USR

Uniunea Salvați România

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

7 hours ago

Allen Coliban

Un OM pe care îl admir mult a plecat.

Un OM care a trăit frumos și care a lăsat în urmă lucruri pe care prea puțini le înțeleg, dar despre care mulți își vor da, acum, cu părerea.

Dincolo de premii și de premiere, dincolo de performanțe, dincolo de durere, rămân exemplul său și lecția despre ce contează, cu adevărat:
"𝘗𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘢𝘤 𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘮𝘪𝘦𝘳𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘯𝘶 𝘦𝘹𝘤𝘭𝘶𝘥 𝘯𝘪𝘤𝘪 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘢 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘩𝘪𝘢𝘳 𝘱𝘦 𝘶𝘯 𝘰𝘱𝘵𝘮𝘪𝘢𝘳 𝘪̂𝘯𝘴𝘢̆ 𝘢𝘵𝘶𝘯𝘤𝘪 𝘤𝘢̂𝘯𝘥 𝘮𝘢̆ 𝘨𝘢̂𝘯𝘥𝘦𝘴𝘤 𝘳𝘦𝘵𝘳𝘰𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷 𝘭𝘢 𝘗𝘶𝘮𝘰𝘳𝘪 𝘴̦𝘵𝘪𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘢𝘮 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘯𝘤𝘵𝘶𝘭, 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘧𝘢𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘢𝘴𝘤𝘦𝘯𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘴̦𝘪 𝘯𝘶 𝘢𝘮 𝘧𝘢̆𝘤𝘶𝘵 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘳𝘢𝘵̦𝘪𝘪, 𝘯𝘶 𝘮-𝘢𝘮 𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘷𝘢.
𝘼 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙖𝙨𝙘𝙚𝙣𝙨𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝙞𝙣 𝙨𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙣𝙤𝙞 𝙩𝙤𝙩̦𝙞 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪 𝙖𝙨𝙩𝙖 𝙫𝙤𝙢 𝙩𝙧𝙖̆𝙞 𝙞𝙣 𝙨𝙪𝙛𝙡𝙚𝙩𝙚𝙡𝙚 𝙣𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚 𝙘𝙖̂𝙩 𝙫𝙖 𝙛𝙞 𝙨𝙘𝙡𝙞𝙥𝙞𝙧𝙚 𝙞𝙣 𝙤𝙘𝙝𝙞𝙞 𝙣𝙤𝙨̦𝙩𝙧𝙞."

Nyugodj békében, Zsolt!

(Citatul este din postarea lui Zsolt despre "Pioletul de Aur": www.facebook.com/zsolt.torok.75/posts/2314172198660640:0.
Fotografia îi apaține lui Cristian Tzecu)
... See MoreSee Less

Un OM pe care îl admir mult a plecat. Un OM care a trăit frumos și care a lăsat în urmă lucruri pe care prea puțini le înțeleg, dar despre care mulți își vor da, acum, cu părerea. Dincolo de premii și de premiere, dincolo de performanțe, dincolo de durere, rămân exemplul său și lecția despre ce contează, cu adevărat: 𝘗𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘢𝘤 𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘮𝘪𝘦𝘳𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘯𝘶 𝘦𝘹𝘤𝘭𝘶𝘥 𝘯𝘪𝘤𝘪 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘢 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘩𝘪𝘢𝘳 𝘱𝘦 𝘶𝘯 𝘰𝘱𝘵𝘮𝘪𝘢𝘳 𝘪̂𝘯𝘴𝘢̆ 𝘢𝘵𝘶𝘯𝘤𝘪 𝘤𝘢̂𝘯𝘥 𝘮𝘢̆ 𝘨𝘢̂𝘯𝘥𝘦𝘴𝘤 𝘳𝘦𝘵𝘳𝘰𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷 𝘭𝘢 𝘗𝘶𝘮𝘰𝘳𝘪 𝘴̦𝘵𝘪𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘢𝘮 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘯𝘤𝘵𝘶𝘭, 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘧𝘢𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘢𝘴𝘤𝘦𝘯𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘴̦𝘪 𝘯𝘶 𝘢𝘮 𝘧𝘢̆𝘤𝘶𝘵 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘳𝘢𝘵̦𝘪𝘪, 𝘯𝘶 𝘮-𝘢𝘮 𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘷𝘢.𝘼 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙖𝙨𝙘𝙚𝙣𝙨𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝙞𝙣 𝙨𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙣𝙤𝙞 𝙩𝙤𝙩̦𝙞 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪 𝙖𝙨𝙩𝙖 𝙫𝙤𝙢 𝙩𝙧𝙖̆𝙞 𝙞𝙣 𝙨𝙪𝙛𝙡𝙚𝙩𝙚𝙡𝙚 𝙣𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚 𝙘𝙖̂𝙩 𝙫𝙖 𝙛𝙞 𝙨𝙘𝙡𝙞𝙥𝙞𝙧𝙚 𝙞𝙣 𝙤𝙘𝙝𝙞𝙞 𝙣𝙤𝙨̦𝙩𝙧𝙞.Nyugodj békében, Zsolt!(Citatul este din postarea lui Zsolt despre Pioletul de Aur: https://www.facebook.com/zsolt.torok.75/posts/2314172198660640:0. Fotografia îi apaține lui Cristian Tzecu)

Comment on Facebook

Dumnezeu sa il odihneasca!

Dumnezeu sa îl odihnească!

RIP

13 hours ago

Dan Barna

Unul dintre cei mai importanți alpiniști din familia elitei mondiale a acestui sport, Zsolt Torok, a plecat spre norii pe care i-a atins de atâtea ori.

A învins Muntele Destinului(Nanga Parbat) și K2. I-am admirat curajul și perseverența și sunt recunoscător că a ales să ne fie alături o bucată de drum, vorbindu-ne chiar anul trecut despre importanța motivării în atingerea obiectivelor.

A fost un model pentru noi și așa va rămâne. Acum a plecat într-o altfel de expediție, printre stele. Rămas bun.

În numele tuturor colegilor mei transmit condoleanțe și respect familiei și celor apropiați.

Sursa foto - arhiva personală Z. T.
... See MoreSee Less

Unul dintre cei mai importanți alpiniști din familia elitei mondiale a acestui sport, Zsolt Torok, a plecat spre norii pe care i-a atins de atâtea ori.A învins Muntele Destinului(Nanga Parbat) și K2. I-am admirat curajul și perseverența și sunt recunoscător că a ales să ne fie alături o bucată de drum, vorbindu-ne chiar anul trecut despre importanța motivării în atingerea obiectivelor.A fost un model pentru noi și așa va rămâne. Acum a plecat într-o altfel de expediție, printre stele. Rămas bun.În numele tuturor colegilor mei transmit condoleanțe și respect familiei și celor apropiați.Sursa foto - arhiva personală Z. T.

Comment on Facebook

R.I.PSincere condoleanțe familiei îndurerate!

Curajul lui Zsolt sa ne calauzeasca! Iti multumim Zsolt!

Condoleanțe familiei! Dumnezeu sa îl odihnească in pace! 😢

Respect Zsolt Torok! Acum ai ajuns la zei! Dumnezeu sa te odihneasca!

Sincere condoleante pt familia ramasa fara el !

Ce pacat ! Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei.

Condoleanțe familiei greu încercate!

Destinul a ales ca el să moară în munții Făgăraș, din țara lui ... Să-i fie luminată calea spre înălțimi și nemurire!Condoleanțe familiei!

SCUZE !Urarea e pt performanțe .SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI !

Drum lin spre cer !

RIP !

Drum lin spre cer!

Condoleante familiei😭

Condoleante

Condoleanțe familiei!

Condoleanțe familiei!

Drum lin spre cer eroule!

Condoleante familiei, Dumnezeu sa-i odihnească sufletul in pace!

Nu-mi vine sa cred! Atat de tanar. Isi iubea meseria pana la infinit. Un profesionist, o personalitate, o minune de OM, cu un suflet imens. L-am cunoscut doar pe fb. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul, acolo intre muntii lui dragi.

Nu l am cunoscut personal, insa avand in vedere ce a reușit, cu siguranță a fost un adevarat luptător, iar viata pe care a trait o a fost un exemplu pentru toți, curaj, ambiție si credință. Dumnezeu să-l odihnească!

Dumnezeu să-l odihnească!

Păcat, a plecat la cer un om deosebit.

Pacat!. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!. Un exemplu de curaj si profesionalism.

Sincere condimente familiei!

View more comments

16 hours ago

Florina Presadă

O zi excelentă azi alături de colegi de la USR, Plus şi cetăţeni în Năvodari 🙂

Am început ziua în forţă: azi s-a înfiinţat filiala USR Corbu - mult succes în politica onestă, pentru cetăţeni!

Apoi am discutat despre cum putem lupta mai eficient pentru asigurarea unui transport judeţean decent şi respectarea transparenţei decizionale în Năvodari. Acestea sunt lupte pe care USR Năvodari le duce de ceva timp pentru oameni, pentru că decidenţii actuali nu înţeleg că românii trebuie să se bucure de drepturile pe care le au!

Iar pentru energie suplimentară, am ieşit pe stradă. Am strâns semnături pentru candidatura lui Dan Barna la preşedinţie, dar am şi oferit semnătura micuţilor care doreau să creeze un Partid al Copiilor 🙂

Iubeşte România cu ochii deschişi!
... See MoreSee Less

O zi excelentă azi alături de colegi de la USR, Plus şi cetăţeni în Năvodari :)Am început ziua în forţă: azi s-a înfiinţat filiala USR Corbu - mult succes în politica onestă, pentru cetăţeni!Apoi am discutat despre cum putem lupta mai eficient pentru asigurarea unui transport judeţean decent şi respectarea transparenţei decizionale în Năvodari. Acestea sunt lupte pe care USR Năvodari le duce de ceva timp pentru oameni, pentru că decidenţii actuali nu înţeleg că românii trebuie să se bucure de drepturile pe care le au!Iar pentru energie suplimentară, am ieşit pe stradă. Am strâns semnături pentru candidatura lui Dan Barna la preşedinţie, dar am şi oferit semnătura micuţilor care doreau să creeze un Partid al Copiilor :)Iubeşte România cu ochii deschişi!Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Buna ziua doamna Florina. Ati afirmat ca USR Navodari se lupta de ceva timp pentru asigurarea unui transport judetean decent. Puteti sa detaliati va rog ce demersuri au facut in acest sens?

S-au facut demersurile legale la Consiliul Judetean Constanta pentru asigurarea unui transport in comun decent.Abrogarea ordonantei 51.Aplicarea directivelor UE privind transportului in comun regional sau judetean in cazul tarilor din estul Europei prin care acesta sa fie asigurat pe o raza de 30 km in jurul metropolei de catre autoritatile regionale sau judetene cu autovebicole in statre tehnica buna de functionare,Si conditii ambientale de transport bune.In caz de neconformare se va ajunge in justitie.Detili amanuntite le puteti online direct de la d-na Florina Presada.

La Caracal exista filiala USR.

La Caracal când se înfiintează USR?

Dan Barnã Preşedinte

View more comments

19 hours ago

Dan Barna

ZERO toleranță față de colaboratorii Securității.

Am văzut, în ultimele zile, un vehement proces public de intenție privind o prevedere din Protocolul Alianței, referitoare la candidatura unor persoane care, copii fiind, au semnat un angajament cu Securitatea.

Deși textul exclude clar orice fost colaborator, minor sau major, am fost acuzați, cu rea intenție, că am proteja pe cei care, copii fiind, au semnat un angajament, dar au colaborat cu Securitatea ca adulți. Nimic mai fals. Repet, textul impune excluderea totală a colaboratorilor de orice fel.

Fac însă eforturi să mă obișnuiesc cu realitatea că adevărul obiectiv ajunge, deseori, o chestiune secundară în lupta politică.

În discuțiile noastre, ne-am gândit la cazuri dramatice, la copii care, într-o situație de vulnerabilitate, au fost constrânși, sub presiune, să semneze un angajament. Sau au fost amenințați că li se va întâmpla ceva familiilor lor, dacă nu semnează, dar care ulterior NU au colaborat în niciun fel cu Securitatea. Era vorba totuși de copii, care nu au discernământul unor adulți, care au semnat un angajament, fără să colaboreze și fără să cunoască implicațiile acelei semnături. După toate standardele europene legale aceste persoane sunt considerate victime ale regimurilor opresive.

Spun din nou, era vorba doar despre semnarea unui angajament, nu despre colaborare. Colaborarea, la orice vârstă, reprezintă, din punctul nostru de vedere, o incompatibilitate cu poziția de candidat al Alianței.

Mesajul politic pe care USR și Alianța USR PLUS îl transmit este unul foarte clar și rămâne același indiferent de atacuri și acuze: România are nevoie de o clasă politică nouă. În procesul de selecție al candidaților comuni nu vom avea nici un fel de toleranță, față de niciun fel de colaborare cu Securitatea.

Pentru a nu mai lăsa loc atacurilor care vor să distrugă credibilitatea Alianței, am discutat cu colegii de la PLUS și am decis eliminarea sintagmei „majori fiind”, tocmai pentru a nu mai exista niciun fel de echivoc. Alianța USR PLUS trebuie să aibă candidați comuni cu o integritate ireproșabilă. De la acest principiu nu va exista excepție.

Textul acestui articol din Protocol va rămâne în forma inițială:
„Nu vor putea fi desemnați drept candidați ai Alianței persoane care au avut calitatea de lucrători activi sau colaboratori ai Securității sau au semnat un angajament cu Securitatea înainte de 1990 sau au în prezent calitatea de lucrători activi/colaboratori/informatori ai unui serviciu de informații sau persoane care promovează violența, ideologii totalitare, discriminarea de gen, anarhismul, rasismul, șovinismul, separatismul etnic sau teritorial și orice alte idei ori acțiuni extremiste.”
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

În paragraful 2 îl acuzați pe fostul ministru Daniel Funeriu - fiindcă el a semnalat această problemă, chiar dacă dvs. nu îl nominalizați - de rea voință, însă în paragraful 8 recunoașteți problema si anunțați că veți modifica protocolul alianței. Cred că era mai corect să spuneți: da, avem o problemă, o modificăm. Nu știu de ce simțiți nevoia ca orice critică - de data asta întemeiată pe fapte - să o etichetați drept rea-voință. Poate greșesc cei care vă critică, poate dvs. aveți dreptate, dar această agresivitate la adresa oricărui semn critic începe să ridice semne de întrebare legate de capacitatea dvs. de a accepta diferențe de opinii. Putem împărtăși aceleași valori, dar pe chestiuni punctuale să avem diferențe, nu trebuie să îi pocniți pe toți care, uneori, cârtesc, în sensul bun al cuvântului.

Domnul Barna, desi il stimez enorm, din multe iesiri pe care le are in public, nu poate accepta critica....mereu cauta explicatii si argumente pentru chestii evidente. Lumea are speranta.......ca incepem sa scapam de vechii oameni politici, va rog nu fiti ca ei.

D-le Dan Ilie Barna, daca veti ajunge presedintele Romaniei, la cine v-ati gandit ca ar fi un bun prim-ministru? Eu m-am gandit la Cosette Chichirau; poate gresesc, poate nu.

Bun, inca 2 din astea pe săptămână timp de 3-4 saptamani si ne ridici si noua spiritul electoral.

Bravo, USR! Toleranță zero față de colaborarea cu Securitatea!

Merci, Dan. Există limite peste care nu o să trecem, atunci există și speranță!Nu știu cât de greu a fost, dar sigur, a fost/este meganecesar.

Dar colaboratorii colaboratorilor securitatii.. cu ei cum ramane? Pe ei i-ati primit cu bratele deschise. Atata timp cat ati pus putregai la fundatie.. toata constructia e compromisa.

Sa inteleg ca Ciolos nu poate candida. Ati incalcat (de la sine putere) si alte principii USR cedand in fata lui Ciolos; din aceasta cauza credibilitatea USR a inceput sa se clatine, se va vedea in sondaje. Sper sa fiti aspru sanctionat in cadrul USR iar USR sa-si recapete credibilitatea, sa redevina SINGURA forta capabila sa reseteze Romania. PLUS/Ciolos nu sunt capabili sa reseteze Romania.

O scăldați acum că publicul s-a sesizat. Dar inițial aveați altă intenție, ceea ce denotă că nu sunteți atât de principiali cum vă pretindeți. În goana după cât mai mulți membri, faceți rabat de trecutul unora. Selecția lasă de dorit, după cum se vede. Un tânăr adolescent care s-a lăsat șantajat de securitate nu prezintă garanții morale nici ca adult, indiferent de motivul pentru care a acceptat să facă pact cu diavolul. Nu găsiți în țara asta destui adulți cu trecut nepătat dispuși să adere la mișcarea voastră? Atunci acceptați că poate și alte partide s-au confruntat cu această problemă a resursei umane și nu mai arătați cu degetul spre ele! Nu vă dați fecioare neprihănite că realitatea vă demonstrează contrariul! Acordați și partidelor vechi prezumția de bună intenție în reformare, pentru că reformarea e mai grea decât construcția de la bază a unui nou partid! Și oricum, fiind până acum singurul partid nou apărut, nu puteți avea pretenția ca România să fie condusă de un singur partid pe considerentul că e nou și toate celelalte sunt câh! Îl mai băgați în ciorba asta și pe Iohannis, care nu a făcut parte din politica mare până acum 5 ani, a fost un excelent administrator al unui oraș, atât.

Clar si la obiect! Astea fiind zise, sa ne apucam de treaba! #GoDanBarna!

Dacă asta va fi sloganul de campanie, veti câștiga cu siguranța alegerile și pt președenție și pt parlament. Dar e important sa îl puneți in aplicare după alegeri

Pentru cei care au semnat angajamente sau chiar au colaborat neavând 16 ani împliniți este legea cea care îi protejează (art. 2 lit. b teza finală din OUG nr. 24/2008). Deci acea adăugare nu era necesară decât dacă se încerca extinderea excepției la cei care au colaborat cu Securitatea când aveau de la 16 la 18 ani.

Citeva intrebari doar . Este foarte corect ca cei in cauza sa fie eliminati din structurile USR ,dar daca unii dintre cei in numiti , au fost in primul esalon de lucratori activi atunci copii lor sau rudele apropiate, sau prieteni apropiati , tineri fiind in ziua de azi, sunt acceptati ? Se face un minim control de acest fel , sau daca exista astfel de cazuri ,ce inteleg , nu intra sub incidenta deciziei de partid ,se cere o adeziune clara si o negare a conditiei trecute, nu ca om, ci ca idee , a faptelor parintilor etc . In alta ordine de idei , ati cerut tuturor membrilor dumneavoastra de partid o delimitare clara , de presupuse astfel de persoane si un angajament prin care sa se confirme totala adeziune si condamnare a faptelor de violenta , totalitarism ,sovinism etc ,concomitent cu obligativitatea aducerii la cunostiinta a unui astfel de caz, sau doar ati trecut totul ca o conditie in statut . Care ar fi modalitatea si cine are calitatea oficiala de a determina aceste presupuse incalcari, in perioada calitatii de membru , ba chiar si la semnarea adeziunii (sau se foloseste o asumare in nume propriu a raspunderii . Chiar si asa, asumarea nu tine loc de adevar si atunci cind nimeni nu are cum contesta asta, e zadarnica . Sunt curios ce o sa raspundeti , daca o sa raspundeti ?

Nu, pe bune. Eu i-as exclude pe toti colegii din gradinita care s-au luat la bataie cu mine pe motiv ca acaparasem toate jucariile, iar ei sustineau ca trebuie sa fie la comun, sa se bucure si ei de ele. Nici gand, i-am batut ca pe comunisti. In plus, educatoarea n-a vrut sa ne mai cumpere jucarii, pe motiv ca s-au opus parintii nostri si apoi a plecat cu elicopterul sa viziteze mai multe gradinite.

Eu zic sa lăsați mai moale faza cu ....activii , colaboratorii și informatorii SERVICIILOR.....la care as mai adaugă ....ACOPERITII ! 🙂Și încă ceva....activi, colaboratori,informatori, acoperiți ai unor SERVICII STRAINE sau ORGANIZATII SECRETE...se pune ?

Mie imi starneste un zambet amar paragraful 5 cu angajament sub presiune, constrangere, cu vulnerabilitate, cu victime ale regimurilor opresive .... .Trebuie sa aflati ca in acele vremuri aveam inflatie de turnatori voluntari, de turnatori/colaboratori ; erau prea multi solicitanti de "Angajament" ale progeniturilor celor din sistem (activisti, ofiteri de armata sau sevicii, etc.) si a foarte multor oportunisti si copii orientati din licee si chiar profesionale. Asa ca "angajamentul sub presiune" e o gogorita ce nu poate fi digerata la masa de azi !

Dan Barna, e chiar asa greu sa accepti critica cand gresesti? De obicei, cine se scuza se acuza. Asadar, iti sugerez ca data viitoare cand sesizati ca ati gresit (dupa ce va semnaleaza lumea), las-o mai moale cu mesaje de tipul acestuia. Admite pur si simplu ca ai gresit, corecteaza greseala si o sa vezi ca iesi mult mai castigat 😉 .

Coect ar fi si cei care au lucrat pentru aparatul represiv,ma refer fiind militari in termen au pazit diferite personalitati, sau diferite servicii etc.Trebuie clar stipulat cei peste 55 de ani nu au ce cauta in acest partid,cei care au colaborat cu Securitatea direct sau indirect,fosti membri al PCR,copii fostilor demnitari sau tortionari,intr-un cuvant orice individ peste 18 ani care a avut legatura directa sau indirecta cu fostul regim opresiv,fosti membri sau actuali mebri ai PSD #Cimarosie ,etc.Succes

Cand ma uit pe profilul dvs parca ma uit la Bononete facand un show de Stand up Comedy.. rad de ma prapadesc si sunt sigur ca o sa continue tot asa . La cat mai multe parodii asemanatoare!!! 🤡🤡🤡😂😂😂🤡🤡

O masura corecta! Aia mai lipsea, sa sustinem persoane fara coloana vertebrala cum au celelalte partide. Toti colaboratorii la un moment dat isi vor gasi scuze, ca erau saraci, aveau nevoie de apartament, sufereau ca nu puteau fi sefi de sectie, aveau parinti bolnavi si cate si mai cate minciuni pentru a justifica un caracter duplicitar si fara coloana vertebrala.

De ce nu va pronuntati si in privința celor care încalcă drepturile minorilor , celor care încalcă flagrant legea adoptiilor , a procurorilor care încalcă proceduri de ridicare a minorilor si a celor care falsifică si tainuiesc falsuri în procesele de adoptii ?!

Si cei care au colaborat copii fiind nu au aceiasi situatie dramatica in care au fost constransi? Gandesc ca exista o contradictie in unghiul de vedere utilizat. Excludeti definitiv oricare posibilitate de a fi atacati pe acest subiect. Care sunt sansele ca cineva copil fiind si care a semnat un angajament si ulterior sa faca parte din Alianta Usr Plus si sa mai fie si desemnat candidat? 0,00000001%. De ce sa va compromiteti ptr o sansa asa de mica?

... Exclusiv.... Legea Lustrației... Trebuie arestat Valeriu Dorneanu pentru lipsa de respect si7 anularea legii lustrației.... Este considerata o crimă împotriva SOCIETĂȚII și Tuturor Oamenilor din România... PSD-UL este continuatorul din umbră a Bolșevicilor...

Ok, sunt de acord, dar o platformă program, cu ce veți face voi pentru România, când vedem și noi? Reconstrucția tari trebuie sa înceapă deindata ce preluați guvernarea, cum ne stimulați sa revenim în tara, dacă eu, noi, nu știm concret ce drum luați și care e planul?

Toleranță 0 față de cei care au semnat cu securitatea, daca e cineva printre noi care a făcut asta trebuie sa stea in mediul privat dar nu are ce căuta în politică, mai ales nu are ce căuta în USR!!!

View more comments

Primarul Gabriela Firea susține că noile taxe pe care vrea să le introducă ar scăpa Bucureștiul de poluare. Dincolo de faptul că nu a realizat vreun studiu de impact și că măsura ar putea fi neconstituțională, poluarea din București are și alte surse, una dintre ele fiind proasta gestionare a deșeurilor și a molozului.

Octavian Berceanu, consilier general al Municipiului București împreună cu Ana Galbenu, consilier USR Sector 3, arată dimensiunile reale ale problemei. Octavian a fost agresat fizic când a filmat camioane ale Primăriei Sector 3 depozitând ilegal deșeuri pe drumul Lunca Cetății din Sectorul 3, o zonă clasificată ca spațiu verde în Planul Urbanistic General.

Potrivit unei decizii a Comisiei Europene, primăriile au obligaţia să organizeze un spațiu special pentru deșeurile din construcții pentru că, până la data de 31 decembrie 2020, minimum 70% dintre aceste deșeuri să fie refolosite în activitățile de construcție. Însă, realitatea din jurul nostru ne arată că Bucureștiul este departe de a îndeplini cerințele Comisiei.

Consilierul USR a depus sesizări atât la Garda de Mediu, cât și la Poliția Locală și va urmări dacă instituțiile publice vor lua măsuri în privința deversărilor ilegale de moloz.

Bucureștiul poate deveni o capitală cu un aer respirabil însă acest lucru îl vom putea simți fiecare dintre noi după ce Gabriela Firea și primarii PSD vor pleca din funcții, incompetența și-au dovedit-o cu vârf și îndesat.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Domle dar ceva de dezbătut mai serios pentru viitorul copiilor noștri nu avem.Proiecte de extindere economica la nivel de exporturi,dau in alte tari,crearea de multinaționale românești,sau de branduri de tara care sa fie produse in toata lumea exact cum americanii su cola sau wischi vândute in orice tara pe planeta

Radu Dascalu, uite încă o acțiune a usr pe care dumneata ai putea-o considera inacceptabila in timp ce eu consider absolut vitale acțiunile domnului consilier, și are muuulte

Felicitări pentru curaj dragi colegi.

D-le inginer...asta ar insemna limitarea drepturilor ca si cetatenj. Ne intoarcem in timp? Exista alte variante.

Felicitari, oameni buni!

sa treaca cineva pe la catedrala mult sponsorizata de Firea,sa vada ce praf se starneste din curtea ei cand trec camioanele;stiam ca e oblogatoriu un sant cu apa la intrare/iesire.Asta e in buricul targului,

De ce nu introduce sistemul valabil pe vremea lui Ceausescu ? Mașinile sa circule prin Bucuresti , dupa numarul de înmatriculare. Intr-o zi cele cu număr par si in ziua urmatoare , cele cu număr impar !

Loc special amenajat pentru depozitarea molozului există ?

Acțiunea noastră are peste 100.000 de vizualizări. Postarea este pentru colegii care vor să se implice pentru binele comunităților și au curaj. România reală crește și se schimbă de jos, din țărână. Românie nu se face bine cu discursuri și postări, ci cu multă muncă și riscuri asumate, zic 🙂 Vor urma alegeri, guvernare USR, suntem pregătiți să luptăm cu Statul Mafiot?

La astfel de acțiuni trebuie mers cu niște băieți bine clădiți, pentru că cei care fac astfel de mizerii sunt în stare să-ți dea în cap și să te lase sub moloz. Sunt genul de oameni capabili de orice, acest lucru fiind vizibil prin modul extrem de violent prin care reacționează. Nu vă riscați viețile în fața unor psihopați ce n-au conștiință și remușcări.

Si Bucurestiul este tot un santier de inlocuiri de borduri cu un praf si o mizerie de nedescris 😠😠😠

Pentru loviri de gen ar trebui dată o lege, să se facă pușcărie și muncă în folosul comunității. Că prea dau toți cocalarii cu pumnul știind că nu pățesc nimic.

Bah fraților, este singurul lucru care ar putea fi făcut pt o fluidizare a traficului. Este singurul lucru cu care sunt de acord. Este ceva normal în toată Europa. Nu fiți ipocriți este un lucru bun!

Ciudat tare acel “tânăr” cu tupeu care vrea sa lovească....pana va de unul care îl va “curenta” pe loc

..nu știam că banii purifica aerul ...dar că îmbogățește fraierul asta știu..La este ceva..baga un pic de taxe pe demolări poate că și alea purifica aerul și reduce poluarea

Este singura miscare inteligenta , dar nonpoulara ! Hop , ati sarit sa va luati ... puncte ? 🤔😂

Și de ia se va scăpa Bucureștiul..

Luati si voi un gealat .... sa.i fi dat o mama de bataie la imbecili

Poliția nici nu știa ce se-ntâmplă acolo... Dar tâmpitul ăla violent ce-a pățit? Că ăla ar trebui stârpit de pe Terra.

poliția ce face stă și agață babe cu pătrunjelul

Nu accepati taxa hoatei .

Bravo U.S.R

Ciolos Presedinte😉

E dat in judecata cel care a agresat, sau nu? Daca n.o faceti e doar o manipulare! Handicapatul agresor trebuie sa plateasca!

View more comments

2 days ago

Clotilde Armand

Astăzi se împlinesc 99 de ani de la nașterea lui Virgil Ierunca. ''Virgil Ierunca povestește una dintre cele mai cumplite experiențe de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastră. Deținuți torturați cu un sadism de-a dreptul extravagant – dacă sadismul poate fi astfel -, torționarii lor impunându-le să tortureze la rândul lor, ca să li se conteste însăși calitatea de victime. În ultima fază a ciclului, nefericiții sunt constrânși să-și tortureze cei mai buni prieteni, ca dovadă a convertirii lor lăuntrice. Toată lumea a fost torturată, toată lumea a torturat.'' - Francois Furet, „Fenomenul Pitești”, Editura Humanitas. ... See MoreSee Less

Astăzi se împlinesc 99 de ani de la nașterea lui Virgil Ierunca. Virgil Ierunca povestește una dintre cele mai cumplite experiențe de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastră. Deținuți torturați cu un sadism de-a dreptul extravagant – dacă sadismul poate fi astfel -, torționarii lor impunându-le să tortureze la rândul lor, ca să li se conteste însăși calitatea de victime. În ultima fază a ciclului, nefericiții sunt constrânși să-și tortureze cei mai buni prieteni, ca dovadă a convertirii lor lăuntrice. Toată lumea a fost torturată, toată lumea a torturat. - Francois Furet, „Fenomenul Pitești”, Editura Humanitas.

Comment on Facebook

Tortionarii de eri, astazi sunt cei cu pensii speciale. Asociatia Pensionarilor care am muncit 45-50 ani si in prezent primim o pensie de mizerie, 380-400 euro. Cum poate USR sa indrepte aceste "torturi" ? Numai Intr-un dialog permanent cu cetatenii.

Daca nu ma insel numele lui real era Virgil Untaru.. A fost sotul Monicai Lovinescu.L-am auzit frecvent la Europa Libera avea o emisiune cu Alain Paruit.

Pastrand proportiile, poporul roman este supus unui fenomen asemanator la nivel national, unde unii se destrabaleaza din bani publici, se apara, ciomagesc, omoara pe cei care sunt supusi unei saraciri sistematice. S-a ajuns ca cei care primesc avantaje sa accepte sa-si chinuie conationalii. Desigur ca teroarea din puscaria politica Pitesti a fost la limita intelegerii, un exemplu de tortura spre dezumanizare, iar azi este doar un sistem mascat, fara atrocitati fizice si psihice directe, dar cu efecte dezumanizatoare similare. Este suficient sa vedem cum sclavii voteaza calaii, cum cetatenii nu mai respecta legea, cum viata nu mai conteaza, cum unii se bucura de avantajele pe care conducatorii le impart unora si saracie altora. E o bucurie si o rautate, un egoism al unora, ca sa traiasca pe seama celorlalti, fie si cu bata sau cu pistolul sau cu gaze si abuzuri.

Torționari care sunt la loc de cinste, apropiați ai președintelui și premiați cu pensii speciale de ex Lazăr

Cu greu am putut citi aceasta carte. La fel ceea ce au scris Oana Orlea, Max Banus, Lena Constante si atatia altii, cu totii victime ale regimului comunist...

apropo vedeti ca se face un film de o domnisoara victoria baltag o cunosc despre experiment pitesti cu ion caramitru cine vrea sa doneze sa ii scrie pe fb victoria baltag

Nu suntem singurul popor care ttrece prin asa ceva.Daca ne consideram crestini sa nu ne gindim numai la noi..

Sau de ce se bat astazi pe tigai "gladiatorii" anilor '80 ...

În lumea asta nu trebuiau să se nască 5 așa ziși oameni, Marx, Engels, Lenin, Hitler și Stalin, daca aceste satane nu se nășteau, altfel arăta această lume.

View more comments

2 days ago

Mihai Botez - Deputat USR

Am început campania de strângere a semnăturilor pentru înscrierea candidaturii lui Dan Barna la președinția României! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Succes, colegi!

păcat ca nu v-ați ales un candidat mai bun!îmi pare rău de USR

Stati linistit, Dancila ia 15%, Tariceanu 18% iar in turul doi, noi PSD-istii vom vota cu oricine altcineva in afara lui Blockannis. Inevitabil si catastrofic pentru Romania, Barna va fi presedinte...cu sprijinul nostru, al PSD.

Dacă ascultăm ce ne spun reprezentanții guvernării PSD-ALDE, o ducem tot mai bine, economia crește constant și sunt tot mai mulți bani pentru salarii, pensii și investiții. Dacă ne uităm pe statistici, cum este cea furnizată de BNR, vedem însă că suntem tot mai înglodați în datorii.

După doi ani și jumătate de guvernare PSD-ALDE, datoria externă a României a depășit 100 de miliarde de euro! Doar în primele șase luni din 2019, datoria externă totală a crescut cu 4,25 miliarde euro, iar față de 31 decembrie 2016, majorarea este de aproape 11 miliarde de euro!

Cele nouă mari spitale promise a fi construite până în 2020 au rămas doar promisiuni pe hârtie. La fel, sutele de kilometri de autostradă, miile de creșe și grădinițe. Și așa vor rămâne pentru că incompetența și corupția sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine guvernarea PSD-ALDE.

Nu au făcut decât să rotească pe funcții zeci de miniștri, și-au plantat rudele și prietenii în funcții bine plătite și au drenat banul public spre propriile buzunare. Adică, și-au bătut joc de români!
... See MoreSee Less

Dacă ascultăm ce ne spun reprezentanții guvernării PSD-ALDE, o ducem tot mai bine, economia crește constant și sunt tot mai mulți bani pentru salarii, pensii și investiții. Dacă ne uităm pe statistici, cum este cea furnizată de BNR, vedem însă că suntem tot mai înglodați în datorii.După doi ani și jumătate de guvernare PSD-ALDE, datoria externă a României a depășit 100 de miliarde de euro! Doar în primele șase luni din 2019, datoria externă totală a crescut cu 4,25 miliarde euro, iar față de 31 decembrie 2016, majorarea este de aproape 11 miliarde de euro! Cele nouă mari spitale promise a fi construite până în 2020 au rămas doar promisiuni pe hârtie. La fel, sutele de kilometri de autostradă, miile de creșe și grădinițe. Și așa vor rămâne pentru că incompetența și corupția sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine guvernarea PSD-ALDE.Nu au făcut decât să rotească pe funcții zeci de miniștri, și-au plantat rudele și prietenii în funcții bine plătite și au drenat banul public spre propriile buzunare. Adică, și-au bătut joc de români!

Comment on Facebook

Mă ce va mai place vouă sa faceți pe deștepți 😂😂😂voi useristi nu vă veți împrumuta ? 😂😂😂garantat ca da altfel fara a va împrumuta NU veniți la putere asta e condiție principala , până cand unii dintre voi o sa vindeți Roșia Montană sau gazele de șist ! Chiar ne credeți idioți ? Asa au facut si pesedei cand au venit au dat cu noroi in ceilalți si tot asa faceți si voi si ceilalți care vin ! 😂pe ala care a plătit datoria externa l-au împușcat 😂 doar nu sunteți voi “miejii” care nu va împrumutați 😂😂Spune-ți ca din greșeala ati făcut-o fix ca si cu pensiile speciale 😂😂din greșeala 😂😂😂

Tăiați salariile și pensiile nesimțite,în baza unor OUG-uri,lăsân d astfel cu "ochii în soare",toți pensionarii speciali cu sindicate cu tot!

Dar nu-i nevoie sa ne uitam peste statistici. Vedem cresterea preturilor la toate utilitatile, la legume, fructe si alte produse din magazine. Nu este vorba de imprumuturi, ci de faptul ca investitii nu se fac, avem multe pensii speciale, motiv pentru care au inceput sa scada sumele care erau destinate la educatie, sanatate .

Pentru nitu: limba romana zice “spuneti” in acest caz.Destrptii, useristii se scrie cu 2 (doi) i.Asta pentru clasele mici din scoala primara.In rest, vorbim dupa ce punem mana pe o carte de clasa a III-a (treia in traducere libera).Se numeste gramatica limbii romane.

Io sunt mulțumit dacă averile dobândite fraudulos,(in instanța) vor fi confiscate(extinse și la rudele miluite)iar cazurile de uzurpare a statului sa fie anchetate penal!Cică Germania după război a făcut echipe mixte de verificare a averilor și confiscare!Parca a dat rezultate!

Salut, e adevarat ca l-ati nominalizat pe Andrei Caramitru sa faca programul de guvernare? Tot sper sa fie un fake news si sa nu fiti atat de lipsiti de ratiune

Conteaza pentru ce te imprumuti. Romanii cu toate doagele si-au facut rate pentru o casa, ca sa traiasca mai bine insa sa nu mai plateasca chirie.Restul fac credite pentru concedii si paranghelii, masini de fite.Cam asa e si cu imprumuturile guvernului.

Interesant că în timpul guvernării Ponta-USL datoria a scăzut iar în timpul guvernării Cioloș-PSD datoria a început să crească din nou...

Asta vede ,aude si mai ales simte tot romanul( nu chiar toti).Cum veti SALVA Romania ? Vrem SOLUTII si FAPTE...din partea parlamentarilor..

BINE O DUC GUVERNANȚII și parlamentarii cu tot neamul,rominul de rind supraviețuiește nu duce un trai cît de cît decent ,încă sunt persoane cu pensie de 27 lei iar aleșii și slugile lor care îi apăra au și pensii speciale ,totul este o batjocură a romînilor cinstiți

Datoria voastra e sa luptati, cu ciuma, prin toate mijloacele si SA INVINGETI! Altfel degeaba luptati.

Trăim bine dar pe datorie! Exact ca Grecia!

Nimeni nu spune că sunt de platit dobânzi latoate datoriile acumu-late și că se mai plătescși o mică parte din im -prumuturile ajunse la termenul scadent .Pentru asta se fac im-prumuturile .Spuneți adevarul , nu -i maimințiți pe români pt aimanipula .În 2010 cânda împrumutat base20 000 000 000 ( două zeci de miliarde de euro, cu care nu știenimeni ce s-a făcut cuei nu a suflat o vorbă nimeni .Și au mai fost șialte împrumuturi nejus-tificate care au crescut datoriile .Cine le plăteș -te împreună cu doban-zile aferente ?POPORUL ROMÂN LEVA PLATI !

89-2009 = 81 de miliarde, si eram pe zero in 89, sau chiar aveam de primit. bine, bine si noi...

De imprumutat, poate sa se imprumute oricine , depinde pentru ce iei atatia bani, pentru bunastarea elitei ?

Eu daca as conduce tara mas împrumuta instant 50 miliarde euro .As face din start din stațiunea Constanta Dubai..Din din Romania o rețea densa de autostrăzi si trenuri TGV de mare viteza.Din marile orașe centre industriale de nivel occidental.metrouri,aeroporturi,porturi etc..Iată nu sar supăra nimeni daca ai schimba fata României cu acești bani.Dar ăștia ce au făcut cu zecile de miliarde de euro împrumutate?Poate știe cineva

corect ar fi sa spuneti cat e datoria publica, nu datoria totala

In regula in momentul de fata sunteti pe departe cel mai bun partid ma refer impreuna cu plus insa de ce nu incercati sa fiti pe locul 1 !? adica incercati dar nu destul ! pnl e peste voi cu 4 procente e destul de mult in stilul asta eu zic ca pierdeti... de ce nu mergeti la sate sa informati lumea ca aia sunt inchisi nu au o posibilitate la fel ca aia de la oras ma refer la internet , telefoane performante etc...

Ar fi fain sa câștige USR localele. Ce veselie....

Ciolos PRESEDINTE

Si care e planul USR PLUS pentru a plăti datoriile ?

Partidul adevarurilor spuse pe jumatate.

Uniunea Salvați România - USR, in 2016, anul in care reprezentanti ai USR au fost la guvernare, Romania s-a imprumutat masiv: 48-50 miliarde de lei de pe piața internă și 3,25 miliarde de euro de pe pietele externe. Ia, sa auzim, ce investitii s-au facut cu acei bani?

Nu are nimic inportant e sai platim pe politruci si familile lor mafiote ,si restul milioanelor de bugetari basinosi speciali analfabeti cu salari si pensi nesimtite speciale restu nu conteaza

View more comments

PRIVIȚI CU ATENȚIE!

TERMOPAN LA JEG!

Secția de Pediatrie a Spitalului din Făgăraș.

Rețetă: se ia o clădire veche, prăbușită, bună doar pentru demolare și se organizează o manevră numită, proces de modernizare.

Se folosesc fonduri publice, mai ușor de sifonat.

Se plătesc niște ziare locale, se fac minireportaje în care primarul este un mic erou care, chipurile, "face ce nu au făcut alții în 25 ani"

Procesul de modernizare:

Clădirea este putredă, se vede din imagini, în loc să se înceapă renovarea cu subsolul, acoperișul și pereții infiltrați, renovarea începe din interior.

Se cheamă presa din nou, pentru fiecare termopan pus, fiecare colț de salon văruit.

Articolele sunt sponsorizate indirect, publicitate la alte evenimente, 5000, 3000, 2000, pișcoturi.

Pacienții se plâng peste 1 an că, miraculos, pe sub var, începe mucegaiul să înflorească, ca ghioceii primăvara.

Atenție, filmatul interzis!

Pătrund în curtea spitalului din Făgăraș, la poartă, trei indivizi masivi privesc atent fiecare vizitator.

Sunt îmbrăcat sport, tricou, pantaloni de vară, trec fără probleme.

Ajung ușor în spatele corpului principal de clădire, cârpit, filmez, nu deranjez pe nimeni, nici măcar apa care curge pe pereții clinicii și nu supăr mușchii și lichenii care și-au făcut suta de ani pe versantul nordic al clădirii numită, pediatrie.

Brand de țară, termopanul la jeg, lucrarea de mântuială, bătaia de joc de pacienți și medici.

Mai sunt 30 de minute până ce șeful secției de Neurologie mă aleargă pe scări și cheamă firma de pază să mă rețină.

Mâine, vă voi prezenta gunoiul din curte, peisaj pe care l-am filmat acum 2 săptămâni și la Spitalul Județean de Urgență Cluj.

Un alt brand de țară.

Nu renunț, bătaia de joc este uriașă!

Pentru a identifica soluții, trebuie să cunoști profund problema, de aceea merg in teren, pentru că inspectorii DSP nu își fac treaba și mint cu nerusinare in rapoarte.

Reabilitarea în batjocură a clădirilor și jaful banului public trebuie să înceteze.

Soluția:

Spitale construite de la zero și ce se poate reabilita, lucrări făcute cu cap, supravegheate de experți.

Apropo, știți că există Inspecția de Stat în Construcții?

Aveți idee cu ce se ocupă?
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Se intampla si in alte locuri situatii similare.Eu am avut un cabinet medical intr o clădire de lemn din 1940 , toata putredă care aparținea primariei din Borsa Mm și cand am cerut ajutor pentru a face un cabinet nou mi s a refuzat orice sprijin .La 2 ani surpriza ..au fost bani pentru asa zisa reabilitare facuta doar la suprafață și anunțată ca o mare realizare .Din pacate cred ca si populatia e de vina pentru ca accepta astfel de solutii si chiar mulțumesc primarului pentru grozava lucrare!

Sa inteleg ca in viitorul apropiat, daca se schimba ceva in politica,( stiti ce vreau sa spun), vom avea numai spitale noi!? Construite si echipate la standarde!? Ca pana in prezent nu s-a construit nici un spital nou in Romania! Poate doar private! Deci, domnule Emanuel Ungureanu, dincolo de realitatea care nu poate fi negata, CONCRET, dumneavoastra ce va propuneti? In viitorul apropiat! Sa aratam cu degetul este foarte usor! Care este interesul dumneavoastra in povestea asta? Garantati ca veti schimba "fata sistemului medical"?

Și pe cel de boli infecțioase din Timișoara ar trebui salsă-l vizitați

Se apropie alegerile! E mare nevoie de bani! Nu vi se pare că s-au înmulțit lucrările?!? Dar intreb și eu: chiar așa de proști ne cred unii pe toți???

Primăria locală nu are o ontributie?

Pune bete in roate societăților care muncesc cu adevărat si respecta legile. 😔😡

Bravo dl Emanuel nu putem incepe schimarea daca nu stim ce ne doare

Trist !

Minunat, Deva trasă la indigo. Mai trebuie să vină ministra sănătății și să taie panglica, iar pe fundal niște aplauze.

Frumos parca e hotel de 5 stele...

Acolo ar trebui dat jos tot si modermizat si facut spital pentru copii asa a ramas de cind a fost maternitate

Cu banii de ivestimente din cadavrul acela de spital s-au privatizat doamnele doctorite ce te duci la ele la vizita si iti da tratament ce te baga in pamint, ramin copiii orfani. Pe ele nu le trage nimeni la raspundere cu ce bani s-au privatizat ?

Da asta este realitatea pentru ca am avut un oras BLOCAT in investitii timp de 30 de ani acum aceasta cladire este in plan de renovare totala datorita implicarii Administratiei Primariei Fagaras si asta pentru ca nu mai avem influente PSD si ALDE in acest oras Fagaras.

Si te mai intrebi de ce pleci din spital mai bolnav decat ai venit 🙁

De 40 de aniii rusime ca nu afacut nimic pentru copiii acestii oras daca te duci la urgente in pediatrie 5ie frica sa ti ramina copiilul acolo doamne fereste

Distrugerea sistemului sanitar și cel de învățământ ... cum se zice ... genocid ...și ce pedeapsa și-ar merită ?

Toate sunt așa și din păcate lumea sa obișnuit să trăiască așa, IN JEG!

zici ca-i Cernobal si au fost nevoiti sa cumpere geamurile de la firme romanesti care fac afaceri cu statul...

Vii cu o boala .....si pleci....unde crezi ??? La morga..evident !! Asta e ROMANIA sec 21 !! TRIST dar ADEVARAT !!!

Ma întreb așa, cum dracu' se face că în timpul mandatelor lui Bărbuți și Mânduc, nu aveați nimic de comentat, atunci curgea laptele și mierea la robinet... Acum când vrea unul să facă ceva, hop și voi pe el. Mare e grădina Domnului!

Ne ia dracu daca nu castiga altii alegerile

O cloacă de mucegai care îmbolnăvește și un adult sănătos, darmite un copil bolnav.

View more comments

3 days ago

Dan Barna

În această zi de sărbătoare, de Ziua Marinei, gândurile mele se îndreaptă către marinarii militari și civili, constructorii navali, lucrătorii portuari și toți aceia care au ales să slujească și să apere România pe apele lumii.

Regiunea Mării Negre este una dintre cele mai fierbinți zone în acest moment, iar provocările cu care se confruntă militarii noștri sunt tot mai numeroase. În consecință, este necesară continuarea demersurilor NATO de sporire a securității țării noastre și implicit a zonei Mării Negre. Ca membru NATO și UE, protejarea și apărarea României contribuie la siguranța întregului continent.

La mulți ani de ziua Marinei!
... See MoreSee Less

În această zi de sărbătoare, de Ziua Marinei, gândurile mele se îndreaptă către marinarii militari și civili, constructorii navali, lucrătorii portuari și toți aceia care au ales să slujească și să apere România pe apele lumii.Regiunea Mării Negre este una dintre cele mai fierbinți zone în acest moment, iar provocările cu care se confruntă militarii noștri sunt tot mai numeroase. În consecință, este necesară continuarea demersurilor NATO de sporire a securității țării noastre și implicit a zonei Mării Negre. Ca membru NATO și UE, protejarea și apărarea României contribuie la siguranța întregului continent.La mulți ani de ziua Marinei!

Comment on Facebook

În primul rând din respect pentru domnia domnului Traian Băsescu...după părerea mea cel mai mare marinar în viață al României...La mulți ani cu multă sănătate și fericire domnule fost președinte...!!!Bineînțeles și marinei României... La mulți ani...!!!

Ce politicoși sunt politicienii în preajma alegerilor....văd că nici domnul Barna nu se dezminte.....respectă cutuma....dar anul trecut de ce nu ?.......cred că nici la anul nu....vom vedea.... eu îi urez succes , dar a început să facă exact ca ceilalți....și el se vrea altfel , sau cel puțin așa susține....baftă !

O poza cu marinari militari nu ai gasit ori macar bricul Mircea ori o fregata? Aia sunt soldati din regimentul de garda Mihai Viteazu, nici o legatura cu sarbatoarea de azi. Slaba consiliere la PR, am mai multe pretentii in campanie de la un candidat care se bate cu sanse reale pt Cotroceni!

Ziua Mariei...nu marinei

Vorbe, vorbe ca nu costă, în campanie va gândiți la toți la toate, aceeași Marie dar cu altă pălărie!

Domnule Barna, va rog sa-mi răspundeti la această întrebare: USR susține oficializarea limbii maghiare drept a doua limbă a statului român? Vă întreb pentru că un senator USR a declarat zilele trecute, Întrebat despre modificările aduse prin OUG prin care se oficializează folosirea limbii maghiare în teritoriile unde numărul minoritarilor depășește 20% din totalul personalului, spune că acest lucru este unul normal și firesc. Este vorba de Mihai Goțiu. Partidul are aceeași poziție?

D-le Dan Barna, observ ca aveti acelasi obicei ca Iohannis, nu raspundeti la nicio intrebare pertinenta, idem Cosette Chichirau... Ciolos raspundea si cand era prim ministru!

Aveti votul meu!!!

Cum sa nu !Deja te simți implicat in evenimente in stil prezidențial !!!Asta ,cu ziua Marinei ,este un fel de repetiție ,un antrenament ,in culisele politicii românești !!!

Da-i tare !

Daca era dl Barna presedinte, sigur acel militar nu lesina...🤣

Domnule Barna despre contractele cu primăria lui valcov, nimic, nimic? Apropo ipocritule când Cioloș o păzea pe Doina Cornea în securitate fiind, oare nu era membru pcr? Atunci unde sunt oamenii noi? A da am uitat și de contractele cu prefectura Teleorman a lui dragnea!!! Cât poți să fi de ipocrit, iar votanții tai cât pot fi de idioți, vedem la alegerile prezidențiale!!! Votez Iohannis!!!

Este totusi o persoana publica acum, ce candideaza la presedentie, daca nu transmitea aceste ganduri in aceasta zi ce parere va faceati, ca nu il intereseaza de tara, ca nu e patriot?!

Dar spre oamenii simplii.. spre cetățenii României nu va îndreptați gândurile?

Votez Dan Barna Președinte al României!Votez USR-PLUS la parlamentare și locale!Politicienii tineri vor schimba România.

Să mai și râdem un pic!

Aveam alte pretenții de la Dvs domnul Barna nu acest mesaj insipid

Opaa..nici nu ai iesit presedinte si deja folosesti "texte" d-astea?Gata?s-au dus problemele din tara?Ne relaxam si facem declaratii "oficiale" ? Vezi, ca dragnea numa' d-astea posta!Puterea zapaceste mintea nepregatita s-o accepte!Nu te afunda in ea!

Băi Barna tu nu raspunzi la comentarii?Macar asa din respect pt.votanti!Să-ți faci mana pt.cand vei fii president!Atunci o să trebuiască să raspunzi!

L'Otan en emporte le vent!!!Force et honneur

Extrem de insipid și patetic acest mesaj 😡. Neașteptat.

#barnapresedinte2019

View more comments

Am fost astăzi împreună cu colegii de la USR Vrancea la Păunești și în Adjud să strângem semnături și să vorbim oamenilor despre candidatura lui Dan Barna la președinția României.

Am convingerea că Dan are o șansă reală de a ajunge președintele României și îi voi susține această candidatură. USR este un partid cu adevărat altfel. Suntem un partid matur, unit în competițiile externe dar suficient de viu și democratic pentru a avea o competiție internă sănătoasă.

#UnițiSalvămRomânia
#EuCredÎnUSR
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

👏

Datorită faptului că la criticat IOHANIS nare nici o șansă dacă tăcea președintele ajungea și an al doilea rand nare stofă de președinte și faptul că sa dus la televiziunea rușilor

Puie Mesede !!! Atat !!!

Eu sunt usr-ist dar specimenul asta n o sa l votez niciodata!

Minciuni,sunt pe mina cu Ponta ...

Dacă nu v-ați dus ca Viorica cu elicopterul, v-ați dus degeaba...nu vă lasă popi să cuvântați în biserici la enoriașii pesedei...😟

View more comments

Dan Barna, candidatul Alianța USR PLUS la alegerile prezidențiale: "Dragi români din Diaspora, ați dovedit încă din 2014 că sunteți energia și spiritul de care țara noastră are nevoie pentru a se schimba. V-ați implicat și ați stat la cozi pentru a vota în repetate rânduri. Iată că, începând cu alegerile prezidențiale din noiembrie, lucrurile vor fi mai simple în privința votului.

Intrați pe www.votstrainatate.ro, site-ul Autorității Electorale Permanente apărut în urma modificărilor pe care am reușit să le facem în Parlamentul României astfel încât să puteți vota, și completați cererile pentru ca MAE să înființeze o secție de vot în comunitatea voastră sau alegeți să votați prin corespondență. Termenul limită de înscriere este 11 septembrie.

Dacă aveți nevoie de lămuriri sau ajutor, le puteți scrie oricând colegilor de la USR Diaspora."
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Multumim pentru promovarea votului prin corespondenta!!

Ma bucur ca putem vota 3 zile!!! De data asta, vor veni voturi din diaspora. In mai, am stat 9 ore la coada si nu am apucat sa votam.

Foarte bine fiecare dintre noi avem dreptul a ne exprima propria opinie..nu ma intereseaza eu sint de acord cu acest privilegiu pe care dealtfel il si meritam..Am rabdat tot felul de umilinte dar occidentul a ramas surprins de dirjenia noastra Intradevar sintem multi UNIUNEA INVINGE SISTEMUL RINCED ..PUTRED .CONSTITUTIE NOUA OAMENI NOI LA TIMPURI NOI!!!!DIASPORA ACUM SA VEDEM CITI SINTEM DE FAPT??????Ei nici macar nu au curaj7l sa ne recunoasca ..cifra exacta le este teama oricum sintem Multi Puterea Creste.VAMOS AVER.

Felicitări în mai am stat 9 ore dar tot nu am renunțat!!

Președinte avem si încă unul bun , avem nevoie de un alt guvern , nu unul care sa îndatoreze România , ci unul care sa lupte pentru bunăstarea romanului de rând , un guvern care sa anuleze privilegiile si privilegiații , pensiile speciale , licitațiile trucate si contractele preferențiale făcute pe banii contribuabililor din bugetul statului si un guvern care sa construiască autostrăzi , locuri de munca ...

S-au facut eforturi,au muncit,au obtinut o parte din normalitate.UTILIZATI-O!E pentru voi!

L-ai atacat prea mult pe Iohannis ca să (mai) meriți să ajungi președinte! Că ai contribuit la ușurarea procedurii de votare pentru diaspora era o obligație a întregii opoziții, nu un merit al tău pentru care vrei să fii ,,recompensat" cu funcția de președinte al României! Lovește în penalii de la putere, dacă ești un... luptător! Oricum, nu vei ajunge la Cotroceni! Pentru că ești un prefăcut, un dur...

Dane, ca sa ajungi presedinte ai nevoie de un cosilier f. bun dar cum nu-l ai, uita de functia asta!

Daca opriți hemoragia pensiilor speciale, salarii compensatorii de ieșire la pensie, trucajele de licitații , o sa aveți votul meu !!

O sa votez Klaus Iohannis. Dan Barna nu vede ca guvernul a indatorat RO cu alte 4 miliarde Euro, pana la sfarsitul anului vor fi mai multe. Presedinte avem, ne trebuie guvern. Dar acolo nu vrea Dan Barna, sa-si strice pantofii noi.

Diaspora e baza...Pt diaspora tot nu se face nimicVa aduceti aminte de diaspora +/-4 luni perioada alegerilor!!

Oricum am scapat de corvoada votului.Nu trebuie sa ne mai deranjam,STS-ul voteaza in locul nostru..

Doar atât le spui fraților noștri din Diaspora?Nimic despre lupta lor de acasă,de eliberare a fiecărui județ al țării,de eliminare a corupților din Administrație?Ce fricoși!?Ori sunteți cu toții din aceleași" aluat"!? E nașpa cu voi, toți! Urmăm noi...

Mergi domnule la munca cu tot cu echipa ta , și după mai vorbim , doar vorbe 👎👎

Avem un minister al diasporei, avem 4 000 000 de români în diaspora, 4 milioane de ambasadori: este un câștig enorm!

Nu trebuie sa votam 3 zile, nu se gasesc locatii pentru 3 zile, dar nevtrebuie un flux constant si nu un boicot al votului.

USR - PLUS nu este o alianță pentru oameni care trăiesc în trecut și cu regrete , este o alianță care a oferit un pol NOU nu doar PSD sau PNL, au o șansă mare, dacă o ratează vor fi comete!!!

Multi ca dvs au promis...ca si Dl Emil Constantinescu.....din punctul meu de vedere de româncă din diaspora....așteptăm să construiți toți împreună o OPOZIȚIE puternică...pt a desființa psd ul ....m-am înșelat si asa ați pierdut votul meu

Mare reusita a USR!😂

Vrei să arzi prea mulți pași deodată. Întâi fă ceva la primărie să vedem cât de capabil ești pe plan local, (București, Craiova, Constanța, Vaslui etc)Seful armatei și ambasador să ne reprezinte în exterior e mult mai potrivit Iohannis și te umpli de ridicol cu această candidatură chiar dacă pentru tine o să fie o laudă în CV. Învață din experiența foștilor candidați la prezidențiale care au pierdut alegerile în primul tur cum va fi cazul tău.Dacă totuși ajungi în turul 2 împotriva candidatului psd te voi vota cu drag.

Te iubeste mult veorica daca ti-a dat Diaspora pe tava! Asta e iubire secreta indracita, majurule, prietenii stiu de ce!

Tu, Barna mai gindeste cind vorbești, și maturizează te, ca a ți promis guvernare după europarlamentare, mare schimbare și... Unde e schimbarea??!!. Promisiuni Și așteptare am tot avut. Ne ajunge...

Sper sa nu luati mita și voi...

View more comments

3 days ago

Dan Barna

Dragi români din Diaspora, ați dovedit încă din 2014 că sunteți energia și spiritul de care țara noastră are nevoie pentru a se schimba. V-ați implicat și ați stat la cozi pentru a vota în repetate rânduri. Iată că, începând cu alegerile prezidențiale din noiembrie, lucrurile vor fi mai simple în privința votului.

Intrați pe www.votstrainatate.ro, site-ul Autorității Electorale Permanente apărut în urma modificărilor pe care am reușit să le facem în Parlamentul României astfel încât să puteți vota, și completați cererile pentru ca MAE să înființeze o secție de vot în comunitatea voastră sau alegeți să votați prin corespondență. Termenul limită de înscriere este 11 septembrie.

Dacă aveți nevoie de lămuriri sau ajutor, le puteți scrie oricând colegilor de la USR Diaspora.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Nu am reusit sa ma inscriu !Site_ul este putin cqm ambigu....la "nr cerere"....n-am niciun nr de inregistrare!Apoi,la "tipul solicitarii":vizualizare/editare/anulare....SUNT TOTAL PE LANGA SUBIECTUL ALEGERII MODULUI DE VOTARE!!!! 😠😠😠😠😠

Prietene ia-te de mâna frumos cu toată diaspora și faceți-vă un stat al vostru !!!

Prin corespondenta , tot pt cei 6 parlamentari votam. Votul prin coredpondenta nu rezolva problema constitutionalitatii legii electorale. In constitutie scrie ca votul este EGAL si liber . 10 milioane de romani plecati la munca, votam doar 6 parlamentari. Asta e egalitatea conform actualei legi electorale

Ovidiu Oproaica, apropiat al Liei Olguţa Vasilescu şi fost coordonator al PES Activist Bucureşti, pepiniera de cadre a PSD, va conduce un departament din AEP care se ocupă de Sistemul de prevenire a votului multiplu (SIMPV), atât de criticat de Putere. Oproaica este unul dintre oamenii de încredere ai preşedintelui AEP, Constantin Mituleţu-Buică, susţinut tot de PSD. ”Să ştiţi că el e mai mult cu #Rezist decât PSD-ist”, l-a caracterizat Buică, dezvăluie Adevărul.

Domule Barns,sa nu uitam ca foarte multe voturi pentru usr-plus,le-ați obtinut datorita lui Malin Bot!Malin este foarte,inteligent,onest,cunoaste legile si este un mare iubitor pentru dreptate,asa ca,ar fi foarte bkne să-l luati in partid,a-ti avea foarte mult de casticat!

300 de parlmentari,confiscarea averilor dobandite prin fapte de corupție, votul electronic, autostrăzi că mor oamenii în accidente, scoli,spitale dacă vrei votul.😉

Foarte bine suna pe hartie . Avem 4 milioane (daca nu mai multi ) plecati in alte tari straine- o parte pentru a se realiza, dar majoritatea de mizerie si saracie . Vor mai pleca si altii ( se estimeaza 400.000 ies anual din tara o parte nu se mai intorc ) dupa acestia. Nu cred la gradul de indatorare ca situatia financiara se va imbunatati in urmatoarele decade, aceasta datorie se va regasi inevitabil in taxe si impozite pe care le vom plati noi si urmasii nostri . Suna sumbru dar asta e realitatea.

Cum sa abandonez presedintele care a rezistat presiunilor de tot felul, era ultma speranta in care ma sprijineam si pentru cine, pentru unu cre ne tot ameteste ca face si drege, hai sa fim seriosi toate lucrurile nu se fac odata, trebuie luata fiecare institutie la rand sa se faca o schimbare

Dar nimeni nu-l intreaba ce vrea sa faca?concret pe o pagina,nu programe stufoase ca nici ei nu le cunosc,i-am votat de doua ori dar nici acum nu am inteles ce program au,cine sint,ce ideologie au,unde vor sa ajunga la final dar si com fac sa vedem daca sint credibili sau nu,nu credeti ca a venit timpul sa-i intrebam inainte de ai vota???

LA REVEDERE ,,BARNA TIO TRAZMIT DIN DIASPORA,,,SAPA LA ALTA MASA CA ESTI JJJJAVRA

Domnule Barna tin sa va contrazic nu sunt chiar atat de simple precum par Daca vreau sa votez prin corespondenta imi trebuiesc niste documente care nu isi au rostul Pentru ce sa-mi trebuiasca stampila pe pasaport care atesta resedinta suntem in UE si nu iti pune nimeni stampila pe pasaport Doi se vrea actul de rezidenta pe care il am trei se vrea autorizatia de munca iarasi ce treaba are cu votul meu si patru Certificat de inregistrare Pentru ce ? Votul prin corespondenta este cel mai dificil si nu vreau sa dau detaliile mele personale Da lucrez legal sunt rezident al aceste-i tari si nu vad rostul acelor acte stupide .

Eu m-am înscris ca vreau sa votez la Torino, cei care nu se înscriu și merg direct la vot?

Dan Barna Da, avem "nevoie de lămuriri"! De ce trebuie sa ne inregistram cand doamna Intertoto de la ministerul "de pretutindeni" stie deja cati suntem si pe unde suntem? N-ar trebui sa faca pur si simplu sectii per mia de locuitori ca in tara? Si per 10.000 si tot ar trebui sa dubleze sectiile in strainatate!

Ai pierdut, esti un oportunist, ai crezut ca poti valorifica voturile usr plus de la Europarlamentare in folos propriu la prezidentiale. Tinta noastra a opozitiei, rezist,diaspora,electoratul USR PLUS este de a castiga urmatoarele alegeri, prezidentiale si parlamentare, nu sa ne batem intre noi sa ne punem scopul in pericol.NU TREBUIA SA INTRI IN CURSA LA PREZIDENTIALE.Pari a fi un CAL TROIAN PSD ist !

barna inca nu a facut nimic sa merite ales presedinte vrem rezultate nu vorbe si promisiuni iohanis este votul meu

Si totusi nu se face nimic in Romania pentru a schimba ceva, pentru a face oamenii din diaspora sa se intoarca acasa!

Diaspora a dovedit înca din 2004 ca sunt o energine pozitiva pentru Romania. Diaspora a întors planurile FSN&PSD si USL prin vot pana în 2014, cand au fost pacaliti cu împaratul Klaus. Adrian Nastase ( 2004) si Mircea Geoana ( 2009 ) au pierdut datorita diasporei .

“Când le-am spus că în România nu s-a construit niciun spital în ultimii 30 de ani, nu le-a venit să creadă. “ - Oana Gheorghiu. 😢

Avind in vedere ca la primul tur sunt afara si la al doilea in țară, avind 3 zile ptr vot ,prefer sa merg direct la SECTIA de vot.

Usr, psd, pnl, udmr = aceași mizerie. Toată clasa politică din România e plină doar de trădători de neam și țară. Mai ales acolo la voi în usr

Și noi restul proștilor care nu suntem din diaspora, ce facem?

Botez Varna reședinte!

Din cauza ca,ai mancat ... de Presedinte! Ai pierdut foarte mult.Cancerul acestei Tari este psd!!!

M-am inregistrat pentru a vota la sectie in Londra. Astept confirmarea de la AEP acum.

Dar tu ce ai demonstrat Dane crezi ca te ridici atacind pe Johannis votez usr ca partid nu Barna la prezidentiale

View more comments

3 days ago

Nicu Fălcoi

De Ziua Marinei - gândurile mele bune, cu prețuire, marinarilor militari și civili, constructorilor navali, lucrătorilor portuari, tuturor acelora ce slujesc cu dăruire și curaj, sub culorile drapelului nostru național, Forțele Navale Române!

La mulți ani din toată inima!

Sursă imagine: fanatik.ro
... See MoreSee Less

De Ziua Marinei - gândurile mele bune, cu prețuire, marinarilor militari și civili, constructorilor navali, lucrătorilor portuari, tuturor acelora ce slujesc cu dăruire și curaj, sub culorile drapelului nostru național, Forțele Navale Române!La mulți ani din toată inima!Sursă imagine: fanatik.ro

Comment on Facebook

La mulți ani!

LA MULȚI ANI TUTUROR MARINARILOR ROMĂNII

LA MULTI ANI MARINEI MILITARE ROMANE si i dorim o de PSD-izare cat mai grabnica.

LA.MULTI ANI SĂNĂTATE FERICIRE ȘI MULTA IUBIRE

La mulți ani frumoși și sănătoși!

View more comments

3 days ago

Claudiu Nasui

După ce șeful poliției Caracal s-a pensionat, acum soția sa îi urmează exemplul.

Violeta Mirea a fost șefă de secție în satul din care provenea Alexandra Măceșanu, cea despre care domnul Mirea spunea că nu are nimic să își reproșeze.

Dacă soțul acesteia urma să dobândească privilegiatul statut de pensionar special la începutul lunii, la nici două săptămâni, soția i se alătură, fiind astfel o familie specială căruia statul îi va plăti încă 3800+ lei/ lună.

Aceasta este o aproximare și se bazează pe informațiile găsite în declarația de avere a soțului din 2018. De ce? Pentru că nu e de găsit declarația dumneaei de avere pe niciunul din site-urile dedicate specific acestui lucru.

Mai mult, în declarațiile anterioare, venitul dumneaei este șters și apare doar al soțului și al copilului. Asta ințelege statul prin transparență.

Astfel, din declarația de avere a soțului pe 2018, avem un venit anual al doamnei Mirea de 67,000 lei, deci 5583 lei/lunar. Doamna Mirea este în sistem din 1990, adică are o vechime de 29 ani, ceea ce înseamnă că la procentul de 65% care reprezintă minimul pentru calculul pensiei speciale, i se mai adaugă alte 4 procente.

Întrucât, conform legii, se iau în calcul ultimele 6 luni consecutive, și presupunând că doamna Mirea nu a mai beneficiat de creșterile salariale din 2019, deși acest lucru este aproape imposibil, ajungem la o pensie specială de cel puțin 3852 lei (69% * 5583).

Astfel, indiferent de circumstanțele pensionării , statul recompensează oamenii din sistem, din munca și contribuțiile noastre. Până când vor fi unii mai speciali decât alții?

#FaraPensiiSpeciale
... See MoreSee Less

După ce șeful poliției Caracal s-a pensionat, acum soția sa îi urmează exemplul.Violeta Mirea a fost șefă de secție în satul din care provenea Alexandra Măceșanu, cea despre care domnul Mirea spunea că nu are nimic să își reproșeze.Dacă soțul acesteia urma să dobândească privilegiatul statut de pensionar special la începutul lunii, la nici două săptămâni, soția i se alătură, fiind astfel o familie specială căruia statul îi va plăti încă 3800+ lei/ lună.Aceasta este o aproximare și se bazează pe informațiile găsite în declarația de avere a soțului din 2018. De ce? Pentru că nu e de găsit declarația dumneaei de avere pe niciunul din site-urile dedicate specific acestui lucru. Mai mult, în declarațiile anterioare, venitul dumneaei este șters și apare doar al soțului și al copilului. Asta ințelege statul prin transparență. Astfel, din declarația de avere a soțului pe 2018, avem un venit anual al doamnei Mirea de 67,000 lei, deci 5583 lei/lunar. Doamna Mirea este în sistem din 1990, adică are o vechime de 29 ani, ceea ce înseamnă că la procentul de 65% care reprezintă minimul pentru calculul pensiei speciale, i se mai adaugă alte 4 procente. Întrucât, conform legii, se iau în calcul ultimele 6 luni consecutive, și presupunând că doamna Mirea nu a mai beneficiat de creșterile salariale din 2019, deși acest lucru este aproape imposibil, ajungem la o pensie specială de cel puțin 3852 lei (69% * 5583).Astfel, indiferent de circumstanțele pensionării , statul recompensează oamenii din sistem, din munca și contribuțiile noastre. Până când vor fi unii mai speciali decât alții?#FaraPensiiSpeciale

Comment on Facebook

Cotizam luna de luna la stat sa dam pensii speciale politistilor care sunt in mana in mana cu infractorii, in retele de trafic de fiinte umane si tot asa.

Daca nu pot fi eliminate pensile speciale , ar trebui ca sa nu mai beneficieze de acestea persoanele din sistem care s-au pensionat in urma unor abateri disciplinare, incompetenta, coruptie, fapte penale ,etc dovedite bineinteles in instanta , iar aceste persoane sa primeasca pensie in functie de contributivitate. Acum chiar daca respectivul comite o fapta reprobabila este " recompensat" de stat cu pensia speciala... deci se incurajeaza la nivel de sistem aceste fapte.Solutia este una singura : votul !

Mariti le vîrsta de pensionare ,să vedem dacă le mai convine să se mai angajeze pe la 60 de ani !Ce fac ei pentru pensiile speciale ?

Faci parte dintre criminalii morali ce ati fisrus multi tineri Te bucuri de functie si de averea acumulata pe distrugerea de vieti omenesti RUSINE

Sistemul este de vina !

Pensiile si salariile privilegiate, trebuiesc impozitate sau reduse la justa normalitate si plus valoare exercitată de catre beneficiar.Salariul minim brut trebuie sa creasca in funcție de productivitate sau ramura economic rentabilă

Cine a inventat pensiile speciale !!??

Cineva trb sa faca curatenie in sistem si sa anuleze orice pensie speciala. Singura pensie, e aceea la care contribuim cu totii si beneficiem de ea in momentul cand vine timpul sa ne retragem.

Trebuie muncit mai mult pt asigurarea platii pensiilor speciale politistilor care au lucrat de mana cu retelele de infractori

Sa ma lamureasca si pe mine cum e posibil sa ai la 45-50 de ani o pensie aproape tripla in comparatie cu un profesor care a muncit 40 de ani ?

Dar ,de ce nu pot fi eliminate pensiile speciale ? Cum au fost introduse,tot așa sa fie și eliminate !Toți sa iasă la pensie la aceeași vârstă ! Dece unii, (care fie vorba intre noi au o munca ușurica ) ies la 45 de ani? Alții, la 65-70 de ani,dorm în parlament și pe lângă pensia lor,iau salariu baban,apoi Îi se mai adaugă încă o pensie .Trebuie făcută ,,curatenie generala " în sistem !

E prea puțin 3800 la gradul pe care îl are, cu siguranță nici nu a fost șefă de post (tot din cauza gradului). Ați început sa o luați pe urma celor de la Realitatea...

Nu inteleg de ce atîtea întrebări,cînd psd e votat ani dea rîndul, ar însemna să fiti fericiti,si apoi pe cine slujește poliția si jandarmeria?Exact.Nu pe noi,pe ei îi apără,deci trebuie recompensați.

Claudiu Nasui , zona aceea este complet viciată ! Pe lângă traficul cu minori si Criminalul Dincă, spun că se întâmplă lucruri mult mai grave ! Citeam despre "canibalism ! Atat sânge in curtea dezaxatului Dincă, mă gandesc ce fripturi sau mici se mănâncă in restaurantele si bodegile din Caracal !!

Nu o sa putem elimina pensiile speciale, dar trag sperante ca nu ne impiedica nimic sa le indexam cu -99,99% 😀

Nu stiu ea, dar el va primi 19.000 lei /luna

Sociuetatea romaneasca este psrazitata cu tot felul de creaturi sicioprofesionale care sunt liosite de constiinta profesiinala, de caracter si bun simt.Cazul in care in sectoru dansei sa intamplat fapte antisocisle grave, de genul acestei rapiri, iar ea nu a intervenit conform atributilor profesionale, trebuia demisa fara posibilitatea de a beneficia de asemenea pensie speciala.Pana una alta, statul este vinovat ca isi rasplateste in felul acesta oameni din institutii de forta ( politie si jandarmerie) care in loc sa apere cetatenii, ii duc la dezastru. Ii mint si ii fura , fiind in legatura cu retelele de interlopi.

Toti cei care se pensionează, nu mai răspund administrativ sau penal pentru faptele lor. Știe cineva vreun funcționar public care a fost chemat în instanță de angajator, adică de stat???

Bătaie de joc ,cotizez de 34 de ani și încă mai am 13-14 ani de muncă, cred că ies la pensie direct în baston!🤔

Aceste pensi speciale trebuie anulate de urgenţã ,nu au nici un merit peste noi ceilalţii muritori de rînd!

Claudiu Nasui? ati facut o minima documentare inainte sa postati amestecul asta de informatii eronate? Militarii au pensii speciale? 65%+4%? etc. Nu, n-ati facut. E un fel de ,,am auzit de la Gogu de la cazane ca asa ar fi".. Un raspuns Da/Nu e supersuficient 🙂

Să declare casa de pensii cât a contribuit în anii care a muncit ( oare ) și să-i calculeze pensia așa cum beneficiază ( sau ar trebui să beneficieze ) orice salariat . Am dreptate sau nu ; să răspundă domnii politicieni care au făcut aceste legi strâmbe ?

Da domnule Nasui, precum majoritatea romanilor, consider desființarea pensiilor speciale a fi un act de dreptate și echitate sociala. Numai ca, deși am votat USR-PLUS, încep sa cred ca propaganda dv pe aceasta tema este doar o gargara pt fraieri. Și probabil la fel și alte propuneri lansate cu scop electoral, respectiv reformarea CCR sau a instituției Avocatul Poporului. Inițiați procedurile pt organizarea unui referendum privind desființarea pensiilor speciale. Este singura modalitate prin care puteți deveni credibili. Dacă nu ați înțeles încă, majoritatea celor care v-au votat s-au saturat de minciunile vechilor partide, asa ca oamenii vor prefera sa stea acasă din nou. O sa vedeți acest lucru la alegerile următoare.

Asta e Romania scoatem incompetentii la pensie si le mai dăm si pensii speciale.Bravo la asta ne pricepem cel mai bine.Rusine MI.

Toate aceste pensii trebuie sa dispara! Fiecare sa ia pensie cat a cotizat!

View more comments

Europarlamentarii Alianței USR PLUS vor vota împotriva nominalizărilor PSD pentru funcția de comisar european. Ambele propuneri, Rovana Plumb și Dan Nica, sunt inacceptabile.

Cei doi au avut în ultimii ani declarații împotriva valorilor Uniunii Europene și au promovat mesaje antijustiție, sprijinindu-l constant pe Liviu Dragnea, condamnat pentru corupție, din funcțiile publice pe care le-au ocupat.

„Cei doi propuși de Viorica Dăncilă au un trecut de politicieni penali care s-au sustras investigațiilor și judecății. Au scăpat de cercetări datorită colegilor din PSD-ALDE, dar asta nu le șterge faptele, ci doar adâncește suspiciunile pe care procurorii le-au prezentat. Ne vom opune ca Nica sau Plumb să obțină această funcție de înaltă reprezentare a României în Comisie și vom prezenta toate argumentele noastre colegilor pentru a bloca nominalizăriletrimise de Dăncilă la Bruxelles”, transmite Cristian Ghinea, copreședinte al delegației Alianța USR PLUS în Parlamentul European.

Comunicatul integral: tinyurl.com/y4sagzdw
... See MoreSee Less

Europarlamentarii Alianței USR PLUS vor vota împotriva nominalizărilor PSD pentru funcția de comisar european. Ambele propuneri, Rovana Plumb și Dan Nica, sunt inacceptabile.Cei doi au avut în ultimii ani declarații împotriva valorilor Uniunii Europene și au promovat mesaje antijustiție, sprijinindu-l constant pe Liviu Dragnea, condamnat pentru corupție, din funcțiile publice pe care le-au ocupat. „Cei doi propuși de Viorica Dăncilă au un trecut de politicieni penali care s-au sustras investigațiilor și judecății. Au scăpat de cercetări datorită colegilor din PSD-ALDE, dar asta nu le șterge faptele, ci doar adâncește suspiciunile pe care procurorii le-au prezentat. Ne vom opune ca Nica sau Plumb să obțină această funcție de înaltă reprezentare a României în Comisie și vom prezenta toate argumentele noastre colegilor pentru a bloca nominalizăriletrimise de Dăncilă la Bruxelles”, transmite Cristian Ghinea, copreședinte al delegației Alianța USR PLUS în Parlamentul European.Comunicatul integral: tinyurl.com/y4sagzdw

Comment on Facebook

Foarte bine Dumnezeu sa va ajute pentru copii noștri ar sa fie mai bine ca noi am dus-o tot greubafta

Perfect, åstea nu meritå, bestia de Rovana Plumb ,care tipa cat o tinea gura ,cå Romania e a lui Dragnea.

Doua galme comuniste , ramase de pe vreme lui ceasca

Ăștia au chiar tupeu, au furat de i-au găsit toți Dracii și acum vor sa fie comisari europeni, la pușcărie cu ei nu la comisie.

La Rahova cu ei ,nu în Bruxelles.

Foarte bine faceți! Sa nu ajungă aceste nulități psd iste comisari europeni!

Asta era clar! Barna propune ca ministrul de externe al României să ne fie pus de UE. Trădătorilor de ţară, acum sunteţi mari că vă susţin stapânii dar va veni şi timpul când veți răspunde pentru faptele voastre!

Foarte bine cå si ei au votat inpotrivå cu Kövesi. BRAVO

Ce bine a falimentat ditamai Posta Romana ..

razvana plumb ESTE URMARITA PENAL BELINA LA CHERMEZELE DE LA BELINA S A IMBATAT CRUNT SI A DANSAT GOALA COMPLET PE MASA EXISTA INREGISTRARE

nu au ce cauta! chiar nu au ce cauta, poate doar sa plimbe consumabile si sa listeze la imprimante pe acolo!!!! ce sa caute?? a vazut cineva vreun raport de activitate al acestor impostori, sunt publice scrise de ei undeva??? au facut ceva concret astia in atata amar timp si coviltir de functii inalte??ce au facut concret si ce competente ii califica?? ce ii califica? cate limbi straine cunosc?

2 hoti.....unde este locul lor????

Acum e momentul să le întoarceți bunăvoința cu care ei au încercat să o saboteze pe LCK!

nici nu merita acesti hoti si religve

Jos fosilele bolsevice !

Bravoooooo

Bravo asa sa faceti nu merita tragetii in teapa mama lor de hoti

RUSINE , DE UNDE AU CAZUT , NU AU FACUT NIMIC PENTRU TARA , DOAR PT. EI !

O sa veniti dar o sa plecati dupa ce se va cutremura pamantul fiindca ce va e scris voua si celor care vor veni dupa voi nu va face decat sa pregateasca intoarcerea dinastiei IO. Acela care va primi mirungerea si va fi incoronat in Catedrala Nationala va infaptui Renasterea pe care o asteapta neamul, din Pind pana in Transnistria. Nu puteti fi voi calauza pentru neam cand nu stiti despre el nici ce se stie, necum ce nu v-a fost dat sa stiti, incercati macar sa nu-i faceti rău!

Asa sa faceti .

M-am înșelat. 😂😂😂

vreti sa le luati europenilor posibilitatea sa faca si acolo ordine , baiatul d-nei rovana plumb?!railor !🤣🤣🤣

Foarte bine fac. La mai multi.

Ce ati facut pentru Romania ? Ce ati facut pentru judetele din care ati venit ? Rusine !

Psd-ul a votat contra LCK si voi votați contra lor .....o tara de tot cacatu

View more comments

4 days ago

Cristian Ghinea

Eurodeputații Alianței USR PLUS consideră inacceptabile propunerile avansate de Guvernul României pentru postul de comisar european și nu vor vota pentru Rovana Plumb sau Dan Nica, în cazul în care una dintre aceste nominalizări ajunge la audierile din comisiile Parlamentului European.

Atât Rovana Plumb, cât și Dan Nica au un trecut care nu respectă criteriile de integritate considerate esențiale de Alianța USR PLUS pentru postul de comisar european și un parcurs profesional care nu-i recomandă pentru o asemenea poziție.

De asemenea, cei doi au avut în ultimii ani declarații împotriva valorilor Uniunii Europene și au promovat mesaje antijustiție, sprijinindu-l constant pe Liviu Dragnea, condamnat pentru corupție, din funcțiile publice pe care le-au ocupat.

„Cei doi propuși de Viorica Dăncilă au un trecut de politicieni penali care s-au sustras investigațiilor și judecății. Au scăpat de cercetări datorită colegilor din PSD-ALDE, dar asta nu le șterge faptele, ci doar adâncește suspiciunile pe care procurorii le-au prezentat. Ne vom opune ca Nica sau Plumb să obțină această funcție de înaltă reprezentare a României în Comisie și vom prezenta toate argumentele noastre colegilor pentru a bloca nominalizăriletrimise de Dăncilă la Bruxelles”, a explicat Cristian Ghinea. copreședinte al delegației Alianței USR PLUS în Parlamentul European.

Desemnarea celor doi PSD-iști pentru a ocupa o poziție în Comisia Europeană formată de Ursula von der Leyen este, de altfel, împotriva asigurărilor cu privire la lupta împotriva corupției pe care președinta noii Comisii le-a punctat în discursul său în fața Parlamentului European.

„Dacă Guvernul Dăncilă va insista cu aceste nominalizări, noi vom utiliza toată influența pe care o avem atât la nivelul grupului Renew, cât și prin informarea colegilor din celelalte familii europene, pentru a bloca aceste propuneri scandaloase. PSD nu a înțeles nimic din ultimele alegeri și insistența lor de a continua cu acest gen de nominalizări va face imposibilă votarea lor și va fi rușinos pentru România un asemenea refuz la nivel european”, a declarat Dragoș Tudorache, copreședinte al delegației USR PLUS.

Rovana Plumb a fost cercetată în dosarul prin care insula Belina și brațul Pavel au fost transferate de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, iar apoi concesionate către Tel Drum. Parlamentul s-a opus în toamna lui 2017, când ancheta era abia la început, ridicării imunităţii pentru începerea urmăririi penale a Rovanei Plumb, acuzată de săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, din poziţia de ministru al Mediului. Dan Nica, acuzat de DNA de fraude cu licențe informatice în dosarul Microsoft, a scăpat de dosarul penal pentru că faptele s-au prescris.
... See MoreSee Less

Eurodeputații Alianței USR PLUS consideră inacceptabile propunerile avansate de Guvernul României pentru postul de comisar european și nu vor vota pentru Rovana Plumb sau Dan Nica, în cazul în care una dintre aceste nominalizări ajunge la audierile din comisiile Parlamentului European.Atât Rovana Plumb, cât și Dan Nica au un trecut care nu respectă criteriile de integritate considerate esențiale de Alianța USR PLUS pentru postul de comisar european și un parcurs profesional care nu-i recomandă pentru o asemenea poziție.De asemenea, cei doi au avut în ultimii ani declarații împotriva valorilor Uniunii Europene și au promovat mesaje antijustiție, sprijinindu-l constant pe Liviu Dragnea, condamnat pentru corupție, din funcțiile publice pe care le-au ocupat.„Cei doi propuși de Viorica Dăncilă au un trecut de politicieni penali care s-au sustras investigațiilor și judecății. Au scăpat de cercetări datorită colegilor din PSD-ALDE, dar asta nu le șterge faptele, ci doar adâncește suspiciunile pe care procurorii le-au prezentat. Ne vom opune ca Nica sau Plumb să obțină această funcție de înaltă reprezentare a României în Comisie și vom prezenta toate argumentele noastre colegilor pentru a bloca nominalizăriletrimise de Dăncilă la Bruxelles”, a explicat Cristian Ghinea. copreședinte al delegației Alianței USR PLUS în Parlamentul European.Desemnarea celor doi PSD-iști pentru a ocupa o poziție în Comisia Europeană formată de Ursula von der Leyen este, de altfel, împotriva asigurărilor cu privire la lupta împotriva corupției pe care președinta noii Comisii le-a punctat în discursul său în fața Parlamentului European.„Dacă Guvernul Dăncilă va insista cu aceste nominalizări, noi vom utiliza toată influența pe care o avem atât la nivelul grupului Renew, cât și prin informarea colegilor din celelalte familii europene, pentru a bloca aceste propuneri scandaloase. PSD nu a înțeles nimic din ultimele alegeri și insistența lor de a continua cu acest gen de nominalizări va face imposibilă votarea lor și va fi rușinos pentru România un asemenea refuz la nivel european”, a declarat Dragoș Tudorache, copreședinte al delegației USR PLUS.Rovana Plumb a fost cercetată în dosarul prin care insula Belina și brațul Pavel au fost transferate de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, iar apoi concesionate către Tel Drum. Parlamentul s-a opus în toamna lui 2017, când ancheta era abia la început, ridicării imunităţii pentru începerea urmăririi penale a Rovanei Plumb, acuzată de săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, din poziţia de ministru al Mediului. Dan Nica, acuzat de DNA de fraude cu licențe informatice în dosarul Microsoft, a scăpat de dosarul penal pentru că faptele s-au prescris.

Comment on Facebook

Bine faceți!

Nici voi nu respectati" criteriile de integritate " ! De la mine 0 vot !

Bine că v-ați trezit opozitieeeee !!!!!!!!!!

#muiepsd

Maimetele astea doua din imagine nu au ce cauta in Europa Europa e ptr cetateni pro europeni

Si cum e asta diferit de faptul ca PSD a votat impotriva lui Kovesi?

Fb

Ce sa caute , hotii acolo?

Doi incompetenti....!

Un penal și plomba lui !😅

absoFUCKINGlut!!!

Doua nulitati obraznice!

Doi hoți comuniști!

Jos tradatorii. Jos mafia Ciumei Negre (PSD-ALDE-UDMR-Pro Romania).

Ce sa caute coruptii astia comisari europeni???

Doi hoți nenorociți, două jeguri comuniste.

Niste jigodii expirate comunistoide,,ar fi culmea sa le votati dupa tot ce i-a facut PSD-ul lui Kovesi !

Maimetele astea doua din imagine nu au ce cauta in Europa Europa e ptr cetateni pro europeni

Corect ! Huooo la pușcărie după șeful lor .

View more comments

4 days ago

Silviu Dehelean

Candidez pentru Biroul Național al USR. Sunt într-o echipă de oameni extraordinari, care își doresc ca USR, odată ajuns la guvernare, să modernizeze România.
#UnițiSalvămRomânia
... See MoreSee Less

Candidez pentru Biroul Național al USR. Sunt într-o echipă de oameni extraordinari, care își doresc ca USR, odată ajuns la guvernare, să modernizeze România.#UnițiSalvămRomânia

Comment on Facebook

Foarte proasta strategia asta. Deja circula intrebarea " Daca Barna nu e bun de presedinte USR, cum e bun de presedinte Romania?" Asta in acelasi timp cu paradigma ca partidul care va da presedintele, va urca cateva procente bune la locale si parlamentare.

Bonne chance !

Succes!

Succes!

Succes Silviu!

Doamne ajuta!👍

Succes

Silviu Dehelean, te sustin! Mult succes!

Succes - sa reușești.

Baftă, Silviu! #unițisalvăm

E bun...ca da in Presedintele Iohannis..sper sa nu il vad la Cotroceni decat in vizita..Oare ce ar face el cu parlament PSD?

USR la ora actuală ar fi singurul partid care ar mai face ceva pt Romănia.Aici sînt oameni competenți tineri si fără dosare Eu cred

Poti vota Iohannis la prezident.si USR la parlamentare

..te văd ministru al justiției, excelență!!

Successssss!!!!!!

VOTEZ Klaus Yohannis am incredere in dânsul

Votez Iohannis

View more comments

4 days ago

Mihai Goţiu

PRIMARUL FALIMENT lovește iar. Cum TAXA Firea pentru mașini NU rezolvă poluarea și traficul infernal din București

Asta se întâmplă, când România și marile ei orașe sunt guvernate de incompetenți și impostori. D-na primar faliment Gabriela Firea, ne-a anunțat, de dimineață, că a găsit ”soluția” pentru REDUCEREA POLUĂRII în București: taxă (vinietă) pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București, pe motiv că o asemenea măsură există și în alte orașe din lume. Da, adevărat, există așa ceva în alte orașe, dar astfel de decizii sunt COMPLEMENTARE altor măsuri și INVESTIȚII PREALABILE.

Dacă vrei să reduci traficul într-un oraș precum Bucureștiul (ori alte orașe mari) ai nevoie de:

• Parcări la intrarea în oraș (parc & ride), unde cei aflați în tranzit își pot lăsa mașinile și trec pe transportul în comun;
• TRANSPORT ÎN COMUN eficient, de calitate și prietenos cu mediul, în Capitală;
• Rețea metropolitană de transport în comun, conectată cu localitățile din jurul Capitalei;
• Infrastructură pentru mobilitate non-poluantă (piste de biciclete, pietonale);
• Centură ocolitoare.

Dacă obiectivele de mai sus nu sunt rezolvate CUMULATIV, taxa (vinieta) NU va reduce cu nimic poluarea. Fără un transport comun de calitate, în condițiile în care ar sta blocați ore la rând pe centura Capitalei (cum se întâmplă acum), fără posibilitatea de a opta pentru mersul pe jos ori cu bicicleta, oamenii vor înjura, vor plăti vinieta și vor continua să circule cu mașina personală prin oraș!

Singurul efect va fi că la bugetul Primăriei București se vor colecta bani în plus, pe care Gabriela Firea îi va direcționa către companiile ilegale pe care le-a înființat, întru sifonarea banului public și mulțumirea gurilor pre-fericiților apropiați și pentru concediile lor de lux. Iar bucureștenii vor continua să respire noxele mașinilor din trafic ori să piardă ore bune prin ambuteiajele din oraș.

Nota bene: Iar dacă vrei să reduci poluarea, mai investești și în parcuri și păduri urbane, nu le pui la pământ spre bucuria rechinilor imobiliari și nici nu te apuci să le ciuntești (precum Cișmigiul) după fanteziile unora sau altora.

O dată în plus, d-na primar faliment Gabriela Firea dovedește incompetență crasă. Iar această măsură, cică ”pentru reducerea poluării”, este doar o perdea de fum menită să pompeze bani în societățile ei ilegale, pe unde au ajuns șefi cu salarii babane, toate neamurile și cunoștințele clientelei de partid.

poziția colegilor de la USR București, aici: www.facebook.com/USRBucuresti/posts/2406678786213533
... See MoreSee Less

PRIMARUL FALIMENT lovește iar. Cum TAXA Firea pentru mașini NU rezolvă poluarea și traficul infernal din BucureștiAsta se întâmplă, când România și marile ei orașe sunt guvernate de incompetenți și impostori. D-na primar faliment Gabriela Firea, ne-a anunțat, de dimineață, că a găsit ”soluția” pentru REDUCEREA POLUĂRII în București: taxă (vinietă) pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București, pe motiv că o asemenea măsură există și în alte orașe din lume. Da, adevărat, există așa ceva în alte orașe, dar astfel de decizii sunt COMPLEMENTARE altor măsuri și INVESTIȚII PREALABILE.Dacă vrei să reduci traficul într-un oraș precum Bucureștiul (ori alte orașe mari) ai nevoie de:• Parcări la intrarea în oraș (parc & ride), unde cei aflați în tranzit își pot lăsa mașinile și trec pe transportul în comun;• TRANSPORT ÎN COMUN eficient, de calitate și prietenos cu mediul, în Capitală;• Rețea metropolitană de transport în comun, conectată cu localitățile din jurul Capitalei;• Infrastructură pentru mobilitate non-poluantă (piste de biciclete, pietonale);• Centură ocolitoare.Dacă obiectivele de mai sus nu sunt rezolvate CUMULATIV, taxa (vinieta) NU va reduce cu nimic poluarea. Fără un transport comun de calitate, în condițiile în care ar sta blocați ore la rând pe centura Capitalei (cum se întâmplă acum), fără posibilitatea de a opta pentru mersul pe jos ori cu bicicleta, oamenii vor înjura, vor plăti vinieta și vor continua să circule cu mașina personală prin oraș!Singurul efect va fi că la bugetul Primăriei București se vor colecta bani în plus, pe care Gabriela Firea îi va direcționa către companiile ilegale pe care le-a înființat, întru sifonarea banului public și mulțumirea gurilor pre-fericiților apropiați și pentru concediile lor de lux. Iar bucureștenii vor continua să respire noxele mașinilor din trafic ori să piardă ore bune prin ambuteiajele din oraș.Nota bene: Iar dacă vrei să reduci poluarea, mai investești și în parcuri și păduri urbane, nu le pui la pământ spre bucuria rechinilor imobiliari și nici nu te apuci să le ciuntești (precum Cișmigiul) după fanteziile unora sau altora. O dată în plus, d-na primar faliment Gabriela Firea dovedește incompetență crasă. Iar această măsură, cică ”pentru reducerea poluării”, este doar o perdea de fum menită să pompeze bani în societățile ei ilegale, pe unde au ajuns șefi cu salarii babane, toate neamurile și cunoștințele clientelei de partid.poziția colegilor de la USR București, aici: https://www.facebook.com/USRBucuresti/posts/2406678786213533

Comment on Facebook

Am traversat ieri orasul, venind de la Cta spre Tms si am stat 50 min la coada la semafor, pt ca nu pureau trece decat 3 masini pana se facea rosu din nou! Ce credeti ca i-am urat tovarasei primar ?!!

Bravo, pentru fotoreporter, o fotografie cât o radiografie, arata structura interioară perfectă a impostoare.

Ca raspuns la actiunea considerata discriminatorie primarii din alte centre urbane (si nu numai) se vor gandi sa introduca si ei aceasta taxa pentru soferii ce patrund in localitatile ce le pastoresc...... va fi ...."care pe care"....

E discriminatorie si neconstitutionala propunerea lui Fifi, a fost o taxa identica in Mamaia (celebra taxă din Mamaia) care a picat la CCR.

Sunt din jud Prahova.Vrem si noi taxa pentru toate masinile de Bucuresti si nu numai ,care tranziteaza fiecare localitate de pe Valea Prahovei. E bine ???

Sunt cel mai mare fan usr dar gresiti cu aceste afirmatii. Trebuie urgent pusa taxa pentru masinile diesel sub euro 5 si pentru masinile pe benzina sub euro 3 . In toate orasele mari europene s-a pus sau urmeaza sa fie ousa aceasta taxa . Daca nu ma insel este directiva la nivel mondial .. cel putin pentru tarile civilizate . Particulele de la masini fiind cauza nr1 a mortalitatii in lume in prezent . In londra si masinile diesel euro 5 platesc taxa , doar euro6 nu plateste momentan . Masinile diesel trebuiesc descurajate de catre autoritati usor usor ... prin taxe !!!!

Pe ei și pe mama lor..."toată lumea"sta la volan blocată in trafic ,de transportul in comun nu este pt ei.. e rușine !

Cred că a confundat "Cintarea Rominiei "cu Primăria Capitalei !!!Cred că i-a cam expirat termenul !!!Să se apuce de ştiri la televizor ,s-au să cinte pe la nunti ,pt. că are ceva talent !!!

Dacă ar aplica taxă de vignetă fiecare primărie din ţară pentru maşini cu numere de Bucuresti ??...întreb şi eu...

Chiar imi doream aceasta taxa pentru București pentru că nu se mai poate respira si nici nu mai avem pe unde trece, trotuarele fiind ocupate de mașini iar când încep facultățile mulți studenți vin cu masinile si se blochează circulația si mai tare.

Unde exista taxe similare in alte orase doar pentru cei din afara orașului respectiv? Exista taxe si restrictii pe zona centrală aglomerata, pentru toți , mai puțin de cei ce locuiesc în zona respectivă.

Si eu am facut de la statuia aviatorilor pana la piata charles de gaulle 54 de minute 🙂

O astfel de taxa exista in mai toate marile orase ale Europei... 50% din traficul infernal este cauzat de soferi, parcati lejer, la scara, pe avarii, stau pe telefoane, nu inainteaza la semafor, nu stiu sa conduca, taximetristi parcati unde vor eu, ocupa benzi etc. Si apoi restul, care spuneti voi. Nu sunt fan firea deloc, dar...ar trebui sa ne vedem intai pe noi apoi autoritatile. Noi cand nu mai facem toate cele mentionate mai sus?

Pentru taxe și alte bazaconii ne aliniem după Occident și alte țări, dar pentru un nivel de trai decent și ceva bun făcut pentru România, pentru popor nu se ia în considerare. Lucrurile bune care ajută populația nu o văd guvernanții noștri. Doar să fure și să-i acopere pe infractori,nici asta nu văd că în alte țări cei cu bun simț pleacă de bună voie de la guvernare sau din politică. Ai noștri sunt lipiți cu celei de pantofi să nu se mai dezlipească de scaune.

Logic ar fi ca si cei cu nr de București să fie taxați la rîndul lor în afară Bucureștilor. Ca să se păstreze echilibrul și să nu fie ceilalți discriminați

Atunci, ca să fim egali în fata firei gabriluta, trebuie și mașinile de București și zonele limitrofe sa plătească rovigneta în orice localitate din tara de 100 lei în fiecare din ele, ajungând la final de cursa sa insumeze min. 1000 lei. Cele din Ilfov și mai ales din Voluntari, sa plătească nu 100,ci 200 lei/localitate! Proasta proastelor, egala Vioricai și a tuturor proștilor de la cârma!

Excelentă ideea cu parcuri și păduri urbane. Altfel ideea lui Firea nu-i așa rea. Transport în comun de calitate, piste de biciclete etc - da, dar asta nu se va realiza așa ușor. O taxă piperata ar mai reduce numărul de mașini, n-aveți dreptate opinand că nu. Mașinile sunt calvarul bucureșteanului.

Cat cinism la o femeie care de fapt n are nici un dumnezeu deși se pavoazeaza zilnic în Sfânta.

Nu scote nici o vorba.Adormitu Parlamentului, acuma sa trezit, prea tirziu , s_a facut noapte.M_ai usor cu declaratile, sí voi sinteti egal cu zero .

Ce spuneti tov. Firea(ți a dreaqu care esti tu de proasta), punem și in Brașov și implicit in Poiană o taxă la fel pt bucureșteni? Si poate punem si un indicator pe care sa scrie "Va așteptăm cu drag"

Nu prea cred ca ii pasa de oras si de poluare,mai strang bani la bugetul local cu aceasta rovignieta.

...dar daca persoanele cu handicap au masini cu euro 3 si au probleme de rezolvat in centru neavand alte posibilitati de transport ce fac?O simpla intrebare!

D-nei Firea ii vine fel de fel de idei traznite. Poluare in Bucuresti este de ani de zile. Dar primaria fiind acum in faliment ,ce s-a gandit ? hai la la taxe. Firea primarul care nu a facut mai nimic in Bucuresti . Are multa limbarita cu dezinformari ca la haznaua 3.

Pai si cu cu motocicletele/scuterele ce faci? Standardul acum e euro 3, producatorii au inceput sa faca cu euro 4 si in 2020 apare euro 5, la motociclete.

Usr a inceput sa devina un Gică contra neproductiv. Nu și asuma nimic, nu vrea guvernare, vrea doar sa critice. Măsură e foarte buna.....usr critica de dragul criticii...am votat usr dar la următoarele alegeri nu voi.mai vota usr......usr nu e un partid responsabil, e doar un partid de gargaragii și de propagandiști.

View more comments

2 milioane și este abia începutul!!!

De ce s-au speriat autoritățile din Sibiu și Brașov?

Imaginile din grota Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde pereții sunt putrezi și în același timp locul complet nepotrivit, unde sunt în mod inconștient amenajate vestiare, pentru personalul medical, au ajuns la sute de mii de români.

Modul brutal în care am fost tratat la spitalele din Codlea și Făgăraș, de către un medic, agenți de pază și 4 polițiști locali, a atras blamul a sute de mii de români.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a manipulat evidența faptului că, procesul de reabilitare a Clinicii Chirurgie 2, a început fără logică, în loc să debuteze procesul de refacere a clădirii cu subsolul infect și să se reabiliteze temeinic acoperișul, lucrările de mântuială, au început cu montarea unor geamuri termopan, peste clădirea mucegăită și saloanele au fost date cu var în interior, exteriorul fiind plin de infiltrații și mucegai, cum se poate vedea în imagini.

Vă rog să revedeți imaginile filmate de mine acum câteva zile la Chirurgie 2, Sibiu!

www.facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR/videos/2440110079551715/

Am vorbit cu experți și am văzut cu ochii mei, la Spitalul de Copii din Deva, am filmat aceeași realitate, la un an după ce s-a dat cu var peste mucegai, putregaiul a reapărut...

Este un fapt, ușor de verificat.

Pentru cetățenii care cred că este un hobby ce fac eu sau, mai rău, cred că sufăr de narcisism, îi asigur că nu este nicio plăcere să intru cu camera în subsoluri putrezite și să inhalez în nări, involuntar, mucegai vechi de 100 de ani.

Nerușinarea unor politicieni din PNL este fără margini.

Prin ziare sponsorizate de mafia de partid, m-au atacat pentru că am demonstrat, cu imagini, faptul că, DSP Sibiu și conducerea Spitalului Județean Sibiu, se prefac că nu este o problemă acel subsol mizer și nu se încălcă normele de igienă atunci când, personalul medical, involuntar, cară jegul din grotă, în secțiile spoite cu var.

Mi-au scris mii de români în aceste zile, am primit sute de insulte și mii de încurajări.

Îmi voi face datoria în continuare și voi onora încrederea primită prin vot.

Sunt vocea pacienților în Parlamentul României, care s-au săturat de mizeria și corupția din sistemul medical și prietenul cel mai apropiat al medicilor, personalului medical, care vor o reformă profundă și rapidă a sistemului sanitar!

Le mulțumesc frumos colegilor din filialele, USR Sibiu, Codlea și Făgăraș pentru sprijin, ei au datoria să pună presiunea sănătoasă pe autorități să își facă datoria.

Voi continua vizitele neanunțate în spitalele României.

Am nevoie de informații de la voi și de susținere!

Uniți Salvăm Toată România!

PS: foto 2 Puteți vedea o chiuvetă din Spitalul din Codlea, plină de rugină, ce credeti că se spală acolo?
Dacă veneam în vizită anunțată, credeți că aș fi avut acces acolo, îmi oferea cineva acces să filmez?

Vă asigur că, după vizita mea, se va schimba acea chiuvetă, asta poate să însemne mai putine infecții pe secție.

Important, nu?
... See MoreSee Less

2 milioane și este abia începutul!!!De ce s-au speriat autoritățile din Sibiu și Brașov?Imaginile din grota Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde pereții sunt putrezi și în același timp locul complet nepotrivit, unde sunt în mod inconștient amenajate vestiare, pentru personalul medical, au ajuns la sute de mii de români.Modul brutal în care am fost tratat la spitalele din Codlea și Făgăraș, de către un medic, agenți de pază și 4 polițiști locali, a atras blamul a sute de mii de români.Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a manipulat evidența faptului că, procesul de reabilitare a Clinicii Chirurgie 2, a început fără logică, în loc să debuteze procesul de refacere a clădirii cu subsolul infect și să se reabiliteze temeinic acoperișul, lucrările de mântuială, au început cu montarea unor geamuri termopan, peste clădirea mucegăită și saloanele au fost date cu var în interior, exteriorul fiind plin de infiltrații și mucegai, cum se poate vedea în imagini.Vă rog să revedeți imaginile filmate de mine acum câteva zile la Chirurgie 2, Sibiu!https://www.facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR/videos/2440110079551715/Am vorbit cu experți și am văzut cu ochii mei, la Spitalul de Copii din Deva, am filmat aceeași realitate, la un an după ce s-a dat cu var peste mucegai, putregaiul a reapărut...Este un fapt, ușor de verificat.Pentru cetățenii care cred că este un hobby ce fac eu sau, mai rău, cred că sufăr de narcisism, îi asigur că nu este nicio plăcere să intru cu camera în subsoluri putrezite și să inhalez în nări, involuntar, mucegai vechi de 100 de ani.Nerușinarea unor politicieni din PNL este fără margini. Prin ziare sponsorizate de mafia de partid, m-au atacat pentru că am demonstrat, cu imagini, faptul că, DSP Sibiu și conducerea Spitalului Județean Sibiu, se prefac că nu este o problemă acel subsol mizer și nu se încălcă normele de igienă atunci când, personalul medical, involuntar, cară jegul din grotă, în secțiile spoite cu var.Mi-au scris mii de români în aceste zile, am primit sute de insulte și mii de încurajări.Îmi voi face datoria în continuare și voi onora încrederea primită prin vot.Sunt vocea pacienților în Parlamentul României, care s-au săturat de mizeria și corupția din sistemul medical și prietenul cel mai apropiat al medicilor, personalului medical, care vor o reformă profundă și rapidă a sistemului sanitar!Le mulțumesc frumos colegilor din filialele, USR Sibiu, Codlea și Făgăraș pentru sprijin, ei au datoria să pună presiunea sănătoasă pe autorități să își facă datoria.Voi continua vizitele neanunțate în spitalele României.Am nevoie de informații de la voi și de susținere!Uniți Salvăm Toată România!PS: foto 2 Puteți vedea o chiuvetă din Spitalul din Codlea, plină de rugină, ce credeti că se spală acolo?Dacă veneam în vizită anunțată, credeți că aș fi avut acces acolo, îmi oferea cineva acces să filmez?Vă asigur că, după vizita mea, se va schimba acea chiuvetă, asta poate să însemne mai putine infecții pe secție.Important, nu?Image attachment

Comment on Facebook

Am adus la cunoștința viceprimarului din Codlea filmarea dvs.din spitalul de acolo, iar replica a fost că" niște băieți dintr-un partid vor să dea foc la oraș!"... Deci, pe cât posibil, nu mai dați foc la Codlea. Sau măcar să aveți pompierii aproape.

Am uitat să vă atrag atenția că în clădirea unde este oncologia liftul este montat abia de la etajul 1, iar la oncologie, inclusiv la cabinetele medicilor se urcă pe niște scări foarte abrupte. Să vă spun cât am căutat liftul la parter până mi-am dat seama că tocmai cei care sunt, de regulă, în cea mai grea situație, nu pot folosi un lift? Am rămas perplexă...

Felicitări !! 👍

Va admir si va doresc suces.Multumim

Emanuel, nu cred că astfel de postări vor aduce altceva decât un număr de like-uri pe pagina proprie. Pentru 2 milioane de români care mai caută senzaționalul poate este de interes, dar pentru noi, cei care cunoastem sistemul, astfel de informatii sunt deja perimate, le trăim de ani de zile.Dacă dorești cu adevărat să schimbi ceva atunci trebuie să întelegi că nu se poate face din afara sistemului. Ca deputat, cred că ar trebui mai degrabă să cauți să susții inițiativele locale, pe cei care vor să schimbe sistemul ăsta putred de jos în sus, prin toate mijloacele pe care le ai la dispoziție ca reprezentant al poporului și să lași astfel de postări în seama jurnalistilor de investigații. Poate eventual să depui o sesizare la Curtea de Conturi sau la organismele de control abilitate. In definitiv, indiferent cine guvernează, aceste institutii sunt esențiale pentru buna cheltuire a banului public. Ce crezi că ai rezolvat cu această postare? Care este rezultatul? Au ieșit în stradă doctorii, bolnavii sau aparținătorii lor pentru a protesta? Se va schimba ceva fundamental mâine, săptămâna viitoare? Găsește managerul subit o sursă de finanțare și rezolvă problema? Nu cred, așa că cei de acolo vor trebui să trateze bolnavii în conditiile mizere încă o bună bucată de vreme. Poate chiar mai mult, având în vedere bugetul actual.

felicitari si succes in continuare....

Care este punctul de vedere al ANMCS ???

Dar DGA Sibiu cand l-ati sesizat? Puteti posta o sesizare? Sa vedem data, nu conteaza continutul...

Mult succes !!!

Domnule Emanuel Ungureanu la Falticeni când mai veniți sa faceți ceva cu mafia care exista coordonata de Coman?

Felicitări EMANUEL , nu te lăsa dar dacă mai ajungi la Sibiu sa vizitezi și spitalul CF .

Mult Norco la facere în Mai bine. stiu ca nui usor Dar daca aveti ambiție veți reusi 🏩🏩🏪🏪🏪🏩🏥🏥mult Noroc la mai bine

Daca toti Derutatii s ar implica ca dl deputat cred ca totul ar merge ma bine

Tot respectul domnule deputat.Faceti o vizită și la Piatra Neamț la secția nefrologie.Si poate ne întâlnim dacă îmi spuneți.

Domnule deputat, felicitari, continuati! Cineva trebuie sa ia atitudine, iar insultele si criticile sunt doar exprimarea unor frustrari fara margini si a faptului ca ati deranjat prin actiunile dvs...

Eu am o soluție, dar nimeni nu mă va crede că funcționează 🙂

De ce Spitalul municipal Bacău zace neterminat de peste 10 ani? Mai are în el aparatura care cu ani in urmă, era de ultimă generație? Când se vor apuca de el, vor începe deja cu renovarea. Renovarea a ceva ce nu a funcționat niciodată.

Distribuiti daca vreti schimbare macar atat puteti sa ajutati un om care face ce ar trebuii sa facem toti.

Imaginile trebuiesc trimise la DSP-ul localitatii!Poate mai cad ceva capete si se invata minte sa nu mai autorizeze spitale pe pile cunostinte,relatii!

Nu mă surprinde reacția acelui medic. Se pare că nu cunoaște înțelesul cuvântului "constructiv", daca ar fi știut, altfel stăteau lucrurile. Cat despre PNL, se știe .....aceeași mizerie ca și PSD!

Trebuie facut si rezolvată odata problema spitalelor....Atâta timp cât nu ajungem si noi pe acolo suferă alți oameni si chiar mor cu zile din neglijența personalului( daca se poate numi așa). Unii sant inumani....invocând diferite motive....acoperindu i pe alții, ca sa nu mai vorbim de igienă....

Cum mama naibii primesc spitalele acreditare și nimic nu este în regulă ? Unele secții ar trebui închise până la remedierea problemelor.

Bravo...

Problema spitalelor ,Este in toata tara, spitalele sunt mai rau ca in Africa

Bravo Emanuel. Trebuie sa continui...

View more comments

4 days ago

Adrian-Claudiu Prisnel

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Succes !

Succes !

Succes!

Va ofer votul meu .Am incredere in voi

Serios, cinstit si supereducat!Asa trebuie sa fie politicienii romani! Doar asa putem sa avem incredere in ei!

Si coperta rămâne simplă?

Imi place.

Baftă

View more comments

4 days ago

Adrian-Claudiu Prisnel

... See MoreSee Less

4 days ago

Cristina Prună

Cu o nonșalanță adolescentină, Ministerul Energiei ne spune în Strategia Energetică faptul că, dacă prețul la producția internă de gaze naturale va fi la un nivel scăzut, atunci niciun investitor nu va fi tentat să exploateze zăcămintele offshore din Marea Neagră.

Cred că toată România a aflat, la cât s-a scris despre acest subiect, că dacă am folosi gazele din Marea Neagră, atunci, România nu ar mai avea nevoie de importuri rusești pentru securitatea aprovizionării cu gaze naturale.

Prețul la producția internă de gaze naturale a fost, însă, plafonat artificial, de stat, prin OUG114, act normativ semnat și de ministrul Energiei! În loc ca de prețuri scăzute să beneficieze doar consumatorii vulnerabili, de ele beneficiază și românii bogați, spre exemplu cei care primesc pensii speciale și care folosesc gazele ca să își încălzească iarna piscina, nu doar locuința!

Ministerul Energiei și Ministerul Finanțelor au descurajat investiția din Marea Neagră cu bună știință și au încurajat și un hazard moral! Împreună cu Parlamentul, în ultimii doi ani și jumătate, au contribuit la numeroase schimbări care au influențat negativ industria românească de gaze naturale.

Și tot ei vin, cei care au elaborat Strategia Energetică a României, comportându-se de parcă ar fi lipsit vreo 5 ani din această țară, și ne spun că legile pe care le-au girat, într-un fel sau altul, acum descurajează investițiile!

Stimați guvernanți, ar trebui să vă printați acest time-line și să vi-l lipiți pe perete. El arată eșecul guvernării voastre în domeniul producției de gaze naturale. Ați dat cu piciorul la 2 miliarde de euro pe an și ați lovit în securitatea energetică a României! Dar poate mai faceți încă o Strategie Energetică, hârtia suportă, oricum, orice!
... See MoreSee Less

Cu o nonșalanță adolescentină, Ministerul Energiei ne spune în Strategia Energetică faptul că, dacă prețul la producția internă de gaze naturale va fi la un nivel scăzut, atunci niciun investitor nu va fi tentat să exploateze zăcămintele offshore din Marea Neagră. Cred că toată România a aflat, la cât s-a scris despre acest subiect, că dacă am folosi gazele din Marea Neagră, atunci, România nu ar mai avea nevoie de importuri rusești pentru securitatea aprovizionării cu gaze naturale. Prețul la producția internă de gaze naturale a fost, însă, plafonat artificial, de stat, prin OUG114, act normativ semnat și de ministrul Energiei! În loc ca de prețuri scăzute să beneficieze doar consumatorii vulnerabili, de ele beneficiază și românii bogați, spre exemplu cei care primesc pensii speciale și care folosesc gazele ca să își încălzească iarna piscina, nu doar locuința! Ministerul Energiei și Ministerul Finanțelor au descurajat investiția din Marea Neagră cu bună știință și au încurajat și un hazard moral! Împreună cu Parlamentul, în ultimii doi ani și jumătate, au contribuit la numeroase schimbări care au influențat negativ industria românească de gaze naturale. Și tot ei vin, cei care au elaborat Strategia Energetică a României, comportându-se de parcă ar fi lipsit vreo 5 ani din această țară, și ne spun că legile pe care le-au girat, într-un fel sau altul, acum descurajează investițiile!Stimați guvernanți, ar trebui să vă printați acest time-line și să vi-l lipiți pe perete. El arată eșecul guvernării voastre în domeniul producției de gaze naturale. Ați dat cu piciorul la 2 miliarde de euro pe an și ați lovit în securitatea energetică a României! Dar poate mai faceți încă o Strategie Energetică, hârtia suportă, oricum, orice!

Comment on Facebook

"stimati" - buna asta, cand vreodata o sa zambeasca "lupii"

Toate legile lor au un scop dublu. Să ofere beneficii unui număr mic de "prieteni " și să-i împiedice pe ceilalți să se dezvolte și să folosească resursele naturale ale țării, ale "țării noastră " așa cum o numea un primar roșu.

Asta este. Nu zic ca era bine, dar pe vremea lui ceausescu, pentru asa ceva, luai niste plumb. In piept.

Gazele de aici sint supte baute ,evaporate demult

SUBMINAREA economiei naționale.

Puneti mana si intindeti teava sa aiba gazul ala unde merge . Altfel ...

CÎȚI HOMOSEXUALI AVEȚI ÎN PARTID ??? AȘA ZIS PARTID ???

View more comments

5 days ago

Cătălin Drulă

La 6 ani de la debutul lucrărilor la Autostrada Lugoj - Deva loturile 3 și 4, am ajuns la momentul deschiderii circulației, după nenumărate întârzieri, cauzate de indolența și incompetența autorităților (nu de urși sau lileci). Recepția lucrărilor fusese programată pentru ieri, 12.08.2019, însă ministrul Cuc împreună cu cei din CNAIR au început un nou circ mediatic, refuzând să facă recepția lotului 3.

Nu e prima dată. În 2018 au ținut închis 8 luni lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda după care l-au deschis fără nicio problemă, după un circ similar. Cei care urmăresc știrile din infrastructură, își aduc aminte de asfaltul pe care se “aluneca ca pe gresia din baie” și alte gogomănii.

Acești 43 de kilometri de autostradă sunt extem de importanți pentru România, ca parte din coridorul european Constanța-Nădlac. Practic, după deschidere am avea autostradă continuă de la Sibiu la Nădlac cu excepția unui sector de 9km din Lugoj-Deva lot 2 (cel cu vestitele tuneluri) care abia de o lună este în relicitare.

Pe drumul național paralel DN7 și apoi DN68A se circulă îngrozitor în perioadele aglomerate și sunt numeroase accidente cu victime. Avem numeroase filmări de la sol și din drone care arată că autostrada este perfect circulabilă și sigură. Orice lipsuri și probleme ar exista (și întotdeauna există la o construcție de asemenea amploare), se rezolvă în lunile de după deschiderea traficului, de altfel există și un mecanism tehnic prevăzut special pentru asta - anexa la procesul-verbal de recepție a lucrărilor.

Întârzierea deschiderii circulației este cel puțin iresponsabilitate. Dar mai degrabă corupție. Toată povestea miroase a șantaj și spăgi. Probabil nedate (cât/cui trebuie). La fel ca la Sebeș-Turda lot 3 unde autostrada a fost ținută 8 luni închisă, ca apoi (cu minime remedieri, mai mult de ochii lumii) să fie deschisă fără probleme.

Cetățenii sunt pe ultimul loc în această mascaradă, deși din banii lor e construită autostrada. Îl întreb pe ministrul Cuc: cine răspunde de eventualele accidente de pe ultra-aglomeratul și nesigurul drum național în timp ce autostrada perfect folosibilă stă închisă?

Din păcate, disprețul față de cetățeni e regula în guvernarea PSD, iar în CNAIR sunt destule unelte politice care se fac utile. O instituție viciată care trebuie reformată din temelii și toți servanții politici să dispară. Asta vom face la guvernare.

(Foto: peundemerg.ro, Ziarul Unirea)
... See MoreSee Less

La 6 ani de la debutul lucrărilor la Autostrada Lugoj - Deva loturile 3 și 4, am ajuns la momentul deschiderii circulației, după nenumărate întârzieri, cauzate de indolența și incompetența autorităților (nu de urși sau lileci). Recepția lucrărilor fusese programată pentru ieri, 12.08.2019, însă ministrul Cuc împreună cu cei din CNAIR au început un nou circ mediatic, refuzând să facă recepția lotului 3.Nu e prima dată. În 2018 au ținut închis 8 luni lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda după care l-au deschis fără nicio problemă, după un circ similar. Cei care urmăresc știrile din infrastructură, își aduc aminte de asfaltul pe care se “aluneca ca pe gresia din baie” și alte gogomănii.Acești 43 de kilometri de autostradă sunt extem de importanți pentru România, ca parte din coridorul european Constanța-Nădlac. Practic, după deschidere am avea autostradă continuă de la Sibiu la Nădlac cu excepția unui sector de 9km din Lugoj-Deva lot 2 (cel cu vestitele tuneluri) care abia de o lună este în relicitare. Pe drumul național paralel DN7 și apoi DN68A se circulă îngrozitor în perioadele aglomerate și sunt numeroase accidente cu victime. Avem numeroase filmări de la sol și din drone care arată că autostrada este perfect circulabilă și sigură. Orice lipsuri și probleme ar exista (și întotdeauna există la o construcție de asemenea amploare), se rezolvă în lunile de după deschiderea traficului, de altfel există și un mecanism tehnic prevăzut special pentru asta - anexa la procesul-verbal de recepție a lucrărilor.Întârzierea deschiderii circulației este cel puțin iresponsabilitate. Dar mai degrabă corupție. Toată povestea miroase a șantaj și spăgi. Probabil nedate (cât/cui trebuie). La fel ca la Sebeș-Turda lot 3 unde autostrada a fost ținută 8 luni închisă, ca apoi (cu minime remedieri, mai mult de ochii lumii) să fie deschisă fără probleme. Cetățenii sunt pe ultimul loc în această mascaradă, deși din banii lor e construită autostrada. Îl întreb pe ministrul Cuc: cine răspunde de eventualele accidente de pe ultra-aglomeratul și nesigurul drum național în timp ce autostrada perfect folosibilă stă închisă? Din păcate, disprețul față de cetățeni e regula în guvernarea PSD, iar în CNAIR sunt destule unelte politice care se fac utile. O instituție viciată care trebuie reformată din temelii și toți servanții politici să dispară. Asta vom face la guvernare. (Foto: peundemerg.ro, Ziarul Unirea)Image attachment

Comment on Facebook

Cătălin Drulă, poti sa confirmi ca receptia cu anexa e posibila in conditiile noului HG care reglementeaza modul cum se face receptia ?

O mica rectificare. Sebes-Turda nu e deschisa. E doar Aiud - Turda. Si Sebes-Sibiu. De la Aiud la Sebes la fel e foarte aglomerat. Mai ales la podul peste Mures de la iesirea din Alba spre Sebes.

CA MAI AVEM ALTE SITUATII , VEZI ORASTIE SIBIU 3

Asa se intampla peste tot! In Constanta, au stat cel putin 5 ani doar pentru refacerea unui podulet, si inca nu e deschis decat pe o banda de mers! PSD-ul ucide!!!

Autostrada se va da in folosinta inaintea alegerilor prezidentiale. ca sa-o inaugureze Viorica in prezenta tuturor televiziunilor de casa.

Si cand se va deschide complet, cum folosesti breteaua din dreapta pentru a patrunde pe sensul de mers spre Timisoara? Ma refer la prima poza... Vad ca din sens e intrare spre autostrada, iar in prezent se poate folosi pentru a patrunde pe sensul spre Deva. Cand va fi deschisa circulatia complet, cum vei putea folosi acea banda pentru a o lua la dreapta spre Timisoara? In conditiile in care virajul e de viteza intaia si nici nu se vede o banda de accelerare.

D-le Drula dvs. daca ati fi in locul berbecilor de la CNAIR ATI SEMNA RECPTIA CU OBIECTIUNI IN ANEXA 2?

Numai plingeti tot timpul dupa drumuri! Am ajuns pe drumuri cu totii. Mai aruncati privirea si catre lucruri cu adevarat importante!!!!!

trebuie subliniata adevarata problema a cnair, santajul facut firmei, nodul Grind cerut dar fara sa poata fi dat in folosinta, nodul Holdea si mai ales ecoductul, cerut dar pesemne neplatit, nici macar trecut in contract! Trebuie deasemenea ceruta parerea constructorului care intr-acest caz pierde din imagine din cauza cnair in urma atacurilor acestuia!

Care e motivul pentru care nu vor sa faca receptia lucrarii?

De obicei cm si mm din autostrazile Romaniei trebuie inaugurati in campaniile electorale sau cat mai aproape de alegeri. Autostrada se construieste pentru voturi nu pentru cei ce ar putea sa si faca viata mai usoara in vacanta circuland pe ea. Socoteala de la urne nu se potriveste intotdeauna cu cea de pe autostrada.

Deci temerile tale de saptamina trecuta s-au deverit!

E usor de dat vina pe prostia si interesele politicienilor. Desi autoritatea suprema e statul, totusi cred ca trebuie privit mai sus de el...:(

Am intrat sâmbătă dimineața in Romania, la ora 4 dimineața se circulă bară la bară pe DN 68a, gropi nenumărate! O oră am pierdut cu acest ocol! Rușine incompetenților! Rușine coruptilor!

RAVENARI ALE TALUZELOR SI TASAR & ALUNECARI DE TERASAMENTE SUNT FENOMENE DE URMARIT IN TIMP

sa dea drumul cu restrictii de viteza daca sunt probleme, dar sa dea drumul, se merge cu 30km/h pe ilia-margina, imposibil de depasit camioane lente pe curbe, pante, serpentine.

Asta este raspuns de om normal, profesionist in domeniul lui: "Avem numeroase filmări de la sol și din drone care arată că autostrada este perfect circulabilă și sigură."Serios, asa verifici o autostrada: te uiti la ea? Dar ce sa te astepti de la omul care in prima sedinta de BN a venit cu pozitionarea referendumului CpF ca sa scape de Nicusor Dan la comanda lui Ghinea&friends....Dar cand esti prost esti prost si vorbesti truisme: normal ca e important autostrada....dar e important sa fie receptia ok...nu sa ne miram apoi ca sunt probleme... Daca sunt probleme tot altcineva e vinovat... Abia astept sa vina tehnocratii la guvernare sa vedem ca sunt la fel de prosti (dar mai ales corupti precum ceilalti)!Trebuie doar sa vedem cat de corupti sunt tehnocratii lui Ciolos care au furat USR-ul!

SA FACI CAMPANIE ELECTORALA E USOR. CU SOLUTIILE TEHNICE SI ASUMAREA DE RESPONSABILITATI E MAI GREU IN TARA ASTA

Cea mai mare afacere de la autostrăzi este montarea paletelor antiorbire.Pe această autostradă au fost deja accidente în timpul furtunilor,paletele s-au rupt și au avariat mașinile.Nu era normal să se mai monteze încă un rând de glisiere sau era prea ieftin?

Dar chiar nu se poate face nimic?... Jur... Mie imi vine sa ii dau in judecata.... Protest... Ceva... Orice

La nivelul acesta, nu cred că este corectă exprimarea "autostradă completă de la Sibiu la Nădlac cu excepția a..."Pai dacă mai sunt câțiva km, nu e continuă!!La fel s-ar putea spune ca e autostradă completă de la București la Nădlac, cu excepția a vreo 200km.

Nu au avut bani pentru panglică sau foarfecă. La următoarea rectificare bugetară pozitivă prin scădere .

Dn Cătălin o întrebare : câți angajați are această companie de drumuri și autostrăzi mă refer la cea condusă de domnul Neaga ?

View more comments

5 days ago

Cristina Prună

Avem nevoie de 14 miliarde de euro în următorii 11 ani, pentru a nu rămâne în beznă. Oricât de grav sună, acesta este adevărul!

Sistemul energetic românesc suferă din cauza unei lipse acute de investiții, mai ales în ultimii doi ani și jumătate, când guvernul PSD-ALDE a luat miliarde de euro din companiile de stat din acest sector, pentru a finanța găuri bugetare.

În Strategia Energetică elaborată de minister există o lista de obiective de investiții în sectorul de producție și transport al energiei electrice, dar care este foarte dezechilibrată. Sunt multe proiecte în zona de hidroenergie, iar rolul gazelor naturale este subapreciat, în condițiile în care tocmai gazul natural ar trebui să fie combustibilul de tranziție!

Deși se vorbește despre necesitatea exploatării noilor zăcăminte onshore și offshore descoperite, ministerul admite că „menţinerea îndelungată a preţurilor joase nu justifică o continuare a investiţiei.” Adică, Ministerul Energiei a fost co-semnatar al OUG114 care a plafonat prețul la producția internă de gaze naturale și tot Ministerul admite că această decizie a pus capac noilor investiții în exploatarea de gaze naturale!

În plus, proiecte mari depind de scheme de finanțare care trebuie validate de Comisia Europeană. Astăzi, nu există nimic cert cu privire la acest aspect.

Dinspre Bruxelles vine o presiune mare să trecem cât mai rapid prin această tranziție energetică. Pe de altă parte, văzând viziunea acestui Guvern, mă tem că nu vom fi pregătiți să facem față noilor schimbări.
... See MoreSee Less

Avem nevoie de 14 miliarde de euro în următorii 11 ani, pentru a nu rămâne în beznă. Oricât de grav sună, acesta este adevărul! Sistemul energetic românesc suferă din cauza unei lipse acute de investiții, mai ales în ultimii doi ani și jumătate, când guvernul PSD-ALDE a luat miliarde de euro din companiile de stat din acest sector, pentru a finanța găuri bugetare. În Strategia Energetică elaborată de minister există o lista de obiective de investiții în sectorul de producție și transport al energiei electrice, dar care este foarte dezechilibrată. Sunt multe proiecte în zona de hidroenergie, iar rolul gazelor naturale este subapreciat, în condițiile în care tocmai gazul natural ar trebui să fie combustibilul de tranziție!Deși se vorbește despre necesitatea exploatării noilor zăcăminte onshore și offshore descoperite, ministerul admite că „menţinerea îndelungată a preţurilor joase nu justifică o continuare a investiţiei.” Adică, Ministerul Energiei a fost co-semnatar al OUG114 care a plafonat prețul la producția internă de gaze naturale și tot Ministerul admite că această decizie a pus capac noilor investiții în exploatarea de gaze naturale!În plus, proiecte mari depind de scheme de finanțare care trebuie validate de Comisia Europeană. Astăzi, nu există nimic cert cu privire la acest aspect. Dinspre Bruxelles vine o presiune mare să trecem cât mai rapid prin această tranziție energetică. Pe de altă parte, văzând viziunea acestui Guvern, mă tem că nu vom fi pregătiți să facem față noilor schimbări.

Comment on Facebook

Nevoie urgenta de închidere kronospan.

Partea asta cu investitile de catre stat si concesiunile catre entitati straine ca E-on sau alte companii care se folosesc de aceea infrastructura veche ...desi ei isi iau banutul care pleaca peste hotareEi de ce nu fac investii si care e rolul lor in economia romaneasca..

Cat ar trebui sa dureze procesul de tranziție? Care ar trebui sa fie finalitatea sa?, si care trebuie sa fie rolul statului in Sistemul Energetic National?Si cum ati ajuns la suma de 14 miliarde? Care sunt investițiile care trebuie realizate din aceasta suma?

SolarCity

În infrastructura cailor ferate cite miliarde vor trebui? Deci vom ajunge lumea 4a cit de curind

Avem nevoie ...???? De toate Miliardele Furate ....Și atunci Am fi cei mai Bogatii....Pamintenii ...Faceți Bine Și nu ne mai Furații ...Primul Lucru Injumătătiti ...Parlamentul ...Aducetii...Bani Furați Din Toate Contractele ...Ce au fost făcute Numai pt.Furat .... Aruncații toții Hoții in Pușcării. Împreună Cu Parlamentul cel Ce a validat Hoția ...Așa că E mult .....De Arătat cu Degetul Spre Nedreptate...Pină A aduna ...Furaciunile ...Atunci Vom face Adevărul Ce la- m dat la Gunoi ...Și mai vrem Lumină ...Nu avem cum ...Atîta timp cît Bezna ne înconjoară ......O Țară Furată din Temelii ...Nu are Cum Să Își revină ....Razboiu....Ne Paște ...Cine nu înțelege ...Sint Cei ce Au Furat Si Distrus cu bună știință ....####

USR -ul tinde să devină vecina vigilenta la toate, căreia i se arde în cuptor placinta. 😂

As fi curioasa sa aflu unde au investit...decat in conturile bancare personale!

Extindeti reteaua de distributie gaze naturale in Romania.

Bine ca directorii sunt platiti cu zeci de mii de euro salariu

Investiții în energie "verde" ne-ar elibera de monopolul termocentralelor

pai un miliard de la dragnea ,inca unul de la mazare si constantinescu 50 mil de la negoita ,inca 60 de la voiculecu ,restul maruntis de la pesedei care au furat din primarii si mai si raman la buget

Avem nevoie de foarte multe.. știm! Întrebare : dvs ați fost la protest ?

Luati de la PSD. Noi, cei mici, ne platim facturile. Daca avem hoti, executati-i.

Pe A1 e plin de trolii cu bușteni bătrâni care merg spre Sebeș

Cam toate domeniile trebuie investit ceausescu nea lasat multe guvernele post decembriste au vindut la fier vechi problema e ca dureaza mult sa le pui la punct

De ce nu se promoveaza investiile acestea pentru romani, pentru populatie? Titluri de stat, bonuri de tezaur, investitii directe?

Traiasca ussr

De 30 de ani la Revolutie s-au perindat la guvernarea acestei tari toate partidele poltice mari PSD/PDL/PNL/UDMR si alte minoritati. Ce au facut ei in tot acest timp?

Pesedei ce zic de treaba asta, sau au alte probleme mai importante de rezolvat??#ciumarosie

Și voi ce faceti ieșiți în stradă daca nu aveti putere în parlament

Au ce fura hoții

View more comments

5 days ago

Claudiu Nasui

Deficitul comercial explodează din nou: importurile sunt mai mari decât exporturile cu 7.7 miliarde de euro.

În 6 luni, deficitul nostru comercial a mai crescut cu 3.21 miliarde euro, față de 2016. Vedem încă o dată, cu cifre clare, rezultatul unei guvernări dezastruoase care nu a făcut decât să îndatoreze țara pentru a da bani pe pensii și salarii.

Statul descurajează producția în România, dar încurajează consumul. Nu trebuie un doctorat în economie să ne dăm seama că asta va duce la o explozie a deficitului comercial.

Pe scurt, guvernul iar ne îndatorează ca să consumăm. Putem să o ducem așa doar cât timp încă ne împrumută cineva. După aceea suntem în scenariu Grecia.

Dar pentru guvern asta nu contează, doar interesele de partid contează. Cine a primit mai mulți bani la rectificare? PNDL. Despre ce echilibru să mai fie vorba când datoria publică crește în mod continuu? Mai mult, pentru aceste ”performanțe”, pe principiul ”cine-mparte, parte-și face”, angajații ministerului finanțelor publice tocmai și-au adăugat sporuri de 15% la salarii.

Mai țineți minte când ne-au ținut pe toți ocupați un an cu legea salarizării unitare? Tot la salariile din pixul politic s-a ajuns.

Ministrul finanțelor ne spune că ANAF duce greul acestei economii. Fals. Românii duc greul economiei, cei care muncesc și plătesc cele mai mari taxe pe salariul minim din toată Europa.
... See MoreSee Less

Deficitul comercial explodează din nou: importurile sunt mai mari decât exporturile cu 7.7 miliarde de euro.În 6 luni, deficitul nostru comercial a mai crescut cu 3.21 miliarde euro, față de 2016. Vedem încă o dată, cu cifre clare, rezultatul unei guvernări dezastruoase care nu a făcut decât să îndatoreze țara pentru a da bani pe pensii și salarii.Statul descurajează producția în România, dar încurajează consumul. Nu trebuie un doctorat în economie să ne dăm seama că asta va duce la o explozie a deficitului comercial.Pe scurt, guvernul iar ne îndatorează ca să consumăm. Putem să o ducem așa doar cât timp încă ne împrumută cineva. După aceea suntem în scenariu Grecia.Dar pentru guvern asta nu contează, doar interesele de partid contează. Cine a primit mai mulți bani la rectificare? PNDL. Despre ce echilibru să mai fie vorba când datoria publică crește în mod continuu? Mai mult, pentru aceste ”performanțe”, pe principiul ”cine-mparte, parte-și face”, angajații ministerului finanțelor publice tocmai și-au adăugat sporuri de 15% la salarii.Mai țineți minte când ne-au ținut pe toți ocupați un an cu legea salarizării unitare? Tot la salariile din pixul politic s-a ajuns.Ministrul finanțelor ne spune că ANAF duce greul acestei economii. Fals. Românii duc greul economiei, cei care muncesc și plătesc cele mai mari taxe pe salariul minim din toată Europa.

Comment on Facebook

E bine sa faceti distinctia intre pensii si salarii si pensii speciale foarte mari, fara sa vorbim de pensiile de serviciu sau cu adresabilitate la segmentul de securitate de reprezentare sau social, adica magistrati, ambasadori si salariile exagerat de mari. Un raport de 1 la 20 pentru o pensie speciala indica un privilegiu. Pensiile de serviciu sunt justificate numai in domenii unde contributivitatea nu reflecta nivelul cerut de corelare cu performanta si importanta. Doar armata operativa beneficiaza de statutul profesionist contractual, deci acolo poate exista un regim de bonificare pentru trupele operative din teatre de lupta, dar nu si pentru personalul angajat necombativ. In rest, toate pensiile se pot subsuma sistemului de contributivitate pastrand corelatia dintre salariu si pensie, fara privilegii.

Su pensiile, nu trebuiesc plătite? Retine, este un drept, si statul este OBLIGAT sa plateasca. Ani de zile au muncit, au construit si conribuit la definirea acestei tari. SPECIALII, militarii, justitia, etc, aceia sunt capusele care ne indatoreaza cu pensiile si salariile lor

La cat mai mult!Sa curga cu lapte si miere!

Deficitul comercial e realizat, In cea mai mare parte, de către sectorul privat. Dar voi, daca ati ajunge sa conduceți tara, ce ati face ? Ati tăia salarii si pensii ? Ati da afara bugetari? Ati impozita suplimentar consumul? (Majorare de TVA, de exemplu).

PSD a impartit tara in doua: "SPECIALI" platiti cu mii de euro si restul care doar contribuie

Năsosule, poate va pricepeti oarescat la economie, in rest mai deloc. Noi NU vom fi in situatia Greciei sa ne putem reveni, fiindca Grecia nu a cunoscut Exodul. De-asta suntem pe front si daca nu castigam urmatoarele trei batalii s-a zis cu Țara. Iar victoriile acestea trei nu fac decat sa ne dea timp, sa amane inevitabilul, fiindca atata timp cat structurile securitatii trag sforile, Romania oricum e pe faras. Fortele nationale trebuie sa termine definitiv cu armatele securitatii din structurile statului, fosti ofiteri si turnatori, progenituri si recruti. Cu gruparea l-a urmat pe Iulian Vlad si n-a participat la marele jaf nu avem nimic, daca se lapada de comunism stiu care e linia frontului national.

Pacat de unii din USR,sunt cativa tineri pe care ai admir,pacat.Situatia banuim si noi ca e dezastroasa ,dar noi poporul mai mult decat sa facut ,ce putem face.Mai o data ce a fost in 89 ,nu va mai fi.Pacat de oamenii si tinerii care au murit atunci cu speranta de mai bine.Iar toti profitorii asi bat joc de acest lucru.Poate odata vor plati.

CE SA EXPORTAM,CA SA FACEM EXPORT,TREBUIE SA PRODUCEM,CE PRODUCE ROMANIA??SUNTEM CONSUMATORII DE REZIDURI,PACAT DE COPII SI GENERATIILE VIITOARE.

Foarte bine, sa exploateze! Sâmbătă 10 August, in Piata Victoriei, am fost doar cateva mii de oameni, majoritatea din provincie si diaspora! Si din acestia, putini am stiut ce vrem, restu' la umbră ori isi făceau de lucru cu strans semnături! Vai de noi, suntem varză!

daca importurile se fac pe bani privati care e problema, atit timp cit este o cerere de produse care nu se fabrica in romania?

Orlando ,Dăncilă,etc . trebuie să fie pusi sub acuzatia de SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE ,de rea credintă

Asta e o problemă care o să ne ia foarte mult timp sa o rezolvam. Păcat 😞

Dar finantustul soune ca minus cu minus face plus dar la salarul lui plus

Se importa mult si inutil,cred ca 50% s ar putea schimba cu esențialele lipsuri si investiții

Ce gândire comunistâ! Doar Ceauşescu avea balanța invers. Şi pentru orice tâmpit; România nu are ce exporta. Nu vrem să exportăm resursele, da? La asta se referă descreieratul ăsta, nu la salarii. Apropo, Năsui ăsta ce venituri are acum şi ce pensie urmează să încaseze? Când ai un public retard, e firesc să ai succes.

De unde exporturi? Aveti vre-un plan pt relansare economica? Ca de criticat e usor asta stim toti si vedem toti ce se intampla. Aveti ceva solutii sau stiti si voi doar teorie?

Domnule deputat Claudiu Nasui, parca erați de formatie economist, ba chiar unul scolit la Scoala din Chicago, cum se face domnule ca nu știți ca deficitul comercial e bun? Asa zice domnul profesor Milton Friedman, il contraziceti pe laureatul premiului Nobel pentru economie si guru al dreptei? youtu.be/zv5SiQpG6sg

După ce își vor umple buzunarele pt.neamul lor ne trezim și noi.

idem jaleee

Asta înseamnă că nu mai aveți voi ce fura dacă intrați la putere

Toată țara e de vină ptr că i-am lăsat să-și bată joc de noi și să aducă la dezastru economia.

CE AVETI DE ZIS PESEDEILOR,CURGE LAPTE SI MIERE

România te crucești

View more comments

6 days ago

Silviu Dehelean

USR Bihor are o nouă filială locală: USR Holod

Uniunea Salvați România a crescut în județul Bihor, la finalul săptămânii trecute, cu o nouă filială locală, filiala USR Bihor cu numărul 24 este USR Holod.

Comuna este formată din satele: Holod, Dumbrava, Dumbrăvița, Forosig, Hodiș, Lupoaia, Valea Mare de Codru și Vintere. La Holod s-au născut scriitorul și publicistul Iosif Vulcan membru al Academiei române, episcopul greco-catolic Iuliu Hârțea, cunoscut pentru lupta sa anticomunistă, și Ioan Anton, inginer electromecanic, membru al Academiei Române.

O atracție turistică a zonei o reprezintă bicerica din lemn de la Dumbrăvița care, din păcate, nu se mai regăsește pe noua listă a monumentelor istorice din România.

La ședința de constituire au fost prezenți vicepreședintele USR Bihor, Cătălin Sime și Mădălin Uscat membru în Biroul Județean USR Bihor.

Președinte al organizației locale USR Holod a fost ales domnul Junc Nicolae. Vicepreședinți ai organizației au fost aleși Cherman Madalina si Bondar Cristian.

Hai și tu alături de noi: www.usr.ro/inscriere

Urmează înființarea următoarelor filialele: USR Ceica, USR Spinuș, USR Vadu Crișului, USR Cărpinet,

#locale2020
... See MoreSee Less

USR Bihor are o nouă filială locală: USR HolodUniunea Salvați România a crescut în județul Bihor, la finalul săptămânii trecute, cu o nouă filială locală, filiala USR Bihor cu numărul 24 este USR Holod.Comuna este formată din satele: Holod, Dumbrava, Dumbrăvița, Forosig, Hodiș, Lupoaia, Valea Mare de Codru și Vintere. La Holod s-au născut scriitorul și publicistul Iosif Vulcan membru al Academiei române, episcopul greco-catolic Iuliu Hârțea, cunoscut pentru lupta sa anticomunistă, și Ioan Anton, inginer electromecanic, membru al Academiei Române.O atracție turistică a zonei o reprezintă bicerica din lemn de la Dumbrăvița care, din păcate, nu se mai regăsește pe noua listă a monumentelor istorice din România.La ședința de constituire au fost prezenți vicepreședintele USR Bihor, Cătălin Sime și Mădălin Uscat membru în Biroul Județean USR Bihor.Președinte al organizației locale USR Holod a fost ales domnul Junc Nicolae. Vicepreședinți ai organizației au fost aleși Cherman Madalina si Bondar Cristian.Hai și tu alături de noi: www.usr.ro/inscriereUrmează înființarea următoarelor filialele: USR Ceica, USR Spinuș, USR Vadu Crișului, USR Cărpinet, #locale2020

Comment on Facebook

FELICITĂRI ! Vă doresc mult succes !!!

Succes!

SUCCES

Pleaaaaase, sa fiti votati si sa puteti si voi face drum asfaltat in Forosig si alte sate, ca Hodis, si neaparat canalizare..... in special in Forosig. Asta a fost una din ultimele "promisiuni" facute de psd/alde cand au fost alegerile locale.

Pufff, aveti de munca si la propriu si la figurat: Holod, Vintere, Saldabagiu Mic, Căpâlna, Suplacu, Ginta! La mai multe filiale

View more comments

6 days ago

Nicu Fălcoi

Pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, diaspora română are o nouă lege electorală care permite, printre altele, și votul prin corespondență.

Autoritatea Electorală Permanentă a dat startul înregistrărilor pentru votul prin corespondență.
ATENȚIE! Data limită este 11 septembrie.

Ce pași trebuie să parcurgi?
🔹 Pasul 1: Înregistrează-te pe site-ul www.votstrainatate.ro/ pentru a vota prin corespondență și accesează link-ul de confirmare primit pe e-mail;
🔹 Pasul 2: Poșta Română îți va trimite plicurile cu buletinele de vot pentru cele două tururi;
🔹 Pasul 3: După ce primești plicul, votează și sigilează buletinul de vot conform instrucțiunilor primite;
🔹 Pasul 4: Plicul cu opțiunea de vot:
a) Îl trimiți în țară
sau
b) Îl trimiți/depui personal la sediul misiunii diplomatice sau oficiului consular (suportând costurile).

Ne organizăm și votăm!
www.votstrainatate.ro/
... See MoreSee Less

Pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, diaspora română are o nouă lege electorală care permite, printre altele, și votul prin corespondență. Autoritatea Electorală Permanentă a dat startul înregistrărilor pentru votul prin corespondență. ATENȚIE! Data limită este 11 septembrie.Ce pași trebuie să parcurgi? 🔹 Pasul 1: Înregistrează-te pe site-ul https://www.votstrainatate.ro/ pentru a vota prin corespondență și accesează link-ul de confirmare primit pe e-mail;🔹 Pasul 2: Poșta Română îți va trimite plicurile cu buletinele de vot pentru cele două tururi;🔹 Pasul 3: După ce primești plicul, votează și sigilează buletinul de vot conform instrucțiunilor primite;🔹 Pasul 4: Plicul cu opțiunea de vot: a) Îl trimiți în țară saub) Îl trimiți/depui personal la sediul misiunii diplomatice sau oficiului consular (suportând costurile).Ne organizăm și votăm!https://www.votstrainatate.ro/

Comment on Facebook

Va intereseaza cel mai mult voturile din diaspora ,deoarece acolo se fac cele ma i mari magarii.

Nu e valabil pentru navigatori. Sper sa corectati asta, asa cum ati promis la Constanta.

Nu mi se pare ceva sigur,deloc.

6 days ago

Cornel Zainea

Violența de orice fel nu-și găsește locul într-o societate educată, bazată pe valori umaniste. Dar propagarea violenței se face de cele mai multe ori pe verticală, de sus în jos, când autoritățile disprețuiesc dreptul la protest pașnic al cetățenilor. Mentalitatea clasei politice înarmează brațul instituțiilor de forță, dar acesta nu este singurul tip de agresiune îndreptată spre propriii cetățeni. Prin Constituție, le este garantat oamenilor dreptul la un mediu înconjurător sănătos, iar la protestul din 10 august 2019 se putea vedea în primele rânduri un steag pe care scria ”Stop Defrișărilor”, adică încă o încercare de a semnala o problemă tot mai gravă, la care statul român, prin instituțiile sale, este cel puțin complice.

Sâmbătă, s-a făcut auzit și pianul lui Davide Martello, cel care colindă zonele de conflict pentru a oferi semenilor un prilej de reflecție. Unul din ele poate fi și faptul că Piața Victoriei a ajuns, iată, să fie considerată zonă de conflict! Stă în puterea noastră să schimbăm asta. Pașnic, demn, democratic.
... See MoreSee Less

Violența de orice fel nu-și găsește locul într-o societate educată, bazată pe valori umaniste. Dar propagarea violenței se face de cele mai multe ori pe verticală, de sus în jos, când autoritățile disprețuiesc dreptul la protest pașnic al cetățenilor. Mentalitatea clasei politice înarmează brațul instituțiilor de forță, dar acesta nu este singurul tip de agresiune îndreptată spre propriii cetățeni. Prin Constituție, le este garantat oamenilor dreptul la un mediu înconjurător sănătos, iar la protestul din 10 august 2019 se putea vedea în primele rânduri un steag pe care scria ”Stop Defrișărilor”, adică încă o încercare de a semnala o problemă tot mai gravă, la care statul român, prin instituțiile sale, este cel puțin complice. Sâmbătă, s-a făcut auzit și pianul lui Davide Martello, cel care colindă zonele de conflict pentru a oferi semenilor un prilej de reflecție. Unul din ele poate fi și faptul că Piața Victoriei a ajuns, iată, să fie considerată zonă de conflict! Stă în puterea noastră să schimbăm asta. Pașnic, demn, democratic.

6 days ago

Claudiu Nasui

Statul a eșuat, după ce ne-a taxat 66 de milioane de euro pentru 112.

În afară de costul inestimabil de vieți omenești, statul ne-a și taxat la suprapreț pentru a avea un sistem unic de alertă care nu funcționează.

Din 2007 până în 2018, statul a cheltuit aproximativ 66 de milioane de euro pentru a implementa unele din soluțiile pe care acum ni le prezintă ca strategii salvatoare, dar pe viitor.

Mai mult, din toți banii aceștia, 13.5 milioane de euro s-au dus la firme controlate de nimeni altul decât Sebastian Ghiță. Vedem cum acest apropiat al puterii nu a nenorocit doar software-ul pentru sistemul de sănătate, dar este puternic implicat și în contractele cu STS.

Toți banii aceștia, iar rezultatele le-am văzut la Caracal, în Apuseni și în cine știe câte alte cazuri care au rămas departe de lumina media.

Între timp, românii întreprinzători care vin cu soluții și care au afaceri de succes în domeniul IT sunt flituiți de statul român.

De exemplu, tânărul care dorește să folosească Internetul și sisteme similare unor aplicații și care se oferă să doneze (?!?) aceste soluții statului. Aici este poveste lui: iqi.su/iedhI. De asemenea, am avut oameni care s-au oferit să vină cu soluții și la criza CNAS, dar deschiderea a fost aceeași, adică lipsă.

Orice om normal și guvern funcțional ar explora o astfel de variantă, însă cum s-ar mai motiva risipa de milioane de euro din bani publici, dacă soluțiile ar veni din partea unor cetățeni dezinteresați sau a unor companii care taxează sume la prețul pieței? Cum ar mai crea sistemul milionarii de hârtie care fac bani din afacerile cu statul?
... See MoreSee Less

Statul a eșuat, după ce ne-a taxat 66 de milioane de euro pentru 112.În afară de costul inestimabil de vieți omenești, statul ne-a și taxat la suprapreț pentru a avea un sistem unic de alertă care nu funcționează.Din 2007 până în 2018, statul a cheltuit aproximativ 66 de milioane de euro pentru a implementa unele din soluțiile pe care acum ni le prezintă ca strategii salvatoare, dar pe viitor.Mai mult, din toți banii aceștia, 13.5 milioane de euro s-au dus la firme controlate de nimeni altul decât Sebastian Ghiță. Vedem cum acest apropiat al puterii nu a nenorocit doar software-ul pentru sistemul de sănătate, dar este puternic implicat și în contractele cu STS.Toți banii aceștia, iar rezultatele le-am văzut la Caracal, în Apuseni și în cine știe câte alte cazuri care au rămas departe de lumina media.Între timp, românii întreprinzători care vin cu soluții și care au afaceri de succes în domeniul IT sunt flituiți de statul român.De exemplu, tânărul care dorește să folosească Internetul și sisteme similare unor aplicații și care se oferă să doneze (?!?) aceste soluții statului. Aici este poveste lui: https://iqi.su/iedhI. De asemenea, am avut oameni care s-au oferit să vină cu soluții și la criza CNAS, dar deschiderea a fost aceeași, adică lipsă.Orice om normal și guvern funcțional ar explora o astfel de variantă, însă cum s-ar mai motiva risipa de milioane de euro din bani publici, dacă soluțiile ar veni din partea unor cetățeni dezinteresați sau a unor companii care taxează sume la prețul pieței? Cum ar mai crea sistemul milionarii de hârtie care fac bani din afacerile cu statul?

Comment on Facebook

Vedem în fiecare zi Poliția Română în tot felul de ipostaze care de care mai jenantă dar care are șefii puși acolo cu un singur scop de as pune subalternii să dea cât mai multe amenzi oamenilor de rând pentru a aduce bani la buget din informațiile mele cca.3% din veniturile din PIB ul României reprezintă amenzile de toate felurile dvs aveți acces la informații mai bine decât noi ceilalți poate verificați și această informație

Al cui prieten e Ghiță, ai cui afaceri le.a girat,cine l.a ajutat să plece,cine l.a vizitat la Belgrad,etc.Intreb pentru istorie.

Cine l-a protejat pe Ghiță, e simplu tot cei din vest sa poată avea acces oricînd la toate serviciile naționale chiar secrete de stat (banci,resurse economice,politice și medicale)

Toate contractele statului sunt încheiate cu câte-un ghiță: it, drumuri, căi ferate, modernizări, reabilitări, și multe, multe altele care sunt niște rateuri.

Păi, săracul Ghiță e curat ca lacrima 😂de-aia a avut curaj sau mai bine zis, obrăznicia sa o atace pe Kovesi, care, deși a dispus confiscarea bunurilor celor condamnați, nimeni nu a executat și, tot ea era vinovată!

O mana spala pe alta, ca doar o parte din bani s-au intors tot la ai lor, nu ar fi singurul caz.

Ghita 13,5. Eu sunt curios de ceilalti 52,5 milioane. Sau n-are importanta suma ci doar persoana.

🙂 pai nu era prieten cu "noi suntem deneia"?cand a inceput sa scartaie scaunul de sub slujirea, au inceput sa-i tot faca dosare, si le-au facut atat de bine, incat individul e bine merci, precum toti cei ce au avut contracte cu statul, printre ei numarandu-se si membrii usr, multi membri usr.

Și în plus mai sunt implementate din bani publici niște rasuri de programe integrate prin intermediul CJ... Băgate pe gat primarilor... Tot de la Ghiță...

Atata risipa de bani din 90 si pana azi, de faceau cu banii aia si spitale,scoli,autostrazi.Dar toti guvernantii au fost preocupati mai mult sa se imbogateasca decat sa faca ceva pt comunitate.Iar legile in tara asta,sunt facute tot pt politicieni.Pana nu o sa vina cineva care sa aiba curajul sa taie tot raul de la radacina,in tara asta nu o sa fie bine.

Eu nu cred ca statul a esuat ci angajarile facute la 112 sau facut fara cap...acolo trebuiau angajati psihologi...sociologi...nu orice ruda orice neam ..ce se crede la piata...e un numar important care trebuie sa ajute si sa salveze vieti...sa stie sa discearna si cum sa afle cat mai multe amanunte intr un timp scurt...Nu cred ca apelul na functionat. ..ptr ca atunci nu ar.mai fi.fost vorba de asta...degeaba transformati si divagati ...ca sa nu se vada incompetenta salariatilor care raspund la acel apel..Cu scuzele de rigoare...poate sunt si oameni pregatiti si care stiu sa si faca meseria....dar la Alexandra din.Caracal n a fost sa aiba noroc de.un.suflet bun

Acuma înțelegeți de ce nu se întoarce Ghiță?Probabil mai sunt multe hotii nedescoperite .Nu se întreabă nimeni din ce bani trăiește atât de relaxat fără să lucreze si să-și plătească oamenii de la România tv. ?

Iesirea masiva la vot, ne poate ajuta sa scapam definitiv de toate aceste jigodii, are au confiscat aceasta tara minunata de 30 de ani !!!

Un sistem vital si aproape inutil. Acum profita de recentele tragedii ca sa mai cheltuie bani de la buget. Este cineva raspunzator?!

De ce nu propuneți oficial, în Parlament, realizarea unor echipe formate din acești specialiști, care să rezolve astfel de probleme? Atunci când cineva se oferă să ajute, guvernul să fie obligat să analizeze propunerea și să o implementeze, dacă e adecvată. În plus, aș gasi de cuviință să existe o compensație pentru munca depusă. Dacă nu bani, în primul rând un fel de Certificat de recunoaștere a aportului...(sunt convinsă că ar avea efect în parcursul profesional al persoanei respective, niște voucere pentru ceva.. Soluții există. Acestea sunt idei care mi-au trebut prin minte acum, citind postarea.

Toate contractele cu institutiile de stat au conditii frauduloase sau care conduc la fraude. Penalizari in defavoarea statului ca de acolo se scot o mare parte din bani.

Mafie nu gluma! Doar mergând la VOT masiv la alegerile parlamentare vom scapa de ei și NU o singura data, ținuți la distanță și sancționați .Schimbări in toate domeniile cu oameni pregătiți și prin concurs.

Nu cred! Sâmbătă in P.Victoriei am fost foarte putini față de ceea ce se estima! Suntem varză!

Și când te gândești că banii au fost folosiți pentru a finanța televiziuni ce nu fac altceva decât să îndobitocească o mare parte a poporului! 🙄....

112, cnas... si multe altele... astea sunt afacerile cu statul...Nimic de zis daca ar fi functionat! Idem autostrazile... nimic de zis daca nu ar fi aparut cratere dupa 2-3 ani (in perioada de garantie) reparate pe alti bani de la buget...

Ne pot localiza dar vor să credem că nu e aşa.Când a fost vorba de fata lui Marco Belo s-a rezolvat repede.

Mafia pesedista si-a impartit contractele intre ei, golind bugetul statului! De fapt asta a fost unul din scopul guvernarii lor!

Printul PSD,Ghita protejat....coautor al tuturor crimelor....ar trage pe multi dupa el....

Si PONTA la vizitat ! Totul e o mafie pe banii poporului ăstuia credul care speram ca într-o zi va fi și la noi ca in alte tari civilizate..Nu găsim oameni dar OAMENI!!!!! Integrii sa puna tara asta pe drumul cel bun ! E vlaguita de grupuri cu studii cumparate și cu clanuri care au pus stăpânire pe noi și tara.

Uite de unde are Ghita BANI sa faca afaceri si sa locuiasca la Belgrad 👹👹👹👹👹

View more comments

7 days ago

Mihai Goţiu

DA, ÎMPREUNĂ, AJUNGEM DEPARTE!

Ieri, mai pe după-amiază, o parte a presei, relata ”pe surse”, că eu și colegii deputați Stelian Ion și Tudor Benga am fi pornit vreo revoluție internă ori că ar exista rupturi majore între USR și PLUS. Doar câteva ore, mai târziu, în Piața Victoriei, ne-am întâlnit cu Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu.

Îmi pare rău că trebuie să-i dezamăgesc pe cei care văd în discuțiile în contradictoriu ”mari rupturi”, ”acuzații”, ”conflicte interne” și alte cuvinte grele care ”vând” o știre. SUNTEM DE ACEEAȘI PARTE A BARICADEI! Avem de construit o alternativă pe termen lung pentru România și e cât se poate de normal să existe dezbateri interne încinse, pentru că doar o dezbatere reală poate asigura o fundație solidă pentru construcția la care ne-am înhămat. Discuțiile nu sunt despre ”DACĂ” vom continua alianța, ci despre ”CUM” continuăm. Împreună 😉 !

Nu-mi pare rău pentru toți cei din vechea clasă politică că le dau această veste: obiectivele comune ale USR și PLUS, ale membrilor și susținătorilor noștri, au rămas neschimbate și sunt aceleași cu ale celor care au fost, și ieri, în Piața Victoriei.

Nu, n-am uitat ce ați făcut cu țara asta și cu cetățenii ei, n-am uitat Roșia Montană, Colectiv, asaltul asupra Justiției, distrugerea pădurilor și apelor României, 10 august 2018, incompetența, impostura și hoția promovate în funcții publice și nu vom uita tragedia de la Caracal!

Tocmai discuțiile astea în contradictoriu (pe care unii le-ar dori ”scandaluri”) sunt garanția că ceea ce construim împreună, USR și PLUS, va avea forța să măture toată rețeaua politică feudală și de tip mafiot care și-a bătut joc de România și de cetățenii ei! Da, așteptați-vă să mai avem astfel de dispute interne, legate despre CUM schimbăm România, și, da, așteptați-vă să câștigăm!
... See MoreSee Less

DA, ÎMPREUNĂ, AJUNGEM DEPARTE! Ieri, mai pe după-amiază, o parte a presei, relata ”pe surse”, că eu și colegii deputați Stelian Ion și Tudor Benga am fi pornit vreo revoluție internă ori că ar exista rupturi majore între USR și PLUS. Doar câteva ore, mai târziu, în Piața Victoriei, ne-am întâlnit cu Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu. Îmi pare rău că trebuie să-i dezamăgesc pe cei care văd în discuțiile în contradictoriu ”mari rupturi”, ”acuzații”, ”conflicte interne” și alte cuvinte grele care ”vând” o știre. SUNTEM DE ACEEAȘI PARTE A BARICADEI! Avem de construit o alternativă pe termen lung pentru România și e cât se poate de normal să existe dezbateri interne încinse, pentru că doar o dezbatere reală poate asigura o fundație solidă pentru construcția la care ne-am înhămat. Discuțiile nu sunt despre ”DACĂ” vom continua alianța, ci despre ”CUM” continuăm. Împreună ;) !Nu-mi pare rău pentru toți cei din vechea clasă politică că le dau această veste: obiectivele comune ale USR și PLUS, ale membrilor și susținătorilor noștri, au rămas neschimbate și sunt aceleași cu ale celor care au fost, și ieri, în Piața Victoriei.Nu, n-am uitat ce ați făcut cu țara asta și cu cetățenii ei, n-am uitat Roșia Montană, Colectiv, asaltul asupra Justiției, distrugerea pădurilor și apelor României, 10 august 2018, incompetența, impostura și hoția promovate în funcții publice și nu vom uita tragedia de la Caracal! Tocmai discuțiile astea în contradictoriu (pe care unii le-ar dori ”scandaluri”) sunt garanția că ceea ce construim împreună, USR și PLUS, va avea forța să măture toată rețeaua politică feudală și de tip mafiot care și-a bătut joc de România și de cetățenii ei! Da, așteptați-vă să mai avem astfel de dispute interne, legate despre CUM schimbăm România, și, da, așteptați-vă să câștigăm!Image attachment

Comment on Facebook

Cârcotași sunt peste tot,fiecare știm ce avem de făcut!Va dorim sănătate și înțelepciune suficientă ca să nu ne trădați! Multumim

Mult succes ! O speranță în bine !

Poate peste 10 ani,sa vă mai maturizați când faceți declaratii ...gratuite.

Si cum schimbați voi România ? că la vorbe sunteți bunii cu toții dar la fapte veniți cu deficite și faceți și voi altele ....România va fi schimbată când va veni un înțelept la putere și va confisca toate averile colosale furate de toți care ați fost la putere din 90 până acum ...când justiția va fi corectă și competentă când poliția va fi demna de respect și vor muncii si ei până la 65 de ani nu până la 40 când veti trăi și voi cu salariu minim pe economie și vei avea o pensie de maxim 1200 lei până atunci vom fi hrăniți cu minciuni ,și vom asista la clanurile mafioate care ne ucid copii ,ne vand pădurile și ne gazează cand deschidem gura

Atât de mult îmi doresc ca aceste mesaje sa fie un îndemn la unitate si acțiune împreună pentru binele românilor.

Pozele sint frumoase,ne arara buna dispozitie,,veselie ca la intilnirile generatiilor.Nici pic dd furie cum era normal la un protest care avea ce revendicq,ultima tragedie fiind un motiv destul de grav sa fim furiosi.

Veniți cu soluții realiste, precise, și mai ales fără afirmații exaltate și utopice. Entuziasm da, utopie nu! Ați făcut o campanie foarte bună astă primăvară, continuati tot așa! Veniți cu idei concrete despre București, cu un plan de salvare a orașului, nu în ultimul rând în ceea ce privește reducerea poluării. Angajați consilieri inteligenți pentru fiecare domeniu. Nu mai întîrziați. Observați lucrurile excelente pe care le face Violeta Alexandru la PNL. Unde este echipa Alianței?

Am semnalat pe site-ul USR o problema in sectorul unde locuiesc, nu mi a raspuns nimeni nici pana n ziua de azi dar, surpriza, in josul paginii mi se cerea o donatie.Politicii sunt toti la fel...

Romania este o tara democratica cu o Constitutie moderna Din pacate balosul de la Cotroceni si acesti patrupezi stau cu picioarele pe ea

Da !! Să dormim în Parlament!! Bani câți de mulți, și somn cât se poate !!!!

Foarte frumos, dar exista probleme iar viitorul nu suna neaparat bine: 1. Barna nu are sanse deoarece nu s-a remarcat cu nimic, iar electoratul USR nu voteaza raul cel mai mic, ci oameni capabili. 2. Voiculescu e baiat de treaba dar nu va fi votat pentru ca, iarasi, nu s-a remarcat cu nimic in viata urbei pe nume Bucuresti!

Fotografiile arata realitatea ? atunci priviti aici

Sper.Dacă vă certați faceți contracte cu statul sau angajați prin ministere copiii si nepoții plecăm cu totii din țară.

Foarte bine punctat, Mihai! USR și Plus împreună vor reuși trimiterea PSD la coșul de gunoi al istoriei!

Da, aseară chiar am avut o discuție mai lungă cu un anume domn Daniel Dragoş Tanasoiu, care voia să ne convingă că Vlad Voiculescu de la Plus s-a certat cu Mihai Goțiu de la USR, iar cei de la USR sunt fraieri că stau mai bine în sondaje, iar securiştii de la Plus îi vor trage înapoi.

Incapacitatea de adaptare a politicii romanesti la nivelul cerintelor europene, mentalitatea "arsa" de anii comunismului a celor din varfurile partidelor asa-zis democratice, toate rupte din lesul PCR, frica de nou, frica de schimbare, frica de a gandi , a fi si a face altfel, acestea sunt cauzele atacurilor, diversiunilor si manipularilor impotriva USR si PLUS. Atacurile se vor inmulti odata cu scurtarea timpului pana la alegeri si vor fi din ce in ce mai dure. Am mai scris si mai scriu: castigator va fi partidul care va intelege ca Romania este tara celor nascuti dupa 1990.

In parlament cu voi la somn Vă învață Gotiu că a mai dormit 4 ani

Ce căutați în piata Victoriei, fariseilor? Toată floarea cea vestită a plusereului s-a smiorcăit toată ziua că s-a dus Iohannis dimineață in Piata Victoriei... Uuups... Universității...faceau pe proștii că din greșeala confundau piețele...și voi vă înființați seara la protest???? Prefacutilor...

Cu dvs, da!Si cu Barna trecut 2 ani in rezerva de cadre ...Iar aia care au fost laGubernare sa se lustreze si ei vreo5 ani pentru ca au refuzat silustratia ceaMare sioug pentru primari in 2tururi si infiintarea Directiei pentru investigareaCrimelor comunismului si 13-15 iunie si Revolutiei ( crimelor impptriva umanitatii) Si dosarului Colectiv ...:(DupaModelul DNAsi Diicot.."Niet" striga dna Pruna n ! 🙁

Nu va agitati ,nu este încă cîștigul vostru politic .ALTUL va cîștiga Președinția Romania ,nu aveti deocamdată calmul și pedagogia lui .După alegerile din noiembrie se vor limpezi apele ,se vor schimba legile .

Bravo! Chiar ieri am citit "știrea" respectiva si stiam ca va urma un raspuns la acele "bombe" mediatice, de care foarte multe canale de știri se folosesc într-un mod mincinos!

Daca si astea vor sa salveze tara ,atunci sa ne luam adio de la bine .in parlament cat au fost nu au facut decat proteste si scandal .

Discuțiile trebuie să fie si despre CUM putem sa-i facem pe toți cei care au furat această țară, sa dea banii înapoi! Sa nu mai existe prescripție la furtul din avutul României!

.. că tot ați intrat pe pagina mea neivitat.. am o întrebare: Dacă tot vreți să scoateți festivalul Untold din Cluj, nu vreți să-l mutați la Râmnicu Vâlcea?

Am și eu o curiozitate, care-i subiectul acelor dezbateri aprinse. Vreau să cred că pe linia ideologică, program de guvernare, nu fotolii și privilegii. Dacă împărțiți blana ursului din pădure, suntem și sunteți terminati.

View more comments

1 week ago

Allen Coliban

No comment. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

[piele de găină] Am venit la protest cu un nod în gât. Plec cu altul. Optimist.

Multumim pentru transmisie. E minunat!

Multumim frumos!! ♥️🎧🎸🎶🎵🎼🎹🎹🎹🎹

Multumim pt transmisie ....suntem alaturi de voi din Italia

Tare,multumesc.

Meraviglioso!!! Muzică pentru PACE, oriunde sunt conflicte dacă ar fi un pian și un maestru, orice război ar înceta.

Superb FRAȚILOR. Vă iubesc FRAȚILOR !!!!!!!

Sper că îi va sensibiliza și pe guvernanții noștri, dacă mai au o urmă de umanitate și conștiință, să își întoarcă privirile către poporul pentru care trebuie să-și deservească atribuțiile de bunăstarea, Democratie și adevărata libertate.

Să cînte deșteaptă-te române .

Nu vad pe Andra,pe Maruta...dispar da bani vor

Vai ce agresivi sunt protestatarii, aruncă cu piese muzicale în jandarmi !!!

View more comments