PSD

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: psdbiroupresa
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: catalin.ivan.14
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

31 minutes ago

Robert Negoita

Dristorului, Baba Novac și Câmpia Libertății. Sunt câteva zone în care recent am plantat ienupăr- cum de altfel vă și arătasem într-o fotografie zilele trecute.

Dacă cei mai mulți dintre noi am apreciat noile amenajări, așa cum apreciem în general spațiile verzi urbane, din păcate, unii le-au distrus. 👎👎👎La propriu! Adică au furat pur și simplu ienuperii plantați.

Da, vom sesiza Poliția și sperăm ca astfel de comportamente să fie descurajate prin identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați. De noi toți depinde să trăim într-un oraș modern, cu multă verdeață și civilizat. Respectul reciproc și respectul față de natură sunt condiții de bază. Voi ce ziceți? #comunitate #responsabilitate #respectreciproc #S3CeiMaiBuni
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ca sa nu mai adăugăm și că angajații dvs de la spatii verzi vand magnolii prin sector.

Ce lume nesimtita...eu am plantat trandafiri japonezi de gradina si mi i a furat...ma rog...i a scos si i a aruncat in curtea vecinului...cand a tuns iarba vecinul i a gasit...de 3 ori s a intamplat treaba asta...in decurs de 2 ani....anul acesta i a scos iar dar i a lasat langa gard...asa ca iar i am plantat...a trecut aproximativ o luna si inca sunt in pamant....lu.ea e ffff rea...credeam ca doar la oras...dar si la tară....🙄🙄🙄🙄 am ramas șocată ...(eu venind dela oraș) 😁😁 o zi frumoasa ...

Poate le recuperați de la piata Râmnicu sărat. Este un grup care fura și din grădinile blocurilor . Eu mi le-am recuperat de acolo. Pentru cei cărora le dispar flori, incercati întâi acolo, in spatele pieței.

Domnule Primar, eu cred ca, prima data, trebuie sa plantati camere video peste tot si dupa aceia restul,

Dorim sa fie frumos dar nu știm să păstrăm sau sa avem grija de ce ni se oferă 😡

Îmi place ! Felicitări!O după amiază superbă vă doresc!

Asta pt ca nu se dau amenzi pt cei care au caini si nu strang dupa ei. Ia dati-le amenzi si sa vedeti ce strang

urât...suntem români din păcate

Camere si atunci se descopera cine....😲

Si au luat oamenii. Ca nu se mai gasesc.

Pe cand politie/paza si in Parcul cu Tei (Bratarii)? Se facea baie in lac deja.

Sa fie identificati si pedepsiti ! Ne-am saturat de tot felul de nesimtiti !

Vedeti ca e o tanti pe la costin georgian care vinde chestii cu radacina si pamant, poate le gasiti pe acolo 😀

Astia nu pot fi numiti oameni!Distrug tot ce e frumos in sector!

Pedepsiti indivizii...dar pedepse aspre...ca sa nu mai puna mana ...

Felicitari

O adevărată nație de idioti

Offff ,offff! Oare aceste scursuri ai acestei societati,au somnul linistit,sau le face placere sa fie luati in colimatoriu????

Asta fac ,pleava societati !

View more comments

2 hours ago

Victor Ponta

www.stiripesurse.ro/alocatii-copii-deputati-oug_1471385.html

Azi am votat din nou in Parlament si am decis plata alocatiilor pentru copii / au votat toate Grupurile Politice pentru - doar PNL s-a abtinut ( nu au votat contra)!

Acum Guvernul este obligat sa inceapa de indata plata alocatiilor!

Asa cum am facut eu ca Prim Ministru in 1 Iunie 2015 - asa trebuie sa faca si Ludovic Orban azi!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitări maxime 🤗!Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!Suntem un grup de părinți care dorim să știm dacă pe perioada vacantei de vara se prelungește legea 19/2020?

Felicitări. Acum v as propune ca toate primăriile din tara sa nu mai fie coordonatori principali de credite și sa se revină sub tutela prefecturilor pentru ca așa pot fi trași la raspundere de tot ce se întâmplă în aceste primarii.

Felicitari!!! De asa oameni avem nevole dle Ponta! Faptul c-ati fost in opozitie se pare ca v-a folsit pt experienta de politician . Noi, majoritatea romanilor, mamele din intreaga tara va multumim ca sunteti ancorat in realitatile vietii de zi cu zi ! Un om inteligent care ,chiar, doreste sa faca ceva pt poporul asta.

FELICITĂRI DOMNULE PONTA PENTRU TOT CEEA CE FACEȚI !!!

Felicitari si prosti om fi sa mai votam pnl ul asti s numai pt ei si clientela lor,de aia au daramat guvernul legitim sa si faca ei favoruri si cu coronav.numai smech.si abuzuri s au facut ,stiau ce urma ,de asta au daramat guvernul,prin minciuni,ipocrizie si manipulare....Rares B a fost cel mai mare imbarligator si continua sa fie ,iar cine nu realizeaza il cred si i cred pe mincinosi.

Felicitări! Așteptăm să anulați și pensiile speciale !!!

Cind e vorba de dat banii toți sinteti de acord căci sint de la buget ! Dar cind e vorba de luat de la cești parlamentari banii care-i nu-i merita e mucles , nici o vorba , cum sa mai iei osul din gura cinelui .

Ar fi bine ca de indata, sa fie :)..rapizi si spontani ca si dvs....daca nu erati atunci premier nu mai vedeam noi restituirea banilor din taierile din 2010..da Doamne sa fie bine!

Si cu pensiile ce facem sau noi pensionarii nu suntem importanți??

Foarte bine.ma uit acum la tv.la Florin Roman si razi efectiv ce spune.se contrazice singur.nu poate raspunde la nici o intrebare pusa de jurnalisti.e teatru ieftin de doi lei.ii e frica sa vorbeasca de pensiile speciale.cum sa votezi asa oameni.e de ras.😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Felicitari Domnule Ponta asa sa faceti si cu pensiile mici de la 1 Septembrie si cu pensia majorata de 40 la suta multumim

FELICITĂRI ȘI RESPECT PENTRU CE FACEȚI.

Bravo felicitări domnule Ponta!

Felicitări și mult succes în continuare Pro România!🇷🇴

Felicitări Domnule Ponta si dorim să se taie pensile speciale si să măriti pensia minimă ,eu am lucrat 32 de ani ,si am o pensie de 74 roni e posibil

Felicitări Domnule ponta dumnezeu să vă de-a sănătate

Felicitarii pro romania!. Urmatoare lege ce o puteti propone ca toti ce vin in ro.sa deschida o fábrica.atunci cind vor sa inchida sa plateasca36 de salarii muncitorilor.sa fie asigurati muncitorii.nu straini cind pleaca sa fie putrezi de bogati pe spatele muncitorilor romaní.va multumesc anticipat.

Cam mult ați amînat,dar am uitat că trebuia sa furați voi tot și acum va ți gindit să dați ce a mai rămas.

Bravo... Așa trebuie să mai trăiască și un copil cat de cât,ce se vaită uratul ăla Câtu ,când sa votat la ei pensia specială 500 de euro nu sa prăbușit economia.. sunteți jalnici PNL ...

Psihologul și scriitorul Valentin Silvestru spunea că cei mai deștepți oameni din Romania sunt din Botoșani și Suceava, cred că are dreptate.

BRAVO FELICITARI ,CHIAR ESTE O URGENTA DUBLAREA ALOCATIILOR ,CHIAR DACA ESTE FOARTE PUTIN FATA DE PENSIILE SPECIALE A UNOR NESIMTITI ,TOTUSI ESTE CEVA .

Felicitariiiiiiiiiii domnule Ponta ati fost singurul care ati luptat pt copii si pt multi oamenii nevoiasi dumnezeu sa va dea sanatate familiei si dumneavoastra succes incontinuare pt tot ce faceti si pt tot ce va doriti un asemenea om e nevoie in parlament nu mancatori care se gandesc doar la buzunarul lor bafta

Felicitari Doamne ajuta.

Felicitări d-le Ponta! Copiii, merită tot ! Ei sunt viitorul!

Pe când votați eliminarea pensiilor speciale astea vrea poporul român cel mai mult

View more comments

8 hours ago

Mihai Chirica

Hristos S-a înălțat!

Momentele importante ale zilei de astăzi pe parcursul istoriei:

- 1267: Prima mențiune documentară a orașului Mediaș.

- 1428: Dan al II-lea, domnul Valahiei, participă la lupta de la Golubac împotriva otomanilor, alături de regele Ungariei, Sigismund de Luxemburg.

- 1841: Se naște, la Iași, Eduard Caudella, compozitor de muzică de operă, violonist, dirijor, profesor și critic de muzică. Este întemeietorul operei românești. A fost primul profesor de muzică al lui George Enescu care, mai târziu, i-a dedicat lucrarea sa pentru vioară „Impresii din copilărie”.
După ce studiază la Șcheia, Iași, Berlin, Frankfurt și Paris, între 1861 și 1864 revine la Iași, unde devine violonist la curtea domnească a lui Alexandru Ioan Cuza. Este inițiat în francmasonerie la 3 decembrie 1866, în Loja Steaua României din Iași. La fel ca tatăl său, Eduard Caudella predă la școala de muzică, iar între 1892 și 1901 este rector al Conservatorului. În cadrul acestuia, înființează prima orchestră simfonică, al cărei dirijor devine. Dirijează și orchestrele de la teatrul românesc (1861-1875), de la trupa de teatru german (1868-1870) și de la opera italiană (1870-1874). Abordează și repertoriul național, dirijând din Eduard Wachmann și Alexandru Flechtenmacher. Moare, tot la Iași, în 1924, mormântul său, aflat în cimitirul Eternitatea, fiind înscris în lista monumentelor istorice.

- 1875: Moarte Georges Bizet (Georges Alexandre César Léopold Bizet, compozitor francez al erei romantice, celebru mai ales datorită operei sale „Carmen”.

- 1899: Moare compozitorul austriac Johann Strauss II, fiul lui Johann Strauss. După ce își face ucenicia muzicală sub atenta supraveghere a tatălui său, debutează ca dirijor la 19 ani. Cutreieră lumea cu orchestra sa, având un succes răsunător. În anii 1846-1847 efectuează turnee în Ungaria, Transilvania și Țara Românească. Paralel cu activitatea concertistică, desfășoară o prodigioasă activitate de creație, dând valsului, printr-un colorit orchestral foarte bogat, o valoare artistică deosebită. Dintre cele peste 140 de valsuri, create de el, unele și-au câștigat celebritatea: „Dunărea albastră”, „Viață de artist”, „Sânge vienez”, „Vals imperial” etc. La îndemnul prietenilor și al compozitorului francez Jacques Offenbach, care vine la Viena în anul 1864, să-l cunoască personal, acesta abordează genul muzical operetei. În anul 1871 are loc premiera primei operete „Indigo und die 40 Räuber”, urmată, în 1873, de „Carnavalul de la Roma”. Perioada de aur a operetei vieneze este inaugurată de „Liliacul”. Valsul este motivul de bază în țesătura muzicală a operetelor sale, din acest motiv fiind considerat „Regele valsului”.

- 1922: Moare scriitorul și diplomatul Duiliu Zamfirescu. A ocupat funcția de magistrat, apoi avocat și redactor la „România liberă”. În 1885, intră prin concurs la Ministerul de Externe, iar după trei ani, devine secretar de legație la Roma. În 1906 revine în țară și este secretar general la Ministerul de Externe. După Primul Război Mondial ocupă funcția de ministru de externe în Guvernul Averescu (13 martie - 13 iunie 1920).
Opera sa literară conține versuri, proză scurtă, piese de teatru, dar cea mai importantă contribuție a sa o reprezintă romanele din Ciclul Comăneștenilor („Viața la țară”, „Tănase Scatiu”, „În război”, „Îndreptări” și „Anna”). Acestea se constituie în primul ciclu din literatura română, asemănător ciclului „Les Rougon-Macquart” al lui Emile Zola. La acestea se adaugă primul roman epistolar din literatura noastră, „Lydda”. În 1908 a devenit membru titular și, din 1918, vicepreședinte al Academiei Române.

- 1924: Moare Franz Kafka, scriitor evreu de limbă germană. Reprezentant remarcabil al prozei moderne, a exercitat o influență covârșitoare asupra literaturii postbelice. Cu mesaje adesea codificate în parabole care pot genera multiple interpretări, operele sale se caracterizează printr-o viziune halucinantă, grotescă, tragicomică asupra realității, caracteristică expresionismului și suprarealismului. Narațiunea evoluează de multe ori labirintic și fragmentar, iar temele abordate sunt alienarea, brutalitatea fizică și psihologică, cosmicul conflictul oedipal și biblic dintre tată și fiu, complexitatea absurdă a birocrației și imposibilitatea omului de a înțelege sensul propriei existențe. Printre cele mai importante creații kafkiene se numără romanele „Procesul”, „Castelul” și „America”, nuvela „Metamorfoza” sau povestirile „Verdictul”, „Colonia penitenciară”, „Un artist al foamei”, „Un medic de țară” și „Marele zid chinezesc”.

- 1934: Se naște dramaturgul ieșean Andi Andrieș. A absolvit cursurile Facultății de Filologie a Universității din Iași, între anii 1951-1955. În perioada 1954 - 1971 a fost redactor și redactor-șef la „Iașul literar” și „Convorbiri literare”, pentru ca apoi, timp de 8 ani, să activeze ca redactor-șef adjunct la revista „Cronica”. În 1981, devine director al Editurii Junimea, pe care, cu o pauză de trei ani, o va conduce până în 1997. A fost director al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași între 1994 și 1996. A fost membru al Uniunii Scriitorilor din România.

- 1977: Moare, la Iași, medicul Theodor Burghele. Între anii 1972-1975, a deținut funcția de ministru al Sănătății, devenind și mediul personal al lui Nicolae Ceaușescu; a fost membru supleant al CC al PCR. După absolvirea cursurilor Facultății de Medicină din Iași (1922-1928), în 1929 obține titlul de doctor în medicină și chirurgie. Urmează apoi cursuri de specializare la Clinica de urologie din Viena (1930-1931). În anul 1937 devine șef de lucrări, iar în 1940 conferențiar la Catedra de Chirurgie de la Spitalul Colțea. În anul 1946, când se înființează o clinică de chirurgie a căilor urinare la Spitalul Panduri, este numit în funcția de profesor universitar la Facultatea de Medicină din București și preia conducerea unității. Ca urmare a demersurilor sale, în 1965, se creează la acel spital o policlinică de urologie și nefrologie. Între anii 1957-1972 devine rectorul Institutului de Medicină și Farmacie din București, iar în anul 1969 obține titlul de Om de știință emerit. În 1955 este ales ca membru corespondent și, în 1963, membru titular al Academiei Române. De asemenea, între anii 1976-1977, ocupă funcția de președinte al Academiei Române.
A fost membru activ sau de onoare al mai multor societăți și foruri medicale din țară sau internaționale: Societatea română de chirurgie, Academia franceză de medicină, Asociația franceză de urologie, Societatea internațională de chirurgie, membru asociat al Academiei de Chirurgie din Paris ș.a. Șef de școală chirurgicală, remarcabil chirurg și profesor extrem de sever, a abordat o variată gamă de probleme, atât în cercetare, cât și în diferitele studii publicate: dinamica căilor urinare superioare, tumorile renale, șocul chirurgical, anestezie și reanimare modernă, chirurgie experimentală.

- 2002: Începe, la Cluj, în perioada 3-9 iunie, prima ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, primul festival din România destinat exclusiv lung-metrajelor.
... See MoreSee Less

Hristos S-a înălțat! Momentele importante ale zilei de astăzi pe parcursul istoriei: - 1267: Prima mențiune documentară a orașului Mediaș.- 1428: Dan al II-lea, domnul Valahiei, participă la lupta de la Golubac împotriva otomanilor, alături de regele Ungariei, Sigismund de Luxemburg. - 1841: Se naște, la Iași, Eduard Caudella, compozitor de muzică de operă, violonist, dirijor, profesor și critic de muzică. Este întemeietorul operei românești. A fost primul profesor de muzică al lui George Enescu care, mai târziu, i-a dedicat lucrarea sa pentru vioară „Impresii din copilărie”.După ce studiază la Șcheia, Iași, Berlin, Frankfurt și Paris, între 1861 și 1864 revine la Iași, unde devine violonist la curtea domnească a lui Alexandru Ioan Cuza. Este inițiat în francmasonerie la 3 decembrie 1866, în Loja Steaua României din Iași. La fel ca tatăl său, Eduard Caudella predă la școala de muzică, iar între 1892 și 1901 este rector al Conservatorului. În cadrul acestuia, înființează prima orchestră simfonică, al cărei dirijor devine. Dirijează și orchestrele de la teatrul românesc (1861-1875), de la trupa de teatru german (1868-1870) și de la opera italiană (1870-1874). Abordează și repertoriul național, dirijând din Eduard Wachmann și Alexandru Flechtenmacher. Moare, tot la Iași, în 1924, mormântul său, aflat în cimitirul Eternitatea, fiind înscris în lista monumentelor istorice.- 1875: Moarte Georges Bizet (Georges Alexandre César Léopold Bizet, compozitor francez al erei romantice, celebru mai ales datorită operei sale „Carmen”.- 1899: Moare compozitorul austriac Johann Strauss II, fiul lui Johann Strauss. După ce își face ucenicia muzicală sub atenta supraveghere a tatălui său, debutează ca dirijor la 19 ani. Cutreieră lumea cu orchestra sa, având un succes răsunător. În anii 1846-1847 efectuează turnee în Ungaria, Transilvania și Țara Românească. Paralel cu activitatea concertistică, desfășoară o prodigioasă activitate de creație, dând valsului, printr-un colorit orchestral foarte bogat, o valoare artistică deosebită. Dintre cele peste 140 de valsuri, create de el, unele și-au câștigat celebritatea: „Dunărea albastră”, „Viață de artist”, „Sânge vienez”, „Vals imperial” etc. La îndemnul prietenilor și al compozitorului francez Jacques Offenbach, care vine la Viena în anul 1864, să-l cunoască personal, acesta abordează genul muzical operetei. În anul 1871 are loc premiera primei operete „Indigo und die 40 Räuber”, urmată, în 1873, de „Carnavalul de la Roma”. Perioada de aur a operetei vieneze este inaugurată de „Liliacul”. Valsul este motivul de bază în țesătura muzicală a operetelor sale, din acest motiv fiind considerat „Regele valsului”.- 1922: Moare scriitorul și diplomatul Duiliu Zamfirescu. A ocupat funcția de magistrat, apoi avocat și redactor la „România liberă”. În 1885, intră prin concurs la Ministerul de Externe, iar după trei ani, devine secretar de legație la Roma. În 1906 revine în țară și este secretar general la Ministerul de Externe. După Primul Război Mondial ocupă funcția de ministru de externe în Guvernul Averescu (13 martie - 13 iunie 1920).Opera sa literară conține versuri, proză scurtă, piese de teatru, dar cea mai importantă contribuție a sa o reprezintă romanele din Ciclul Comăneștenilor („Viața la țară”, „Tănase Scatiu”, „În război”, „Îndreptări” și „Anna”). Acestea se constituie în primul ciclu din literatura română, asemănător ciclului „Les Rougon-Macquart” al lui Emile Zola. La acestea se adaugă primul roman epistolar din literatura noastră, „Lydda”. În 1908 a devenit membru titular și, din 1918, vicepreședinte al Academiei Române.- 1924: Moare Franz Kafka, scriitor evreu de limbă germană. Reprezentant remarcabil al prozei moderne, a exercitat o influență covârșitoare asupra literaturii postbelice. Cu mesaje adesea codificate în parabole care pot genera multiple interpretări, operele sale se caracterizează printr-o viziune halucinantă, grotescă, tragicomică asupra realității, caracteristică expresionismului și suprarealismului. Narațiunea evoluează de multe ori labirintic și fragmentar, iar temele abordate sunt alienarea, brutalitatea fizică și psihologică, cosmicul conflictul oedipal și biblic dintre tată și fiu, complexitatea absurdă a birocrației și imposibilitatea omului de a înțelege sensul propriei existențe. Printre cele mai importante creații kafkiene se numără romanele „Procesul”, „Castelul” și „America”, nuvela „Metamorfoza” sau povestirile „Verdictul”, „Colonia penitenciară”, „Un artist al foamei”, „Un medic de țară” și „Marele zid chinezesc”.- 1934: Se naște dramaturgul ieșean Andi Andrieș. A absolvit cursurile Facultății de Filologie a Universității din Iași, între anii 1951-1955. În perioada 1954 - 1971 a fost redactor și redactor-șef la „Iașul literar” și „Convorbiri literare”, pentru ca apoi, timp de 8 ani, să activeze ca redactor-șef adjunct la revista „Cronica”. În 1981, devine director al Editurii Junimea, pe care, cu o pauză de trei ani, o va conduce până în 1997. A fost director al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași între 1994 și 1996. A fost membru al Uniunii Scriitorilor din România.- 1977: Moare, la Iași, medicul Theodor Burghele. Între anii 1972-1975, a deținut funcția de ministru al Sănătății, devenind și mediul personal al lui Nicolae Ceaușescu; a fost membru supleant al CC al PCR. După absolvirea cursurilor Facultății de Medicină din Iași (1922-1928), în 1929 obține titlul de doctor în medicină și chirurgie. Urmează apoi cursuri de specializare la Clinica de urologie din Viena (1930-1931). În anul 1937 devine șef de lucrări, iar în 1940 conferențiar la Catedra de Chirurgie de la Spitalul Colțea. În anul 1946, când se înființează o clinică de chirurgie a căilor urinare la Spitalul Panduri, este numit în funcția de profesor universitar la Facultatea de Medicină din București și preia conducerea unității. Ca urmare a demersurilor sale, în 1965, se creează la acel spital o policlinică de urologie și nefrologie. Între anii 1957-1972 devine rectorul Institutului de Medicină și Farmacie din București, iar în anul 1969 obține titlul de Om de știință emerit. În 1955 este ales ca membru corespondent și, în 1963, membru titular al Academiei Române. De asemenea, între anii 1976-1977, ocupă funcția de președinte al Academiei Române.A fost membru activ sau de onoare al mai multor societăți și foruri medicale din țară sau internaționale: Societatea română de chirurgie, Academia franceză de medicină, Asociația franceză de urologie, Societatea internațională de chirurgie, membru asociat al Academiei de Chirurgie din Paris ș.a. Șef de școală chirurgicală, remarcabil chirurg și profesor extrem de sever, a abordat o variată gamă de probleme, atât în cercetare, cât și în diferitele studii publicate: dinamica căilor urinare superioare, tumorile renale, șocul chirurgical, anestezie și reanimare modernă, chirurgie experimentală.- 2002: Începe, la Cluj, în perioada 3-9 iunie, prima ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, primul festival din România destinat exclusiv lung-metrajelor.

Comment on Facebook

in calitate de primar, mai faceți câte un apel la reținere și disciplina, vedeți ca in toata țara scade numarul de contaminari SARS-Cov 2, numai la iași crește vertiginos !Și reveniți la masura de a ajuta batrânii la cumparaturi, altfel vom rămâne printre cele mai roșii orașe pe harta europeana Covid.

Pt. Dl.Primar, mai e putin pina la 30 iunie, timp in care ar trebui negociat pretul gazului furnizat de gigantul EON, populatiei si care in prezent, este cel mai scump.O negociere buna, ar aduce multe puncte....

Adevarat s-a înalțat!

Adevărat s-a înălțat !

Adevărat S-a Înălțat !

Si la r a j c domnule primar platim apa aici in centru orasului si bem apa cu piatra clor ce o mai fi de unde vine apa asta asa de urata

Adevărat S-a Înălțat!

Adevărat s.a înălțat!

View more comments

9 hours ago

Gabriela Firea

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica progreseaza in ritm alert! Vom lucra intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona. Pana acum, au fost realizate lucrări de relocare utilități si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1.

Lucrarile sunt realizate de colegii nostri de la Trustul de cladiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.

#TCMB #santierelepmb #lucrampentrubucuresti #bucurestieuropean #pasajsuprateran #DoamnaGhica #RezultatePentruBucuresti
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitari doamna Primar !

Felicitări!🥀🥀🥀

Felicitări să vă dea Dumnezeu sănătate

Doamna primar general, cerințele pt angajare ca șofer la STB, constau în a fi cât mai CRETIN? În rest felicitări pt ce faceți.

Felicitări.!!

Super!

Felicitări! ❤

Felicitări! Vrem sa incepeti lucrarile si la Centura Bucuresti.

Felicitări !

Dna primar , vrem să venim pentru câteva zile #TuriștiPrinBucurești . Să vizităm capitala , să vedem ce e frumos și de văzut ... O problemă însă : hotelierii nu au învățat nimic din criza asta . În loc să reducă tarifele de cazare , ei le au ridicat😲😣😲. Păi se poate așa ceva ???

Felicitari!

Felicitari!

Felicitări!

Felicitări. Sănătate și mult respect.

Felicitari !!!

Felicitari pt.această lucrare dar rezolvati si linia 5 de tranvai pt.ca stă nefolosită de 2 ani de zile!

Felicitări!

O realizare excelentă!!

Felicitări și succes pentru tot ce faceți!

In sfarsit, cineva care demonstreaza ca “ se poate” si la noi.... daca se vrea!!! Felicitari!!!

Felicitari pentru rezultatele din Bucuresti

Felicitări!

Sărut mîna in sect.6 Militari de o săptămîna,seara avem apa rece in loc de apa calda cu stima va rugam sa rezolvați problema,va multumesc!

Felicitari

View more comments

20 hours ago

Victor Ponta

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ăștia habar nu au pe ce lume trăiesc!!Nu știu să își gestioneze ograda lor și vor să dea dovadă că pot conduce o țară!!!

A avut si el greșelile lui ca prim ministru, insa timpul la judecat, si sper sa revina acolo sus unde ii este locul, acesta trage si pentru oameni, nu doar pentru el

Respect și admirație ! Sunteți cel mai bun politician român ! Succes in tot ce v-ați propus sa faceți !

Ar trebui ca dumneavoastra sa atrageti investitori străini sa se faca in țară la noi multe fabrici infrastructura praf la noi dumneavoastra țineți minte că ati amintit de alte țări cum este Cehia si multe alte tari

E adevarat ca guvernul Oban pregateste un ‘matrapazlac’, vanzarea CEC, singura banca romaneasca, catre straini, plan pus la cale de Lucian Isar in complicitate cu Florin Citu? Asta ar fi o tragedie.

Păi opriti-vă pensiile speciale ale voastre si or sa fie bani pentru pensiile amărâtilor, mâncavar șobolanii de șarlatani....

Domnule Victor Ponta aduceți români acasă, forta de muncă a României !Creați locuri de munca in turism, industrie și agricultura românească !

Doamne ajută să scăpăm de acest guvern pe care nu îl interesează de popor. Ei își fac jocurile lor, și a celor din alte țării, care ii dirijeaza🙏😥

Trebuie data o lege sa nu se mai poarta mastile, ne fac numai rau, scoasa legea moarte pentru moarte

Pinochio ce demascare poate face? ia sa demaște cum a iertat la Austrieci OMW 600,000,000 de euro, din bani românilor, si cat a fost partea lui ia sa zica mascariciul.

Buna seara domnilor.. ca de fiecare dată vă urez Felicitări și mult Succes domnule Ponta❗🔝🔝🔝👌👍👏🇷🇴☘🍀✅

Mulțumim d le Ponta ca va zbateti atât ptr noi romanii, as vrea sa vad și alți politicieni sa spună lucrurilor pe nume. Sănătate tuturor!

Presupun că vei fi la Cotroceni (în 2000 toamna) Premier va fi iliescu s-au nastase...!

Pe ultima suta de metri...!SCOATEȚI TARA DIN NOROI! POPULIST? DA.... CU POPORUL.. SALVAȚI CEEA CE A MAI RĂMAS! APOI ADUNAȚI BANII FURAT DE ȘACALII!

PONTA PREȘEDINTE!TĂRICEANU PRIM-MINISTRU SINGURA SOLUȚIE PENTRU A MAI SALVA CEVA DIN ROMÂNIA!FELICITĂRI ȘI MOȚIUNE DE CENZURĂ PENTRU ÎNLĂTURAREA LUI JOHA

Domnule Ponta vrem urgent demisia Iohanului și gașca PNL.Va rugăm faceți ceva urgent ca ne vinde țara . DEMISIA Iohanu și gașca PNL 000000

domnul ponta faceti drepateae in tara asta fara mila de oameni unitiva cu psd unitiva ajutati copii tari noastra pentru familile care sunt mereu pligind va rugam faceti drepateae in tara

Succes D-nul Ponta ,cel mai bun om politic din Romania la momentul acesta

Toată stima! Mai ține cineva cu oamenii saraci! Nu mă interesează cât costă pensiile lor speciale dar vreau să trăiesc și eu decent

Dar bani pentru pensiile speciale sunt?? Intreb și eu, pentru că aceste pensii depășesc de trei ori pensiile la cei 5 mil de pensionari.

Domnu Ponta votați an potriva vaccinari obligatorii si a educației sexuale la copii care ar începe din clasa 0 o mare porcărie.

Vă admir și vă susțin! Din Vrancea cu simpatie și speranță!

Ceea ce ni se intampla azi sa mai intamplat si acum 10 ani, d ul Ponta chiar d stra ati spus cat de curand ca povestea se va repeta azi cu ceea ce a fost acum 10 ani

D nu-l Ponta cât a fost la guvernare nu a fost lăsat sa facă treaba bună în tara asta, îl înțepeau șacalii. Ascultați l ca are alta viziune.

Bună seara,,,Domnule Ponta,a-ti lasat odată,,garda jos""acum gata,,,pe metereze, că nu se mai poate,,,Vă apreciez, și vă stimez,,

View more comments

21 hours ago

Gabriela Firea

De la ora 20.00 voi raspunde intrebarilor realizatorului Antena3, Razvan Dumitrescu!
Va astept cu drag!🤗🎤🖥🍀
... See MoreSee Less

De la ora 20.00 voi raspunde intrebarilor realizatorului Antena3, Razvan Dumitrescu! Va astept cu drag!🤗🎤🖥🍀Image attachment

Comment on Facebook

Succes!

Felicitări și mult succes !

Succes!

SUCCES

Succes 💕💕💕

Succes!

Succes stimata doamna

Succes!!!

Felicitări. Mult succes în continuare !

Mult succes ! Felicitări

Va urmarim cu drag!

Doamna Gabriela Firea, de ce nu sunt puse la dispoziția șoferilor de la STB măști de protecție?

Ssrutmana,scumpa si distinsa doamna primar ..va rog aduce.ti in discutie ..ca tot este in platou dl.Piperea despre creditele de nevoi personale in CHF va rog din inima .Al dvs simpatizant R.V.R.

Succes.

Te susținem Gabriela..."good job"!!!

Succes

Felicitari 🤗💐❤️🙏👩‍❤️‍👩🍀👏

Bună seară! Ce se întâmplă cu copii mici după 15 iunie? Grădinițe și creșele se vor deschide? Multumesc

Succes în continuare!🙏

View more comments

De băut au avut timp, dar de economie NU‼️

Dacă ar fi folosit măcar jumătate din vremea pe care au pierdut-o la șprițuri, băute, petreceri, prăjituri și toate cele ca să lucreze efectiv pentru a elabora un program de relansare economică, zeci de mii de firme nu s-ar fi închis definitiv și sute de mii de români nu ar fi rămas fără locuri de muncă.

Petrecăreţii de la Palatul Victoria promit de aproape două luni un program de relansare economică pe care, tot ei, spuneau că-l vor prezenta ... ieri‼️

Tic-tac ... tic-tac‼️

#opriticiumagalbena
#pnlegalincopetenta
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Stai puțin că n au făcut ! Totul e la viitor ! Vom face ,vom analiza vor avea în vedere etc .nimic concret ,poate cei care vor veni după ei .

Eugene, daca nu ai I-ti fac cadou o oglinda. Pantofi scumpi nu pot sa-ti fac cadou pentruca pe vremea ta nu am putut economisi nimic.

Nişe incapabili! Cât îi mai lăsați să-şi bată joc de România? Acum vor să vândă tot! Ce aveți de gând cu CEC-ul? Chiar trebuie să fim slugile Europei? Nu puteți declara CEC-ul cumva de importanță națională? Nicio țară normală la cap n-ar privatiza singura bancă autohtonă!

Uitați-vă mai întâi în oglindă, înainte de a posta .Ați avut trei ani la dispoziție pt.economie și ce ați făcut cu ei? Dezastru.

Mă bucur că românii au in sfarsit președintele si guvernul pe care îl merită!Bravo!

Si ma gandesc , ca inca nu a venit caldura , sa puna bateriile de vin la rece. Spritul turnat de sus sa se revergoreze alesii pwlii (neamului) !

Ei se concentreaza de cind s-au nascut, dar n-a iesit nimic bun pina acum.

Cum sa plateasca sica mandolina et. comp. marirea pensiilor, ei cu ce mai fac chefuri, ca asta stiu cel mai bine si de asta au vrut sa puna mana pe guvernare.Dar pensionarii vor iesi in strada si le vom da posibilitatea sa vada ce nu exista in lume.Multumim Olguta Vasilescu Marius Budai , dl- Hagar etc. pentru empatia si respectul pe care-l manifestati permanent pensionarilor !

Programul de relansare economica este sublim dar lipseste cu desavarsire!🤣

Opriti vanzarea CEC, singura banca ce a ramas a statului ROMAN.

Sunt intelectuali, normal că se gândesc... Din 24 de ore de gândire trebuie să ai 8 ore de somn și e omenește să uiți la ce te-ai gândit ieri. Deci, mi se pare absolut normal.

Vom face,ne gandim,o sa .....va mintim in continuare!

Bautul iti creeaza o stare de euforie( asa mi s-a spus), redresarea economiei, insa, da dureri de cap si n-or fi gasind algocalmin.😂😂😂

D- LE MINISTRU TEODOROVICI CHEMATI TOTI SPECIALISTII, IN DOMENIU SI ANALIZATI ACEASTA LEGE A PENSIILOR ASTEPTATA ATIT DE MULT DE PENSIONARI.

Domnule Teodorovici adunativa toți oameni competenți din partid și făceți ceva

Trădători de țară rușine, la brutărie cu voi.

Faceti planuri, va ganditi de 7 luni. Ce ati facut cu banii imprumutati? Iohanis si-a pus guvernul lui pt ca vrea sa stapaneasca tot, se vede ca nu-i pasa de romani.

Au gandit pana au uitat sa se opreasca din gandit si au ramas tot gandind...

Luați frâiele în mâinile dumneavoastra, aliati-vă cu oameni competenti și stăpâni pe puterile lor. Stop,pentru un PSD slab, fiți puternic

Dle Munistru ,e adevarat ca vor sa privatizeze CEC-ul?singura banca romaneasca cu vechime .?

Alt papagal care se foloseste de absolut orice pentru a iesi in evidenta. Lingator de poponețe pesediste stai ca jos ca nu te duce capușorul prea mult.

Asta e guvernul " vom , vom " !!!!! Dar si cand se v-or apuca de munca .....

Acționați ! Bateți fierul cât e cald !Poporul vă cere acest lucru !

Cand vom avea??? Cand ne vom pierde suveranitatea asa cum vrea UE??? Pe mana lor joaca actualii guvernanti !!!

Programul lor , nu prevede nimic. Stau , petrec si asteapta ca Romania sa se prabuseasca. Ii mai dau un branci, vanzandu i ce mai are si cu asta, dupa ei potopul.

View more comments

1 day ago

Robert Negoita

‼️UTIL
Toate sediile Direcției de Evidența Persoanelor Sector 3 și-au reluat activitatea de lucru cu publicul.
➡️➡️➡️Detalii în postarea pe care am preluat-o, dar și aici: www.primarie3.ro/index.php/presa/comunicat/1258 #EchipaPS3 #comunitate #S3CeiMaiBuni‼️Primăria Sectorului 3 anunță faptul că începând de astăzi, 2 iunie 2020, s-a reluat programul de lucru cu publicul, în cele cinci sedii ale Direcției de Evidență a Persoanelor Sector 3.

➡️➡️➡️Programul de lucru cu publicul este următorul:

✅BIROUL NR. 1 (str. Matei Basarab nr.32, Corp C)
LUNI- 8.30-18.30;
MARȚI – 8.30-16.30;
MIRECURI- 8.30-16.30;
JOI – 8.30-16.30;
VINERI – 8.30-14.30.

✅BIROUL NR. 2 (Calea Vitan nr. 43 în incinta Secției 11 Poliție)
LUNI: 8.30-16.30;
MARȚI: 8.30-18.30;
MIERCURI: 8.30- 16.30;
JOI: 8.30-16.30;
VINERI: 8.30- 14.30.

✅BIROUL NR. 3 (str. Prof. Dr. Ștefan Nicolau nr. 2 în incinta Secției 12 Poliție)
LUNI: 8.30-16.30;
MARȚI: 8.30-16.30;
MIERCURI: 8.30- 18.30;
JOI: 8.30-16.30;
VINERI: 8.30- 14.30.

✅BIROUL NR. 4 (Aleea Ciucea nr. 2 în incinta Secției 13 Poliție) LUNI: 8.30-16.30;
MARȚI: 8.30-16.30;
MIERCURI: 8.30- 16.30;
JOI: 8.30-18.30;
VINERI: 8.30- 14.30.

✅BIROUL NR. 5 (str. Rodnei nr.52 în incinta Secției 23 Poliție)
LUNI, MARȚI, MIERCURI, JOI ȘI VINERI: 8.30-16.30.

Primăria Sectorului 3 îi roagă pe toţi cetăţenii să respecte în această perioadă recomandările autorităţilor din domeniu, pentru a preveni răpândirea virusului COVID-19. #EchipaPS3 #Comunitate #S3CeiMaiBuni
... See MoreSee Less

‼️UTILToate sediile Direcției de Evidența Persoanelor Sector 3 și-au reluat activitatea de lucru cu publicul. ➡️➡️➡️Detalii în postarea pe care am preluat-o, dar și aici: https://www.primarie3.ro/index.php/presa/comunicat/1258 #EchipaPS3 #Comunitate #S3CeiMaiBuni

Comment on Facebook

Bine ca arătați altele dar autorizațiile pentru parcare în urma renumerotarii și depuse cele solicitate de către cei de la Parcării S. 3 depuse din luna martie și plătite din luna IANUARIE 2020 nici acum nu s-au trimis. Cu toate ca este a patra solicitare către dvs.

D.le primar vă aduc la cunoștință că pe str. Câmpia Libertății au fost luate toate coșurile de gunoi de pe partea dreaptă si nu au mai fost înlocuite Va rog să luați dv. legătura cu cei care se ocupă Mulțumesc anticipat

Dle Primar,se rezolva si la bl.M67 din Nerva Traian nr 9 situatia?Va scriu zilnic.de o luna.Cateva promisiuni si in rest TACERE! !!In spatele blocului pe Emil Garleanu mizerie,pe aleea de sub ferestre zgomot,seminte,tigari,persoane cu copii si caini...Pana cand?Cand ploua apa curge in garaje si la subsol.Exista si sesizare scrisa trimisa si nici un raspuns.

Buna dimineața , ce mai știți de locurile de parcare din sector ? am depus cerere anul trecut la sediul primăriei pt loc de parcare, trebuie sa depun și anul acesta ori e valabilă acea cerere? multumesc !

Doamnele primar de ce dati autorizație celor de la gaze sa verifice in apartamente instalația de gaze contra cost adică 100 lei daca da cu niste spumă de săpun si ne iaua niste bani degeaba mai ales că multi au rămas fără serviciu datorita covid19 e corect aceasta operațiune e la mișto pentru cine

Sunt cereri pt parcare din oct 2019...nu am primit nici un raspuns....asteptam in continuare

Respect dl.primar

Buna seara domnule primar.In legatura cu anuntul facut de dvs cuprivire la reluarea programului cu publicul, est valabil si pentru audientele la dvs, pt ca azi am fost la primarie si mi s-a refuzat a ma programa la dvs cu explicatia ca dvs nu primiti audiente cat este starea de alerta activa, dar aceasta stare poate dura fara sa stim cat. Va multumesc .O seara buna.

View more comments

La mulți ani, Italia!🇮🇹🇷🇴

Vreau să le transmit cele mai sincere urări de bine tuturor cetățenilor italieni şi românilor cu origini italiene, cu ocazia celor 74 de ani de la apariția Republicii!

De Italia nu ne leagă numai o istorie comună, ci şi latinitatea limbii noastre.

Italia a fost greu încercată de COVID-19, dar a arătat lumii că are puterea de a se ridica din nou și din nou!

Buono festa della Repubblica!

#festadellarepubblica
#italy
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

La multi ani Italia !!

La mulți ani Italia!

La multi ani Italia!

La multi ani Italia!

La multi ani Italia !!!

LA MULTI ANI ITALIA!!!

La multi ani Italia!

La multi ani Italia!!

La multi ani ITALIA !

La multi ani Italia !

LA MULTI ANI, ITALIA !

La mulți ani Italia, țara, care a adoptat mulți români!

Auguri Buona Festa della Republica! Forza Italia sei bellissima!!!

Mulțumim frumos de aici din Italia care a reînceput să intre în normal după atâtea zile triste....

Auguri bella ITALIA!!

FELICITARI D.LE MINISTRU TEODOROVICI!! VIVA L'ITTALIA ! TRAIASCA ROMANIA !!!

Îți mulțumim .suntem din' 86 în bella Italie ,și cetățeni italieni .

Felicitări pentru urări!

La multi ani!!Auguri bella Italia!!

Și nouă , românilor cu rezidență in Italia , nu ne urezi nimic , Eugen ? Pai ai uitat că și noi ăștia fără cetățenie italiană și care muncim in negru , am contribuit și contribuim la bunăstarea României ?

Bravo d-le ministru!

Respect , Italia !

La mulți ani Italia !

La multi ani Italia!

Auguri Italia ! Ți șei svegliato ! Avanti popolo bandiera roasă triumfera !

View more comments

1 day ago

Mihai Chirica

Programul de salubrizare continuă cu strada Sarmizegetusa, partea dreaptă, de la pod Cerna către Rond Zimbru. ... See MoreSee Less

Programul de salubrizare continuă cu strada Sarmizegetusa, partea dreaptă, de la pod Cerna către Rond Zimbru.Image attachment

Comment on Facebook

Cît e de frumos, şi curat!!👍

Felicitari si zi cu mult spor .

la ce atata publicitate pentru ceva ce trebuie facut macar o data pe saptamana nu o data la 4 ani cand e an electoral

Pe strada Fermei ( Bucium),credeti ca sunt sanse de salubrizare ?Spalat , periat mecanic ?Va multumim !

Foarte frumos

Felicitări BRAVO

Felicitari !

Felicitări!

FELICITĂRI!

Felicitări domnule primar

Un oraș ,tot mai CURAT....!

🙏👏👏👏!!

Felicitări!

Domnule primar am văzut ca cu data de 03.06 începe asfaltarea pe strada Cerna, unde trebuie sa mergem sa punem niște cocoase după asfaltare? ca se merge prea tare pe străduță, și anul trecut chiar a fost accidentat și un copil. Mulțumesc

Doamne ajuta

View more comments

1 day ago

Robert Negoita

👍👍👍Succes elevilor noștri care revin în aceste zile în școli și licee și care se pregătesc pentru examenele naționale!
Este adevărat că e o perioadă delicată pentru noi toți, iar ultimele luni nu au fost chiar așa cum v-ați fi așteptat înaintea acestor examene importante din viețile voastre, dar noi vă ținem pumnii să treceți cu brio toate probele. 🤗
✅✅✅Și, bineînțeles, ne asigurăm că unitățile de învățământ din sectorul nostru au la dispoziție toate cele necesare pentru ca atât elevii cât și dascălii să fie în siguranță și să rămână sănătoși. Baftă multă, dragii noștri absolvenți! #EchipaPS3 #comunitate #S3CeiMaiBuni
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Sa speram ca sunt pregatite la cum s a facut reclama! Dar din ce se vede si ce se va intampla ,cale lunga!! Adica asigurarea de protectie maxima ,masti ,distantare ,etc!!!

Mult succes elevilor! Vă doresc o zi bună și sănătate! Felicitări pentru tot ce faceți!

Mult succes ...

Făcute toate, cu temei!

😁😁

D.le Primar, cresele cind se vor deschide ???? multi parinti se intorc la munca si nu au cu cine lasa pe cei mici.

Succes copii!

Da bursele cand le dati?

Viața merge înainte. Să fim toți sănătoși, succes în viață tinerilor.

Domnule primar , vă rog faceți ceva cu Școala 149! A fost la începuturi poate cea mai bună din acest sector iar acum nu are măcar o sală de sport.

Trebuia sa existe o astfel de pandemie pentru a avea săpun la toaletele din școli. Și ne și lăudăm cu asta! 👍

Sunt foarte dezamăgit,fetița mea s-a întors azi de la școală și mi-a povestit,că nici doctorul școlii nu i-au așteptat nici mască nu i-au dat, profesorul i-au așteptat în clasă unde adevărat că aveau dezinfectantul dar în rest doar politică în mas-media!

View more comments

1 day ago

Mihai Chirica

Bună dimineața!

Iată câteva repere ale zilei de astăzi, 2 iunie:

- 1816: Se naște politicianul Constantin Alexandru Rosetti, om politic și publicist, unul din conducătorii Revoluției de la 1848 din Țara Românească și puternic militant al luptei pentru Unirea Principatelor Române. A fost secretar al Societății studenților români din Paris și a avut un rol de seamă în Adunarea ad-hoc și în alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor și în Țara Românească. În paginile ziarului „Românul”, care a apărut timp de aproape o jumătate de secol, a militat pentru reforme democratice, unitatea națională și independența națională a țării. A fost unul dintre conducătorii Partidului Național Liberal, creat în anii 1874-1875, dar în 1884, intrând în conflict cu Ion Brătianu, a organizat o disidență liberală. A susținut cu entuziasm proclamarea independenței țării și participarea României la războiul ruso-turc din 1877-1878. A fost în mai multe rânduri ministru și președinte al Camerei Deputaților. A făcut parte din primul guvern al lui Carol I, fiind pentru câteva luni ministru al „Instrucțiunii publice și Cultelor”. A fost de două ori primar al Capitalei.
Publicistica lui se caracterizează prin avânt romantic, stil patetic, vibrant. În tinerețe a scris versuri sentimentale și patriotice, a tradus din Byron, Béranger, Lamartine, Hugo. În 1867 C. A. Rosetti a fost unul dintre membrii fondatori ai Societății literare române, care a devenit ulterior Academia Română.

- 1821: Se naște Ion C. Brătianu, om politic, prim-ministru al României între 24 iulie 1876 - 9 aprilie 1881 și 9 iunie 1881 - 20 martie 1888, ministru cu diferite portofolii în varii guverne (de 7 ori ministru de Finanțe, de 7 ori Ministru al Apărării Naționale și 1 dată Ministru al Afacerilor Externe,), tatăl lui Ion I. C. Brătianu și fratele lui Dumitru C. Brătianu. A fost membru de onoare (din 1888) al Academiei Române.

- 1880: Guvernul SUA recunoaște independența de stat a României.

- 1882: Se naște mareșalul Ion Antonescu. A fost om de stat, ofițer de carieră (general), șeful Biroului Operațiilor din Marele Cartier General al Armatei în Primul Război Mondial, atașat militar la Londra și Paris, comandant al Școlii Superioare de Război, șef al Marelui Stat Major și ministru de război, iar din 4 septembrie 1940 până în 23 august 1944 a fost prim-ministru al României cu titlul de „Conducător al Statului”. A decis intrarea României în Al Doilea Război Mondial de partea puterilor Axei, pe baza promisiunilor lui Adolf Hitler că teritoriile românești pierdute în 1940 ca urmare a Dictatului de la Viena și Pactului Ribbentrop-Molotov vor fi retrocedate României. Politica sa externă s-a dovedit, inițial, câștigătoare, România reușind să dobândească pentru scurt timp teritoriile cedate Uniunii Sovietice și Transnistria. Soarta războiului antisovietic fiind întoarsă la Stalingrad și teritoriile estice ocupate de Armata Roșie, Antonescu a fost demis de la conducerea statului de către regele Mihai I, la 23 august 1944, fiind arestat și predat spre pază comuniștilor, apoi deținut în Uniunea Sovietică. La 17 mai 1946 a fost condamnat la moarte pentru crime de război de Tribunalul Poporului din București. La 1 iunie 1946 a fost executat prin împușcare la închisoarea Jilava.
Este responsabil pentru atrocitățile comise împotriva evreilor și romilor în România și în teritoriile controlate de statul român în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

- 1885: Moare prințul Karl Anton de Hohenzollern-Sigmaringen, șef al casei de Hohenzollern-Sigmaringen, prim-ministru al Prusiei în perioada 6 noiembrie 1858 - 12 martie 1862 și tată al primului rege al României, Carol I.

- 1896: Guglielmo Marconi primește patentul pentru noua sa invenție: radioul.

- 1945: poetul Radu Gyr rostește memorabilul „ultim cuvant” în fața Tribunalului Poporului, care l-a condamnat la 12 ani de închisoare.

- 1952: Începe guvernarea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej.

- 1953: Ceremonia de încoronare a Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord (la Westminster).

- 1964: Moare Dumitru Caracostea, critic, istoric literar și folclorist. Este considerat a fi, alături de Tudor Vianu, unul dintre cei mai mari stilisticieni ai literaturii române. Urmează cursurile Facultății de Litere și Filosofie de la Universitatea din București, unde își ia licența în 1908. Îi are ca profesori pe Titu Maiorescu, Ion Bianu și Ovid Densușianu. În 1909 obține o bursă la Viena, pentru ca în 1913 să susțină două doctorate: unul în filosofie, altul în filologie romanică. Din 1920 devine docent, iar în anul 1930 profesor la catedra de istorie a literaturii române moderne de la Universitatea din București. În același an este primit ca membru corespondent al Academiei Române, iar în 1938 devine membru titular. Datorită strădaniilor sale, în 1933 ia ființă Institutul de Istorie Literară și Folclor. În 1940, pentru foarte scurte perioade, ocupă funcția de ministru al Educației Naționale în guvernele Ion Gigurtu și Ion Antonescu. În perioada 1941 - 1944 ocupă funcția de director al Fundațiilor Regale pentru Literatură și Artă. În anul 1948, după instaurarea regimului comunist în România, este exclus din învățământ, iar doi ani mai târziu este arestat și ținut timp de 5 ani în închisoare fără a fi judecat.

- Italia: Sărbătoarea națională.
... See MoreSee Less

Bună dimineața! Iată câteva repere ale zilei de astăzi, 2 iunie:- 1816: Se naște politicianul Constantin Alexandru Rosetti, om politic și publicist, unul din conducătorii Revoluției de la 1848 din Țara Românească și puternic militant al luptei pentru Unirea Principatelor Române. A fost secretar al Societății studenților români din Paris și a avut un rol de seamă în Adunarea ad-hoc și în alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor și în Țara Românească. În paginile ziarului „Românul”, care a apărut timp de aproape o jumătate de secol, a militat pentru reforme democratice, unitatea națională și independența națională a țării. A fost unul dintre conducătorii Partidului Național Liberal, creat în anii 1874-1875, dar în 1884, intrând în conflict cu Ion Brătianu, a organizat o disidență liberală. A susținut cu entuziasm proclamarea independenței țării și participarea României la războiul ruso-turc din 1877-1878. A fost în mai multe rânduri ministru și președinte al Camerei Deputaților. A făcut parte din primul guvern al lui Carol I, fiind pentru câteva luni ministru al „Instrucțiunii publice și Cultelor”. A fost de două ori primar al Capitalei.Publicistica lui se caracterizează prin avânt romantic, stil patetic, vibrant. În tinerețe a scris versuri sentimentale și patriotice, a tradus din Byron, Béranger, Lamartine, Hugo. În 1867 C. A. Rosetti a fost unul dintre membrii fondatori ai Societății literare române, care a devenit ulterior Academia Română.- 1821: Se naște Ion C. Brătianu, om politic, prim-ministru al României între 24 iulie 1876 - 9 aprilie 1881 și 9 iunie 1881 - 20 martie 1888, ministru cu diferite portofolii în varii guverne (de 7 ori ministru de Finanțe, de 7 ori Ministru al Apărării Naționale și 1 dată Ministru al Afacerilor Externe,), tatăl lui Ion I. C. Brătianu și fratele lui Dumitru C. Brătianu. A fost membru de onoare (din 1888) al Academiei Române.- 1880: Guvernul SUA recunoaște independența de stat a României.- 1882: Se naște mareșalul Ion Antonescu. A fost om de stat, ofițer de carieră (general), șeful Biroului Operațiilor din Marele Cartier General al Armatei în Primul Război Mondial, atașat militar la Londra și Paris, comandant al Școlii Superioare de Război, șef al Marelui Stat Major și ministru de război, iar din 4 septembrie 1940 până în 23 august 1944 a fost prim-ministru al României cu titlul de „Conducător al Statului”. A decis intrarea României în Al Doilea Război Mondial de partea puterilor Axei, pe baza promisiunilor lui Adolf Hitler că teritoriile românești pierdute în 1940 ca urmare a Dictatului de la Viena și Pactului Ribbentrop-Molotov vor fi retrocedate României. Politica sa externă s-a dovedit, inițial, câștigătoare, România reușind să dobândească pentru scurt timp teritoriile cedate Uniunii Sovietice și Transnistria. Soarta războiului antisovietic fiind întoarsă la Stalingrad și teritoriile estice ocupate de Armata Roșie, Antonescu a fost demis de la conducerea statului de către regele Mihai I, la 23 august 1944, fiind arestat și predat spre pază comuniștilor, apoi deținut în Uniunea Sovietică. La 17 mai 1946 a fost condamnat la moarte pentru crime de război de Tribunalul Poporului din București. La 1 iunie 1946 a fost executat prin împușcare la închisoarea Jilava.Este responsabil pentru atrocitățile comise împotriva evreilor și romilor în România și în teritoriile controlate de statul român în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.- 1885: Moare prințul Karl Anton de Hohenzollern-Sigmaringen, șef al casei de Hohenzollern-Sigmaringen, prim-ministru al Prusiei în perioada 6 noiembrie 1858 - 12 martie 1862 și tată al primului rege al României, Carol I.- 1896: Guglielmo Marconi primește patentul pentru noua sa invenție: radioul.- 1945: poetul Radu Gyr rostește memorabilul „ultim cuvant” în fața Tribunalului Poporului, care l-a condamnat la 12 ani de închisoare.- 1952: Începe guvernarea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej.- 1953: Ceremonia de încoronare a Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord (la Westminster).- 1964: Moare Dumitru Caracostea, critic, istoric literar și folclorist. Este considerat a fi, alături de Tudor Vianu, unul dintre cei mai mari stilisticieni ai literaturii române. Urmează cursurile Facultății de Litere și Filosofie de la Universitatea din București, unde își ia licența în 1908. Îi are ca profesori pe Titu Maiorescu, Ion Bianu și Ovid Densușianu. În 1909 obține o bursă la Viena, pentru ca în 1913 să susțină două doctorate: unul în filosofie, altul în filologie romanică. Din 1920 devine docent, iar în anul 1930 profesor la catedra de istorie a literaturii române moderne de la Universitatea din București. În același an este primit ca membru corespondent al Academiei Române, iar în 1938 devine membru titular. Datorită strădaniilor sale, în 1933 ia ființă Institutul de Istorie Literară și Folclor. În 1940, pentru foarte scurte perioade, ocupă funcția de ministru al Educației Naționale în guvernele Ion Gigurtu și Ion Antonescu. În perioada 1941 - 1944 ocupă funcția de director al Fundațiilor Regale pentru Literatură și Artă. În anul 1948, după instaurarea regimului comunist în România, este exclus din învățământ, iar doi ani mai târziu este arestat și ținut timp de 5 ani în închisoare fără a fi judecat.- Italia: Sărbătoarea națională.

Comment on Facebook

Bună dimineața d,le primar vă doresc o zi frumoasă 👏💓

Bună dimineața !MULTUMIM !

Bună dimineața, domnule Primar!

Bună ziua domnule primar!! Sa natație multă, și mult succes în activitate!!

Felicitări pentru postare, Domnule Primar !!!O zi frumoasă și plină de realizări deosebite !!!

Sa aveti grija de sănătatea ca ne trebuit!

Buna dimineata!

Bună dimineața!

Buna dimineata

Bună dimineața !

Bună dimineața, domnule Primar

O pagina ai reușit Bravo, mai stau 30 de ani

Iarba din cimitire domnule primar a mai fost cosita???Am semnale ca nu

View more comments

1 day ago

Gabriela Firea

Un obiectiv de investitii asteptat de 20 de ani! Lucrările la ’’Penetraţia Prelungirea Ghencea - Domneşti şi Supralărgirea Bulevardul Ghencea’’continuă în ritm susținut. Se lucrează la primul tronson dinspre strada Brașov spre strada Râul Doamnei, unde au fost deja finalizate demolările și a fost demarată relocarea rețelelor de utilități.

Lucrările de excavație sunt într-un stadiu avansat, fiind realizate în proporție de 95%.

În prezent, se lucrează și la execuția zidului de sprijin de la tramvai, precum și la infrastructura nouă de drum.

În același timp, pentru a continua lucrările pe zona tramvaiului, se lucrează la devierea traficului pe zona cu carosabilul nou.

În ceea ce privește utilitățile, au fost finalizate rețeaua de canalizare, instalațiile de apă potabilă și gaz, iar rețeaua de apă se va finaliza la începutul lunii iunie.

Instalațiile electrice de joasă tensiune vor fi demarate în scurt timp întrucât proiectarea acestora a fost finalizată.

Straturile carosabile au fost realizate în proporție de 35% iar ritmul actual de execuție va permite devierea circulației de pe partea dreaptă pe partea stângă la începutul lunii iulie, pentru a permite execuția infrastructurii pentru tramvai și a părții carosabile de pe partea dreaptă.

Menționăm că activitatea pe șantiere se desfasoară în parametri optimi și că au fost implementate toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.

#Tcmb #SantierelePMB #LucramPentruBucuresti #BucurestiEuropean #PrelungireaGhencea #Supralargire #Infrastructura #RezultatePentruBucuresti
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

BRAVO BOOS

Felicitări

Felicitări! O săptămână plina de realizări!

Felicitări și mult succes.

PENTRU IMPLICARE FELICITARI

vor fi si piste pentru biciclete, trotinete electrice? mulțumesc

Să fiți sănătoasă doamna primar 😘

Doamne ajuta!

Felicitări!

Locuiesc în zona si vreau sa va spun ca s a lucrat si se lucreaza in mod f organizat si susținut. Felicitări tuturor. Speram sa nu ne dezamageasca.

Mergeau poze facute recent. Doar asa se vad stadiul lucrarilor. Sunt poze vechi. Sunt mult mai avansati decat in poze.

Foarte, foarte, foarte bine😍

Felicitări!Succes!

Dna Firea, am o rugaminte. In sectorul 6, la blocuri,gardul a fost dat jos. Ni s-a promis ca se va pune altul, am facut zeci de sesizari si degeaba. Partea proasta este ca, fara gard, masinile se parcheaza jumate pe spatiul verde al blocului. Puteti sa ne ajutati...macar cu un sfat?

Am trecut prin zona si intr-adevar se munceste. Felicitari doamna primar. Numai cei rau intentionati nu vad ceea ce faceti.

Felicitari!O zi buna va doresc!🌹🌹

FELICITARI!

View more comments

2 days ago

Marian Oprișan

Să iubim România în fiecare zi și să luptăm pentru ea! Doar așa avem grijă de ea. Dumnezeu să ne ajute!

#OM

www.youtube.com/watch?v=TDYT2AGPLhY&app=desktop
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

CATA DREPTATE AU ACESTI CANTARETI .DAR NU STIU DACA NU O FI PREA TARZIU .DEJA SUNTEM VANDUTI LA BUCATA .DOAR UNINDUNE VOM PUTEA IZBUTI .CUM A FOST REVOLUTIA SI CEAUSESCU NU NEA VANDUT SI TOT S A GASIT LEAC PT. EL .ASTEPT SA SE IMPLINEASCA MINUNEA .

Noi muncim să ajutăm pe cei de acasă și pa noi ( Nu sîntem precum ? )suntem persoane modeste care platim. Tot respectul. Cine are are cîine nu ...?.

Felicitari pentru aceasta melodie pe care ne reprezinta pe noi romanii!

Cît adevăr reflectă realitatea zilelor noastre felicitări

De mic ... #insistpentruRomania‼️👍 ... See MoreSee Less

De mic ... #insistpentruRomania‼️👍

Comment on Facebook

Multa baftă !La ce ?La scufundarea "bărcii " !!Felicitări în tot ce faci !

La mulți ani! in perioada copilăriei, acum îți doresc multă sănătate și putere de lucru în favoarea românilor.Felicitari pentru curajul pe care-l aveți

La multi ani ,,copilului"din domnul Teodorovic! Sirguincios de mic.mare di mai si.Btavo!(numai cei buni erau presedinti de grupa,detasament sau unitate!)

Ați fost un copil frumos și deștept. Și acum aveți aceleași trăsături și calități ......Frumos și deștept! Ne bazăm pe oameni ca dumneavoastră. Trebuie să luptăm împreună pentru binele acestei țări.

De mic se vede cît era de frumos ordonat curat si destept. Va susținem cu toată familia. Preluați conducerea partidului. Faceti ceva sa scăpăm de acești incompetentî si trădători de țară si de neam. Stim ca puteti. Adunați oameni curajoși si deștepți și sa luptăm cu toții pt binele acestei țări. Succes !!!!!

Încă ai suflet de copil ! La multi ani tuturor ! Copii,părinți,bunici !

Minunat...Bravo Dle Ministru!Adevarat sunteți carismatic..zic ca ăsta vine dintr-un cumul al inteligentei și atitudinii dv.. dar eu admir .....recunosc ,intai inteligenta și îmi imaginez ce spumoasa poate fi o discuție cu dv.........

Felicitari

La multi, multi , rodnici si frumosi ani dle ministru! Ati ramas foarte apropiat de universul copilariei prin inocenta structurii psihice si sunteti pragmatic prin modul de a fi.Mult , mult succes ales reusite in continuare!

În PSD sunt oamenii deștepți și frumoși.

Felicitari pt.curajul și asumarea celor spuse spre binele romanilor, felicitari pt.patriotismul dv.care se pare ca dispare pas cu pas, succes in tot ce faceți pt. România!

Felicitări dle pentru tot ceea ce faceți ptr țară...

Foarte frumos și acum ești frumos și eu sunt o admiratoare ai o uitătură flegmatica cînd ei pe cineva la mișto bravo mult succes scăpa de Ciolacu

Fata de copil inteligent ,simplu ,dar frumos ,cred disciplinat si ordonat ,LA MULTI ANI PENTRU COPILUL DE ALTADATA ! Luptati in partid pentru alt presedinte care este pentru romani !

Sunteti un om minunat, asa sa rămîneți.

Frumos ,inteligent si cu dragoste de tara ! Felicitari !!!

Copiluilui din tine La multi ani,ramii incontinuare un luptător și pt.alti copii

Frumos,inteligent,patriot!La multi ani copilului din tine 💕

Apropo,toti politicienii actuali ai Romaniei au făcut scoala in comunism.

Eu din pacate...sau nu...nu am fost nici șoimul patriei, nici pionier. De mic eram impotriva lor. Cand sa ma faca UTC-ist, mi sa spus ca sunt stilist. Adică părinții mei țineau pe rit vechi. Si uite așa...

Vă rugăm să candidați la președenția PSD.

Un copil devenit barbat puternic si cu multa dragoste pentru tara lui !! Felicitari pentru tot ce intrprinzi !!! Mult noroc !!!

Ce functie aveai,sef de detasament,de grupă....s-au de comandament???

Snurul poate va spune ca e timpul sa preluati conducerea PSD !🤔

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Viitorul președinte ! Veți fi cel mai bun președinte !

View more comments

2 days ago

Marian Oprișan

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

La mulți sni! Tuturor copiilor și celor care mai are in inima un pic din copilărie.

Multi ani tuturor copiilor si tuturo celor ce, inca ai suflet de copil!!!! 😘🌷💐🎀🌹🎁🌺

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 la multi ani🥳 sănătate şi o copilărie superbă la toti copilasi minunați 🥰🥰🥰

La multi ani copilarie😍😋😝

La mulți ani copiii

La mulți ani!

La mulți ani 🎀🌺🌷

LA MULȚI ANI,,!!!!

La mulți ani 🤗

La mulți ani!

La multi ani la toti copii!

Copii sunt viitorul!

La mulți ani copii și copilărie

View more comments

3 days ago

Marian Oprișan

La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!
Fiți fericiți și transmiteți bucurie în jurul vostru! Vă îmbrățișez cu drag!

#om
... See MoreSee Less

La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!Fiți fericiți și transmiteți bucurie în jurul vostru! Vă îmbrățișez cu drag!#OM

Comment on Facebook

La mulți ani!!! tuturor copiilor, sunteti minunați.

Respect pentru dumneavoastră domnule Marian Oprișan!👏👏👏

Felicitări.!

Felicitări!🌷🌷🌷

La mulți ani dragi copiii.

VA MULTUMIM!

Mulțumim!

La multi ani dragi copii

Minunat! Multumim!

Felicitări

Mulțumim!

Multumim cu draga inima <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Multumim!❤

Va mulțumim!!

La multi anii tuturor copiilor drag

La multi ani !

Un părinte cu care ne mandrim👏

La multi ani !

La mulți ani!

La mulți ani copii!

View more comments

1 week ago

Sorin Grindeanu

E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. Romania are nevoie de lideri puternici, cu viziune si care pot da o alta direcție decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori vedem în alte părți, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetență. Oamenii așteaptă altceva.
Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susține si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesitățile reale ale societății românești. Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul in care jumătate dintre români au incredere. Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața catre oameni.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nu jumatate dintre români vă susțin .Vă susține un anume segment din populația țării si toată lumea stie care este acela. Ați inceput campania electorală? Să vină mititeii, berea si alte cele care vă aduc voturi.

Ai ajuns la această concluzie după 30 de ani de, demolare a României? Dacă aveți undeva, puțin bun simț, ar fi bine să vă dați la o parte. Nu vă mai bateți joc de țară și de popor. A-ți demonstrat ce puteți.

Vorbe goale, spuse si reiterate la nesfarsit! Nu v-ati plictisit?! Este valabil pentru toti politicienii, nu numai pentru dumneavoastra. Un om corect, demn si patriot nu are loc in politica! Este ucis din fasa, deci nu ajunge sa ne transmita astfel de mesaje! Apoi, dvs aveti tupeul sa vorbiti, cand ati cenzurat mizerabil subiecte extrem de importante pentru acest popor?!

Va rugam sa candidați la postul de președinte al PSD!

Îmi pare rău dar eu nu te vreau la nici o funcție în psd.

Nu veti reusi niciodata daca nu eliminati,uscaturile,orgoliile si incompetentii,partidul are nevoie de unitate in primul rand,disputele va erodeaza si slabesc increderea oamenilor in dumneavoastra!

Ați fost o șansă reală pt Romănia...Mare păcat ca voturile cătorva oameni..,au făcut atât de mult rău..

Daca aveti asipratii de lider at de ce sunteti la conducerea unei institutii care intra in conflicte de interese ( ANCOM= Cenzura mass media = Implementare 5G) si nu faceti ce un lider face. Si anume, discutii publice, educarea publicului, transparenta in ceea ce priveste bugetul alocat technologiei 5G. Folosim cuvinte mari fara sa le stim importanta!

Si care ar fi acei lideri? Sper ca nu vb despre dumneavoastră?! Ar fi culmea! Noi de cam 100 ani nu avem lideri ci doar mameluci la putere!

Perindarea voastră de ici colo și dindune iluzii de bunastare ne ați naruit increderea de a conduce un popor la lumină nu in beznă sper că suntem mulți care sau trezit din intunericul care suntem. Banii vostri sunt la adapost noi ciumatii dispensati de pe glob Rusinee

Îmi pare rău, ca și banateanca v-am susținut cât ați fost prim ministru, din pacate ați fost manipulat de clica lui Dragnea. Degeaba insistați pentru lideri puternici, unde sunt???. Șansă noastră ca tara în aceste vremuri grele a fost ca avem un LIDER, și acesta este Predesintele tării!!!

Da,numai ei au demolat Romania,ceilalti au construit si au fost pentru popor!Bine ca vedem.gunoiul din ochii altora si nu barna din ochii nostri!Afara de PSD toti sunt curati ca lacrima,plini de profesionalism si foarte"competenti"

DACĂ AI O ANUMITĂ VALOARE MORALĂ NU AI CE CĂUTA IN PSD ! ÎN REST GARGARA .

Cel mai logic si corect mod de abordare! PSD nu are nevoie de alte framantari si lupte interne. S-ar distruge tot ce s-a construit in aceste luni in care opozantii nostri au mimat guvernarea si preocuparea fata de romani. 😔

Ce aveti a ne spune despre inchiderea site-ului Justitiarul, cu dv sef ANCOM??? Ati achiesat la un abuz grosolan ca sa le faceti jocul colegilor sekurici si al papusatului lor wuhanis... va descalifica total! Haideti, explicati-ne!

Mai spălați-va și voi la gură când vorbiți! Ne infestați și prin mască. Văzându-te mai anul trecut la braț cu tovarășa Gorghiu, undeva pe bdul Dacia, am oaresce dubii legat de clasa voastră politică de doi bani. Doar vă predați ștafeta

"Indrazneste sa crezi -reloaded"? The Hell is limit.

Care este decizia dvs finala? Acesta este un raspuns diplomat din care nu am inteles nimic. Va implicati sau nu? Sunt un fost membru psd care v-a sustinut guvernul ...atunci cand ati fost prim-ministru.

Stai degeaba.. Nu faci nimicDoar vorbiți toțiNici o acțiune nimic😦😎Am fost membra PSD.. Toți din vârf se iubesc doar pe ei și acoliții lorCeilalți nu contam

Cand ne vom putea angaja pe posturi in functie de studiile pe care le avem si de ceea ce stim? Cand vom fi siguri ca pentru un post scos la concurs avem sanse toti si se intra " pe bune" si nu cu pile si relatii? Cand vom fi egali in fata legii? Cand vor fi salariile corecte?

Acum v-ati trezit ?Nu mai ține figura...Oamenii s-au desteptat.Va veni timpul cand veti fii judecati ( psd) pentru tot.

Nu . Jumatate din romani AVEAU incredere...liderul ala puternic e in puscarie pe dosar politic Malpraxis magistrati!!!

Cred ca ar fi timpul sa va implicați direct și sa preluați conducerea partidului. Cine este acum nu are o direcție și nu reprezintă social democrația.

Si cand erai la guvernare, de ce erau lupte politice pe ciolan exact intre voi... 😂😂😂😂😂 e bun sa vedem in ograda altora 🙈🙈🙈🙈🙈

Toți sunteți niște bandiți, cum ajungeți la putere uitați ceea ce ați promis Poporului.

View more comments

2 months ago

Catalin Ivan

Tot ce au construit românii, generație după generație, dispare sau a intrat pe mâna unor clanuri sau grupuri de interese! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Adevărat și foarte corect , torționarii care au făcut infracțiuni penale și care au torturat oameni nevinovați primesc azi 2020 de la stat salariul și pensie . La victimele torționarilor statul azi 2020 nu le dă nimic ,îi consideră sclavi , hărțuiți și persecutați și o normalitate în societate tortura , nu vor să vindece rănile acestor victime torturate nevinovate . În România judecătorii români nu au recunoscut niciodată că există victime ale torturii . Da a recunoscut că avem torționari care primesc salariul și pensie de la stat pe bani mulți . Demnitatea voastră de politicieni trebuie să vă facă să aprobați o lege în care să reabilitați victimele torționarilor printr-o compensație financiară sub formă de rentă lunară pentru a avea un trai decent și demnitate în societate . R .*. D .*.

Ai dreptate

Ce ai facut cât ai fost in PSD?

2 months ago

Catalin Ivan

ADN înseamnă Alternativă pentru Demnitate Națională: este un proiect politic, o mișcare politică eminamente conservatoare. Dar este un proiect suveranist! Spunem răspicat că suveranitatea națională este mai importantă decât orice proiect în care intră România sau face parte în acest moment! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

E momentul ca mișcarea conservatoare sa-și câștige locul pe scena publica.Suntem mulți și ne-am trezit !Doamne ajuta !