USR

Uniunea Salvați România

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

18 minutes ago

Cristina Prună

Nu putem să discutăm despre închiderea mineritului românesc ca la o șuetă purtată la șpriț.

Domnul premier a făcut o gafă impardonabilă, pentru că nu așa se pune problema. Nu putem să ne batem joc, din nou, de mineri. Astăzi, acum, producția de cărbune este esențială pentru sistemul energetic național și pentru securitatea energetică. A renunța brusc, peste noapte, la cărbune, nu este o opțiune de luat în calcul, pentru simplul fapt că ar pune în pericol toată economia țării.

În timp, însă, producția de cărbune, în special cea românească, pusă la pământ de furtișaguri și de management dezastruos, nu va mai rezista în fața normelor din ce în ce mai stricte pentru diminuarea emisiilor de carbon. Pentru a păstra competențele oamenilor care activează în acest domeniu, e nevoie de o serie de măsuri din timp. Una dintre ele este înlocuirea capacităților poluante de producție a energiei electrice pe bază de cărbune, vechi și ineficiente, cu altele noi, pe bază de gaz și regenerabile. Cert este că Valea Jiului și Gorjul trebuie să își păstreze rolul pe care îl au în sectorul energetic.

Dar nu este singura, e nevoie de o serie de măsuri pentru a atrage investitori în zonele monoindustriale dependente de cărbune care să creeze alternative economice și locuri de muncă pentru oamenii de aici.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

"cu altele noi, pe bază de gaz și regenerabile" Puteti sa faceti un prim pas in aceasta directie cu un proiect de lege care prevede 0% TVA pentru panouri solare si turbine eoliene.

28 minutes ago

Silviu Dehelean

Mai jos puteți vedea cum a votat fiecare parlamentar pentru amendamentul USR care ar fi permis continuarea educației sexuale în școli, în forma adoptată și promulgată în urma cu doar cu puțin timp.

Astăzi, parlamentarii PSD (ALDE), PNL, ProRomania, UMDR, cu toții, au arătat, din nou, că au rămas în urma societății.

Noi, USR, continuam lupta pentru modernizarea României. Avem nevoie de o nouă clasă politică.

60 voturi pentru amendamentul USR
141 împotriva.
27 abțineri.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Vechile partide + BOR sunt motivul principal pentru care suntem in continuare in evul mediu. Si le convine. Un popor slab educat voteaza dupa cun li se spune si cumpara multe lumanari.

"au ramas in urma societatii" ... e tare asta

daca exista educatia sexuala in scoli, astia nu existau azi,

35 minutes ago

Clotilde Armand

Asta e o captură de acum câteva minute din Parlamentul României. Dl deputat PSD Florin Iordache încalcă aici mai multe reguli. Toată lumea poartă mască însă dl Iordache se vrea mai ''deștept''. În perioada stării de alertă insitutită din cauza pandemiei de COVID19 purtarea măștilor în spații închise este obligatorie. Cine nu respectă legea trebuie să plătească. Acum câteva zile Poliția Română i-a amendat pe toți miniștrii din fotografia de la aniversarea lui Ludovic Orban pentru că n-au purtat masca. Sper să-și facă treaba și în această situație Politia Romana. Fără alte întrebări. ... See MoreSee Less

Asta e o captură de acum câteva minute din Parlamentul României. Dl deputat PSD Florin Iordache încalcă aici mai multe reguli. Toată lumea poartă mască însă dl Iordache se vrea mai deștept. În perioada stării de alertă insitutită din cauza pandemiei de COVID19 purtarea măștilor în spații închise este obligatorie. Cine nu respectă legea trebuie să plătească. Acum câteva zile Poliția Română i-a amendat pe toți miniștrii din fotografia de la aniversarea lui Ludovic Orban pentru că n-au purtat masca. Sper să-și facă treaba și în această situație Politia Romana. Fără alte întrebări.

Comment on Facebook

Nu va supărați dar aici greșiți total și tind să-i dau dreptate domnului Ciordache 🙂 Dacă își pune masca nu mai poate mânca rahat 😂😂😂😂😂

- De ce nu aveti masca dle Iordache? - Alta-ntrebare!

Toti "onorabilii" care apar in poze fara masca, in spatii inchise sa fie, evident, onorați cu câte o amendă. Numai premierul si cei din apropierea lui?!Asta ar fi discriminare! 🤷‍♀️

La ei nu e valabil ,pentru ca ei pot!

Sa speram

Cînd aud de PSD îmi vine să vomit...

Dl Iordache nu încalcă regulile: el se consideră mai presus de orice reguli. Lui și celor de la PSD nu li se poate întâmpla nimic, sunt imuni la orice. De ce? Pt că pot! 😁😡

Nu face nimic , poliția românească

Să sperăm, poliția să-și facă treaba,cerem noi poporul Legea este pentru toți.

Politia Romana si-a facut treaba la Constanta, cand Teodosie a bagat aceeasi lingurita pe gatul a sute de oameni? Cred ca va faceti sperante degeaba.

Frumos si se leaga de Orban care fima in cabinetul lui

Probabil s-au furat toate pana sa ajunga si el la rand...

Să vedem!

Legea nu se aplică membrilor PSD. Ei sunt mai presus de orice lege, inclusiv cea a bunului simț.

Vezi femeie că au dublat alocațiile.

Pai dacă toți ceilalți poarta masca, el de ce sa mai poarte? Cred ca este logic, nu are cui sa transmită virusul și nici nu poate lua de la careva pentru ca toți ceilalți au măști;;)))

Si nenena ala care sta in picioare cu nasu’ in vant? E adevarat ca nu s-a instruit natiunea ca masca se poarta si peste nas, dar....

Si culmea, nu se prinde virusul de ei ! Are și virusul mândria lui ?

La faptul că are vreo condiție medicală care nu îi permite să poarte mască, v-ați gândit? Imediat vine cu o hartie de la doctor și vă dă peste ochi. Adevarul e că circ mai mare ca în politică...nu găsești!

Cand ai doctoratul la Balti esti exceptat

Asta i tot ce e gresit? Poate vor si ei normalitate... cat sa ne ascundem dupa masti??

Amenda!

Să ne rugăm la bunul Isusuleț poate-i pică crucea aia în capațâna aia seacă și proastă....doar așa putem scăpa de el ... "părinții" din România vor ca ai lor copii să fie formați crescuți și educați de așa specimene ... de 30 de ani votează acești șobolani securiști...

De ce nu ați chemat politia?

Stai sa vezi cand au sa primeasca banii de le Bruxelles ! Nu au sa se mai inteleaga la imparteala,cum nu se mai inteleg acum la şuteală !!

View more comments

38 minutes ago

Adrian-Claudiu Prisnel

#OameniiUSR
#reconstruimÎmpreună

Pandemia ne-a oprit violent din vârtejul vieții noastre de acum câteva luni, ne-a făcut să ne analizăm valorile, nevoile și ne-a schimbat permanent modul de viață. Cum nu e bine să irosim o criză, acum este momentul să ne implicăm și să schimbăm lumea așa cum visăm.

În perioada asta colegii mei s-au implicat și au ajutat pe unde au simțit că au expertiză și pot realmente face o diferență.

O schimbare majoră a fost generată de închiderea școlilor ceea ce a forțat generații întregi de copii să adopte rapid școala online. Au fost și sunt în continuare probleme de acces ale acelor copii, nu puțini, care nu au tablete sau alte aparate conectate la internet. Pe lângă problema de acces a existat rezistență la adoptarea școlii online din partea părinților, administratorilor și a unor profesori.

Pentru facilitarea acestei adopții s-a implicat voluntar colegul meu Bogdan Demetrescu; pe lângă implementarea soluției tehnice în școala unde învață copiii săi a gândit politici pentru protecția online a copiilor, a ținut ședințe de pregătire și a creat tutoriale pentru elevi, părinți și copii. Bogdan oferă suport în continuare pentru că unele lucruri trebuie făcute cu seriozitate și consecvență și efortul trebuie planificat pe toată durata proiectului.

Pe Bogdan nu îl putem multiplica, în schimb putem crea politici publice prin care să alocăm resurse școlilor, profesorilor și elevilor pentru o experiență educațională completă. USR își dorește finanțarea adecvată a educației, adaptarea ei la noile condiții de piață, la noile condiții socio-economice, USR își dorește digitalizarea administrației și luptă pentru asta.

Până când vom avea pârghiile de decizie noi vă putem arăta exemple de: ‘Așa da!’ exemple de oameni așa cum este Bogdan. #oameniiUSR
... See MoreSee Less

#OameniiUSR#reconstruimÎmpreunăPandemia ne-a oprit violent din vârtejul vieții noastre de acum câteva luni, ne-a făcut să ne analizăm valorile, nevoile și ne-a schimbat permanent modul de viață. Cum nu e bine să irosim o criză, acum este momentul să ne implicăm și să schimbăm lumea așa cum visăm.În perioada asta colegii mei s-au implicat și au ajutat pe unde au simțit că au expertiză și pot realmente face o diferență. O schimbare majoră a fost generată de închiderea școlilor ceea ce a forțat generații întregi de copii să adopte rapid școala online. Au fost și sunt în continuare probleme de acces ale acelor copii, nu puțini, care nu au tablete sau alte aparate conectate la internet. Pe lângă problema de acces a existat rezistență la adoptarea școlii online din partea părinților, administratorilor și a unor profesori.Pentru facilitarea acestei adopții s-a implicat voluntar colegul meu Bogdan Demetrescu; pe lângă implementarea soluției tehnice în școala unde învață copiii săi a gândit politici pentru protecția online a copiilor, a ținut ședințe de pregătire și a creat tutoriale pentru elevi, părinți și copii. Bogdan oferă suport în continuare pentru că unele lucruri trebuie făcute cu seriozitate și consecvență și efortul trebuie planificat pe toată durata proiectului. Pe Bogdan nu îl putem multiplica, în schimb putem crea politici publice prin care să alocăm resurse școlilor, profesorilor și elevilor pentru o experiență educațională completă. USR își dorește finanțarea adecvată a educației, adaptarea ei la noile condiții de piață, la noile condiții socio-economice, USR își dorește digitalizarea administrației și luptă pentru asta. Până când vom avea pârghiile de decizie noi vă putem arăta exemple de: ‘Așa da!’ exemple de oameni așa cum este Bogdan. #oameniiUSR

49 minutes ago

Claudiu Nasui

Parlamentul a votat din nou finanțarea unei academii fictive. USR este singurul partid care s-a opus.

Mai țineți minte la începutul anului când am reușit să trecem un amendament la buget prin care tăiam finanțarea a două academii fictive? (tiny.cc/5lf8pz) Eu țin minte pentru că era amendamentul meu.

Nu doar că premierul Orban a acceptat amendamentul (trebuia să treacă prin el), dar apoi PNL se lăuda că a tăiat sinecuri. Că începe reforma academiilor. Le-am spus întotdeauna că au în USR un partener pentru asta.

Dar, lovitură de teatru, azi tot parlamentul a votat o lege prin care se reia finanțarea faimoasei „academii”. Avem aici rezultatul votului.

Vechea clasă politică nu s-a schimbat. Nici nu o să se schimbe vreodată, doar își face rocada de la un partid la altul și își schimbă culoarea.

Vă dați seama ce influență fantastică au cei din aceste academii dacă au reușit să treacă această lege prin parlament cu susținerea tuturor mai puțin a USR (și PMP care s-a abținut).
... See MoreSee Less

Parlamentul a votat din nou finanțarea unei academii fictive. USR este singurul partid care s-a opus.Mai țineți minte la începutul anului când am reușit să trecem un amendament la buget prin care tăiam finanțarea a două academii fictive? (http://tiny.cc/5lf8pz) Eu țin minte pentru că era amendamentul meu.Nu doar că premierul Orban a acceptat amendamentul (trebuia să treacă prin el), dar apoi PNL se lăuda că a tăiat sinecuri. Că începe reforma academiilor. Le-am spus întotdeauna că au în USR un partener pentru asta.Dar, lovitură de teatru, azi tot parlamentul a votat o lege prin care se reia finanțarea faimoasei „academii”. Avem aici rezultatul votului.Vechea clasă politică nu s-a schimbat. Nici nu o să se schimbe vreodată, doar își face rocada de la un partid la altul și își schimbă culoarea.Vă dați seama ce influență fantastică au cei din aceste academii dacă au reușit să treacă această lege prin parlament cu susținerea tuturor mai puțin a USR (și PMP care s-a abținut).

Comment on Facebook

Stati un pic, ca in crizele majore bancile se retrag din tarile emergente ca sa salveze bancile mama cu putinii bani care le raman.La anul pe vremea asta o sa taie salariile cu 40% inclusiv la mercenarii lor de securei, iar lumea o sa-i caute in dormitor

Ne-am bucurat că, am scăpat de PSD! Nu am scăpat. Tot ei sunt dar, sub altă denumire știa el ILIESCU cînd a spus pluripartitism( să fiu scuzat dacă noțiunea nu-i corectă) ne schimbăm noi între noi. I-ar voii ( noi)m-ai aveți de așteptat.

Cam câte voturi sunt impotrivă si abțineri vedem câți cinstiți au

Este o sărăcie in tot si in toate, in tara asta iar ei finanțează buzunarul cuiva, cu nume de cod academia!

UDMR/u dc nu e trecut ca minoritate??? Nu înțeleg de ce au “majoritate”..

și PNL e tot acolo.

Good vibes

PNL ești o mizerie!

O picatura,n tr,un ocean,dar bine si asaAr fi bine sa va mai sortati si,ntre voi ,asta cu plus ne,am mai lovit o perioada,n romania si nu prea a fost de bun augur,Ciolos cu cativa acoliti au cam calcat cu strambul si lumea nu uita

USR-PLUS pana in prezent este singura coalitie care merita ALEASA!

Oare suntem chiori? Oare nu vedem că singurul partid normal este USR ? Chiar nu ne ajută intelectul ?

Fiecare pasare piere , pe cocul, ei🙅

Scuzați, despre ce academii fictive e vorba.?

Nu sa schimbat si nici nu o sa se schimbe. Pt ca ei ai studiat ce înseamnă comunismul si hoția ...nimic altceva

Rușinos d-le Orbán ...

Ati descoperit apa calda! Evident : aceeasi Marie cu alta palarie!

Ca sa stiti unde merg banii Europeni care nu trebuie inapoiati

15 UDEMERISTI AVEM IN PARLAMENT,NU E CAM MULT?SE MAI FACE RECENSAMANTUL SAU SE MERGESIASA?

Două academii :)) una a prostiei și cealaltă a hoție sau ?

Ce-i aia academie fictiva?

Care partid "Pro Europa" oameni buni?🤨

:Rusine!

Ne vedem la alegeri PNL psd UDMR și pro România

DNA pentru ce mai e ?

pro europa?

View more comments

1 hour ago

Uniunea Salvați România - USR

Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate, se află la DNA pentru a oferi detalii noi într-un dosar care se referă la posibile fraude realizate prin UNIFARM și achiziții de măști neconforme.

Deputatul USR a denunțat constant, în această perioadă de criză de sănătate, modul suspect prin care Ministerul Sănătății, Unifarm și alte spitale conduse de manageri numiți politic au achiziționat, la suprapreț echipamente de protecție de proastă calitate din China.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Un USR ist COMPETENT ; FELICITARI dle Ungureanu !!!

Va sustinem d-le Ungureanu!

Bravo respect d le.Ungureanu

Go, Emanuel! ✌

Succes

E un om dus cu capu. Nu-i de mirare ca e din USR . Asa sunt cei din USR. Niste dezaxati.

View more comments

1 hour ago

Cristian Ghinea

Iar deleagă Boloș semnătura ca să fenteze conflictul de interese

Un secretar de stat MFE este împuternicit oficial de Prim-Ministru să semneze „documentele programatice naționale care rezultă din activitatea de planificare pentru exercițiul financiar 2021-2027”. Din nou 🙂

Am semnalat de mai multe ori, public și foarte serios, că Marcel Boloș este în conflict grav de interese, am publicat și ștatul de funcții de unde reiese această situație - aici: www.facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial/photos/a.275921472500479/2830917977000803/?type=3&theater

De câte ori a fost întrebat, a dat-o la întors; însă atunci când trebuie să semneze, nu mai e așa simplu. Iată că se retrage de la semnarea celor mai importante documente pentru România. Deci, Boloș comunică public pe toate temele astea, se laudă cu ce propune, împarte în stânga și în dreapta idei mărețe, dar la fiecare tură când trebuie să semneze ceva, apare un ordin de prim-ministru prin care Orban îl deleagă pe un secretar de stat să semneze. De ce? Pentru că Boloș nu are voie, își face post de director pentru sine în noua programare, deci ar fi în conflict de interese.

Situația e complet ridicolă: dacă există un conflict de interese, așa cum susțin eu, atunci nu ieși din el dacă te ocupi de tot, mai puțin de semnătură. E ilogic complet. Asta e esența conflictului de interese: că participi și ei iei decizii (cum și spune regulamentul european). Dacă Boloș nu e în conflict de interese, cum susține el, atunci de ce mai e nevoie de aceste decizii prin care nu semnează el?

Poate fi anulat tot acest efort ulterior? Da, evident. Marcel Boloș proiectează tot sistemul fiind în conflict de interese și nu iese din el prin delegarea semnăturii.

Dacă tot am ajuns în acest punct mai este o soluție simplă: Marcel Boloș să demisioneze din poziția pe care a blocat-o la Ministerul Transporturilor, fără posibilitate de a se întoarce acolo.

Hai, Marcele, curaj: fă ce trebuie.

PNL, cât te mai faci de râs cu Boloș?
... See MoreSee Less

Iar deleagă Boloș semnătura ca să fenteze conflictul de intereseUn secretar de stat MFE este împuternicit oficial de Prim-Ministru să semneze „documentele programatice naționale care rezultă din activitatea de planificare pentru exercițiul financiar 2021-2027”. Din nou :)Am semnalat de mai multe ori, public și foarte serios, că Marcel Boloș este în conflict grav de interese, am publicat și ștatul de funcții de unde reiese această situație - aici: https://www.facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial/photos/a.275921472500479/2830917977000803/?type=3&theaterDe câte ori a fost întrebat, a dat-o la întors; însă atunci când trebuie să semneze, nu mai e așa simplu. Iată că se retrage de la semnarea celor mai importante documente pentru România. Deci, Boloș comunică public pe toate temele astea, se laudă cu ce propune, împarte în stânga și în dreapta idei mărețe, dar la fiecare tură când trebuie să semneze ceva, apare un ordin de prim-ministru prin care Orban îl deleagă pe un secretar de stat să semneze. De ce? Pentru că Boloș nu are voie, își face post de director pentru sine în noua programare, deci ar fi în conflict de interese. Situația e complet ridicolă: dacă există un conflict de interese, așa cum susțin eu, atunci nu ieși din el dacă te ocupi de tot, mai puțin de semnătură. E ilogic complet. Asta e esența conflictului de interese: că participi și ei iei decizii (cum și spune regulamentul european). Dacă Boloș nu e în conflict de interese, cum susține el, atunci de ce mai e nevoie de aceste decizii prin care nu semnează el?Poate fi anulat tot acest efort ulterior? Da, evident. Marcel Boloș proiectează tot sistemul fiind în conflict de interese și nu iese din el prin delegarea semnăturii. Dacă tot am ajuns în acest punct mai este o soluție simplă: Marcel Boloș să demisioneze din poziția pe care a blocat-o la Ministerul Transporturilor, fără posibilitate de a se întoarce acolo. Hai, Marcele, curaj: fă ce trebuie. PNL, cât te mai faci de râs cu Boloș?

1 hour ago

Cristina Prună

La începutul acestui an, reușeam, noi cei din USR, să amendăm legea bugetului de stat pentru a tăia la zero finanțarea pentru Academia Oamenilor de Știință.

Probabil nici nu ați auzit de ea. E o sinecură din banii noștri care chipurile face cercetare.

Astăzi a fost reintrodusă finanțarea de 10 milioane de lei.

USR a fost singurul partid care a votat ÎMPOTRIVĂ.

Știți cine a votat pentru, nu mai spun eu.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Academia oamenilor de stiinta trebuie sa existe si este bine ca este finantata.Problema este daca aceasta academie este libera sau nu ,de dispoziitile din partea partidelor politice. Nu ar fi rau sa exprimati sintetic ce a facut pana acum aceasta academie si ce ar fi trebuit sa faca .S-ar putea odata cu desfiintarea acestei academii sa desfiintam tot ce inseamna stiinta in tara asta.

La grămadă cu votul pt scopirea legii pt educația sexuală, sau cum a trecut?

mai bine votez cu PSD decat sa mai votez cu useristii astia. macar dragnea e hot pe fata stie toata lumea ca e acolo sa fure bani de la stat si sa dea tepe. dar voi astia care tot impingeti propaganda gaylor de educatie sexuala la gradinita si a vaccinarii obligatorii sunteti de 10 ori mai rai

View more comments

1 hour ago

Nicu Fălcoi

Legea vizând ridicarea mașinilor abandonate de pe domeniul public a fost adoptată

Legea pe care am inițiat-o și depus-o în Parlament la finalul anului trecut, privind ridicarea de pe domeniul public a mașinilor abandonate, a trecut azi de plenul Camerei Deputaților, cu 248 de voturi "pentru" și o abținere, dintr-un total de 249 de deputați prezenți și va intra în vigoare, imediat după promulgarea ei.

Săptămâna trecută, Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților a dat raport favorabil, în unanimitate, proiectului meu de lege.

Imediat ce această lege va începe să se aplice, perioada în care vehiculele pot rămâne neutilizate pe drumurile și în parcările publice va fi scurtată de la 1 an la 6 luni, definiția actuală a termenului ”vehicule fără stăpân” va fi modificată pentru a include și acele vehicule înmatriculate în străinătate, care nu puteau fi ridicate, din simplul motiv că nu au numere de înmatriculare românești, iar un vehicul va fi considerat abandonat dacă a fost lăsat pe drumuri/parcări publice mai mult de 6 luni fără ITP și asigurare RCA în vigoare și proprietarul nu a plătit impozitul aferent.
... See MoreSee Less

Legea vizând ridicarea mașinilor abandonate de pe domeniul public a fost adoptatăLegea pe care am inițiat-o și depus-o în Parlament la finalul anului trecut, privind ridicarea de pe domeniul public a mașinilor abandonate, a trecut azi de plenul Camerei Deputaților, cu 248 de voturi pentru și o abținere, dintr-un total de 249 de deputați prezenți și va intra în vigoare, imediat după promulgarea ei. Săptămâna trecută, Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților a dat raport favorabil, în unanimitate, proiectului meu de lege. Imediat ce această lege va începe să se aplice, perioada în care vehiculele pot rămâne neutilizate pe drumurile și în parcările publice va fi scurtată de la 1 an la 6 luni, definiția actuală a termenului ”vehicule fără stăpân” va fi modificată pentru a include și acele vehicule înmatriculate în străinătate, care nu puteau fi ridicate, din simplul motiv că nu au numere de înmatriculare românești, iar un vehicul va fi considerat abandonat dacă a fost lăsat pe drumuri/parcări publice mai mult de 6 luni fără ITP și asigurare RCA în vigoare și proprietarul nu a plătit impozitul aferent.

Comment on Facebook

Foarte bine, baza de date cu masinile care au platite taxele si epavele cu numere de Bulgaria la otelaria electrica din Hunedoara.

Dar cu transportul in comun ce veti face trebuie troleibuz noi ce ziceti

1 hour ago

Emanuel Ungureanu - Deputat USR

HOȚII!

DNA, să vină să vă ia!

Astăzi, de la ora 14, am depus la DNA o sesizare penală împotriva unor manageri de spitale din Cluj-Napoca care și-au bătut joc de banii publici și de banii proveniți din donațiile clujenilor, cumpărând, în plină panică de Covid 19, echipamente de protecție și măști de proastă calitate fără certificate de conformitate, la preturi exorbitante.

Ieri, într-un festival de ipocrizie, cum rar mi-a fost să văd în viața mea, la primăria Cluj s-a desfășurat un spectacol grețos, ca pe vremea lui Ceaușescu, în care, autoritățile locale și centrale care au lăsat spitalele din Cluj în pielea goală și-au arogat merite pentru numărul mic de victime ale COVID la Cluj.

În plină pandemie, politruci ca: Moisescu de la DSP, Constantea de la Clujana, Abrudean de la prefectură și alți penelei sau pesedei, și-au arogat merite necuvenite pentru modul exemplar în care s-au comportat majoritatea clujenilor în intervalul 15 martie-15 mai.

Fără nicio rușine, primăria Cluj și alte instituții ale statului român, au omis să vorbească despre ajutorul URIAȘ pe care l-au primit spitalele din Cluj de la grupul civic "Vă ajutăm din Cluj" sau alte organizații umanitare.

Fără acești oameni minunați și donațiile unor bănci sau firme din Cluj, personalul medico-sanitar din oraș sau județ ar fi fost infectate și Clujul ar fi ajuns în situația Sucevei.

Așa cum am promis, toți cei care au furat în timpul pandemiei, vor fi deferiți justiției.

Nu putem ierta și nu putem uita!

www.monitorulcj.ro/actualitate/80817-dezbatere-cu-scantei-pe-tema-sanatatii-la-primarie-ungureanu...

transilvaniareporter.ro/coronavirus/dezbaterea-publica-pe-sanatate-intre-totul-e-bine-si-gesturi-...
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Domnule Emanuel daca ati putea verifica si Maternitatea Cuza Voda. .Iasi ..un etaj este tinut gol si circuitele sunt incorecte. ....

VORBA AIA:DA-I -NAINTE CU TUPEU! Sanatate!

Avem nevoie de cati mai multi oameni ca dumneavoastra domnule Ungureanu. Aveti grija cu nenorocitii astia ca sunt periculosi.

Dacă era psdul la putere nu mai aveai atîta curaj! Vin alegerile?

Bună ziua MULT respect.....👏👏👏✌

Tot respectul pentru tot ce faceți.cand coruptia nu mai este si situatia in care suntem se va schimba.

Respect pentru munca dumneavoastra!!!

Bravooo respect cu inca 100 ,ca acest om s ar schimba Romaniaaa

Respect !

Doamne ferește ce am ajuns 😢

Afara nu-i obligatoriu Masca!

Felicitări pentru implicare !!!

Succes!

ce nebuna e aia cu masca ei 😂🤦‍♂️

Bravoooooooo

STIMĂ..

Bravooo domnule Ungureanu

A cui e Unifarm???

Felicitariiiiii

Trist !

Buna ziua.

Bă ! Furați Curent

View more comments

1 hour ago

Cătălin Drulă

UPDATE Legea cu milioanele pentru sinecuri (fake-Academia Oamenilor de Știință) a trecut cu voturile PSD, PSD2 (Ponta), dar... și PNL.

Deci USL vrea sinecuri de 10 milioane de lei din bani publici. În plină criză. Bine de știut.

Cum vă simțiți să știți că 250 de aleși prieteni cu USL membri ai fake-Academiei vor primi câte 2000 de lei lunar din banii voștri?

Doar USR a votat împotrivă.

După ce tot USR reușise la începutul anului tăierea la ZERO a finanțării de la bugetul de stat pentru fabrica de sinecuri AOSR.

N-a durat mult minunea.

#USL #sinecuri
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bai nene, nici sinecurile astea nu mai sunt ce au fost. Doar 2000 de lei, pe bune?

Din păcate tot ei dictează totul în parlament.

Minunea??? HahahahaaaCând nu a fost PNL USL?

Sa le dam cu "bip"!

Cătălin Drulă, oribil ce s-a întâmpla. Sper ca tot partidul și toti liderii sa facă ia poziție și sa iasă in presa împotriva mizeriei asteia.

View more comments

2 hours ago

Dan Barna

Încă un episod în care PSD și PNL încearcă să confiște o temă care ne privește pe toți și lucrurile se sfârșesc în decizii ale CCR care puteau fi lesne evitate.

În privința stabilirii datei alegerilor locale, Guvernul PNL a legiferat unde nu trebuia să legifereze, iar PSD, ALDE și Pro-România au intervenit în Parlament fără să gândească prea mult, doar din dorința de a-și crea încă un avantaj electoral.

Stabilirea datei alegerilor trebuie să fie o decizie tehnică în care toată lumea trebuie să accepte că se pleacă în mod egal de la linia de start. Impunerea cu forța a unei date care avantajează unul sau altul dintre partide nu este nici democratică, nici inteligentă.

Comunitățile noastre merită o competiție cinstită din care să câștige cel mai bun, nu cel care a măsluit jocul.

Partidele parlamentare trebuie să se întâlnească urgent pentru consultări pe tema localelor, astfel încât să ieșim din logica meciului putere-opoziție care, în acest caz, nu face decât să provoace pagube și să arunce încă o umbră asupra felului în care se iau decizii în România.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Eu cred că alegerile trebuie să vină cât mai repede. Lălăiala asta cu PSD atotputernic în parlament ne costă. Așa că, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Oricum, USR vroia anticipate, deci ar fi normal să pledeze pentru desfășurarea cât mai rapidă a alegerilor.

Partidele vechi nu au reușit să facă curățenie în propria ogradă.Toti oamenii responsabili se vor alătura cu siguranță celor ce vor binele poporului român. Pregătiți-vă de guvernare!

Nu este o surpriza din partea lor voi sa va faceti treaba aratatile oamenilor ce puteti voi si ce pot ei si atunci lumea va alege .....

Ceva normal pt PNL si PSD. Ce au facut ei democratic in România?

Ești ridicol!

Dar despre alegeri in 2 tururi ce se mai aude?

FORȚĂ MULTĂ USR !TREBUIE SĂ TERMINĂM DEFINITIV CU ACESTE PARTIDE CORUPTE, CARE NE CONDUC DE 30 DE ANI, ȘI AU FĂCUT NU MAI RĂU POPORULUI ROMÂN DIN ROMÂNIA, AU FĂCUT LEGII ȘI SE JOACĂ ÎNTRE PSD PLUS PNL CU ACESTE LEGII SĂ LE FIE BINE NU MAI ÎN FAVOAREA LOR PENTRU A TRĂI BINE MERSI FAMILILE LOR DIN ROMÂNIA !CORUPȚIA UCIDE ÎN ROMÂNIA!

Dan Barna,dati-va demisia de onoare si lasati partidul sa creasca! Trageti partidul in jos!!! Romania are nevoie de USR,nu de dumneavoastra!!!

Pnl și PSD aceeași mizerie! • Azi au votat cot la cot modificarea idioată, din educație sexuală în educație sanitară și au introdus acordul scris al părinților. Părinții responsabili și-l vor da, dar cei care nu se interesează de copii, le beau alocațiile, nu vor merge la școală să-și depună acordul. Si tocmai acești copii care chiar ar avea nevoie, nu vor beneficia de educație sexuală. • De asemenea, PSD&PNL au votat cot la cot refinanțarea AOR, o fake academie, cu zero rezultate, care ne costă 10 milioane lei. USR reușise printr-un amendament la legea bugetului să îi taie finanțarea.

View more comments

2 hours ago

Cornel Zainea

Un Parlament plin de incompetenți

După 2 luni de pandemie, deputații încă n-au învățat să folosească tabletele pentru a vota online. Statul a cheltuit mulți bani cu achizitia lor, specialiștii STS și de la Parlament au investit timp la crearea softului. Deputaților le e greu să apese pe ecran.

Preferă să sune prin telefon: “Votez Pentru la toate punctele de pe ordinea de zi.” Cum să digitalizeze astfel de oameni țara?
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

"Pentru la toate punctele"? 😂😂😂

Unde e noutatea..?în parlament sunt analfabeții Românie..de ce le-ați dat tablete,ei au nevoie de abecedare ..??

Dinozauri.

2 hours ago

Nicu Fălcoi

Curtea Constituțională tocmai a declarat neconstituțională Ordonanța de Urgență de prelungire a mandatelor aleșilor locali.
CCR a respins și legea prin care Parlamentul ar fi urmat să decidă data alegerilor locale, propusă de PSD, ALDE și ProRomânia.

Sursă imagine: hotnews.ro
... See MoreSee Less

Curtea Constituțională tocmai a declarat neconstituțională Ordonanța de Urgență de prelungire a mandatelor aleșilor locali. CCR a respins și legea prin care Parlamentul ar fi urmat să decidă data alegerilor locale, propusă de PSD, ALDE și ProRomânia. Sursă imagine: hotnews.ro

Comment on Facebook

Cata prostie in capul lor n am mai vazut la alte popoare(civilizate) decat la noi!Unde sunt marii constitutionalisti gen Nicolicea,Iordache,PontaTariceanu,Etc...Vai de noi cine ne conduce!

In sfirsit de aceasta data nu a reușit să blocheze CCR n camere ascunse să-i oblige sa aprobe ce vor hoți gunoiele

2 hours ago

Florina Presadă

CCR tocmai ne-a spus că parlamentarii „juriști” ai PSD ar trebui să se lase de adoptat legi care servesc interesul propriului partid.

Modificările pe care le-au adus la ordonanța de urgență și propunerea legislativă privind data alegerilor locale au fost declarate neconstituționale. Atât au putut domnii Ciolacu, Ponta, Tăriceanu și Kelemen.

România are nevoie de legi clare și legislație care să respecte exigențele constituționale. Dar când PSD/ALDE/ProRomânia/UDMR nu vor decât să negocieze cum vor stabilirea datei alegerilor ca să rămână și ei relevanți politic, suferim cu toții. Din păcate, nu e prima dată când aceste partide se folosesc de majoritățile parlamentare pentru interesele lor de partid.

Iubiți România cu ochii deschiși!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Previziune : Dorneanu de la CCR, Tudorel Toader, Florin Iordache și Viorica Dăncilă vor ajunge la pușcărie pentru favorizarea infractorilor din politică și pentru slăbirea actului din Justiție cu rea credință .

2 hours ago

Vlad Alexandrescu

Propunerile Jandarmeriei privind adunările publice ne aduc aminte de era Dragnea.

Propunerile publicate de presă și care ar urma să înlocuiască integral Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice limitează semnificativ dreptul constituțional al cetățenilor români de a protesta public și constituie o palmă dată democrației românești și o dovadă că șefii Jandarmeriei nu au înțeles nimic din evenimentele de pe 10 august 2018.

În proiectul devenit public, Jandarmeria vrea ca manifestările publice „să nu afecteze starea de normalitate în societate”, să nu fie contrare „bunelor moravuri” și protestatarii să nu defăimeze națiunea.

Jandarmeria Română a primit săptămâna trecută o propunere legislativă la care se lucrează în Parlament, într-un grup transpartinic și alături de organizațiile neguvernamentale specializate în libertatea de exprimare și drepturile omului, dar a preferat s-o ignore complet și să avanseze alte modificări care lasă loc interpretărilor și abuzurilor.

Sper ca această inițiativă, și nu proiectul de lege ieșit din sertarele Jandarmeriei, să devină lege. Legea pe care noi o vom propune preia standardele internaționale și recomandările OSCE/ODIHR și ale Comisiei de la Veneția în materie de libertate de exprimare și adunări publice. România este stat de drept și nu trebuie să devină un stat polițienesc.

Marcel Vela nu trebuie să continue proiectele lui Carmen Dan! Cer ministrului de Interne, Marcel Vela să anunțe public dacă susține aceste propuneri ale Jandarmeriei! Dacă șefii Jandarmeriei vor să restrângă dreptul constituțional al românilor de a protesta, ei trebuie să plece acasă! Dreptul cetățenilor de a protesta nu trebuie îngrădit!

Voi vota împotriva oricărui proiect care nu ține cont de contribuția societății civile și restrânge drepturile constituționale!
... See MoreSee Less

Propunerile Jandarmeriei privind adunările publice ne aduc aminte de era Dragnea. Propunerile publicate de presă și care ar urma să înlocuiască integral Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice limitează semnificativ dreptul constituțional al cetățenilor români de a protesta public și constituie o palmă dată democrației românești și o dovadă că șefii Jandarmeriei nu au înțeles nimic din evenimentele de pe 10 august 2018.În proiectul devenit public, Jandarmeria vrea ca manifestările publice „să nu afecteze starea de normalitate în societate”, să nu fie contrare „bunelor moravuri” și protestatarii să nu defăimeze națiunea.Jandarmeria Română a primit săptămâna trecută o propunere legislativă la care se lucrează în Parlament, într-un grup transpartinic și alături de organizațiile neguvernamentale specializate în libertatea de exprimare și drepturile omului, dar a preferat s-o ignore complet și să avanseze alte modificări care lasă loc interpretărilor și abuzurilor.Sper ca această inițiativă, și nu proiectul de lege ieșit din sertarele Jandarmeriei, să devină lege. Legea pe care noi o vom propune preia standardele internaționale și recomandările OSCE/ODIHR și ale Comisiei de la Veneția în materie de libertate de exprimare și adunări publice. România este stat de drept și nu trebuie să devină un stat polițienesc.Marcel Vela nu trebuie să continue proiectele lui Carmen Dan! Cer ministrului de Interne, Marcel Vela să anunțe public dacă susține aceste propuneri ale Jandarmeriei! Dacă șefii Jandarmeriei vor să restrângă dreptul constituțional al românilor de a protesta, ei trebuie să plece acasă! Dreptul cetățenilor de a protesta nu trebuie îngrădit!Voi vota împotriva oricărui proiect care nu ține cont de contribuția societății civile și restrânge drepturile constituționale!

Comment on Facebook

Partea cu recomandările OSCE/ODIHR este unica cale democratică în astfel de probleme. Sper să reușiți.

Si ce e rau in propunerea jandarmeriei? Ideea ca propunerile legislative sa fie facute/discutate/aprobate/avizate/... de "organizatii neguvernamentale", de oameni care nu reprezinta pe nimeni pentru ca nu au fost alesi, de specialisti inventati e neproductiva si periculoasa.

Alături de Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și oamenii săi au pus sistematic umărul la distrugerea statului de drept în România, la blocarea luptei anticorupție și la albirea dosarelor politicienilor. În octombrie 2019, reprezentanții ALDE se dădeau peste cap și se transformau în susținători ai Guvernului PNL. Negociau chiar și funcții de secretar de stat în noul Cabinet.

Azi, toți deputații ALDE au anunțat că se afiliază grupului PSD. S-au întors la matcă așadar, arătând încă o dată ce înseamnă politica românească de 30 de ani încoace.

PSD aliat cu PNL sub umbrela USL, PNL aliat cu PC-ul lui Dan Voiculescu sub umbrela Alianței de Centru Dreapta, ALDE aliat cu PC, ALDE aliat cu PSD, ALDE colaborator al PNL, UDMR aliat cu oricine a fost la putere, Pro România desprins din PSD și revenit alături de PSD, etc.

USR nu este așa. USR s-a născut din rândul societății civile tocmai ca un răspuns la modul în care au înțeles partidele „tradiționale” să facă politică și să îi reprezinte pe români.

Suntem aliați doar cu cetățenii și vom continua să luptăm pentru ca vocea lor să fie auzită, pentru „Fără penali în funcții publice”, pentru o politică fără jocuri murdare, fără înțelegeri transpartinice locale sau naționale pentru drenarea banului public și sărăcirea românilor.

În 2020, la urne, este momentul să arătăm că a trecut timpul vechii clase politice!
... See MoreSee Less

Alături de Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și oamenii săi au pus sistematic umărul la distrugerea statului de drept în România, la blocarea luptei anticorupție și la albirea dosarelor politicienilor. În octombrie 2019, reprezentanții ALDE se dădeau peste cap și se transformau în susținători ai Guvernului PNL. Negociau chiar și funcții de secretar de stat în noul Cabinet.Azi, toți deputații ALDE au anunțat că se afiliază grupului PSD. S-au întors la matcă așadar, arătând încă o dată ce înseamnă politica românească de 30 de ani încoace.PSD aliat cu PNL sub umbrela USL, PNL aliat cu PC-ul lui Dan Voiculescu sub umbrela Alianței de Centru Dreapta, ALDE aliat cu PC, ALDE aliat cu PSD, ALDE colaborator al PNL, UDMR aliat cu oricine a fost la putere, Pro România desprins din PSD și revenit alături de PSD, etc.USR nu este așa. USR s-a născut din rândul societății civile tocmai ca un răspuns la modul în care au înțeles partidele „tradiționale” să facă politică și să îi reprezinte pe români. Suntem aliați doar cu cetățenii și vom continua să luptăm pentru ca vocea lor să fie auzită, pentru „Fără penali în funcții publice”, pentru o politică fără jocuri murdare, fără înțelegeri transpartinice locale sau naționale pentru drenarea banului public și sărăcirea românilor.În 2020, la urne, este momentul să arătăm că a trecut timpul vechii clase politice!

Comment on Facebook

Canaliile astea sunt votate de niște tembeli și nu vor dispărea atâta timp cât, țara asta este dominată de mediocrii și analfabeți funcționali.

Credeam ca sunt cu carnetul de partid (comunist) in mana ...a da , il au in telefon !

🤦‍♂️ Baga Doamne Covidu" in infectia asta de guvern care a distrus Romania de 30 de ani! :(((((

Observ că prin migrările repetate ale traseiștilor, PNL a devenit PNLSD și reprezintă dreapta liberal-social-democratică, iar PSD a devenit PSDL și reprezintă stânga social-democrat-liberală.Mai înțelege cineva ceva?

TILHARRILORRR ..... STIU O VORBA ,..... CINE RIDE LA URMĂ ?? ....

Draga USR, ai uitat sa pui in imagine inca doi politicieni-emblema: unul galben si altul care la 30 oct 2015 inca era PM.Atat.

USR SI PLUS SUNT SINGURA OPTIUNE BUNA PENTRU ROMANIA!

Ne ajuta PNL sa uitam de dosarul 10 august. Aceeasi mizerie!

Aceste doua exemplare de cercopiteci Danubian'o -Carpațini ......☻😆

Prostituție la nivel înalt. Într-o țară profund moral creștină. Incepe stripteasul . Care linge mai bine???

Chiar au motiv sa rada cu gura pana la urechi noi am rămas tot "multi si prosti" !!!RUSINE !!!🤪😝😜😝😜😷😷

PUPINCURISTI ca si seful lor . O specie des intalnita in politica Romaniei , indivizi fara coloana vertebrala , vanatori de ciolan .

ALDE ,PSD, PNL, aceeași mizerie , traseism politic ca la piață

Pare compromisă definitiv ideea de parlament.

Cine seamana se adun hoti inpreuna.

De-abea asteptam .

Hai băieți hai că se poate.... Nu aș fi mirat ca Tăriceanu să ajungă președinte la PSD.

Lipseste din poza Sica Mandolina 😂

Își râd de noi.

Go USR!

Oare USR ce face? 😀

......a o l e ooooo!

Nu la urne mizeria USL- ista trebuie sa plătească pentru lovitura de stat din ROMÂNIA.

La urne! Tocmai s-a pronunțat CCR în privința alegerilor: guvernul stabilește data alegerilor,nu parlamentul,cum dorea PSD.

View more comments

Mâine voi depune un proiect de modificare a Codului Muncii care cuprinde măsuri de flexibilizare și susținere a familiei, măsuri discutate timp de mai multe săptămâni în interiorul USR. Am internalizat multe dintre comentariile și propunerile colegilor mei și le-am luat în considerare la stabilirea formei finale a proiectului de lege pe care îl puteți găsi aici:

bit.ly/FlexiMuncaPrisnel

Îi mulțumesc în mod special colegei noastre Teodora Stoian, membru al Biroului Național USR, avocat specializat în dreptul muncii, a cărei expertiză a fost extrem de importantă pentru a ancora în realitate ideile legislative propuse.

Mă aștept ca proiectul de lege să fie bine primit atât de mediul de afaceri cât și de cetățeni pentru că firmele și salariații solicită de ani de zile relaxarea programelor de muncă astfel încât un echilibru între viața personală și viața profesională să fie mai ușor realizabil. De la momentul promulgării, din 2003, Codul Muncii nu a suferit modificări în ceea ce privește soluțiile de flexi muncă pe care le reglementează, deși condițiile de piață, chiar și în lipsa presiunii suplimentare a pandemiei o cereau.

Relansarea economiei României poate fi făcută doar în condițiile în care vor fi implementate măsuri reale de flexibilizare și adaptare a pieței muncii astfel încât în actualul context dominat de efectele pandemiei, salariații să poată să aibă timp suficient pentru îngrijirea copiilor și a rudelor în vârstă.

#reconstruimîmpreună
... See MoreSee Less

Mâine voi depune un proiect de modificare a Codului Muncii care cuprinde măsuri de flexibilizare și susținere a familiei, măsuri discutate timp de mai multe săptămâni în interiorul USR. Am internalizat multe dintre comentariile și propunerile colegilor mei și le-am luat în considerare la stabilirea formei finale a proiectului de lege pe care îl puteți găsi aici: https://bit.ly/FlexiMuncaPrisnelÎi mulțumesc în mod special colegei noastre Teodora Stoian, membru al Biroului Național USR, avocat specializat în dreptul muncii, a cărei expertiză a fost extrem de importantă pentru a ancora în realitate ideile legislative propuse. Mă aștept ca proiectul de lege să fie bine primit atât de mediul de afaceri cât și de cetățeni pentru că firmele și salariații solicită de ani de zile relaxarea programelor de muncă astfel încât un echilibru între viața personală și viața profesională să fie mai ușor realizabil. De la momentul promulgării, din 2003, Codul Muncii nu a suferit modificări în ceea ce privește soluțiile de flexi muncă pe care le reglementează, deși condițiile de piață, chiar și în lipsa presiunii suplimentare a pandemiei o cereau.Relansarea economiei României poate fi făcută doar în condițiile în care vor fi implementate măsuri reale de flexibilizare și adaptare a pieței muncii astfel încât în actualul context dominat de efectele pandemiei, salariații să poată să aibă timp suficient pentru îngrijirea copiilor și a rudelor în vârstă.#reconstruimÎmpreună

3 hours ago

Cristina Prună

Apropo de afilierea parlamentarilor ALDE, în frunte cu Varujan Vosganian, la PSD.

În urmă cu 24 de ani, Varujan Vosganian se prezenta în fața electoratului român ca un om nou, un politician autentic de dreapta și enunța niște principii care, pentru acea vreme, după șase ani de „democrație originală” dominată de Patrulaterul Roșu (PDSR, PRM, PUNR și PSM), păreau o adevărată gură de oxigen. Atunci, marea gândire economică a acestui grup de partide toxice pentru România era sintetizată de lozinca „nu ne vindem țara”. Era de fapt o umbrelă pentru activul de partid comunist și al urmașilor lui, sub care să controleze bucăți din economia țării, prin furturi și acte de corupție. Auzim această lozincă și astăzi, tot din aceași colț roșu dar, în acele vremuri atât de tulburi pentru societatea noastră, vocile care indicau o alternativă occidentală pentru România începeau să fie privite cu simpatie.

Domnul Vosganian înființase un partid, PAR - Alternativa României, care avea să facă parte din Convenția Democrată. Vrând ca, în jurul PAR, să unifice toate forțele de dreapta la alegerile din anul 2000, domnul Vosganian a fost absorbit, cu tot cu partidul său, prin 2003, de PNL.

De curând, am dat peste un interviu acordat de domnia sa în Curierul Național, să fi fost prin 1999, înainte de alegerile parlamentare care aveau să fie câștigate de PDSR și să propulseze PRM pe locul secund. La vremea aceea PAR își schimba numele în Uniunea Forțelor de Dreapta, iar domnul Vosganian spunea că „cel mai mare pericol este revenirea stângii la putere” iar PNL era privit ca un partener al unui nou drum politic, dar care „trebuia să respecte anumite condiții.”

Între timp, cel mai mare pericol pentru domnul Vosganian, după trecerea la PNL, nu a mai fost Stânga.

Nu trecuseră trei ani de când ajunsese la liberali și domnul Vosganian ajungea ministrul Economiei, ulterior, urmărit de DIICOT, într-un dosar deschis în anul 2013. Domnul Vosganian a fost acuzat că, în perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, a semnat în calitate de ministru al Economiei și a susținut în Guvern o serie de memorandumuri și ordine prin care grupul Interagro, condus de Ioan Niculae, a beneficiat de gaze naturale la preț preferențial de la Romgaz. Ce l-a salvat pe domnul Vosganian de un posibil proces lung și sinuos nu a fost mirul, ci imunitatea parlamentară.

Trist este că domnul Vosganian, cu un început promițător în elita politicii românești, a sfârșit, astăzi, după 24 de ani, să fie remorcat de PSD, adică de cel mai mare pericol la adresa României, pe care chiar dumnealui l-a definit așa. Astăzi, grupul parlamentar ALDE de la Camera Deputaților s-a afiliat celui al PSD, în numele unei ideologii de supraviețuire, de acces la putere.

Traseul politic al domnului Vosganian este o lecție și pentru noi, USR. Este un exemplu standard de „așa nu!”, pentru că domnul Vosganian a dat dovadă de carențele politicianului vechi, adică oportunism și compromitere morală. Domnul Vosganian a ajuns, astăzi, prizonierul a ceea ce a mai rămas din Patrulaterul Roșu, structura care a ținut România în loc 30 de ani și se afiliază vocilor care vor ca România să rămână la ani lumină de Occident.
... See MoreSee Less

Apropo de afilierea parlamentarilor ALDE, în frunte cu Varujan Vosganian, la PSD.În urmă cu 24 de ani, Varujan Vosganian se prezenta în fața electoratului român ca un om nou, un politician autentic de dreapta și enunța niște principii care, pentru acea vreme, după șase ani de „democrație originală” dominată de Patrulaterul Roșu (PDSR, PRM, PUNR și PSM), păreau o adevărată gură de oxigen. Atunci, marea gândire economică a acestui grup de partide toxice pentru România era sintetizată de lozinca „nu ne vindem țara”. Era de fapt o umbrelă pentru activul de partid comunist și al urmașilor lui, sub care să controleze bucăți din economia țării, prin furturi și acte de corupție. Auzim această lozincă și astăzi, tot din aceași colț roșu dar, în acele vremuri atât de tulburi pentru societatea noastră, vocile care indicau o alternativă occidentală pentru România începeau să fie privite cu simpatie.Domnul Vosganian înființase un partid, PAR - Alternativa României, care avea să facă parte din Convenția Democrată. Vrând ca, în jurul PAR, să unifice toate forțele de dreapta la alegerile din anul 2000, domnul Vosganian a fost absorbit, cu tot cu partidul său, prin 2003, de PNL. De curând, am dat peste un interviu acordat de domnia sa în Curierul Național, să fi fost prin 1999, înainte de alegerile parlamentare care aveau să fie câștigate de PDSR și să propulseze PRM pe locul secund. La vremea aceea PAR își schimba numele în Uniunea Forțelor de Dreapta, iar domnul Vosganian spunea că „cel mai mare pericol este revenirea stângii la putere” iar PNL era privit ca un partener al unui nou drum politic, dar care „trebuia să respecte anumite condiții.”Între timp, cel mai mare pericol pentru domnul Vosganian, după trecerea la PNL, nu a mai fost Stânga. Nu trecuseră trei ani de când ajunsese la liberali și domnul Vosganian ajungea ministrul Economiei, ulterior, urmărit de DIICOT, într-un dosar deschis în anul 2013. Domnul Vosganian a fost acuzat că, în perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, a semnat în calitate de ministru al Economiei și a susținut în Guvern o serie de memorandumuri și ordine prin care grupul Interagro, condus de Ioan Niculae, a beneficiat de gaze naturale la preț preferențial de la Romgaz. Ce l-a salvat pe domnul Vosganian de un posibil proces lung și sinuos nu a fost mirul, ci imunitatea parlamentară.Trist este că domnul Vosganian, cu un început promițător în elita politicii românești, a sfârșit, astăzi, după 24 de ani, să fie remorcat de PSD, adică de cel mai mare pericol la adresa României, pe care chiar dumnealui l-a definit așa. Astăzi, grupul parlamentar ALDE de la Camera Deputaților s-a afiliat celui al PSD, în numele unei ideologii de supraviețuire, de acces la putere. Traseul politic al domnului Vosganian este o lecție și pentru noi, USR. Este un exemplu standard de „așa nu!”, pentru că domnul Vosganian a dat dovadă de carențele politicianului vechi, adică oportunism și compromitere morală. Domnul Vosganian a ajuns, astăzi, prizonierul a ceea ce a mai rămas din Patrulaterul Roșu, structura care a ținut România în loc 30 de ani și se afiliază vocilor care vor ca România să rămână la ani lumină de Occident.

Comment on Facebook

Un parazit politic acest Vosganian, sarind dintr-o parte in alta, dreapta, centru, stanga...si dintr-un partid in altul. Nu au nici o ideologie, nu sunt experti in nimic, nu au nici o strategie, nu prezinta nici un proiect politic si totusi sunt in parlament de mai bine de 20 de ani. Un electorat matur i-ar fi sanctionat demult.

..ACESTE LEPRE AU FOST DINTOTDEAUNA..O ,,LA FAMIGLIA"..

Cu tristete trebuie sa spun ca asa este. Am fost printre cei care il ascultau fascinati pe Varujan in anii 1996-2000. Acum mi-e rusine sa spun ca l-am cunoscut.

Armeanul asta, daca se tinea de scris, probabil ca toata lumea care ar fi citit si-ar fi scos palaria. Da asa, dupa ce a intrat in troaca si si-a bagat si degetele in borcanele cu bunatati nu are cum sa miroasa a colonie.

Se teme că nu va mai fi în parlament după 30 de ani! Ce o să facă?Să muncească?

Omul minte de rupe pe pagina dumnealui. Eu nu pot să comentez că are restricții la comentarii. Dar poate reușește cineva să-i posteze link-ul de mai jos, că urmăritorii dumnealui sunt fascinați. Sănătate!stirileprotv.ro/stiri/politic/schimbare-majora-in-parlament-toti-deputatii-alde-s-au-afiliat-grup...

Dupa domnul Ionut Popescu, cu siguranta, unul dintre cei mai buni economisti, il urmaream pe Vosganian. Primul, din nefericire, este dat uitarii, deai ii datoram cota unica si masurile cele mai complexe in economie . Celalalt, din nefericire, nu estw dat uitarii. Ar trebui dat ... , completati dumneavoastra, eu am sa spun doar, dat uitarii.

Felicitări !!! comentariile privind activitatea sa politică sunt excepționale.O persoană fără coloană vertebrală.Nu m-am așteptat.Este lamentabil!!!

Câtă revoltă și furie îmi provoacă astfel de personaje.

De dragul unui nou mandat, nu se încurcă de stânga-dreapta!!

Vosgunoian, pe vremea aceea încă nu furase, când a văzut cum se poate fura la meseriașii de la psd și-a schimbat orientarea iar final după tunuri a devenit ceea ce a admirat

Va vindeti,vosganiene?......zicea unu' odata : noi suntem singurii liberali adevarati !.......(citat din tariceanu)........va e frica ca ramaneti fara imunitate...nu sunteti decat niste politicieni imorali si expirati!!

Și-a atins scopul personal propus.Sta bine material ,are o pensie la care nu visa,tot sa trăiești

N-am uitat cand pupa crucea, iconitele si citea acatiste ca sa-l scape colegii de investigare, potential arestare. Suporterii fie au uitat, fie au apreciat smerenia indubitabila.

Daca privesti scena politica ca un amator,ai perfecta dreptate.Daca ti place adevarul,tot ce ai prezentat este un fals.De unde pana unde partide pilitice cu doctrina de stanga si dreapta in Romania....nu au fost ,nu sunt si nu vor fi....sunt doar niste litere....Psd,Pdsr ,Punr,,Pnl,Pnl at,Asr,Utc,Alde,Pmr,Prm,Usdr,Pmp,Ddtv,Pro si contra si multe altele facute harababura in capul electoratului,toate au un singur sef,seful suprem care taie si spanzura,care lichideaza partide si infiinteaza partide,care conduce Romania de 30 de ani si nu a fost ales nociodata.Politicienii sunt niste papusi in mainile lor,care joaca cum le canta ei,cine nu este cuminte are soarta lui Base ,Dragnea si altii care la un moment dat, voiau sa fie independenti.Cel mai intetesant caz este Victor Ciorbea,premierul CD,omul care a ajuns langa Coposu,ca in final sa ajunga un fidel Psd ist,acesta fiind ultimul lui rol.Suntem in primele 10 tari ca bogatie,si suntem pe ultimul loc ca nivel de trai....in Europa.Domnule Escu,esti cel mai iubit de partidele din tara ,mai vechi sau mai noi,esti tatucul lor.Cea mai nefericita tara,cel mai nefericit popor suntem noi........romanii.

Pentru mine cei care mai votează PSD, ALDE, PRO ROMÂNIA, sunt ca și ei, adică niște nimicuri.

Punct ochit .punct lovit la subiect mi a placut f mult .ar trebui sa nu mai fie in parlament ,senat asemenea oameni

Daca ne spuneti si munca pe care o presta inainte de 1990, ar fi tabloul complet.

Vosganian și Tăriceanu trebuiau schimbați de mult dacă partidul ar fi avut cadre și dinamică

Ce culoare politica? Parca, contează asta la noi....noi sintem vinovați...oglinda noastră se afla în parlament, aici este tragedia..

Principii... nu gluma😉 valori bine definite.

Cu astfel de personaje acea conventie (democrata?) a esuat. Firesc

Tăriceanu-Vosganian ,un complex toxic de 30 de ani !😎

Si primea girul entuziast al intelectualilor de frunte ai tarii. Dl Patapievici insusi i-a dedicat pagini memorabile. O alta lectie.

....din care mereu a făcut parte și alde,

View more comments

3 hours ago

Emanuel Ungureanu - Deputat USR

DNA, să vină să vă ia!

Astăzi, de la ora 14, voi depune la DNA o sesizare penală împotriva unor manageri de spitale din Cluj-Napoca care și-au bătut joc de banii publici și de banii proveniți din donațiile clujenilor, cumpărând, în plină panică de Covid 19, echipamente de protecție și măști de proastă calitate fără certificate de conformitate, la preturi exorbitante.

Ieri, într-un festival de ipocrizie, cum rar mi-a fost să văd în viața mea, la primăria Cluj s-a desfășurat un spectacol grețos, ca pe vremea lui Ceaușescu, în care, autoritățile locale și centrale care au lăsat spitalele din Cluj în pielea goală și-au arogat merite pentru numărul mic de victime ale COVID la Cluj.

În plină pandemie, politruci ca: Moisescu de la DSP, Constantea de la Clujana, Abrudean de la prefectură și alți penelei sau pesedei, și-au arogat merite necuvenite pentru modul exemplar în care s-au comportat majoritatea clujenilor în intervalul 15 martie-15 mai.

Fără nicio rușine, primăria Cluj și alte instituții ale statului român, au omis să vorbească despre ajutorul URIAȘ pe care l-au primit spitalele din Cluj de la grupul civic "Vă ajutăm din Cluj" sau alte organizații umanitare.

Fără acești oameni minunați și donațiile unor bănci sau firme din Cluj, personalul medico-sanitar din oraș sau județ ar fi fost infectate și Clujul ar fi ajuns în situația Sucevei.

Așa cum am promis, toți cei care au furat în timpul pandemiei, vor fi deferiți justiției.

Nu putem ierta și nu putem uita!

www.monitorulcj.ro/actualitate/80817-dezbatere-cu-scantei-pe-tema-sanatatii-la-primarie-ungureanu...

transilvaniareporter.ro/coronavirus/dezbaterea-publica-pe-sanatate-intre-totul-e-bine-si-gesturi-...
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

E frustrant să vedem gruparea boc cum își arogă meritele clujenilor și a celor care au fost și sunt in linia întâi. Oricum, sunt corigenți la capitolul măsuri in perioadă de pandemie.

Inca ceva, multumim domnule Ungureanu pentru atata implicare si luate de pozitie impotriva furturilor si abuzurilor ale banului public...si nu numai. Respect!

Domnule Ungureanu, a fost prima postare pe care am citit-o azi . Si " m-am racorit". Un demers demers extraordinar .Va urez succes .

Eu am zis si atunci si zic si acum, donatiile catre spitale trebuie/trebuiau sa se faca in echipamente, nu in bani. Bani vor fi/au fost gestionati de aceiasi manageri pagubosi din spitale. De aceea singura donatie pe care am facuto a fost la fundatia Daruieste Viata ( acea fundatie care construieste un spital pt copii bolnavi de cancer), fundatie care stiu ca este serioasa si nu isi bate joc de (sau fura) banii donatorilor.

Sa sperăm că vor fi judecați!

Este frustrant și sa vezi ca, și după 30 de ani de la revoluție, pentru banii încasați de stat de la angajați pentru asigurări, nu este o transparenta a folosirii lor, și te trezești în plina pandemie ca spitalele sunt praf și tot noi contribuabilii venim cu ajutoare

Felicitări!In fiecare localitate unde există SJU, ar trebui sa aibă loc astfel de acțiuni. Procuraturile încă nu schițează nici măcar intenții de autosesizare în acest sens...??

Mulțumiri celor din "Vă ajutam din Cluj"

“Așa cum am promis, toți cei care ......”, cu scuze, tinere te bați cu morile de vânt. Din partea mea succes!😢👍

Respect,domnule Ungureanu!

Respect,Domnule Doctor!

Nu mai cred nimic, plin de neo marxisti, nu vor decat agenda lor globalista care e impotriva tuturor drepturilor si libertatilor omului...

Felicitàriiii!Mulțumim cà sunteți o persoanà care luptați pentru dreptul omului pentru asigurarea sànàtàți ne-am sàturat de mafie!?

Domnule Ungureanu chiar acum ma uit la antena 3 si se spune de criza din sănătate CARE CRIZĂ cind peste tot se spune de sifonarea banilor și dvs tot de asta vorbiți,unde sînt banii pe care ia împrumutat Citu????

Care justiție , a lor ???👀👀👀🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Va multumim pt curajul si lupta pe care o duceti impotriva coruptilor.

Felicitări pentru inițiativa

Bătaie de joc 😔😥!

BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Curaj!👏

Mult succes!!!

Cit mai multi sa faca asta !!

Ca o gluma amara nu cumva inutilii aia de la dna le-au agatat medaliile in piep?

Transplantul pulmonar ce mai face? intreb pentru un prieten, Ionut Anghel.

View more comments

DNA-ul pădurilor, proiectul USR, este mai aproape de votul final din Parlament!

În această dimineață, proiectul a primit raport favorabil în Comisia Juridică din Senat, cu 10 voturi „pentru” și o abținere (UDMR). Votul final în Senat va fi marți, 9 iunie. Amintim că DNA-ul Pădurilor a fost deja adoptat de Camera Deputaților în data de 12 mai.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, „DNA-ul pădurilor”, urmează să fie o structură specializată pe anchetarea infracțiunilor de mediu, și își va prezenta activitatea Parlamentului, periodic, prin rapoarte.

„Asistăm în mod clar la o nevoie de reglementare juridică care să răspundă simetric la infracțiunile împotriva mediului cu efecte grave asupra sănătății publice. Rolul inițiativei legislative USR este exact schimbarea acestei realități triste pentru noi toți, pentru calitatea aerului pe care îl respirăm, a apei pe care o reciclăm, a efectelor schimbărilor climatice pe care le resimțim”, declară senatorul USR George Edward Dircă, membru în Comisia Juridică.

USR face apel către toți senatorii să voteze proiectul care va salva pădurile României de mafia lemnului și tăierile ilegale!
... See MoreSee Less

DNA-ul pădurilor, proiectul USR, este mai aproape de votul final din Parlament!În această dimineață, proiectul a primit raport favorabil în Comisia Juridică din Senat, cu 10 voturi „pentru” și o abținere (UDMR). Votul final în Senat va fi marți, 9 iunie. Amintim că DNA-ul Pădurilor a fost deja adoptat de Camera Deputaților în data de 12 mai.Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, „DNA-ul pădurilor”, urmează să fie o structură specializată pe anchetarea infracțiunilor de mediu, și își va prezenta activitatea Parlamentului, periodic, prin rapoarte.„Asistăm în mod clar la o nevoie de reglementare juridică care să răspundă simetric la infracțiunile împotriva mediului cu efecte grave asupra sănătății publice. Rolul inițiativei legislative USR este exact schimbarea acestei realități triste pentru noi toți, pentru calitatea aerului pe care îl respirăm, a apei pe care o reciclăm, a efectelor schimbărilor climatice pe care le resimțim”, declară senatorul USR George Edward Dircă, membru în Comisia Juridică.USR face apel către toți senatorii să voteze proiectul care va salva pădurile României de mafia lemnului și tăierile ilegale!

Comment on Facebook

USR, nu uita de legi pentru protectia animalelor!

Voi contestati DNA cum a contestat Dragnea judecatorii. Ba completurile de trei ba cele de cinci. Avem DNA. Nu trebuie sa mai punem institutii in functii ptr a diminua bugetul.

Cine o sa păzească pădurile niște procurori puturosi care țin dosarele la sertar pana se prescriu ?

Alti BUGETARI BASINOSI SPECIALI se vor lipi pe salari si spagi nesimtite.

4 hours ago

Adrian-Claudiu Prisnel

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Cu siguranță numai împreună! Întrebare: poate România să de-a i apoi banii împrumutați? Ce se întâmplă în cazul un care nu-i poate da înapoi. Ce condiții sunt? Cine dorește că România să împrumute cat mai mult? Cetățenii plătitori de taxe cu siguranță nu doresc asta. De 30 de ani se tot împrumută in numele țării și al cetățenilor ei si banii au ajuns în buzunarele corupților.

chemați șI Bechtel la reconstrucția asta, sau utilizați proiectele lui Barna pentru dezavantajați...

Altfel nu se poate.

4 hours ago

Mihai Goţiu

ALERTĂ: DECIZIE EXTRAORDINARĂ PENTRU PĂDURILE, APELE ȘI AERUL ROMÂNIEI: în această dimineață, legea de înființare a DNA-ul Pădurilor a primit raport favorabil și în Comisia Juridică de la Senat! Mai e de trecut un singur hop: votul în plen.

Proiectul legislativ, pe care l-am inițiat împreună cu colegii din USR, de înființare a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu (DIIM, numită și DNA-ul Pădurilor) e la un (foarte, foarte, foarte) mic pas de a deveni realitate. După raportul favorabil, de ieri, din Comisia pentru Mediu (6 voturi ”pentru”, unul ”împotrivă”), în această dimineață, Comisia Juridică din Senat a adoptat un raport similar (cu 10 voturi ”pentru” și o abținere - e pentru prima dată când și reprezentanții PNL au votat ”pentru”, după ce la Camera Deputaților s-au abținut, iar în celelate comisii au fost ”împotrivă” sau s-au abținut, și după ce Guvernul PNL s-a opus, în mod constant, prin reprezentanții săi, înființării DIIM; singura abținere de astăzi a fost din partea unui senator UDMR).

Reprogramarea plenului Senatului, astăzi, de la ora 14.00 (cum au fost săptămânile trecute) la ora 11.00, nu a mai permis includerea acestei propuneri legislative pe ordinea de zi. Astfel, votul final, va fi dat în plenul de săptămâna viitoare (cel mai probabil marți, 8 iunie).

Rămânem vigilenți până la ultimul vot - știu (și știm) cât de lungi tentaculele Mafiei Pădurilor, a Deșeurilor ori Apelor, inclusiv în Parlament, dar le vom reteza, unul după altul. ADOPTAREA ACESTEI LEGI AR FI CEA MAI IMPORTANTĂ VICTORIE PENTRU MEDIU DIN ACTUALA LEGISLATURĂ. Atenție, însă, doar această lege nu va fi suficientă - va trebui să luptăm pentru implementarea ei, precum și pentru adoptarea celorlalte legi și măsuri de necesare pentru protejarea reală a pădurilor, apelor și aerului din România.

E un drum lung, am parcurs doar o parte din el, dar nu pot să nu-mi manifest, astăzi, optimismul. O asemenea lege n-ar fi avut absolut nicio șansă, absolut niciuna, în urmă cu doar trei ani, când am ajuns în Parlament, ca să nu mă refer la anul 2015, când am ieșit în stradă alături de mii de alți cetățeni care au protestat pentru salvarea pădurilor.

Au fost multe lupte duse la baionetă, în Parlament, pentru a schimba mentalitățile colegilor din alte partide cu privire la protecția mediului, dar am rezistat, chiar dacă eram în minoritate. Și n-am fi reușit să ducem această bătălie fără sprijinul și implicarea multora dintre voi. Mesajele voastre, petițiile civice, sesizările, protestele din stradă (cum a fost Marșul pentru Păduri, din toamnă), comentariile voastre ne-au dat forța să mergem mai departe și, mai ales, au pus presiunea legitimă și necesară și pe celelalte partide.

Tuturor celor care v-ați implicat într-un fel sau altul (uneori chiar și printr-un simplu share) vă mulțumesc! Cât timp rămânem și luptăm împreună, vocea noastră nu poate fi ignorată!

Le mulțumesc și colegilor din USR, din Parlament, din departamentul de comunicare și tuturor membrilor care au pus umărul și au sprijinit această inițiativă.

Cu voia voastră, cei din urmă pe listă 🙂 , co-inițiatorii din comisiile pentru Mediu și Juridică din Parlament: George Dircă, Stelian Ion, Silviu Dehelean, Cornel Zainea, Daniel Popescu, Allen Coliban și Mihai Goțiu.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bravo, orice inițiativa indiferent din ce parte, e binevenită, ma asteptam sa facă noul guvern dar nu-i pasă, parcă acum se taie mai mult ca oricând!

Sunt foarte curios câți din plenul Parlamentului României sunt vânzători (trădători) de țară şi neam -- căci ...ne-am cam săturat de nesătuii ăştia !!!

Felicitări pentru reușita.Doar că va fi încă una care ține de șase hoților,punind dosarele la sertar.Nu cred că la nivelul atins de corupție ii mai sperie ceva.Totusi e lăudabil că luptați,fie și cu morile de vânt.Regimul e problema,nu niște hoți scoși din context.Tot contextul e că țara e călărită de corupție în orice domeniu.

Goțiule lasă vrăjeala de 2 bani,acționezi numai în scop electoral....rezultatele se vor vedea

Tenu Adrian ptr tine ce e mai important??legeasa fie buna ptr majoritate romanilor sau voturile unui partid?tu crezi ca daca psd guverna ptr toti romanii îl mai uram?

Felicitari pentru initiativa, totusi nu inteleg de ce trebuie sa existe acesta institutie cand deja avem infiintata Garda Forestiera care, in teorie raspunde aceluias obiectiv, nu? Poate ne explici un pic care e obiectivul si de ce nu ar deveni si DNA-ul Padurilor o alta sugativa a bugetului de stat. Spor in tot ce faceti!

Parcă văd că, din varii motive, votul "în plen" va mai fi amânat o dată, încă o dată și încă o dată, până se va uita. Să dea Dumnezeu să mă înșel!

Felicitări pentru inițiativa legislativă și succes în continuare! USR PLUS vor avea votul meu în continuare!

Buna ziua domnilor, chiar as vrea să văd poliția pădurilor, mai ceva decât toate autoritățile, cu puteri sporite și legi pe măsură...și mi-ar place să prind niște jeguri umane care ne fură aerul nostru și copiilor noștri.⚔️🔫🔫⚔️...

SUCCES POATE vine toamnă bună unde se va nr ROADELE 👍👍👍👍👍👍🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝

TOTI = pentru vinzare au mers acolo.

M-as fi bucurat sa faceti o lege pr stoparea defrișărilor pădurilor,acțiune începută de PSD.Semnată și parafată de Iliescu și NastaseAcuma dacă voteaza psd,e ca și cum și -ar da cu dreptul in stingul. Și o face electoral.Cind ajuns la guvernare ,dau iar liber la tăieri.

Salarii în plus pentru muncă ZERO BARAT. Cunoaștem multe comitete și comiții, vorba lui Nenea Iancu, care ard gazul și banii!

MIRAMA_S sa se rezolve aceasta problema. DOAMNE_AJUTA

O lege care nu valorează nimic:)) cine o aplica :??? Tot ei :)) pentru unii mumă pentru alții ciuma 🙂

Felicitari si succes !

Daca functioneaza ca si celalalt DNA cu ce ne ajuta???Bine inafara de faptul ca se creeaza noi locuri de munca pentru membrii de partid

Dumnezeu sa te aiba in paza! Sincer..... Mihai daca am aveam mai multi ca tine!

Sa ne spui cine voteaza impotriva protejarii padurilor

Inca o institutie, noi angajari ( nu 😏pe pile), noi sefi, sefuleti, sefisori, noi salarii......hm!

Good work. Sunt om apolitic, nu cred in democratia bazata pe partide politice, asa cum sunt ele azi, dar aveti votul meu.

Well done!!! Felicitari.multumim.

Succes, la mai multe initiative.....

Succes,domnule Gotiu!

View more comments

5 hours ago

Cătălin Drulă

CE (MIZERII) MAI FACE PARLAMENTUL ASTĂZI

PSD și PSD 2 (Ponta/PRO RO) se pregătesc să adopte azi un proiect de lege prin care pseudo-academia AOSR este finanțată din nou de la buget.

După ce, în premieră, USR a tăiat finanțarea de la buget a acestei academii de sinecuriști în 2020. Prin amendament la legea bugetului de stat.

10 milioane de lei, ne-a costat fake academia în 2019. 0 lei (ca urmare a amendamentului USR) în 2020, până acum.

Ce ziceți? În aceste vremuri de criză, cum e să dăm milioane de lei din nou sinecuriștilor?

UPDATE (pentru că am fost întrebat ce înseamnă SINECURĂ): concret, această Academie are 250 de membri care primesc în fiecare lună de la buget o indemnizație brută de 2000 de lei. Fără să facă nimic. Doar pentru că au avut relațiile care să-i facă membri aici la instituția de casă a PSD-Ecaterina Andronescu.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ce inseamna sinecura? Serios, chiar nu stiu.

Bine că mulți nu pot dormi de grija IT-iștilor care nu plătesc impozit pe venit dar alții îs plătiți din bugetul statului doar așa că taie frunze la câini...

au nevoie de bani sa cerceteze COVID 19, poate descopera un vaccin

5 hours ago

Nicu Fălcoi

Măsura maturității și maturitatea măsurilor

Propunerile din Legea privind manifestările publice par să ne demonstreze că Grupul de Lucru din cadrul Jandarmeriei și capii acestei instituții țin cu tot dinadinsul să ne arate că tot ce s-a întâmplat pe vremea guvernării PSD-iste (abuzuri, politizări, măsuri violente împotriva manifestațiilor societății civile) reprezintă modelul de urmat.

La ce mă refer, concret?
Ați aflat, probabil, că manifestațiile publice și modul lor de gestionare responsabilă - pentru că despre asta este sau ar trebui să fie vorba! - fac obiectul unei inițiative legislative a Jandarmeriei Române.

Proiectul Jandarmeriei a fost derulat în paralel și în totală izolare de inițiativa parlamentara transpartinică pe aceeași temă realizată în parteneriat cu societatea civilă.

USR a tras ieri un semnal de alarmă și consideră că proiectul Jandarmeriei reprezintă o palmă dată democrației, conținând prevederi vădit neconstituționale.

Măsura maturității Jandarmeriei ca instituție de forță ar fi fost să nu dea prilejul clasei politice să sancționeze o asemenea inițiativă controversată.

De modul cum reglementăm și aplicăm prevederile constituționale printr-o lege care să asigure dreptul cetățenilor la libera exprimare și protest depinde viitorul democratic al României.

Capii Jandarmeriei și toți decidenții cărora aceștia li se subordonează ar trebui să învețe mult mai mult din ce s-a întâmplat în 10 august. Să învețe din ce s-a întâmplat în lume după declanșarea pandemiei de coronavirus. Și să tragă concluziile necesare despre ceea ce se întâmplă în aceste zile în America.

România are nevoie de instituții solide, care să fie în slujba cetățeanului nu doar atunci când acesta merge la un spectacol, la un eveniment sportiv, când participă la ceremonii, ci și atunci când protestează pentru drepturi și libertăți.

Nici autoritățile administrative centrale sau locale și cu-atât mai puțin forțele de jandarmi nu trebuie să fie la cheremul unor decidenți care să profite de legi strâmbe, din interese obscure.

Ca partid născut din dorința românilor de schimbare și care a fost și este vocea în Parlament a cetățenilor acestei țări, USR nu poate rămâne impasibil la o astfel de lege care încalcă prevederi constituționale. Noi, membrii USR, am fost în stradă de multe ori pentru-a ne apăra crezurile și pentru a protesta împotriva abuzurilor puterii și ne vom exercita și de-acum încolo, în mod responsabil, dreptul la manifestări publice.

În ce privește Jandarmeria, această instituție ar trebui să înțeleagă că cetățeanul român este primul său partener, cel care îi asigură legitimitate și care îl investește cu puteri speciale pentru a aplica legea.

Nici o instituție de forță nu trebuie să fie mai presus de Constituție și nici un cetățean român nu poate fi oprimat pentru că vrea să protesteze.

Sursă imagine: Octav Ganea / Inquam Photos
... See MoreSee Less

Măsura maturității și maturitatea măsurilorPropunerile din Legea privind manifestările publice par să ne demonstreze că Grupul de Lucru din cadrul Jandarmeriei și capii acestei instituții țin cu tot dinadinsul să ne arate că tot ce s-a întâmplat pe vremea guvernării PSD-iste (abuzuri, politizări, măsuri violente împotriva manifestațiilor societății civile) reprezintă modelul de urmat. La ce mă refer, concret? Ați aflat, probabil, că manifestațiile publice și modul lor de gestionare responsabilă - pentru că despre asta este sau ar trebui să fie vorba! - fac obiectul unei inițiative legislative a Jandarmeriei Române. Proiectul Jandarmeriei a fost derulat în paralel și în totală izolare de inițiativa parlamentara transpartinică pe aceeași temă realizată în parteneriat cu societatea civilă.USR a tras ieri un semnal de alarmă și consideră că proiectul Jandarmeriei reprezintă o palmă dată democrației, conținând prevederi vădit neconstituționale.Măsura maturității Jandarmeriei ca instituție de forță ar fi fost să nu dea prilejul clasei politice să sancționeze o asemenea inițiativă controversată. De modul cum reglementăm și aplicăm prevederile constituționale printr-o lege care să asigure dreptul cetățenilor la libera exprimare și protest depinde viitorul democratic al României.Capii Jandarmeriei și toți decidenții cărora aceștia li se subordonează ar trebui să învețe mult mai mult din ce s-a întâmplat în 10 august. Să învețe din ce s-a întâmplat în lume după declanșarea pandemiei de coronavirus. Și să tragă concluziile necesare despre ceea ce se întâmplă în aceste zile în America. România are nevoie de instituții solide, care să fie în slujba cetățeanului nu doar atunci când acesta merge la un spectacol, la un eveniment sportiv, când participă la ceremonii, ci și atunci când protestează pentru drepturi și libertăți.Nici autoritățile administrative centrale sau locale și cu-atât mai puțin forțele de jandarmi nu trebuie să fie la cheremul unor decidenți care să profite de legi strâmbe, din interese obscure. Ca partid născut din dorința românilor de schimbare și care a fost și este vocea în Parlament a cetățenilor acestei țări, USR nu poate rămâne impasibil la o astfel de lege care încalcă prevederi constituționale. Noi, membrii USR, am fost în stradă de multe ori pentru-a ne apăra crezurile și pentru a protesta împotriva abuzurilor puterii și ne vom exercita și de-acum încolo, în mod responsabil, dreptul la manifestări publice. În ce privește Jandarmeria, această instituție ar trebui să înțeleagă că cetățeanul român este primul său partener, cel care îi asigură legitimitate și care îl investește cu puteri speciale pentru a aplica legea. Nici o instituție de forță nu trebuie să fie mai presus de Constituție și nici un cetățean român nu poate fi oprimat pentru că vrea să protesteze.Sursă imagine: Octav Ganea / Inquam Photos

Comment on Facebook

Voi politicieniii...

Jandarmeria este al PSD-ului :))Care Lege, care Constituție...poate al FMI, CIA, OMS etc Eu zic sa va treziți la realitate, țara nu mai are SUVERANITATE.

6 hours ago

Cristina Prună

Politica românească de 30 de ani: grupul parlamentar ALDE (“adevărații liberali” cum scrie pe site-ul lor), în frunte cu Varujan Vosganian, trece la PSD.

2020 e an electoral.

Concluziile le trageți voi.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tataie care nu a facut nimic pt nou sa lipit de scaunul ala şi nu mai se ridică să plece mai şi țipă la alții pt legile care tot ei le au facut .mai dă din salariu tău tataie şi fă milosteni la oameni săraci care după spinarea lor esti acolo

Dacă sunt amețiți și de 20 de ani își tot caută ideologia, nu mai bine se retrag pentru "reflecție profundă" și să aleagă o profesie, totuși?! Atâția ani de politică aiurea ne-au ajuns, vechilor politicieni se pare că nu...🤬

Nu e de mirare ,ba chiar era de asteptat, se reiventeaza, așa că nu trebuie subestimati !Astia sunt ca șerpi, te mușcă tocmai cand nu te aștepți !

Politica romaneasca e o troaca de porci... dreapta e stanga si stanga e dreapta dupa cum dicteaza interesul. Nu mai exista partide de dreapta si de stanga exista doar partide de interes si partide care se ghideaza dupa ideologia "o mana o spala pe cealalta si amandoua spala fata" important e sa iasa ei curati... dau inca credit aliantei usr plus sper doar sa nu dezamageasca ....

Rebuturi politice!Au simțit că cele 3/4 procente în sondaje o să-i țină departe de,,ciolan "și se reorientează!Aceștia nu sunt,,adevărații liberari "sunt adevărații profitori!

...marele urias FSN...slabit , se regrupeaza pentru o ultima suflare !!!Strabunica Iliescu la facerea pluripartitismului si-a raspandit nepoteii in toate partidele nou aparute si reaparute !!!Diavolul isi strange veninul intr-o singura cupa pentru ultima batalie , in care sper din tot suflrtul sa dispara !!!

Logodnă oficială, vrem să vedem in direct faza când psd-ul îi pune lui găgăuță Tăriceanu ,,inelul pe deget" și jură credință bulibașului CIOLANU,,,pardon, CIOLACU😂🤣 Asa-i la #CosaNostra

Nu trece... Era trecut de mult, doar s-a formalizat actul prin consumarea nopții nunții.

E corect așa. Nu mai umblă "vopsiți". Ei erau oricum la PSD. Erau votați de pesediștii care se "dau" liberali de rușine.

Pentru că n-ar fi luat nimic în parlament.

Cativa coprofagi cat sa incapa intr-un lift de marfa. Total ignore...

O să-l înfieze și pe Mu Ye Pon Ta cu ciracii lui .😃

Nu este suficient sa aratati asta. Postarea asta e pentru oameni care pot cat de cat uni punctele; majoritatea debordanta a romanilor (as include si o mare parte din cei cu studii) nu au idee cum functioneaza institutiile Romaniei si ce raport e intre ele; nu mai zic de grupuri parlamentare. Daca vreti sa va ridicati, trebuie sa fiti in ochii si pe intelesul majoritatii romanilor. Doar cu votul meu, ramanem toti niste frustrati neputinciosi. Ca sa nu inchei pe o nota negativa, va multumesc totusi pentru tot ce faceti si pentru efortul depus; stiu ca nu e putin lucru, asa ca apreciez.PS: si sa renuntati la dl Barna; a avut ocazia, a fost destul.

Doua partide formate din gunoaie politice! PSD si ALDE sunt aceeasi mizerie! Dar vin ele alegerile si scapam de aceste mizerii!

Sa-mi spuna cineva, de ce ar trebui sa mai vina in al 8-lea mandat ... Vosganian? Ca si Tariceanu, Chitoiu, ... Stiti vreo isprava pozitiva, a celor de mai sus?

La cat de jeg e Vosganian, a ajuns in sfarsit unde ii era locul.

Iar lăbăralii, prin vocea pensatului Rareș (care în 2014 nu mai știa cum să-l trîntească pe Iohannis) declară că vor să rupă cît mai mulți din PSD!!! :))))))))) iar în tot circul ăsta, una din puținele legi bune ieșit din parlament e ciopîrțită metodic de fundamentaliștii românistanului ortodox.

Se răsucește Brătianu în mormânt când aude că ăștia își zic liberali. Sunt niște rebuturi, în frunte cu șeful lor.

Vor in parlament după alegeri,alde nu o să primească nici 1%voturi !

pai cu sub 5% in sondaje, ce sa faca si ei? 😂

CA SĂ NU PIARDĂ CIOLANUL CUMVA ! CE LIBERALI? CE POLITICĂ ? INTERESUL BATĂ-L VINA !!!

Foarte posibil ca alde să nu ajungă la 5% iar domnia sa schimbă barca din timp să fie sigur că mai prinde 4 ani de imunitate in fața justiției.

Cu ceva timp in urma, am spus ca daca la calcule, ALDE, nu are sanse sa intre in parlament, va fi absorbit de PSD! Multi ,m-au contrazis

Adăugăm și pro romania ,udmr, s-au întors oportunistii, asta inseamănă cand usr plus nu au intrat din orgoliu la guvernare,păcat si mare dezamagire

Într-un wc mare intra încă un rahat!

View more comments

ALDE revine la matcă.

Deputații ALDE s-au afiliat din nou grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților! ALDE... acest PSD vopsit, dar de la care unii cetățeni au așteptarea că e altceva.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Probabil impreuna cu Pro-Romania si PSD pregatesc din nou alianta USL.

😂😂😂😂 Dar ce credeați că rămîn pe dinafară?Era clar că se regrupează.Băieții nu mai făceau pragul și au schimbat barca.

PSD = Grup Infracțional Organizat 😠

Astia sunt mizerii nu politicieni....

Deputații de Vaslui de la alde, nu au nimic de zis??

View more comments

6 hours ago

Ionuț Moșteanu

Primul anunț în plenul de azi - Vosganian a anunțat că deputații ALDE (miniPSD) se afiliază grupului PSD.
Le-a luat 3 ani și jumătate de figurație și balet politic să meargă acolo unde le e locul.

Cum zice colegul Sergiu Cosmin Vlad - ”adevărații liberali” au devenit ”adevărați comuniști”

Faza tare e că ALDE au și oameni prin guvernul PNL, pe ici pe colo, prin județe, că așa și-au negociat voturile în noiembrie 2019.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Asta era partiduletul ala cu adevaratii liberali!🤣🤣

Ce au primit în schimb? Locuri pe listele PSD sau sinecuri?

Tăriceanu, Vosganian doi SOBOLANI INFECȚI. PUȘCĂRIE scrie pe ei daca pierd imunitatea.#mumuCIUMAROSIE

Jos PNL! ASTEPT CU NERABDARE SI ALEGEREA UNUI NOU PRESEDINTE.ALDE- PLUS, INCA NU MA CONVINGETI. V- AM ALES, PENTRU CA ,SAU DIN CAUZA CA, FIUL MEU CREDE IN VOI.

Si care este problema ? Jumatatea de ALDE care a trecut la PNL este buna, acestia care trec la PSD sunt rai. Parlamentarii ALDE au fost alaturi de PSD tot timpul si impreuna au masacrat legile justitiei.

Normal că ALDE a fost tot timpul PSD. Nimic nou. Liberalii viețiiiiiii.

Alde un mini Ciuma Roșie niște Nimicuri niște venetici ,un partid plin de penali!

Chestia cu adevărați comuniști, cei care au peste 35 de ani,gândim ca in. comunism. Generația tânără va face diferența.Daca erau buni comuniști, conduceau in folosul țării.Sunt hoți, lingăi, parșivi, mincinoși, cur.e ,care se vând pentru bani( multi bani).

pnl - aripa batrana, ce aveti cu bietii oameni

Astia nu sunt comunisti ! Sunt gunoaie teroriste !

View more comments

6 hours ago

Dan Barna

În țara cu cel mai mare număr de mame minore din Europa, PSD crede că poate proteja copiii lipsindu-i de educație sexuală.

În țara cu cel mai mare număr de avorturi din Europa, sunt parlamentari care cred că dacă nu vorbești despre un subiect, subiectul nu există.

Fac apel la deputații PSD și PNL să țină seama, în ședința de astăzi, de aceste tragedii și să nu blocheze predarea educației sexuale în școli.

Educația sexuală este despre igienă, sănătate și recunoașterea pericolelor. Despre respectul față de sexul opus. Despre bolile cu transmitere sexuală. Despre consimțământ. Despre mame minore.

Nu este niciun pericol în a învăța. Câtă vreme programa școlară este alcătuită de oameni responsabili și calificați se poate găsi un echilibru care să țină seama de sensibilitățile părinților și de binele societății.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Este o tara in care femeia inca nu este om. Este obiect sexual, sclav in casa pentru barbat...indiferent de varsta, educatia, clasa sociala a purtatorului de pantaloni. Asa ca ce va mai mirati. Cui ii pasa cat chin este inca in viata unei femei. Tot din partea noastra trebuie sa vina efortul pentru ca pe noi si pe fiicele noastre ne afecteaza nu pe marea majoritate a misoginilor din aceasta tara.

Din pacate legea educatiei sexuale actuale ce se vrea a fi impusa nu are nici o treaba cu educatia sexuala normala si necesara.Se promoveaza la varste fragede grozavii groaznice,cititi proiectul de lege sa va convingeti.

Ați rezolvat toate problemele acestui popor . să vă fie rușine.

Tara asta e condusa de PNLSD!Ce fac unii, ce fac altii e tot aia. Tara mai nou e condusa si de Dana Budeanu, eu ma uit la ea, ma amuz dar la final trag linie si astept momentul cand ea isi va lansa noul partid. Ea pt asta latra si da in toti! Tara asta e condusa de un cartel de droguri "var" cu Escobar. Nu e nicio diferenta intre noi si Mexic. Tara exista ca un teritoriu pe harta lumii, nu exista si nu reprezinta NIMIC pt restul populatiei de pe planeta.Cand incepi sa faci cu adevarat educatie sexuala, incluzi: trafic de persoane, le spui despre traficul de droguri, de traficul de copii, cum sa recunoasca fetele cu ce fel de baieti nu au voie sa umble. Cand deschizi ochii nu e bine. Nu le mai ies mafiotilor ploile, din cauza asta nu se educa.... Si prostii de parinti sunt indobitociti ca le e frica ca li se vorbeste domne de "kamasutra" la 7 ani. Nu la 7, dar la 13, 14 ani, e imperios sa stii ca poti ramane gravida si poti fii mama unui copil "omorat" sau copil cu copil ( si nu e cel mai rau lucru din lume sa ai copii indiferent de varsta) stai sa vezi cum pici ca musca in plasa traficantilor de orice fel...

Este nevoie de educație financiară, nu sexuală!

Educația sexuală incepe in familie apoi, in cadru educațional formal, cu susținerea unei echipe multidisciplinare, cu organizarea de grupe mici, securizante: psiholog, medic si unii profesori pregătiți in acest sens. Părinții au dreptul să fie informați despre conținutul informatiilor ce vor fi aduse la cunostinta copiilor, in functie de vârstă, etapă de dezvoltare, capacitate de înțelegere, samd. Cred că impactul privind cuvintele folosite, respectiv educație sexuală, produce rețineri și respingere. Dacă am spune despre "cum sa ne cunoastem corpul", sau "ce ne spune corpul nostru" ar putea fi acceptat și înțeles rostul.

Unde putem vedea mai exact ce se preda la clasele mici? Adică ce subiecte vor fi discutate pe vârsta?

Helooooo .. Oare doar PSD are responsabilitatea copiilor... nu cumva noi toti ... Oare nu sunt copii pe ultimul loc in grija noastra in loc sa fie pe primul Oare educatia sexuala nu ar trebui sa inceapa de la mamà ..Si apropo Oare de marire alocatiile sti ceva???,,,

În țara în care milioane de oameni nu vor ca tu să îi obligi să își lase copiii pe mâna unor astfel de educatori de ce insiști să îi obligi?

Donnule Barna ocupati-va de elita! Pe ei ii reprezentati. Noi, muritori de rand vom trai ca si pana acum, fara atentia dumneavoastra. Deci va sfatuiesc sa nu mai folositi problemele unei clase sociale pe care ati evitat sa o reprezentati pentru a va promova. Multumesc!

Educație sexuală se poate face la dirigenție invitând un doctor sau la biologie când eleviii studiază anatomie!Sunt nici o formă nu trebuie obiect separat!

Copii trebuie să știe că după clipe scurte de plăcere pot urma dureri de o viaţă. Astfel vor fi atenţi dacă inţeleg asta , pot infrunta mai ușor poftele puternice sexuale din perioada pubertăţii, a adolescenţei.Cunoștinţa nu inseamă pervertire ci grijă faţă de inocenţa lor până la urmă. Ei nu au experienţe despre viaţă dar educaţia le va arăta.durerile destrăbălării sexuale și frumuseţea unei relaţii pline de tandreţe, gingășie și sinceritate.Succes pentru tinerii frumoși !

Sigur că da, material didactic, reviste de specialitate, laborator, cursuri interactive și demonstrative, tot să mergi la școală!

Astea sunt vremurile in care traim. Nu mai suntem in epoca medievala ! Vorbim de educatie sexuala, nu filme porno, limbaj vulgar cum folosesc Vulpita si Viorel care au ajuns idolii pensionarilor. Avem nevoie de educație sexuala in scoli. Copiii noștri ttebuie sa stie ce se intampla cu corpul lor, reactiile lor. Nu e o rusine, cum era pe vremea bunicii si cum vrea biserica sa ne faca sa credem.

Dar nu din clasa patra!

HELOO, OK PREDAREA ED. SEXUALE, DAR NU DE LA CLASA A 2-A!

Cu tot respectul domnule Dan Barna, noi trebuie sa ramanem prostuci, manipulati de mass media si tv,Sa se discute in scoli despre istoria lui Burebista sau Decebal (ok, o lectie doua sa sti de unde te tragi ca neam) Nu avem nevoie de Educatie Sexuala... Romania trebuie sa ramana unde este, cu wc ul in curte, fara sursa de apă potabilă s.a.m.d 🙂

nu uitati sa predati si anatomia! altfel, ce sa inteleaga copiii aia, ii vor sufoca pe parinti si eductori cu intrebarile "da' de ce...?".

Din punctul meu de vedere, problema cea mai mare este lipsa educatiei in general si nu lipsa educatiei sexuale. Daca am despica firul in 4, am vedea ca mamele minore sunt de cele mai multe ori cele care au parasit sistemul de educatie inainte de vreme si/sau provin din familii cu un nivel scazut de educatie. Atat timp cat ajutoarele sociale si alocatiile se vor da in scop electoral si nu se va urmari in mod activ cresterea gradului de ocupare/educare, Romania va ramane o sursa de sezonieri pentru tarile vestice si va fi in continuare tara cu cele mai multe mame minore.

Oare de ce nui intrebam pe ceilalti europeni cum au rezolvat problemele familiei ...Oare cum sor fi civilizat si noi nu reusim sa iesim din evul mediu... Oare asistenti sociali si primariile ce rol ar trebui sa aibe ca salari au babane...Oare protectia copilului ce protejeza.. etc....etc...etc...

Din pacate formula in care a fost prezentata nu e pe înțelesul celor cu teoria conspirației 5g, cipuri și alte chestii. In clasele primare copiii ar trebui învățați ca nu e ok sa fie atinsi in moduri ciudate, ar trebui învățați ca daca cineva le face propuneri mai ciudate sa mearga sa spuna unui adult, nu sa le fie rușine. Sunt copii care considera normale anumite comportamente si cresc cu niste traume imense. Din momentul în care copiii intra la pubertate, pe la 10 ani, trebuie vorbit explicit despre boli cu transmitere sexuala, despre riscul unei sarcini la varste fragede, despre faptul ca nu e ok sa se folosească violenta, daca au fost molestati sa aiba curaj sa vorbească. Dar ce sa înțeleagă pupatorii de moaște? Ei cred ca le vor pune filme porno copiilor si vor face sex in grup

Educatie sexuala? Ce alfel de educatie s a facut in ultimii 30 de ani? Cum sa furi, cum sa te prostituezi, cum sa faci bani altfel decat in mod onest? Si tu vorbesti de educatie sexuala? Alt politician de hartie esti si tu Barna. Lasa locul altuia ca tu nu ajungi altfel decat predecesorii si actualii in politica romaneasca. 😒

Doar iesirea de sub INDOCTRINAREA religioasa poate pune Baza la o EDUCATIE sanatoasa😉

Discutam despre o țara in care slujba de Înviere a fost refăcută și Cristos reanviat!

Eu zic ca . egal cum vrem sa inaintam ..copii nostri sa fie mai întelepti ca noi .Nu se va putea Avem o mentalitate redusa .

View more comments

6 hours ago

Clotilde Armand

Firma unui condamnat în dosarul interlopilor baronului Cosma a primit un milion de euro de la Primăria Sector 1 prin încredințare directă. Primarul PSD a umplut conturile baronilor PSD din banii locuitorilor Sectorului 1. Asta face acest primar de 4 ani de zile.

“Extrema urgență” COVID-19 a oferit unui condamnat în dosarul interlopilor baronului Cosma un milion de euro de la Primăria Sector 1 pentru computerul tomograf dat Institutului Matei Balș
”Extrema urgență” COVID-19 a oferit unui condamnat în dosarul interlopilor baronului Cosma un milion de euro de la Primăria Sector 1 pentru computerul tomograf dat Institutul “Matei Balș”
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nu sunt doar banii locuitorilor S1, sunt banii romanilor! Hai la puscarie cu toti hotii mafiei rosii!

Păi dacă are voie sa încredințeze direct..........Se specifică undeva că nu are voie să-i dea cui dorește contractul? Care e fapta penală? Am înțeles imoralitatea faptei, dar din păcate legea(sau derogarile de la lege) îi permite sa facă asta. Cu așa legi și legiuitori nu e nici o șansă. Imoralitatea nu poate decât politic să-i coste. Asta într-un caz fericit în care lumea începe să gândească.

"... Administrarea primăriei în slujba intereselelor de grup din banii și bugetul propriilor cetățeni ..."

Ăstia toți trebuie sa meargă la pușcărie nu sunt banii sect 1 sunt banii din buget primăriei sect 1 care de fapt sunt banii romanilor din sectorul 1 din taxe și impozite iar primarul face cu vrea el la pușcărie scrie ale DNA

Fiindca DNA nu exista fara Kovesi.

Pare-mi-se că omul are pur și simplu monopolul pe acest tip de echipamente. Nu foarte multi au acces la acestă piata, sa recunoastem ca de multe ori criteriile politice te duc intr-o poziție sau alta...

Era urgență achiziționarea in acea perioada , situația era destul de stresanta pentru toti , cazurile tot creșteau

Bineinteles ca sunt cu para-ndarat, ca la Oprescu, primarul bestial ...

S-au luat după PNL...in starea de urgență a fost liber la furat,fara licitații...

Diana Maria Smeu

D'aia cerea Cercel sa se dea un "normativ" care sa nu ii incrimineze pentru achizititiile făcute pe perioada pandemiei. D'aia.

ALOOO ! POLITIA , PROCURATURA , DNA !!! Dormiti in cizme ? Ce mai trebuie sa faca specimenul asta ca sa va sesizati ? Nu va e rusine ? Sunt banii nostri nu ai lui !

Mafia încă funcționează bine

Dar firma ta câți banii ia de la stat degeaba?

Băieții ăștia se joacă cu milioanele și noi luptăm pentru supraviețuire. Nu îi vom ierta niciodată.

Prietenul , la nevoie se cunoaște !

Dacă pot sa fure fără răspundere, nu se opresc nici dupa 30 ani de hoții

Oare ce-i poate opri pe oamenii ăștia? Sau ...cineva?

O fi fost "fortat " si acest individ - precum Tudorel Toader ??? Se pare ca este ultima moda a mafiotilor , a hotilor , a tradatorilor , a nemernicilor ......de a se disculpa - ca oricum Justitia este o forma de jefuit bugetul tarii .

Dosar penal! Sesizați DNA.

un bagabont PSD ist

View more comments

7 hours ago

Ionuț Moșteanu

Avem o șansă istorică. Uniunea Europeană urmează să acorde României aproape 33 miliarde de euro din fondul pentru redresarea economică.

Putem să reconstruim orașele noastre, să ne ocupăm de marile investiții de infrastructură, să relansăm economia cu bani europeni. Însă, la fel ca toți banii europeni, ei vor fi acordați doar în baza proiectelor depuse.

Capitol la care administrația PSD-istă din Pitești și-a arătat incompetența.

În cadrul exercițiului financiar 2014-2021, orașul nostru a atras fonduri europene în valoare de 40 milioane de euro, la coada clasamentului pe orașe, mult sub orașe precum Reșița (peste 86 milioane de euro atrași), Bistrița (71 milioane euro), Turda, Zalău ori Focșani (cu câte 70 milioane euro). Fără să ne comparăm cu Oradea, Cluj ori Timișoara.

Nu e normal ca Turda să reușească să atragă peste 1.200 euro/cap locuitori, în timp ce Piteștiul doar 230 euro/cap de locuitor.

Așa arată dezastrul administrației Ionică - Gentea - Apostoliceanu.

Vreau și voi fi primarul care va profita de șansa istorică oferită de Uniunea Europeană pentru a transforma orașul nostru într-un centru urban modern și prosper. Banii de la Uniunea Europeană sunt șansa unei noi generații, și nu putem lăsa aceeași incompetenți să ne conducă. Au eșuat timp de 30 ani, vor eșua din nou.

Clasament fonduri europene: urbanizehub.ro/ce-orase-din-romania-vor-fi-cel-mai-putin-afectate-de-criza-post-covid-19/
... See MoreSee Less

Avem o șansă istorică. Uniunea Europeană urmează să acorde României aproape 33 miliarde de euro din fondul pentru redresarea economică.Putem să reconstruim orașele noastre, să ne ocupăm de marile investiții de infrastructură, să relansăm economia cu bani europeni. Însă, la fel ca toți banii europeni, ei vor fi acordați doar în baza proiectelor depuse. Capitol la care administrația PSD-istă din Pitești și-a arătat incompetența.În cadrul exercițiului financiar 2014-2021, orașul nostru a atras fonduri europene în valoare de 40 milioane de euro, la coada clasamentului pe orașe, mult sub orașe precum Reșița (peste 86 milioane de euro atrași), Bistrița (71 milioane euro), Turda, Zalău ori Focșani (cu câte 70 milioane euro). Fără să ne comparăm cu Oradea, Cluj ori Timișoara. Nu e normal ca Turda să reușească să atragă peste 1.200 euro/cap locuitori, în timp ce Piteștiul doar 230 euro/cap de locuitor. Așa arată dezastrul administrației Ionică - Gentea - Apostoliceanu.Vreau și voi fi primarul care va profita de șansa istorică oferită de Uniunea Europeană pentru a transforma orașul nostru într-un centru urban modern și prosper. Banii de la Uniunea Europeană sunt șansa unei noi generații, și nu putem lăsa aceeași incompetenți să ne conducă. Au eșuat timp de 30 ani, vor eșua din nou. Clasament fonduri europene: https://urbanizehub.ro/ce-orase-din-romania-vor-fi-cel-mai-putin-afectate-de-criza-post-covid-19/

Comment on Facebook

Ok, aproape 3 caruțe cu bani, dar in ce conditii ar putea veni acesti bani catre Romania?Acele conditii negru pe alb, negociate sau mai degraba impuse, le vedem si noi?😉

Puneți osul la treabă alături de oamenii competența din Argeș indiferent de partid pentru întocmirea proiectelor care să îndeplinească condițiile cerute de UE și necesităților oamenilor nu hoților și pe termen mediu și lung .

Nu putem. Pentru ca nu exista oameni pentru asta. Nici în politica și nici în administrație.

Vor apare si mai multi multi-milionari in Romania

Hai ca introduc acum gunoaiele psd motiunea de cenzura, isi fac guvern, si or sa aibe ei grija de fondurile europene sa ajunga in buzunarele potrivite. Iar voi ramaneti cu planurile.

Dacă vine la putere PSDeul că ei știu săi împartă.

33 miliarde pentru o nouă generație... De hoți 🙂 o ocazie unică de a învăța micii hoți ce vor moșteni locurile părinților lor corupți la masa hoților. O să canibalizeze banii ăștia în timp record și nimic nu va ajunge la săraci.

Bravo PNL!

Găurile sunt făcute!

Ciolacu like this!

Banii sunt proporționalității cu nr cetățenilor romani

Știți cumva câți bani a atras orașul Câmpulung?

Si noi care suntem in sat Smeura, com. Mosoaia ,str. Drumul Sarii ce sa mai spunem ca nu avem canalizare. Am adus apa si canalul (cateva familii) iar canalul este nefunctionabil. Am avut si un proces pe rol cu ani in urma! Si ce daca! Cei de la Apa Canal 2000 nici nu viseaza sa faca ceva...

Clar PSD se intoarce la putere sa pustiasca si banii astia.Banii se vor imparti frateste intre PSD ,Antena 3 si Romania TV.Greseala enorma a PNL nesuatinuti in parlament si pasibili pentru o motiune de cenzura.Cred ca psd-istii isi freaca deja mainile

View more comments

16 hours ago

Florina Presadă

Sunt parlamentarul USR de București cu cele mai multe luări de cuvânt în plen, al doilea cel mai activ senator din România.
În ciuda tuturor piedicilor PSD, am reușit. Prețuiesc libertatea de exprimare chiar și atunci când nu sunt de acord cu toate punctele de vedere aduse într-o discuție. Cred în dialog și valoarea schimbului de idei, cred că și critica ne e utilă. Este ceea ce deosebește democrația de alte regimuri: pluralitatea ideilor, a opiniilor și a vocilor.

Astă seară, Claudiu Nasui, președintele filialei București, prin moderatorii grupului de facebook al filialei USR București, a girat un abuz. În urma unei postări critice la adresa echipei de moderatori și a actualei majorități din Biroul Municipal, echipă pusă cu mâna de președintele Năsui, mi-a fost luat dreptul de a mai posta sau comenta pe grupul filialei. Mi s-a spus că postarea mea e considerată spam.

Nu am intrat în politică pentru a fi partizană unei grupări sau alteia din partid. Am intrat în politică pentru că vreau să facem politică altfel, una ghidată de valori și principii, nu de apartenența la o gașcă. Nu de puține ori am fost în dezacord cu cei din conducerea filialei sau a USR, dar am putut să îmi susțin mereu punctul de vedere.

Astă seară nu am putut să fac asta.
Sunt lucruri care trebuie să înceteze. Chiar dacă avem opinii diferite, suntem toți USR iar angajamentul nostru comun este să vă reprezentăm în spiritul democrației. Ori, acest angajament trebuie să funcționeze și în interiorul USR pentru a fi autentic.

USR trebuie să se întoarcă la firul ierbii. De aici încolo, voi dezbate împreună cu voi deciziile luate la nivelul USR București. Sunt membru în Biroul Municipal iar voi aveți dreptul să cunoașteți partidul pe care îl învestiți cu încrederea și votul vostru.

Las mai jos postarea considerată spam.

______

„Nu credeam că am să ajung să văd în USR practici de la PSD.Inițial am vrut să vă spun că mă bucur foarte mult că în sfârșit ne reluăm activitatea în Biroul Municipal. Avem multe lucruri de discutat și de stabilit. Alegerile locale bat la ușă, chiar dacă pandemia le-a amânat puțin.
Dar acum văd că doi colegi, Bogdan Stroe și Manuela Mureşan, și-au luat mute pe acest grup. Nu înțeleg de ce.

Asta mi-a amintit de ședința (informală) la care ne-a convocat Claudiu Năsui înaintea unei ședințe de BN-uri reunite, ședință în care mi-a închis microfonul pentru că îl întrebasem când, cum și ce a negociat cu Plus București.

Dar ce e mai trist e că toate astea îmi aduc aminte de alte ședințe, din Parlament, unde mi se tăia microfonul. PSD făcea asta pentru că nu le convenea când le spuneam că sunt hoți.

Eu cred în libertatea de exprimare pentru toți, nu selectiv. De-a lungul timpului, au fost permise o serie de atacuri, chiar aici, la adresa mea. Am ales să răspund și nu am cerut nimănui, niciodată, eliminarea vreunei postări.
Eu îmi doresc ca astă seară să putem lămuri multe lucruri, inclusiv deciziile de a schimba echipa de moderatori a acestui grup. Am să solicit suplimentarea ordinii de zi cu acest punct. Cenzura practicată pe acest grup este inacceptabilă.”

___
Iubiți România cu ochii deschiși!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

De ce nu legalizati Cannabisul? Cu ce ar incurca România?

Uniunea Salvati USR. 🤷‍♂️

Dragilor, nu fiți dezamăgiți de USR. Nu facem decât să devenim mai buni. Noi vă avem mereu pe voi, suntem un partid născut la firul ierbii 🙂

Îți mulțumesc, Florina, că prin postarea asta vorbești și pentru mine! ❤️

Foarte fain, felicitări

Până se așează lucrurile și în USR mai durează. Felicitări pentru atitudine!

Felicitări pentru postare! Așteptăm și pe colegii tăi din Parlament să ți se alăture.

Doar naivii, să mă exprim elegant pot să creadă că USR este o opțiune Dan Barna este cel mai slab politician, arogant, nu transmite nimic, până când nu scăpați de el, Partidul va merge în direcția greșită👍

Pacat ca a iesit Nasui la Bucuresti, nu are nicio idee pentru acest oras si nimic in comun cu USB... De ce l-ati ales??

in orice organizatie de succes, concurenta trimite sageti otravite care prind posturi cheie si de acolo fac sabotaj si detoneaza activitatea din interior...e posibil ca mafiotii de la feseneu sa aiba o echipa care sa se ocupe de usereu, avand in vedere miza enorma de "administrare" a catorva zeci de miliarde de E in fiecare an ? intreb "pentru un prieten" care este frustrat ca si-a luat mute pe pagina lui dan barna in urma unui comentariu negativ, ceea ce s-a mai "intamplat" doar pe pagina lui plesoianu, asta apropos de comparatia cu gunoaiele de la pesedeu care taie microfonul cand nu le convine ca le zici hoti in fatza sau ca-i faci conserve caghebiste...in fine, SUCCES si rabdare mare ca toate se rezolva 🙂

Libertarienii sustin libertatea de exprimare absoluta, ei nu sustin cenzura. Il stiu pe Claudiu de vreo 6 ani, il stiu de libertarian hard core, nu pricep ce a patit.

Nu inteleg...

99.95% dintre voi, parlamentarii vreti doar bani si putere.Tu pari sa fii in cei 0.05%. Si lupta pe care o duci pare pierduta. De moment.

Claudiu Năsui, o mare dezamăgire! L-am susținut mult, dar na, atât a putut să devină

usr a demonstrat cu brio si mare succes ca nu merita decit ignor...

Se pare că și la Năsui se adeverește proverbul: ce naște din securist ajunge tot securist.Incredibil cum or să îndepărteze lumea cu practicile aceste comuniste.

PSD și PNLFură prin rotațieȘi Dan Barna este trist,că ciolanul nu l-a prins.

Dragă Florina, bravo pentru poziția publică pentru că și noi ne regăsim în acestă postare a ta! USR pare capturat și ținut sub cheie de un grup de băieți și fete care ar face orice pentru un nou mandat + niște mandate pentru cei mai fideli reprezentanți ai epurării drept-moderniste din partid, inițiată de echipa Ghinea, cu Dan Barna ca paratrăsnet și mascotă principală.www.romaniacurata.ro/cenzura-in-usr-florina-presada-anunta-practici-abuzive-ale-lui-claudiu-nasui...

USR s-a născut din dezbateri, cu dezbateri, pentru dezbateri. Câteva mute-uri nu ne vor închide gura când avem idei de exprimat. Binili învinge.

Il strica si pe Nasui functiile, pare-se.

Șocant, Năsui e un mic extremist? Nu, sunt mort de uimire. Zicea atâtea chestii raționale despre economie, eu chiar credeam în el.

Păi vă plătim salariile ... măcar de lătrat să fiți buni.PS... Pe Barna când îl schimbați?

Claudiu Nasui este o mare dezamagire. Ii urmaream cu mare interes interventiile la tv si postarile insa in ultima vreme a devenit foarte radical, cu niste puncte de vedere foarte deplasate si departe de ce promova pana acum. Iar pe pagina lui m-a blocat sa mai comentez pentru ca am indraznit sa nu fiu de acord cu el.

Practica recenta a unor membri de top ai USR ar putea fi comparata cu a PSD-ului dar, cinstit vorbind, nu de la ei s-au inspirat. Este vorba de mentalitatea romaneasca mai degraba, la urma-urmei am reusit sa producem un dictator dupa care am suplimentat cu 30 de ani de regres social, coruptie si incompetenta. Putem arata cu degetul spre PSD oricand si pe buna dreptate dar adevarul este ca vina este colectiva. USR este un partid romanesc si nu are cum sa se eschiveze de la aceste slabiciuni dintre care cea mai importanta ar fi betia puterii. Da-i unui roman obisnuit o pozitie de putere si se va crede un fel de mic dictator sau semizeu. Cel mai bine este sa mergi mai departe cu ce ai (USR) si atunci cand vei detine o pozitie inalta, sa iti amintesti sa nu faci ca ei.

View more comments

18 hours ago

Clotilde Armand

V-ați întrebat vreodată cât costă niște buchete de flori cumpărate de doamna Firea pentru Primăria Capitalei?
Vă spun eu exact: 134.880 RON (27.852 EUR). Sunt date găsite de mine acum în SICAP. Eu zic că de acești bani ar fi deschis o florărie. În fine. Așa arată ''investițiile'' doamnei primar general. Achiziția este în deliberare și mai poate fi oprită. Sper să direcționeze acești bani către alte probleme ale bucureștenilor.
... See MoreSee Less

V-ați întrebat vreodată cât costă niște buchete de flori cumpărate de doamna Firea pentru Primăria Capitalei?Vă spun eu exact: 134.880 RON (27.852 EUR). Sunt date găsite de mine acum în SICAP. Eu zic că de acești bani ar fi deschis o florărie. În fine. Așa arată investițiile doamnei primar general. Achiziția este în deliberare și mai poate fi oprită. Sper să direcționeze acești bani către alte probleme ale bucureștenilor.

Comment on Facebook

Fiți siguri ca voturi nu mai pupa sa stea acolo la Voluntari cu Pândele

🧐

270 de lei buchetul 🤦🏻‍♂️.... dar cui le dă?

cum sa nu o iubim , exclus, chiar cadem in cu.... de admiratie !🤮

veti depune plangere penala? Daca da va dorim success!

Are voie sub 30 de mii 😂😂😂

ROMANIA DESTEPTAREA!!!!!!!!!!!

Floriiiiii ??? Pentru ce??

daca ar fi lucrat la firma privata a mea o dadeam afara de mult, aici se tine cu voturile multora din astia de la florariile astea, si nu numai

Mda furturi, cum stiam. Furturi cu orice ocazie. Nici o singura miscare fara hotie.

MADAMO, Firuto, sa nu dai bani pentru Coroane si Jerbe,ca ti le comandam noi din flori de BASINA PORCULUI

Pentru coroane poate

Dar dacă bucureștenilor la place fierea?????

Noi, oamenii obișnuiți, cum ne putem implica in stoparea atâtor mizerii! Să nu-mi spuneti "doar la vot", vă rog...

Tic-tac,tic-tac...se apropie lațu'..

Jos Firea!!!

Cheltuie, ca doar nu da din buzunarul ei.

Are (fomeia) bani ce parcă da din buzunarul ei

Groaznic

Pretul per buchet e bun. 🙂 Si e la pretul pietei. PS: I don’t like Firea. Incerc doar sa subliniez ca nu e cel mai bun exemplu de: mama uite cum fura astia.

Intre pipera si bucuresti, adicale intre dl pandele si soata dumnealui, doamna firea, se face gard de borduri pentru tramvaie...adica vine cam asa, bordura, spatiu verde, pomi plantati, bordura, pista bicicleta, bordura, drum pietonal, bordura inaltata gen gard, pomi, sina tramvai, bordura, pomi, gard, pomi, stiu ca suna haotic, dar atata se fura in romania pe soseaua petricani, nu se fura, ramane in familie, stiu,... se fura cu borduri suprapuse si cu pomi peste pomi, unde oricum erau pomi! Ce conteaza 2 buchetele..urmariti sumele care chiar conteaza daca tot va implicati!

Doamna Fierea a dus metodele mafiote de furat la perfectie. Ciolacu și ceilalți derbedei din PSD , trebuie sa i-a lecții de la duduia. E adevărat , are un profesor bun , pe Pandele .

Dacă Pandele nimic

Doamna Armand, la banii astia florile acelea nu mor. Adica sunt imortele 🙂

Ăștia fură și când dorm :))) dar românul tot ii votează .

View more comments

20 hours ago

Clotilde Armand

În fiecare an Uniunea Europeană cheltuiește peste 65 de miliarde de € în subvenții pentru ferme pentru sprijinirea fermierilor. În timp ce acești bani ar trebui să ajungă în buzunarele producătorilor, o sumă mare este de fapt luată de câțiva ''băieți deștepți''.
Vă invit joi de la ora 12.00 să discutăm subiectul într-un webinar alături de jurnalistul NY Times Matt Apuzzo - dublu câștigător al premiului Pulitzer și Alex Brenninkmeijer - membru al Curții Europene de Conturi.
* găsiți în comentarii un link pentru înregistrare
... See MoreSee Less

În fiecare an Uniunea Europeană cheltuiește peste 65 de miliarde de € în subvenții pentru ferme pentru sprijinirea fermierilor. În timp ce acești bani ar trebui să ajungă în buzunarele producătorilor, o sumă mare este de fapt luată de câțiva băieți deștepți. Vă invit joi de la ora 12.00 să discutăm subiectul într-un webinar alături de jurnalistul NY Times Matt Apuzzo - dublu câștigător al premiului Pulitzer și Alex Brenninkmeijer - membru al Curții Europene de Conturi. * găsiți în comentarii un link pentru înregistrare

21 hours ago

Vlad Alexandrescu

Școala nu va deveni cazarmă și profesorul, sergent major!

Azi, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis obiecția de neconstituționalitate și a constatat că Legea privind măsurile de protecție a personalului didactic, de conducere, de îndrumare și control din învățământul preuniversitar în îndeplinirea atribuțiilor specifice funcției este neconstituțională, în ansamblul său.

În argumentarea soluției pronunțate, Curtea a reținut, în esență, că legea supusă controlului de constituționalitate a fost adoptată cu încălcarea principiului bicameralismului.

Nu știu ce fel de școală a făcut Șerban Nicoolae, inițiatorul proiectului de lege - și nici liderii de sindicat care i-au ținut isonul - dar, măcar pentru moment, școala românească rămâne școală. Vrem ca școala să formeze caractere și să descopere vocații, nu să se transforme într-o secție de poliție!

Sunt mândru că am atacat, împreună cu colegii mei senatori USR și cu semnăturile unor senatori PNL, la Curtea Constituțională această aberație juridică ce ar fi transformat profesorul într-un jandarm!

Nu putem accepta că profesorul este un milițian care își impune cu forța opinia în școală. Școala este despre educație, nu despre instrucție, iar respectul pe care inițiatorii legii clamează că l-ar impune astfel nu se obține, în fapt, nici cu forța și nici cu frica. Procesul educațional presupune interacțiune vie între profesor și elev, parteneriat și schimb constant de informații și de empatie de ambele părți. Nu putem transforma elevul într-un element pasiv al procesului educațional.

Nu în cele din urmă, în spiritul legii atacate, elevul sau părintele nu s-ar mai bucura de prezumția de nevinovăție, ei trebuind să-și dovedească nevinovăția, ceea ce este contrar principiilor dreptului național și european.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Mulțumesc Vlad pentru gestul de normalitate!

Si căprăria ca metodă de constrângere, pseudoeducare, era de uz curent în vechiul regim! Frica era argumentul forte, de la grădiniță până la groapă. De aceea sunt atâția vârstnici atât de apatici, docili, crescuți fiind cu reguli care nu admiteau discuții, rațiunea era exclusă din start, șeful gândea pt toți; nu conta, bine, rău, era singurul în drept să o facă. Și de aceea suntem cum suntem. Problema este că se sare de la o extremă la alta, și nici aceea nu-i soluția de folosit. Școala este una din marile urgențe în a se moderniza, în sensul cel mai bun și practic cu putință.

Mulțumim 🧡

Da, foarte bine ati facut, multumim pentru demers!

#BlackAvatar

Sustineti o viziune contraproductiva care va duce la degradarea continuua a actului educational, tranformand profesorul intr-o victima a bullying-ului practicat de unii elevi si parintii lor. Aceasta atitudine parizana si profund partinitoare nu denota decat o profunda necunoastere a problemelor scolii romanesti si nu va rezolva aceste probleme existente, doar le va agrava. Profesorul, politistul, medicul, functionarul public sunt categorii socio-profesionale care trebuie protejate, deoarece vin in contact, prin natura meseriei practicate, cu o multitudine si diversitate de clase si categorii sociale. Sistemul de educatie nu insemana numai scolile de centru din marile orase, cele cu elevi care merg la teatru si asculta muzica clasica, ci inseamna si scoli de la periferia societatii si a civilizatiei sau scoli cu elevi care au diverse boli psihice. In momentul de fata profesorul este o victima sigura a acestui sistem creat impotriva sa. Ati auzit de cazuri de elevi care au agresat sub diverse forme profersori si fata de care nimeni nu a luat nicio masura?! Aceasta este starea reala a scolii romanesti!

Felicitari!

Pe cand o initiativa de desfiintare a jandarmeriei?

Da Serban Nicolae a facut scoala?

View more comments

21 hours ago

Cristian Ghinea

Comisia Europeană a propus un fond de 750 miliarde Euro pentru revigorarea economiei. România ar trebui să aibă acces la 33 miliarde Euro.

Ce vom reuși să facem cu acești bani? Cum îi putem folosi cât mai cu cap?

Oraș și județ european înseamnă și să fim mai ambițioși, mult mai ambițioși, în atragerea fondurilor europene.

Vorbim despre cum putem face #OȚarăCaAfară cu:
👉 Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, actual europarlamentar al Alianței USR-PLUS
👉 Vlad Botoș, europarlamentar al Alianței USR-PLUS
👉 Cristian Moș, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș
👉 Dominic Samuel Fritz, candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Timișoara.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Salut, Cristi, Vlad, Alin, Dominic! Gata sesiunea, de-acum sunt și eu prezent prin USR Guvernare!

Cum vedeti situatia din punct de vedere al faptului ca mai ales in comune aceste imbunatari aduse stilului de viata aduc o ridicare a statutului comunei la nivel de oras ,ceea ce automat inseamna si alte taxe mai mari de platit de catre locuitorii acesto comune?

Împrumuturi de cheamă acele fonduri europene ! Prietenii știu de ce...

Faceți autostrăzi și investi în educație și agricultura

In opinia mea acești bani ar trebui sa meargă in toate orașele slab dezvoltate ,acolo unde este prioritară investiția.

Puneți deoparte bani pentru creșterea impozitelor pe:1. „digitalizare“2. curent electricAstea sînt primele două condiții pentru îndatorarea tuturor statelor UE cu această sumă fantastică.

Tăiați pensiile speciale

Am strins semnaturi pt.fara penali ,ce facem cu ele ma intreaba cetatenii care au smnat?

Rezolvați 10 august

UE=SOLIDARITATE &PROSPERITATE. Fara Schengen si moneda euro mereu vom fi la periferia UE.

Este dezvoltat economic,ci o infrasctuctura departe de adevar

Salutare tuturor!

Investiri si in turism ca ies bani si in agricultura

Dam la bugetari in continuare sa pape tot si dupa, dam faliment. Oricum ne imprumutam cu 5 miliarde pe luna sa plimbe hartii. Inclusiv salariile si pensiile de lux ale gunoaielor de la CCR&Co. Dupa calculele mele 33 miliarde ajung 6 1/2 luni.

Bună seara!!Tăiați pensiile speciale!!

In Timișoara și Arad sunt prost plătite?! In Moldova rata șomajului și a migrației creste de la an la an ,ce fel de politica de administrare este asta .

View more comments