PSD

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 hour ago

Gabriela Firea

Propun astazi Consiliului General inca un proiect de hotarare pentru imbunatatirea calitatii aerului in Capitala, etapa a doua a programului prin care urmarim eliminarea din traficul bucurestean a masinilor cu grad ridicat de poluare.

Prin acest proiect, care se va derula in perioada 2020-2021, vom acorda 5000 de stimulente financiare, in valoare de 9000 de lei fiecare, bucurestenilor care locuiesc in centrul orasului, in schimbul casarii unui autovehicul non euro, euro 1 sau euro 2.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări!

Felicitări! Și mult curaj, succes în tot ceea ce faceți!

Felicitări! Și mult succes în continuare.

🌹🌹🌹🇹🇩❤️felicitari !

Suplimentul pentru persoanele cu handicap se mai acordă dna primar

Succes dna primar

Felicitări și mult succes!

Mult succes!

Succes !

Duamna Primar, eu care stau la periferia Bucureștiului,nu beneficiez de acel stimulent dacă mă obligați să "scap" de mașină?

Felicitari💐💐💐❤💋

Succes dna. primar👒

Succes!

SUCCES !

Succes.

👏👏👏Felicitări!

Succes !

FELICITARI!!!

Felicitări!😘

Succes!!!

Luați i la șuturi doamna firea! Nu i așteptați cu ștergar alb,

Succes

Felicitări!

Felicitări

Va rugam mascute in autobuze avem copii care se duc si vin de la școală chiar si in clase va mulțumesc !!!

View more comments

2 hours ago

Robert Negoita

REMINDER!

Azi, de la ora 18:00, la sediul Primăriei Sectorului 3, Calea Dudești, nr 191, discutăm propunerile de buget pentru PS3. Vă aștept! #S3CeiMaiBuni #Sectorul3CeiMaiBuni #bugets3 #Buget2020‼️UTIL

Miercuri, 29 ianuarie 2020, de la ora 18:00, DEZBATEM PUBLIC BUGETUL Sectorului 3 pentru anul 2020. Dezbaterea are loc la sediul Primăriei Sectorului 3, din Calea Dudești nr. 191, etajul 1, Sala de Consiliu.

Propunerile de buget ale Sectorului 3 pe anul 2020 sunt afișate pe site-ul www.primarie3.ro, secțiunea
MONITORUL OFICIAL LOCAL, subsecțiunea Documente și informații financiare. #S3CeiMaiBuni #Sectorul3CeiMaiBuni #DezbateriBuget2020
... See MoreSee Less

REMINDER!Azi, de la ora 18:00, la sediul Primăriei Sectorului 3, Calea Dudești, nr 191, discutăm propunerile de buget pentru PS3. Vă aștept! #S3CeiMaiBuni #Sectorul3CeiMaiBuni #BugetS3 #Buget2020

Comment on Facebook

Succes , dle primar bun !

Suces si Sănătate multă.

4 hours ago

Gabriela Firea

Pe cand Tudor Gheorghe era bun. Cool. Genial. Patriot. European. Plin de har. Si vizionar.
Un interviu emotionant realizat de Andreea Esca la Radio Europa FM. Despre sperante naruite si minuni infaptuite, evolutie si regres, despre suflet si dispret, natura umana si fiinta in voga dar superficiala, despre Toparceanu, Minulescu si Brancusi.
Despre cum suntem, respiram, stim, iubim, simtim. Despre el si noi. Despre umilinte si tradari. Viata. Asa cum e ea. Traita sau doar privita. Ori pipaita.
“Voi lupta pana la ultima picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine” - Ion Ratiu.

youtu.be/zb_T3_iPUW0
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

meseria nu se uită!!👏niciodată!👍

Tudor Gheorghe e minunat!

Tudor Gheorghe,este foarte,foarte bun si acum.

Unul din puținii artisti romani ale carui concerte se tin in sali mereu neîncăpătoare.

View more comments

15 hours ago

Gabriela Firea

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări 🤗❤️❤️❤️

ma uit la TV1

Felicitari! 💟😊

Felicitari!Doamne ajuta!😇🌹🌹🌹🙏🙏🙏

Felicitari !

Lucrarile pe Str.Fabrica de Glucoza cand se vor finaliza ???

Felicitări Domnă dacă ar fi toți primarii ca dumneavoastră ar fi bine......

Felicitării😘❤👑🌺🍀🌺

Felicitâri!

Felicitări!!🤗❤️😘💐

Mult succes în continuare!

Doamna Gabriela am o sugestie va rog sa se facă ceva Comuna Dobroiesti Ilfov de linga sectorul 2 arata foarte urit mudre străzile nus mijloace de reatebe cei de acolo nu se ocupa de ce nu preia sectorul 2tot Dobroiestu mai alea ca sa făcut un cartier rezidențial frumos sa aparțină de sectorul 2 ca suntem in Bucuresti

Felicitări echipei pentru emisiunile echilibrate. De departe e cea mai atractivă la ora 21.

👍

Felicitări , Respect și Prețuire !

Doamna primar, o persoana cu handicap accentuat care locuieste in ZACA cu o masina euro 4 nu se incadreaza in programul de stimulare de 9000 lei iar taxa de 500 lei dintr-o pensie minima este enorma.

Felicitari doamna FREA !! Mult succes pe ma-i departe!!

Felicitări si mult succes!

Felicitari

Doamna Firea, ELECTORATUL are incredere in domnul Daniel Zamfir cu speranta ca in intelepciunea lui poate constitui O ECHIPA NOUA si un PROGRAM DE GUVERNARE al PSD-lui. Actualii fruntasi politici trebuie sa faca un pas in spate. Exclus reprimirea celor dati afara deoarece sunt toxici si reprezinta interese straine PSD-lui.ESTE SINGURA SOLUTIE CA PSD-ul SA SUPRAVIETUIASCA.Astazi,oamenii au speranta in Daniel ZAMFIR.Uitati colaborarea cu TRADATORII deoarece sunt abili manipulatori.

Toate pensiile( inclusiv cele de serviciu) trebuie sa fie calculate dupa principiul contributivitatii. Fara privilegii la calculul pensiilor, de acum inainte. Ce ste in plata asta este un drept castigat dar de acum inainte calculul numai dupa contributivitate. Asa este corect si constitutional.

Felicitări

View more comments

16 hours ago

Robert Negoita

În câteva clipe, discutăm LIVE pe Facebook. Vă aștept întrebările pe pagina Primaria Sectorului 3. #S3CeiMaiBuni ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitari pentru daruire

Am dat acordul pentru montarea pe blocul nostru a camerelor de supraveghere ale Primariei S3,acum doi ani.Ce se mai aude?

Bine spus...felicitari

Buna seara, v-am urmarit, am adresat intrebarea de 4 ori insa intr-o ora nu s-a putut... v-o adresez aici a 5-a oara: Aleile dintre Intrarea Sectorului si Bdul Basarabia sunt de pe vremea lui Ceausescu, cand le refaceti?

Felicitsri Robert Negoita

Felicitări pentru implicare. Referitor la parcări, prin retrasare am primit alt numar pe același loc, deși nu s-a schimbat nimic am redepus dosarul cu toate actele dar din Octombrie și pana acum nu am primit nici un răspuns. E trist ca imaginea de gospodar e stricata de funcționari care nu-și dau interesul.

View more comments

17 hours ago

Mihai Chirica

Odată cu schimbarea antrenorului și sosirea domnului Mircea Rednic am demarat un proces de reformă la clubul Politehnica Iași. Cred că putem crea premisele unui nou început și pentru fotbalul ieșean. În ultima vreme clubul a avut rezultatele bune: în ultimii ani am rămas în Liga I, ceea ce înainte nu era o întotdeauna o certitudine, am jucat în cupele europene, am fost în play-off. Sigur, se poate și mai mult. Ciprian Paraschiv primește această dulce povară de a fi noul președinte al clubului de fotbal. Are un cec în alb din partea mea pentru a conduce destinele acestui club. Doresc succes noului președinte, dar și noului manager executiv Adrian Ambrosie. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări și mult succes în continuare 👏

Mult succes in realizarea tuturor proiectelor , in special pentru cel legat de construirea noului stadion !!

Eu cred ca rolul primăriei este de a susține financiar clubul și nimic mai mult. Nu primarul numește președintele clubului, nu are treaba primarul cu antrenorul echipei, nu coordonează primăria activitățile din club și asa mai departe. Primăria asigura cele necesare bunei desfășurări a activității sportive și aloca sumele de bani necesare. Atâta tot.

Felicitari, succes și bunul Dumnezeu sa fie cu voi! 💙💛❤️

numai felicitari de la asfaltisti veniti si ma oamenii cu adevarate probleme....

Aveti cea mai incarcata schema de personal la club din liga1!!!!Sanatatea financiara a clubului nu intereseaza pe nimeni?

domn primar are si sportul prioritatea lui dar vin-o te rog cu masina ta personala pe strada Fortus Iasi ....daca stii unde este si vezi ce oras ai in 2020 canalizare ciuciu ...asfalt...nu mai pomenim...platim impozit de oras domn primar ... daca a.ti fi un cetatean de rand ce a.ti spune ?!!! serios si pe bune !!!

Doresc multa bafta în continuare pe anul acestala i Ntre aga conducere.

Felicitari.

Iar Ambrosie?Ata era bun la echipa de fotbal feminin...

Doamne ajută!

Felicitări

N'felicitari !

View more comments

18 hours ago

Eugen Teodorovici

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Vă era dor de acest domn care a PUS TAXA DE LĂCOMIE...si care se regăsește în facturi.

Felicitari.Competenta si carte multa.

Despre ce vorbiți,că nu va pricepeți La nimic. Ați mărit salarile și pensile ... Altceva nimic. Spuneți cum ați absolvit Academia SRI.

Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane!Doar prin jertfa, mila si dragoste cu ajutorul Domnului putem face ceva pentru mîntuirea sufletelor noastre, pentru aproapele si pentru țară.Așa au fost înaintașii noștri iar demnitatea și iubirea lor ne este toată bogăția😇

Succes.Sa abordați atitudinea lui CATU,ca mai întâi să de a socoteala ce face el cu banii împrumutați in numele poporului român și de PRIMARIA CAPITALEI SA SE OCUPE CURTEA DE CONTURI, EL NU ARE ACEASTA ATRIBUTIE...SI MAI SOMATIL CU ACEA CONTABILITATE DUBLĂ SA ARATE DOVEZILE..CARE NU LA ARE

Aștept să combateți ideile habarniste ale ministrului Cîțu ! Afirmațiile lui sunt povești de adormit copii ! Păcat că poporul român crede în că în povești.

Succes maxim!!!☝️☝️☝️☝️☝️ Sceleratilor, intorsi cu cheita, #rezistenti- inpotriva poporului, degeaba le explicati, domnule ministru, nu au capacitatea necesara de a intelege! Au creierul plat-sec-uscat!!! Succes maxim, sa aveti, sanatate si bucurie in suflet!!! 🙏🙏🙏

Va uram mult succes !!! Domnule Teodorovici va rugam sa luptati sa dati de- oparte acesti oameni incompetenti , si preluativa guvernarea , si sa aduceti tara pe drumul cel bun.

Bravo domnule asa arata un Intelectual Succes

Vedeți ca iar a început sa vă denigreaze incompetenții ăștia, acum cu privire la Loto! Trebuie sa ieșiți și sa explicați oamenilor realitatea!

Vai saraca Tara bogata, unde a ajuns?! Ce soarta, ce destin !😴

Succes!.Abia aștept să văd emisiunea lui Mihai Gîdea.

Vă așteptăm cu drag!

BRAVO TOT ANAINTE SUCCES !!!

Va urmarim cu drag!

Yes!!!! Great.... See

Succes ,va urmăresc.

Tot respectul!

Ieșiți mai des pt. că habrnistii ăștia vă jignesc.

Doar spunând adevărul veți putea învinge.Adevărul câștigă întotdeauna,domnule ministru.Succes.

Daca nu va suparati, ce ati avut cu urmasii Eroilor Martiri din 1989? Cu detinutii nu ati avut nimic, pe cand cu noi....

va asteptam stimate domn nu mai jigniti e cel mai civilizat fost ministru dupa Melescanu si Nastase si cultivat bine ok

Succes !

Succes!

Succes !

View more comments

19 hours ago

Mihai Chirica

Suntem live în cadrul emisiunii de audiențe „De la edil la cetăţean”, difuzată de Infinit Tv.

Putem intra în dialog dacă sunaţi la numărul de telefon: 0332.711.222 sau dacă trimiteți mesaje la numărul: 0725.466.047.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bună seara!

Putem intra în dialog dacă sunaţi la numărul de telefon: 0332.711.222 sau dacă trimiteți mesaje la numărul: 0725.466.047

Ce soluții vedeți pentru a împiedica parcarea mașinilor pe trecerile Dee pietoni și în dreptul rampelor de acces, zona aleea Tudor Neculai și în zona cafenelelor din piata Unirii (cafenele)

Țin foarte mult sa ridic o problema cu o strada nou asfaltată. Mulțumesc

Buna seara ! Pe aleea Tudor neculai se pot pune niște limitatoare de viteza, gen cămile denivelări? Se merge prea repede iar copii sunt vulnerabili!

Ecaterina Andronescu ar trebui judecata pentru subminarea economiei nationale pentru ca prin 2009 a desfiintat scolile de meserii, impingand acum fetele alea la industria videochat

Domnule primar poate va ocupați putin de Cimitirul sfînta treime din pacurari,nu este lumina aleile sunt dezastru.

Domnule Primar ,ce facem cu ciin din Cartier Dancu ?este plin tot cartierul nu mai pot iesi copii din case ,este posibil asa ceva ?

BunaSeara. Sunt plecat din Tara siImi pare nespus de bine ca in sfarsit Iasul, orasul meu natal, e pe maini bune.Va doresc succes si multa izbanda in ce aveti de indeplinit.Luptati-va daca Se poate si pentru aeroportul din Iasi sa avem zboruri mai ieftine catre Viena,

Trotuarul de la podul Metalurgie spre fosta cantină CFS,cind se va repara?Este o rușine de trotuar!

Un oraș asa de mare si frumos, cu o echipă asa mica care mereu se bate la locurile 9/10 chiar și la reteogradare 🙁 chiar nu sunteți în stare să ne batem si noi la primele locuri ? 🙁

Domule primar, felicitări pentru ce faceți pentru acest oraș.

Aleele noastre dintre blocuri pe str Buridava 10 R7bi-R7....Cand se pun pavele ?

Ceva soluții pentru fluidizarea traficului in zona Fermei ieșirea spre Bucium , dimineata e infernal traficul in zona

Legat de persoanele care fac videochat, sunt foarte multe persoane care sunt studente/studenti din diferite domenii, nu sunt doar persoane care nu au educatie .Tocmai si de aceea cele mai multe masini cu reclama la diferite studiouri sunt parcate in zona universitatilor .

Respect maxim domnule primar! Felicitări !

Buna. Seara,,,DLE,,,CHIRICA,,,,CAND SA AVIZEAZA,,LEGITIMATIILE DE CALATORIE. ,,PE ANUL,,2020,,,,,MULTUMESC,,,

Avem unul dintre cei mai buni primari din țara !

Mai luați un apel telefonic va rog

Str Mocanului când se asaltează ,vă scriu de 2 ani

Va rog daca doriti sa faceti si o statie acoperita in dreptul Avi-Top Letcani. Multumesc!

Bună seara ! Interesantă emisiune ! Felicitări !😎🥰🌺🌼🌸🌼🌺

Buna seara, ce facem cu apartamentele închiriate în sistem hotelier fara acordul locatarilor?

Str de pământ în Copou,str Mocanului, plătim taxe de de zona 1

Felicitari!!!!! Cel mai bun primar!!!!!!!!!

View more comments

21 hours ago

Mihai Chirica

Promovarea, sub orice formă, pe mijloacele fixe sau mobile, audio / video sau pe orice structură a oricărei forme de publicitate care promovează activități de tip videochat va deveni contravenție. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitari D.nule Primar !Buna decizie.

Sânt problemi mai mari de rezolvat în orașVideo chat este ultima problemă,Blocuri care au luat aerul orașului, lipsă de WC în parcul de la casa VânătoruluiTrotuare dintre blocuri de asfaltareSi lista este lungă

Felicitări !!! Chiar sfidau orice regulă a bunului simț , în Copou erau în permanență 4 mașini , ocupau locuri de parcare de parcă ar fi fost private...

Bun asa! Bravo! Ar trebuii scoase și cazinourile, pacanelele și alte nenorociri undeva separat spre periferie. S ar putea amenaja chiar și un "red corner", dar mai retras, dacă se poate...Trebuie sa ne hotărâm ce vrem: lume pestriță amatoare de cazinouri, baruri, saloane de "masaj", mistici cu baticu pe cap și care se calcă pe la moaște, IT iști tineri, eventual și bicicliști unii din ei. Cu cine ne hotărâm sa defileze orașul nostru?

Oooo, daaaa! Felicitări, Domnule Primar! Aceste mașini sunt o sfidare a bunului simț!

Foarte bine! Speram ca și alte orașe din tara sa va preia exemplul! 😊

Bravo Domnule Primar! Cea mai bună decizie! FELICITĂRI și multă sănătate!

Felicitări pentru initiativa domnule primar Chirica, foarte bună decizia !!!🏆🏆🏆

Da! Detest mașinile alea patru cu "Hey Lux" pe ele care parcau la plesneală de parcă Iașiul le aparține.

Eu cred domnule primar că mai bine ați pune taxe pentru aceste reclame publicitare și veți mai obține fonduri necesare în alte domenii.

Ba voi ati uitat asta e acela care fiul lui de catva anisosi este proprietar de case si conturi in banci.

BRAVO !!! 👏👏👏

Felicitari! Bine ati facut!

O masura FOARTE buna.Felicitari!

Foarte bine d-le primar. Felicitări.

Asa este, felicitări dle primar👍

Felicitări! 😄

Felicitari!👍👍👍👏👏👏👏

Ai bun asa!!! La munca toți, nu la băgat degetele-n c*r!!!

BRAVO!!!👍

Felicitari .

Mult succes.

Felicitări!

👏👏👏Așa da!Va mulțumesc!

bravo

View more comments

24 hours ago

Robert Negoita

Vă aștept, azi, de la ora 20:00, la prima ediție LIVE pe pagina de Facebook Primaria Sectorului 3 și pe site-ul www.primarie3.ro, la #dezbatemin3. Voi prelua link-ul transmisiei și pe paginile mele, așa că, îmi puteți adresa întrebări și aici.

Ne vedem LIVE la ora 20:00. Atenție! E doar prima întâlnire de acest gen, mai urmează și altele. #S3CeiMaiBuni #Sectorul3CeiMaiBuni
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Cu tot respectul pentru tot ce faceți pentru noi cetățeni ai sec dumneavoastră va pun și eu o întrebare de ce nu convocați o ședința cu toți furnizori de utilități și cu cetățeni din comunitatea care locuiesc tot in acest sec minunat din Gurile Putnei ,Crivățului ,Calitei care le lipsesc apa gaze iluminat zona in care sa dezvoltat f mult și ei au același drepturi ca noi toți și ar fi o rusine la numai 2 km de Bulevarde acolo e bezna și butelii la aragaz !!

Buna ziua , cum tratati problema autovehiculelor parcate neregulamentar? Cum va asumati responsabilitatea in acest sens ? Multumesc frumos.

Felicitări d-le Primar și mergeți înainte.

Cînd mai reabilitat blocuri??

Buna ziua,Stiu ca scolile sunt in administratia dvs. Pe cand controale privind apa calda care este rece in baile copiilor si lipsa sapunului? Primaria plateste programul Scoala dupa scoala? Atunci de ce se cer 150 lei pe luna? Primaria poate controla modul in care se face triajul copiilor bolnavi care sunt in colectivitati? Primaria plateste markerele necesare pt folosirea tablelor? De fapt primaria poate schimba cu ceva conditiile existente in scoli? Ma gandesc ca ar trebui cunoscuta situatia reala in scoli nu ceea ce vor directorii sa transmita... si mai cred ca ar trebui autoritatile intre ele sa colaboreze asa incat scoala sa fie scoala in adevaratul sens al cuvantului.In privinta parcarilor si eu sunt de parere ca pe bulevarde parcarile ar trebui lasate la liber ca si pana acum cateva luni!O zi buna!

Aveti in plan sa amenajati mai multe parcari de resedinta sau parcari civilizate in zona statiei de metrou 1 Decembrie? Pe zi ce trece zona se aglomereaza cu cei care vin si parcheaza masinile in fata blocurilor din apropierea acestei statii, iar cei care locuim in vecinatate ( blocurile G3 bis - pct reper cofetaria Andreea, V.11, V.10) suntem aproape in imposibilitate de a ne mai parca masinile in zonele in care locuim. Multumesc.

Din pacate , întrebările adresate sau mai bine zis sesizările rămân nerezolvare! Din 2018 va sesizez faptul că s a desființat trotuarul din str Crivatului si din pacate suntem in 2020 , la un an si 7 luni de la prima sesizare si nu s a intamplat nimic!

1.Cand reabilitati liniile de tramvai de pe 1 Decembrie 1918? 2. Cand extindeti drumurile de pe Gura Putnei, Fagetului, Crivatului etc. Se circula destul de greu mai ales spre Victor Brauner.

Felicitări pentru implicare. Referitor la parcări, prin retrasare am primit alt numar pe același loc, deși nu s-a schimbat nimic am redepus dosarul cu toate actele dar din Octombrie și pana acum nu am primit nici un răspuns. E trist ca imaginea de gospodar e stricata de funcționari care nu-și dau interesul.

În momentul în care v-ați apucat de parcarea subterană de la Decebal era în discuție și o parcare supraterană lângă Auchan pe strada brățării, ați abandonat acel proiect?

am ratat ca nu mi-a intrat mesajul la timp...

Referitor la parcari când se face anunțul pentru o baterie nou pe plutonier Petre Ionescu?

In scoli de ce nu mai exista programul laptele si cornul?chiar astept raspuns la aceasta intrebare.

Inscrierile la crese pt 2021 cand se fac??

Buna dimineata! Se rezolva ceva cu parcarea din Onisifor Ghibu? Doi agenti de politie de la Sectia 13 mi-au dat amenda pentru ca i-am cerut unei doamne sa isi mute masina parcata ilegal in aceasta parcare si nu am putut sa scot masina. Este corect ce se intampla? In fiecare dimineata masinile din locurile de parcare 23 si 24 sunt blocate de alte masini. Am poze in acest sens. Degeaba am facut sesizare la Primarie. Raspunsul a fost ,,Inchisa. Rezolvata partial"? De cate ori sa intarzii la serviciu pentru a chema Politia Locala? Astept un raspuns si o rezolvare. Multumesc! Nr sesizare 695469.

De ce ați atribuit și locurile de parcare din fața blocurilor, înspre străzile principale sau bulevarde? Ne-am mutat anul trecut într-un apartament aflat pe strada Bogdan Gheorghe Tudor, după ce toate locurile din zonă fuseseră atribuite, iar acum ne este imposibil să parcăm în condiții legale. Suntem locuitori ai sectorului, ne plătim taxele încă din prima zi a anului, dar suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua. Administrația pe care o reprezentați este o rușine pentru București.

Pe Complexului exista un restaurant,unde se petrece non stop,ne am saturat de gălăgia pe care suntem obligați să o suportam ,mai avem și Mega ,unde se aduce marfa noaptea,nu vreau sa știți cum este când la 2 noaptea te trezești că împing cărucioare sau se aleargă și țipă salariații etc...

De ce nu sunt semnate răspunsurile primite pe mail de la serviciul Parcări? Pe cine tragem la răspundere pt incompetență și pagube produse? Pe dumneavoastră cu siguranță daca acesta este sistemul pe care îl gestionați.

View more comments

2 days ago

Catalin Ivan

Alternativa pentru Demnitate Națională - ADN este un partid unde oamenii cred în meritocrație, este o alternativă la partidele de astăzi! Aici toți avem responsabilități, toți luăm decizii. Nu există un tătuc, ca la alte partide. ADN nu este un proiect împotriva PNL sau a PSD. Este un proiect prin care vrem să salvăm această țară! ... See MoreSee Less

Alternativa pentru Demnitate Națională - ADN este un partid unde oamenii cred în meritocrație, este o alternativă la partidele de astăzi! Aici toți avem responsabilități, toți luăm decizii. Nu există un tătuc, ca la alte partide. ADN nu este un proiect împotriva PNL sau a PSD. Este un proiect prin care vrem să salvăm această țară!

Comment on Facebook

Nu au răspundere penală teroriștii români legitimați de stat . Singura soluție ca victime a torționarilor este ca statul să ne recunoască demnitatea și dreptul la un trai decent printr-o compensație financiară sub formă de rentă lunară așa cum le dă azi la torționari pensie și salariul .Dreptatea și adevărul fără minciună trebuie să învingă . V .*. A .*. M .*.

Reabilitarea victimelor torturiiStatele trebuie să se asigure că victimele torturii pot obține despăgubiri. Victimele trebuie să aibă, de asemenea, un drept la o compensație echitabilă și adecvată, inclusiv mijloacele pentru ca o reabilitare completă posibil. Aceasta este o cerință în conformitate cu dreptul internațional.Redress atrage după sine restituirea, compensarea, reabilitarea, repararea, gradul de satisfacție și garanții de non-repetiție.Compensarea persoanei care se dovedește victima a torturii fizice și psihice ,în forma continuata prin abuz de putere săvârșit asupra sa , trebuie sa reprezinte despăgubiri financiare (pentru prejudicii materiale și morale) sub forma unei rente lunare pe parcursul vieții.Retrocedarea înseamnă să restabilească victima în situația sa , înainte de abuzul a fost comis.Despăgubiri înseamnă să răsplătească daune evaluabil economic care rezultă din abuz.Reabilitare înseamnă restabilirea și repararea prejudiciului suferit de victimă. Acest lucru ar trebui să recunoască faptul că efectul generalizat al torturii înseamnă viața victimei - inclusiv demnitatea, sănătatea și auto-suficiență - niciodată nu s - ar putea recupera pe deplin.Reparația trebuie să fie adecvate, eficiente și cuprinzătoare. Circumstanțele specifice ale fiecărui caz trebuie să fie luate în considerare și măsuri reparatorii adaptate la nevoile specifice ale victimei.Satisfacția include verificarea faptelor, sancțiunile judiciare și administrative împotriva autorilor abuzului, precum și o confirmare de fărădelegi. Aceasta poate include scuze publice victimei.Garanții de non-repetiție sunt măsuri de combatere a impunității autorilor și a reapariției abuzurilor. În funcție de context, astfel de măsuri variază de la mecanisme de supraveghere și monitorizare externă, la stabilirea unor căi de atac judiciare, consolidarea independenței sistemului judiciar, precum și o formare adecvată pentru funcționarii de aplicare a legii.

Suna frumos,as vrea sa fie si adevarat.Meritocratie este un argument de forta,sa aduni oameni in jurul tau!

View more comments

5 days ago

Eugen Teodorovici

24 ianuarie, o zi cu profunde semnificații pentru poporul român și pentru România, o zi care a fost posibilă, așa cum istoria o consemnează, datorită unor politicieni care au ales să promoveze interesul statului și nu pe cel personal sau al unui partid politic.

Gestul președintelui în funcție, susținător al partidului aflat la guvernare, de a transforma o sărbătoare încărcată de semnificații istorice în scena unui război politic mărunt a fost sancționat de către românii aflați la Iași.

Din păcate, actualul președinte, ca și actualii guvernanți, nu fac decât să întineze memoria adevăraților politicieni liberali și istoria acestui partid condamnat astăzi să fie reprezentat de, poate, cei mai slabi politicieni pe care i-a cunoscut România și motivați exclusiv de interese de grup și personale.

Gestul de a profana memoria unor personalități prin transformarea unui moment de importanță națională într-o ieftină și imatură vendetă politică arată adevăratul nivel al acestora.

#insistpentruromania
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

FELICITĂRI pentru postare, ..și comentariu!Și...vă rog respectuos..nu vă mai..afișați in public cu persoane gen... Grindeanu!Nu vă face cinste!Și...DA nepoate!.. ca mine, sunt foarte mulți...foarte,..foarte mulți!Nu poți aseza alături de un..diamant..un gunoi!Indiferent de..compromisuri ce trebuie să faceți,...nu depășiți linia roșie!Vă rog!

"Statutul Desvoltător Convențiunii din 7/19 august 1858[1], cunoscut în istoriografia românească și ca Statutul lui Cuza, a fost un act cu caracter constituțional adoptat în anul 1864 la inițiativa domnitorului Alexandru Ioan Cuza.Actul este considerat de unii autori prima Constituție a României.[2] Împotriva acestei interpretări, au fost formulate obiecții legate de procedura elaborării actului, precum și de insuficiența reglementărilor privind asigurarea funcționării unui sistem bazat pe o lege cadru.[3]În ciuda numelui, actul nu mai urmărea prevederile Convenției, ci mai degrabă îi schimba radical sensul.[necesită citare] Pentru aprobarea ei s-a organizat un plebiscit între 10/22 și 14/26 mai 1864. Pentru „da” au fost exprimate 682.621 de voturi, 1.307 voturi pentru „nu” și 70.220 abțineri.[4]Statutul nu a intrat automat în vigoare, fiind necesară aprobarea puterilor garante. Alexandru Ioan Cuza le convinge, iar acestea își dau acordul, cu unele rezerve, prin Protocolul Conferinței de la Paris din 16/28 iunie 1864 prevăzut în Actul adițional la Convențiunea din 7/19 august 1858. Statutul împreună cu Modificațiunile Îndeplinătoare Statului care cuprindea rezervele puterilor garante și cu noua lege electorală au fost promulgate la 3/15 iulie 1864.[5]A fost în vigoare până la adoptarea Constituției din 1866. "---Wikipedia

Ce stiu aia fac,interesul lor este pe primul loc.Pentru ce i care chiar au crezut în Ei poate azi au inteles ca e cazul la următoarele alegeri sa se gândească mai bine.Totusi prea putini PARLAMENTARI PSD AU CRITICAT ATITUDINEA LUI WKJ....ar fi trebuit să bubuiefacebook ul la 200 de parlamentari PSD.

M-am simțit satisfăcută că domni au primit huiduieli la Iași..👍😂😂

Ma asteptam la mai multa galagie din partea romanilor,cred ca le este frica.Le-a fot frica sa nu cumva sa nu le mai faca autostrada.Dupa ce vor vota din nou PNLul ,nu vor vedea nici o autostrada,dicursul lor trebuia sa fie altul dar au cotit-o la 360 de grade cand s-au incins iesenii si ca sa-i potoleasca au promis autostrazi,dracu ii crede.

Dreptate ai... Dar din păcate și voi sunteți...

S-a dus la Iași să sărbătorească unirea ,și le-a vorbit despre alegeri anticipate!!Cum să nu-l huiduie?? Felicitări,ieșenilor!

S-a dus dulapul sa-si plimbe capra,,albă"! Așa ceva! ?!!!

Poporul a ales... avem ce meritam ... sa ne fie rusine, la așa neam așa conducători ...

Niste figuranti, nu guvernanti!Dar nefericirea este ca noi..le dam ..votul....

Felicitări va susținem dar trebui tot ce există P.SDsa fie o familie unita sa lase ranghiunea si toți acei securisti afară cu ei hau sa fim puternici

Iohanis este presedintele care nu a vrut sa- i acorde o medalie post mortem lui AVRAM IANCU CRAISORUL MUNTELUI ,nu are respect fata de inaintasii nostri care s- au jertfit pentru tara !

E tot ce poate,o tine ca “ Ivan vcu fluieru”Dezgustator cat de infantil poate ramine un adult!!!😳😳😳

Sbscriu!

Cred că disprețuiește poporul român.

FELICITARI!

Unirea Principatelor Române și pe-se-de...nici un discurs fără pe-se-de. nu se poate debarasa de obsesia pe-se-de...

Din păcate!

Merita si niste oua in freza.

Trebuie sa fi nascut intr un mare fel ca sa simpti....

Subscriu!!

Un măscărici sinistru 😁

View more comments

5 days ago

Catalin Ivan

Astăzi spunem „La mulți ani!“ României pentru Unirea dintâi, cea din 1859, unirea care ne-a dat țara. Este meritul celor de atunci pentru realizarea acestui act, dorit de ambele principate. Dar nu trebuie uitat – și de obicei se uită acest lucru – că acțiunea a fost inițiată de către moldoveni. Este de ajuns să deschidem orice carte de istorie și vedem numele celor ce au înfăptuit Unirea: Cuza, Kogălniceanu, Anastasie Panu, Costache Negri – toți aceștia sunt moldoveni, idealiști ce și-au dorit ca toți românii să fie într-o singură țară.

Pentru acest ideal, moldovenii și-au asumat sacrificii foarte mari, inimaginabile astăzi, în societatea în care trăim, atât de individualistă și lipsită de idei generoase. Sacrificii care au însemnat că cea mai mare țară dintre cele două a acceptat să fie lăsată pe ultimul loc, odată cu cedarea capitalei către București. Pentru că evident că muntenii nu s-au ținut de cuvânt, să fie capitala la mijloc, la Focșani. De atunci, Moldova tot pierde, moldovenii sunt priviți de sus de către ceilalți, ca și cum ar fi cetățeni de rang secund. De atunci investițiile cele mai mici se fac aici, acasă la noi, suntem evitați, săriți când e vorba de autostradă.

Astăzi însă dovedim pricepere, am demontat de-a lungul timpului toate miturile greșite despre moldoveni, știm că avem o contribuție mai mare la făurirea României decât alte zone, suntem mândri de noi și stăm drepți și cu fruntea sus. Ce ne dorim? Să avem putere de muncă și încredere în frații noștri, în cei de lângă noi. E scris în ADN-ul nostru. Și pentru asta le mulțumim înaintașilor, cei care s-au sacrificat pentru binele nostru – cei cărora le suntem datori cu sacrificiul nostru!
... See MoreSee Less

Astăzi spunem „La mulți ani!“ României pentru Unirea dintâi, cea din 1859, unirea care ne-a dat țara. Este meritul celor de atunci pentru realizarea acestui act, dorit de ambele principate. Dar nu trebuie uitat – și de obicei se uită acest lucru – că acțiunea a fost inițiată de către moldoveni. Este de ajuns să deschidem orice carte de istorie și vedem numele celor ce au înfăptuit Unirea: Cuza, Kogălniceanu, Anastasie Panu, Costache Negri – toți aceștia sunt moldoveni, idealiști ce și-au dorit ca toți românii să fie într-o singură țară.Pentru acest ideal, moldovenii și-au asumat sacrificii foarte mari, inimaginabile astăzi, în societatea în care trăim, atât de individualistă și lipsită de idei generoase. Sacrificii care au însemnat că cea mai mare țară dintre cele două a acceptat să fie lăsată pe ultimul loc, odată cu cedarea capitalei către București. Pentru că evident că muntenii nu s-au ținut de cuvânt, să fie capitala la mijloc, la Focșani. De atunci, Moldova tot pierde, moldovenii sunt priviți de sus de către ceilalți, ca și cum ar fi cetățeni de rang secund. De atunci investițiile cele mai mici se fac aici, acasă la noi, suntem evitați, săriți când e vorba de autostradă.Astăzi însă dovedim pricepere, am demontat de-a lungul timpului toate miturile greșite despre moldoveni, știm că avem o contribuție mai mare la făurirea României decât alte zone, suntem mândri de noi și stăm drepți și cu fruntea sus. Ce ne dorim? Să avem putere de muncă și încredere în frații noștri, în cei de lângă noi. E scris în ADN-ul nostru. Și pentru asta le mulțumim înaintașilor, cei care s-au sacrificat pentru binele nostru – cei cărora le suntem datori cu sacrificiul nostru!

Comment on Facebook

La mulți ani, și mai multă unitate între români !

Au vorbit de unire azi , da nici ei nu cred în dreptate și adevăr fără minciună în această zi de de aducere aminte a înaintașilor curajoși . Ce politicieni mincinoși și șarlatani ne conduc țara , păcătoși și necredincioși cu o educație săracă . Iubiți Dreptatea și Adevărul fără minciună . L .*. D .*. P .*.

La multi ani de Ziua Romaniei !❤💛💙

LA MULȚI ANI ROMÂNIA MARE!! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴

LA MULTI ANI ROMANIA IN CUGET SI N SIMTIRI SUB AL NOSTRU TRICOLOR

MAREA ȚEAPĂ.

Păi cum s-o duca mai bine Moldova cu Oprisan, Buzatu, Sechelariu, etc?Ăștia au fost aleși de moldoveni sa-i conduca si sa le faca autostrăzi....aaa cel ce a facut un Km de autostrada nu face politica, dar se numește Stefan

Ești întradevăr român !La mulți ani !

View more comments

5 days ago

Marian Oprișan

Prieteni,

Mihail Kogălniceanu spunea: „Unirea este actul energic al întregii naţiuni române. Unirea, Naţiunea a făcut-o!”

Iată cum, Unirea Principatelor Române este pentru noi toţi o lecţie despre ceea ce înseamnă unitatea şi câte lucruri măreţe poate aduce aceasta, atunci când este folosită pentru un scop nobil.

Nu le vom putea niciodată mulţumi pe deplin pentru moştenirea ce ne-au lăsat-o, dar putem să încercăm ca, împreună, prin faptele şi acţiunile noastre de astăzi şi de mâine, să arătăm că suntem demni urmaşi ai acestor făuritori de Unire !

Astăzi, mai mult ca oricând, vă îndemn să reflectăm mai profund la ceea ce suntem ca neam și să fim mai uniți, mai solidari și mai buni.

La mulți ani, dragi vrânceni!
La mulți ani, România!

#om
... See MoreSee Less

Prieteni,Mihail Kogălniceanu spunea: „Unirea este actul energic al întregii naţiuni române. Unirea, Naţiunea a făcut-o!”Iată cum, Unirea Principatelor Române este pentru noi toţi o lecţie despre ceea ce înseamnă unitatea şi câte lucruri măreţe poate aduce aceasta, atunci când este folosită pentru un scop nobil.Nu le vom putea niciodată mulţumi pe deplin pentru moştenirea ce ne-au lăsat-o, dar putem să încercăm ca, împreună, prin faptele şi acţiunile noastre de astăzi şi de mâine, să arătăm că suntem demni urmaşi ai acestor făuritori de Unire !Astăzi, mai mult ca oricând, vă îndemn să reflectăm mai profund la ceea ce suntem ca neam și să fim mai uniți, mai solidari și mai buni.La mulți ani, dragi vrânceni!La mulți ani, România!#OM

Comment on Facebook

La multi ani ,Romania!

LA multi ani ROMÂNI!

La multi ani vranceni!

LA MULȚI ANI ,ROMÂNIA !!

La mulți ani tuturor românilor oriunde s-ar afla în lume!.

La multi ani!

La mulți ani, România!!!!

La mulți ani! Unire în cuget și simțiri!

La mulți ani Rominia !

La mulți ani romanilor !

La Multi Ani România

La mulți ani România!

La multi ani Rominia

La mulți ani România!

La mulți ani!👏

Fratire si unitate romanasilor moldovenii 🙋

La multi ani! Romania

La mulți ani!

La multi ani romani!

La multi ani Romania !

La mulți ani, România!

La mulți ani Români!

La multi ani,frați români!

La multi ani!

La mulți ani !

View more comments

5 days ago

Eugen Teodorovici

Astăzi celebrăm 161 de ani de la Mica Unire a Moldovei și Țării Românești sub conducerea lui Al. Ioan Cuza, la 24 ianuarie 1859, ca unul dintre cele mai importante momente istorice ale formării statului român ce a marcat voința și solidaritatea românilor de o parte și de alta a Milcovului și care nu s-ar fi desăvârșit în lipsa maturității și abilității politice a liderilor de la acea vreme, adevărați oameni de stat care au înțeles să pună mai presus de orice interesul națiunii române și viitorul poporului român.

La mulți ani, dragi români!
La mulți ani, România!
... See MoreSee Less

Astăzi celebrăm 161 de ani de la Mica Unire a Moldovei și Țării Românești sub conducerea lui Al. Ioan Cuza, la 24 ianuarie 1859, ca unul dintre cele mai importante momente istorice ale formării statului român ce a marcat voința și solidaritatea românilor de o parte și de alta a Milcovului și care nu s-ar fi desăvârșit în lipsa maturității și abilității politice a liderilor de la acea vreme, adevărați oameni de stat care au înțeles să pună mai presus de orice interesul națiunii române și viitorul poporului român.La mulți ani, dragi români!La mulți ani, România!

Comment on Facebook

Treziți-vă romani !!! LA MULȚI ANI ROMANIA !!!

Eu nu cred în cei de sorginte străină ,eu cred în cei cu rădăcini românești.

La mulți ani români oriunde ați fi, la mulți ani Românie

Dumnezeu să binecuvânteze 🇦🇩 România!La multi ani,PSD🇦🇩✌️

Cînd republica socialistă românia avea imnul trei culori românii știau ce este bine si ce este rau si mai ales știau ce este adevarat si ce este fals.acum cînd romania are imnul trezirii spirituale ale neamului românesc cei mai mulți români nu stiu sau nu mai stiu ce este bine si ce este rau si nu poate deosebi adevarul de minciuna desi acum 30 de ani puteau s o faca. La multi ani colonia romania.poate peste 15 sau 20 de ani vei avea o generație cate sa inteleaga di sa aiba curaj sa te faca din nou o tara libera,națională,independentă,suverana si indivizibilă cum erai pînă în 21 decembrie 1989.la multi ani eugen si multumesc pentru tot.

Eu cunosc o horă şi mai frumoasă, hora în care să se ţină de mână toţi pământenii, şi ortodocsi, şi catolici, şi armeni, şi fără a se uita la deosebirea religiilor, pe care le poate judeca numai Dumnezeu, toţi legaţi prin aceleaşi drepturi şi îndatoriri, prin acelaşi interes, prin aceeaşi dragoste faţă de ţară, să joace hora României unite şi autonome. Mihail Kogălniceanu

La mulți ani românilor adevărați !

Cel mai important lucru este sa ne amintim cine la trădat pe A.I.C.,lectura face bine creierului...!

La mulți ani România! 🇷🇴

În ce fel unirea principatelor a fost mică? A fost cât se poate de mare, a fost unirea prin care s-a născut România! Fără unirea principatelor așa zisa mare unire nu ar fi avut loc.

Sa nu uitam ca acel domnitor Cuza a fost ...inlaturat de masoni!!Nu le-a convenit ca Romania sa fie mare si nici acum nu le convine!!Luati aminte fratilor!

La multi ani Romania!🙂🙂🙂

La mulți ani tuturor românilor !

Cuza, acesta este intemeietorul Romaniei moderne !

Si atunci românii au reușit doar pacalindu i oe occidentali,căci cancelariile straine nu erau de acord cu unirea principatelor.Acum e tot așa,aceleași cancelarii vor dezmembrarea româniei,iar cei din țară aflați la conducerea fac jocul lor.

View more comments

6 days ago

Catalin Ivan

#ADNCreste Mă bucur să vă anunț coordonatorul politic al ADN Pașcani, Dragos Ionescu!

După multe lupte duse cu succes împreună în TSD, am decis împreună să luptăm pentru viitorul copiilor noștri, pentru un viitor mai bun pentru Pașcani, în județul Iași și în România! Bun venit în ADN, Dragoș! #DemnitateNationala
... See MoreSee Less

#ADNCreste Mă bucur să vă anunț coordonatorul politic al ADN Pașcani, Dragos Ionescu!După multe lupte duse cu succes împreună în TSD, am decis împreună să luptăm pentru viitorul copiilor noștri, pentru un viitor mai bun pentru Pașcani, în județul Iași și în România! Bun venit în ADN, Dragoș! #DemnitateNationala

Comment on Facebook

Succes!

Munciti mai mult,incercati sa fiti vazut.Oamenii va vor iubi si vor intelege ca v-ati propus sa ne redati demnitatea!Sa va ajute Dumnezeu!

Succes!

Fiecare dintre noi avem ADN ,trebuie să facem o schimbare.

Succes!

SUCCES!

Succes!

Mult succes

Și noi venimmm!!

Succes.

Unde puteți fi contactați în Iași?

Succes! 😘

Doamne ajută !

Spor la succes va dorim!!!

Vreau să devin membru ADN

View more comments