PNL

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

ℹ️ Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîţu, a explicat că inițiativele social democraților nu au sursă de finanțare.

Florin Cîțu: ”Acțiunile PSD în Parlamentul României vizează subminarea economiei naţionale. Nu există niciun dubiu aici.
PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar dacă asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.
Românii trebuie să ȋşi amintească că Marcel Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că spera să câștige electoral dacă sistemul de sănătate din România ar fi fost copleşit de bolnavi şi Romănia ar fi ajuns ȋntr-o situaţie catastrofală, precum cea a Italiei sau a Spaniei. Pe Ciolacu nu l-a interesat faptul că România putea să aibă zeci de mii de victime.
Acum PSD, cu acelaşi cinism, vânează voturi prin prăbușirea conomiei. PSD se foloseşte de majoritatea pe care o controlează ȋn Parlamentul României pentru a forţa creșterea cheltuielilor bugetare fără a indica sursele de finanțare. PSD este ȋn stare să facă orice pentru o crea dificultăţi Guvernului Liberal, chiar dacă asta va conduce România spre un dezastru economic.
Ciolacu nu vrea creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că ştie că nu are de câștigat din acest scenariu. Ciolacu va face totul pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Doar aşa câștigă PSD și Ciolacu.
PSD se comportă, ȋn cazul economiei naţionale, ca o grupare teroristă.
Vom face tot posibilul pentru a opri această grupare fără scrupule şi nu ȋi vom lăsa să prăbușească economia. Nu ȋi vom lăsa ca din ţara cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, ȋn primul trimestru din 2020, să ajungem din nou ȋn coada clasamentelor, doar pentru că PSD vrea să mai câştige o brumă de voturi. ”
... See MoreSee Less

ℹ️ Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîţu, a explicat că inițiativele social democraților nu au sursă de finanțare.Florin Cîțu: ”Acțiunile PSD în Parlamentul României vizează subminarea economiei naţionale. Nu există niciun dubiu aici.PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar dacă asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.Românii trebuie să ȋşi amintească că Marcel Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că spera să câștige electoral dacă sistemul de sănătate din România ar fi fost copleşit de bolnavi şi Romănia ar fi ajuns ȋntr-o situaţie catastrofală, precum cea a Italiei sau a Spaniei. Pe Ciolacu nu l-a interesat faptul că România putea să aibă zeci de mii de victime.Acum PSD, cu acelaşi cinism, vânează voturi prin prăbușirea conomiei. PSD se foloseşte de majoritatea pe care o controlează ȋn Parlamentul României pentru a forţa creșterea cheltuielilor bugetare fără a indica sursele de finanțare. PSD este ȋn stare să facă orice pentru o crea dificultăţi Guvernului Liberal, chiar dacă asta va conduce România spre un dezastru economic. Ciolacu nu vrea creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că ştie că nu are de câștigat din acest scenariu. Ciolacu va face totul pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Doar aşa câștigă PSD și Ciolacu.PSD se comportă, ȋn cazul economiei naţionale, ca o grupare teroristă.Vom face tot posibilul pentru a opri această grupare fără scrupule şi nu ȋi vom lăsa să prăbușească economia. Nu ȋi vom lăsa ca din ţara cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, ȋn primul trimestru din 2020, să ajungem din nou ȋn coada clasamentelor, doar pentru că PSD vrea să mai câştige o brumă de voturi. ”

8 minutes ago

Raluca Turcan

Am reconfirmat astăzi, la Mediaș, semnalul dedicării totale a Guvernului în parteneriatul cu autoritățile publice.

La preluarea guvernării, peste 4 miliarde de euro zăceau nefolosite într-o revoltătoare lipsă de respect față de nu mai puțin de 54 de administrații publice din România care aplicaseră.

Astăzi, lucrurile s-au schimbat și am transmis asta de la Mediaș, chiar în ziua municipiului, printr-un eveniment special: Semnarea ACORDULUI PREALABIL ÎN VEDEREA ÎNCHEIERII CONTRACTULUI DE FINANȚARE ÎNTRE GUVERN PRIN MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE ȘI OPERATORUL DE APĂ ADI-APA TÂRNAVEI MARI.

Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman și ministrul Fondurilor Europene, colegul meu Marcel Boloș, și-au pus semnăturile pe un document care deschide noi perspective de dezvoltare a orașului.

Sunt zeci de ani de cand Mediașul caută soluții pentru alimentarea cu apă și alți ani buni de când posibilele soluții au fost ignorate exact de aceia care propovăduiau binele oamenilor. A fost, așadar, o bucurie în plus să semnăm acordul chiar pe 3 iunie, marcând astfel, trecerea de la vorbe la fapte.

Alimentarea cu apă și canalizarea se alătură altor investiții repornite pentru Mediaș. Între acestea deblocarea proiectul Centurii ocolitoare și promovarea de investiții în infrastructura educațională și edilitară. Proiectul de apă și canalizare are o valoare de peste 121 milioane euro și se adresează locuitorilor din 35 de comunități. Adică, peste 95 de mii de locuitori!

Mediașul trebuie onorat prin fapte! Merită asta locuitorii săi, aceia care i-au cinstit istoria și care îi construiesc viitorul.
La mulți ani, Mediaș!
... See MoreSee Less

ℹ️ 115 milioane de măşti vor fi furnizate unui număr de 2,3 milioane de persoane defavorizate, a anunțat ministrul Sănătăţii, Dr. Nelu Tataru.

Nelu Tătaru: ”Avem în desfăşurare o licitaţie, conform Hotărârii de Guvern modificată ca şi lege de către Parlamentul României. Este vorba de 115 milioane de măşti pentru 2,3 milioane de persoane defavorizate. Astăzi a fost ultima zi de depunere a ofertelor, mâine se deschid ofertele, vom avea şi furnizorul, se semnează contractul şi în zilele următoare vom avea şi furnizarea acestor măşti. Vor merge în toate judeţele, sunt identificate toate persoanele defavorizate. Ministerul le va dirija către Direcţia de Sănătate Publică, către autorităţile locale”.
... See MoreSee Less

ℹ️ 115 milioane de măşti vor fi furnizate unui număr de 2,3 milioane de persoane defavorizate, a anunțat ministrul Sănătăţii, Dr. Nelu Tataru.Nelu Tătaru: ”Avem în desfăşurare o licitaţie, conform Hotărârii de Guvern modificată ca şi lege de către Parlamentul României. Este vorba de 115 milioane de măşti pentru 2,3 milioane de persoane defavorizate. Astăzi a fost ultima zi de depunere a ofertelor, mâine se deschid ofertele, vom avea şi furnizorul, se semnează contractul şi în zilele următoare vom avea şi furnizarea acestor măşti. Vor merge în toate judeţele, sunt identificate toate persoanele defavorizate. Ministerul le va dirija către Direcţia de Sănătate Publică, către autorităţile locale”.

Comment on Facebook

Nu v-ar fi rușine sa postati asa ceva? Cum veniți in ajutorul poporului? De ce nu dați masti la toată lumea? In alte țări se dau masti gratis la orice colț de drum. Noi suntem mai bogați, platim 100lei pt o cutie de măști si voi va lăudați ca ROMÂNIA a primit donație milioane de măști! RUȘINE

Pana le dati voi gratuit nu o sa ne mai trebuiasca masti😂😂😂apropo americanii au deschis restaurantele la 15 mai, la noi cand , industria foto - video cam cand o sa incaseze si ei bani, cu ce se ne intretine?ce masuri fizice ati luat de ajutorare? doar la incasari va ganditi?

Lasatine cu pomenile voastre măriți alocațiile copiilor si dupa tăiați pensiile speciale

Ne puteți spune și cine incasează banii pentru aceste măști?

Si pensii speciale persoanelor favorizate

Distribuitile anul vitor

Dati le lui Orban,Turcanu s.a.m.d.sa le foloseasca când mai beau la guvern.

View more comments

ℹ️ Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România se va lupta pentru a obţine cât mai multe fonduri europene din partea Comisiei Europene. Tema fondurilor europene a fost discutată în cadrul unei întâlniri pe care președintele Klaus Iohannis a avut-o cu premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis: ” Este în discuție o propunere a Comisiei, pe care noi o găsim bună. Asta înseamnă că fondurile multianuale, așa-numitul MFF, vor fi discutate la pachet cu fonduri care sunt destinate pentru revigorarea economică, pentru creșterea rezilienței economice în Uniunea Europeană, cum se spune.
Deci vom beneficia și noi, România, de mai multe fonduri europene decât am avut inițial în plan – inițial, vorbesc până înainte de criză.
Se vehiculează foarte multe variante, se vehiculează foarte multe sume. În realitate, avem de-a face cu un proiect al Comisiei, pe care îl găsim bun, un proiect prin care României i se alocă fonduri importante. Însă urmează fazele de negociere și aici vreau să fim foarte bine înțeleși: acest proiect al Comisiei nu este definitiv, el va fi negociat între liderii statelor și va fi negociat ulterior și în Parlamentele naționale și în Parlamentul European.
Ce vreau să subliniez: noi am analizat toate oportunitățile. Noi vom investi acești bani în proiecte foarte importante pentru România, nu doar revigorarea economică. Deci vor primi și firmele posibilitatea să folosească acești bani, dar – foarte important – vom investi în autostrăzi, vom investi în linii de cale ferată, vom investi în proiecte de energie regenerabilă, vom îmbunătăți sistemele publice, vom investi bani importanți în sistemul de sănătate publică, în sistemul de învățământ. Toate aceste lucruri vor fi pregătite în detaliu, dar până atunci noi suntem hotărâți să ne batem cu toții pentru a primi o alocare cât se poate de substanțială pentru România, iar prima etapă în care vom negocia aceste chestiuni se va desfășura în 18-19 iunie, când vom avea Consiliul European, în format videoconferință.
Deci, ne pregătim să atragem fonduri europene substanțiale, pe care le vom investi în beneficiul României și, evident, al românilor.”
... See MoreSee Less

ℹ️ Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România se va lupta pentru a obţine cât mai multe fonduri europene din partea Comisiei Europene. Tema fondurilor europene a fost discutată în cadrul unei întâlniri pe care președintele Klaus Iohannis a avut-o cu premierul Ludovic Orban.Klaus Iohannis: ” Este în discuție o propunere a Comisiei, pe care noi o găsim bună. Asta înseamnă că fondurile multianuale, așa-numitul MFF, vor fi discutate la pachet cu fonduri care sunt destinate pentru revigorarea economică, pentru creșterea rezilienței economice în Uniunea Europeană, cum se spune.Deci vom beneficia și noi, România, de mai multe fonduri europene decât am avut inițial în plan – inițial, vorbesc până înainte de criză.Se vehiculează foarte multe variante, se vehiculează foarte multe sume. În realitate, avem de-a face cu un proiect al Comisiei, pe care îl găsim bun, un proiect prin care României i se alocă fonduri importante. Însă urmează fazele de negociere și aici vreau să fim foarte bine înțeleși: acest proiect al Comisiei nu este definitiv, el va fi negociat între liderii statelor și va fi negociat ulterior și în Parlamentele naționale și în Parlamentul European.Ce vreau să subliniez: noi am analizat toate oportunitățile. Noi vom investi acești bani în proiecte foarte importante pentru România, nu doar revigorarea economică. Deci vor primi și firmele posibilitatea să folosească acești bani, dar – foarte important – vom investi în autostrăzi, vom investi în linii de cale ferată, vom investi în proiecte de energie regenerabilă, vom îmbunătăți sistemele publice, vom investi bani importanți în sistemul de sănătate publică, în sistemul de învățământ. Toate aceste lucruri vor fi pregătite în detaliu, dar până atunci noi suntem hotărâți să ne batem cu toții pentru a primi o alocare cât se poate de substanțială pentru România, iar prima etapă în care vom negocia aceste chestiuni se va desfășura în 18-19 iunie, când vom avea Consiliul European, în format videoconferință.Deci, ne pregătim să atragem fonduri europene substanțiale, pe care le vom investi în beneficiul României și, evident, al românilor.”

Comment on Facebook

Onoare stimă și mult respect domnule Președinte Iohannis !

Cel mai mare jeg ordinar!Ati scos bolnavii cronici din spitale si l-ati lasat sa moara cu zile, pe motiv ca le tineti pt covid, iar spitalele stau goale fara nici un covid in ele ex. Valenii de Munte... ati obligat cabinetele particulare sa cumpere doar de la o singura firmă echipamentele de protecție si dezinfectantii.Futu-vă neamul in gura de hoți nenorociti!

Felicitări și succes pe mai departe domnule președinte Johanis împreună cu PARTIDUL PNL Doamne ajută 🙏

Toata lumea , 3 cuvinte : Klaus Iohannis , Presedinte ! 💪✌👏

Bautură și manele și femei de 7 stele...... Asta se alege de fondurile pe care o sa le luați de la Europa 😅😅😅😅😅

Voi bateti-va sa luati banii ca Ciuma Rosie o sa faca împărteala.

Va bateți cât sa furați mai mult. Știe toată lumea ca banii se vor întoarce înapoi prin impozite mai mari asa ca nu va obosiți sa mai mințiți

Acceseaza fonduri ca sa aveti bani sa luati bautura lui Orbán Imre Lajos

Și asa săntem datori vânduți!!!

Felicitări PNL

BRAVO DOMNULE PRESEDINTE.

Ce ati ales paria culegeri pensia de mizerie

Tăiați pensiile speciale și salariile nesimțite.

Bravo tuturor celor care au facut posibil acest lucru. Multumim lui Dumnezeu si multumim Europa care ne ajuta financiar, Doamne ajuta !!!

Vorbiti de sanatate cind voi ati scos din spitale bolnavi cronici sa moara linistiti acasa fara tratament si asistenta medicala .Asta este grija voastra ptr sanatatea poporului.

Respect Dl Presedinte !

Ia împrumut fraierul și praduieste banii mancamiar p...

Ce inseamna asta? Iar e manipulare psd ?ca stiu ca asa veti spune, e veche poanta. www.libertatea.ro/stiri/dublarea-alocatiilor-parlament-3021774

Aloòoo! Se bate apa-n piuă. Bateți pasul pe loc de 7 luni, unde vreți să ajungem?, că la sapă de lemn suntem deja!

Luati cele 19mli datoria dela memti

Minciuni, au mai auzit românii , aceleași minciuni de 30 de ani...minciuni

Pentru Rominia!!!!!????Probabil pt voi 😅😅😅

Jos mafia psd

...Minciuni pentru voi ....

View more comments

3 hours ago

Raluca Turcan

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Mult succes.Respect d-le Presedinte!

Suntem satui de cuvintele vom face , vom investii si multe alte promisiuni!Despre nerespectarea unor reguli de unii membrii guvernului nu spune presedintele nimic/

Felicitări președintele meu

Domnul Președinte, vedeți cum rezolvați cu copii care treb sa susțină Bacalaureatul și capacitatea... Nu vrem sa se imbolnaveasca copii noștri... 😔😔😔ca atunci va, vom sări în cap.....

SUCCES. DOMNE. PRESEDINTECUI. NUI. PLACE. NU. SE. UITESAI. APRECIEZE. PE. CEICARE. NO. FACUT. .. ...

daca aceste fonduri vor fi alocate trebuie sa respectati propunirile ue din cauza ca ei nu va dau bani degeaba si trebuie returnati in conditile si termeni ue

SUCCESSSSSS PNL SI RESPECT DL PRESEDINTE IOHANNIS

Voi investiți în propriile buzunare.

MULT SUCCESS ❤💛💙

Vezi ca alte tari din Europa care , au fost mult mai afectate decât România și-au intrat in normalitate ! Pe noi cât ne mai mințiți ! Întreb doar așa pentru nevastă-mea 😉😉😉😉😉

NU MAI DATI DIN MIINI CA NU SINTETI PE RITM.

Măriți pensiile mici să stea bine toată lumea puneți accent pe nivelul de trai pentru un popor sănătos lăsați bancurile că crește inflația că afară cind nu sunt bani scad preturile controlați mafia internă

Succes și Doamne ajuta România 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Credeți că a ieșit să facă ceva concret nu mai rostise de ceva timp cuvântul PSD și vroia să ne mai aducă aminte de PSD.

Pei mai Ficus, partidul vostru se numeste PNLSD si al PS-distilor se numeste PSDNL ca toti sunteti aceiasi gasca!!!

Nu ne interesează pensia dar vreau sa facă curățenie să se taie pensuile sociale, după aia dat-o pensule după munca fiecăruia cei care au muncit în mediu toxic.

Luăm luăm... Dar de unde îi dăm înapoi? Cît mai ții mascarada asta d-le președinte? Ne mai potoliți mult cu vrăjeală. Românul este răbdător pînă într-o zi

Dl președinte de ce nu vreți sa măriți aplicația copiilor? Ei sunt viitorul nostru iar dacă nu ii veți susține ii veți pierde și pe acești tineri zi frumoasa sa aveți

Daca chiar va pasa de tara asta,faceti ceva si pentru binele ei...taiati pensiile speciale si protejati padurile ,care au mai ramas... e atat de trist sa vezi cum Romania dispare incet incet

Pt pandemie urmează vaccinurile cu cip, hai sa vb realitatea!

Ajunge cu banii strainilor. Concentrati va pe agricultura si impropietariti oamenii cu 1 ha teren, necesar ptr existenta. Ajunge sa dati paminturile strainilor....daca va mai pasa de tara asta.

Povesti dar cu Negulescu și Onea cum rămâne și mii de dosare fabricate?

Sper că veți respecta cuvântul Președintelui NU accept ca pensionarii să plătească pentru PANDEMIE .....

Succes și ieșiți la vot!

Sunt vorbe goale, le auzim de 30 de ani!

View more comments

7 hours ago

Andreea Paul

Asociația INACO, planuri pentru extinderea educației digitale în toate județele: www.revistabiz.ro/asociatia-inaco-planuri-pentru-extinderea-educatiei-digitale-in-toate-judetele/ ... See MoreSee Less

Asociația INACO, planuri pentru extinderea educației digitale în toate județele: https://www.revistabiz.ro/asociatia-inaco-planuri-pentru-extinderea-educatiei-digitale-in-toate-judetele/

Comment on Facebook

Bravo ,felicitări!

Buna dimineata! o zi placuta.

FELICITĂRI !

Felicitări!

19 hours ago

Emil Boc

Intervenție la Realitatea Plus: despre proiectele de modernizare ale Clujului. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Well, ne vedem la anu’. Sa vina cu surprize cat pentru 2 ani!💪🏼

Domnule Primar căutați o altă soluție de a aduce bani la bugetul Primăriei, fără a mai organiza bine cunoscutele festivaluri... muzicale de deformare a comportamentului unor neisprăviți, în marea majoritate a fanilor. Se vede lipsa de educație muzicală a tinerilor. Muzica electronică promovată la aceste... festivaluri este impersonală, deformatoare a mentalului unor - și așa, fără busolă - viitorii manipulați, anarhiști... Mare atenție, nu vă bucurați la banii mulți aduși de aceste...

Doamne ajuta!!!!!!Salutari din Madrid, de la o clujeanca !!!!!!🖐😜❤

Mândru că sunt român și că sunt clujean...Felicitări,d-le Boc!

FELICITARI D.L PRIMAR.

Suntem norocosi cu un asa primar!!❤❤

Bravo,felicitări !

Domnule Primar,, vreti sa va revansati la anul, simplu, 8 zile de Untold in loc de 4 si va consideram achitat, cu tot cu dobanda! 😁

View more comments

1 day ago

Raluca Turcan

Am avut bucuria de a participa azi, la redeschiderea către public a Muzeului Național Peleș, unul dintre cele mai vizitate muzee din țară, alături de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, Narcis Ion, Manager al Muzeului Național ‚‚Peleș’’ și Ion Tucă, Director al Casei Regale a României.

Am vrut să transmitem oamenilor faptul că muzeul Peleș s-a deschis în condiții optime pentru a fi vizitat, astfel încât să nu existe riscul de infectare și, în același timp, să transmitem românilor faptul că viața revine încetul cu încetul la normal. Practic, începând cu 1 iunie, s-au redeschis o mare parte din activitățile închise pe perioada stării de urgență și starea de alertă: românii pot merge la terasă sau pot participa la spectacole în aer liber cu mai puțin de 500 de spectatori.

Muzeul Peleș este un obiectiv de patrimoniu pentru cultura românească, iar această piesă de excepțională valoare merită să fie un magnet pentru tot ceea ce înseamnă revenirea la viața culturală obișnuită a României.

În ultimele zile, împreună cu reprezentanți ai mediului cultural, premierul Ludovic Orban și miniștri ai guvernului PNL, Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii, și Virgil Popescu, Ministrul Economiei, am reușit să conturăm o serie de soluții pentru sprijinirea actorilor culturali din România:

🔵 reluarea producțiilor cinematografice cu respectarea unor măsuri sanitare;
🔵 menținerea șomajul tehnic pentru angajații din activitățile culturale care vor rămâne restricționate prin decizii guvernamentale din cauza pandemiei;
🔵 menținerea unor forme de ajutor similare plății indemnizațiilor dedicate profesioniștilor din domeniu, dar și celor organizați în structuri juridice;
🔵 susținerea unui plan de sprijinire a sectorului cultural prin acordarea unor granturi;
🔵 biletele de acces deja achiziționate la evenimentele culturale reprogramate sa rămâna valabile și sa poata fi utilizate la data când acestea au loc. Alternativ, publicul poate opta pentru un voucher de aceeași valoare, ce va putea fi folosit pentru participarea la alte evenimente culturale ale aceluiași organizator.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări foarte frumos ! Muzeul "Peleș"merita vizitat ! Succes PNL !

Un spital, ceva? Castelul Peleș este declarat monument istoric, deja.... Cu asta te lauzi, țurcano!

Mergem și noi... Este atit de înălțător sa calci pe unde au călcat regii ROMÂNIEI MARI.

Felicitari!!!!Tot respectul.

Poate puneți și coșuri de gunoi mai multe, iar toaletele publice să nu se închidă la ora 16

O uzina cu cateva mii de angajati cand deschideti? asa ca pe vremuri, cum facea tovarasu!

Un loc superb,plin de istorie,felicitări !Succes PNL !

FA STI TU CE ESTE UN MUZEU VAI DE CAPUL TAU TU SA TE DUCUCI LA UN MUZEU DE MACIUCI

Pe lângă măsuratul temperaturii la intrare trebuia să suflaţi în fiolă, aşa de control !!!😜

da-ti masca jos de pe muian ca nu mai tine vrajeala cu virusu😂

Nu era nevoie de nici un politician ,nici din opozitie, nici de vicepremier chiar...pentru deschiderea muzeului...

Păi cucoană, matale în loc să muncești te plimbi?

Vai de tine faci pe snoaba ai uitat de unde ai venit.

Românilor când le dați de muncă, când măriți salariile și pensiile astea de căcat, când tăiați salariile nesimțite și pensiile speciale, când va exista dreptate în România? Când?

Fiti atenti:a re mask😂

Mai are putin si se darama, deja se descompune.

La ANTIPA ai loc rezervat.

Parcurile copiilor?!!!

Și puteți să-l deschideți și pe cel de la Constanta

Iar propaghezi ceva?

Și nu ți-a căzut ceva in cap?E rău dacă nu sa întâmplat așa

View more comments

1 day ago

Emil Boc

LIVE: Dezbatere publică privind starea sectorului de sănătate clujean după pandemia Coronavirus ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Pe b- dul Muncii 101a fost un accident duminica si a distrus 3 parti din gard . Cine o sa-l repare plus unbrad care este uscat aproape tot si inclinat catre strada . Nu ne ia in seama nimeni. Ce e de facut ??

NU MAI DAȚI AVIZE DE CONSTRUCȚIE IN NICI UN CARTIER..SÎNTEM SUFOCAȚI..AJUNGE ÎNGHESUIALA FĂCUTĂ DE CEAUȘESCU

Va felicit pe toti, medici, manageri de spitale, cadre medicale, asistente, brancardieri și toti cei care au pus umărul.

Salulutâri din Budapesta DL. Primar da sunteț cel mai bun primar al tuturor timpulirol la Cluj Felicitâri.

respect d lui Abrudean Mircea,felicitari d lui Boc!!! sunteti o echipa de nota 10...

Domnu Emil Boc puteți candida ca președinte a Romanii sunteți bun ,felicitări

Fain la Cluj!toată lumea are funcții mari.chelneri au ajuns pe post de polițist sa te legitimeze,paznici de la supermarket sunt medici,etc...:)))))))))))))

Primar de 10, multum.pt tot ceea ce faceti pt clujeni!

Va salut dl primar! Spor si sanatate!😍

Ușor nu a fost,dar munca in echipă aduce rezultate! Respect și felicitări tuturor!

Buna ziua oare când deschideți TârgulDe vechituri Oser pt ca sant f mulți oameni săraci și nu au unde vinde și ce pune pemasa ?

Multe orase ar vrea sa aiba asa primar cum are Cluj Napoca !! Sanatate si putere de munca d-le primar!!

Tot respectul pt acest om.

Felicitari Dl. Boc!! 💚

Felicitari pt ceea ce faceti pt Cluj! Sunteti un om deosebit!

.Cine stie daca se ridica restrictia cu izolare la domiciliu dupa 15 iunie pentru pers venite din strainatate ??Eu cred ca ar fi suficient sa li se ia temmperatura ca la magazine nu credeti ??

FELICITĂRI DOM PRIMAR PEN CLUJ

Un om minunat!

cu spitalele la fel cei veniti din alte judete auprioritate si noi din cluj trebuie sa asteptam rusine

PRIMAR NOTA 10.

Bună ziua domnule primar. Pe strada Byron cind se face un parc de joacă la copii. Loc este si cerere este depusă

Buna ziua vreau si eu un parliament de stat DACA aveti sau puteti sa ma ajutati ca stiu ca sunteti om bun

EU sunt ardeleanca si stau an Galti cu chirie si as vrea acasa a mine an ardeal DACA as avea o casa sau un apartament de stat

Boc,mic si destept

Felicitari pentru tot ce faceti

View more comments

1 day ago

Andreea Paul

Sandra are 9 ani, este în clasa a III-a, la Școala Generală numărul 45 „Titu Maiorescu“ și a scris prima ei carte: “Teha și Invențiile ei”. Vă invit să o descoperiți în această lună magică a copiilor:
account.paydemic.com/buy/KHLQBTEFKNBWVMHZEKRKX6TMUA
... See MoreSee Less

Sandra are 9 ani, este în clasa a III-a, la Școala Generală numărul 45 „Titu Maiorescu“ și a scris prima ei carte: “Teha și Invențiile ei”. Vă invit să o descoperiți în această lună magică a copiilor: https://account.paydemic.com/buy/KHLQBTEFKNBWVMHZEKRKX6TMUA

Comment on Facebook

Felicitări!

Felicitări Sandrei ! Felicitări părinților pentru minunea lor un copil minunat!

Felicitări Sandra și la mulți ani copil minunat

Felicitari, Sandra! 😘🤗

FELICITĂRI !

Felicitari!Un copil remarcabil!Dar aschia nu sare departe de trunchi...😍😍😘

Felicitări!

Felicitări!

Felicitări si Sandrei,si voua!Din asemenea părinți,nu avea cùm sa se dezvolte decât un copil minunat!

Felicitari!!👏

Felicitari 🤗🥰😍

Felicitări maxime copil frumos și talentat!! !!! Asta este prima carte.... da??? Le aștept cu nerăbdare și pe urmatoarele🤗

Felicitări!

Felicitari, Sandra! Abia astept sa o citesc!👏🏾🌈

Felicitari. Succes mai departe

Bravo, copil deosebit!🌷🌷🌷

Felicitari!Sa fiti fericiti!

Academicienii romini sunt asteptati la Stockholm sa primeasca Premiile Nobel!

Felicitări

Mulțumim,felicitări!!

👏👏👏

View more comments

2 days ago

Emil Boc

Prima zi de redeschidere a teraselor în condițiile stabilite de către autorități. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Conditiile stabilite de autoritatile clujene dupa restrictii sunt: cateva strazi stramtate, niste locuri de parcare desfiintate, o gramada de treceri semaforizate ineficiente deoarece nu sunt sincronizate, lasand la indemana fiecarui pieton declansarea unui blocaj in trafic.

Amazing and beautiful scenery. Can’t wait to visit Cluj soon.Massive thank you to Mayor Emil Boc for transforming Cluj Napoca 🙏🏿

Nu mai încurajați consumul. Puteți bea un suc și pe o banca undeva. Încurajați speculația și acum e momentul sa spunem STOP.

Misto la adresa oamenilor facut de la cel mai mare nivel al conducerii si inducerea artificiala a starii de frica in populatie. Ca sa le faca oi docile si sa accepte orice "solutie salvatoare". Totul spre "binele nostru". Asa salvam vieti. Salvam de la ce? Nu toti murim odata? Nimeni nu moare inainte de cand ii vine vremea. Nu ma credeti? Cititi Biblia si vedeti.

frumos dar in Observator la spatiile verzi neingrijite tot nu a fost nimeni

Sunt terase unde mesele și scaunele sunt înghesuite! Relaxare in siguranța!

Face-ti ceva cu capusele..!!! E plin de ele prin iarbă!!!

Din nou, un exemplu demn de respect și lăudat!!👏👏👏👍

Stay safe 😍 put on your 😷

Super 👍 tare

Penibili !!!

🌈🌈🌈🌈

Kenza Karimi

👍👍👍👍👍💐

Bogdan Bumbac

Alina Vîrtosu

Decat sa risc sa fiu pe aceeasi terasa cu o persoana infectata, sa fiu dus la testare cu forta si sa stau 4-6 saptamani in spital fara sa am nimic, cred ca mai astept pana calc pe vreo terasa.

Terasele s-au deschis ,am înțeles ,dar locurile de joacă pentru copii cînd se vor deschide ?

Asta va intereseaza,terase,restaurante,sali de sport,stadioane,dar spitalele din Cluj stau sa cada.Sa va fie rusine ,nu va pasa de sanatatea clujenilor. www.facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR/videos/3016398665108381/?t=280

Dați - i omului o carte de fizică ca să înțeleagă toată lumea treaba cu tehnologia! China și Japonia sunt cu mult superioare Europei datorită tehnologiei care o au! 🙄dacă nu o vrei nu îți cumpăra telefon, tabletă, tv smart, mută-te în vârf de munte și trăiește acolo departe de civilizație! 😊

Doddo Catty citește puțin comentariile😉

View more comments

6 days ago

Cătălin Predoiu

“Voi susține proiectul de desființare a SIIJ.” Declarație din Plenul CSM de astăzi. Am votat pentru aviz favorabil, chiar dacă proiectul comportă observații (tehnice). Ele pot fi îndreptate la Parlament. La fel voi proceda și data viitoare. ... See MoreSee Less

“Voi susține proiectul de desființare a SIIJ.” Declarație din Plenul CSM de astăzi. Am votat pentru aviz favorabil, chiar dacă proiectul comportă observații (tehnice). Ele pot fi îndreptate la Parlament. La fel voi proceda și data viitoare.

Comment on Facebook

D-le Predoiu, nu am avut si nu am incredere in dvs. Jucați la 2 capete, apărați voalat infractorii. Primul mandat al dvs. ca ministru al justiției a fost zero. Speram ca ati invatat ceva, dar din nefericire pentru popor reeditări primul mandat. Aceasta functie este o pălărie prea mare pentru dvs. Demisionati si lăsați locul unor persoane care chiar doresc sa lupte cu infractorii. Va previn ca dvs., împreună cu Alina Gheorghiu faceti mari de servicii PNL- ului.

Ei, bine, domnule ministru, am fost tentată să cred în bunele dumneavoastră intenții, dar constat că m-am înșelat... Sunt și eu un număr dintre cele peste 18.400 și pretind respect! Cum să mai țineți în viață o structură dăunătoare, ineficientă și costisitoare, a cărei desființare a fost solicitată și de UE? Ce joc e acesta?

Dle ministru politicienii nu trebuie sa poată controla JUSTIȚIA . Din acest motiv va solicit sa respectați promisiunea făcută înainte de a ajunge la putere și sa desființați Secția specială de investigare a magistraților.

D le ministru până acum am votat constant PNL,am stat 9 ore la coadă în ploaie în Roma când sa votat pt europarlamentare dar acum datorita dumneavoastră d le Predoiu voi vota USR Plus.nu se poate să aveți un comportament atât de sfidător la adresa noastră a celor care am votat PNL crezându va promisiunile .de ce nu desființați Secția Speciala de șantajare a magistraților?

Domnule ministru va solicitam sa respectati promisiunea de desfiintare a SIIJ , pentru indreptarea raului facut de cei interesati de controlul justitiei si pierederea independentei acesteia , ca garant al democratiei.

La 6 luni de la guvernare SS ceruta a fi desfiintata de majoritatea romanilor este inca in activitate. Activitate este mult spus deoarece procentul de dosare neinchise este de 0.47 % !!!

Nici nu va cred ,ne duceți cu vorba de foarte mult timp.Nimic din ce ați promis nu ați făcut.Ati dus lupta anticorupție în derizoriu.Asa șo aielnic ați fost și data trecută ca ministru al justiției.

D-le ministru, infiinţarea secţiei SSIJ a fost îndelung criticată de societatea civilă şi sistemul judiciar, precum şi de Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni, Comisia Europeană, Grupul de State împotriva Corupției şi Comisia de la Veneţia.Va rugam sa țineți cont, asa cum ati promis, de toate aceste solicitări si s-o desființati.

Domnule Ministru, am vrea sa stim si noi ce piedici va determina sa nu actionati ferm pentru desfiintarea SIIJ. Aflarea lor ne-ar face sa actionam acolo unde trebuie pentru ai determina pe cei ce se impotrivesc sa dea inapoi. Aveti in spate toate recomandarile instituiriilor europene. Societatea civica nu va putea fi ignorata. Vin alegerile si toti cei ce trag Romania inapoi vor fi aspru sanctionati. Luptati pentru ca tot ce ati promis sa se realizeze si noi va vom sprijini.

D-le. Ministru,de 6 luni o mare majoritate de români așteaptă desființarea Secției Speciale creată pentru atacarea L.C.K.Desființați această mizerie a justiției românești care e nefunctională.

Stimate Domnule Ministru, De foarte mult timp asteptam desfiintarea unei institutii create doar pentru a pedepsi mai usor magistratii corecti si incomozi. Este forba de Sectia Speciala, care, se pare ca are sustinatori chiar printre magistrati din moment ce CSM a votat impotriva desfiintarii. Am trait cu increderea ca CSM este o institutie impartiala care trebuie sa apere drepturile tuturor magistratilor, si am mai constatat, cu amaraciune, ca de fapt, magistratii fac politica( aici amintesc pe doamna Dana Garbovan, care a reputut intra in magistratura, desi a vrut sa devina ministru, cu ajutorul aceluiasi CSM). Am dori ca institutia magistratilor sa fie apolitica, nu ar trebui nici macar sa simpatizeze cu vreun partid sau altul, atfel ne putem trezi in instanta sa ne intrebe cu ce partid votam si in finctie de asta sa ni se imparte dreptate, de teama sa nu fie pedepsiti de Sectia Speliala creata politic. Va multumesc pentru faptul ca o sa aruncati o privire si peste cateva randuri scrise de un cetatean de rand fara afinitati politice, dar inarmat cu simtul realitatii.

Ar trebui ca toate promisiunule facute sa fie respectate. Cu atat mai mult, cele referitoare la JUSTITIE ! Acesta Sectie a fost gandita cu scopul de a pedepsi doar pe cei care vor sa faca dreptate, chiar si impotriva celor la putere.

Și? Ce s-a întâmplat cu faimosul „proiect de desființare a SIIJ”, domnule Ministru? Sau v-a lovit amnezia, așa cum vă lovește pe toți, imediat ce ajungeți în fruntea bucatelor? Nu că ne-ar mira prea mult. Promettre c’est noble, tenir c’est bourgeois, nu-i așa? (Despre refuzul de a vota pentru înființarea DNA-ului pădurilor, nici nu mai vorbim). Încet-încet, încrederea noastră în PNL se duce pe apa sâmbetei.

Domnule ministru,in opozitie fiind sustineari vehement nocivitatea pentru justitie a existentei Sectiei Speiale si promiteati ferm ca,odata ajunsi la guvernare, o veti desfiinta imediat.Sunt convinsa ca nu ati uitat aceste lucruri.Atunci ce a schimbat atitudinea dvs si a PNL ? Eu si multi ca mi e nu am uitat si nu as vrea sa va trec (inca) in randul marilor mele dezamagiri politice de pana acum.

Domnule Ministru, așteptăm cu nerăbdare desființarea Secției Speciale, așa cum ați promis înainte de alegeri. 18'400 de membri Declic sunt cu ochii pe dumneavoastră și aveți susținerea noastră.

Domnule Ministru nu mai sunteti credibil atat timp cat ati inceput sa temporizati! PNL a promis ca este o prioritate desființarea rapidă a SS și au trecut 6 luni de când sunteti la guvernare. Cu declaratii contrare a ceea ce se intampla, nu faceti dacat sa confirmati ca aveti interese ascunse. Incepeti sa alunecati usor inapoi in mocirla politica a anilor scursi si de unde pareati ca doriti sa iesiti!

Domnule ministru, sunt unul din cei 18400 membri Declic care asteapta sa va tineti promisiunea pe care ati facut-o in ceea ce priveste desfiintarea SS. Sunt 6 luni de la preluarea guvernarii. Nu e tarziu sa demonstrati ca aveti verticaliate si va respectati promisiunile.

Desfintati Sectia Speciala domnule ministru, in acest mod ma convingeti ca U.S.L.- ul nu m-ai functioneaza.

Domnule Predoiu, peste puțin timp vom ieși în stradă cu M... PNL. Dar puteți încă să ne convingeți să nu o facem. Mingea este în terenul dumneavoastră.

Dl.ministru Predoiu, SUSTINEREA desfiintarii este foarte putin din partea unui ministru dintr-un guvern care, inainate sa fie investit, promitea desfiintarea imediata a SSIJ. Aveti toate parghiile pt.demararaea procesului legislativ si respectarea angajamentelor PNL, cerintelor partenerilor europeni, GRECO si Comisiei de la Venetia. Dupa 6 luni de guvernare, e timpul sa lasati declaratiile si sa treceti la fapte, daca nu vreti sa va compromiteti definitiv.

Domnule Predoiu ați criticat cât timp ați fost în opoziție existența acestei comisii și a actiunilor ei. Acum ezitați să o desființati. De ce argumente mai aveți nevoie să finalizati această acțiune ? ...Vă rugăm să desființati această comisie !

Domnule Ministru, romanii asteapta sa va tineti de promisiunea de a desființa această secție specială. Va rugam sa faceti tot ce este posibil pentru inlaturarea acestui organism toxic, orice ar fi de corectat, in spiritul legii, faceti-o acum, cu curaj pentru milioanele de romani care au crezut in capacitatea PNL de a aduce lucrurile pe fagasul corect. Multi romani pleaca din tara, tocmai din cauza coruptiei, dati-le un semnal ca Romania se va redresa legislativ.

Faceti un mare compromis cu PSD ul. Desigur nimeni nu ar vrea sa fie in situatia acestui guvern pe muchie de cutit. Nu cunosc detaliile intelegerilor pe care le-ati facut dar sigyr PSDul nu le respecta- vedeti jocul CCR, jocul UNGARIA etc. Luati taurul de coarne - desfiintati aceasta sectie de presiune asupra justitiei, faceti alegeri. Contracarati propaganda ruseasca si retelele lor din media, va trebuie structuri specialuzate. Sunteti perdanti din punct de vedere al razboiului psihologic. Dar cel mai mare perdant este Romania, libertatea si asa iluzorie castigata.

Romania are nevoie de un sistem judiciar independent si functional. Magistratii din CSM aserviti gruparilor infractionale trebuie sa plece. Sectia Speciala trebuie desfiintata!

Secția Specială este nefuncțională, dl Predoiu. 1.400 de dosare sunt blocate la această secție. Ce asteptati? Cum va putem ajuta?

View more comments

1 week ago

Cătălin Predoiu

Precizări cu privire la stadiul transferului către autoritățile din România a cetățenului român Marius BaloCa urmare a unor informații apărute în mass-media referitoare la stadiul predării către autoritățile române a cetățeanului român Marius Balo, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate în Republica Populară Chineză, doresc să fac următoarele precizări:

1. După cum se cunoaște, în urma demersurilor juridice și diplomatice ale Ministerului Justiției din România alături de Ministerul Afacerilor Externe, în data de 9 ianuarie 2020 a fost obținut acordul autorităților chineze privind transferarea cetățeanului român Marius Balo pentru continuarea executării pedepsei în România.

2. Penitenciarul Shanghai a notificat autoritățile române cu privire la întrunirea Comisiei părții chineze de transfer la data de 4 februarie 2020. Comisia nu s-a mai întrunit din motive legate de măsurile de combatere a pandemiei COVID-19.

3. Ministerul Afacerilor Interne, care organizează transferul propriu - zis al cetățeanului Marius Balo, a planificat de trei ori trimiterea unei escorte pentru a-l prelua dar, de fiecare dată, la cererea părții chineze, acțiunea a fost amânată din aceleași motive legate de pandemie.

4. După cum este anunțat pe site-ul MAE, al Ambasadei, dar și din alte surse publice, Republica Populară Chineză a suspendat acordarea vizelor sau a altor permise de ședere. Doar după revenirea la normalitate, în acest sens, se poate pune problema programării unei escorte pentru a-l putea prelua.

5. Autoritățile române sunt în permanentă legătură cu Marius Balo prin intermediul Ambasadei României în China. În urma discuțiilor avute, a reieșit că starea sănătății sale este bună și că situația din penitenciar este sigură. Domnul Balo este la curent cu întreg contextul internațional, este echilibrat, privește amânările transferului său în România drept un mare ghinion și așteaptă cu speranță momentul în care transferul va fi posibil.

Vă reamintesc că cetățeanul român Marius Balo s-a stabilit în China în 2010, fiind angajat ca expert în cadrul Grupului de Tehnologie și Educație XinDongFang din Beijing. Din 2013, el a ocupat postul de profesor la Universitatea Renmin din Beijing.

Marius Balo a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru o infracțiune de fraudă contractuală.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

D.le ministru, pe Mario Iorgulescu când il aduceți?

...''Realizari'' tipice justitiei romane!...Autofelicitati-va!...

1 week ago

Cătălin Predoiu

Să dăm traficanților de persoane ceea ce merită: detenție lungă.
Să dăm victimelor traficului de persoane ceea ce merită: protecție și sprijin pentru recuperare și reintegrare socială.
www.predoiu.ro/opinii/#1590502360889-39dc0238-2a7e
... See MoreSee Less

Să dăm traficanților de persoane ceea ce merită: detenție lungă.Să dăm victimelor traficului de persoane ceea ce merită: protecție și sprijin pentru recuperare și reintegrare socială.https://www.predoiu.ro/opinii/#1590502360889-39dc0238-2a7e

Comment on Facebook

Felicitări dle doctor! Cata eleganta în ținută!

Respect!

Când, că de 30 de ani, doar vorbe!

Felicitări!

FELICITARI !

Respect

MERITELE UNOR INSTITUTI...REZULTATUL...ARTICOLUL IN SPETA...RESTURI DE MANDAT,NOI OBIECTIVE..

Dl Predoiu a propus o directie in combaterea traficului de persoane care trebuie aplaudata 🤗🤗

Nu vreau sa fiu rautacios insa ce demersuri s-au facut sa nu se mai repete situatia de la Tanderei?Pentru cei ce au uitat:www.mediafax.ro/social/predoiu-dupa-achitarile-din-dosarul-tandarei-am-fost-si-eu-impresionat-cev...

Pai dl Predoiu nu stie ca multi judecatori, procurori sau politisti sunt mana n mana cu interlopii? Ca unii judecatori comit fapte de coruptie, judeca dupa cum vor si nu ai ce sa faci, daca esti mic? Ii dau caz concret. Se impune RASPUNDEREA MAGISTRATILOR, pt ca sa nu mai platim noi prostiile lor, prin deciziile CEDO. Se impun si reducerea pensiilor magistratilor, schimbarea numirii judecatorilor in CCR si, de fapt, o reforma profunda.Plus, dublarea pedepselor si eliminarea elib condit pt criminalii cu violenta sau premeditare, violatori, traficanti de droguri, persoane, pedofili, conducere sub infl drogurilor sau alcoolemie mai mare de 1%0. Dublarea pedepselor si pt hoti, corupti. De ce nu se cumuleaza pedepsele , ci se contopesc? Sa vedem condamnati de 100 de ani pt viol cu crima si violenta.

View more comments

1 week ago

Anca Boagiu

De suflet ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ce frumos ! O familie fericită !

imagini de basm .....

Minunat !

3 weeks ago

Anca Boagiu

Bravo Cristi!
Oamenii trebuie să se obişnuiască treptat cu noul mod de viaţă!
Sper din toată inima că pentru curajul şi deschiderea ta cetăţenii sectorului 2 vor da exemplul “deschizător de lacăte” prin respectarea regulilor de protejare atât a lor cât şi a celor din jur.
Doar astfel vom putea spera la o “eliberare” de sub multele interdicţii şi, de ce nu, chiar dacă nu mai este decizia ta, la redeschiderea bisericilor, a cimitirelor şi nu în ultimul rând a şcolilor.
Mult succes ţie şi mult succes nouă în a deveni exemple pentru a convinge că “relaxarea măsurilor” se poate face cu mai multă încredere prin participarea noastră activă şi prin spirit civic atunci când se impune!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

SI ALTFEL IN BAZA CAREI LEGI ORGANICE UN PARC PUBLIC POAATE FI INTERZIS PUBLICULUI???

Au scăpat capitaliștii de bătrânii costisitori... Acum dau liber...

Doamna Boagiu, dumneavoastra sunteti sau v-a spart cineva contul ?

DUAMNA DRAGA DACA TOT V'A DESCHIS CRISTIAN VALVELE GINDIRII NE SPUNETI SI NOUA CE FUMATI MAI NOU???

Curaj ? Deschizător de lacăte????? Doamna Boagiu , cred că dvs țineți cu ursu , ,,,,, nu m-aș fi gândit niciodată,,,,,,

Celor ce le este frică să stea acasă și departe de parcuri, păduri, spatii verzi

Parca ordonanța militară treb respectată de toată lumea !!!! Unii.au trei OUA !!!!

View more comments

1 month ago

Anca Boagiu

Secvente memorabile ⌛ Dorel Visan despre Romania de azi ⌛ CC ENGlish / FR/ IT subtitle ... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Nu stiu nimic despre Dorel Visan, dar ma intreb: Cind era tinar, adica pe la 30de ani si dupa aceea, ce a fost si pe unde a lucrat? Poate are ginduri bune, nu stiu....., dar cel mai mult m-ar interesa sa vad/cunosc ce a realizat!

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare! ... See MoreSee Less

Am primit cu mare bucurie urările dumneavoastră destinate zilei mele de naștere. Chiar și la 84 de ani, fiecare zi este o șansă de a aduce bine în lume. Vă întorc toate gândurile bune și vă doresc sănătate, liniște și o viață plină de frumusețe, bunătate și binecuvântare!

Comment on Facebook

D le Doctor cum as putea afla o adresa de e-mail a D voastră sau un nr telefon ?Mulțumesc Cu respect !

Va doresc multă sănătate cum asi putea sa vă găsesc aveți un Nr de tel va rog cine mil poate da va multumesc

Mare medic,mare OM!

Multa sanatate Dl Doctorsi La multi ani!

Domnul sa va binecuvânteze cu sănătate și mulți ani plini de iubire.

Știe cineva numărul de tel

Cum putem ajunge la dumneavoastră Stimate Domnule Doctor?

Va rog mă poate ajuta cineva cu Nr de tel

Sa arzi în Iad

Un OM de excepție, suflet carismatic iubit de oameni . Când știi să fii cinstit in sărăcie ,ești OM! Sănătate și zile îndelungate cu bucurii și împliniri!

Multumim frumos pt gandurile bune care mi le intoarceti. Eu insa asi dori un strop din inteligenta dumneavoastra . , ..... de-ar fi posibil . 🙏🏻👼

Sa fiti sanatos...chiar si zodia rac e predestinata pt cei dedicati umanitatii....felicitari!!!

La multi ani,minunati! Binecuvantari nemarginite asupra dv-stra!🙏

Buna ziua domnule senator, Va scriu si eu in legatura cu proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a populatiei Romaniei (L216/2017), trimis pentru avizul dvs. in Comisia pentru sanatate . Proiectul de lege este un abuz asupra drepturilor fundamentale ale omului si incalca prevederi legale, constituționale și comunitare in vigoare. Incalca Constitutia, Codul civil, Legea privind drepturile pacientului, Legea privind reforma sanitara, Legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului. De asemenea, incalcă importante dispoziții de aplicabilitate comunitară, cuprinse în convenţii internaţionale. Obligativitatea unui act medical (vaccinarea) asa cum este prevazuta in proiectul de lege este în contradicţie cu reglementările internaţionale privind atât etica şi cercetarea medicală, cât şi profesia de medic în general, reglementări legate de drepturile pacienţilor, consimţământul informat şi obligaţiile autorităţilor medicale. Este vorba despre Declaraţia de la Helsinki privind experimentele și cercetările biomedicale (1962-1989) (Art. 3-10, 16-18, 25-32 ), Codul Nuremberg (1947) (Punctele 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10), Raportul Belmont (1978) (Cap. 2, 3, 4, 6), Declaraţia de la Geneva (1948), Declarația Universală a Drepturilor Omului (1948) (în special art. 3, 18, 25, 36), Tratatul privind Uniunea Europeană (2007) (Art. 2, 3 şi 6 referitoare la respectarea libertăţilor şi drepturilor omului, protecţia specială a drepturilor copilului), Codul Internațional al Eticii Medicale (1949), Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale (1950), Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice (1966, ratificat de România în 1974), Charta Socială Europeană (1961), Declarația de la Lisabona privind Drepturile Pacientului (1981), Convenția privind Drepturile Omului și Biomedicina (2000), etc. Prin urmare, avand in vedere motivele expuse mai sus, resping in totalitate proiectul de lege al vaccinarii obligatorii si va solicit sa actionati in consecinta, sa discutati si cu colegii dvs. despre acest abuz si sa sanctionati printr-un vot de respingere aceasta incercare de instaurare a dictaturii medicale in tara noastra. Mai pot spune in plus doar atat: oricine sustine un proiect de lege abuziv si neconstitutional asa cum este acesta va pierde definitiv credibilitatea in fata mea, si prin urmare va pierde votul meu si al familiei mele. Va multumesc.

La multi ani minunati Domnule Doctor,sinteti lumina si referinta noastra ,va multumesc pt.minunea realizata cu fratele meu si pt.tit ceea ce sinteti,Omul lui Dumnezeu Ales.

Of imi pare rau ca am aflat numai acum... dar niciodata nu e prea tarziu... La mulri ani sanatosi voiosi si frumosi deasemenea... sunteti un om trimis din cer ...va doresc muuuulti ani inainte si tot ce va doriti sa fie un prilej de bucurie ... sanatateulta... Doamne ajuta...

Domnule Senator,Va rog dati AVIZ NEGATIV legii OBLIGATIVITATII vaccinarii in senat, întrucât încalcă grav dispoziții legale de prim rang din sfera legislației aplicabile, a drepturilor la viață, sănătate și integritate corporală, precum și libertăți fundamentale de conștiință și opțiune religioasă, cum ar fi:*drepturile pacientului,(Legea 46/2003 art 13)*drepturile parentale, (Cod Civil art 487, Dreptul European al Familiei)*dreptul la respectarea vieţii private şi a integrităţii fizice şi psihice,(Legea nr. 279/2009, art 61, ali. 1, iar la alin.2 prevede ca "Interesul si binele fiintei umane trebuie sa primeze asupra interesului unic al societatiisau al stiintei)*DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNUI ACT MEDICAL sau interventii medicale FARA CONSIMTAMANT (Legea 25/2006)*principiul inviolabilităţii persoanei şi dreptul de a dispune de ea însăşi, (Legea nr 279/2009 art. 64, Constitutia Romaniei art.23)*dreptul la educaţie, (Constitutia Romaniei art 32)*deontologia profesională a medicilor, (Codul Deontologic al Medicilor si Legea 306/2004)*libertatea de conştiinţă şi religioasă, (Constitutia Romaniei art 29)*dreptul la confidenţialitatea informaţiilor.(Legea 46/2003 art 21)Cum poate Ministerul Sanatatii declara ca un produs medical "vaccin" este "sigure si eficace", "Art.9 : "Statul român asigură vaccinuri eficace și sigure, autorizate în mod corespunzător, conform legii."In conditiile in care nu s-a facut un studiu care sa reflecte acest lucru si cu atat mai mult cu cat insusi producatorul vaccinului recunoaste in PROSPECT cum ca acestea nu au studii la baza, privid potentialul carcinogenic, mutagenic sau de sterilitate. ( "has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility" -FDA)" www.activenews.ro/…/modificare%20l…/LEGEA%20NOUA.pdfDomnule Senator prin avizarea acestei legi pozitiv transformati populatia Romaniei intr-o piata de desfacere farmaceutica, deoarece aceasta lege nu vizeaza doar copiii ci si toate categoriile de adulti, cu incalcari grave la dreptul international- Codul Nuremberg pct.1,2,4,5,6,7,9,10; Raportul Belmont cap 2,3,4,6; Declaratia de la Geneva, Declaratia de la Helsinki art.3-10;16-18; 25-32 .Va rog aveti curaj si avizati negativ legea L216/2017, va rog aduceti-va aminte ca toate atrocitatile din Germania nazista AU FOST LEGALE la timpul lor.Va rog avizati negativ Legea L216/2017

Domnule profesor va rog sa-mi dati si mie numarul dumneavoastra de telefon pe care la-ti dat in emisiunea RAI DA BUNI pentru o programare. Va multumesc anticipat?

Sunteți un doctor și un om deosebit, mai rar doctori și oameni ca dumneavoastră. . . un înger pe pământ. . . La mulți ani și multă sănătate 😚

La multi ani, cu intarziere, Domnule Profesor ! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si putere de munca,o viata plina de fericire ! Cu stima,o fosta pacienta operata pe cord ,ce va multumeste in fiecare zi pentru faptul ca datorita dvs traieste si este pe picioarele ei !! Tot respectul meu d-le Profesor !!

La multi ani ! Pt.dumneavoastra care faceti cinste numelui de om. Bunul DUMNEZEU sa va rasplateasca. Pt.ca noi nu suntem in stare sa o facem. Inca o data. La multi ani cu sanatate !

La mulți ani, domnule doctor! Să fiți sănătos și fericit! 🎂🎁🎉

A mai trecut un an şi cu ocazia zilei de naştere vă urez un sincer LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE !💐🎂🍾

View more comments

A fost o exprimare nefericită pentru care îmi cer scuze. Ce am vrut să spun a fost că nu sunt de acord cu creşterea copiilor în cupluri de acelaşi sex. Asta deoarece cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune; ca om şi ca medic consider că în lipsa cuplului bărbat-femeie, biologic nu am exista ca societate. Nu am nimic cu nimeni şi fiecare este liber să trăiască aşa cum consideră, după cum fiecare este liber să aibă o opinie. Cred că toleranţa este importantă şi pot să-mi asum că poţi învăţa să fii mai tolerant la orice vârstă. Este un lucru pe care-l cer şi celor mai tineri care se grăbesc să mă critice ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ati spus corect si inainte si acuma. Ca popor ortodox trebuie sa ne gândim bine ca nu vrem sa ajungem ca Sodoma si Gomora, care știm bine ce s-a întâmplat cu oamenii din cele doua cetati si de ce. Cine nu stie sa citească Vechiul Testament sa afle!! Tot respectul pt Dnul Doctor!!!

Domnule Dãnãilã! Sunteti o SOMITATE! Nu aplecati urechea criticilor care iubesc aceasta PLAGÃ a societatii numita HOMOSEXUALITATE! O dereglare mintalã,psihica....etc! A-ti spus ADEVARUL! Dumnezeu sa va binecuvinteze ! A-ti facut mult bine oamenilor! A-ti salvat multi oameni de la moarte! Tot respectul pentru DUMNEAVOASTRA !

Sincere felicitari! Putem sa nu fim de acord asupra a ceea ce se intampla in jurul nostru. Putem fi de-a dreptul revoltati, uneori... dar e important ca atunci cand exprimarea noastra e deplasata sau jigneste de a dreptul sa recunoastem si sa avem decenta sa ne cerem scuze.. 🙂 ar trebui sa devina ceva firesc...

Familia este unica,alcatuita firesc din mama si tata,Barbatul si Femeia familie in cadrul careia trebuie sa se dezvolte copii sanatosi care invata despre viata normal mai intai in cadrul familiei,apoi in scoli,societate,etcA locui cu cupluri homosexuale ,perturba modul de raportare si intelegere a copilului a familiei.Homosexualii sunt liberi sa si duca viata cum considera,e un subiect prea vast pt a analiza acum ce e anomic sau nu ...Dl Acad Leon Danaila e ca intotdeauna prea fin.Exprimarea domniei sale ,(voit intr un limbaj simplu,pe intelesul omului de rand,nu a creat confuzii si f potrivita!Dl LD nu a comentat intr un limbaj medical,stiintific,tocmai pt a se intelege mai usor)Homosexualitatea e un subiect vast si nu poate fi epuizat in 2 fraze.(oricum nu e un mediu potrivit pe Crestrea Copiilor,creaza multa confuzie si pot fi multe probleme,abuzuri,etc..La asta a facut aluzie si Dl LD...)

Sanatate si ganduri bune de la un fost pacient , domnule doctor ! Nu va faceti probleme de constiinta , fiindca oamenii de buna - credinta au inteles mesajul dvoastra . Ca medic care ati salvat mii de vieti si ati iubit omul , asa cum noi ceilalti nu suntem capabili , era firesc sa doriti perpetuarea vietii si continuitatea creatiei pe Terra . Cei susceptibili , care au si pornit atacul , trebuie sa inteleaga si celelalte puncte de vedere , caci nimeni - cu exceptia Domnului , nu detine adevarul absolut . Este pacat ca in Romania de azi tocmai oamenii de valoare , profesionisti si onesti , au de suferit .

Nu a fost deloc nefericita, a fost o concluzie logica si rationala de la un om de 80 de ani, un om mai lucid decat o inteaga societate. Un om sanatos mental si fizic, care a exprimat scurt si precis , (despre problema oamenilor cu deviatii sexuale ) parerea tuturor oamenilor normali dar lasi, din spatiul public.

pai poponarii,homalaii, lesbienele cu treaba lor......noi oamenii cu ale noastre........insa astia din parlament for sa se casatoreasca astia si in biserica si sa se faca si popi......nu stiu preafericitul ce parere are dar cred ca se rezolva si asta cu o mita........

Faptul ca nu pot face copii nu-i un motiv intocmai relevant, nici un om impotent nu poate face copii, dar acolo toata lumea e ok cu el fiind intr-o relatie sau adoptand un copil... Dar nu conteaza asta, multumim pentru tot ce ati facut si pentru tot ce faceti, sunteti un om extraordinar!

Nu va cereti scuze pentru ca traiti intr-o lume a "political correctness"-ului. Imi pare rau ca dupa cat bine ati facut si faceti, trebuie sa va ocupati si de prostii de oameni idioti, spalati pe creier.

Domnul profesor, este logic și de bun simț ce spuneți, am convingerea că și aceste persoane contientizeaza și înțeleg anormalitatea pe care vor să o legifereze.punctul dumneavoastră,și a altora ca dumneavoastră contează enorm.multumim că vi-l exprimați.

De la niste fii ai lui Belial, oameni stricati (Judecatori 19:22)nu trebuie sa va cereti scuze. Acesti nelegiuiti ar trebui sa-si ceara scuze (dar nu o vor face niciodata)ca tulbura societatea cu nelegiuirea lor si ii influenteaza in rau si pe copii.

Domnule Doctor de ce va cereți scuze pentru normalitate?Pentru ca va fac homofob?Daca a accepta normalitatea înseamnă a fi homofob...atunci homofobi sa fim noi toți care susținem normalitatea!!!!

Domnule doctor ati spus in urmatorul fel citez "cuplurile de acelaşi sex nu pot face copii, i-ar putea doar înfia sau adopta. Iar eu personal, nu sunt de acord cu această chestiune" am incheiat citatul. De ce mai exact nu sunteti de acord cu adoptia copiilor, chiar daca parintii adoptivi au acelasi sex ? Sunt foarte sigur ca unui copil i-ar fi mult mai bine intr-o familie constituita din parinti de acelasi sex, decat intr-un orfelinat unde constant este supus la abuzuri.

Trecand peste exprimare, credeti ca copiilor adesea abuzati din orfelinate, le-ar fi mai bine sa stea acolo, decat crescuti de un cuplu de homosexuali responsabili? Cat de responsibili sunt parintii biologici care isi abandoneaza/exploateaza copiii, de parca ar fi gunoaie sau animale?

Tot respectul pentru dumneavoastră , foarte bine explicat (punctat) , din păcate cei care susțin astfel de fapte ne conduc . Multă sănătate va doresc sa știți ca va susținem !!!

Pentru cei ce aprobati incercarea LGBT de a inversa ordinea naturala a lumii in care traim am o intrebare si astept raspunsuri! De ce nu incercati sa va spalati in wc si sa va faceti nevoile in cada? Doar pentru ca au fost proiectate in scopuri diferite?

Nu este nicio exprimare nefericita! Este purul adevăr! Dacă o sa am copii intr-o zi și mergând cu el de mâna pe strada vad cumva cum 2 băieței își exprima "iubirea" și sa ii vadă și copilul meu, ii bat de ii ascult cu urechea. Ei sunt putini, noi suntem mulți, asa ca nu va cereti scuze pentru nimic, trebuie sa știe clar care este părerea noastră in aceasta privința și sa știe ca in țara asta cât o sa mai fim noi nu vor face ce vor ei ci ce vrem noi.

Eu zic. De ce să înfieze copii altora? Dacă se consideră normali , si că Dumnezeu nu are nimic împotrivă cu alegerea lor ,să-și facă proprii copii din bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. Poate acel copil înfiat să rămână cu sechele toată viața ,crescând în asfel de cupluri,poate el vrea să fiie un om normal , cum credeți că se vor uita la el colegii de gradiniță sau de școală când vor veni ,,părinții" la serbare ? E mult de spus dar mă opresc aici.

Cum s-au gasit toti homofobii sa intre intr-un partid liberal? Si, ca vorbim de PNL, v-a dat Coalitia pentru Familie alea 3 milioane de voturi promise la alegeri?

Un respect incrdibil pentru Dvs. Dar totusi eu cred fara sa judecam, ca cateodata un copil beneficiaza de mai multa dragoste, respect si demnitate in cadrul acestor familii de aceeasi sex, ca si multe cupluri femeie-barbat care isi agreseaza, si bate joc de viat unui copil,cu scuza ca el\ea e parinte si are dreptul..poate gresesc, e doar o parere, cu respect si admiratie.

Daca nu doriti ca homosexualii sa adopte copii ar trebui sa le spuneti heterosexualilor sa nu ii mai abandoneze prin orfelinate, nu credeti? Personal cred ca le-ar fi mult mai bine in familii gay decat in casele de copii.

Am o mica rugaminte la dumnevoastra (asta datorita polemicilor aprinse din ultimele zile). Inainte de a discuta public, acum ca sunteti om politic, nu doar medic: anticipati ceea ce vrea electoratul sa auda si.... lasati-va parerie personale pentru amicii medici cu care iesiti din cand in cand. 🙂 Toate bune si mute realizari!

Domnule profesor,aveti perfecta dreptate si va impartasesc gandurile! Nu trebuie sa va cereti scuze sub nici-o forma, aceasta minoritate bolnava sa fie tratata !

Avem o gandire mai prejoasa decat a animalelor. Sunt student la geografie si pana acum nu am gasit undeva ca masculii unor regnuri sa faca ce "fac" doi barbati !

Prostii eu sunt o mamă singură și am crescut doi copii frumoși sănătoși și educați fără ca ei sa cunoască figura de tată în nici un fel, astăzi când ei vad anumiți tați îmi spun "mulțumim mami ca nu ne-ai făcut să trecem și noi prin așa ceva" deci oameni buni bărbați heterosexuali ce credeți ca educați bine va rog nu criticați!

View more comments