politic început cu bine, în ciuda unor dificultăți aparent insurmontabile. Un proiect urmat cu determinare și inteligență de oameni care au știut să pună laolaltă interesul național și complicatul context european. Un proiect care a schimbat radical instituții și legi și care a pus bazele modernizării României. Un proiect care a schimbat în bine viața românilor și la care fiecare generație contribuie după detenta pe care o are. La mulți ani, România!

Comment on Facebook

Buna ziua . Asta cu unirea am inteles-o. Dar i-a explica-ne dumneata cum te-ai dus la reuniunea de la Zagreb ... JAI ... și cum le explici dumneata europenilor sa combată coruptia așa cum o combate România ??? 😂😂😂😂. Doamne cât am ras . Mai ales in domeniul fondurilor europene ?? 😂😂😂. Pai absorbția e varza , dar noi combatem corupția . Adică pe întelesul dumitale : noi nu luam bani de la europeni ce dracului sa combatem ?? Ma întreb dacă ganditi când deschideți gura ? Clar nu .

Propun să recuperam bunurile ilicite de la politicienii și avocații corupti, etc din conturile offshore si bunurile din strainatate, așa refacem bugetul țării de la marii hoti! Ce părere aveți?

Apărați drepturile magistraților și respectați deciziile Ccr in privința pensiilor magistraților

Lipsa unui control social din partea justiției a dus la creșterea fenomenului infracțional iar procurorii au clasat dosarele infractorilor. Trăim intr-o țara bananiera. Rușinos din partea parchetelor locale din Alba Iulia care au fost nefuncționale.

Lasati asta.Ce faceti cu acesti 'judecatori', sa le spunem? Cu cei care blameaza victima si protejeaza infractorii? Cred ca avem si cateva condamnari la CEDO pe acest subiect. Discursuri sforaitoare am vazut la ciuma, nu ne mai trebuie. m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/rasturnare-de-situatie-in-cazul-tinerilor-din-braila-acu...

Pana sa onoram UNIREA , hai sa ne concentram sa facem justitia sa functioneze. Astept o incheiere de sedinta din iunie 2019 si nici pana astazi nu a fost scrisa. Pare un sat fara caini acesta justitie la noi ! Aveti in vedere vreo masura de corectare ?

De ce a ti pus o pe Georgiana Hosu sefa la diicot cea care a instrumentat gresit cazurile Caracal si 10 August si sotul ei este urmarit penal?Sa nu mai zic ca ea a fost mana dreapta a inculpatei Alina Bica, Rusine pnl,rusine Predoiu,in stilul asta o sa luati cat psd la alegeri

Cand veti avea de gand sa luati masuri disciplinare impotriva magistratilor si grefierilor care protesteaza in excederea contractului lor de munca? Ce legatura este intre acesta si pensie, ce articol din C. Muncii li s-a incalcat?

Pai ce ai învățat stimate domn din asta, subordonații tai fac greva, închid tribunalele și ție nici nu îți pasă !!!

View more comments

1 week ago

Cătălin Predoiu

Am fost astăzi invitatul Ioanei Ene Dogioiu, realizatoarea emisiunii Piața Victoriei de la Europa FM. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Cataline , de data asta te felicit . Posturile cheie din justitie au fost acoperite cu oameni profesionisti .

De ce nu respectați deciziile Ccr in privința pensiilor magistraților???

Romania se va schimba cand Politia isi va face datoria corect. Au fost reclamate si la ANPC, site-urile nu s-a luat nici o masura.

Felicitari ptr.numirile in justiție.

Va rog sa va autosesizati, in domniul site-urilor www.Ro sunt infractiuni care se desfasoara si aduc si profit din care se platesc taxe la stat. Site-ul cu domniu Ro Publi24 promoveaza prostitutia, prostitutia in Romania nu este legala, dv puteti sa sa faceti dreptate, nu lasati Romania asa, crima organizata este si in spatele prostitutiei. Deci un lucru foarte grav ca site-urile isi permit sa promoveze aceste infractiuni. www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bucuresti/?q=sex

Felicitari si mult succes !hai ca se poate !

Felicitari domnule ministru pentru tot ceea ce ati facut! Va apreciez pentru competenta si seriozitatea dvs!

Asteptam opinia Consiliului Superior al Magistraturii

Felicitări pentru pensiile speciale!

Aceste anunturi sunt platite pe site ca sa apara.

Magistrații au INTERZIS prin Constituție da facă GREVA.Ei sunt deasupra legii?

Revolutia este aproape majoritatatea romaniei este gata

Si site-ul anuntul.ro Site care funttioneaza de ani de zile are ziar. Nu se poate asa ceva dupa 30 de ani. www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/?search%5Bsumar%5D%5BrubricaId%5D=10&search%5Bsumar%5D%...

❤😍

Asigurati-va ca noul procuror general reface toate protocoalele cu serviciile de informatii, ANAF, Garda de Mediu, MAI si MApN. E o obligatie legala!

O prezentare cu o exprimare și un conținut profund ancorat in situatia actuala din justitie. Trebuie relansată misiunea procurorilor in cadrul justiției . Multă suferinta am suportat cand procurorii au clasat dosarele infractorilor și am devenit victima lor. Ma bucur pentru capacitatea d-voastră de acțiune in vederea schimbării mentalităților procurorilor . Speram sa ne facă dreptate procurorii.

Romania este o tara tinta sigura pt infractiuni,neavand o baza pe care administratia sa se dezvolte,toti care au investit au investit care cum au vrut,pe unde au vrut,au dat fata tarii,neopriti de structura de stat,neghidati unde,cum,de ce asa si nu altfel pentru a se intregra corect in ansamblul de lifestyle normal,daca nu putem excela..tara este in regres,in opinia mea.sa recunoasca toti ce si cum au facut ,sa se priveasca toti in fata si sa incerce sa o ia de la capat.asa nu se mai poate.eu care gandesc asa nu am lucrat niciodata in Romania,am dat de nepotisme,sau de lucruri urate propuse fiind fata..asa .ca m am carat mancand pamantul.nu imi gasesc locul pur si simplu in acest haos.nu am pe nimeni sa ma ajute,exemplul perfect de cetatean izolat pregatit pentru ochelarii de cal al campului muncii atat de evident ineficient.MINUNAT!!o sa fac o psihoza,ca la cum vad lucrurile,nu are interes nimeni sa dezlege itele sa ma prind si eu de un capat,dar care sa aiba o directie buna sustenabila.Romania are nevoie de un nou masterplan.ma simt ca in China,doar ca mult mai haotic si in nesiguranta pe toate planurile.

In Ministerul Justitiei sporuri de condiții vătămătoare acordate angajaților???Sporuri pentru condiții grele de muncă și vătămătoare. Acestea se acordă în ministere, primării ori prefecturi pentru boli greu de demonstrat.Este posibil asa ceva??? www.dw.com/ro/mo%C8%99tenirea-lui-tudorel-15-milioane-euro-pentru-bolile-%C3%AEnchipuite-din-mini...

SRI - UL ESTE IN TOATE !!!!!!!!!!!!!!RESTAURATIA LUI PREDOIU - Semnatara odiosului Protocol SRI-PICCJ din 2009 Gabriela Scutea, fosta mana dreapta a inculpatei Kovesi, este propunerea pentru functia de Procuror General. De ras, ministrul Justitiei o vrea pe Giorgiana Hosu in fruntea DIICOT, desi procurorii CSM au decis in 2019 sa nu-i mai prelungeasca delegarea la sefia acestei institutii. Ca sef al parchetului anticoruptie a fost nominalizat procurorul Crin Bologa, “Buna dimineata, votca taie greata”, din judetul lui Hellvig

Dan Hosu, soțul Giorgianei Hosu, a fost reținut de DNA în dosarul privind S.C Carpatica Asig S.A, însă judecătorii instanței supreme au respins cererea de arestare preventivă, el fiind plasat sub control judiciar.

eu nu sunt de acord cu eliminarea pensiilor de serviciu ale magistratilor!eu sunt de acord cu modificarea bazei de calcul al pensiei magistratilor dar asta vad ca nu spune niciun magistrat! legea 303/2004Art. 7. -(1) Cuantumul pensiei de serviciu prevăzute la art. 82 alin. (1) și (2) este de 80% din media veniturilor brute realizate în ultimele 12 luni de activitate înainte de data pensionării, iar pentru pensia de serviciu prevăzută la art. 82 alin. (5), cuantumul este de 80% din media veniturilor brute realizate în ultimele 12 luni de activitate ale unui judecător sau procuror în funcție, în condiții identice de vechime și nivel al instanței sau parchetului.deci problema este ca la magistrati se utilizeaza notiunea de VENITURI BRUTE pe cand la celelate categorii sociale se utilizeaza notiunea de SALARIU BRUT! ori la venituri brute intra printre altele si diurna care este de 2% pe zi! din salariu brut!

Domnul Predoiu a pus o pe doamna Hosu la sefia Diicot,doamna Hosu,mana dreapta a inculpatei Alina Bica,bravo pnl,tineti o tot asa si o sa luati cat psd la alegeri,eu votez usr plus,cum sa scapati de mafie daca chiar voi o angajati?

View more comments

2 weeks ago

Cătălin Predoiu

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Da, nu e usor sa mentii un echilibru atat de fragil, dar merita. Congrats. 👌

Excelent acest Exercițiu. Buturuga mică răstoarnă carul mare. Din păcate pregătirea slaba a unor procurori nu remarca aceasta mișcare. Onor și respect.

Magistrații au INTERZIS prin Constituție da facă GREVA.Ei sunt deasupra legii?

Dragul meu,Cătălin. Îmi permit să îți spun așa pentru că am fost colegi la liceu. Scuza- mă că îți spun, dar cred că ai făcut o greșeală majora punand-o pe Hosu la DIICOT. Înseamnă că nu aveți suflet fata de cele 2 familii de la Caracal ,care de luni de zile nu își găsesc liniștea și doamna Hosu nu a făcut altceva decât să își bată joc.Mare păcat. Sincer,nu mă așteptam să accepți o asemenea propunere și totodată așteptam să văd o poziție publică din partea ta(ca minisru,ca avocat și de ce nu ca părinte) fata de acest caz.Pacat, mare păcat! Atât. In rest îți doresc tot binele din lume!

STOP manipulării mizerabile !!! Bologa..prestație impresionantă !!! (hai să folosim ușile din dos), Scutea...dosar solid...omul lui Kovesi, Hosu...vizionar ...respinsă de CSM și Predoiu anul trecut ! Stop manipulării ! Sluga lui Băsescu îi pune oamenii la șefia Parchetelor !

Cand veti avea de gand sa luati masuri disciplinare impotriva magistratilor si grefierilor care protesteaza in excederea contractului lor de munca? Ce legatura este intre acesta si pensie, ce articol din C. Muncii si contractul de munca li s-a incalcat?

Respectați deciziile Ccr in privința pensiilor magistraților. Sau le respectați doar atunci când va convin???

View more comments

3 weeks ago

Anca Boagiu

Boboteaza ... See MoreSee Less

4 weeks ago

Anca Boagiu

La Mulți Ani cu sănătate și bucurii sfinte! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

La Multi Ani !!!🍀

La mulți ani și multa sănătate și bucurii!

La mulți ani, doamnă! Multă sănătate și fericire vă doresc!

La multi ani !

La mulți ani și numai realizări sa aveți!😘

La mulți ani

La mulți ani! 🍾🍾

La mulți ani !

La mulți ani!

La mulți ani!!!!

La multi ani doamna Anca

La multi ani ! 🙂

La multi ani!

LA MULTI ANI!

La mulți ani!

La mulți ani!

Un an nou 2020

View more comments

1 month ago

Anca Boagiu

Hristos s-a născut ! Crăciun Fericit !!! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Toti nascuti in aceasi zi cu el suntem bine cuvantati de Dzeu eu il simt mereu cand sunt pe marginea prapastiei ca el ma indreapta pe alt drum Sarbatori fericite tuturor🙏

Crăciun binecuvântat 🎄🎄🎄

Crăciun fericit!

Adevărat sa nascut. Sărbători fericite va doresc

Adevărat s-a născut! Crăciun luminat și binecuvântat!

View more comments

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare! ... See MoreSee Less

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare!

Comment on Facebook

La multi ani ! Domnule senator Vaccinarea cu forta este un ABUZ ! Electoratul va taxa negativ ! Populatia este impotriva vaccinarii cu forta ! Nu este constitutional, incalca drepturile omului, drepturile copilului, drepturile pacientilor, incalca deontologia si etica medicala ! Niciun medicament NU POATE FI OBLIGATORIU !

Domnule Profesor! Va scriu sa va spun ca todeauna ma rog bunului Dumnezeu ptr sanatatea dvs.Ati dat viata dupa Dumnezeu inca odata fiului meu acum 21 de ani.Va multumesc si cad in genunchi si plec capul in fata dvs .

Sunteti cu aproape ambele picioare in groapa si numele d.voastra va ramane in istorie asociat cu crima in masa la care poporul roman va fi supus.

La Multi Ani D-le Dr.Danaila, geniul țării noastre! Să fiti sănătos!

Sa fiti sanatos...chiar si zodia rac e predestinata pt cei dedicati umanitatii....felicitari!!!

Domnule profesor va rog sa-mi dati si mie numarul dumneavoastra de telefon pe care la-ti dat in emisiunea RAI DA BUNI pentru o programare. Va multumesc anticipat?

La multi ani sa fiti sănătos Maestre va doresc tot ce e mai frumos in lume Respect !!@

odata cu dvs a murit si acad dumitrache din inst parhon umtimul geniu din domeniu e o rusine nationala ca oameni ca dvs au parasit sistemul si azi lumea intreaba de dvs acolo unde sunteti?inst dvs exista cata vreme existati dvs altfel se inchide ca multe altele nu exista inlocuitori

La multi ani minunati Domnule Doctor,sinteti lumina si referinta noastra ,va multumesc pt.minunea realizata cu fratele meu si pt.tit ceea ce sinteti,Omul lui Dumnezeu Ales.

La multi ani,minunati! Binecuvantari nemarginite asupra dv-stra!🙏

Multumim frumos pt gandurile bune care mi le intoarceti. Eu insa asi dori un strop din inteligenta dumneavoastra . , ..... de-ar fi posibil . 🙏🏻👼

Buna ziua domnule senator, Va scriu si eu in legatura cu proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a populatiei Romaniei (L216/2017), trimis pentru avizul dvs. in Comisia pentru sanatate . Proiectul de lege este un abuz asupra drepturilor fundamentale ale omului si incalca prevederi legale, constituționale și comunitare in vigoare. Incalca Constitutia, Codul civil, Legea privind drepturile pacientului, Legea privind reforma sanitara, Legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului. De asemenea, incalcă importante dispoziții de aplicabilitate comunitară, cuprinse în convenţii internaţionale. Obligativitatea unui act medical (vaccinarea) asa cum este prevazuta in proiectul de lege este în contradicţie cu reglementările internaţionale privind atât etica şi cercetarea medicală, cât şi profesia de medic în general, reglementări legate de drepturile pacienţilor, consimţământul informat şi obligaţiile autorităţilor medicale. Este vorba despre Declaraţia de la Helsinki privind experimentele și cercetările biomedicale (1962-1989) (Art. 3-10, 16-18, 25-32 ), Codul Nuremberg (1947) (Punctele 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10), Raportul Belmont (1978) (Cap. 2, 3, 4, 6), Declaraţia de la Geneva (1948), Declarația Universală a Drepturilor Omului (1948) (în special art. 3, 18, 25, 36), Tratatul privind Uniunea Europeană (2007) (Art. 2, 3 şi 6 referitoare la respectarea libertăţilor şi drepturilor omului, protecţia specială a drepturilor copilului), Codul Internațional al Eticii Medicale (1949), Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale (1950), Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice (1966, ratificat de România în 1974), Charta Socială Europeană (1961), Declarația de la Lisabona privind Drepturile Pacientului (1981), Convenția privind Drepturile Omului și Biomedicina (2000), etc. Prin urmare, avand in vedere motivele expuse mai sus, resping in totalitate proiectul de lege al vaccinarii obligatorii si va solicit sa actionati in consecinta, sa discutati si cu colegii dvs. despre acest abuz si sa sanctionati printr-un vot de respingere aceasta incercare de instaurare a dictaturii medicale in tara noastra. Mai pot spune in plus doar atat: oricine sustine un proiect de lege abuziv si neconstitutional asa cum este acesta va pierde definitiv credibilitatea in fata mea, si prin urmare va pierde votul meu si al familiei mele. Va multumesc.

Of imi pare rau ca am aflat numai acum... dar niciodata nu e prea tarziu... La mulri ani sanatosi voiosi si frumosi deasemenea... sunteti un om trimis din cer ...va doresc muuuulti ani inainte si tot ce va doriti sa fie un prilej de bucurie ... sanatateulta... Doamne ajuta...

Sunteți un doctor și un om deosebit, mai rar doctori și oameni ca dumneavoastră. . . un înger pe pământ. . . La mulți ani și multă sănătate 😚

Domnule Senator,Va rog dati AVIZ NEGATIV legii OBLIGATIVITATII vaccinarii in senat, întrucât încalcă grav dispoziții legale de prim rang din sfera legislației aplicabile, a drepturilor la viață, sănătate și integritate corporală, precum și libertăți fundamentale de conștiință și opțiune religioasă, cum ar fi:*drepturile pacientului,(Legea 46/2003 art 13)*drepturile parentale, (Cod Civil art 487, Dreptul European al Familiei)*dreptul la respectarea vieţii private şi a integrităţii fizice şi psihice,(Legea nr. 279/2009, art 61, ali. 1, iar la alin.2 prevede ca "Interesul si binele fiintei umane trebuie sa primeze asupra interesului unic al societatiisau al stiintei)*DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNUI ACT MEDICAL sau interventii medicale FARA CONSIMTAMANT (Legea 25/2006)*principiul inviolabilităţii persoanei şi dreptul de a dispune de ea însăşi, (Legea nr 279/2009 art. 64, Constitutia Romaniei art.23)*dreptul la educaţie, (Constitutia Romaniei art 32)*deontologia profesională a medicilor, (Codul Deontologic al Medicilor si Legea 306/2004)*libertatea de conştiinţă şi religioasă, (Constitutia Romaniei art 29)*dreptul la confidenţialitatea informaţiilor.(Legea 46/2003 art 21)Cum poate Ministerul Sanatatii declara ca un produs medical "vaccin" este "sigure si eficace", "Art.9 : "Statul român asigură vaccinuri eficace și sigure, autorizate în mod corespunzător, conform legii."In conditiile in care nu s-a facut un studiu care sa reflecte acest lucru si cu atat mai mult cu cat insusi producatorul vaccinului recunoaste in PROSPECT cum ca acestea nu au studii la baza, privid potentialul carcinogenic, mutagenic sau de sterilitate. ( "has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility" -FDA)" www.activenews.ro/…/modificare%20l…/LEGEA%20NOUA.pdfDomnule Senator prin avizarea acestei legi pozitiv transformati populatia Romaniei intr-o piata de desfacere farmaceutica, deoarece aceasta lege nu vizeaza doar copiii ci si toate categoriile de adulti, cu incalcari grave la dreptul international- Codul Nuremberg pct.1,2,4,5,6,7,9,10; Raportul Belmont cap 2,3,4,6; Declaratia de la Geneva, Declaratia de la Helsinki art.3-10;16-18; 25-32 .Va rog aveti curaj si avizati negativ legea L216/2017, va rog aduceti-va aminte ca toate atrocitatile din Germania nazista AU FOST LEGALE la timpul lor.Va rog avizati negativ Legea L216/2017

La multi ani, cu intarziere, Domnule Profesor ! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si putere de munca,o viata plina de fericire ! Cu stima,o fosta pacienta operata pe cord ,ce va multumeste in fiecare zi pentru faptul ca datorita dvs traieste si este pe picioarele ei !! Tot respectul meu d-le Profesor !!

Multă sănătate şi mulți ani ìnainte! Respectul meu nu poate fi exprimat in cuvinte scrise

La multi ani ! Pt.dumneavoastra care faceti cinste numelui de om. Bunul DUMNEZEU sa va rasplateasca. Pt.ca noi nu suntem in stare sa o facem. Inca o data. La multi ani cu sanatate !

La multi ani, sa fiti sanatos si multumit de tot ce va inconjoara! Tot respectul!

La multi ani si multa sanatate trupeasca, spirituala si sufleteasca!

La mulți ani, domnule doctor! Să fiți sănătos și fericit! 🎂🎁🎉

Inca o data "La Multi Ani",santeti unic in Romania,cinste dv.stra👑

La multi ani domnule doctor ,jos palaria pentru tot ce ati facut in acesti ani . Dumnezeu sa aiba grija de dumneavoastra.

La multi ani,sa fiti binecuvantat,caci santeti un Om de mare valoare,un Om unic prin ceea ce faceti,Dumnezeu va iubeste si va ajuta,domnule doctor!!!!

La multi ani, multa sanatate, fericire, impliniri si bucurii !!!

View more comments

A fost o exprimare nefericită pentru care îmi cer scuze. Ce am vrut să spun a fost că nu sunt de acord cu creşterea copiilor în cupluri de acelaşi sex. Asta deoarece cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune; ca om şi ca medic consider că în lipsa cuplului bărbat-femeie, biologic nu am exista ca societate. Nu am nimic cu nimeni şi fiecare este liber să trăiască aşa cum consideră, după cum fiecare este liber să aibă o opinie. Cred că toleranţa este importantă şi pot să-mi asum că poţi învăţa să fii mai tolerant la orice vârstă. Este un lucru pe care-l cer şi celor mai tineri care se grăbesc să mă critice ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ati spus corect si inainte si acuma. Ca popor ortodox trebuie sa ne gândim bine ca nu vrem sa ajungem ca Sodoma si Gomora, care știm bine ce s-a întâmplat cu oamenii din cele doua cetati si de ce. Cine nu stie sa citească Vechiul Testament sa afle!! Tot respectul pt Dnul Doctor!!!

Domnule Dãnãilã! Sunteti o SOMITATE! Nu aplecati urechea criticilor care iubesc aceasta PLAGÃ a societatii numita HOMOSEXUALITATE! O dereglare mintalã,psihica....etc! A-ti spus ADEVARUL! Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A-ti facut mult bine oamenilor! A-ti salvat multi oameni de la moarte! Tot respectul pentru DUMNEAVOASTRA !

Sincere felicitari! Putem sa nu fim de acord asupra a ceea ce se intampla in jurul nostru. Putem fi de-a dreptul revoltati, uneori... dar e important ca atunci cand exprimarea noastra e deplasata sau jigneste de a dreptul sa recunoastem si sa avem decenta sa ne cerem scuze.. 🙂 ar trebui sa devina ceva firesc...

Familia este unica,alcatuita firesc din mama si tata,Barbatul si Femeia familie in cadrul careia trebuie sa se dezvolte copii sanatosi care invata despre viata normal mai intai in cadrul familiei,apoi in scoli,societate,etcA locui cu cupluri homosexuale ,perturba modul de raportare si intelegere a copilului a familiei.Homosexualii sunt liberi sa si duca viata cum considera,e un subiect prea vast pt a analiza acum ce e anomic sau nu ...Dl Acad Leon Danaila e ca intotdeauna prea fin.Exprimarea domniei sale ,(voit intr un limbaj simplu,pe intelesul omului de rand,nu a creat confuzii si f potrivita!Dl LD nu a comentat intr un limbaj medical,stiintific,tocmai pt a se intelege mai usor)Homosexualitatea e un subiect vast si nu poate fi epuizat in 2 fraze.(oricum nu e un mediu potrivit pe Crestrea Copiilor,creaza multa confuzie si pot fi multe probleme,abuzuri,etc..La asta a facut aluzie si Dl LD...)

Sanatate si ganduri bune de la un fost pacient , domnule doctor ! Nu va faceti probleme de constiinta , fiindca oamenii de buna - credinta au inteles mesajul dvoastra . Ca medic care ati salvat mii de vieti si ati iubit omul , asa cum noi ceilalti nu suntem capabili , era firesc sa doriti perpetuarea vietii si continuitatea creatiei pe Terra . Cei susceptibili , care au si pornit atacul , trebuie sa inteleaga si celelalte puncte de vedere , caci nimeni - cu exceptia Domnului , nu detine adevarul absolut . Este pacat ca in Romania de azi tocmai oamenii de valoare , profesionisti si onesti , au de suferit .

Nu a fost deloc nefericita, a fost o concluzie logica si rationala de la un om de 80 de ani, un om mai lucid decat o inteaga societate. Un om sanatos mental si fizic, care a exprimat scurt si precis , (despre problema oamenilor cu deviatii sexuale ) parerea tuturor oamenilor normali dar lasi, din spatiul public.

pai poponarii,homalaii, lesbienele cu treaba lor......noi oamenii cu ale noastre........insa astia din parlament for sa se casatoreasca astia si in biserica si sa se faca si popi......nu stiu preafericitul ce parere are dar cred ca se rezolva si asta cu o mita........

Faptul ca nu pot face copii nu-i un motiv intocmai relevant, nici un om impotent nu poate face copii, dar acolo toata lumea e ok cu el fiind intr-o relatie sau adoptand un copil... Dar nu conteaza asta, multumim pentru tot ce ati facut si pentru tot ce faceti, sunteti un om extraordinar!

Nu va cereti scuze pentru ca traiti intr-o lume a "political correctness"-ului. Imi pare rau ca dupa cat bine ati facut si faceti, trebuie sa va ocupati si de prostii de oameni idioti, spalati pe creier.

Domnul profesor, este logic și de bun simț ce spuneți, am convingerea că și aceste persoane contientizeaza și înțeleg anormalitatea pe care vor să o legifereze.punctul dumneavoastră,și a altora ca dumneavoastră contează enorm.multumim că vi-l exprimați.

De la niste fii ai lui Belial, oameni stricati (Judecatori 19:22)nu trebuie sa va cereti scuze. Acesti nelegiuiti ar trebui sa-si ceara scuze (dar nu o vor face niciodata)ca tulbura societatea cu nelegiuirea lor si ii influenteaza in rau si pe copii.

Domnule Doctor de ce va cereți scuze pentru normalitate?Pentru ca va fac homofob?Daca a accepta normalitatea înseamnă a fi homofob...atunci homofobi sa fim noi toți care susținem normalitatea!!!!

Domnule doctor ati spus in urmatorul fel citez "cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune" am incheiat citatul. De ce mai exact nu sunteti de acord cu adoptia copiilor, chiar daca parintii adoptivi au acelasi sex ? Sunt foarte sigur ca unui copil i-ar fi mult mai bine intr-o familie constituita din parinti de acelasi sex, decat intr-un orfelinat unde constant este supus la abuzuri.

Trecand peste exprimare, credeti ca copiilor adesea abuzati din orfelinate, le-ar fi mai bine sa stea acolo, decat crescuti de un cuplu de homosexuali responsabili? Cat de responsibili sunt parintii biologici care isi abandoneaza/exploateaza copiii, de parca ar fi gunoaie sau animale?

Tot respectul pentru dumneavoastră , foarte bine explicat (punctat) , din păcate cei care susțin astfel de fapte ne conduc . Multă sănătate va doresc sa știți ca va susținem !!!

Pentru cei ce aprobati incercarea LGBT de a inversa ordinea naturala a lumii in care traim am o intrebare si astept raspunsuri! De ce nu incercati sa va spalati in wc si sa va faceti nevoile in cada? Doar pentru ca au fost proiectate in scopuri diferite?

Nu este nicio exprimare nefericita! Este purul adevăr! Dacă o sa am copii intr-o zi și mergând cu el de mâna pe strada vad cumva cum 2 băieței își exprima "iubirea" și sa ii vadă și copilul meu, ii bat de ii ascult cu urechea. Ei sunt putini, noi suntem mulți, asa ca nu va cereti scuze pentru nimic, trebuie sa știe clar care este părerea noastră in aceasta privința și sa știe ca in țara asta cât o sa mai fim noi nu vor face ce vor ei ci ce vrem noi.

Eu zic. De ce să înfieze copii altora? Dacă se consideră normali , si că Dumnezeu nu are nimic împotrivă cu alegerea lor ,să-și facă proprii copii din bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. Poate acel copil înfiat să rămână cu sechele toată viața ,crescând în asfel de cupluri,poate el vrea să fiie un om normal , cum credeți că se vor uita la el colegii de gradiniță sau de școală când vor veni ,,părinții" la serbare ? E mult de spus dar mă opresc aici.

Cum s-au gasit toti homofobii sa intre intr-un partid liberal? Si, ca vorbim de PNL, v-a dat Coalitia pentru Familie alea 3 milioane de voturi promise la alegeri?

Un respect incrdibil pentru Dvs. Dar totusi eu cred fara sa judecam, ca cateodata un copil beneficiaza de mai multa dragoste, respect si demnitate in cadrul acestor familii de aceeasi sex, ca si multe cupluri femeie-barbat care isi agreseaza, si bate joc de viat unui copil,cu scuza ca el\ea e parinte si are dreptul..poate gresesc, e doar o parere, cu respect si admiratie.

Daca nu doriti ca homosexualii sa adopte copii ar trebui sa le spuneti heterosexualilor sa nu ii mai abandoneze prin orfelinate, nu credeti? Personal cred ca le-ar fi mult mai bine in familii gay decat in casele de copii.

Am o mica rugaminte la dumnevoastra (asta datorita polemicilor aprinse din ultimele zile). Inainte de a discuta public, acum ca sunteti om politic, nu doar medic: anticipati ceea ce vrea electoratul sa auda si.... lasati-va parerie personale pentru amicii medici cu care iesiti din cand in cand. 🙂 Toate bune si mute realizari!

Domnule profesor,aveti perfecta dreptate si va impartasesc gandurile! Nu trebuie sa va cereti scuze sub nici-o forma, aceasta minoritate bolnava sa fie tratata !

Avem o gandire mai prejoasa decat a animalelor. Sunt student la geografie si pana acum nu am gasit undeva ca masculii unor regnuri sa faca ce "fac" doi barbati !

Prostii eu sunt o mamă singură și am crescut doi copii frumoși sănătoși și educați fără ca ei sa cunoască figura de tată în nici un fel, astăzi când ei vad anumiți tați îmi spun "mulțumim mami ca nu ne-ai făcut să trecem și noi prin așa ceva" deci oameni buni bărbați heterosexuali ce credeți ca educați bine va rog nu criticați!

View more comments